19. juli 2016

Tanker efter Nice: Den islamiske verden har endnu større problemer med integrationen af muslimer…

Som jeg gav eksempler på i går, så er det i visse kredse kutyme, at give Vesten skylden for islamiske terrorangreb mod vesterlændinge. At gøre ofre til skurk, så at sige. Man trækker en anonym sort pose med kulturmarxisme ned over jihadisten, og kører så den gamle traver om økonomisk ulighed, marginalisering, ‘islamofobi’ og vestlig imperialisme.

En middelmådig gymnasieelev kunne vælte korthuset med banale modspørgsmål. Hvis det er Danmark der marginaliserer muslimer, hvorfor er problemerne så helt de samme i alle vestlige lande? Hverken dansk velfærds-bureaukratisme, svensk venlighed eller fransk hårdhed har løst problemet (Henrik Dahl). Vesten er ikke problemet.

Efter hvert større terrorangreb i Vesten, hører man ofte muslimer (og venstreorienterede) forklare, at det er enormt etnocentrisk kun at mindes døde vesterlændinge, når nu der dagligt sker lignende terrorangreb i den islamiske verden. Det får dog aldrig apologeterne til at kritisere den islamiske verden, der tilsyneladende også har problemer med integrationen af muslimer. Muslimer er frustrerede overalt på kloden.

Islam er qua sin religionshistorie både religion og ideologi. Sådan har det været i 1400 år, og sådan vil det også være de næste 100 år. Koranen er en krigsmanual, som selv moderate muslimer mener skal læses bogstaveligt, og det bør derfor ikke undre at en vis procentdel af de troende griber til våben for Islam. Det er Islams modus operandi.

Grafikken herunder er taget fra Washington Post. Det er vist hensigten at bagatellisere Nice, men tallene lyver ikke. Den mest effektive anti-terror-strategi vil være lukkede grænser. Ikke sådan generelt, men for indvandring fra islamiske lande. Muslimer.

(Terrorangreb, 2015-16: Vesten: 658 døde, 46 angreb – Afrika/Mellemøsten/Asien: 28.031, 2.063 angreb)

(Langt de fleste terrorangreb sker i Mellemøsten, Afghanistan og Afrika- Islamisk Stat, Taliban, Boko Haram…)

“Since the beginning of 2015, the Middle East, Africa and Asia have seen nearly 50 times more deaths from terrorism than Europe and the Americas.” (Washington Post, 16. juli 2016)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/74792/trackback

19 Comments »

 1. Erdogan tilhængere i Tyskland skaber problemer.
  Muslimer kan simpelthen ikke lade være med at hidse sig op, og lade “krigen” udspille sig i Tyrkiet alene.

  Kommentar by k.m. — 19. juli 2016 @ 12:06

 2. Der kommer altid flere “ensomme” ulve, når en MASSE muslimer invaderer et område.

  Kommentar by barfbag — 19. juli 2016 @ 13:06

 3. Kan du ikke sidestille med et verdenskort over lande med muslimsk majoritet?

  Kommentar by M — 19. juli 2016 @ 13:06

 4. Jeg tør da slet ikke tænke på, hvad der sker, når/hvis 80 mio. tyrkere får lov at rejse ind i Europa. Så vidt jeg ved, er der 2000 tyrkere, der kæmper for IS. Ja, lad dem bare komme. Vi kan jo ikke gøre noget ved det. Og lukkede grænser virker jo heller ikke…

  Sidste år boede jeg et halvt år i Australien, og det var virkelig en fornøjelse at bo i et land, der har fattet, hvad det her handler om. Og det kan godt være, at de er heldige med al det vand omkring sig, men det undskylder ikke de europæiske politikere fra ikke at gøre noget. Det er, som om at politikere osv. tror, at globalisering er noget naturligt, ligesom freden efter Berlin murens fald. Logikken har været og er stadig til dels, at inde i enhver muslim bor en liberal, der ønsker det samme os. Skal vi ikke bare sige, at den tese er aflivet. Det politiske, forstået som behovet for antagonismer, er tilbage for fuld kraft. Rart bliver det ikke.

  Kommentar by Anders — 19. juli 2016 @ 13:09

 5. islammuslimerislammuslimerislammuslimer….Jeg brækker mig!!!

  Dominerer totalt på alle medieplatforme i en eller anden sammenhæng!!

  Kommentar by Black Watch — 19. juli 2016 @ 13:10

 6. I går gik TV2 nyhederne med: 15 minuters muhamedanerstof (først), 3 minuters verdensstof, 2 minuters Danmarksstof, resten teasers, vejr mm. Ialt 30 minuter, som de kalder public service.

  Kommentar by Bastardo — 19. juli 2016 @ 15:04

 7. Det mest tåbelige er medierne som bevist kalder på Pavlovs hunde på Venstrefløjens ideologiske jordfjerne moralister. Hvis nogen protestere imod Islamiske undertrykkelse, så er de- Højreekstremister- og pr automatisk derfor racister og facister blandt de hjernedøde venstreorienterede moralister. Hvis den ikke går så er de – Fremmedfjendske- (som om alt fremmet pr automatisk er godt?) Der bruges så omtanketomme frazer som- mangfoldighed (som om islam var mangfoldig) Tolerance (som om Islam er tolerant), og -en fremmed er en ven du ikke har mødt- (hvorfra ved de det? Han eller hun kan måske blive det). så skader det -Integrationen- hvis vi på den måde taler så grimt om Islam. Som om man kunne integrere en -usekulær diktatorreligion- uden at Demokratiet går istykker. Virkeligheden er ikke får den slags tåbelige verdensffjerne moralister, men de kan godt lide at moralisere på vegne af noget de ikke aner en Pind om, eller som de er for feje til at sætte sig ind i, fordi de bedst kan lide at bruge -syndebukprincpippet- overfor -højreekstremister- da det sort/hvide verdensbillede passer bedre på Deres vanetænkning, hen over ofrene for den undertrykkelse som Islam skaber, og hen over hovedet på ytringsfriheden, og omtanke med virkelighedens erfaringer. Pinligt. Det drejer sig ikke om højre-venstre- retningsorienteret dogmatik. Det drejer sig en usekulær diktatorreligion og dens indvirkning på den frihed vi endnu har. Her kunne de naivistiske Venstreorienterede lære lidt af både Kååre bluitgen og især Karl Marxes religionssyn. Men måske de er blevet for dopede af -Folkeopium- til at kunne holde sig analytisk kritisk til, hvad de har med at gøre? (Og lad os så glemme kvindefrigørelsen etc etc etc). :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 19. juli 2016 @ 15:26

 8. Endnu et knivoverfald hvor “motivet er ukendt”. – At det er ukendt skyldes, at gerningsmanden er en marokkaner som ikke brød sig om ofrenes lette påklædning…

  Kommentar by Voldposten — 19. juli 2016 @ 15:49

 9. http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE8860113/sommer-og-terror/

  Kommentar by k.m — 19. juli 2016 @ 16:44

 10. Problemet for Vesten er ikke muslimerne, men derimod munkemarxisterne, som har indgået en uhellig alliance med førstnævnte. Vi har brug for en Winston Churchill eller en Holger Danske. Lars Løkke stiler ligesom forgængerne efter en retrætepost i Bruxelles.

  Kommentar by Ole Madsen — 19. juli 2016 @ 16:49

 11. Personligt mener jeg, jo flere og des hurtigere vi får ind i landet ( Europa ) des hurtigere kan vi få afsluttet borgerkrigen og komme videre med vores liv, til gavn for hele verden!

  Kommentar by Santor — 19. juli 2016 @ 16:56

 12. Frankrig. Mor og tre døtre angrebet med kniv. Knivstikkeren har marokkansk oprindelse.

  ekstrabladet.dk/112/familie-overfaldet-paa-feriecenter-8-aarig-kaemper-for-livet/6196075

  Kommentar by Liva — 19. juli 2016 @ 16:58

 13. Man behøver fra medierne side bare at bruge ordet- højreekstremister-(venstreekstremister findes ikke i de officielle mediers verden). så høre alt omtanke op, om det der protesteres imod eller hvad det er reaktionen drejer sig om. Venstrefløjens pavlovske tanketomme hunde, savler så. Til glæde for Jihadmuhammedanerne. Kan i have en god tirsdag.

  Kommentar by Michael Unna — 19. juli 2016 @ 17:28

 14. #For letpåklædte.. (= i shorts), den yngste på 8 år er stadig i livsfare.

  Kommentar by Odo — 19. juli 2016 @ 18:39

 15. Der er vel dybest set ikke så mange andre end Saddam Hussein, der nogensinde er lykkedes overbevisende med at integrere muslimer.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 19. juli 2016 @ 19:45

 16. “Cremen” af venstrefløjen, hvis man kan tale om det er jo alle enten overforkælede Rungestedbørn eller kommer fra bærmen af danskerne. De har så fået selskab af bærmen fra muslam. Alle fængsler er blevet renset ud og alle jihadisterne er blevet forfulgt ud af landet og sendt herop, så kan vi danskere gå og hygge os med at aflive dem, når det bliver for meget. At bærmen af bærmen ikke kan tænke, kan ærlig talt ikke undre, når nu resten heller ikke kan tænke selvstændigt.

  Kommentar by Holger Danske — 19. juli 2016 @ 20:20

 17. Og jeg er i Polen. Her er skønt, jeg har endnu ikke ikke set en eneste sort sæk eller tørklædeindhyldet, ej heller voksne mænd i pludderpyjamesbukser !! !
  Tænk at man skal tage til et tidl. Østeuropæisk landsformand for at føle sig som i Europa – det er lang tid siden jeg har været i et andet land, og ikke set en eneste araber eller andet mellemøstligt overskudsproduktion.
  Man bliver helt sentimental, og tænker de årtier tilbage da det samme var gældende i Danmark og det øvrige nordvest Europa.

  Kommentar by For mangfoldighed — 19. juli 2016 @ 22:11

 18. Terror og krig følges ad, der var jo ikke terror i alle disse lande før i tiden. Der er også store islamiske lande i dag uden terror.

  Budskabet burde derfor være “stop krigene”. Lige nu er vi dog nødt til at knuse IS, men der skal nedrustes i Mellemøsten og Afrika, og sættes stopper for våbensalg.

  Kommentar by Zatopek — 20. juli 2016 @ 15:41

 19. Vi kan også vælge ikke at knuse IS, men blot trække os væk. Det ville være den taoistiske løsning, og ville fremskynde islamismens endeligt her på Jord.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 20. juli 2016 @ 15:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper