25. juli 2016

‘Mand dræber kvinde med machete’, skrev Politiken: En 21-årig syrisk flygtning ved navn ‘Mohamed’

‘Mand dræber kvinde med machete i Tyskland’, fortæller Politiken.dk, og gengiver en Ritzau-artikel om et machete-mord på en gravid kvinde i Reutlingen, lidt syd for Stuttgart.

Ritzaus kilde er Bild, og de går tættere på sagen. De fortæller eksempelvis, at gerningsmanden er 21-årige ‘Mohamed’, der kom til Tyskland fra Aleppo i Syrien for halvandet år siden – War er verliebt in die Frau, die er tötete?

“Laut ‘Stuttgarter Zeitung’ sei der Täter in ein Restaurant gestürmt und habe die Machete über dem Kopf geschwungen. Der Täter (21) und das spätere Opfer sollen im gleichen Imbiss gearbeitet haben. Beide gerieten in Streit.

Der Kollege: ‘Ich hatte Angst und bin weggerannt.’ Er beschreibt den Täter als einen freundlichen Mann, der vor eineinhalb Jahren allein aus Aleppo nach Deutschland gekommen sei.

… Der Syrer habe sich um den Job beworben, er sei einer von vielen Interessenten gewesen. ‘Er hieß Mohamed und hat bei uns im Service geholfen, er hat einen guten Eindruck gemacht’“, sagt der 46-Jährige der ‘Stuttgarter Zeitung’.”

(21-årige ‘Muhammed fra Syrien, der søndag myrdede kvinde og sårede fem med machete)

Oploadet Kl. 00:07 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/74912/trackback

13 Comments »

 1. Hvad jeg umiddelbart kan tyde ud af de tyske kilder, er offeret en kvinde fra Polen, der arbejdede på stedet. Han angreb desuden flere tilfældige, og en bilist vælger simpelthen hen at ramme ham med sin bil…

  Kommentar by Slesvigeren — 25. juli 2016 @ 00:19

 2. Hvad nytter det, at afvæbne den oprindelige fornuftige civiliserede befolkning, og skærpe våbenlovgivningen, når nærmest samtlige “syriske” eller af anden selvberiger herkomst, åbenbart er bevæbnet til tænderne med manchetter, økser, blacknet skydevåben og et utilregneligt hjernevasket jihad-had mod vantro, frit kan udøve nedslagtninger af det afvæbnede oprindelige civiliserede befolkning, det virker meningsløst at afvæbne de lovlydige civiliserede befolkninger, så de kun kan agere som sammen stuvede slagte ofre, når de svært bevæbnede jihad-had kriger går løs med økser, manchetter, skydevåben, hvide lastbiler og køkken knive fra ikea, så ville det jo have været en livsbevarende glæde, hvis nogle af de oprindelige civiliserede befolkninger havde haft et våben, så nedslagtningen kunne stoppe ved få døde fremfor ubevæbnede flokke af panik flygtende mennesker helt tomhændede intet kunne gøre for at stoppe nedslagtnings massakren.
  Tænk hvis du selv sad i et tog, og en jihad-had kriger gik amok, og alle lydige civiliserede vantro slagtekvæg godt ved, at de er afvæbnet, jamen, så spreder panikken sig, og alle tomult prøver at flygte, imens den bevæbnede jihad-had kriger bare systematisk kan nedslagte de vantro, så ville det være ønskeværdigt, at nogle fornuftige civiliserede mennesker var bevæbnede, så de hurtigt kunne stoppe jihad-had krigerens nedslagtninger, det ville også skabe tryghed blandt hele den oprindelige civiliserede befolkning at vide, at måske sad der i netop deres kupe, en betroet civiliseret “vagt” der er klar til at stoppe nedslagtningen på uskyldige mennesker.
  Vi kan ikke blive ved med at synge lange bange imagine sange og gå i nedslagtnings gåsegang for at nedlægge blomster, hvergang en en jihad-had kriger udlever sin lov religion, bevæbnet med alverdens dagligdags dræber midler, imod en afvæbnet fakkeltogs, blomster rabiat og stearinlys bevæbnet folke selvmords aktivisme.
  Jeg gider simpelthen ikke følge levebrøds politikkernes opfordring til at leve videre som om ingenting er hændt, og høre flosklen, hvis jeg ikke bare fortsætter min nedslagtnings gåsegang, jamen så har jihad-had krigerne vundet, ja, de har vundet, fordi vores uduelige politiske korrekte handlingslammede levebrødspolitikkere, kun har det eneste råd til os, fortsæt jeres daglige nedslagtnings gåsegang, vi kan, vil og ønsker ikke at ændre på jeres nedslagtnings gåsegang.
  Køb blomster, køb blomster….tra..la…tra..la

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 25. juli 2016 @ 02:15

 3. Det kører på højtryk i Tyskland i denne tid: http://www.bt.dk/udland/selvmordsangreb-rammer-tyskland-en-draebt-og-flere-saarede

  Den dræbte var en lavintelligent perle, som ikke formåede at detonere det formentlig meget ustabile sprængstof det sted, han havde udset sig. Han havde sprængstoffet i sin rygsæk.

  Kommentar by Henrik Petersen — 25. juli 2016 @ 05:04

 4. …coming soon to a place near you!
  Nogle, der kender til en billig lejlighed i fx Fåborg, Lemvig eller noget? Det bliver sandsynligvis indenfor en overskuelig fremtid for farligt at bo i København med Parken og Nørreport Station som mulige terrormål

  Kommentar by Henrik Petersen — 25. juli 2016 @ 05:07

 5. Men Merkel siger jo frygtløst: “Wir schaffen das”. Tillykke Merkel, din tåbelighed er frygtindgydende.

  Kommentar by Henrik Petersen — 25. juli 2016 @ 05:12

 6. Snart hverdags ting, der ender med ikke og røre os. Hadet vil bare bygge op i os og eksplodere en dag. Regeringen og løgne pressen dækker, men intet med islam og gøre.
  Hvornår er nok, nok?

  Kommentar by Anonym — 25. juli 2016 @ 07:29

 7. Hvorfor ikke begynde at bekæmpe dem? Vi ved jo hvem som primært spreder hadet, nemlig imamer og konvertitter.

  Kommentar by Nielsen — 25. juli 2016 @ 08:11

 8. Den Tyske indrigsminister vil have våbenloven skærpet i Tyskland, det kan man kalde afvæbning af den Tyske befolkning, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 25. juli 2016 @ 08:37

 9. https://www.youtube.com/watch?v=pJUOu63KLpA

  Kommentar by Peter Buch — 25. juli 2016 @ 09:09

 10. Der er møde i folketinget i dag hos Jeppe Jakobsen om
  Die Gesellschaft für Sicherheitspolitik

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/terror/voldsboelge-over-europa-terrorisme-smitter/6204449

  Kommentar by tavsen — 25. juli 2016 @ 12:29

 11. > Nielsen 08:11

  God idé. Må jeg anbefale Københavns nordværstkvarter (2400 nv), hvor langt de fleste imamer, deres moskéer og konvertitterne holder til.

  Kommentar by Henrik Petersen — 25. juli 2016 @ 13:27

 12. Kvinden var iøvrigt gravid = to døde:-(

  Kommentar by Sigwar — 25. juli 2016 @ 17:03

 13. Hvis Mohamed på billedet ovenfor ser lidt pivsen ud, så er det ifølge Bild, fordi en fornuftig borger kørte ham over med sin BMW. Så kan han lære det.

  Kommentar by Hertz — 25. juli 2016 @ 20:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper