25. juli 2016

Tyskland: Islamister antaster kvinder på nudiststrand – ‘Allahu-akbar’, I er ludere, og skal udryddes…

Angela Merkels åbne grænser fortsætter med at kaste angstskrig af sig, og sent søndag aften flød blodet i Ansbach, Bayern. En 27-årig afvist asylansøger fra Syrien detonerede en selvmordsbombe på en bodega, da det ikke lykkedes at komme ind på en musikfestival. En døde, tolv sårede. Det ligner et ‘echter islamistischer Selbstmordanschlag’, fastslog indenrigsminister Joachim Herrmann. BT har historien uden filter.

Som Frederik Stjernfelt så rigtigt skrev, så er problemet ikke blot islamiske terrorister, men en forgrenede sympatisørsump. Herunder endnu en historie fra Tyskland. Ekstra Bladet at være klassens frække dreng, men tør ikke rigtigt konkludere det indlysende – Skæggede mænd lavede tumult på nøgenbaderstrand.

“En gruppe på unge mænd lavede forgangne uge tumult i en badeanstalt ved en sø i Tyskland i nærheden af Düsseldorf, det skriver avisen Rheinische Post. Det var onsdag, at gruppen troppede op ved Freibad Xantener Südsee, hvor de opførte sig truende og svinede badegæster til. … De seks beskrives som værende ’sydlandske’ og som værende omkring 25 år gamle. Alle seks havde fuldskæg.

… Dagen efter gjorde en badegæst personalet opmærksom på, at to af de seks var svømmet hen til områdets nøgenbaderafdeling, hvor de fire andre var stødt til. Her havde gruppen svinet sagesløse badegæster til på en blanding af tyske og arabiske kraftudtryk.”

(Collage: Freibad Xantener Südsee og ‘Islamic rageboy’)

Unge arabisktalende mænd med fuldskæg forulemper kvinder på nudiststrand. Teoretisk set kunne det godt være et efterspil til en fugtig kongres for kristen-arabiske julemænd, men nej – heller ikke denne gang. Der Western har detaljerne – Wüste Beschimpfungen im FKK-Bereich des Strandbads Xanten.

“Eine Gruppe von jungen Männern beleidigte die Gäste aufs übelste, beschimpfte vor allem Frauen. ‘Sie haben uns beleidigt, beschimpft und sogar bespuckt’, sagt eine Leserin, die aus Angst ihren Namen nicht nennen möchte. ‘Wir Frauen seien alle Schlampen und sie würden uns alle ausrotten, so war der Wortlaut.’ Zwischendurch hätten die jungen Männer immer ‘Allahu akbar’ gerufen.

Die Angst der Badegäste im Freizeitzentrum war so groß, dass erst niemand eingriff – „wir waren froh, als die Männer endlich weg waren“, so die Familienmutter. Nichtsdestotrotz beton sie, dass es sich keinesfalls um Flüchtlinge gehandelt habe. ‘Die jungen Männer sprachen sehr gut deutsch und leben bestimmt schon lange bei uns’, ist sich die 53-Jährige sicher. ‘Aber diese Verachtung, dieses Aggressionspotenzial machte einem wirklich Angst.’ Andere Badegäste haben berichtet, dass sich die Männer schon am Dienstag am Strandbad aufgehalten hätten und auch dort mit Pöbeleien für Unmut sorgten.”

Oploadet Kl. 09:33 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/74927/trackback

23 Comments »

 1. Skadedyr !

  Kommentar by Nielsen — 25. juli 2016 @ 09:48

 2. Hvor er de europæiske mænd?

  Kommentar by Johnson — 25. juli 2016 @ 09:55

 3. Du mener badedyr, Nielsen. Historien bør læses i et mere positivt lys. Det går fremad med integrationen og de rettro bader nu gerne med vandtro og taler de indfødtes sprog udmærket.
  At de så samtidig priser deres skaber for den gode oplevelse høres også i danske farvande.” Gud hvor er det skønt!” hørte jeg så sent som i går ved stranden.

  Kommentar by Jakob — 25. juli 2016 @ 10:11

 4. Den islamiske sekts medlemmer kan åbenbart svømme, altså kan de kastes i havet og selv svømme tilbage til der hvor de stammer fra, korandyrkerne har ingen plads i den Vestlige Verden og den kultur vi dyrker, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 25. juli 2016 @ 10:26

 5. 3. Jakob
  Badedyr. Det var pænt sagt.
  Men jeg selv er ude at bade, og jeg er også et bade dyr.
  Men jeg er ked af at skulle sammenlignes med de 5-6 fuldskægede Gedekneppere.

  Selv når jeg siger skadedyr er det høflig sagt.
  Hvad tror du fuldskæget lugter af, når de har kysset geden i røven. ??
  Gedefims.!!

  Kommentar by Sindsro — 25. juli 2016 @ 10:27

 6. 5.Sindsro
  Jeg melder pas. Jeg har ikke fuldskæg og heller ingen erfaring med at kysse geder bagtil. Ja for resten, heller ikke fortil, men jeg vælger at tro dig på dit ord.

  Kommentar by Jakob — 25. juli 2016 @ 10:39

 7. 6. Jacop
  Du har misforstået noget ved at skrive: “Jeg har ikke fuldskæg og heller ingen erfaring med at kysse geder bagtil.”

  Det tror jeg gerne, for det er jo heller ikke dig jeg taler om, men kun disse uhumske skadedyr.

  Jacop. Du må ikke tro, at det er dig jeg vil genere.

  Kommentar by Sindsro — 25. juli 2016 @ 11:20

 8. Det er islamiserende anti-tyske Merkels værk.

  Kommentar by Liva — 25. juli 2016 @ 11:46

 9. En korrektion til historien: Det med nøgenbade-afdelingen er højst en detalje. Nu er mit tyskkendskab ikke voldsomt stort, men er der muligvis tale om en oversættelsesfejl (freibad/nøgenbad) ? Under alle omstændigheder, følger man EB’s version af historien, er det et større badeanlæg, hvor mange almindelige badegæster og personale er blevet overfuset. Det er først senere hen at nudistafdelingen kommer ind i billedet. Det gør så ikke historien mindre, tværtimod.

  Kommentar by Michael — 25. juli 2016 @ 11:47

 10. Hører vist under kategorien “blød terror”, men logisk følger voldshandlinger lige efter.

  Kommentar by Zatopek — 25. juli 2016 @ 12:17

 11. > Michael 11:47

  Nej, FKK er en tysk forkortelse for Freie Körper Kultur, hvilket i Tyskland betyder naturiststrand. Freibad er ganske rigtigt det tyske ord for et udendørs badested. Kunne fx være Havnebadet på Islands Brygge.

  Merkel får igen uret: “Wir schaffen es”, som hun sagde.

  Hvordan er det i øvrigt lykkedes æselknepperne at finde frem til en naturiststrand??
  Har de fået vejledning fra ‘migranten willkommen’ hos det lokale migrantcenter?
  Nu ser jeg frem til, at ‘venligboerne’ også inviterer skæggede unge og yngre muslimske mænd (kvinderne er der – sjovt nok – aldrig) til danske naturiststrande. Kun et spørgsmål om tid.

  Kommentar by Henrik Petersen — 25. juli 2016 @ 13:20

 12. Hjerteskærende ondskab af CDU politiske ordfører i Tyskland:

  »Det er fuldstændig forkert at skyde skylden for de her episoder på Angela Merkel og hendes flygtningepolitik,« siger Stephan Mayer.

  Terror er bare toppen af isbjerget. Hele samfundet lider under indvandringsbelastningen.

  Kommentar by traveler — 25. juli 2016 @ 13:26

 13. Hvis nogen fjolser endnu ikke har forstået det, så er meddelelsen til meddanskere, som Glistrup sagde: Vi skal ikke have nogen muhammedanere i dette land. Han sagde måske det måske ikke det citerede ordret, men han sagde dog: en muhammedaner i danmark, er som en dråbe gift i drikkevandet.
  Jeg forstår ikke, at danskere ikke ser den aktuelle trussel i øjnene.

  Kommentar by Nielsen — 25. juli 2016 @ 14:53

 14. De satans eurokrater, skulle hænge ved deres hals sammen med muhammedanerne.

  Kommentar by Nielsen — 25. juli 2016 @ 14:56

 15. I øvrigt et nydeligt billede i collagen, ham der brøleaben.

  Kommentar by Henrik Petersen — 25. juli 2016 @ 15:42

 16. “Video fundet på syrers telefon gør det klart, at det var et terrorangreb i den tyske by Ansbach.”

  kristeligt-dagblad.dk/udland/minister-bombe-i-ansbach-var-terror

  Kommentar by Liva — 25. juli 2016 @ 16:46

 17. vg.no/nyheter/utenriks/is/ansbach-bomber-sverget-troskap-til-is/a/23748827/

  Kommentar by Liva — 25. juli 2016 @ 16:51

 18. Nudistområdets kontrol synes virke. Ingen døde.

  Kommentar by Peter Buch — 25. juli 2016 @ 18:06

 19. Fuck, var de unge mænd med fuldskæg islamister ?

  Jeg troede det var arabiske hipstere !

  (joke :-) )

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 25. juli 2016 @ 22:14

 20. […] som værende ’sydlandske’ og som værende omkring 25 år gamle.” Som Møller på Uriasposten spekulerer i “kunne det godt være et efterspil til en fugtig kongres for kristen-arabiske […]

  Pingback by Monokultur » Trumps sammenhængende tale — 25. juli 2016 @ 23:18

 21. Forleden dag efter Tour de France cyklede jeg ud på vores lokale sjællandske, meget frie strand for at få en dukkert og nyde en øl i aftensolen. Stranden helt øde. Men så kom der en ung pige og lagde sig en 50 meter fra mig. Håbede selvfølgelig, at hun ville smide bh og trusser og gå i vandet, men nej, hun var kun optaget af sin mobil – måske så hun porno.
  – Ja, fantasierne hos en gammel gris florerer.
  Men så kom der nordfra en mandsperson gående. Lidt usikker gang. Og da han nærmede sig, så jeg, at det var en neger. – Dermed var scenen sat: to kilometer øde strand – mig, en neger og den unge pige. – Jeg tænkte, hvis han tiltaler mig, må jeg mobilisere den største venlighed. Det gjorde jeg, for han tiltalte mig: Do you want dick?
  No, thanks.
  This is a free beach, is’n’t? sagde han.
  Thinking he was gay I said, Yes it is, you can do what you want as long as you don’t disturb other people.
  Hmm, he said and walked away, but then he came back. Do you come here often? Are you married. – Ja, kone og to børn og to børnebørn.
  Where do you come from, spurgte jeg. En lille tøven. Tanzania. – Sikkert løgn.
  Have you been in Tanzania, he asked. No. – Where have you been?
  I said – to minimize myself – only in Sweden and Norway. – He-he, that’s not very far, he said.
  Then he excused himself for being a little drunk. – Oh, that’s normal in Denmark, sagde jeg, og vi skiltes som venner.
  Så vaklede han videre ned til den unge pige. Har sandsynligvis spurgt, om hun også ville have pik. Hun afviste ham, og så gik vi hjem. Alle tre.

  Er det den rigtige slutning, at vi bare går hjem alle tre efter en normal dag på stranden. Nej, det er det ikke. Der er sgu ingen negere, der skal gå rundt og sælge pik på danske strande! Måske de kvindelige væmmeligboere synes, at det er helt fint, men så kan de tage til Afrika. Vi vil ikke have piksælgende negere på vores strande.
  Og ingen, hverken arabere eller negere skal bestemme, hvordan vi lever på vores egne strande. Helt sygt, det i Tyskland. – Min neger følte jeg en vis sympati for. Han var ikke voldelig, sandsynligvis kristen.

  Kommentar by Fisken — 25. juli 2016 @ 23:26

 22. 21 Fisken

  At sige han ikke var voldelig kan diskuteres. Det er meget truende for en ung pige at få tilnærmelser på en næsten øde strand, og det ved manden godt.

  Så han har udøvet sexchikane. Ødelagt hendes aften og måske hendes fremtidige glæde ved at komme på stranden… begrænset hendes følelse af frihed…

  Der er så mange lignende historier fra piger og kvinder i DK i dag… på deres arbejdspladser, på gaden, i butikker, over alt…

  Uciviliserede personer prøver at sabotere det gode frie kønsforhold vi har opbygget… især som redskab i en islamiseringsproces, men også mænd fra ikke-islamiske, men kvindeundertrykkende kulturer bidrager til denne erosion af vores frihed, fred og livsglæde….

  Tragisk.

  Kommentar by M — 26. juli 2016 @ 17:02

 23. Til 22, M. – Ja, du har ret. – Og jeg ved jo ikke, hvordan den “flinke” neger ville have reageret, hvis jeg havde sagt: Skid ad helvede til!

  Kommentar by Fisken — 28. juli 2016 @ 06:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper