28. juli 2016

Stort flertal for status quo: DF-forslag om midlertidigt stop for islamisk indvandring møder ingen støtte

Dansk Folkepartis Søren Espersen foreslår i et læserbrev i dagens Berlingske et totalt stop for indvandring for islamiske lande. I et interview til samme avis opridser han forslaget, der efter reaktionerne at dømme ikke møder opbakning fra det resterende folketing. Hvis det kommer til afstemning, så ville partiet stå alene med 37 mandater mod 142. Hovedparten af sidstnævnte vil formentligt ikke engang være i salen på dagen. Stort flertal for status quo.

Vi bør have et stop for flygtninge og indvandrere fra muslimske lande i en periode. Det er herfra, langt størstedelen af terroren i Vesten har sine rødder, og indtil vi har et overblik over rækkevidden af det her, og hvad vores fremtidige indsatser skal være, har vi brug for et pusterum.” (Søren Espersen til Berlingske, 27. juli 2016)

(Se evt. Uriasposten, 19. maj 2016: ‘Slow boiling eller fast boiling’)

Det Liberale Venstre.

Jeg har ikke kunne finde en reaktion fra statsminister Lars Løkke Rasmussen, men det er blot et par uger siden justitsminister Søren Pind revsede danskere, der mente Islam var problemets kerne. Det Liberale Venstre havde “… handlet. Lad os i stedet for at råbe i mørket og splittes, samle os i sorgen over de døde.” En kommentar næsten analog med den officielle udtalelse fra regeringspartiet.

“Vi er rørende enige i den del, der hedder, at vi ønsker at minimere antallet af asylansøgere – herunder fra muslimske lande – hen imod et nulpunkt. Det er derfor, vi det seneste år har gennemført de mest omfattende stramninger nogensinde i danmarkshistorien. Men vi kan jo ikke gå ind og diskriminere på baggrund af religion.” (Udlændingeordfører Marcus Schmidt, Det Liberale Venstre, 28. juli 2016)

Liberal Alliance.

Forslaget møder heller ikke opbakning fra Liberal Alliance, hvis politiske ordfører Anders Samuelsen betegner det som værende ‘dybt irrationelt’.

“NEJ, NEJ og atter NEJ! Vi kollektiviserer altså ikke skyld Søren Espersen. Og vi skal IKKE blande flygtninge- religions- og indvandrepolitik sammen.” (Politisk ordfører Anders Samuelsen, Liberal Alliance, 27. juli 2016)“Det giver ingen mening og er meget udansk at kollektivisere skyld. Bare fordi der er problemer med nogle muslimer, gør det jo ikke alle skyldige. Det giver ingen mening at straffe alle fra muslimske lande. … Det er ikke en tanke, vi deler på nogen måde. Skyld er noget individuelt, og der skal slås hårdt ned på dem, der træder ved siden af. Men vi må ikke blive grebet af panik, og det tror jeg desværre, Søren Espersen er ved at blive her.” (Politisk ordfører Anders Samuelsen, 28. juli 2016)

Socialdemokraterne.

Statsminister-alternativet Mette Frederiksen har ikke udtalt sig om forslaget, men absolut intet tyder på at det er muligt at finde flertal henover midten.

Forslaget er skudt helt forbi. Vi kan se, at der desværre er eksempler på, at de mennesker, som tyr til disse voldsomme, umenneskelige angreb, lige så vel kan være vokset op i Vesten.” (Politisk ordfører Ane Halsboe-Jørgensen, Socialdemokratiet, 28. juli 2016)

“Jeg tror ikke, der kommer noget som helst godt ud af at ‘Trumpliggøre’ dansk politik – hverken på den her front eller andre. I øvrigt synes jeg, man skal huske på, at langt de fleste ofre for islamisk terrorisme er muslimer. Der er ingen simple svar på den situation, vi står i.” (Politisk ordfører Ane Halsboe-Jørgensen, Socialdemokratiet, 28. juli 2016)

Han går islamisternes ærinde, for de ønsker at tale om ‘dem og os’. Det er meget vigtigt, at vi laver en sondring mellem islamister og terrorister og almindelige folk, som stammer fra Mellemøsten. … Politikere, der lover folk, at de kan forhindre det gennem forskellige love, er populister og løgnere” (MF Lars Aslan Rasmussen, Socialdemokratiet, 28. juli 2016)

“Det er et opgør med danske værdier. Her straffer vi ikke kollektivt. Det er helt forkert, det han har gang i. … For det første slår han plat på ofrene for de her modbydelige terrorangreb, og for det andet kommer han til at styrke islamisterne, der elsker den her opdeling mellem ‘dem og os’. Så han går i virkeligheden nogle af de mest yderligtgående kræfters ærinde. … Jeg tror, vi alle sammen frygter den her terror. Og mange af ofrene for terror har i øvrigt muslimsk baggrund. Det er enormt vigtigt at skelne mellem islamister og muslimer. Og det er meget vigtigt, at vi ikke dømmer kollektivt.” (MF Lars Aslan Rasmussen, Socialdemokratiet, 28. juli 2016)

Alternativet.

“Dansk Folkepartis seneste forslag undergraver ikke alene menneskerettigheder og konventioner, men vil ødelægge Danmark som et frit, åbent og tolerant samfund. … Forslaget er en trussel mod alle de værdier, som vores samfund hviler på. (Politiske ordfører Rasmus Nordqvist, Alternativet, 28. juli 2016)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/75027/trackback

47 Comments »

 1. Har jeg overset udtalelser, så link til dem her i kommentarsporet, så opdaterer jeg.

  Kommentar by Kim Møller — 28. juli 2016 @ 14:36

 2. Det viser jo bare, at kun 60 mandater til DF og NB (+ evt. DS og DP) og en sejr ved en vejledende folkeafstemning vil kunne ændre noget afgørende.

  Kommentar by Odo — 28. juli 2016 @ 14:42

 3. Lars Aslan Rasmussen (Socialdemokratiet) og Rasmus Nordqvist (Alternativet) går islamisternes ærinde.

  Kommentar by Liva — 28. juli 2016 @ 14:45

 4. Hedder den liberale gut ikke Marcus Knuth?

  Kommentar by Sigwar — 28. juli 2016 @ 14:55

 5. Jeg har lige set en video, hvor den franske indenrigsminister, Marcus Valls, bliver buhet ud, mens han holder en mindetale for ofrene i Nice. Der er ikke mere med at “stå sammen” om nogetsomhelst i Frankrig – folk har fået nok!

  Der er altså håb, men redningen kommer desværre nok ikke fra Folketinget. Redningen kommer fra folkedybet, men her skal man passe på, for man har at gøre med meget stærke og kun delvist kontrollerbare følelser.

  Kommentar by Arne Torp — 28. juli 2016 @ 15:13

 6. Fup: DF’s Søren Espersen vil have et midlertidigt muslimstop, men fastholder samtidig at muslimer er velkomne i Danmark

  https://ksdha.wordpress.com/2016/07/27/fup-dfs-soeren-espersen-vil-have-et-midlertidigt-muslimstop-men-fastholder-samtidig-at-muslimer-er-velkomne-i-danmark/

  Kommentar by KSD — 28. juli 2016 @ 15:17

 7. Sigwar

  Jo.
  http://www.ft.dk/Folketinget/findMedlem/marcus-knuth.aspx

  Kommentar by Peter Buch — 28. juli 2016 @ 15:17

 8. Hvem sagde ‘kugleskørt’? hmm Ja svært, at blive klog på Espersen, og specielt svært når han sender bolden videre til Henriksen, der ellers bekræfter, at 》Martin Henriksen oplyser til Ekstra Bladet, at Dansk Folkeparti også gerne lukker ned for arbejdssøgende fra muslimske lande i Danmark.《

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/muslim-stop-nu-er-trump-og-espersen-enige/6210345

  Ok DF ramt af den parlamentariske virkelighed igen.. Man kunne få den tanke, at det var en prøveballon, men det tror jeg faktisk ikke. Det handler nok nærmere om, at Espersen ifølge ham selv, ofte siger noget han ikke burde have sagt iforhold til partilinjen jfr. Thulesen Dahls udtalelse 》- Det, jeg siger, er, at vi har religionsfrihed i Danmark, og selvfølgelig kan man være muslim, uden at det bliver et problem for det danske samfund.《

  http://nyheder.tv2.dk/politik/2016-05-06-islam-udtalelse-faar-df-koryfae-til-at-lange-ud-efter-thulesen-dahl-han-har

  Hvem der dummer sig, vil jeg ikke gøre mig klog på, men er ret sikker på, at såvel Thulesen Dahl som Espersen ret beset tror mere på effektive stramninger med socialdemokraterne end med de liberale borgerlige partier uanset nye udtalelser fra S.

  Og hvorfor? Fordi Venstre har kørt DF rundt i manegen, og fordi DF ser en fjende i nye borgerlige alternativer, der som Venstre kan trække i magtfulde økonomiske tråde. DF ved at det liberale Venstre er nådesløs i deres magtbegær, og kniven for struben ville Venstre til enhver tid vælge både til højre og venstre fremfor et regeringsgrundlag hvor Venstre bliver lillebroderen til DF.

  Noget er gået galt imellem Tulle og Frederiksen siden april, og årsagen kan nemt være, at Løkke er blevet varm på Mette.

  Den danske nationalstat var skudt, pelset og solgt i liberal kapitalistisk ånd længe inden mørkemænd blev hverdagskost…

  Kommentar by Pedersen — 28. juli 2016 @ 15:20

 9. Har lige hørt Marcus Knuth på TV2-news udtale “der er mange fredelige muslimske lande”

  – hvad er det for nogle??

  Kommentar by M.P. — 28. juli 2016 @ 15:31

 10. Islam og islamismen er ikke problemet. Problemet er det humanitære, der blev en religionserstatning da den gamle Gud blev umoderne, at tro på. Danmark og Europa er blevet til teokratier med denne tro/ideologi. Retsstater er gået fra borgerrettigheder til menneskerettigheder og fra retsstater til retfærdighedsstater. Dette er sket gennem et andet misfoster som hedder FN og de såkaldte internationale konventioner. Det er denne tro, der har bragt islam til Europa. Den er problemet og det er det teokrati der skal væltes.

  Kommentar by Thorsted — 28. juli 2016 @ 15:59

 11. Det reelle problem er den etniske udrensning af danskerne i deres eget land, som de forsvarsløst finder sig i.- For de tosseliberale er det mere vigtigt ,at sende et Schalburgkorps 2 østover end at militæret effektivt til lands og vands kontrollerer de danske grænser.- Mette Frederiksen ( A ) fatter ingenting. Tager mam 2 Danmarkskorte og skriver 1975 på begge. Og farver rødt , hvor A,SF og de radigale fik flest stemmer det år, og det andet rødt hvor de 28000 aborter blev foretaget det år,og ligger det ene over det andet eller omvendt. Vupti de passer sammen. Darwins lov er ubønhørlig.Liste A vil gradvist liste a`- Ud af det danske folk.- De nationale danskere vil altid tørre sveden af panden OG FÅ BØRNENE.

  Kommentar by dansker — 28. juli 2016 @ 16:24

 12. Hvordan ville kongressen i USA håndtere spørgsmålet, hvis Trump bliver præsident? Mit gæt er, at det aldrig ville komme på tale og, at der derimod vil blive indført endnu mere formynderi, og Trump vil på ingen måde modsætte sig det. Uanset Hillary eller Trump er nye krige på vej, det er ret forudseeligt, som det er forudseeligt, at begge kandidater er garant for større migrations pres mod Europa.

  Europa bliver offerkalven igen,igen og igen, men vi skal først tvinges til oprustning(her er Trump og Hillary enige, tænk sig!), hvilket Europa ikke kan håndtere.

  Kommentar by Pedersen — 28. juli 2016 @ 16:25

 13. Ha ha du er helt åbenlyst ikke national dansker så…dansker.

  Kommentar by Pedersen — 28. juli 2016 @ 16:28

 14. Kære Møller

  Jeg citerer lige fra din post: “(Politisk ordfører Ane Halsboe-Jørgensen, Socialdemokratiet, 30. juli 2016).”

  Du har givet ret i, at hun har eller vil sige dette, men ifølge din tidsregning først på lørdag??

  Kommentar by Henrik Petersen — 28. juli 2016 @ 17:24

 15. Man kan mene om Trump hvad man vil, men han har trods alt turde give et ellers unævnelig men betydelig vælgersegment et navn, og derved bekræftet at der er noget der hedder hvide menneskers interesser. Tidligere blev der kun snakket som kun alle andre etniske grupper end hvide kunne have berettigede interesser som gruppe. Hvad end hans praktiske politik vil være; det kan dårligt blive meget værre end nu, men på et andet plan har manden startet en revolution. Han er kommet med en del modstridende udtalelser, men i processen har han alligevel formået at komme med spontane indspark som viste eller lod formode at Trump ved en del mere om de virkelige magthavere end de fleste andre kandidater før og nu der som regel også var mere embedded i systemet.

  Så bare hans sprogbrug er forfriskende. Man har da lov at håbe at han lige som Putin, i en vis grad formår at handle selvstændigt, eller måske endda ønsker at bekæmpe ondskabens-kabale.

  Kommentar by Balder — 28. juli 2016 @ 17:35

 16. Søren Espersen har vel stort set bare gentaget Donald Trumps udsagn om at muslimer ikke skal have adgang til USA før man ved hvad det er de har gang i på terrorfronten.

  Det er ellers uhyre let at gennemskue de rettroendes intentioner, nemlig som en trojansk hest at invadere de rige lande og overtage magten når det bliver muligt. Kun Islamisk Stat følger i øjeblikket den koranbefalede måde at kæmpe djihad, mens de øvrige rettroende er en hvilende 5-kolonne indtil muligheden for magtovertagelse opstår. Her Hizb-ut-Tahrirs gennemgang af djihadbefalingerne:

  Islams smukke, unikke og universelle metode hvorpå den udspreder sig, er
  defineret og fastsat i de islamiske lovgivningskilder: Koranen og Sunnah.
  Disse to udgør muslimernes eneste referencer i hele livet og alle dets
  aspekter.
  Allah siger:

  “Kæmp imod dem, der ikke tror på Allah og Dommedagen”

  [Al-Tauba:29]

  “Kamp (Jihad) er obligatorisk for jer”

  [Al-Baqara:216]

  “Og kæmp imod polyteisterne som en helhed, som de kæmper imod jer som en
  helhed” Sig (Muhammad): O menneskehed, jeg er et Sendebud til jer alle (hele
  verden) fra Allah”.

  [Al-Tauba-36]

  “Dem der er virkelig troende, kæmper for Allahs sag”

  [Al-Nisa:76]

  “Og kæmp dem indtil der ikke er fitnah (kufr) og indtil hele Deen’en er for
  Allah” (dvs. at Allahs deen (Islam)er suveræn over hele kloden)

  [Al-Anfal:39]

  Ovenstående er den Islamiske metode “Jihad” at udsprede sig selv på. Altså
  har Allah påskrevet os jihad som metoden til islams udspredelse, og hvilket
  Allahs Sendebud også anvendte i sin tid sammen med sine Sahabah. Jihad er
  også den eneste metode som den islamiske nation altid har udøvet for islams
  udspredelse, helt indtil dene beærede islamiske nation af vesten fik
  udryddet sin Khilafah stat i 1924.

  Ingen tvang i Islam
  Angående jihad siger vores profet Muhammad (saws).

  “Jeg er blevet beordret til at kæmpe folk, til de siger der er ingen, der
  skal tilbedes foruden Allah og Muhammad er Allahs Sendebud, hvis de siger
  dette, er deres blod og ejendom beskyttet af mig”

  Ovenstående hadeeth skal ikke forstås således at Muhammah (saws) blev
  beordret til at kæmpe folk indtil de troede på Islam, fordi Allah siger:

  “Der er ingen tvang i troen”

  Dette vers skal forstås således: Profeten plejede at sende breve til
  fremmede regioner og derpå inviterede dem til Islam “Tro på Islam, og i vil
  leve i fred, og få dobbelt belønning, men hvis i benægter vil i stå til
  ansvar for jeres folks synder”. Efter dette ville Allahs Sendebud kræve
  gebyr (jizyah) fra dem, derefter indtage landet, Men hvis de afviste disse
  tilbud erklærede han (saws) dem jihad.

  Jihad: at fjerne materiel hindring
  Følgelig er Jihad kamp for at Allahs ord og system bliver implementeret,
  jihad er til for at afskaffe alle materielle forhindringer (hære og
  menneskabte kufr styrer) der står som hindring mellem det islamiske
  livssystem og menneskeheden dvs. mellem sandheden og falskheden, mellem
  retledningen og vildledningen (dvs. menneskeskabte systemer).
  Målet med jihad er ikke at dræbe ikke-muslimer, ødelægge synagoger eller
  ligende, hvilket også klart fremgår at de profetiske udtalelser “Lad vær med
  at dræbe kvinder, børn, ældre, præster og munke” der blot tror at de
  tilbeder Allah. Dette har Islam illegaliseret at gøre, Medmindre det
  ovenstående bliver udøvet mod muslimer. Således er det entydigt og absolut
  opklaret at jihad udelukkende udøves for islams dominans og udbredelse til
  hele menneskeheden. Alle muslimske retslærde er enige om ovenstående, ikke
  så meget som en enkel retslærd er uenig i dette. Sendebuddet siger også
  “Jihad vil vare ved til Dommedagen”.

  Misfortolninger og løgne om jihad
  Der er utallige af vers og hadeeths, som viser at jihad er en offensiv
  forpligtelse og et invaderende og erobrende angreb.
  Jihad er et entydigt aqeeda emne, der er entydige vers der klargører jihads
  betydning og indhold i Islam. Derfor er benægtelse af jihad eller i det
  mindste tvivl om det som obligatorisk eller offensiv, kufr, og gør den
  pågældende, som benægter dette, til kafir.
  At påstå at jihad kun er til forsvar, er uden tvilv kufr, hvis tilfældet er
  sådan at personen eller gruppen har en generel viden om Islam. En udtalelse
  som denne kommer oftest fra folk med dybe mindreværdskomplekser,
  efterlignere af vesten, forvrængere (skjulere) af Islam, folk som er
  bestukket, stats ‘ulama (som er ansat til at forvrænge Islam), uvidenhed og
  ligende uacceptable undskyldninger. Den slags mennesker som forvrænger jihad
  enten pga. ovenstående undskyldninger eller noget helt andet må hellere
  frygte Allah, bede om tilgivelse og lægge mærke til følgende vers:

  “Sandelig, de som skjuler (forvrænger), hvad Allah har nedsendt i bogen (af
  entydige og klare vers) og sælger det for en ringe interesse (pris) sådanne
  fylder kun deres maver med ild, og Allah vil hverken tale til dem på
  Dommendagen eller rense dem (for synd) og for dem er der visselig en
  smertelig straf”

  [OQM2:174]

  Kommentar by perhag — 28. juli 2016 @ 18:49

 17. Det er lidt off-topic, men alligevel ikke, for i en Trump-Putin alliance vil Trump blive ædt råt af såvel hans egen administration som af Putin. Trump ville så kunne underholde med sine retoriske færdigheder smilende i bedste Jeltsin stil omend ædru..

  Putin ville elske, at Iran/USA aftalerne går i vasken, så Rusland kan få gode oliepriser for hans garanti af Irans suverænitet.

  https://m.youtube.com/watch?v=8ux3oiWELIQ

  Trump kan ikke bevare masken med nuværende Iran aftale, og mon ikke hans ego er større end hans sludder for en sladder? Iran aftalen falder med Trump som præsident så sikkert som udseendet på en 1 dollarseddel forbliver det samme!

  Det skulle ikke undre mig om Trump(administrationen) ville fokusere sin udenrigspolitiske magt på Kina og Afrika(altså overordnet Kina!), inden Kina går hen og bliver alt for stærke militært. Det er og bliver i Kina, at Trump skal hente USAs underskud, og han kan så fyre infantile naivistiske jokes af om, at han da altid har kunnet lide Japsere og deres biler..

  Det kommer helt sikkert til, at starte som et festfyrværkeri for den “frie verden” og selv under de af “amerikanerne” påtvungne europæiske troppeflytninger fra øst mod syd vil populærkulturen syde over med Newborn In The USA og misforstået føderations nødråb fra slaviske poptøser.

  Snart vil underholdningen dog gå over i opdigtede menage a trois mellem Trump, Caitlyn Jenner og en kinesisk golddigger, der dog ikke kan overdøve div. stævninger inden den storpolitiske katastrofe indtræffer og russiske folkeoprør får Putin til, at gå ind i Baltikum.

  Altimens sejler Europa sin egen sø Storbritannien er blevet til lille, de østeuropæiske lande der ikke allerede er blevet annekteret af føderationen lider under masse abortationer og hungersnød. Krigen i Syrien, Irak og Libyen er flyttet til Italien, Grækenland og det sydlige Spanien, og grænserne mod Tyskland og Frankrig bevogtes af krydsermissiler fra de hedengangne baltiske lande og Polen.

  Slutteligt gifter Trump sig endeligt med David Bowies enke Iman, brylluppet holdes på Cuba inden de lever lykkeligt til deres dages ende på Sankt Helena midt ude i Atlanten.

  Kommentar by Pedersen — 28. juli 2016 @ 18:55

 18. Det er ikke første gang, at det magtfulde Journalistisk Venstreparti og de såkaldte ansvarlige og ikke-populistiske og især venstreorienterede politikere i Vesten tager grusomt fejl med voldsomme konsekvenser for hele Vestens kulturelle fremtid. Men der skal nok gå 15-20 år, før virkeligheden og eftertanken indhenter dem.

  En anden mindst liges så gigantisk fejltagelse var sagen om Serbien og dens leder Slobodan Milosevic, der nu 10 år efter sin død er blevet frifundet af den internationale krigsforbryderdomstol i Haag for krigsforbrydelser og ansvar for folkedrab i krigen i Eksjugoslavien i 1990’erne, som han faktisk forsøgte at stoppe.

  Man husker, at Milosevic blev angrebet af hele det vestlige venstredrejede pressekorps, det magtfulde internationale Journalistisk Venstreparti og de såkaldte ansvarlige og ikke-populistiske venstre- orienterede politikere i Vesten, inkl. røde politikere i Danmark.

  De dæmoniserede ham og gjorde ham til at være en blodtørstig monster – slagteren på Balkan, Hitler og folkemorder, sådan som vi alle kender de røde udskamningskampagner. Ikke mindst brugte de denne falske populistiske kampagne til at retfærdiggøre ikke kun økonomiske sanktioner mod Serbien, men også NATO-bombningerne af Serbien uden FN-mandat.

  Også den serbiske politiker Vojislav Seselj er frifundet for krigsforbrydelser og forbrydelser mod menneskeheden under krigen, og Milosevic’ tidligere sikkerhedschef Jovica Stanisic og hans politichef Franko Simatovic er også begge frifundet.

  Demokratierne i Vesten mangler nogle stopklodser rettet imod den alt for magtfulde og magtfuldkomne politiske elite, så de ikke går amok i vanvittige beslutninger med uoverskuelige konsekvenser bl.a. for at score point og ros hos Journalistisk Venstreparti.

  Kommentar by traveler — 28. juli 2016 @ 19:09

 19. DF prøver at høste nogen billige point. Faktum er at de ikke har stået fast på endelige stramninger. De bliver straffet ved næste valg. Og næste valg igen. Tror de kommer ned på 10% inden alt for længe.

  Kommentar by Morten — 28. juli 2016 @ 19:30

 20. Forstå Venstre kan man kun, hvis man gør sig klart, at det først og fremmest er et føderalistisk parti. Glemmer man et øjeblik dét, løber man sur i det.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 28. juli 2016 @ 19:40

 21. #18 Jeg er grundlæggende enig, Serbien skulle være grebet diplomatisk an, men man udnyttede kynisk at Rusland var svækket til at knuse Milosevic og Serbien. Dengang troede næsten alle ukritisk på MSM fortællingerne.

  Kommentar by Zatopek — 28. juli 2016 @ 19:45

 22. Grundlæggende har folket de politikere, som folket fortjener.

  Havde folkets stemme afspejlet en større grad af selvopholdelsesdrift, havde det politiske billede ikke taget sig ud som det gør.

  Kommentar by Bror Lerbror — 28. juli 2016 @ 20:12

 23. “Næsten alle”, ja.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 28. juli 2016 @ 20:14

 24. I middelalderen florerede alskens fantasier om jøder, der skændede hostien, oblaten, og forgiftede brøndene etc.. Det førte til kollektiv straf og massemord. Under Hitler florerede mange af de samme fantasier tilsat racistisk, biologisk vås.
  Ja, fri os for en gentagelse af det.
  Enhver ved i dag, at det var det rene vanvid, men nu står vi over for en reel fare. Det er ikke vanvid og fantasteri fra vores syge hjerner. Det er realitet. Vi ser det næsten dagligt. – Sjovt nok er det længe siden, jeg har set nogen trække det såkaldte ”jødekort”. – Kunne det måske være, fordi nogle af dem med jødekortet har indset, at islam er noget helt andet end sygelige fantasier om jøder.
  Jeg håber ikke, tiden er kommet til at gøre det samme mod realiteterne, som man i Europa i middelalderen og i 1940’erne gjorde mod irrealiteterne.
  Men totalt indvandrerstop fra muslimske lande og kollektive udvisninger – ja, det går jeg stærkt ind for. En lille bid middelalder, som desværre er blevet en nødvendighed i dag. – Men det er sgu ikke min skyld! Ikke mine fastasterier, men muslimernes egne realiteter. De kan virkeliggøre og ødelægge sig selv i den ødemark, de kommer fra. Her i Vesten er de voldsomt uønskede.

  Kommentar by Fisken — 28. juli 2016 @ 20:16

 25. Så er antallet af landsforrædere i folketinget officielt, 142 styk skatteyder betalte landsforrædere der gør knæfald for korandyrkerne, Danskerne begår selvmord hvis de stemmer disse overløbere ind igen, det største aktiv for Danskernes overlevelse er at Danmark går fallit, så dør samfundsnasserne og landet kan igen rejse sig og hæve Dannebrog, lad falde hvad der ikke selv kan stå, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 28. juli 2016 @ 20:28

 26. Stemt JA (V) Plads nr . 61 Jakob Engel-Schmidt og tvivler (gul) 10. Inuit Ataqatigiit (IA)
  Valgt i Grønland
  plads nr.77 Aaja Chemnitz Larsen.
  http://www.ft.dk/folketinget/christiansborg_slot/indretningen/~/media/PDF/publikationer/Informationsark/Christiansborg/folketingssalen%20pdf.ashx

  Kommentar by john K. — 28. juli 2016 @ 20:33

 27. Balkan var gået i luften selv uden en eneste muslimsk bosnier eller albaner, og det kunne nemt have blevet værre. Hvis Slovenerne og Kroaterne havde haft koordinerende militser til, at forfægte deres oprindelige udspil om løsrivelse af republikkerne, var Ungarn blevet draget ind i krigen, og så havde Rusland ikke holdt sig væk uanset svækkelse. Mange glemmer, at 10 dages krigen mellem Slovenerne og Serberne var den krig hvor udbrydderstaten havde størst folkelig opbakning til krig mod Serberne. Over 90% af slovenerne støttede betingelsesløs løsrivelse selvom, man vidste det ville føre til krig.

  Derudover viste slovenerne med deres asymmetriske strategi, at kommunisthæren, selvom den ikke kunne overvindes, kunne demoraliseres og føres til irrationel krigsførelse hvor slovenerne igen havde gættet rigtigt på, at sympatien i højere grad kom på et uafhængigt Sloveniens side. Denne strategi fortsatte Kroaterne med den tilføjelse, at de underspillede de mange etniske skel, og gjorde krigen til en kamp mod stor serbisk imperialisme som Tudman erklærede JNA var.

  Hvis man tror, at såvel Slovenerne, Kroaterne eller Serberne ville have slået sig til tåls med et post Kroatisk uafhængighedskrig status quo er man naiv, og selvom der var fundet en mere fredelig løsning i Hercegovina ville Kroaterne havde startet nye kampe i Nordøst mod Serberne. Historien for det er ikke andet end en historie om, at havde Nato holdt sig ude af Bosnien-Hercegovina, så ville Serbien have tilpasset sig de allerede uafhængige republikker, holder ikke vand. Kroaterne havde ikke accepteret et stærkere Serbien end tilfældet blev, og det ved enhver der kender bare lidt til kroaterne og Kroatien!

  Kommentar by Pedersen — 28. juli 2016 @ 21:36

 28. Fra i går. Til almindelig orientering…

  http://www.dr.dk/p1/sommergaesten/sommergaesten-pa-p1-soeren-espersen

  Kommentar by Thorbjørn — 28. juli 2016 @ 21:49

 29. Kollektiv straf er den eneste udvej. Under WWII blev tyskerne straffet kollektivt. Det gjorde japanerne også. Det hjalp. Vi har nu været de bedste venner med tyskere og japanere i 70 år.
  Vi bør give muslimer – indenlands og udenlands – en sidste chance.
  Ellers bliver det os, som bestemmer deres skæbne.
  Kære muslimer, vi vil gerne være venner med jer. Men så er I sgu nødt til at komme til fornuft. Det kom tyskere og japanere for 70 år siden.
  Jeg ved, at jeres religion er en større forhindring for almindelig sund fornuft end nazisme og gammel japansk ideologi. Måske bliver det derfor sværere at bekæmpe jer. Håber ikke, vi behøver at tage endnu stærkere våben i brug mod jer, end vi gjorde mod tyskere og japanere. Grusomme våben, der forvandlede dem til venner. Alle tyskere og japanere er glade for det i dag. Det vil I også blive, når vi har befriet jer for islam, den dummeste ideologi på denne Jord. Så kan I være mennesker sammen med os andre.

  Kommentar by Fisken — 28. juli 2016 @ 22:04

 30. Det er kun DF NB og DP der gider at gøre noget ved det, de andre partier er halal hippier.

  Kommentar by Tidligerhjernevasketsocialistidiot — 28. juli 2016 @ 22:34

 31. Muslimsk indvandringsstop. ?
  Til hvad nytte ?? Der er da for dumt.

  Det er Muslimerne der skal ud af vores land. Det er Koranen der skal fjernes. Det er Satans bedehuse der skal fjernes.
  Alt hvad der har med islam at gøre skal fjernes HR. Søren Espersen.

  Alt andet er lige som at pisse i bukserne for at holde varmen en rå kold vinter dag.

  Men det er dog ikke af den grund der ingen støtte var.

  Hr Søren Espersen Og resten af DF: Ret jeg efter Grundloven eks §67.
  så vil de andre partier blive nød til at følge trop, for ellers laver de grundlovsbrud.

  DER ER ET PAR BETINGELSER I §67 SOM ISLAM IKKE OPFYLDER, FOR AT FÅ RELIGIONSFRIHED. HR ESPERSEN.

  Kommentar by Sindsro — 28. juli 2016 @ 22:46

 32. Vrøvl fisken

  Japan og Tyskland er måske netop to af de nationer i verden med størst ønske om frigørelse af den nationale identitet fra efterkrigsårenes vesternisering. Japan køber i dag opimod 60% af deres olie fra Iran, der er i dag større japansk udvandring til Indonesien, Afrika og Sydamerika end til Europa, USA og Australien. Tyskerne (Ja de etniske tyskere) er det europæiske folkefærd der køber flest ikke europæiske og vestlige varer pr. indbygger, når man ser bort fra biler og øl(selv med russiske sanktioner in mente).

  PS. Det er løgn, at majoriteten at japanerne i dag synes det var ok, at smide de to A-bomber. Siden 2005 viser meningsmålingerne generelt en lille overvægt af skepsis overfor amerikanernes handling.

  http://www.pewresearch.org/fact-tank/2015/08/04/70-years-after-hiroshima-opinions-have-shifted-on-use-of-atomic-bomb/

  Prøv med noget propaganda du kan dokumentere næste gang!

  Kommentar by Pedersen — 28. juli 2016 @ 23:07

 33. @Sindsro 22:46

  Hr. Espersen er lige som formentlig også Messerschmidt kun forpligtet overfor den israelsk/jødiske overkommando, som han har vist ved flere lejligheder. Og partiet har slået sig selv op under mottoet “Israels stemme i Folketinget” så kan man vel ikke forvente andet. Krarupperne forsvarer børnelemlæstelse og tilbeder ikke Kristus men Mosaisk afkog. Den jødiske lobby kræver “religionsfrihed” derunder – eller faktisk især – lovsanktioneret religiøst dyre og børnemishandling. Disse “rettigheder” er for den jødiske menighed vigtigere end selve nationen Danmarks eksistens eller danskernes liv.

  Kommentar by Balder — 28. juli 2016 @ 23:21

 34. -> Sindsro

  “Muslimsk indvandringsstop. ?
  Til hvad nytte ?? Der er da for dumt.”

  Ja, det er helt vildt dumt. Hvad tænker DF da på.

  Kommentar by Kim Møller — 28. juli 2016 @ 23:35

 35. Muhammedanere skal UD af Danmark !

  Kommentar by Nielsen — 28. juli 2016 @ 23:37

 36. Her har vi sort på hvidt, at politikerne hellere vil sende os i krig end få fingeren ud bagfra.

  Kun vælgerne kan stoppe dem, og det gør de indtil videre ikke, og hvis de gør en dag, vil det være for sent

  Kommentar by BB — 29. juli 2016 @ 00:22

 37. Endnu kan nås at gennemføre den praktisable lovgivning for at fjerne grundlaget både for den mindre betydende nålestiksterrorisme som den ekstremt risikable opformering af Muhamed-dyrkere i vores lande, nemlig følgende Glistrup-forslag:

  Udkast 10.maj 2001
  L Folketinget 2001/02, 2.samling
  Af Glistrup (FRP)
  Forslag til LOV om Muhamedanerfrit Danmark
  § 1.
  Denne lov gælder for personer, om hvem det antages, at de nok har eller har
  haft deres hjemland i et
  muhamedansk land eller område, jvf.§3. Endvidere for dem, som er eller har
  været gift med en sådan. Dog
  gælder loven alene for personer, der efter 31.december 1964 har opnået bopæl
  i Danmark, samt for disses
  efterkommere. Når en person i kraft af det anførte ikke omfattes af loven,
  gælder tilsvarende for pågældendes
  ægtefælle.
  § 2.
  Personer omfattet af loven må ikke opholde sig på dansk område.
  § 3.
  Udtrykket muhamedansk land eller område omfatter i denne lov:
  1a) Sydfillipinerne, 1b) Indonesien, 1c) Malaysia, 1d) Brunei,2a)
  Uzbekistan, 2b) Kazakstan, 2c) Kirgistan, 2d)
  Turkestan,3) Bangladesh, 4a) Kashmir, 4b) Punjab, 5) Pakistan, 6)
  Afghanistan, 7a) Bahrain, 7b) Quatar, 8) De
  Forenede Arabiske Emirater, 9) Iran, 10) Irak, 11) Kuwait, 12) Saudi
  Arabien, 13a) Oman, 13b) Yemen, 14a)
  Zanzibar, 14b) Maldiverne, 15) Madagaskar, 16) Somalia (herunder
  Somaliland), 17) Sudan, 18) Ægypten, 19)
  Palæstina (bortset fra Israel), 20) Jordan, 21) Syrien, 22) Libanon, 23)
  Tyrkiet, 24a) Tjetenien, 24b) Dagestan,
  24c) Azerbajdjan, 24d) Armenien (uanset, at her vel stadig er kristent
  flertal), 24e, f), g), h), i) og j) Georgien,
  Gruzien, Tatarstan, Tadcjekistan, Basharistan, Ingotjetien ( på grund af
  sammenhængen med øvrige
  Kaukasusarealer/ tidligere sydsovjetdistrikter), 25a) Albanien, 25b)
  Bosnien-Herzegovina, bortset fra de
  områder, der har kroatisk eller serbisk styre – 25c) Kosova, 25d)
  Makedonien, 26) Libyen, 27) Tunesien, 28)
  Algeriet, 29) Marokko, 30) Mauritanien, 31) Nigeria, 32a) Elfenbenskysten,
  32b) Gambia, 32c) Mali, 32d)
  Tschad, 33) Uganda, 34) Gabon, 35) Guinea og 36) Senegal.
  § 4.
  Denne lov gælder ikke for Færøerne og Grønland.
  § 5.
  Loven træder i kraft 3 måneder efter dens bekendtgørelse i Lovtidende.
  Bemærkninger til lovforslaget
  Dette er et sikkerhedspolitisk lovforslag. det ligger derfor – som al god
  lovgivning – foran den danske debats
  hidtidige stadium, som er præget af det almindelige princip: Man skal altid
  vurdere et enkeltmenneske som det
  selvstændige individ, han er.
  Det gælder ikke i sikkerhedspolitikken. Her udskiller man nødvendigvis store
  menneskegrupper som kollektiver.
  Forslaget bygger på forslagsstiller Glistrups mere end 6000 siders analyser
  af risikoen for, at der i det
  21.århundrede vil ske det, at muhamedanerne fordriver danskerne fra vore ca.
  43.000 km 2 danske land:
  A. En del af materialet findes i Folketingstidende, i medier og i
  Fremskridtsmateriale.
  B. Følgende af de over 6000 sider er udgivet i bogform:
  a) “De Fremmede i Landet” (udgave 1991) (300 sider,2.oplag 1992 tilføjer et
  firesidet personregister).
  b) “De Fremmede i Landet” (1994) (618 sider).
  c) “Retssagen m o Islamlobbyen” (1999), udformet
  sammen med Peter Neerup Buhl (231 sider).
  Disse bøger kan købes hos forlaget BX ApS (c/o Mogens Glistrup,
  Hummeltoftevej 125,
  2830 Virum – tlf: 45853605).
  C. I tiden fra februar 1998 er udformet 12 breve:
  01) 11. februar 1998 – 038 sider
  02) 23. februar 1998 – 009 sider
  03) 22. juni 1998 – 111 sider
  04) 10. september 1998 – 171 sider
  05) 12. november 1998 – 141 sider
  06) 23. februar 1999 – 191 sider
  07) 30. oktober 1999 – 279 sider
  08) 05. april 2000 – 167 sider
  09) 17. maj 2000 – 196 sider
  10) 04. august 2000 – 167 sider
  11) 13. september 2000 – 034 sider
  12) 15. februar 2001 – 357 sider
  ______________________________­_______
  Ialt 1861 brevsider
  Hertil skal føjes 197 litrerede bilag til disse breve. Yderligere breve plus
  bilag er under forberedelse. Brev nr. 13
  ventes færdiggjort i sommeren 2001.
  D. Fra tiden før 1994 stammer en hel del, som endnu ikke er samlet på
  overskuelig vis.
  E. Fra tiden oktober 1994 – januar 1998 foreligger manuskriptmateriale til
  en 3. udgave af “De
  Fremmede i Landet”.
  Er nogen interesseret i at købe (dele af) dette materiale bedes henvendelse
  ske til Glistrup på ovennævnte
  adresse. Hvis henvenderen beskriver sine særlige interesseområder, vil
  Glistrup oplyse, hvad i materialet han
  særligt har brug for, og hvormeget dette udvalg koster. Når den pågældende
  har sat sig ind heri, kan han bedre
  præcisere, hvilket yderligere stof han derefter måtte ønske at erhverve.
  Gennem årtier har den danske lovgivningsmagt indsyltet landet i forfærdelige
  kontrol- og formynderlove uden
  tolerance for det væsentlige: Den enkeltes danskers adgang til gennem stor
  personlig frihed at udvikle sig til at
  realisere netop det, han vil.
  Såvel størst mulig lykke i det personlige liv som hensigtsmæssige
  samfundsforhold kræver massiv indsats med at
  få det folketingspro- ducerede aldeles utidsvarende sammensurium
  nedbrudt/forenklet. Ved timingen heraf ønsker
  forslagsstilleren, at begyndelsen kommer til at rumme de saneringer, der af
  hensyn til nærværende forslags
  effektivitet vil være relevante.
  Det ses af forslagets §3, at det anvendte muhamedanerkriterium fuldt og helt
  er udformet efter tilknytning til
  bestemt territorium. Hverken etnisk oprindelse, ideologi eller
  statsborgerskab indgår i afgrænsningen.
  Sandsynligvis bliver der behov for at hensigtsmæssiggøre et eller flere af
  disse områder gennem senere
  folketingsvedtagelser. Måske i lovfor, måske på anden måde.
  Dette gælder også oprydning i mange traktater, Danmark har ratificeret siden
  2. verdenskrig. Muligvis også noget
  ældre traktatstof.
  Mogens Glistrup

  Kommentar by perhag — 29. juli 2016 @ 01:08

 38. Temmeligt veldokumenteret islamisk fremgang i Europa og et handlingslammet folketing og en ligeglad ikke kababel regering.Et privat foretagende ville aldrig kunne koere med en bestyrelse der sidder med haenderne i skoedet.

  Kommentar by Dunk — 29. juli 2016 @ 01:48

 39. […] massivt flertal i Folketinget afviste Søren Espersens forsigtige forslag om en femårigt stop for muslimsk indvandring til Danmark. Det var rene […]

  Pingback by “Lad det fortsætte, til borgerkrigen kommer” « Snaphanen.dk — 29. juli 2016 @ 02:46

 40. Bør læses: http://www.b.dk/kommentarer/fremad-mod-oldtiden

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 29. juli 2016 @ 08:13

 41. Et stop?
  Nu kommer tværtimod sammenføring af de allesammens familie.
  Et kæmpe kuld, der kun skal forsøges.
  De snakker om at de arbejdende skal arbejde længere. Der skal flere penge ind til og forsørge alle disse. Ordet lønslaver har pludselig fået den rigtige betydning. Slaver for muslimer.
  Begynd og hjemsende. Får landet støtte og ikke vil tage imod deres landsmænd, så luk støtten.

  Kommentar by Anonym — 29. juli 2016 @ 09:07

 42. “Men vi kan jo ikke gå ind og diskriminere på baggrund af religion”… Nå, de bedste til at diskriminere alt efter religion, er sjovt nok muhammedanere.. De skærer halsen over på dem, der ikke følger deres syge ideologi, især kristne og yazidier.

  Det er for sent, og inden få år bliver kvinderne i Europa tvunget til at gå i burka. Dem, der ikke vil, de vil blive dræbt. Når det for alvor begynder at eskalere, så bliver alt kaos, og man vil prøve at opnå en slags aftale med islamisterne for at blive ladt i fred… Vores regering fører os langsomt, men sikkert, mod afgrunden.

  Kommentar by Kuffar — 29. juli 2016 @ 11:19

 43. Stop, ikke stop,religioest betonet,menneskerettigheder,sikken et kaudervaelsk, kan i ved ankomsten til Danmark ikke dokumentere hvem i er saa er der nul adgang, eller i en interneringslejr, end of story,
  Danskere i al almindelighed skal dokumentere alt med apostille og andet godt, for at faa noget gjort af det offentlige ,det er bindegalt,ja forresten jeg foeler mig “kraenket” dette er for aandssvagt

  Kommentar by Dunk — 29. juli 2016 @ 12:25

 44. 33. Balder
  “”Krarupperne forsvarer børnelemlæstelse og tilbeder ikke Kristus men Mosaisk afkog””

  Hvad og hvori består Kraruppernes forsvar af børnelemlestelser og Mosaisk afkog. ??

  Kommentar by Sindsro — 29. juli 2016 @ 13:35

 45. “NEJ, NEJ og atter NEJ! Vi kollektiviserer altså ikke skyld Søren Espersen. Og vi skal IKKE blande flygtninge- religions- og indvandrepolitik sammen.” (Politisk ordfører Anders Samuelsen, Liberal Alliance, 27. juli 2016)“Det giver ingen mening og er meget udansk at kollektivisere skyld. Bare fordi der er problemer med nogle muslimer, gør det jo ikke alle skyldige. Det giver ingen mening at straffe alle fra muslimske lande. … Det er ikke en tanke, vi deler på nogen måde. Skyld er noget individuelt, og der skal slås hårdt ned på dem, der træder ved siden af. Men vi må ikke blive grebet af panik, og det tror jeg desværre, Søren Espersen er ved at blive her.” (Politisk ordfører Anders Samuelsen, 28. juli 2016)”.

  Hør nu lige her, Anders. Det handler ikke om skyld, det handler om risiko!

  Kommentar by Jacob A — 29. juli 2016 @ 14:44

 46. @Sindsro — 29. juli 2016 @ 13:35

  Dansk Folkepartis Jesper Langballe forsvarer nu omskæring af drengebørn

  Denmark: Marie Krarup – Politician from the patriotic philo-semitic Danish People’s Party supports genital mutilation of boys and girls

  Se også: Omskæring – Forræderiske præster: Kathrine Lilleør i seng med fjenden (blog.balder.org/?p=538)

  Mosaisk afkog – I stedet for som Jesus Kristus at bekæmpe den farisæiske Jødedom, har disse kristne zionister (der findes forskellige udgaver – evangeliske kristne, osv. en del med dommedags profetier) allieret sig med Farisæerne, og er blevet deres tjenere. Jøderne har i deres øjne en særlig status som guds udvalgte folk, og skal ikke drages til ansvar efter de regler som gælder for alle. (partikularisme) Dermed accepterer de det jødiske udgangspunkt om Jøderne som Guds uvalgte folk og Bibelen bruges som skøde for at europæiske Askenazi “Jøder” (racemæssigt 90 % europæisk/tyrkisk med højst nogle få dråber “semitisk” [mellemøstligt] blod) fra Europa kan gøre krav på et landområde beboet af arabiske og jødiske semitter. Disse præster og deres ligesindede er kættere og Kristusfornægtere, de har allieret sig med Hans bødler.

  Det forekommer mig at Krarup den ældre tidligere har taget mere principielt afstand fra Jødedommen og dets uvæsen. Blandt andet har han sagt at Arne Melchior mangler pietet for det danske samfund på grund af sit jødiske blod (Se mosaisk.com Melchior slæber Kraup i retten). (Det blod som nu tabuiseres af Søren Espersen – ren nazistisk tankegang: blog.balder.org/?p=1264 .) Er Kraruppenes konvertering til den jødeforherligende afart af Kristendommen forårsaget af smitte fra de tossede kristne fundamentalister i USA? Trenden har stille og roligt fået fodfæste også i Europa, mens det tidligere var et amerikansk fænomen.

  Kristendommen er i sin grundvold den diametrale modsætning af Jødedommen – universalisme og altruisme versus myopisk etnocentrisk egoisme – en klankultur som har brug for en ydre fjende for at kunne definere sig selv.

  Kommentar by Balder — 30. juli 2016 @ 03:38

 47. Ps. Det er min teori at Kristendommen er blevet så ekstremt “næstekærlig” og tilsyneladende urealistisk selvopofrende, netop fordi religionen er opstået som reaktion på Jødedommens ekstreme selvforherligelse og etnocentrisme. Derfor skyder Kristendommen efter min mening over målet med sine jublende emotionelle kærlighedsbudskaber i modsætning til f.eks. Buddhismen, som også lærer om medfølelse (compassion) og næstekærlighed, men på en mere afbalanceret og realistisk måde. Desværre er der mange Kristne som føler sig mere beslægtet med Jødedom og Islam end med Buddhismen som de betragter med særdeles uvenlige øjne. Måske fordi det pt. er deres største “konkurrent” i godhedsafdelingen.

  Kristendommen er da også et mærkeligt samsurium, med en tvangsmæssigt neurotisk karakter – man bliver afkrævet at bekende sig til en Jesus af Nazareth som sin “frelser”. Ved at gøre sig selv til martyr og hænge på et kors har han på mystisk vis frelst alle mennesker – såfremt de altså anerkender ham som guds søn. Tja…

  Kommentar by Balder — 30. juli 2016 @ 03:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper