1. august 2016

Kurdistan for kurdere: Kurdere tvangsforflytter ikke-kurdere, “Der er en kamp om demografien i gang.”

Multikultur er i et lidt længere perspektiv blot sten på vejen mod monokultur, og krige er i sidste ende blot at betragte som detonatorer, ikke krudtet. Kurderne ved det, og kurdificering af grænseegnene er en måde at forbedre oddsene næste gang araberne angriber. Et multikulturelt Kurdistan vil erodere indefra i kraft af femtekolonner, men ‘et rent Kurdistan’ har en chance.

Kurdistan for kurdere, kan man sige. I den henseende må man minde om at ‘Danmark for Danske!’ var en konservativ parole før liberale multikulturalister tog magten, og fjernede folket fra partinavnet. Demografi er skæbne.

Interessant artikel af Waleed Safi i Dagbladet Information – Kurdiske styrker anklages for etnisk udrensning i Irak

“I ly af krigen mod Islamisk Stat forsøger de irakiske kurdere at udvide deres territorium. Den kurdiske peshmergastyrke er i gang med at tvangsforflytte sunniarabere og jævne deres huse med jorden, så et stort antal landsbyer de facto bliver rent kurdiske. ‘Det ligner krigsforbrydelser,’ siger Amnesty International.

På de satellitbilleder, som Information har modtaget fra Amnesty International, er mindst 13 irakiske landsbyer i Nordirak blevet jævnet med jorden. Landsbyerne, som grænser op til Kurdistanregionen, var førhen overvejende beboet af sunnimuslimske arabiske bønder, som primært levede af at opdyrke den frodige jord langs Tigris-floden. I dag, to år efter Islamisk Stats indtog, er landsbyerne forvandlet til ruiner. …

‘… Vores materiale indikerer, at ødelæggelserne først er sket efter Islamisk Stats tilbagetrækning fra områderne. Alt tyder på, at de kurdiske peshmergastyrker har smadret byerne efter generobringerne,’ fastslår Amnesty Internationals senior efterforskningsleder i Mellemøsten, Donatella Rovera, som netop har besøgt nogle af de peshmerga-kontrollerede landsbyer nær Kurdistan-regionen i Nordirak. …

‘Vores seneste rapport bygger på hundredevis af øjenvidneberetninger, et hav af satellitbilleder og flere feltstudier i Irak. Alt tyder på, at kurderne har indledt en kampagne med det formål at tvangsforflytte ikkekurdiske familier væk fra Kurdistan-regionen. Det sker blandt andet ved at jævne landsbyer med jorden for at sikre, at araberne ikke kan vende hjem igen. Det er ulovligt, og jeg mener personligt godt, at vi kan tale om krigsforbrydelser,’ siger Donatella Rovera. …

Information har talt med flere øjenvidner, soldater, journalister, fotografer og en enkel dansk nødhjælpsarbejder i Irak, som alle bekræfter praksissen. De mener, at Kurdistans Regionale Regering har startet en decideret ‘kurdificeringsproces’ af arabiske landsbyer, der grænser op til Kurdistan. … Som jeg ser det, forsøger kurderne at ændre den demografiske sammensætning i områderne omkring Kurdistan-regionen,’ siger den irakiske journalist Yosif Omar, som selv var til stede, da kurdiske krigere bulldozede en landsby uden for IS-højborgen Mosul i efteråret 2014.

(PKK-sympatisører aktionerer i Kastrup Lufthavn, 2014)

Ifølge en dansk nødhjælpsarbejder bosiddende i Irak, som ønsker at være anonym af sikkerhedsmæssige grunde, forsøger kurderne at skabe nye kendsgerninger på landjorden.

Der er en kamp om demografien i gang. Nogle af områderne nær Kurdistan-regionen har stor militærstrategisk betydning for kurderne. Både med hensyn til at holde de tilbage erobrede områder i et jerngreb af frygt for en eventuel IS-geninfiltrering, men også geopolitisk med henblik på at etablere et fait accompli: Dette er kurdisk beboede områder, og derfor er det kurdisk land,’ forklarer den danske nødhjælpsarbejder.”

Oploadet Kl. 10:39 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/75090/trackback

19 Comments »

 1. Selv venstrefløjen ved at multikultur er vejen til krig og ufred – i tilfældet Tunesien:

  Nynne Bjerre Christensen, Deadline:Er det rigtigt, delvist i hvert fald, at Tunesien er et stabilt politisk land på nuværende tidspunkt?

  Ole Wohlers Olsen, tidl. ambassadør: … Jeg må til en vis grad give ministeren ret, for der er på en måde basis for at skabe parlamentarisk udvikling. Jeg er mere optimistisk for Tunesiens vedkommende, end jeg er for Libyen og Egypten, og Yemen – de tre steder, de tre andre steder hvor der har fundet omvæltning sted. Fordi Tunesien er et relativt lille land, der er ti millioner mennesker, det er et relativt lille land, det er både etnisk og religiøst harmonisk. Der er ikke forskellige spændinger mellem etniske grupper, der er ingen, der er næsten ingen berbere, som der er i nabolandene, og der er næsten ingen andre religioner. Der er omkring 25.000 kristne, der er 1.500 jøder, der er 200 bahaier, og det er jo ingenting – de kristne er en kvart procent af befolkningen.

  Nynne Bjerre Christensen: Så forudsætningen etnisk er tilstede.

  Ole Wohlers Olsen: – både etnisk og religiøst. … Så man kan have en vis tiltro og en vis optimisme til at det kan udvikle sig i en positiv retning i Tunesien. … Hvis man sammenligner med de andre lande, så er jeg meget positivt for Tunesiens vedkommende.

  Det kunne Pia ikke have sagt bedre – men hvis hun gjorde ville hun blive stemplet som racist.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 1. august 2016 @ 11:12

 2. http://www.uriasposten.net/archives/37359 :-)

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 1. august 2016 @ 11:16

 3. Det kan måske ikke fortænke dem i. Kurderne har været udsat for det samme fra arabisk og især tyrkisk side og det der er værre de sidste 100 år.
  Men man kan frygte at de selv får delt sig op i kurdiske klaner, stammer, sprog og undergrupperinger der også kommer op at slås.

  Man skal være glad for at være dansk.

  Kommentar by mb — 1. august 2016 @ 11:17

 4. Politiet i Köln afviste at lade Tyrkiets præsident tale via videolink ved demonstrationen. Nu skal ambassadør stå skoleret.

  http://www.dr.dk/nyheder/udland/tysk-ambassadoer-skal-forklare-nej-til-videolink-med-erdogan

  Kommentar by mb — 1. august 2016 @ 11:46

 5. Hov – forkert tråd…

  Kommentar by mb — 1. august 2016 @ 11:47

 6. -> 1

  Ole Wøhlers Olsen er muslimsk konvertit – hvad får dig til at tro på ham?

  Dernæst er det godt i tråd med islam at betragte den lave tilstedeværelse af andre relgioner (kristne, jøder, bahai’er) som en medvirkende faktor til stabilit i et muslimsk land. Som om disse religioners tilstedeværelse skaber splid når det kun er islam som har et problem men andre religioner.

  Kommentar by Vantroende — 1. august 2016 @ 12:03

 7. Det er en forbryderisk praksis de har lært af Israel.

  Kommentar by Zatopek — 1. august 2016 @ 12:16

 8. Den distinkte etniske gruppe yazidierne er jo også et af verdens mest plagede folk, men samtidig et af de mest “intolerante” i nutidens jargon. Det gør det altid svært for de politisk korrekte, som kun kan tænke sort-hvidt, at den folkelige naturlov er, at tryk avler modtryk, og at ofre må blive gerningsmænd for at overleve. Som regel bærer man dog over med nødværgehandlingerne, bare gerningsmændene ikke er europæere.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 1. august 2016 @ 15:12

 9. Forståeligt.

  Som jeg forstår det er Kurderne et indo-europæisk folk, hvis oprindelige religion er Yazidismen.

  Kurderne er så blevet påtvunget sunni-islam, hvilket er deres hovedreligion. Yderligere har de så begået den sædvanlige fejl hos 3 verdens folk, at mixe kommunisme med nationalisme. Dette fungerede for dem under den kolde krig ifm. en anti-kolonialistisk kamp, men forhindrer opbakning fra Vesten her og nu.

  Kurdernes frihedskamp bør støttes, hvis de opgiver kommunismen. Et frit Kurdistan vil stabilisere nord-Irak, bekæmpe IS og ærgre Erdogan gul og grøn.

  Kommentar by Sigwar — 1. august 2016 @ 15:33

 10. Det hele sejler:
  http://www.bt.dk/danmark/tidligere-medarbejder-paa-asylcenter-efter-voldtaegter-slagsmaal-og-kraenkelser-de

  Kommentar by Martin — 1. august 2016 @ 19:16

 11. Amnesti International skal passe på med ikke at engagerer sig så meget i Mellemøsten med muhamedanere mod muhamedanere, at de ikke får tid til at tage sig af alle de uhyrligheder muhamedanere og negre udsættes for i Vesten.

  Kommentar by Menig 442 — 1. august 2016 @ 21:07

 12. Vi tvangsflytter også… voldtægtsmistænkte asylansøgere bortvist. Desværre ikke fra DK men fra det asylcender de operer udfra. Så får de spredt deres sæd et andet sted i DK.

  Insallah!

  http://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE8886176/fem-unge-maend-er-bortvist-fra-asylcenter-paa-langeland/

  Kommentar by redneck — 1. august 2016 @ 21:10

 13. Det er ikke så indviklet: Alternativet til ufred og borgerkrigslignende tilstande er etnisk ensartede områder.

  Kommentar by Jakob — 1. august 2016 @ 22:24

 14. “Krigsforbrydelser”?! Det er da sund fornuft – og den eneste vej frem! Sådan burde vi også gøre: tvangsforflytte alle muslimer i DK ned til den vanvittige, islamofile Merkel!

  Kommentar by Kuffar — 1. august 2016 @ 22:33

 15. https://www.youtube.com/watch?v=UxpVwBzFAkw

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 1. august 2016 @ 22:33

 16. @ 3 “Man skal være glad for at være dansk” – ja, indtil videre.

  Kommentar by Kuffar — 1. august 2016 @ 22:41

 17. Når moral er godt, så må dobbeltmoral være endnu bedre :-)

  http://www.bt.dk/danmark/marie-krarup-forlanger-stop-for-muslimsk-indvandring-det-faar-oezlem-cekic-til-at-

  Ozlem Cekic, der er muslimsk kurder, er en varm fortaler for den kurdiske sag – et frit Kurdistan for kurdere, men hun synes ikke at Danamrk skal være for danskere . . .

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 1. august 2016 @ 23:34

 18. Som så mange andre prædikanter vil jeg gerne prædike moral for andre uden dog selv helt at efterleve den. For mine undskyldninger er selvfølgelig bedre end Jeres (smaili).

  I anledning af linket til BT artiklen herove (For_Mangfoldighed 1. august 2016 @ 23:34) vil jeg gerne igen gøre opmærksom på at lidt skriveri på udebane formentlig vil være mere gavnligt end at hygge sig blandt ligesindede i Uriasposten kommentarfelt. Det var rettet mod dem som gerne vil “gøre mere” men ikke ved hvor de skal begynde. Der er utroligt mange slagmarker i Danmark hvor velinformerede intelligente nationalister er en mangelvare.

  Kommentar by Balder — 2. august 2016 @ 07:57

 19. Hmm, skal jeg vælge mellem to onder, kurdere eller arabere, så vælger jeg nok kurderne.

  Blandt deres kvaliteter er, at de faktisk frelste en hel del yazidier ned fra Sinjar-bjerget, og at de faktisk bekæmper den stadig mere vanvittige diktator-wannabe Erdogan.

  Derudover har de kurdiske styrker faktisk kvindelige soldater, der kæmper på lige fod med mændene. Araberne bruger blot kvinder til voldtægt og selvmordsbombere.

  Kommentar by Henrik Petersen — 2. august 2016 @ 15:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper