2. august 2016

Jens Rohde: Manglende viden om Islam skaber terrorisme, Islamisme er en reaktion på Korstogene…

Radikale Jens Rohde har et lavt bundniveau, og man undrer sig over at Berlingske vil lægge spalter til en dobbeltkronik om en af de mange ting han ved meget lidt om. Der mangler ikke kildehenvisninger, blot virkeligsfornemmelse. Her lidt fra Hellig krig (II).

“Da den republikanske præsidentkandidat Donald Trump for nogen tid siden forlangte stop for indvandring af muslimer, rystede resten af verden på hovedet. … Nu har formanden for Folketingets prestigefulde og vigtige Udenrigspolitiske Nævn så toppet den hjemmedyrkede demagogi ved ikke alene at kopiere Donald Trumps forslag om muslimstop. …

Den diskurs er farlig, for den er ikke alene en krigserklæring mod en hel religion. Den bygger på en sekulær fundamentalisme, som historisk set har budt på vold, terror og krig i et omfang, som ingen religioner kan hamle op med.

… den amerikanske retspsykolog, Marc Sagemann, som har forsket i bevæggrundene for terroraktionen 11. september 2001. Han har haft adgang til 500 mennesker, som på den ene eller anden måde var involveret i 11. september. Kun en fjerdedel af disse var vokset op i en islamisk tradition, og to tredjedele af dem havde aldrig praktiseret islam. De øvrige havde et meget begrænset kendskab til islam. Sagemanns konklusion er, at det snarere er manglende kendskab til islam, som er problemet, end det er islam som religion.

[…]

Hvad islamismen angår, bygger den på en fanatisme, som dybest set blev eksporteret til Mellemøsten dels af de kristne korstog, dels af sekulære kræfter gennem Atatürks folkemord på armenierne og udrensningen af græske kristne 1915-1918, 30 års-krigen i Europa frem til den Westfalske fred i 1648, Holocaust og andre af det 20. århundredes krige og folkemord.

Med den terroristiske selvretfærdiggørelse, forsvinder den vigtige fortælling, at muslimernes reaktion på det første korstog faktisk var 50 års fredelig sameksistens. Kristne og muslimer giftede sig med hinanden og fik de børn, som pudsigt nok i erkendelsesrelativisternes øjne er skabt med en helt særligt fængslende muslimsk kultur, som de ikke kan komme ud af.”

Oploadet Kl. 01:59 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/75115/trackback

22 Comments »

 1. Der findes to slags mennesker i dk, de røde og så dem der kan tænke selv, den sidste gruppe tilhører Jens ikke!

  Kommentar by Hans01 — 2. august 2016 @ 03:00

 2. Du har min beundring for i det hele taget at være i stand til at læse det mindste den idiot skriver. Han er i sin egen liga med Mie Allerslev, zenia stampe.

  Kommentar by River — 2. august 2016 @ 07:51

 3. Skal vi nu ikke lade korstogene ligge ,vesten har dog flyttet sig et godt stykke siden da ,hvorimod islam ikke har flyttet sig saa meget som en nanomillimeter

  Kommentar by dunk — 2. august 2016 @ 08:41

 4. Jeg vil nedlægge påstand om at Jens Rode er oversteget Zenia Krampe. Han er i en særliga.

  Kommentar by jp — 2. august 2016 @ 08:58

 5. Overtagelse af territorier. Gader, bydele.
  Drive forbi skyderi på Amager med to sårede bliver åbenbart tysset ned af medierne.
  En bar,der ikke ville underkaste sig, eller hvad ligger bag. Hvem og hvad skød? Og hvem er ofrene? I disse tider ville det kaldes terror. Og det findes jo ikke.!
  Muslim stop?
  Kan vi dele op i the good, the bad and the ugly? Muhammedanere, muslimer, islamister. Og eksportere de værste.

  Kommentar by Anonym — 2. august 2016 @ 09:27

 6. Du er for dum Jens Rohde:

  Korstogene er en reaktion på Islam… Se historien dit Radikale Rohde-hoved.

  Kommentar by Sindsro — 2. august 2016 @ 11:31

 7. Begge disse påstande er forkerte: “Hvad islamismen angår, bygger den på en fanatisme, som dybest set blev eksporteret til Mellemøsten dels af de kristne korstog, dels af sekulære kræfter gennem Atatürks folkemord på armenierne og udrensningen af græske kristne 1915-1918”

  Islamismen startede med Muhammed og islams, der opstod blandt ørken-beduinstammer i de de sydøstlige vidtstrakte ørkenområder af Mellemøsten, hvorfra de erobrede hele mellemøsten og nordafrika og påtvang den græsk/kristne/romerske kultur der deres egen religion, kultur og sprog. De sidste rester af den græsk/kristne/romerske kultur i Mellemøsten i form af helligdomme og kristne småsamfund udryddes nu af muslimerne dér med ISIS som de førende i folkedrabet af kristne.

  Det armenske folkedrab refererer til den tvungne massedeportation af armeniere i det Osmanniske Rige i årene fra 1915 til 1917 under den 1. verdenskrig, hvor Tyrkiet var allieret med Centralmagterne, dvs. Tyskland og Østrig-Ungarn, som tabte krigen.

  Først senere blev revolutionen af Tyrkiet gennemført med Kemal Atatürk som leder med de vestallieredes støtte. Han var derfor ikke ansvarlig for det armenske folkedrab under krigen.

  Atatürks tyrkiske revolution var en europæisering af tyrkiet.
  Sultanen flygtede til asyl i San Marino og moskeerne og mullaherne fik frataget magten og børnenes uddannelse og civilsamfundet sækulariseredes. Tørklædet til kvinder og fez til mænd blev forbudt, det arabiske alfabet blev afskaffet i undervisningen og de mange analfabeter lærte det latinske alfabet. De skulle gøres til rigtige europæere og islam skulle nærmest afskaffes ifølge ateisten Kemal Atatürks mening.

  Kommentar by A-mad — 2. august 2016 @ 11:55

 8. “Atatürks folkemord på armenierne og udrensningen af græske kristne 1915-1918” er mere historisk korrekt ungtyrkernes udrensning af armenierne 1915-1918 og deportationen af grækere og andre ikke-tyrkere fra 1922 under ledelse af Mustafa Kemal (Atatürk).

  Kemalismen er selve grundlaget for nutidens snak i Vesten om at moderate muhamedanere skulle være et faktum. Derfor er Jens Rohdes udsagn med beskyldningerne mod Atatürk om folkemord nærmest en negation af at moderate muhamedanere er fredelige.

  11 september 2001 tyder en del på var en Falsk Flag aktion, men en del muhamedanere skulle bruges som kanonføde, og noget af det letteste at finde er troende med et ønske om at blive martyrer, fordi de er kommet til at leve for vestligt tidligere og dermed risikerer at komme i Helvede. En del af terroristerne var på stripbar aftenen før terrorhandlingerne. Næste dag ville de alligevel sikre sig en plads i Paradis, så de kunne gøre nøjagtigt hvad de havde lyst til i deres sidste tid på Jorden.

  Kommentar by perhag — 2. august 2016 @ 13:38

 9. Hvad ved Jens Rhode egentlig om islam? Om koranen og hadith?

  Kommentar by Liva — 2. august 2016 @ 18:13

 10. Rohde.

  Kommentar by Liva — 2. august 2016 @ 18:14

 11. Har han drukket, da han skrev sit vrøvl?

  Kommentar by Hodja — 2. august 2016 @ 22:17

 12. 7. A-mad
  “Begge disse påstande er forkerte: “Hvad islamismen angår, bygger den på en fanatisme, som dybest set blev eksporteret til Mellemøsten dels af de kristne korstog, dels af sekulære kræfter gennem Atatürks folkemord på armenierne og udrensningen af græske kristne 1915-1918””
  UENIG. Hadet til de kristne har været der meget længe før. (Det Byzantinske rige og Solsortesletten. VDR Islams erobringer). Paven den gang måtte sige stop. Den nuværende Pave er en tøsedreng og en konfligtsky person, som godtager SATAN. (Allah).

  Calr Martell: Kaldet “Hammeren” fik svinehundene stoppet og fordrevet fra Frankrig og dele af Spanien i det 7-8 århundrede.
  Andelusien var det område Islam forlod sidst.

  (islamismen blev dybest set eksporteret til Mellemøsten dels af de kristne korstog)
  Magen til vrøvl har jeg aldrig set. Islamismen har alle dage været der i de sidste 1400 år. Så hold nu med at vrøvle.

  Kommentar by Sindsro — 2. august 2016 @ 22:31

 13. Jens Rohdes forståelse svarer nogenlunde til det vrøvl som overrabbiner Bent Melchior og ligesindede Hebræere plejer at divertere med omkring dette emne. Jeg har en stærk formodning om at Rohde har jødiske aner, eller på anden måde føler sig tæt knyttet til den jødiske kabale. Arrogancen, vreden aggressiviteten, rethaveriet og uforsonligheden er også stærke indikationer. Vi ser det samme emotionelle hysteriske spektrum hos f.eks. (Frankfurter) “religionssociolog” Mikael Rothstein.

  Kommentar by Balder — 2. august 2016 @ 22:46

 14. Kan man ikke blive sat fast for at være SÅ dum og uvidende som politiker? Rohdes lommefilosofiske og gakkede fortællinger herover vidner om, at han febrilsk har rodet rundt på islamiske hhv. elendige wikipedia-indlæg..

  Hvem sender dette link til den tomhjernede? http://www.thereligionofpeace.com...

  Kommentar by Kuffar — 2. august 2016 @ 23:09

 15. @ 9 – Ikk’ en ski’! Måske er han på EUs lønningsliste, hvem ved? Eller arbejder han for Radio24/7?

  hvorfor – ååååh, HVOFFER får sådanne åndsamøber dog overhovedet medietid?

  Kommentar by Kuffar — 2. august 2016 @ 23:12

 16. @ 13 Pjat med dig, Balder! Jødiske mænd ser ofte godt ud og er også ofte mørke i det. Rohde ligner en gammeldansker med sin rødmossede teint, kuglerunde, naive øjne og kartoffelnæse…

  Lad mig lige minde dig om, at israelere er de eneste, der ved, hvordan de skal håndtere terrorister/muslimer, og at Israel konstant ligger no. 1, når det gælder innovation, bl.a. af hospitalsudstyr, medicin, IT og meget, meget andet. Europæeren når ikke jøden til sokkeholderen, når det gælder intelligens! (eller udseende, for that matter!)

  Kommentar by Kuffar — 2. august 2016 @ 23:17

 17. Berlingske må sgu være i slemt bekneb for stof til avisen. Vorherrebevares for en smøre! Ikke kun een, men hele to rablende kronikker. Tilmed lørdag og søndag, som er ”prime time” for kronikker og baggrundsartikler.
  Faktisk minder det om den slags galloperende ordskvalder, der kunne komme fra en maniker. Usammenhængende, løsrevne citater/henvisninger i øst og vest, faktuelt forkerte postulater (ikke mindst den om korstogene er da helt ude i skoven), selvmodsigelser (ja, det ene øjeblik findes der ikke religionskrige, det næste øjeblik er 30-års krigen en religionskrig).
  I en anden situation kunne jeg have sagt, at det var ”en ommer”, men det vil jeg ikke sige i dette tilfælde. Fanden skulle stå i at få end dobbeltkronik mere fra den mand!

  Kommentar by monse — 2. august 2016 @ 23:32

 18. Rohde-hovedet bør læse denne uhyggelige artikel, hvor islams mål beskrives af Daesh i en artikel i deres blad, som jeg ikke engang vil skrive navnet på – http://www.breitbart.com/big-government/2016/08/02/islamic-state-muslims-ran-america-lucrative-african-slave-trade-continued/

  uddrag: “As usual, the Islamic State supports its position with theological arguments, suggesting that Allah is pleased with slavery, as long as the slaves are infidels.

  “The Islamic leadership would not have bypassed Allah’s permission to sell captured pagan humans, to teach them, and to convert them, as they worked hard for their masters in building a beautiful country,” the article reads.

  Trading in black African slaves, the magazine notes, would not be done for racial reasons but religious ones.

  “All of this would be done, not for racism, nationalism, or political lies, but to make the word of Allah supreme. JIHAD is the ultimate show of one’s love for his Creator, facing the clashing of SWORDS and buzzing of bullets on the battlefield, seeking to slaughter His enemies – whom he hates for Allah’s hatred of them.”

  Og dem inviterer Merkel ind i millionvis? Tro ikke, at almindelige syrere er anderledes end Daesh; de er brødre, fætre og onkler.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 2. august 2016 @ 23:42

 19. @Kuffar — 2. august 2016 @ 23:17

  “Jødiske mænd ser ofte godt ud og er også ofte mørke i det.”

  Det er første gang jeg hører de påstande. Kan du give mig nogle eksempler, gerne fra Danmark / journalister etc. Når jeg tænker på Melchiorfamilien og Arne Notkin, så har jeg svært ved at forstå den påstand. De fleste kvindelige jødiske journalister og aktivister fra dk. ser heller ikke specielt godt ud. Tværtimod.

  Det mørke; er det Samuel Rachlin typen du mener eller de let olivenfarvede (a la syseuropæer) som M. Rothstein?

  Eksempler tak.

  Og gerne eksempler, gerne fra de talrige jødiske journalister og politikere i Danmark angående den påståede intellektuelle overlegenhed.

  Jeg bryder mig ikke om din lovprisning af Jøderne i samme åndedrag som du karakteriserer danskhed nedladende: “rødmossede teint, kuglerunde, naive øjne og kartoffelnæse… ”

  og “Europæeren når ikke jøden til sokkeholderen, når det gælder intelligens! (eller udseende, for that matter!)”

  Det er den slags vi hele tiden hører fra den kulturradikale folkemordsfløj

  Er du blot shabbaz goy / noahide / kristen zionist eller er du ægte Jøde selv?

  Jeg tror at du er ingen af delene. Det der afslør dig, er den venlige og forsonlige måde du fremsætter dine påstande og din uenighed på. Du er nok bare en dansker som har fået lidt for meget propaganda ind med modermælken. En hardcore jødelakaj ville ikke have brugt så venlige vendinger, eller have fremsat påstandene om det flotte jødiske udseende! Selv Jøderne er klar over at den påstand ville være alt for nemt at vælte.

  Her lidt “rebuke”. Ikke verdens allerbedste artikel om emnet, men det sætter trods alt tingene llidt i perspektiv. JEWISH INTELLECTUAL SUPREMACISM: A REFUTATION

  Følgende artikel er også interessant i denne sammenhæng: Jødisk racisme på USAs universiteter: Hvide betaler hele prisen for ‘positiv særbehandling’

  I øvrigt; hvis Jøderne er så forfærdelig intelligente, hvordan kan det så være at de generelt / overordnet set er de fremmeste og tidligste advokater for mere muslimsk masseindvandring og globalisering? Såfremt dette er et tegn på intelligens; dvs. at disse Jøder ved hvad de gør, så er det sandelig også et tegn på folkemorderiske hensigter og en beskidt dobbeltmoral. Hvad det her angår kan Jøderne kun gemme sig bag stupiditeten og uvidenhedens skjold.

  Ps. Når jeg mener at der er jødiskhed på spil i forbindelse med Jens Rohde, så er det først og fremmest på mandens politiske holdninger, som flugter godt med den generelle jødiske politik men også på viden om at der er jødiske grene af Rohde familien, så chancen for at det hænger sådan sammen er ret stor. Mht. til det mørke; der er stakkevis af jøder med blå øjne. Mht. den jødiske intelligens; den høje gennemsnitsintelligens findes kun hus europæiske askenazi-jøder, ikke hos sefardiske og andre jødiske etniske grupperinger i Israel f.eks. Askenazi-jøder er genetisk set 90+% europæere, med lidt tyrkisk blod og et par enkelte gener beviser at der ind mellem har blandet sig en ægte Jøde fra Mellemøsten i genpoolen. Det er højst sandsynligt at intelligensen stammer fra det europæiske blod. Sammen med en stor indavlsfaktor resulterer det så i et antal individer med overgennemsnitlig intelligens, men også et stort antal individer med arvelige fysiske og psykiske sygdomme af hvilke nogle næsten kun forekommer hos Jøder

  Kommentar by Balder — 3. august 2016 @ 06:43

 20. 12.Sindsro. Vi er vist helt enige? Jens Rohdes to eksempler er 100% forkerte, men de er vist desværre meget udbredte bl.a af vores venstreorienterede ’skolelærere’ og journalister i Statsradiofonien(DR og TV2).
  Læste i foråret Michael Pihl & Jesper Rosenløvs: ‘Kortogene-islams ekspansion og kristen modoffensiv’, som (for engangs skyld) sætter meget tidligere historiker og skolelærer/journalist vrøvl om korstogene grundigt på plads.
  Korstogene var et forsøg på ved en samling af splittede europæiske lande, at tilbage erobre det land, som Muhammeds krigere erobrede ved med
  ‘lynkrig’ i det 7 århundrede.
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/72/Map_of_expansion_of_Caliphate.svg
  Disse lande i mellemøsten var græsk-romerske i hverfald siden Alexander den Store (356 f.Kr.- 323 f.Kr) og der opstod de første kristne/jødiske samfund (Kristus var som bekendt jøde:-)

  Desværre lykkedes det ikke korsridderne at erobre det tabte kristne land tilbage og området har i 1400 år været i tilbagegang, fordi røverreligionen Islam smadrede samfundene og forfulgte den kristne helt modsatte tankegang og Jesus’ friere gudsdyrkelse: »Giv kejseren, hvad kejserens er, og Gud, hvad Guds er!«

  Kommentar by A-mad — 3. august 2016 @ 11:01

 21. E N I G
  Biblen blev allerede påbegyndt i den 5 årh.fkr.

  “Det er skrevet på græsk i 5. Århundrede e.Kr. og stammer fra Alexandria i Egypten. Det er det første bibelhåndskrift, der indeholder hele det Gamle Testamente inklusive apokryferne, dvs. Septuaginta”

  Pædoislam havde frit spil:

  Islam opståd år 622.
  Her var Romeriget allerede gået til grunde. dette skete i det 400 årh e.kr

  Jesus blev korsfæstet da han var 33 år gammel, forrådt af Ypperstepræsterne, sporet af et Jordskælv i Israel/Palæstina dengang.

  Romerriget herskede og jøderne gjorde oprør.
  Dette blev slået ned af romerne, og i år 70 e.kr. blev Jerusalem brændt af og ødelagt. Derfor er der kun grædemuren tilbage.

  Jøderne kunne ikke nå at bygge deres samfund op igen efter år 400, tidsrummen 222 år til Islam blev stiftet.
  Så her havde Islam frit spil, hvilket kan ses på “Bylden” Al-Axa som blev bygget år 628.
  Det gik hurtig. 628-622=6 år.
  (Satan (ALLAH) på jord var kommet, må man sige)
  Og denne Satan har ført Krig mod os civilserede mennesker i 1394 år.

  Var det nu ikke på tide for den såkaldte “Elite” at få Satan og hans dyrkere fjernet een gang for alle.

  Satans stik-i-ren-dreng Pædofeten blev født D: 26 april i Mekka, Arabien år 570.

  Kommentar by Sindsro — 3. august 2016 @ 12:44

 22. Rohdes uvidenhed er pinlig og tåkrummende

  Kommentar by jønne — 3. august 2016 @ 14:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper