2. august 2016

Angela Brink: Medier går ikke hårdt nok til partier, der mener muslimer udgør ‘et særligt fokusområde’

Angela Brink er journalist og skønlitterær forfatter, og når hun problematiserer partier der mener at muslimer udgør “et særligt fokusområde i udlændingepolitikken”, så er der huller i logikken. Integration var et ukendt begreb før muslimer kom til landet i større antal, da andre kulturer automatisk lader sig integrere ad åre. Også de ikke-vestlige. Islam som kultur og religion er i integrationsmæssig henseende en undtagelse.

Var hun så bare en rød nulbon, men nej. Brink har ifølge Wikipedia haft ansættelse på Radioavisen (DR), og været reporter på TV2 Nyhederne. Hun har været fast kommentator i Berlingske, Politiken og Weekendavisen, paneldeltager på P1 (DR) og Radio24syv, samt undervist i ‘journalistik og politisk kommunikation’ på Grundtvigs Højskole. Kvinden (pun intended) har sågar været chef for kommunkation hos CEPOS. Et fremragende cv.

Blogposten herunder er tænkt som et angreb på dansk udlændingepolitik som sådan, men eksemplet står fint alene. Landets medier angriber partier der ønsker at bremse islamisk indvandring hårdere, end partier der helst vil tale udenom. Fra Jyllands-Posten – Hvorfor må LA foreslå asylstop, imens DF får prygl for det?

“Bemærkelsesværdigt mange folketingspolitikere tager afholdelse af ferie meget seriøst, og er derfor ikke til at få en kommentar fra i sommerugerne. Men tilsyneladende ikke DF’erne. … Senest har en åbenbart ikke ferierende Søren Espersen i sidste uge fået megen medieomtale ved at foreslå, at Danmark i en periode på fire til seks år ikke modtager flygtninge og indvandrere fra muslimske lande. …

Debatten er gået fra det mildt irettesættende til det vildt forargede. Helt modsat den bearbejdning forslag fra andre politiske partier får. Og det er mærkeligt. Især når forslagene faktisk minder om DF’s til forveksling. I januar foreslog Liberal Alliance noget tilsvarende – et totalt asylstop i to år. Men LA’s forslag var ikke formuleret som noget, der var bundet op på flygtninge og indvandreres religiøse tilhørsforhold.

LA foreslog, at Danmark i to år suspenderer vores deltagelse i flygtningekonventionen og de europæiske regler, der knytter sig til konventionen. Det ville betyde, man ikke i den toårige periode ville kunne søge asyl i Danmark, men i stedet ville blive afvist ved grænsen. …

Det fik en mere behersket mediemodtagelse. Forslaget blev stille og roligt skudt ned som urealistisk. … Det interessante her er, at Dansk Folkeparti, fordi de siger, hvad de egentlig tænker, med rette bliver spurgt ind til, om de har noget imod muslimer generelt. Samtidig lod pressen Simon Emil Ammnitzbøll slippe for at svare på samme spørgsmål. Og det er uacceptabelt. Borgerne har ret til at vide, om Liberal Alliance ligesom DF anser muslimske flygtninge og indvandrere for at udgøre et særligt fokusområde i udlændingepolitikken.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/75124/trackback

18 Comments »

 1. Jeg ser det faktisk som en kritik af mediernes dobbelt-standart, hvor DF kritiseres for noget andre partier også gør. Mao Uriaspostens spids-kompetence.

  Om noget vil det da kun være fint, hvis flere partier tvinges til at indrømme at der nu engang er særlige problemer med indvandring af muslimer.

  Kommentar by Henrik — 2. august 2016 @ 10:18

 2. Angela Brink ansat og lønnet af de skatteyder støttede medier formulerer sig så pænt at det kan være svært at gennemskue hendes grundholdning til den uhæmmede indvandring fra de islamiske sandkasser, men hun stemmer sikkert ikke på Dansk Folkeparti, efter næste valg når halvdelen af Danskerne har stemt på partier der ønsker total stop for indvandring fra islamiske sandkasser bryder helvede løs med argumenter om at nu er halvdelen af de godgørende Danskere taget som gidsler af de Danske racister, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 2. august 2016 @ 10:24

 3. Muslimer må åbenbart være dem de højtuddannede takker for deres gode levestandard, velvære og alle de hjælpemidler de drager nytte af i det daglige.

  Kommentar by Menig 442 — 2. august 2016 @ 11:32

 4. Jeg synes sgu at Angela Brinks blogpost er ganske fornuftig.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 2. august 2016 @ 12:46

 5. Jeg tror også, at Angela Brink faktisk gør sig sine overvejelser på et dansk og kristent grundlag. Hun har tidligere skrevet aldeles fornuftige ting.

  Kommentar by tilfældig — 2. august 2016 @ 12:53

 6. Skriver hun ikke at DF får smæk for at sige (næsten) det samme som her LA slipper afsted med?
  Hvordan er det kritisabelt?

  Hvis hun kritiserer noget, er det vel bare at ikke-muslimer fra muslimske lande, evt. vil få sværere ved at komme ind i landet.

  Eller?

  Kommentar by mb — 2. august 2016 @ 13:44

 7. Det er fint hun afslører de dobbelte standarder, men hendes ærinde er jo at gøde jorden for masseindvandringen. Læs det hele på JP.dk.

  Kommentar by Kim Møller — 2. august 2016 @ 14:07

 8. Tror også at du fejllæser hendes ærinde Kim.
  Her et citat fra en tidligere af Angelas indlæg på JP:

  >>Forstørrer vi problemstillingen op på nationalt plan, hvor der er en lang række politikere, som ikke kan se, at ved at tillade udlændinge at betle, så er der nogle danskere, som kan lave færre af den slags penge, fordi der således er flere om buddet. Og de danskere, der gør det, hører utvivlsomt til vores allersvageste medborgere. Deres muligheder er små og bør ikke indskrænkes af konkurrenter, der – såfremt kvinden vitterlig var roma – kommer udefra med tiggeri som hovedbeskæftigelse<<

  Kommentar by sebastian — 2. august 2016 @ 14:37

 9. “Næsten fire år efter drabet på den 21-årige jurastuderende Jonas Thomsen Sekyere er den formodede gerningsmand blevet straffet i Somalia.

  Det skriver Ekstra Bladet på sin netavis.

  Advokaturchef Dorit Borgaard fra Københavns Politi bekræfter over for Ritzau, at den 31-årige mand 28. juli blev idømt 20 års fængsel ved Hargeisa Regional Court.

  Derudover skal den dømte betale 33 1/3 kameler til sit offers familie i erstatning” (Fra jp.dk.)
  Ja..hvad skal man efterhånden finde på at sige? At vi bare skal fortsætte med at modtage endnu flere?

  Kommentar by Satan — 2. august 2016 @ 14:40

 10. Og det var de der kameler, jeg hæftede mig ved i citatet, hvis der skulle være tvivl. Og så læser man Jens Rhodes indlæg i Berlingske, hvor han trækker nazikortet i en sammenhæng man simpelthen ikke troede mulig: Nazisterne (og dermed menes i hans optik europæerne) er skyld i den voldelige islamisme. Og hvis ikke Nazisterne så var det korsfarerne. Under alle omstændigheder er vi selv uden om det. Al ondskab udspringer fra den vestlige verden, og faktisk levede alle folkeslag i paradisisk fryd og fordragelighed før de gjorde kontakt med den vestlige civilisation.

  Kommentar by Satan — 2. august 2016 @ 14:51

 11. Det hele er meget enkelt.

  Ministerierne skal bare lave en fælles pressemeddelelse om at man betragter diverse FN konventioner som forældede, og at man derfor vælger at suspendere et udvalg af disse indtil FN har revideret dem. Dette skal så selvfølge igennem Tinget, men der bør være et blåt flertal, når både LA og DF mener det samme.

  Man starter så med Flygtningekonventionen og Statsløsekonventionen. De øvrige sendes i udvalg mhp. overvejelse.

  Derefter suspenderer man modtagelse og behandling af alle asylansøgninger og alle behandlinger om familiesammenføring med asylanter indtil FN har revideret.

  Alle asylansøgere er derefter blot reduceret til ulovlige indvandrere uden krav på noget som helst. Så kan de bare tøffe hjem.

  Problem solved!

  Der er så det lille PS, at Flygtningekonventionen aldrig blev vedtaget i Folketinget. Ikke mange kender historien, men det betyder, at man i årevis har ophøjet noget som aldrig er vedtaget i Tinget til at stå over øvrig Dansk lov, som er Tingsvedtaget.

  Kommentar by Sigwar — 2. august 2016 @ 15:42

 12. Se mere her:

  https://www.information.dk/indland/2015/10/arveprins-knud-ratificerede-fns-flygtningekonvention-uden-rigsdagen

  Kommentar by Sigwar — 2. august 2016 @ 15:44

 13. Udenfor emnet:Hvordan ser det ud med den grådige Carl Holst? Han blev jo meldt til politiet for usømmelig omgang med skatteplagede danskeres penge, eller ligefrem for. bedrageri. Han er bedste ven med statsministeren, der holdt ferie (det gør han jo året rundt) i Carl Holsts eksotiske feriebolig (igen skatteyderfinancieret) Er der nogen der ved, om alle anklager er droppet?

  Kommentar by Jette — 2. august 2016 @ 15:46

 14. – Sebastian

  Ved godt hun har skrevet bedre ting. Men hun skriver jo faktisk næsten ordret at LA burde hetzes som DF er blevet det.

  Citatet jeg introducerer med illustrerer det fint. Hvordan tolker du det?

  Kommentar by Kim Møller — 2. august 2016 @ 16:42

 15. Isoleret set ville jeg nok tolke citatet som du gør.
  Set i relation til hendes øvrige debathistorik, tolker jeg det som en påpegning af hykleri, og som et vink med en vognstang til de sløveste læsere, om at DF ikke længere kan isoleres som et ekstremistisk onde.

  Kommentar by sebastian — 2. august 2016 @ 17:46

 16. #10-11. Ret interessant læsning. Men skal vi så ikke bare tage den en gang til for prins Knud og få den konvention afratificeret!

  Kommentar by Fisken — 2. august 2016 @ 21:52

 17. Somalisk advokat i EB: “Jeg har aldrig i min tid som advokat hørt om sådan en erstatning. For den forbrydelse, vil der altid være tale om 100 kameler, som man forhandler sig frem til mellem offer og gerningsmandens klaner. Det siger de traditionelle klan-regler. 50 kameler når gerningsmanden er en kvinde, tilføjer han.” Og dermed altså 33 1/3 kameler for en vantro.

  Kommentar by Satan — 3. august 2016 @ 07:21

 18. Gad vide, hvordan 1/3 kamel ser ud??

  Kommentar by Henrik Petersen — 3. august 2016 @ 14:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper