3. august 2016

Asylcenter ville undgå politianmeldelser: “… det kan have stor indflydelse på deres fremtid i Danmark.”

TV2 Fyn har fået aktindsigt, og har nye oplysninger om forholdene på Børnecenter Tullebølle. En 17-årig iraner der kom til landet for under et år siden beskrives i papirene som ‘ældre end 18 år’, ‘agressiv’, ‘konfliktsøgende’ og ‘en tikkende bombe’. Mere end ti gange er han indberettet af personalet, blandt andet med ‘ildpåsættelser’ og ‘voldelig adfærd’. Han har netop fået opholdstilladelse.

Sidste år kunne alle større medier fortælle, at tilstedeværelsen af asylcentre ikke skabte mere kriminalitet. Fyens Stiftstidende brugte den officielle statistik som dokumentation, og citerede politikommissær Søren Frederiksen fra Fyens Politi om situationen på Langeland: “Det generelle billede er, at et asylcenter ikke øger kriminaliteten.” En venstreradikal Ph.d.-studerende forklarede samtidig, at naboer til asylcentre blot var utrygge på grund af ‘det fremmedartede’, og sluttede: “… de er meget taknemmelige. De vil gøre alt, hvad de kan for at gøre et godt indtryk.”

Historien fra TV2 Fyn – Tidligere ansatte på Tullebølle: Vi skulle overveje politianmeldelserne.

“‘Tænk jer godt om, inden I politianmelder flygtningebørnene. For det kan få store konsekvenser på deres fremtid.’

Det var ifølge to tidligere ansatte på Børneasylcenter Tulbølle på Langeland budskabet fra asylcentrets ledelse på flere møder mellem ledelsen og de ansatte.

Jan Thomsen, der er blevet bortvist for angiveligt at videregive oplysninger, oplevede i sin ansættelsestid på Børneasylcenter Tullebølle, at ledelsen påpegede konsekvenserne af en politianmeldelse.

– På nogle møder sagde ledelsen, at vi skal tænke os meget om, inden vi politianmelder drengene, da det kan have stor indflydelse på deres fremtid. Det er jeg sådan set enig i, men hvor går grænsen? Det står klart i reglerne, at ulovligheder skal politianmeldes, så skal det vel anmeldes, og så må det være op til politiet, at vurdere om det er stærkt nok til, at der er en sag på det, siger Jan Thomsen til TV 2/Fyn.”

(Sydjyllands Politi på Twitter, 16. november 2015)

“De har sagt, at vi skal tænke os meget om inden vi politianmelder drengene, da det kan have stor indflydelse på deres fremtid i Danmark. Det kan jeg godt forstå. Men jeg har eksempler på personale, der har fået en knytnæve i ansigtet eller sparket i maven, som ikke har anmeldt episoden.” (Jan Thomsen, tidligere ansat)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/75145/trackback

33 Comments »

 1. “Mere end ti gange er han indberettet af personalet, blandt andet med ‘ildpåsættelser’ og ‘voldelig adfærd’. Han har netop fået opholdstilladelse.”

  Flot. Virkelig flot. Vi er så åndssvage, at vi fortjener at uddø.

  Kommentar by Bror Lerbror — 3. august 2016 @ 11:01

 2. Er der stadig nogen der er så naive at de tror på at dette ender fredeligt ?

  Kommentar by Anonym — 3. august 2016 @ 11:04

 3. Med sådan en tilgang til tingene, så beder man om sin egen undergang. Skvatmikler hele buntet. I muslim land var sådan en handling endt med en lang fængselsstraf tilsat nogle slag med ferlen på rygstykkerne.
  Hvor er danskerne blevet svage og konfliktsky, formentlig en konsekvens af hele feminiseringen af det danske samfund.

  KÆMP FOR DANMARK

  Kommentar by der Adler — 3. august 2016 @ 11:31

 4. Man undrer sig over at den tyske befolkning, der næsten alle gennemlevede den totale krigs rædsler, ikke alle sammen fik krigstraumer ( sammen med mange andre europæiske befolknninger). Men det var der selvfølgelig ikke tid til, det var bare om at smøge ærmerne op og komme i gang med genopbygningen.

  Kommentar by Laboremus pro Patria — 3. august 2016 @ 11:44

 5. Hver dag et eller flere nye eksempler på lallende dansk vanvid. Man må desværre give Bror Lerbror ret i, at “vi er så åndssvage, at vi fortjener at uddø.”

  Kommentar by Crass Børsting — 3. august 2016 @ 12:03

 6. Bror Lerbror, Adler og Crass Børsting! Jeres profetier går desværre nok i opfyldelse. Mennesker, der ikke gider at kæmpe for deres idealer/liv er selvfølgelig dømt til “Untergang”. Det er vel rent Darwinisme/”Survival of the fittest”- el. lign. Trist for for DK og vore børn – desværre!

  Kommentar by Torben F. — 3. august 2016 @ 12:34

 7. Hvad med at tænke på ofrene og deres familier?

  Der er 10 gange så mange seksuelle overgreb på festivaller i Sverige. På Fyn undersøger politiet lige nu ni anmeldelser om blufærdighedskrænkelse på Langelandsfestival.

  bt.dk/udland/uhyggelig-tendens-bag-sexovergreb-paa-festival-grupper-af-flygtninge-drenge-samarbe

  Kommentar by Liva — 3. august 2016 @ 12:38

 8. Den dag opgøret kommer fra den etnisk Danske befolkning mod den løgnagtige elite, politidirektører, flygtningechefer samt alle ansvarlige politikere skal de idømmes erstatnings ansvarlige, alt deres og deres familiers gods skal konfiskeres og gives tilbage til skatteborgerne, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 3. august 2016 @ 13:06

 9. Politiet er i dag kun lakajer for skat og told.
  De er reelt kun interesserede i at undgå konflikter og mele deres egen kage.

  De vildleder og manipulerer for ikke at sige de lyver, på alle måder hvis de kan komme til det og det er til fordel for dem og magthaverne.

  De er dybt uretfærdige og behandler ikke “folk og fæ” ens.

  Hele fotovognskonceptet er helt åbenlyst en korrupt gang løgn og bedrag fordi det tjener dem og magthaverne bedst.

  I mandags 01-08-2016 holdt en fotovogn fra mindst kl. 11:00, da jeg kørte forbi og holdt der stadig da jeg kørt hjem kl 15:15.
  Den var anbragt helt inde bag noget “levende” hegn og radaren skjult, så den kun lige kunne scanne vejen.
  Strækningen er snor lige på ca. 1 km. i åbent land med et par ejendommes udkørsel. Man må køre 80 km./t.
  Jeg kørte forbi med ca. 85-90 km./t. – Så jeg er spændt på at se om jeg så skal betale for at køre 5-7 km. for stærkt (mit nærområde, hvor jeg kører dagligt).
  Strækningen er ikke et ulykkesbefængt område. Selvfølgelig er der sket småuheld hen over årene – det kan ikke undgås med al den trafik af biler, lastbiler og traktorer. Stort set alle kører med passende fart – nok lidt højere end 80 km. i timen, da det er en lige oversigtbar vej.
  Fotovognen holder der kun for at demonstrere, at det kan man bare gøre og genere almindelige mennesker og skrive fartbøder ud.
  Ren korruption! Har intet med trafiksikkerhed at gøre.
  Kun for at ramme os almindelige borgere – bare fordi man kan og fordi det er ufarligt.

  Det er flere år siden jeg mistede min tro på retfærdighed og politiet i særdeleshed.

  Kommentar by Black Watch — 3. august 2016 @ 13:13

 10. denkorteavis.dk/2016/video-rystende-optagelser-af-masseslagsmal-i-asylcenter/

  Kommentar by Liva — 3. august 2016 @ 13:14

 11. Det skorter jo på lov og ret i dette samfund, så mon ikke danskerne skal til at ordne nogle af disse sager selv? Politiet kunne passende vende det blinde øje til. Vi er jo hamrende ligeglade med disse flygtningebørn, og det vil tage en menneskealder – om overhovedet – at hjernevaske dem tilbage til en smule normalitet! Det er ganske enkelt en helt umulig opgave, staten presser ned over hovedet på sagesløse danskere.

  Vi har ikke bedt om at få dem til landet!

  Kommentar by Kuffar — 3. august 2016 @ 13:37

 12. @ 1 Ja, det har jeg også flere gange sagt. Tænk, at det er kommet hertil. FOR et svagpisser-samfund!! Han skal i hundehullet og bagefter sendes til Iran; der vil han faktisk få straf for voldtægt.

  Kommentar by Kuffar — 3. august 2016 @ 13:40

 13. Tidligere ansat på asylcenter Tullebølle kan godt forstå, hvis forældre på Langeland er rigtig bekymrede lige nu. Det er der god grund til, mener Thomas Bredal Storgaard.

  fyens.dk/langeland/Tidligere-ansat-paa-Tulleboelle-Vi-aner-ingenting-om-de-her-drenge/artikel/3042459

  Kommentar by Liva — 3. august 2016 @ 14:08

 14. Vi har hørt det før, og vi kommer til at høre det igen. De såkaldte “børn” kan smadre et helt asylcenter,og opholdstilladelse og dansk pas venter forude. Voldtægt har vi også hørt om, udvisning, nej da, “barnet” kunne få et livsvarigt traume, som belønning en oplevelsestur med dialog orienterede pædagoger. Sådan kører hele systemet, ingen konsekvenser, vi MÅ ikke forlange noget grundet krigstraumer. Die dumme dänen betaler.

  Send alt lortet tilbage til muslimland, og luk hermetisk grænserne for muslimen. Hvorfor skal vi stå og tage imod affaldet fra et skod- og taberland, hvor den ene kæmper mod den anden.Muslimers adfærd ligger udenfor civiliserede menneskers fatteevne.
  Gennem 4-årtier, har politikerne inviteret en hastigt voksende dødvægt af uproduktive muslimer til landet.
  Hvis politikerne ikke vidste det før, så må det snart gå op for dem, at islam er den syge mands religion, en militant aggressiv kadre og destruktiv nihilistisk dødskult, en lovreligion for undertrykte tabere, samt en bitter og hadefuld tro.

  Vor egen mangel på kulturel selvfølelse, har medført, at muhammedanerne har fået den opfattelse, at vi danskere er en flok bøvede tosser, der kun interesserer sig for pilsnere og klaphatte, fisse og hornmusik, samt bedøvelse af hjernen, ved at glo på X-Factor ,Vild med Dans, eller andre inferiøre programmer, som dansk TV kaster ud i så rigt mål.
  Jeg er derfor efter mange års intense studier, kommet frem til, at islam er en sygdom. Måske et resultat af en bakterie-infektion, der har bevæget sig ind i generne, og derved gør personen psykisk utilregnelig når anderledes troende/tænkende er til stede. Islam kan sammenlignes med en malaria myg, for den spreder også sygdom, død og forarmelse overalt hvor den optræder, hvis ikke der bliver skredet hurtigt ind.
  For nu at kalde en spade for en spade, så må jeg sige, at mellem os danskere/vesterlændinge og muslimer, er der en så fundamental modsætning som ikke kan løses af fredelig vej. Enten undergraver de os fuldstændigt, eller vi må tilintegøre dem fra jordens overflade, da de er djævelens svendestykke, født med kævl og strid, altid i modsætning til deres omgivelser.
  Hvorfor sætter man ikke hårdt mod hårdt! Hvorfor har man aldrig sagt, at når i(læs muslimen) kommer til Danmark, så er det dansk lov der gælder, ikke noget med særregler og andet snak. Kan man ikke godtage dansk lov og hvordan man begår sig i et samfund og bidrager, så er det straks retur, uden nogen mulighed for anke. Så havde man fået mennesker der ville Danmark, og ikke som nu daglejere og dadeltrampere, der åbenbart er født med en vævefejl i kysen.

  Islam er enten en politisk ideologi med religiøs legitimation eller en religion der legitimerer politiske handlinger. Da, islam ikke adskiller det religiøse aspekt fra det politiske, da er de komplementære. Et islam uden politiske konsekvenser er ikke islam, og et islam uden religiøs tro er heller ikke islam. Politisk islam og religiøst er identiske, det ene ikke uden det andet. Hvis problemet med muslimer er ”socialt” er det et kulturbetinget socialt problem. Den kultur der skaber problemerne hedder islam. Så kan det vist ikke siges tydeligere.

  Man kan nu engang ikke stoppe munden på en muslim, ved at opfylde alle hans urimelige krav. Det svarer til, hvis man kaster benzin på et bål. Mere vil have mere.
  Der hvor islam bliver en belastning og byrde, må man betragte det som en sygdom, og som al anden sygdom, så må der skæres dybt, for at den ikke breder sig til det omkringliggende raske. Islam er Europas betændte blindtarm. Man kan leve videre uden en blindtarm, men ikke hvis der ikke bliver skredet ind, og det hurtigt. Om man er islamist eller muslim, det kommer ud på et.
  Vores sherif, justitsmedister Søren Blind burde sætte sig ind i hvad islam i sin grund står for, i stedet for som andre idiotiske politikere sige, at vold og mord intet har med islam at gøre. Man må være lettere retarderet for at komme med en sådan udtalelse. Men fra dette parnas af politiske distance blændere, kan intet efterhånden overraske.

  Vores politikere, der er løbedrenge for usselheden, er blevet sekunderet af de tomhjernede gutmenschen, har været mere end villige til at gavne de fremmede på bekostning af egen befolkning, som de har gjort til hoveri bonde under ridefogedens pisk. Det er vist aldrig set før i historien, at magthavere/potentater fravælger egen etnisk befolkning, til fordel fra udefrakommende.
  Vi har kæmpet og kæmper for, at snart sagt ethvert folk skal have deres eget land. Hvorfor skal vi danskere så finde os i, at det er gæsterne der fortæller værten hvor bordet skal stå?
  Mange danskers hovedbeskæftigelse syntes at være, at kravle på alle fire og slikke muslimerne i enden.

  Intet muslimsk samfund har nogensinde kunnet brødføde sig selv, men udelukkende overlevet ved at plyndre andre, eller – som i vore dage – af almisser fra Vesten. Det eneste muslimer er rigtig, rigtig gode til er at slå ihjel og avle afkom.

  10 hurtige fra hoften:

  1). Opsig Flygtningekonventionen. Den blev alligevel aldrig sendt igennem Folketinget. Check historien.
  2). Opsig Statsløsekonventionen.
  3). Lav fuldt flygtningestop. Der skal slet ikke være mulighed for at indgive en ansøgning.
  4). Fuldt stop for familiesammenføring, hvis man er såkaldt flygtning eller selv familiesammenført.
  5). Personer som er nuværende asylansøgere eller i gang med sagsbehandling for familiesammenføring tilbydes betalt udrejse og en sum for at smutte.
  6). Ubetinget udvisning på livstid, hvis en udenlandsk statsborger dømmes ved en dansk domstol i alt andet end en civilsag. Det skal ske rent administrativt og dommerne skal slet ikke have en chance for at blande sig.
  7). Afskaf permanent opholdstilladelse. Opholdstilladelser skal kun være midlertidige.
  8). Nedlæg Institut for Menneskerettigheder. 130 mio. kr. at spare hvert år.
  9). Giv landets til enhver tid værende justitsminister suveræn ret til at udvise udenlandske statsborgere, hvis han mener, at disse udgør en fare for den offentlige eller private sikkerhed (f.eks. gennem terror eller kriminalitet).
  10). Giv landets kommuner ret til at indstille udenlandske statsborgere til udvisning, hvis disse ikke vil samarbejde med de sociale myndigheder.

  KÆMP FOR DANMARK

  Kommentar by der Adler — 3. august 2016 @ 14:21

 15. Røde Kors og venligbo-segmentet bygger asylcentret op igen, eller finder en anden lokalitet, hvis svinet brænder huset ned. De VIL holde på den retarderede “tikkende bombe”
  Det er nok ikke pænt at sige det, men jeg håber alle venligboere får deres liv smadret af en “tikkende bombe”. Det er desværre deres børn, og os andre der betaler prisen for deres syge handlinger.

  Kommentar by k.m. — 3. august 2016 @ 15:00

 16. Jeg tror, at andre asylansøgere kunne tænkes at ville sørge for at bringe justits her og måske aflive køteren. Hvad vil ‘retsvæsenet’ så stille op, for de hører jo også ind under ‘the Untouchables’; dem, som er sååå frustrerede og krigstraumatiserede, at de får diplomatstatus og ikke kan straffes for noget som helst. De kan jo bare sige, at de gjorde det, fordi han minder dem om isis, som de må antages at være flygtet fra.

  Kommentar by Kuffar — 3. august 2016 @ 15:58

 17. Det er dybt godnat at lade andre asylansøgere “aflive køteren”

  Det er dybt godnat at vi ofrer så mange på penge på det her asylgalskab, som kun glæder godhedsindustrien.

  Tænk hvor mange studieboliger kommunerne kunne bygge uden at skrabe bunden, hvis vi ikke var afhængige af alle de “ensomme ulve – køtere – tikkende bomber, o.s.v.

  Kommentar by k.m. — 3. august 2016 @ 16:37

 18. Pind hjælper ikke en pind!

  Vi har brug for en “Duke Nukem” type som justitsminister!

  Kommentar by Sigwar — 3. august 2016 @ 16:43

 19. Der Adler.

  Du kunne da godt have krediteret mig for de 10 punkter som jeg skrev for nogen tid siden.

  Kommentar by Sigwar — 3. august 2016 @ 16:47

 20. Skønt, endnu en psykopat er kommet til DK

  Kommentar by Johnson — 3. august 2016 @ 16:54

 21. @ 19 Sigwar

  Det ville jeg da godt have gjort, men aner ikke hvor jeg har fået dem fra, skrev dem bare ned.Ret gode-TAK.

  Kommentar by der Adler — 3. august 2016 @ 16:54

 22. Myndighederne, ledelsen af vores institutioner, fører deres egen radikale indvandringspolitik. Den opgave, de er sat til at løse, og som de lader som om de løser, sætter de til side.
  Vi, befolkningen, føres bag lyset. Af institutioner, politiledelse og medier. Løgn over løgn. Svigt på svigt.

  Kommentar by Niels P. — 3. august 2016 @ 17:01

 23. Der Adler.

  Jeg postede dem på Uriasposten for et stykke tid siden, men skønt hvis nogen politikere ville omsætte dem i praksis.

  Kommentar by Sigwar — 3. august 2016 @ 18:12

 24. Væmmeligboere ødelægger Danmark. Der må være ét eller andet galt med deres hoveder.

  Kommentar by Nielsen — 3. august 2016 @ 18:25

 25. Ignorer deres vold, så de fortsat kan øve vold, skabe mange ofre her i Danmark. Forgribe sig på danskerne når de er vågne, skattekassen når de sover. Disse ansatte burde retsforfølges for medvirken.

  Kommentar by borger — 3. august 2016 @ 19:55

 26. Hvis der holdes informationer tilbage, således at sager om ophold ikke er fuldt ud oplyste, så må sagerne gå om!

  Hvor er DF?

  Kommentar by Polka Charlie — 3. august 2016 @ 20:02

 27. Jeg beklager, at min kommune (Thisted) har en venstreborgmester, der nærmest på alles vegne, stod frem på nyhederne på både DR1 og TV2 og kundgjorde, at det bestemt ikke er nødvendigt, med sanktionsmuligheder over for “flygtninge”-“”børn”,
  så at sige, fordi ingen her endnu er gået helt grasat.

  Men hvad vil hun måske sige, når en eller flere utilpassede, fra f.eks. Tullebølle, bliver anbragt her (i Støjbergs fordelings-plan) og fanden så er løs her i kvarteret?

  Jeg ved det: hun bor ikke her, så hendes politik går videre som før (i alle forvaltninger):
  “Det har jeg ikke mærket noget til”

  :-(((
  Må man godt sige Mæfinke?

  Kommentar by Carstens — 3. august 2016 @ 22:17

 28. Mediedebat mangler om det rimelige i at Danmark trådte i Sveriges fodspor og gav ophold til en masse mindreårige asylsøgere.

  I Sverige måtte slet ikke stilles spørgsmål ved de angiveligt mindreåriges rigtige alder, hvor Uriasposten nævnte et eksempel på et drengebarn med skæg, som på en datingside havde angivet sin alder som 34 år. I det mindste har danske myndigheder grebet ind mod så grelle eksempler, så der er næppe mange unge over 25 år i de danske børneasylcentre.

  Børnekonventionen må opsiges, hvis den nuværende tolkning i Sverige og Danmark bliver ved med at opfattes som retsgyldig.

  Kommentar by perhag — 3. august 2016 @ 22:30

 29. 11 Kuffar,
  hvor har du ret!

  Jeg husker, for 30 år siden, til en havnefest i Hanstholm, hvor hollandske fiskere igen, igen, lavede ballade og gæv gammel fisker kort spurgte sheriffen:
  “må jeg godt lige…
  og han svarede
  “jeg har ikke øjne i ryggen”

  Hollænderen fik e´n, så han gik i gulvet og da han kom til sig selv, fandt han selv vejen ud, uden yderligere opstand.

  Det var dengang, hvor e´n proper næve var okay, når flere var blevet provokeret af udefrakommende.

  Kommentar by Carstens — 3. august 2016 @ 22:37

 30. 14 der Adler — 3. august 2016 @ 14:21:

  Spot on!!!

  Kommentar by Carstens — 3. august 2016 @ 22:40

 31. Der farer en masse rundt registreret eller ikke.
  Idag torsdag kan man læse om skyderi, knivstik, kidnapning hvor de kaprer en bil og tager med offeret hjem. London mord.
  Få GPS på dem og følg dem overalt

  Kommentar by Anonym — 4. august 2016 @ 11:36

 32. 14 Adler,fuldstaengigt rigtigt desvaerre. Stigende, vold,skyderier indbrud,vanvidskoersel gettoer,socialt bedrag ,ooh hvilken multikulturel berigelse.

  Kommentar by dunk — 5. august 2016 @ 02:14

 33. Der må bruges mere moderne, effektive metoder. Hvad med at foretage ‘kemisk kastraktion’ af alle uledsagede flygtninge drenge ved ankomsten?
  Når de kommer tilbage til, hvor de kom fra – om forhåbentlig ikke så længe – vil ophøret af medicinen gøre, at de får deres sextrang og deres egen kulturs seksuelle adfærd (uberørt) tilbage? Win-win?:-)

  http://a.bt.bmcdn.dk/media/cache/resolve/image_1260x840/image/44/443847/6716430-.jpg

  http://denstoredanske.dk/Krop,_psyke_og_sundhed/Sundhedsvidenskab/Sexologi/kastration

  Kommentar by A-mad — 6. august 2016 @ 19:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper