8. august 2016

Hillerød: Ældre ægtepar chikaneret af ‘unge’ i ghetto – “Hvis vi bare vidste, hvorfor de gjorde det…”

Sjællandske Nyheder vælger ikke at nævne etniciteten på de omtalte unge, men længerevarende umotiveret chikane mod et ældre dansk ægtepar begået af drenge ned til 10 år i et ‘udsat område’, ja – det giver vel sig selv. Vi lever i 2016, og der er absolut ingen hjælp at hente fra politiet. Læs det hele på SN.dk – Ægtepar chikaneret fra hus og hjem.

“Den 1. april eskalerede det hele så, da to vinduer i stuen og køkkenvinduet blev smadret med sten. …

Natten mellem den 5. og 6. maj blev der igen kastet sten mod vinduerne, og parret ringede igen til politiet uden at der dog skete noget. Natten mellem den 4. og 5. maj var det så fire biler på parkeringspladsen, inklusiv parrets, det gik ud over, da bilerne fik smadret ruderne. … fredag i sidste uge blev tre brosten så smidt gennem køkkenvinduet. Stenene ramte køleskabet, et køkkenskab og væggen i entreen.

Nogle af gangene har børnene været helt små, omkring 10 år. Jan Nielsen tror, at de måske har været sendt ud af deres større søskende.
– En gang var der en, der spurgte mig ‘Har du penge?’. …

Mette Nielsen har en gang hørt en af ballademagerne siger ‘Næste gang kommer vi med en molotovcocktail.’

– Hvis det bare er fordi, vi er løbet efter dem, og synes de er skægt, og det så har udviklet sig, så er det jo helt ude i torvene. Hvorfor har de eskaleret det? Og hvad bliver det næste? Sætter de ild til opgangen og bringer os alle i fare?, spørger han.

Hvis vi bare vidste, hvorfor de gjorde det, så var det nemmere. …”

(Fredskovhellet, Hillerød)

Oploadet Kl. 01:55 af Kim Møller — Direkte link9 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/75231/trackback

9 Comments »

 1. I store dele af den muslimske verden er bydele og boligområder delt efter klan og stamme relationer. Kvinder fra andre klaner, der passere i fremmede klanerområder udsættes for chikane. Chance for, at en marokansk kvinde bliver chikaneret mens hun er ude er 10%. Over 90% af Egyptiske kvinder har oplevet chikane. Denne klan relateret logik forsætter selvfølelig her i Europa. Det er ikke koranen eller imamen der har gjort dem sådan. Islam forsøger, at regulere psykopatien til et tåleligt niveau. Disse mennesker vil være utålelige uanset tro. Deres menneskelighed er kun forbeholdt medlemmerne af klanen.

  Kommentar by Thorsted — 8. august 2016 @ 02:06

 2. Så gav Thorsted lige svaret på ægteparrets spørgsmål, inden jeg selv nåede til tasterne. Man kan tilføje, at ghettoerne er et mikrokosmos og et studie i, hvad der vil ske på globalt plan, når de er mange nok.

  Der er intet at sige til, at nationalismen breder sig eksplosivt i Vesten. Det er både godt og skidt. Godt fordi det liberale demokrati ikke kan hamle op med tidens største udfordring, skidt fordi konflikten kan ekskalere i et omfang, ingen af os helt kan forudse, og i en grad som ingen af os er tjent med. Alle omstændigheder er nemlig tilstede, for at en “stærk mand” en dag kan rejse sig med hurtige løsninger, og I kan bande på, at demokrati ikke er en del af løsningsmodellen.

  Kommentar by Arne Torp — 8. august 2016 @ 04:22

 3. Så blev der en ledig bolig mere. Når man kigger på beboersammensætningen der, skulle ægteparret aldrig være flyttet ind, hvis de havde håbet på en fredelig alderdom.

  Kommentar by tavsen — 8. august 2016 @ 07:50

 4. Demokratiet viste sig at være en utopi, da det gjaldt kernen i livet. Overlevelse. For mange dummernakker med for meget indflydelse. Jeg foretrækker at leve under et dansk militærdiktatur, end underlagt et muslimsk helvede. Findes der mænd i militærets top i dag, der har formatet til at gøre det?

  Kommentar by Margrethe — 8. august 2016 @ 07:52

 5. Har du penge?
  Ja den bemærkning vækker minder fra min barndom.
  Den følges normalt op med et fast tag i kraven og en truende knytnæve.

  Kommentar by XXXXX — 8. august 2016 @ 10:25

 6. Margrethe: Nej, det tror jeg ikke. De pæne mænd i toppen af militærets hieraki bor i pæne villakvarterer og de har intet begreb om hvad den almindelige befolkning oplever. I deres verden er fjenden langt, langt væk.
  Der er kun én vej frem: find et politisk parti der ønsker at påbegynde en systematisk hjemsendelse af de fremmede, og støt dette parti.

  Kommentar by Rollo — 8. august 2016 @ 16:36

 7. Thorsted giver et mere rationelt svar end vi andre, som kunne finde på at skrive, at det er Islam som huserer igen.

  Men nu har vi så svaret på hvorfor Islam er populær i den muslimske verden. Islam regulerer psykopatien til et tåleligt niveau.

  Jeg er enig – blot ændrer det ikke ved at Islam er en ond religion. Reguleret psykopati er stadig psykopati!

  Kommentar by Sigwar — 8. august 2016 @ 18:50

 8. GRANDMA REINTJE BULLIED BY NORTH AFRICAN MIGRANTS

  https://www.youtube.com/watch?v=Nr4_uEErqpY&feature=youtu.be

  Kommentar by Hodja — 8. august 2016 @ 20:00

 9. Vi ved godt, hvorfor de gør det: deres stenkaster-gener går tilbage til Oldtiden, og sammen med jihadist-fritidsordningen, ja, så kan de faktisk ikke gøre for det. De MÅ bare gøre det. Når de bliver store nok, så er det store ting, de smider.

  Mit råd: Kom væk derfra i en susende fart! Regeringen burde hjemsende alle i blokken med muhammedansk-klingende navn.

  (Men hvor ER Løkke egentlig? Sidder han stadig og bæller fadbamser på Seychellerne? Man har ikke set noget til ham siden juni).

  Kommentar by Kuffar — 8. august 2016 @ 21:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper