15. august 2016

David Trads, tidl. lektor i journalistik: Journalister må vælge side, nationalister skal ikke have fair play

Jeg har fulgt de danske medier tæt i mere end et årti, og det har ikke været svært at finde eksempler på dobbelte standarder. Problemet er ikke så meget David Trads som person, som det faktum at en mand som ham har kunnet gøre karriere i seriøse medier. Han har været korrespondent for borgerlige Jyllands-Posten og Berlingske, og Indlandsredaktør for licensfinansierede DR Nyheder. Værst er dog det faktum, at han som tidligere lektor ved Center for Journalistik på Syddansk Universitet, har været med til at skole journaliststuderende.

Det kan virke som en lille ting, at forlade objektiviteten, når nogen træder ‘ud over det anstændige’, men hvad er anstændighed? Den politik der gjorde Dansk Folkeparti uanstændig i slutningen af 1990’erne, er i dag sund fornuft for den gennemsnitlige dansker, ikke mindst medlemmer af det parti Trads var kandidat for i 2004. Der findes ingen objektiv uanstændighed, så i praksis giver han bare sig selv carte blanche til at hetze politiske modstandere i journalistiske artikler. David Trads var redaktør for Information, da avisen i 2003 fik Henrik Gade Jensen fyret for nazi-beskyldninger. Et ganske fint eksempel på hvad der kan ske, når journalister fodrer den indre rødgardist.

Opdatering af David Trads på Facebook, 12. august 2016 – Journalister må vælge side.

“Det er et vigtigt journalistisk princip at være neutral og objektiv – dele sol og vand lige og al den slags. Men:

Sommetider står osse journalister og redaktører over for situationer, hvor vi er nødt til at vælge side og sige ‘nok er nok’ – for det her træder simpelthen ud over det anstændinge. Her er to eksempler:

1) Lad vær med at referere kældermenneskerne! …

2) Lad vær med at citere nynazister neutralt!

Forleden lykkedes det igen Daniel Carlsen… og hans Danskernes Parti at buldre gennem alle netmedier med en and om, at de er opstillingsparate. Det er slemt nok, at ingen journalister testede deres påstand, men det er endnu værre, at Danskernes Parti og Carlsen bare omtales på lige fod med andre partier. Det er for pokker en flok nynazister.

Mit forslag:

Omtal helst aldrig Danskernes Parti overhovedet, men når det sker, så nævn altid, at de er nynazister.”

Oploadet Kl. 02:20 af Kim Møller — Direkte link47 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/75437/trackback

47 Comments »

 1. Endnu mere om problematisk debat.

  “Iben Thranholms skarpe holdninger skaber naturligvis konflikt og muligvis spændende radio. Men rationaliteten og den progressive debat lider skade, når holdninger uden ordentlig underbyggende argumentation bliver luftet igen og igen i større og større medier. Etnocentrismen dyrkes på det kraftigste, i form af en fordomsfuld og irrationel tilgang, hvis formål er at skabe grøfter og polarisere debatten.”

  https://www.information.dk/debat/2016/08/enhver-islamists-sadomasochistiske-droem-opfyldes-radio24syv

  Kommentar by BE — 15. august 2016 @ 02:42

 2. Det, der gernere mig ved ham og faktisk også andre er, at de er så benægtede i forhold til empiri og kontekst i stort set alt, der har relation til indvandring og multikultur. Det er indenfor økonomi, antropologi, sociologi,socialpsykologi, “international” jura/menneskerretigheder mm. Alt kan fejes af bordet med slagord og påstande. Det er som de kæmper et slag de ved de reelt set har tabt men ansigtet tror de, de kan redde. De er som Hitler i førerbunkeren.

  Kommentar by Thorsted — 15. august 2016 @ 03:16

 3. Jeg er helt enig med david trads, jeg syntes også at medierne burde indlede ethvert program som david trads medvirker i med at beskrive hans forhold til massemorderen che guevara, og handler det om enhedslisten må de for min skyld også gerne beskrive deres bagland bestående af sortklædte fascister, kommunister, og støtter af diverse terrororganisationer som feks PFLP hver gang de omtaler partiet.

  Kommentar by per — 15. august 2016 @ 03:33

 4. Hver gang i skriver om David Trads, så husk at nævne, at manden er bimlende, ravende, bumlende retarderet og splittergal hjernedød kommunistisk berufsverbotdyrker fra en dummeavis i Danmark, udover at være købt og solgt af MSM.

  Kommentar by Winston Churchill — 15. august 2016 @ 05:09

 5. Man kan også godt forkorte til det til bare at understrege, at han er kommunistisk nazist fra den kommunistiske propagandapresse i die dumme Dänemark.

  Kommentar by Winston Churchill — 15. august 2016 @ 05:12

 6. David Trads tør nok ikke tage en diskussion med Daniel Carlsen, fordi han ved at han vil tabe den med et brag. Fordi han ikke har argumenter bliver han nødt til at hetze modstanderen. Jeg håber at han får et sagsanlæg på nakken hver gang han kalder nogen for Nazister – vi har stadigvæk injurielovgivning i dette land.

  Men man kan også tage bestik af sjovnalisternes strømpile. Gør lige det modsatte af hvad de anbefaler, og stem på dem de allermest frygter. Dansk Folkeparti har de ordnet, dem behøver ikke en gang David Trads at frygte mere. Nej, den egenlige revolution står og falder med etnisk bevidsthed, det er denne uomgåelige sandhed som for alt i verden ikke må bredes til den brede befolkning, fordi den ville give et naturligt og stort genklang der. “Unterbauchgefühle” = den intuition og naturlige visdom som vore kulturradikale teoretiske ideologer frygter mest.

  Der er kun ét parti som journalistisk folkemordsparti selvfølgelig hader alt hvad den har lært, nemlig Danskernes Parti som forsvarer det åbenlyse, det logiske og faktisk, kære “National Konservative”, det eneste parti som forsvarer den mest udbredte, den mest accepterede, den mest traditionelle, og dermed det mest konservative udgangspunkt, som er det etniske. Indtil andet er bevist er vi 100 procent biologiske væsener, og vores overlevelse eller undergang må debatteres og defineres med de biologiske lovmæssigheder i baghoved. Ideer som “islam”, moral, “kristendom”, demokrati, dansksind, humanisme, anstændighed, værdier, er sekundære i forhold til biologien.

  Alle de andre partier end Danskernes Parti inklusiv dem som kalder sig nationale; (nynationale, eller neo-nationalister må man vel kalde dem), bygger luftkasteller og sandslotte baseret på et forløjet paradigme. (fjendens! Den kulturradikale benægtelse af etnicitetens betydning – ideen om “racisme”)

  Blot det at Danskernes Parti ville kunne stille op, og evt. blive valgt ind, ville være af uendelig stor betydning. Bare det at have en platform ville være en enorm chance for at få udbredt de gode gamle konservative ideer om folk og fædreland, så vanrøgtet af alle den som kalder sig “konservative”, som var almindelig accepteret viden inden det lykkedes de kulturradikale spejdere at plante løgnen om at danskhed er et spørgsmål om overbevisning, kultur eller et rødbedefarvet EU-pas.

  Leve Daniel Carlsen, som er personificeringen af historien om den lille dreng som stak en finger i digets hul for at stoppe oversvømmelsen og den lille dreng som afslørede at kejseren ingen tøj havde på.

  Intet under at Trads og hans folkemordsvenner vil gøre hvad som helst for at sørge for at Carlsen ikke kan fremkomme med det åbenlyse, og det logiske til hele befolkningen. Og Carlsen burde tage det meget alvorligt, med erindring om hvad der skete med Pim Fortuyn i Holland, da en af David Trads ideologiske brødre; Volkert van der Graaf stoppede folkeoprøret med en byge af kugler mod nationens potentielle frelser. Så længe det er betydningsløse stemmefiskere og taburetklæbere som repræsenterer system modstanden kan de kulturradikale grine i skægget og muntre sig. Lyt til de kulturradikales egne signaler: når det er ved at gå over gevind, og i deres panik udstiller sig selv som de antidemokrater de er, så er det et af de mest sikre tegn på at du stemmer rigtigt når du stemmer for Danskernes Parti! Skriv under på Danskernes Partis hjemmeside danskernes-parti.dk . Det kan være dette her er en chance lige stor og sjældent som Brexit. Et ægte dansk parti, ikke styret af nogen som helst udefrakommende interesser. Med ægte mennesker, i stedet for akademiske snakkehoveder ved rorpinden. Hvad betyder det i den sammenhæng om man skulle være en smule uenig på nogle punkter, eller have betænkninger ved nogen personer? Hele forsamlingen inklusiv eventuelle tidligere nazister er de rene engle i forhold til Trads og hans rådne kumpaner som er besat af et afskyvækkende blind had mod alle som kunne tænkes at kunne forstyrre deres planer.

  Kommentar by Balder — 15. august 2016 @ 05:40

 7. Ja det anede mig nok. Jounalister refererer ikke virkeligheden eller sandheden. Med den baggrund må man konstatere at demokrati er et fantasifoster og altid har været det.

  Kommentar by River — 15. august 2016 @ 07:22

 8. 05:40 Balder: Tak for et godt, velskrevet indlæg, som jeg synes har mange gode pointer. For mig at se er det helt ligegyldigt hvem Danskernes Parti er, sålænge de har de politikker, som jeg ønsker, så får de al den støtte, jeg kan skaffe.

  Jeg mener jo ligesom dig, at det er vigtigt at hive de store tågede udenlandske verdensbegivenheder med ind i hver eneste diskussion, uden hvilke vores lokale andedam ikke kan forstås.

  Jeg er stadig overbevist om (som i sidste tråd jeg deltog i), at globalisterne, dvs NWO, her Goldmann-Sachs og J P Morgan og deres politikker personificeret igennem EU, FN, Pentagon, ISIS og NATO har større betydning end hændelserne selv i denne historie, for denne historie.

  Således kunne David Trads ikke have den fremtrædende plads uden at disse internationale forhold var i spil.

  Så, når jeg atter henviser via et link til en youtubevideo af Alex Jones, så er det fordi den er fra nu, og fordi den er relevant lige nu i alle sammenhænge:

  13. August 2016

  Shocker: UN Admits Migrant Crisis Plan To Overthrow West

  https://youtu.be/NWizLUmJug4

  Kommentar by Winston Churchill — 15. august 2016 @ 07:36

 9. David Trads er TOPPEN AF POPPEN.
  Hver eneste gang han udtaler sig får DF og alle andre seriøse partier flere stemmer. David Trads er det menneske, i nyere Danmarks Historie der kan udvise HAD og FORAGT for andre mennesker, uden på nogen måde at blive stillet til ansvar for sine udtalelser.

  Kommentar by Anders Nielsen — 15. august 2016 @ 08:10

 10. David Trads er det perfekte eksempel på elitens monopolitiserende herredømme over det enkelte individs tankegang, når det så ikke kan lade sig gøre så kan man altid nedgøre individet og kalde det et slimet kælder menneske, det skinner tydeligt igennem at den trend italesættende elite mangler praktisk viden, typisk så lever den kaglende indavlede klasse af andres penge som de mener at have fortjent for deres bedreviden, det ville være dejligt hvis den åbne pengekasse der står mediestøtte på blev lukket og nøglen smidt væk, det ville tvinge den kaglende elite til at tænke praktisk, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 15. august 2016 @ 08:15

 11. Det hedder “sol og vind”, david trash uvidende fjols.

  Kommentar by Santor — 15. august 2016 @ 08:33

 12. David Trash er ikke andet end had , modbydeligheder og ondskab. Han overbeviser ingen og han laver ubodelig skade på de dummernix populikationer, hvor han udgyder sin galde. Ubegribeligt at JP stadig forsøger at skaffe abonnenter via telefonen, og samtidig aflønner dette stykke skit!

  Kommentar by pseudonym — 15. august 2016 @ 08:34

 13. Hvordan kan sådan en person få taletid i et “seriøst” dagblad som Jyllandsposten? Det viser hvor langt ind i de såkaldt borgerlige rækker de kulturradikale har bredt sig

  Kommentar by redneck — 15. august 2016 @ 09:28

 14. OT.

  Tyrkiet islamiserer nu for fuld udblæsning: Den tyrkiske forfatningsdomstol har gjort det lovligt at dyrke sex med børn.

  Sådan er Islam: Pædofili og børnesex.

  Kommentar by Sindsro — 15. august 2016 @ 10:21

 15. Jeg har ikke læst Trads i flere år. Han er ikke seriøs, men rent tidsspilde.
  I debatten med Uhrskov så man, han er noget mere. Her er rent psykopatiske virkemidler

  https://www.youtube.com/watch?v=seVnHu-8JBs

  Lad være med at gå i hans gynge, og tage ham alvorligt. “Giv ikke Trads legitimitet. Nævn altid, han er propagandist og halvpsykopat.”

  Kommentar by BB — 15. august 2016 @ 10:25

 16. Alle der ikke er enig med mig, er NAZISTER.

  Venstrefløjen, herunder David Trads, har ikke flere argumenter tilbage. Inklusion, integration, VIRKER IKKE, der kommer ikke et fælles multikulturalt samfund. Den indvandrede muslimske befolkningsgruppe, bliver ikke støtte-bataljoner for revolutionens forgangs-mænd, David!.
  Vi ser terror, vi ser kriminalitet, vi ser social/moms-bedrageri, vi ser mord, vi ser voldtægter, og nogle af dem der bedriver alle disse forbrydelser, er “grønhandlerens søn”.
  Hvis man ikke har flere argumenter, så må man få sine modstandere til at tie stille. Det er i denne sammenhæng vi skal se David Trads udtalelse.
  Det eneste argument som Politiken, Venstrefløjen har tilbage er “Nazikortet”. Man skal være på den helt yderste del af venstrefløjen, for stadig at benytte dette argument, selv socialdemokrater kan nu indse at indvandring er en yderst dårlig forretning, og at det ikke vil fremme livskvaliteten, for alle de socialdemokratisk stemmende beboere, i den enorme mængde af social-og -almennyttig byggeri som der findes i dette land. Da problemerne nu er på kogepunktet i disse boligområder. Hvis der ikke er massiv videoovervågning er områderne umulige at bo i for alm. danske beboere. Dette er endelig trængt ind i socialdemokratiet, navnlig via Sass Larsen. Om dette er et oprigtigt, sandt nyt standpunkt for socialdemokratiet er i mine øjne stadig oppe i luften. Men der er sket en ændring i dette parti, og det er nok David Trads`s måde at trække socialdemokratiet i en mere venstreorienteret, multikulturel vej.
  Nazikortet har en enorm virkning internt i Socialdemokratiet, dette er den ideologiske BusseMand. Men det er samtidig en dårlig samvittighed over partiet-et og dets fortid. Socialdemokratiet har været den største, og mest betydningsfulde nazi bekæmper i Danmark efter 1945. Man er mere moralsk, man er mere skolelære pegefinger belærende end alle andre, fordi man netop gik på kompromis før 1940.
  Al dette ved David Trads og han trykker på alle de rigtige knapper.

  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 15. august 2016 @ 11:22

 17. Der maa vaere noget Trads ikke har forstaaet, en journalist burde vaere en nyhedsformidledr, der refererer, fakta som fundet,og laegger dette frem i klart sprog, det var noget der fandtes tidligere, hvor disse mennesker kunne fremstille paa klart dansk,hvad der var haendt.Paa basis af dette kunne offentligheden saa danne sig deres egen mening.Journalistens politiske tilhoersforhold tilkendegiver han, som andre borgere paa stemmeseddelen.Det er jo det der goer journalistens job saa svaert, det kraever karakter og rygrad

  Kommentar by dunk — 15. august 2016 @ 12:07

 18. Som enhver ved. Journalister er tjenere og mundskænke for den politiske klasse. Det David Trads udøver er slamjournalistik.
  Naivitetens og løgnens brede vej er tankeløst blevet betrådt i alt for mange år. Frontkæmperne for løgnen og usselheden, har været de statsfinianserede medier, løgne-pressen, diverse politiske partier samt sammenrendet af gutmenschen og storbytosserne, og en af usselryggene er løgneren og skarpretteren David Trads, der lavede et karakter mord på Henrik Gade Jensen. Tendentiøs argumentation, det er varemærket for den selvfede sjover af en journalist. David Trads er så selvmodsigende, at man klasker hånden mod panden og spekulerer på, hvor Evnesvages Vel er henne i denne sag.

  Det er en tilsnigelse, om det skulle kunne siges, at David Trads indlæg er båret af en intelligent, stringent og substansafhængig analyse. Tværtimod indeholder de eksplicit elementer af formodentlig patologisk betingede idiosynkrasier samt flittig brug af løgnen som stråmænd – i fin overensstemmelse med Piet Heins gruk:

  En yndet form for polemik
  består i det probate trick
  at dutte folk en mening på,
  hvis vanvid alle kan forstå!

  Denne undersøgelse siger vel alt:
  Liste B – 30%
  Liste A – 20%
  Liste Ø – 17%
  SF _ 13%
  I alt 80% for rød blok
  Liste V – 11%
  Liste I – 5%
  Liste C – 2%
  Liste O – 1% I alt 19% for blå blok

  (fra Journalisten, Respons Analyse 10/05/2012).

  En populist/racist er en, der mener noget andet end mediegøjleren David Trads. Det er dejlig nemt at huske.

  KÆMP FOR DANMARK

  Kommentar by der Adler — 15. august 2016 @ 12:48

 19. David Trads lever i fortiden.
  I nutiden er nynazisterne ikke brun skjorter. Men brune i huden.
  Den nye Hitler hedder Erdogan. Han har for nyligt fængslet det medste af oppositionen.
  Desværre har fjolser som Trads været med til at lukke dem ind i Danmark.
  For et par uger siden demonstrerede de på Rådhuspladsen i København.
  De har infiltreret hele Europa. Og kræver mere og mere magt til deres syge ideologi.
  Det nyeste er sex med børn på 12 år. Samtidig vil de have fri indrejse i hele EU.
  Det vil give nye problemer i den danske folkeskole. Højgravide 12 årige på skolebænken.
  Det skulle Trads hellere bruge sin tid på.

  Kommentar by XXXXX — 15. august 2016 @ 12:51

 20. Jo mere skinger David Trads bliver, jo bedre. Det viser at han er desparat.

  Kommentar by sigurd — 15. august 2016 @ 13:24

 21. http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/ozlem-cekics-frygt-tyrkiet-bliver-paradis-for-paedofile/6238266
  “Det får stærk kritik fra den dansk-tyrkiske samfundsdebattør og tidligere folketingsmedlem, Özlem Cekic.

  – Hold kæft, det er kvalmende. Hvis det er rigtigt, at loven træder i kræft, er det noget af det klammeste, jeg har hørt, siger hun.”

  *****
  http://www.bt.dk/danmark/grimhoej-talsmand-om-gravide-14-aarige-brude-paa-asylcentrene-vi-maa-acceptere-at-
  “To mandlige asylansøgere på 28 og 24 år har medbragt deres 14 årige ægtefæller til Danmark. Den ene af pigerne er gravid.
  -Man skal kigge på sagerne fra forskellige vinkler. Det er en ekstraordinær humanitær situation, og jeg synes, man skal passe på de her familier. De er jo gift, og selv om manden er dobbelt så gammel, så har de opbygget en familie. Vi er nødt til at acceptere at det er en anden kultur, og vi ikke kan ødelægge familielivet”

  *****
  David Trads mener ikke vi skal være bange for Islam i Europa, tværtimod ser han frem til at den kommer til at dominere.
  Det vil sige han godkender pædofili.

  Özlem Cekic er stolt af at holde Ramadanfest på Christiansborg, og hun kender vel Koranen bedre end de fleste danskere. Derfor er det ækelt at høre hendes udfald mod Tyrkiet, der sådan set bare følger Koranen, med hensyn til barnebrude og sex med mindreårige.

  Imamen beskriver det som det er, han lægger ikke op til at straffe de voksne, men bifalder misbrug af børnene.

  Vi kender alle de få grimme sager hvor danskere misbruger børn.
  Det skabte vild forargelse. Her har vi at gøre med religions befalet misbrug, og i Tyrkiets tilfælde statsgodkendt misbrug.

  David Trads har ytret sig om Grimhøj-imamen, som sædvanlig en af hans mange dobbeltmoralske opstød. Trads går ikke imod Grimhøj-imamen uden at koble alle andre religioner på, vi er alle lige slemme. Trads kan heller ikke først gå imod Grimhøj-imamen, og senere byde Islam velkommen i Europa.

  David Trads trækker journalist erhvervet ned i muddergrøften, hvor det ikke længere drejer sig om seriøsitet og fakta – men venstreorienteret, indstuderet hetz mod anderledes tænkende.

  Kommentar by k.m. — 15. august 2016 @ 15:07

 22. “Lad være med at citere nynazister neutralt”
  Antallet af nynazister i Danmark ligger et sted mellem nul og ingen. I særdeleshed, når man ser på, hvem der udtaler sig offentligt. Manden er jo rablende. Jeg er lige blevet ringet op af JP, som ville pådutte mig et nyt abonnement. Nej tak. Når man levner plads til den galning, bliver det ikke for mine penge. Det eneste, der interesserer mig ved JP er debatindlæg. Journalistikken er for ringe. Det pisser mig især af med deres bevidstløse brug af “eksperter”. Der er meget langt mellem virkelige eksperter i MSM. Hovedparten er politiske, kulturradigale meningsmagere, som forklæder personlige holdninger, med titlen “ekspert”. Og hvad gør de “kritiske” journalister? Labber lortet i sig. Om jeg begriber, de har en eneste, betalende abonnent.

  Kommentar by Margrethe — 15. august 2016 @ 15:24

 23. Nævn altid at Trads er antidansk.

  Kommentar by Liva — 15. august 2016 @ 17:00

 24. https://www.youtube.com/watch?v=RzOMEWdKnoc

  Offentliggjort den 10. aug. 2016
  Elfjähriger Mehrfachstraftäter verursacht Tumult in Berlin-Wedding.In Berlin-Wedding wurde die Polizei gerufen, weil ein als Mehrfachtäter aktenkundiger Elfjähriger mehrfach versuchte ein Auto zu starten. Dort standen die Beamten wenig später einer 70-köpfigen, aggressiv sie attackierenden Menschenmenge von Arabern gegenüber, die den Jungen schützten. Elfjähriger Mehrfachstraftäter verursacht Tumult in Berlin-

  Arabisk dominans i Berlin.

  Kommentar by k.m. — 15. august 2016 @ 17:51

 25. Nok er nok, og nokkefår er nokkefår. Der var en mand der fik fårene til at æde savsmuld, ved at give dem grønne briller på, men så fik lammene træuld.

  Kommentar by Ole Larsen — 15. august 2016 @ 18:53

 26. OT

  Der er jo live feed af Donald Trump lige nu

  måske interessant hvad han siger:

  LIVE Stream: Donald Trump Foreign Policy Speech at Youngstown State University 8/15/16

  https://youtu.be/M_tifPMzerA

  Kommentar by Winston Churchill — 15. august 2016 @ 19:08

 27. David trads. Var det ikke ham der var med til propaganda imod en ansat i kirkeministeriet, med en løgnfuld påstand at vedkomne var Nazist? Hvorefter vedkomne blev fyret? David Trads er totalt utroværdig som journalist. Hvorfor han er ansat, og hvem der betaler for hans ansættelse fatter jeg ikke

  Kommentar by Michael Unna — 15. august 2016 @ 19:13

 28. David Trads er en ignorant, som bare skal overses.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen — 15. august 2016 @ 21:37

 29. Hellere være nynazist, så er man da noget.

  Kommentar by P — 15. august 2016 @ 21:44

 30. Nogen burde fortælle denne goebbelschen, at der er forskel på journalister og kommentatorer, men det er vel håbløst.

  Kommentar by fidibus — 16. august 2016 @ 01:56

 31. Er det urimeligt at sige at DS er nynazister? Alene deres logo.

  Hvis denne lidt bedagede artikel står til troende så har Daniel Carlsen og andre DS stiftere jo en væsentlig fortid som nynazister.
  http://modkraft.dk/artikel/danskernes-parti-persongalleriet

  Kan Trads mon have ret i at DS er nynazisme på andre flasker?

  Kommentar by zatopek — 16. august 2016 @ 08:42

 32. 08:42 Trads kan få skåret hjernebjælken over, et eller andet må jo hjælpe. DS kan per definition ikke være andet end ægte anti-nazisme og Modkraft kan per definition ikke være andet end en bunke landsforrædere, som efter min mening skulle henrettes uden blusel.

  Kommentar by Winston Churchill — 16. august 2016 @ 08:46

 33. 08:42 zatopek. DS er Danmarks ældste anti-satan-parti fra engang i 30erne, mener jeg. Modkraft er en organisation af kommunistiske muldvarpe, som skal aflives under systemskiftet og du med din store ubegavelse, burde efter min mening tvangssteriliseres for at være multiretarderet.

  Kommentar by Winston Churchill — 16. august 2016 @ 08:50

 34. TIL NATO/EU/MERKEL/HOLLANDE/OBAMA/LARS LORT/PET/FET/CIA/NSA/PLO/PENTAGON/STATSMINISTERIET/POLITIET/TANKEPOLITIET/ANDRE PSYKOPATER:

  INDLØG 08:46/08:50: .. /IRONI OFF

  Kommentar by Winston Churchill — 16. august 2016 @ 09:19

 35. Tja, Winston, du passer vist på definitionen et “kældermenneske”, nu vi er i gang.

  I øvrigt stort undskyld jeg skrev DS, jeg mener naturligvis DP.

  Kommentar by zatopek — 16. august 2016 @ 09:22

 36. 09:22 OG DU MINDER MIG I EN GRAD OM EN KLOVN FRA HOLBERGS TID, HED HAN ERASMUS MONTANUS???

  Kommentar by Winston Churchill — 16. august 2016 @ 09:26

 37. 09.26 Ordbog: EN GRAD: en grad af fuldkommen identitet.

  Kommentar by Winston Churchill — 16. august 2016 @ 09:27

 38. kan jeg få et ordbogsopslag på “kældermenneske”???

  Kommentar by Winston Churchill — 16. august 2016 @ 09:30

 39. Ikke fordi jeg vil afsløre noget om hvilken slags bygning jeg bor i eller hvilken etage, hvis der er tale om etagebebyggelse, men jeg kan oplyse dig “zatopek” om: AT JEG IKKE BOR I EN FUCKING KÆLDER DIN LILLE PIKANSJOS NAZILORT.

  Kommentar by Winston Churchill — 16. august 2016 @ 09:33

 40. Nå kujonen fra “modkraft” fik hurtigt nok, vatpik, taberkommusocialistlort.

  Jeg vil skide på tonen i 3 evigheder. Jeg vil skide på om nogen vil straffe mig, jeg siger min mening til evig tid og hvis i vil tvangslukke min mund eller true mig til tavshed, så vil jeg stadig tænke det.

  Kommentar by Winston Churchill — 16. august 2016 @ 09:54

 41. @Balder (d.16 Aug. 5.40)

  Her er mit svar.

  http://www.uriasposten.net/archives/75411#comments

  Ps. Iforhold til sammenhænge mellem nationalisme, etnicitet og globalisering, så må du såvel som Daniel Carlsen forholde jer til, at verdens samlede multietniske demografiske gruppe er uendeligt meget større end verdens samtlige monoetniske demografiske grupper tilsammen og altid har været det i nationalstats forståelse. Det er selvfølgelig anderledes hvis man ser på multi og monoetniske grupperinger i geografisk eller kulturel kontekst, men nationalstater fremføres jo netop af dig mfl. som var det grundlaget for monoetniske demografiske gruppers eksistens, og det er faktuelt ikke sandt hverken på europæisk eller globalt plan. Der er sket en større opblanding af de demografiske grupper i nationalstats historisk kontekst end nogensinde før, og den største opblanding har fundet sted indenfor de sidste 500 år. Held og lykke med indenfor den monoetniske statsdannelse (demokratisk såvel som igennem revolution eller diktatur), at ændre på det og ikke mindst redde trådende ud!

  Kommentar by Pedersen — 16. august 2016 @ 10:17

 42. 41 10:17 Pedersen Nul: Trådene hedder det, det gør at dit afsnit er fejlbehæftet sprogligt, og derfor ikke kan tages op til analyse af vores AI, så du kan kun få anført, at du svarede blank, hvilket jo også er bedre end vrøvl.

  Kommentar by Winston Churchill — 16. august 2016 @ 10:31

 43. WC

  Det hedder: du svarede blankt !

  Kommentar by Pedersen — 16. august 2016 @ 11:05

 44. 43 Nej, det gør det så ikke, dit svar rummede kun et tegn: blank, også kaldet et blanktegn.

  Kommentar by Winston Churchill — 16. august 2016 @ 11:09

 45. 43 Hvis du vil bruge tegnsætning i dine sætninger, så gør du det altså forkert. Der er ikke mellemrum før udråbstegn.

  Kommentar by Winston Churchill — 16. august 2016 @ 11:12

 46. Du ser Niels Pedersen Nullert, i modsætning til dig, så kan jeg forsvare hvert eneste fucking mellemrum, hvert eneste komma og hvert eneste anførselstegn, i hver eneste af mine sætninger.

  Kommentar by Winston Churchill — 16. august 2016 @ 11:27

 47. Lad være med at tage David Trads alvorligt og slet ikke citere ham. Det er det, der driver ham.

  Kommentar by Per747 — 17. august 2016 @ 17:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper