16. august 2016

Politiken-kronik mod Je suis Jalving: Fik ‘et stærkt populistisk skær’, da ‘lytterne fik lov til at ringe ind’

Jeg har gennem årene blogget hundredevis af stikprøver fra licensfinansierede radiokanaler, men det er tidskrævende, og ofte bliver det blot til en tanke der ikke bundfalder sig, eller et faneblad der ikke blogges. Som da en ‘Johan’ inviteres til Go’ Morgen Danmark (19. juli 2016), for at anmelde Star Trek-filmen, og bruger det som afsæt for at advokere imod den ‘nationalisme’, som Brexit efter hans mening var udtryk for.

Debatten er polariseret, og hvis man tilhører det flertal der har fået nok af Islam og masseindvandring, så er det blot at tænde for radioen hvis man vil høre modsatrettede synspunkter. For undertegnede skete det sidst natten til mandag, hvor Keith Thomas Lohse var sig selv på Radio24syv. Medierne er et væg-til-væg tæppe af selvbestaltede verdensreddere, der uanfægtet af den faktiske virkelighed, pudser sin glorie på almenvellets bekostning.

Mikael Jalvings ‘Je suis Jalving’ var noget så sjældent som et radioprogram med kulturkonservativ tendens. Udsendelsesrækken blev blandt andet angrebet i Dagbladet Information, hvor Anders Stjernholm og Rezhwan Ikramto fra Ateistisk Selskab fortæller, at verden er truet af ‘konservative religiøse kræfter’, og problematiserer at Radio24syv forstærker polariseringen med ‘komplet usaglige indspark’, der skal ‘opildne underskoven af folkedybet’.

Værre er dog cand. mag. Steffen Groth i Politiken, selvom han dog skal have ros for at konkretisere sin kritik. Han kommer dog ikke udenom, at det store problem for ham hverken er Mikael Jalving, ‘Je suis Jalving’ eller Radio24syv, men tilstedeværelsen af offentlig dissidens. Debatten er polariseret, ikke fordi Jalving får et sommerprogram på en radiokanal, men fordi danskerne vitterligt er delte i de her spørgsmål.

Her er den store forskel på højre- og venstrefløjsargumentation. Den værdimæssige venstrefløj anerkender ikke højrefløjens legitimitet, og som en ven skarpt formulerede det om segmentet forleden: ““De blænder sig selv med en myte om at politisk dissens er udtryk for galskab.”.

Kronik i gårsdagens Politiken af Cand. mag. Steffen Groth – Radio24syv sender grænseløs demagogi.

“3. august ca. 10.40 kom jeg igennem på telefonen til Radio24syvs program ‘Je suis Jalving’. … Som reaktion på programmets titel ‘Je suis Jalving’ havde jeg forberedt et modsvar, et ‘J’accuse Jalving’, som jeg fremførte i radioen med dirrende stemme. Det er de anklagepunkter, som jeg vil uddybe og dokumentere yderligere her.

(Kronik af Steffen Groth i Politiken, 15. august 2016)

“Det er opbygget efter en fast skabelon: Jalving… indleder med et alarmistisk oplæg om nogle af de katastrofale konsekvenser, de mener, indvandring og islam har i Danmark og Europa.

Derefter følger samtaler med en eller flere professionelle meningsdannere, og her har tendensen været fuldstændig entydig; det er en kongerække af islam- og indvandringskritikkens mest yderliggående sværvægtere, der har været mobiliseret og iscenesat som eksperter: Lars Hedegaard, Morten Uhrskov, Pernille Vermund, Christian Langballe, Helle Merete Brix, Ole Hasselbalch, Eva Agnete Selsing, Søren Hviid Petersen, Sørine Gotfredsen, Kristian Ditlev Jensen samt tidehvervspræsterne Torben Bramming og Claus Thomas Nielsen. …

Retfærdigvis skal det nævnes, at David Trads i den allerførste udsendelse var med på en telefon som den allerførste gæst… Det var de intellektuelle frontkæmpere i højrepopulismens offensiv mod islam og indvandring, der skulle hamre programmets pointer igennem så overbevisende som muligt.

Det tredje element, som i denne sammenhæng får et stærkt populistisk skær, var, at lytterne fik lov til at ringe ind, vox populi, folkets røst. Lytterne fik med- og modløb fra værten afhængig af deres perspektiver. …

Det er en gennemgående pointe i programserien, at mainstreammedier og -politikere fortier sandheden om problemerne med islam og indvandring ud fra en politisk korrekt agenda, mens ‘Je suis Jalving’ tør ’sige tingene, som de er’ – ‘der er ikke tid til andet’.

Det populistiske mantra, som rummer tydelige mindelser om Trumps tankeverden, er en myte, der trives på den alleryderste højrefløj. At den opretholdes trods det kolossale fokus, der konstant er i medier og blandt politikere på terror, islam og udlændingestramninger, er for mig at se fornuftsstridigt. …

Jeg anklager jer for at grave grøfter i vores samfund, fodre fjendebilleder og puste til fremmedfrygtens ild. Jeg anklager jer for at skabe en oppustet mistillid til de etablerede medier og politikere og gøde jorden for konspirationsteorier, overdreven mistænksomhed og frygtblandet fanatisme.

Jeg anklager jer for ikke på nogen måde at have skabt et nuanceret billede af de integrations- og ghettoproblemer, vi har i det danske samfund. Tværtimod.

Jeg anklager jer for at have skabt det mest demagogiske, alarmistiske og højrepopulistiske radioprogram i nyere danmarkshistorie.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/75457/trackback

43 Comments »

 1. Here we go again…!!!

  “…Jeg anklager jer for ikke på nogen måde at have skabt et nuanceret billede af de integrations- og ghettoproblemer, vi har i det danske samfund….”

  Alt omtale, af alt det negative som indvandringen har skabt… er selvklart unuanceret… Mens ventreloonies lyserøde “billede” af multikulturen, er nuanceret og ophøjet til “sandhed”…

  De sidste ti år med internettet har skabt en evolution i ytringsfriheden og har frataget “eliten” monopolet på fortolkning af “virkeligheden”…. De næste ti år bliver ikke en “evolution” men en revolution…

  Kommentar by ny kommentator — 16. august 2016 @ 12:43

 2. Han er eller var indvandrerlærer.

  http://www.b.dk/din-mening/sensitivitet-og-selvmodsigelser

  Sagligt set har han og Politiken tabt debatten for over ti år siden, men der er jo nogen der ikke rigtig vil lægge sig ned.Jeg mente ikke, jeg ville læse den, men måske er den så langt ud, at jeg vil-

  Kommentar by Snaphanen — 16. august 2016 @ 12:54

 3. Allerede i indledningen er han fuldstændig gal på den.

  Jalving “mener” ikke at indvandringen er katastrofal. Han beskriver den virkelighed vi alle kan se både her i Danmark men også i udlandet og at det bliver værre og værre kan man overbevise sig selv om ved at kikke diverse statistikker igennem.

  Paradokset er at han kommer til at stå i den samme skyttegrav og skyde mod den samme fjende som os andre, det er bare et spørgsmål om tid. Når folks eget liv står på spil ved de godt hvem der er ven og hvem der er fjende.

  Kommentar by Santor — 16. august 2016 @ 13:03

 4. Vi lever i en tid, hvor public-service-DR aldrig kunne drømme om at sende en popsanger-kendis rundt i Europa – for at fortælle om problemer som følge af migrationen. Hvorfor er det ikke “grænseløs demagogi”?

  Kommentar by BE — 16. august 2016 @ 13:56

 5. Jeg husker fra min gang på prototype værkstedet, hvor radioen gik på fuld styrke med f. eks. “De ringer, vi spiller”. Når en indvandrerkritisk havde snydt sig igennem filtret og sagde sin mening, endda i en god og saglig tone, så blev han omgående koblet af.
  “Vi har desværre ikke mere tid, der er mange der venter”.
  Det er 25 år siden og intet på radiofonien er ændret, fordi det er de samme politiske korrekte kloner, der styrer løjerne.

  Kommentar by Menig 442 — 16. august 2016 @ 14:02

 6. Når David Trads dør, skal han behandles som højrisiko affald.

  Kommentar by k.m. — 16. august 2016 @ 14:23

 7. Det er forfærdeligt at de “højreekstreme” fik lov at ringe ind, men du kom jo også selv igennem Steffen Groth. Og Jalving beklagede at ikke flere venligboere etc. ringede ind. Han opfordrede ligefrem til at gøre det.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 16. august 2016 @ 14:27

 8. Steffen Groths verdenssyn har fået medløb i løgnerpressen i så mange år, at han slet ikke kan tro sine egne øre. Han bekræfter jo netop programmets præmis, ved at ringe og anklage programmet, med grådkvalt og dirrende stemme.
  Læg dertil at programmet Je suis Jalving så ovenikøbet kun er en sommeferie special, på trods af at det er et af de mest lyttede og downloade programmer, og at Radio24Syv gjorde meget ud af at holde det ud i strakt arm på Facebook.

  Da jeg hørte Steffen Groth selvretfærdige harme, vidste jeg at her var en kommende stjerne blandt Politikensegmentet.

  Kommentar by Geert — 16. august 2016 @ 15:01

 9. Enig med alle ovenfor og jeg tror 1.ny kommentator slår hovedet på sømmet: “De sidste ti år med internettet har skabt en evolution i ytringsfriheden og har frataget “eliten” monopolet på fortolkning af “virkeligheden”…. De næste ti år bliver ikke en “evolution” men en revolution…”

  Derfor bliver ‘taberne’, der troede, de sad sikkert i deres tårn af elfenben, men som nu ser skriften på væggen, mere og mere perfide og indædte. Jeg tror de bliver decideret farlige.

  Jeg er aldrig holdt op med at undre mig over, hvorfor folk bliver aggressive frontkæmpere, når de ser, det de tror er sandheden i et øjeblik, som jeg formoder giver dem en religiøs oplevelse af pligt og betydning.

  Jeg husker de fanatiske studentermarxister, som uden at blinke var blevet danske udgaver af den i Paris marxistisk uddannede Pol Pot, hvis de havde fået chancen han fik, da han kom tilbage til Kampuchea.

  De politisk frelste føler sig nu trængt og de kan ikke overbevisende hænge alle ikke-socialistiske intellektuelle ud som idioter, som de kunne for ½ hundrede år siden med f.eks Hans Jørgen Lembourn og et par andre, der var temmelig alene med deres ikke-socialistiske synsvinkler.

  Idag er det en fryd at lade navne som Jesper Jensen, Klaus Rifjerg, Gert Petersen, Benito Scocozza, Peter Madsen og Claus Bryld (fortsæt selv den lange liste af navne, der er passé) rulle på tungen og nyde hvor meget, de smager af fortid.

  De indoktrinerede lige fra børnehaven (som socialisterne kæmpede for at få alle børn ind i og væk fra forældrenes påvirkning) over folkeskole, gymnasium og videregående uddannelser.

  Efter 1968 blev det marxistiske samfundssyn(‘det er samfundets skyld’) terpet ind i eleverne som den endelige videnskablige sandhed og marxismen trumfede al anden videnskab og gjorde det muligt for de således ‘frigjorte’ unge erkendelsesmæssigt altid at springe over, hvor gærdet er lavest. Og det gjorde de fleste så og nøjedes med Marx’ klassekampformel og hans 5 vigtigste staveplader. Hvorfor spilde tid på den borgerlige videnskabs løgne, når man kunne få den rene destillerede sandhed på smarte røde flasker?

  Men man skal aldrig undervurdere fjenden og jeg tror de røde vil kæmpe til det sidste med alle midler. De endnu usete midler, de til sidst vil tage i anvendelse, bliver utroligt rabiate. Sporene skræmmer.

  Kommentar by A-mad — 16. august 2016 @ 15:29

 10. “Retfærdigvis skal det nævnes, at David Trads i den allerførste udsendelse var med på en telefon som den allerførste gæst”.
  Hvis david trads skulle udgøre det bedre alternativ, så er det ikke så mærkeligt at folk har fået nok af det segment. Ham her er en af dem:
  http://www.bt.dk/nyheder/niels-er-internet-kriger-paa-facebook-muslimerne-er-vores-boedler-og-vi-er-ofre-fo

  BT har sikkert skrevet artiklen for at udstille ham, men forhåbentlig får det den modsatte effekt at almindelige mennesker kan se at det nytter at stå frem og sige sin mening. Se evt den relaterede artikel om venligboere der dropper ud af organisationen fordi deres sociale omdømme er på spil. De har dog stadig 150.000 medlemmer (!) så der er et stykke vej endnu.

  Kommentar by per — 16. august 2016 @ 15:40

 11. Nå hovsa, jeg kan se at han allerede er omtalt i den forrige artikel herinde.

  Kommentar by per — 16. august 2016 @ 15:42

 12. Alle synes at have glemt Trads’ bedrager far

  https://da.wikipedia.org/wiki/Rasmus_Trads

  Kommentar by BB — 16. august 2016 @ 16:04

 13. #12 De er – i modstrid med mange rygter – IKKE i familie ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 16. august 2016 @ 17:35

 14. TV-Avisen bragte i dag en reportage fra Malmø. Facit er at ingen ved noget, ingen har hverken hørt eller set noget. Een er anholdt, men journalisten siger ikke noget om etnicitet.
  Det er jo pinlig både for svensk politi og DR hvis de indrømmer, at den anholdte er perker med favnen fuld af benzindunke og tændstikker.

  Kommentar by k.m. — 16. august 2016 @ 18:27

 15. Tror de selv på det? Jeg bliver sgu i tvivl. Kan danskere anno 2016 ikke se skoven for træer?

  Det er dog umådeligt ringe, at en dansklærer opfatter virkeligheden demagogisk.

  Han er forankret i den blå luft. Han ved slet ingen ting om The Donald og messer Crooked Hillerys mantra.
  Føj for en lunken venstrefis.

  Kommentar by Iznogut — 16. august 2016 @ 18:34

 16. Denne video forklarer https://youtu.be/kBiAUdnLfpE i en kortfattet og let forståelig måde, hvorfor den svenske velfærdsstat er på vej mod sin undergang!. se

  Kommentar by Jocke74 — 16. august 2016 @ 18:53

 17. Man kan ikke åbne en dansk avis uden at læse om hvordan debattonen på nettet nu pludselig er blevet den største trussel mod demokratiet. Politikere og eksperter er enige om den sag, og så er journalisterne naturligvis også.

  Jeg mener faktisk at politikerne indtil videre skal være yderst tilfredse med at hadet til dem kun får afløb i skarpe, og til tider grove kommentarer på nettet.

  Det falder dem ikke ind at disse reaktioner er affødt af en dyb frustration hos den skabende og arbejdende befolkning som ser hvorledes samfundets materielle og kulturelle værdier udnyttes og smadres af elitens muslimske kolonisatører. Det falder dem ikke ind at studere hvorledes det er gået den oprindelige befolkning i de andre lande hvor islam har fået fodfæste.

  Vurderingen af at netdebatten skulle være den største trussel mod demokratiet fortæller mig yderligere at politikere og “eksperter” fuldstændigt har løsrevet sig fra den fysiske verden og faktisk ikke har det mindste begreb om hvilke trusler mod vores velfærd og sikkerhed vi andre oplever ude i virkeligheden. Den islamiske terror altid mod de blødeste mål, så desværre vil mange uskyldige skulle lade livet inden forræderne selv vil smage krumsablen.

  Kommentar by Nothingman — 16. august 2016 @ 19:01

 18. 19 Nothingham 19:01

  Romanians beat muslims in the UK after told not to drink

  https://youtu.be/0XGT8oLdvCI

  Kommentar by Winston Churchill — 16. august 2016 @ 19:13

 19. “k.m.

  DR P1 havde også en reportage fra Malmø i morges om de mange bilbrande, i Malmø og at de havde bredt sig til Stockholm. Jeg behøver ikke at fortælle at etnicitet ikke blev nævnt, men DR P1 havde fundet en mand med udenlandskklingende navn, som havde forsøgt at slukke en bilbrand uden for hans bopæl, men at brandslukkeren havde været for lille/svag. Hverdagens helt forestås, well played P1 well played.

  Kommentar by Geert — 16. august 2016 @ 19:14

 20. Gad nok vide, hvor lang tid der går, inden ytringsfriheden på nettet bliver helt bortrelegeret efter nordkoreansk model:

  http://www.politiko.dk/nyheder/haard-tone-i-debatten-er-den-stoerste-trussel-mod-vores-demokrati-i-mange-aa

  At det, at folket har mulighed for at ytre sig på nettet, ligefrem skulle være en “fare for demokratiet”, er åbenbart det nye sort, hele vejen rundt i det politiske spektrum.
  Vorherre på lokum…

  Kommentar by Bror Lerbror — 16. august 2016 @ 19:37

 21. Tak for link 16. Jocke74. A propos den svenske velfærdsstat, se er et snapshot af den sidste svenske skatteyder på vej til arbejdet:-)
  https://pbs.twimg.com/media/Cp-FIBqWgAAVPrz.jpg:large

  Kommentar by A-mad — 16. august 2016 @ 19:39

 22. Jeg så også indslaget om bilbrandene i malmø i tv avisen. Svensk politihavde havde anholdt en mand med der kørte rundt med bilen fuld af benzindunke og en nødhammer, men alligevel “ved ingen hvem der står bag”???

  -hvorefter DR’s udsendte journalisten rundede af med at konstatere at det nu var et problem at almindelige mennesker i malmø er begyndt at tale om at det måske kunne være indvandrere der stod bag, “for det er der ingen der ved”..

  Nej der er der ingen der ved FORDI I NÆGTER AT FORTÆLLE OM GERNINGSMÆNDENES BAGGRUND HVERGANG DET SKER!

  Hvem var ham i bilen feks? Ingen ved det, takket være svenske og danske medier, samt politi og politikere der forsøger at dække over deres inkompetence og magtesløshed. ALLE andre ved at det 99,9% sikkert er de samme kriminelle perkere der gør hvad de altid har gjort: At forsøge at skræmme hvide ikke-muslimer væk fra området og vise at det er dem der bestemmer. Det har kraftedeme været sådan i 40 år, og politikere og journalister står stadig og spiller komiske ali for vores penge!

  Kommentar by per — 16. august 2016 @ 19:44

 23. Hov der kom et par slåfejl med, men det kan vel læses alligevel. Nu vil jeg gå ind i stuen og se “harry brown” på netflix. Jeg håber der er nogen i malmø der gør det samme og lader sig inspirere..

  Kommentar by per — 16. august 2016 @ 19:48

 24. The chase of the tone

  Billionaire: Black Lives Matter Is Designed to Hurt Black People

  https://youtu.be/Z8X1KrcJ26A

  Published on 15 Aug 2016

  Gary Heavin talks with Alex Jones about the damage he has seen Black Lives Matter do to the black community.

  The Alex Jones Channel (verified)

  https://www.youtube.com/channel/UCvsye7V9psc-APX6wV1twLg

  Napoleon’s Corsica: Assaults on Muslims | Focus on Europe

  https://youtu.be/DOhw2yf-oOo
  https://youtu.be/BOPdC0samR8

  The freedom resistance is making a move .. civil war and revolution is on the horizon.

  Kommentar by Winston Churchill — 16. august 2016 @ 19:49

 25. Jeg håber efterhånden, at noget kommer til at ske, som ny kommentator profiterer i indlæg 1:

  De sidste ti år med internettet har skabt en evolution i ytringsfriheden og har frataget “eliten” monopolet på fortolkning af “virkeligheden”…. De næste ti år bliver ikke en “evolution” men en revolution…

  Det virker bekymrende med revolutionære omstændigheder, men folkene med “de rette” meninger ligger som de redt med de utallige forsøg på at tryne meningsmodstandere. Og erfaringsmæssigt har det vist sig, at de pæne argumenter synes at prelle af og så må det da vist også være på tide, at de får igen af samme mønt som tilsvininger og karaktermord med mere.

  Kim Møller formulerer problemet meget godt her:

  Her er den store forskel på højre- og venstrefløjsargumentation. Den værdimæssige venstrefløj anerkender ikke højrefløjens legitimitet, og som en ven skarpt formulerede det om segmentet forleden: ““De blænder sig selv med en myte om at politisk dissens er udtryk for galskab.”.

  Det er med andre ord et totalitært tankesæt, som vi er oppe imod og som vi må forholde os til.

  Kommentar by T. H. — 16. august 2016 @ 20:02

 26. Winston, ikke så mærkeligt at de østeuropæiske lande har meget få problemer med mohammeds raske svende. Politikerne og befolkningen i de lande har jo set hvad multikulturen har medført i vesteuropa og handler derefter.

  Kommentar by Nothingman — 16. august 2016 @ 20:03

 27. 20:03 Sandt, ja – Og det princip gør de klogt i ikke at fravige!

  150,000 Polish Nationalists march against muslim immigration

  https://youtu.be/pDHvwz0jRuw

  Kommentar by Winston Churchill — 16. august 2016 @ 20:15

 28. OT
  Her kære venner. Her er nok noget der tæller i længden. ??
  http://www.b.dk/globalt/trump-vil-stoppe-for-visum-til-usa-for-en-raekke-lande

  Muslimske. ??

  Kommentar by Sindsro — 16. august 2016 @ 20:22

 29. Typisk venstreorienteret. Fakta ignoreres fuldstændig og skribenten kører i stedet bare afsted med at stykke (demagogisk) retorik.

  Kommentar by Phil — 16. august 2016 @ 20:42

 30. Svar fra 24/7
  http://politiken.dk/debat/ECE3341552/radio24syv-er-nok-det-mest-mangfoldige-forsamlingshus-i-danmarkshistorien/

  Kommentar by Nordsjælland — 16. august 2016 @ 21:42

 31. Angående carbecue: I Berlin er der de seneste år brændt tusindvis af biler af, det beretter løgnepressen heller ikke om, fordi gerningsmændene er kendte: venstrefascister.

  Hvis højrefløjen havde brændt nogen af, ville sjovnalisterne være der som en mis.

  Kommentar by Hodja — 16. august 2016 @ 21:49

 32. OT

  Leaked Soros Memo: Refugee Crisis ‘New Normal,’ Gives ‘New Opportunities’ For Global Influence

  http://dailycaller.com/2016/08/15/leaked-soros-memo-refugee-crisis-new-normal-gives-new-opportunities-for-global-influence/

  Kommentar by Winston Churchill — 16. august 2016 @ 22:04

 33. Internettet er pt vores ven,men når sandheden bliver for svær at skjule, bliver det for vanskeligt for magtapparatet at lyve for os. Derfor forudser jeg, at det frie net synger på sidste vers. Det er ikke i længden til at leve med for magten. Derfor : Nyd det , mens det varer!

  Kommentar by Jakob — 16. august 2016 @ 22:38

 34. “der skal ‘opildne underskoven af folkedybet” er det, det rakkerpak, ca 70%,der synes at det ligesom ikke gaar med den store tilstroemning med foelgende kriminalitet,og utrolige oekonomiske byrder for vaertslandene

  Kommentar by dunk — 16. august 2016 @ 23:10

 35. Argumentet om at det er kun de dårlige historier man skriver om og alle de gode muslimers gode eksempler forties.
  Hvordan tackles den mest effektivt?

  Kommentar by River — 16. august 2016 @ 23:14

 36. River 35, find nogle gode historier laeg dem frem saa er det gjort.

  Kommentar by dunk — 17. august 2016 @ 04:50

 37. Se gerne denne video folkens. Nogle danskere har besøgt Generation Identitaire i Frankrig. Her er deres interview med dem:

  https://www.youtube.com/watch?v=0BCVqZDj8HM

  Kommentar by Daner — 17. august 2016 @ 06:05

 38. Nogle danskere har besøgt Generation Identitaire i Frankrig. Se deres interview her:

  https://www.youtube.com/watch?v=0BCVqZDj8HM

  Kommentar by Daner — 17. august 2016 @ 06:06

 39. DDR rejser jo landet tyndt for at lede efter de gode historier og rollemodeller om indvandrer. Når de langt om længe har fundet en og digtet lidt til, så viser det sig, at holdbarheden kan være ganske kort.
  Det bliver sværere og sværere for journalisterne, at snyde på vægten.

  Kommentar by Menig 442 — 17. august 2016 @ 08:34

 40. 36. Hvis du har prøvet den taktik, ved du også den ikke virker.
  Det jeg tænkte på er onlinere (det viser sig du har ca 10 sek) som eks en kommentar om at du er rascist og det smarte svar er at “det siger du fordi jeg er hvid”.
  Det er let at eftervise eller følge op på idet du spørger om bare een artikel der viser negres/asiaters/araberes rascisme.
  Efter at have hørt samtlige Jalving programmer er min konklusion at det vil være en fordel at have den slags kommentarer i sin værktøjskasse.

  Kommentar by River — 17. august 2016 @ 08:35

 41. 35 River.
  En god muslim findes ikke, endsige en moderat muslim.
  Ved at dyrke Satan og hans Pædofet kan man kun blive ond.

  Temperaturen stiger hastigt, ingen ved hvor mange muslimske voldshandlinger disse politikere endnu har at løbe på. “Fjenden er i landet” var ordret det, en betjent sagde til mig, som bevogtede et jødisk mål sidste år. Når politiet tænker sådan, er det på tide at lytte Satans godt efter. Hvad når hærens soldater siger det? Det er her, det skal være slut med muslimsk indvandring og skadebegrænsningen skal begynde i den udstrækning, den overhovedet er mulig.. Da vil det nemlig være for sent til andet end sminkebehandling.

  De onde muslimer, som tjener Satan, mener, at de tjener ‘gud’. For vi kristne og for jøderne er ét af de 10 Bud netop, at vi IKKE må slå ihjel, og det undrer mig, at noget menneske overhovedet kan føle trang til at følge en så åbenlys ondskab!? Det undrer mig, at der findes én muslim på jord; noget så ondt, kan man sige sig selv, må komme fra Helvedes dyb!

  Kommentar by Sindsro — 17. august 2016 @ 09:25

 42. Bror Lerbror

  Det er skam på vej i London.

  http://www.breitbart.com/london/2016/08/16/london-mayor-to-set-up-police-online-hate-crime-hub-in-partnership-with-social-media-firms/

  The office of London’s first Muslim mayor has secured millions of pounds to fund a police “online hate crime hub” to work in “partnership with social media providers” to criminalise “trolls” who “target… individuals and communities.”

  I flere kommentarer nævnes Nord Korea. ;)

  “Oh, so it is Sadiq Khan behind the new blasphemy laws? First modesty laws in London and now police hunting down people for ‘wrong think’ or anyone who criticises Islam… You’d be forgiven for thinking this is the British Repulic of North Korea with a dash of ISIS.”

  Kommentar by Erik — 17. august 2016 @ 10:36

 43. > 42, Erik

  Well, there you go… Coming to a cinema near you – soon.

  Kommentar by Bror Lerbror — 18. august 2016 @ 02:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper