18. august 2016

Lars Hedegaard om ‘hensigtsetik og konsekvensetik’: Hvor venlige er venligboerne?

Den Danske Forenings Ole Hasselbalch talte søndag for Dansk Samling på Hvidsten Kro, og argumenterede afslutningsvia for retten til hade. Han trak tråde til Hvidstengruppen, og påpegede at Marius Fiil ikke hadede nazisterne der skød ham, men det nazistiske system. Selvfølgelig er det legitimt at hade en religion der vil tage vores land fra os. Lektor Niels Vestergaard Thomsen var inde på lidt af det samme i gårsdagens Deadline, hvor han fik et par minutter til at forsvare sin hårde retorik mod venligboerne. Lars Hedegaard skærer pointen ud på Facebook.

Hvor venlige er venligboerne?
Der er to former for etik: hensigtsetik og konsekvensetik. Venligboerne er tilhængere af en etik, ifølge hvilken HENSIGTEN helliger gerningerne. Med deres servicering af uindbudte migranter beviser venligboerne, at de er gode mennesker, der blot vil det bedste.

Tilhængere af en konsekvensetik har et andet udgangspunkt: De overvejer, hvilke KONSEKVENSER det kan få for Danmark og danskerne at fylde landet med muslimer. Det er venligboerne aldeles ligeglade med, da de mener, at handlinger affødt af gode hensigter ikke kan få dårlige konsekvenser. Og skulle det vise sig, at den muslimske folkevandring fører til landets undergang, vasker venligboerne deres hænder og kaster sig over de landsmænd, der ikke var venlige nok.

Her står den politiske kamp. Presse, regering og Folketing står på venligboernes side.

Oploadet Kl. 11:33 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/75501/trackback

17 Comments »

 1. Hedegaard har også en vigtig pointe, som jeg desværre må give ham ret i.

  “Og skulle det vise sig, at den muslimske folkevandring fører til landets undergang, vasker venligboerne deres hænder og kaster sig over de landsmænd, der ikke var venlige nok.”

  Det er præcis, hvad der vil ske. De vil aldrig indse deres fejltagelse men kaste sig over de af deres landsmænd, som helt sikkert vil få skylden for den mislykkede inklusion. Landsmand vil kæmpe mod landsmand, broder mod broder, i et altædende og uforsonligt had.

  Det er en konsekvens af indvandringen, som kun sjældent berøres, omend det er en af de værste. Splittelsen af vore landsmænd kan det tage hundreder af år at restaurere.

  Kommentar by Arne Torp — 18. august 2016 @ 11:40

 2. Samfundsundergravelse findes i mange former, fra venligborisme i en let teoretisk version til udøvere af diktatur.
  Interner snarest venligboerne for deres egen og vores skyld.

  Udgifterne afholdes af venligboerne selv til interneringen i Helvedes Forgårde, som i praksis er allerede eksisterende flygtningelejre. Frivillig donering af arbejdstid ud over deres vanlige venlige jobs i størrelsesordenen af minimum 22 timer pr. uge forventes opfyldt. Ikke opfyldelse af betingelserne giver fast arbejde, uden udgang i lejren.
  Sand venlighed er venlighed 24/7/365/i venligboerens fulde livstid.
  Med venlig hilsen…

  Kommentar by Peter Buch — 18. august 2016 @ 12:39

 3. Intolerancen hos tolerante mennesker er forbløffende, mener programchef Mads Brügger, Radio24syv.

  http://www.b.dk/kultur/det-virker-som-om-venstrefloejen-opfatter-det-at-vaere-hoejreorienteret-som-en-sygel

  »Jeg synes, at det er påfaldende, at mennesker, der bekender sig til tolerance, humanisme og næstekærlighed ofte bliver enormt vrede og aggressive, når de bliver præsenteret for synspunkter, der går imod deres egne. Intolerancen hos tolerante mennesker er forbløffende. Det virker som om, at man på venstrefløjen opfatter det at være højreorienteret som en sygelig tilstand – og det er det altså ikke. Mikael Jalving har dagligt inviteret venligboere til at ringe ind. Men det har de bare ikke rigtig gjort – de foretrækker i stedet at sidde på afstand og være rasende.«

  Kommentar by mb — 18. august 2016 @ 12:42

 4. http://www.bt.dk/politik/rystet-rikke-karlsson-har-anmeldt-messerschmidt-her-er-hendes-anklager-mod-ham-pun

  Dér røg min stemme til næste FV på DF. Om det bliver til Nye Borgerlige eller Dansk Samling, må opstillingsberettigelsen afgøre.

  Morten Messerschmidt har ellers virket fornuftig i årevis, men hér kører han virkelig i hegnet, forudsat reportagen er korrekt.

  Kommentar by Henrik Petersen — 18. august 2016 @ 14:17

 5. “Og skulle det vise sig, at den muslimske folkevandring fører til landets undergang, vasker venligboerne deres hænder og kaster sig over de landsmænd, der ikke var venlige nok.”

  Det har de sgu gjort længe, hvor mange gange har vi ikke hørt at fejlslagen integration er vores skyld og ikke dem der skulle integreres skyld?

  De er de værste racister der findes, da folk med mørk hud i deres øjne ikke kan begå fejl eller være dårlige mennesker, de kan KUN være ofre!

  Jeg så forresten udsendelsen med medina i en flygtningelejr i går på DR’s hjemmeside. Hun møder på et tidspunkt en flygtningefamilie der viser dem billeder af deres smadrede hjemby hvilket får hende til at græde og tale om hvor svært det må være for de mennesker at skulle komme til en helt anden kultur som feks den danske så langt fra den de kender, og dermed understreger hun helt uden at opdage det selv at det ville være bedre for ALLE inkl flygtningene hvis de blev i mellemøsten. De behøver naturligvis ikke blive i en krigszone, men mellemøsten er fyldt med fredelige områder og byer hvor de sagtens kunne bo istedet for. Men den selvmodsigelse blev hun naturligvis ikke spurgt om.. https://www.dr.dk/tv/se/medina-og-flygtningene/medina-og-flygtningene-adgang-med-abdel

  Kommentar by per — 18. august 2016 @ 14:38

 6. @Henrik Petersen
  “…Dér røg min stemme til næste FV på DF. Om det bliver til Nye Borgerlige eller Dansk Samling, må opstillingsberettigelsen afgøre….”

  SAME HERE, SAME HERE…

  Kommentar by ny kommentator — 18. august 2016 @ 14:59

 7. DF får heller ikke min stemme en gang til.
  Til gengæld har jeg tænkt mig at stemme på alternativet i håb om at fremskynde “processen”.

  Lad os nu bare få det uundgåelige overstået!

  Kommentar by Jesper J. — 18. august 2016 @ 16:05

 8. En ideologi er ene og alene noget i kraft af de, der praktiserer den. At tale om at “hade nazismen og ikke nazisterne” og bare for teoretiserende og Jesus-agtig. Selvfølgelig hader man de personer, der vil dig det ondt. Det er et sundhedstegn lige som trangen til hævn er det. Hvordan det så skal praktiseres og hvordan det skal kanaliseres ind i et tåleligt mønster for et civiliseret samfund er en hel anden diskussion. Men at fornægte disse basale udtryk for trangen til overlevelse og selvrespekt, tjener ingen. Og slet ikke danskere, der meget snart skal lære at indse, at de som danskere selv står med ansvaret for egen overlevelse og sikkerhed. Politi og andet islamopak – glem det. Den lovgivende, udøvende, og dømmende magt hár valgt side…

  Kommentar by Margrethe — 18. august 2016 @ 16:47

 9. Må jeg lige gøre opmærksom på en ting, islam er ikke bare en religion, det er i den grad politisk, idet det gennem sharia styrer hele lovgivningen og hvad man må og især hvad man ikke må.Islam er ikke en religion. Det er en alternativ samfundsmodel bygget på diktatoriske principper, med religion som undskyldning og en destruktiv nihilistisk dødskult.

  Islam er enten en politisk ideologi med religiøs legitimation eller en religion der legitimerer politiske handlinger. Da, islam ikke adskiller det religiøse aspekt fra det politiske, da er de komplementære.
  Et islam uden politiske konsekvenser er ikke islam, og et islam uden religiøs tro er heller ikke islam. Politisk islam og religiøst er identiske, det ene ikke uden det andet.
  Hvis problemet med muslimer er ”socialt” er det et kulturbetinget socialt problem. Den kultur der skaber problemerne hedder islam. Så kan det vist ikke siges tydeligere.

  Muslimer er for rigtig manges vedkommende indavlede, grundet utallige generationers fætter/kusine ægteskab (igennem 1400 år), hvorved den genetiske arvemasse utvivlsomt har taget skade. Endvidere efterlades man med indtrykket af, at mange muslimer er genetisk disponeret for trusler og vold – eller født med et gen -, der gør dem evigt utilpassede, for uanset hvor de slår sig ned, så lægger de sig ud med det omgivende samfund. Det være sig egne trosfæller, eller såkaldte vantro.
  Efter mange års intense studier, er jeg derfor kommet frem til, at islam er en sygdom. Måske et resultat af en bakterie-infektion, der har bevæget sig ind i generne, og derved gør personen psykisk utilregnelig når anderledes troende/tænkende er til stede. Islam kan sammenlignes med en malaria myg, for den spreder også sygdom, død og forarmelse overalt hvor den optræder, hvis ikke der bliver skredet hurtigt ind.

  Hvad angår muslimer og dermed også islam, og de derved følgende problemer som de er årsag til, på det omgivende samfund, så er der kun dette at sige. Det er ikke længere en humanitær, men en kirurgisk opgave. Man bør i egen interesse foretage nogle snit, og det ganske radikalt. Ellers vil Europa, og det vi i vesten står for, gå til grunde, som følge af den islamske sygdom. Vi kan ved selvsyn konstatere, at islam er Europas betændte blindtarm. Man kan leve videre uden en blindtarm, men ikke hvis der ikke bliver skredet ind, og det hurtigt.
  For mig at se, er der mere tale om et klinisk end et socialt anliggende, derfor må den islamske/muslimske erodering af samfundet elimineres. Gutmenschen foregøjler den ”almindelige” dansker, at muslimernes selvskabte problemer er ”socialt” betinget, så hvis man hopper på den galej, så må det betegnes som et kulturbetinget socialt problem. Den ”kultur” der skaber problemerne, hedder islam. Om man er islamist eller muslim, det kommer ud på et. En ting er der rigeligt af i den muslimske verden, og det er et had, had og atter had mod anderledes tænkende, især vesterlændinge. De hiver tilsyneladende deres mishagsytringer op fra hadets kar, der syntes at være uden bund.
  Så kan det vist ikke siges tydeligere.
  Muslimer ynder at betegne islam som fredens, kærlighedens, tolerancens og frivillighedens religion. Denne påstand må helt klart betegnes som falsk varebetegnelse, eller skal vi sige, en megaløgn så det basker.
  Mange muslimer skaber situationer for etniske danskere, ved åbenlyse provokationer, for så efterfølgende at få afløb for deres voldshandlinger, med begrundelsen at de føler sig krænket!
  Er der ikke det ene, så skal man nok finde noget andet. Man kan nu engang ikke stoppe munden på en muslim, ved at opfylde hans urimelige krav. Det svarer til, hvis man kaster benzin på et bål.
  Man sidder tilbage og tænker, at rigtig mange muslimer må være født med et gen, der gør dem evigt utilpassede, uanset hvor de slår sig ned. Muslimerne burde kaste krænkelsesfilosofiens åg af sig, få hænderne op af lommen, og så tage fat, for at bidrage til den fælles kasse. Her må jeg sige, at min venligheds bank er gået fallit.
  Men her skal man nok ikke forvente så meget. Man får i årevis penge ind af døren, og slår det ikke til, kan man supplere med diverse kriminelle aktiviteter. I den retning, der har mange muslimer fabelagtige kompetancer.

  Vores politikere, der er løbedrenge for usselheden, er blevet sekunderet af de tomhjernede gutmenschen, har været mere end villige til at gavne de fremmede på bekostning af egen befolkning, som de har gjort til hoveri bonde under ridefogedens pisk. Det er vist aldrig set før i historien, at magthavere/potentater fravælger egen etnisk befolkning, til fordel fra udefrakommende.
  Vi har kæmpet og kæmper for, at snart sagt ethvert folk skal have deres eget land. Hvorfor skal vi danskere så finde os i, at det er gæsterne der fortæller værten hvor bordet skal stå?
  Denne plet jord som vi kalder Danmark, har vi en tusindårig ret til. Det har vi i kraft af de mange generationer der var før os, for de har møjsommeligt pløjet jorden, stillet op når landet blev truet udefra, og vi deres efterkommere, skal tage vare på denne kostbare arv, i stedet for at indforskrive hundrede tusinder at ikke arbejsduelige mennesker fra en fjern ”kultur”, der på sigt ikke vil os det godt – non nobis.
  For mig er det helt ubegribeligt og hjernedødt. Det grænser til landsforræderi

  Danmarks stabilitet og homoginitet er de sidste 40 år kastet i grams af en forkælet generation, som nødvendigheden aldrig havde tvunget til at tænke i konsekvenser, men som hyldede det nemme, det smarte, det hurtige. Den forkælede generation, er efterbyrden fra 1968. Det har afstedkommet, at også Danmark bliver erobret og eroderer indefra, af denne fremmedartede, orientalske magt, under hvilken nationaliteten gradvis har mistet sit indhold og gjort den nordiske ånd hjemløs i sit fædreland. For nu at kalde en spade for en spade, så må jeg sige, at mellem os danskere/vesterlændinge og muslimer, er der en så fundamental modsætning som ikke kan løses af fredelig vej. Enten undergraver de os fuldstændigt, eller vi må stække vingerne ved lovindgreb, eventuelt love med tilbagevirkende kraft, det er jo set før i Danmark. Når det gælder Danmarks overlevelse, så hjælper det ikke at være sart. Som tidligere FN-soldat må jeg sige, at tilværelsen ved fronten kræver handling. Hvis udviklingen fortsætter som den har gjort de sidste 40 år, så er der kun den nødtvungne vej tilbage: Det private iniativ, for tilværelsen ved en frontlinie kræver aktiv handling, hvis man ikke selv vil gå under.

  De moderne danskere har taget skade på krop og sjæl, og roder viljeløst rundt i gulvhøjde med deres sutteklude, medens de lapper X-Factor, Den Store Bagedyst, Singleliv, De unge Mødre og Vild med dans i sig.
  Deres infantile væsen passer i grunden perfekt til folketingets sandkasselege. Den typiske vælger og den typiske politiker er to sider af samme åndløse sag. Stupiditeten og idiotien har sejret ad helvede til. Danskerne er blevet til duknakkede slavesjæle, som kun går op i TV-mediets underlødige underholdnings udsendelser eller travlt optaget af selfie.
  Hvis folk vil være hamre og ikke armbolte, gør de klogt i at stole på sig selv, bruge den almindelige sunde fornuft og dømmekraft, tænke selv og ikke fæste lid til hvad som helst, og slet ikke fra politikere, løgnepressen eller såkaldte eksperter, for så er det man skal være på vagt og agtpågivende. Danskerne skylder sig selv at være fri hamre og ikke ufri armbolte.
  Er vikingeånden og frimandstanken virkelig død og borte i Danmark? Er der kun trællesind, småmandssind, plathed, tarvelighed og uforpligtende underholdning tilbage?
  Viljen til sejr, skal altid være større end frygten for nederlag. Som de gamle sagde: ”Man tigger ikke om sin ret, for sin ret kæmper man.

  Danmark befinder sig i en eksistenskamp. Kun de, der vil afskaffe asylretten, er gode danskere. De andre er landsforrædere og skadevoldere.
  Hvor står du? Er du dansker eller landsforræder? Hvad har du gjort for dit land i dag?
  Ord der ikke udmønter sig i handling, er værdiløse! Vi snakker, og vånder os under fremmedbyrden, som slappe velfærdsdanskere der er slået ud af kurs.
  Den, der i ord eller gerning hjælper de fremmede, pisser sine landsmænd i ansigtet!
  Danmark, landet der er udskidt af kalk og vand. Stedet hvor vi reagerer på terror ved at synge en sang, kramme hinanden, udtale ”Je suis dit + dat,” med efterfølgende fakkeltogs syndrom, i stedet for at høre lyden af tusindtallige ladegreb.

  Et godt råd. Vær forberedt på konfrontationen, for den kommer før vi aner det. Hav ikke tillid til usselryggene på Christiansborg eller løgnepressen, men stol på din egen sunde fornuft.

  KÆMP FOR DANMARK

  Kommentar by der Adler — 18. august 2016 @ 17:03

 10. 17:03 der Adler: Tak, for dit lange, gode indlæg.

  Jeg mener at asylanter skal have et af de fine, gode, veltilrettelagte og yderst kraftfulde, såkaldte spark i røven, sågar så kraftfuldt, at de ryger ud over den virtuelle grænse.

  Ja, endskønt det er nytteløst, da der ikke findes en grænsekontrol af den indgående trafik, så vil jeg stadig mene, at det stadig vil være godt at give dem det omtalte spark. Dels for tilfredsheden ved at gøre det, og dels for signalet det sender, til dem som får det.

  Kommentar by winston churchill — 18. august 2016 @ 17:34

 11. @ 5 Per

  http://www.dr.dk/p1/shitstorm/shitstorm-7

  Jeg så også flæbeprogrammet med Andrea/Medina. Du kan kun få blodtrykket yderligere op ved at lytte til P1’s Shitstorm fra i dag.
  Der bliver det lille følsomme pus interviewet – fra New York. Langt,
  langt væk fra den virkelige, virkelighed for den gennemsnitlige dansker dagligdag.

  Der er også et interview med Niels Vestergaard – Ham der tager bladet fra munden… Da jeg lyttede, sad jeg og tænkte, at han blev lokket til at komme med lige lovligt bastante meninger. “Tænk før du taler” – Tænkte jeg. Men lyt selv.

  Kommentar by Thorbjørn — 18. august 2016 @ 17:34

 12. 11 17:34 Ham der Mads Aagard skal være glad for, at han ikke samler sin telefon op, for så fik han et par sætninger, der ville få ham til at tage sit liv op til revision, men den kujon tør jo ikke at kommunikere, han er tilgengæld god til at holde en mikrofon, ikke at stille kritiske spørgsmål og fremføre totalitære synspunkter.

  Når regnskabet skal gøres op, så står han derinde i Amaliegade på listen over de første.

  Kommentar by winston churchill — 18. august 2016 @ 17:57

 13. 17:34-II Som den gamle matematiklærer altid sagde: Husk de tre T’er: Tænk, Tøv, Tal!

  Til det vil jeg sige, at den mening man formulerer, i den hastighed det tager at taste bogstaverne, som regel er nok til, at den instinktivt fornemmede mening kommer til udtryk, og det er næsten altid den, som holder på den lange bane.

  Kommentar by winston churchill — 18. august 2016 @ 18:10

 14. Dansk Politi er næsten lige så kastreret som det svenske. Jeg tror snart, at vi er bedre tjent med at politiet nedlægges og danske mænd tager ansvaret på sig. Disse røde slapsvanse er med al tydelighed ikke opgaven voksen.

  Kommentar by Polka Charlie — 19. august 2016 @ 05:38

 15. Test.

  Kommentar by Odo — 19. august 2016 @ 12:08

 16. Enten forholder man sig til Islam, som den usekulære diktatorreligion (kaldet profetdiktatur) den er, eller også kommer den fri verden til at gå af shariahelvede til…alt det der multikultitågesnak, dækker over at man ikke tør forholde sig til den endimensionelle kultur, som Islam kræver, med den undertrykkelse der følger i kølvandet på dens fordummende diktatur…der er tonsvis af dokumentation af alt den undertrykkelse og fordummelse, men hvis vi stadigvæk skal forholde sig til ..hoved i busken..forklaringer, og forklare igen og igen at jorden er rund og Islam er en diktaturreligion (hen over hovedet på alle dens ofre, som glemmes i politisk korrekthed), og det alligevel ingen politisk konsekvens har, så kan vi ligeså godt gå af shariahelvede til, hvilket er synd for kommende generationer. Hvis de demokratiske politikere som tror på frihed, ikke er villig til tage konsekvensen, så organiser jer i anden sammenhæng, for ansvarsløsheden overfor den frihed vi har er totalt tydelig i dette lalleglade scenarium af konvensionsreligiøsitet hos de etablerede. Trods alt. God weekend (Livet er kort) :-). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 19. august 2016 @ 17:48

 17. Her står den politiske kamp. Presse, regering og Folketing står på venligboernes side.

  Jai ja. og ikke nok med det:
  Politi og Domstole står også på venligboernes side.

  Til orientering bør denne ses:
  https://youtu.be/PiX9qyqrKPk
  Arnaud Seassari speaks the Corsican mind on Islamic agression

  Kommentar by Sindsro — 19. august 2016 @ 21:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper