31. august 2009

Ingen elsker Danmark nu, siger siger han, og alle tre griner de højlydt

Usædvanlig skarp Indblik i søndagens Jyllandsposten, hvor Orla Borg og Carsten Ellegaard gør status over multikulturen på Nørrebro.

Fra ‘Dem og Os’ (kræver login).

“Det var ualmindeligt stille på Blågårds Plads sidste lørdag ved 21-tiden… 100 minutter efter freden på Blågårds Plads var Indre Nørrebro omdannet til en kampskueplads. Men det var ikke kun indvandrerne, der lod frustrationerne få frit spil. Fra en arkade, der fører fra Blågårds Plads mod Stengade stormede både autonome aktivister og indvandrere i fælles flok til det sted, som politiet netop havde forladt. De begyndte at grave brosten op. Klar til kamp mod politiet…

En kamp der varede tre timer denne gang, men som for de autonome har varet i årevis, og for indvandrerne bliver mere og mere aktuel. De to grupper har et fælles had mod staten personificeret ved politiet, som beskyldes for racisme. Det kan, advarer flere iagttagere, ende katastrofalt. Med en lang dybtliggende racemæssig konflikt med indvandrere i skudlinjen og København som omdrejningspunkt. En kamp, der med bandekrigen som katalysator, er ved at udvikle sig til en politisk og religiøs kamp vendt mod det danske samfund…

Gennem flere måneder har folk tæt på miljøerne advaret mod, at konflikten udvikler sig til en racekamp, og konturerne af det, som alle frygter, tegner sig i øjeblikket tydeligere og tydeligere…

Ifølge Khaled Alsubeihi…. forsøger lederne af indvandrerbanderne at oppiske en stemning af ‘dem og os’ – at spille racekortet…

Hverken Københavns Politi eller Politiets Efterretningstjeneste, PET, vil kommentere, hvad politiet ved om, hvor ofte racismekortet bliver spillet i eksempelvis moskeer eller ved arrangementer, hvor unge mennesker samles.

‘Detaljerne i de processer, der kan ende frygteligt galt, har vi ikke til sinds at underholde offentligheden med,’ siger Per Larsen…

Det er ikke til at sige, om optøjerne sidste weekend var aftalt mellem aktivister og indvandrere…

‘Der er nogle af de unge indvandrere, der let lader sig invitere med til festen. Det er noget af det værst tænkelige, at de får smag for det her,’ siger chefpolitiinspektør Per Larsen… Det københavnse aktivistmiljø er ifølge Politiets Efterretningstjeneste, PET, blevet yderligere radikaliseret… Senest har en del af miljøet været aktive i initiativet Kirkeasyl…”

Fra ‘Ingen elsker Danmark nu’ (kræver login).

“Jeg har lige sagt farvel til Mohammed Aslam, formanden for boligforeningen i Mjølnerparken på Nørrebro… Mistroen til journalister er udbredt, og vreden mod pressen betydeli, havde han sagt. Nu vender.. to unge mænd sig om… Jeg fortæller dem, at jeg ønsker at tale med unge indvandrere og høre, hvordan de ser på de aktuelle sammenstød…

‘Er du fra Jyllands-Posten? Sig mig, er du sindssyg? Tror du vi vil snakke med dig? Det var jer, der fuckede op med tegningerne af profeten. Skrid med dig,’…

Deres navne vil de ikke opgive… De er begge 24 år, begge er gift… ‘I starten var det en bandekrig om hashmarkedet. Nu er det en racekrig. Politiet holder meed AK81’erne… Alle er mod indvandrerne. Politikerne hjælper politiet…’

‘Vi vil helst have fred. For fem år siden elskede jeg Danmark. Jeg er født i Slagelse og er vokset op i Danmark. Men hvem elsker Danmark nu? Ha, ha, ingen elsker Danmark nu!’ siger han, og alle tre griner de højlydt…

‘Pressen holder sgu da med rockerne…. Alle folk er imod os… Hvis jeg ser en journalist, så spytter jeg på ham…

En af de unge står med monotone bevægelser og hakker en stor kniv ind i et spinkelt træ på højen…

‘Aner du ikke, hvordan vi hader Jyllands-Posten, for det I har gjort mod profeten med jeres tegninger? Og så tillader du dig at komme her?’…

… Det er ligesom en borgerkrig. Det er en krig, hvor man er nødt til at vælge side.’

… De unge er nærmest ved at falde over hinanden i deres kritik af politiet.

‘… de tager fat i alle mulige unge – taler groft til os. De respekterer ikke vores kultur…

På et tidspunkt kommer en ung fyr fræsende op på højen på en knallert… Da han hører hvem den fremmede er, råber han triumferende:

‘Ha, det var sgu mig, der sendte en masse e-mails med trusler til Jyllands-Posten, så alle journalisterne blev bange. Jeg ville straffe dem, fordi I havde fornærmet profeten og alle muslimer.’ Hans triumferende udbrudt blev mødt med anerkendende blikke fra de andre…

På spørgsmålet om, hvorfor man så indvandrere og autonome på gaden sammen sidste weekend, siger en af de unge:

‘De autonome er – lige som os – imod racisme… Og hvis de autonome kæmper mod racister, kæmper de sammen med os. vi synes at de autonome er flinke og søde- Vi står bag dem, og de står bag os’…

Alle kigger hen mod en tynd, senet fyr der er dukket op… Jeg rejser mig op og præsenterer mig. Der kommer et hårdt drag om munden på den unge mand.

‘Hvor vover du at komme her? Jyllands-Posten er selve problemet.’… ‘I journalister holder med politiet, Brian Mikkelsen og rockerne… I er en del af den stat, der nu fører krig mod indvandrere… vi bukker os ikke… Du må hellere gå nu, før det er for sent…’.”

Oploadet Kl. 05:08 af Kim Møller — Direkte link58 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/7555/trackback

58 Comments »

 1. Der KOMMER et opgoer, ingen tvivl om det.

  Det foeste opgoer bliver imellem den ydre fjende (sharia i DK), og danskerne.Det slag vinder vi.

  Det naeste opgoer bliver imellem den indre fjende (socialistisk selvhad) og national konservative danskere. Det bliver svaert at vinde. Fjenden har 100 aars opvarmning.

  anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 31. august 2009 @ 05:22

 2. Udviklingen har naturligvis været fuldstændig uundgåelig. Det skrev jeg faktisk for 15 år siden i en kronik. Måske er det gået endnu stærkere, end jeg har forudset.

  Selvfølgelig bliver miljøet omkring muslimerne og de venstreorienterede voldspsykopater radikaliseret, men det var og er uundgåeligt. Det der måske kommer som en overraskelse er venstresidens fuldstændige sammenslutning med sygdommen, men ved nærmere identitets-eftertanke var det også uundgåeligt.

  Man kan tilmed sige, at der går en lige linje fra de radikale med deres had til nationalstaten og så frem til den nuværende situation. Og der er ingen løsning på problemet. Og de radikale ser fortsat ingenting.

  Det der måske kan undre er, at kunstnere, musikere og alle de andre politiske korrekte vedbliver med at være bevidstløse. Ja de er så bevidstløse, at de sikkert tilskriver DF skylden for udviklingen.

  ja selv blandt sociologer, kultursociologer, etnografer, religionsforskere, og hvad de nu hedder alle sammen, hersker der den samme politiske korrekthed, skønt det skulle være videnskaben og den klare tanke, der førte pennen.

  Den besiddende klasse lever simpelthen på en stor og dyb social løgn omkring samfundet, så det er helt utroligt. De sociale videnskaber sover tornerosesøvn på universiteterne. Hvornår de vågner op vides ikke.

  Det indlysende er problematisk, og hvor den klare logik skulle styre fornuften er de uvidenskabelige bortforklaringer og manglende fremsyn om, hvor udviklingen er på vej hen.

  Ingen tør gøre op med udviklingen og placere ansvaret det eneste sted det ligger, nemlig i multikulturen, som den polske professor Bauman præcist har forklaret for over 15 år siden. Samfundet opdeles i parrellelsamfund og de forskellige kulturer bekæmper hinanden skånselsløst.

  Så der er ikke noget overraskende i udviklingen i de europæiske samfund. Og uden indvandring ingen multikultur. Hvis det ikke fordi, det er tragisk, så kunne man le hjerteligt over intelligensens totale sammenbrud i det danske samfund.

  Men det vil fortsætte et stykke tid endnu, og så vil der blive nedsat et udvalg for at finde ud af, hvor problemet dybest set ligger. Og dette udvalg vil naturligvis væve rundt i samfundet og fordele skylden lige hos danskerne og indvandrerne.

  Men – interessant er det selvfølgelig, fordi vi sidder på førsteparket og kan iagttage udviklingen mod afgrunden. Så ingen grund til optimisme her.

  Kommentar by dommedag — 31. august 2009 @ 06:56

 3. De unge mennesker understreger tydeligt hvor forskelligt vi egentlig opfatter begrebet respekt – og hvad respekt er afhængig af.

  Det er tilsyneladende tilstrækkeligt at tilhøre en bestemt kulturkreds – og have et mere eller mindre løst forhold til en bestemt religion – så kan man kræve næsten ubegrænset respekt fra andre mennesker. Og det er ikke sikkert, at respekten skal gengældes på samme måde.

  Kommentar by BE — 31. august 2009 @ 07:32

 4. Journalistik i topklasse.

  Hvad vil vores politikere gøre ved det? De tager sikkert EU-løsningen:

  “Vi følger situationen nøje.”

  Hvilket de naturligvis ikke gør. Om et år eller to vil de igen blive ‘dybt overraskede’ over ‘de forfærdende forhold’ og kræve flere penge til kvarterløft og integrationsprogrammer.

  Indimellem er de simple løsninger de bedste. Suspendér de sociale ydelser til dem, der opfører sig asocialt. Børn under 18? Suspendér forældrenes sociale ydelser.

  Siden det er vores penge, ikke deres, kræver det ikke noget særligt lovgrundlag eller lignende, og kan gøres med kort varsel. Den slags kan virkelig mærkes i en stram økonomi, og vil med sikkerhed ‘bringe forældrene på banen’, som det f.eks. gjorde i Helsingør.

  Det vil også være et interessant middel til at standse en glidebane ind i et bandemiljø.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 31. august 2009 @ 08:05

 5. “respekt” er at gøre som de siger.

  Dén har de lært af de røde.

  Kommentar by DaLi(gæst) — 31. august 2009 @ 08:10

 6. Hvor mange er der tilbage i live af de danske politikere, der vedtog Udlændingeloven af 1983? Kan vi nå at holde dem ansvarlige for det borgerkrigshelvede, landet er på vej ind i?

  Kommentar by Crass Børsting — 31. august 2009 @ 08:29

 7. De respekterer ikke vores kultur

  Fuldstændigt rigtigt – nok det eneste der er rigtigt i alt det som idioten siger.

  Vi respekterer ikke en kultur der bygger på de islamiske værdier. Den er ganske enkelt ikke det værd.

  Kommentar by Vantroende — 31. august 2009 @ 08:34

 8. Det er fedt at en af dem hævder at de ofte bliver visiteret 2-3 gange op dagen. Det er naturligvis løgn, hvilket enhver der har set politiets statistik eller kender til politiets knappe ressourcer kan bevidne.

  Men lidt senere i interviewet, forklarer selv samme unge mand sammen med to kammerater at de naturligvis går bevæbnede rundt.

  1) må det være irriterede sådan 2-3 gange om dagen at blive visiteret af politiet som tager ens våben
  2) hvordan kan man hævde at visitationerne er ren chikane og racisme, når man åbent fortæller at man bryder den regel der er årsag til visitationerne.

  Artiklen er ganske fantastisk. Den aflører et utroligt had og en offerrolle tænkning som man næppe troede muligt. De politikere og medier der har presset dem ned i denne rolle, bærer et ret stort ansvar for situationen.

  Kommentar by Superman — 31. august 2009 @ 08:46

 9. -> #6 Crass Børsting

  Temmelig mange faktisk, så det er ikke for sent. Men det er ikke kun politkere der burde stå til ansavr for denne skændige udlændingelov af 1983. Den daværende formand for Dansk Flygtningehjælp, Hans Gammeltoft Hansen, spillede en væsentlig rolle da den lov belv udarbejdet. Han er idag Folketingets ombudsmand, men må være tæt på pensionen. Når han går på pension vil der givetvis blive holdt en stor reception, hvor der vil blive holdt mange taler om ‘hans store humanistiske virke til gavn for Danmarks anseelse i udlandet’. Jeg vil forslå, at vi den dag afholder en demonstration på Christiansborg slotsplads, hvor vi som en ‘happening’ rejser en skamtøtte over Gammeltoft-Hansens virke til fædrelandet s fordærv, (vi kan lave en sådan skamstøtte af pap formoder jeg). Se, det ville være en ‘happening’ venstrefløjen aldrig ville overgå i mht. ‘kreativitet’ og ‘humoristisk provokation’. Det eneste de efterhånden kan finde ud af er at kaste med brosten mod politiet. De er otalt fantasiløse.

  Kommentar by JensH — 31. august 2009 @ 09:05

 10. @Henrik R. Clausen: “Suspendér de sociale ydelser til dem, der opfører sig asocialt. Børn under 18? Suspendér forældrenes sociale ydelser.”

  Helt enig. Det er de eneste, der vil have en effekt (udover udvisninger). Der må være et massivt flertal i befolkningen for, at disse typer ikke skal have flere penge fra det offentlige. Hvorfor bliver det ikke implementeret?

  Virkelig god reportage i øvrigt – en atypisk modig og kritisk journalist.

  Kommentar by Signe — 31. august 2009 @ 09:34

 11. Politi stenet ud af Kokkedal

  http://ekstrabladet.dk/112/article1213941.ece

  En af de store syndere er den danske velfærdsmodel. Den er med til at undergrave Danmark. Børnechecken bør afskaffes og erstattes af et fradrag. Så kræver det indkomst og forsørgelsesmulighed for at få børn.

  Efterlønnen skal fjernes. Den betyder massiv statslig støtte til folk der sagtens kan arbejde og mindsker arbejdsudbuddet. Dermed bliver der behov for indvandring.

  Kommentar by Profeten — 31. august 2009 @ 09:54

 12. krigen kommer, nødvendigvis.

  Kommentar by petersen — 31. august 2009 @ 10:10

 13. En stor del af forklaringen på problemerne med (visse kategorier af) indvandrere er, at grundlaget for det meste af indvandringen er fuldstændig pointeløst.

  Man har glad trukket grænsebommene til side og sagt velkommen. Ingen ubehagelige spørgsmål, ingen krav, intet andet end blind tro på det gode i mennesket som en mirakelpille mod alle onder.

  Der er fra et samfundsmæssigt synspunkt reelt ikke nogen plads til titusinder af lavtuddannede indvandrere her i landet. Danmark skal ikke, i lighed med flere andre europæiske lande, være ophobningsplads for andre landes overskudsbefolkning. Tværtimod er mange danskere i de sidste mange år presset ud af arbejdsmarkedet, med alvorlige sociale følger for de ramte.

  Det giver naturligvis frustration hos de mennesker, der kommer hertil med en anderledes religion og moralverden, og som nu opdager, at deres stolthed og traditioner ikke rigtig fungerer her. Særlig religionen spiller ind, viser udviklingen med al tydelighed.

  Man havde troet, at de var nogenlunde som os, og de havde vel også troet på noget om os. Men ‘ægteskabet’ holdt ikke.

  Ingen har glæde af det her. Måske lige med undtagelse af en blind forsamling af idealister og humanister, hvoraf mange har indvandring som dagligt brød. Ingen skal nemlig påstå, at de tusinder af utilpassede unge i vore storbyer ikke lagtovervejende havde været bedre tjent med, at være vokset op i deres egen kulturkreds.

  Det er naturligvis en myte – en af de mange fantasifostre, de integrationsivrige har opfundet i de senere år – at vi har brug for flere hænder. Det handler nemlig kun om simpel regulering af arbejdsmarkedet, og hvis befolkningen er fx 10% mindre, er der også også brug for 10% færre læger, sygeplejersker, undervisere, pædagoger, politifolk osv – og for visse af de nævnte kategorier endda betydelig færre!

  Og skulle der blive mangel på kvalificeret arbejdskraft, kan vi sikkert hente fuldt oplærte folk i Tyskland, hvor arbejdsløsheden er på 4½ million mand, eller nogenlunde antallet af indvandrere fra ikke-europæiske lande.

  Måske man skulle give de mange utilpassede indvandrerfamilier chancen for, at begynde på en frisk hvor de kom fra, eller hvor de evt. ellers er velkomne og vil bo. Dertil kunne den danske stat yde en etableringsydelse, som vil sikre familierne en tid frem. Hvorefter de må klare sig selv.

  Globaliseringen er en tragedie for os alle.

  Kommentar by DeTreAber — 31. august 2009 @ 10:50

 14. Jeg tror godt vi kan droppe al videre debat i denne tråd. Politikerne i Københavns Kommune har fundet løsningen på problemet med de ‘utilpassede unge’:

  http://www.berlingske.dk/article/20090831/koebenhavn/90831040/

  Kommentar by JensH — 31. august 2009 @ 11:06

 15. Signe, jeg har skrevet til mine politikere og bedt dem implementere en ‘Stop pengene’ politik – så sent som i forgårs snakkede jeg med Karen Jespersen om det.

  Din tur – og andres :)

  Kommentar by Henrik R Clausen — 31. august 2009 @ 11:06

 16. Om 20 år er der tre gange så mange indvandrere og efterkommere i Danmark.

  Hvad kommer det til at betyde?

  Kommentar by intel — 31. august 2009 @ 11:21

 17. Unge indvandrere myrder, røver og voldtager dagligt danskere, og så klynker de over en tegning. Til indvandrerne er der kun at sige:

  Få proportionerne på plads hvis I vil indgå i det danske samfund.

  Kommentar by intel — 31. august 2009 @ 11:27

 18. Dette er autonom retorik:

  “I er en del af den stat, der nu fører krig mod indvandrere…”

  De autonome har valgt side.

  Kommentar by intel — 31. august 2009 @ 11:29

 19. Åh hvor blev jeg glad og fik tro på fremtiden.
  Efter unge har brændt biler af og kastet sten på politiet,
  så vil politiet TALE MED DE UNGE.

  Kommentar by pk — 31. august 2009 @ 11:35

 20. 8: En skamstøtte over den fine og kultiverede hr. Gammeltoft er en glimrende idé, og udover pap og ståltråd må dette materiale indgå i værket:
  http://www.waikiki-islanders.com/assets/round-turd-big.jpg

  11: Tak for link. Ja, venstrefløjen i København har fundet løsningen, igen, igen, hurra! Det koster 57 kroner per måned at gå i ungdomsklub. Nu skal det være gratis, fordi forældrene til uromagerne nok ikke har råd til at sende deres små brandstiftere og voldsmænd i klubben.
  Venstrefløjen fortsætter ad det geniale spor, man har fulgt gennem årtier: Jo mere ballade, desto flere “gratis” ydelser til ballademagerne og disses familier.
  Den dumme dansker betaler, og hvad er takken? Det fortæller artiklen øverst i denne tråd: Had og foragt.

  Kommentar by Crass Børsting — 31. august 2009 @ 11:43

 21. Noget af det fine ved den artikel er, at ingen med rette kan beskylde Orla Borg for at være fjendtligt indstillet overfor muslimske indvandrere, han har nemlig tidligere modtaget en pris for sine sobre artikler om deres forhold.

  Københavns kommune er i gavehumør i øjeblikket, inspireret af det snarlige valg, der er både tilladelser til moskéer og ungdomsklubber i gaveposen. Men ét er at oprette ungdomsklubber – noget andet hvad man fylder i dem, og moskéerne bliver sikkert rene terroristreder.

  Læs om nogle unge arabere i Politiken. Det er næppe DR’s mening at sætte disse teenagere i et uheldigt lys, vi skal sikkert helst mene, at de er både åhb så morsomme og smarte.

  Men selv med stor tolerance overfor teenageres trang til opposition og bedreviden synes jeg, at de interviewede virker helt udbombede og tvivler meget på, at de kan “samles op” for at passe ind i det danske samfund. Det kunne have været interessant at få at vide, hvor de befinder sig rent lærdomsmæssigt med det helt basale. Kan de fx læse, skrive og regne? Måske er de bare ligeglade og venter på den dag, hvor de tager over. Så bliver alt jo godt, ikk?

  http://politiken.dk/kultur/article778510.ece

  Kommentar by Mette — 31. august 2009 @ 12:00

 22. God artikel, bortset fra at de kaldes “indvandrere”.
  De er ikke indvandrere, de er født her, og det er deres forældre også i mange tilfælde. Det har jeg fortalt forfatterne, og fik den sædvanlige lamme undskyldning om at det vidste man ikke noget om, man kunne jo ikke være sikker o.s.v. Det ved man godt, for det kan af kyndige læses ud af CPR nummeret. Der var ikke så mange problemer med at skrive at det var sigøjnerbander der stjal på Roskilde Festivalen.

  De er tumpede tabere, flasket op med mandschauvinisme af værste slags, fra en bog der beskriver en pædofil landevejsrøvers drøm om et samfund baseret på total lydighed og underkastelse, hvor individet er intet, men “SAGEN” er alt, og hvor den ædleste død er en voldelig død i kamp mod “sagens” fjender. Definitionen på fascisme.

  De skal behandles som enhver anden repræsentant for fascisme. Er den valgte fascisme nazisme, ved vi godt hvordan det skal gøres.

  Kommentar by PeterK — 31. august 2009 @ 12:02

 23. http://www.biblen.info/Galleri/iznogood-copenhagen.htm

  Et link til lidt adspredelse, hvis man skulle ha brug for lidt satire.

  Kommentar by PB — 31. august 2009 @ 12:04

 24. 11. De skal nok fungere som opsamlingsstedet, domineret af de hårde drenge, hvor de kan samles i udover normalt spontant antal, og gå ud og lave kriminalitet og øvrig ballade.
  Samtidigt kan de få inkluderet lidt flere unge, som ellers ikke ville have endt i det dårlige selskab.

  Det bliver ungdomshuset om igen, det vil skabe mere ballade.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 31. august 2009 @ 12:32

 25. Folket trænger vist til at blive beroliget. Mon ikke snart vi kan vente evergreenen: Historien om at ‘indvandrerne stormer ind på arbejdsmarkedet’? Og at især muslimske kvinder er foran alle andre, ja, de er snart i gang med deres eget rumprogram.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 31. august 2009 @ 12:46

 26. -> #25 LFPC

  I disse finanskrise tider tror jeg har de vist skiftet fra “indvandrerne stormer ind på arbejdsmarkedet” til “indvandrene beholder deres job”.

  Kommentar by JensH — 31. august 2009 @ 13:05

 27. Tilbage i min ungdom i 50’erne havde vi også unge utilpassede mennesker, etnisk danske, med en ”retorik” som den beskrevne. De krævede også respekt, for ellers… Karakteristisk for disse unge mennesker var deres ringe åndsevner. Nå, men det var intet problem dengang, for de var få og der var ægte integration (arbejde) til dem.

  I 73 gav politikerne så Danmark væk for olie. Efter 68 kunne og vidste vi jo alt, så de få unge mennesker skulle vi hurtigt få gjort danske. Én – to generationer og vupti elsker de Morten Korch og har dannebrog i flagstangen, lød det. Forsigtige menneskers betragtninger om kompatibilitet og den slags blev fejet af bordet.

  Nu har vi så det uløselige problem, som kun Helmuth Nyborg i nyere tid har vovet at pege på. Et problem med mange dimensioner. Jeg har undervist i svære naturvidenskabelige fag på universitetet, og jeg må give Nyborg ret. De unge mennesker fra Kina og Indien er der ingen problemer med. De er dygtige (næsten for), men arabere, negre og andre fra mellemøsten klarer sig generelt meget dårligt, og de blander sig ikke med unge danske eller unge fra andre nationer.

  Så de danner klaner. Klaner af kommende tabere. Tabere som ingen kan redde, præcis som ”lille kylle, der lå på hylde”. Så uanset hvad, så vil de føle sig som tabere her i Danmark, og det vil på sin side sikkert kalde på hævn – respekt.

  Og når det ellers går løs, skal vi ikke regne med, at flertallet af besindige vil holde gryden af kog. Jeg husker en septemberdag i 2001, hvor der om eftermiddagen samledes en stor skare fremmede i hallen på min arbejdsplads. De jublede og skreg, og der kom hele tiden flere til ude fra gaden. Alle havde de mistet besindelsen, helt som de besindige nazister mistede deres besindelse under krigen.

  Mvh. Børge.

  Kommentar by Børge — 31. august 2009 @ 13:21

 28. @ alle dem der vil holde politikerne fra 1983 ansvarlige:

  Hvorfor ikke holde vælgerne ansvarlige? Hvorfor ikke kaste ansvaret over på alle de folk der havde stemmeret i 1983, og valgte lige netop de politikere frem for nogen andre?

  @ Henrik Ræder Clausen:

  Vil nogen fra dit parti fremføre dit forslag (kommentar 4) i Folketinget?

  Kommentar by WilliamJansen — 31. august 2009 @ 13:37

 29. Og HVEM TØR så sammenkæde underskuddet på statens budget på 85 milliarder kroner med årlige udgifter til vore kære kulturberigende indvandrere på 40 milliarder ???????
  Venstrefløjen ?????
  Næppe.

  Kommentar by ramses-2 — 31. august 2009 @ 13:52

 30. […] I Mjølnerparken siger en 24-årig mand, som er en del af det hårde miljø: »Jeg ser ikke nogen løsning. Det kommer til at gå helt galt. Det her handler om racisme. Det er et angreb på folk, der har en anden etnisk baggrund«. Dem og os [JP 30.8.2009, ikke online, større uddrag her.] […]

  Pingback by Amir Taheri in Copenhagen, II « Snaphanen — 31. august 2009 @ 14:02

 31. -> #28 Jansen

  “Hvorfor ikke holde vælgerne ansvarlige?”

  Alle meningsmålinger i perioden op gennem 1980’erne og 90’erne vedrørende den Danske udlændingepolitik viste, at der ikke var flertal for en sådan liberal udlændingepolitk.æ Det var bl.a. derfor, at Socialdemokratiet og Firekløver-regeringen i 1986 strammede op i en to-årig aftale. Da denne skulle fornyes var Sevnd Auken imidlertid blevet formand for Soc. og han øsnskede ikke at forny/forlænge aftalen om disse opstramninger.

  Auken ønskede der istedet at Socialdemokratiet skulle bekæmpe “Danskernes fremmedfjendskhed”. Og her har du en del af problemet. Det krævede faktisk en del mod at være åbenlyst imod den førte politk. Der skulle ikke meget til, så var man stemplet som rascist.

  Samtidig var 1980’erne præget af en meget høj arbejdsløshed, som faktisk var et problem der først for alvor blev løst i sidste halvdel af 1990’erne. Vælgerne havde således også andre utroligt presserende politske spørgsmål at forholde sig til når de satte deres kryds. Iøvrigt, hvis de ønskede en forandring hvor skulle de så sætte deres kryds. Der var Fremskrtidtspartiet, som stod for en neo-liberalistisk økonomisk politik, og som iøvrigt nærmest ’samlede’ på landsbytosser. Så det var for det første svært at overhoevdet debattere emnet på åben og normal vis, da samtlige ‘mainstream-partier ‘holdt sig for næsen’ hvis kritik af den førte politik blev rejst, og det eneste sted man ‘kunne gå hen’ var på alle andre policy-områder et parti de fleste var uenige med.

  Ud over det var der ingen ‘almindelige’ Danskere der i 1980’erne kunen vide hvor galt det ville gå som følge af denne liberale udlændingepolitk. Man kan ikke forlange folk som har et arbedje og en familie at passe skal bruge 24*7 på at sætte sig ind i eksempelvis islam. Det er defor vi har det man kalder det repræsentive demokrati, hvor vi vælger nogle politkere til at varetage vores og landets interesser. De får en løn for at beskæftige 24*7 med politiske spørgsmål, og dermed have et overblik over konsekvenserne af de beslutninger de træffer. Det kaldes ‘politisk ledelse’. Problemet var, at d politkerne i den periode var mere styret af moral og følelser end af sagligt funderede overvejelser.

  Nej, man kan ikek her bebrejde vælgerne. Havde man sendt udlændingeloven til en folkeafstemning i 1980’erne havde den faldet med et brag. Fremskridtspartiet foreslog det faktisk flere gange, men de øvrige politiske partier ville naturligvis ikke høre tale om den slags ‘populisme’.

  Kommentar by JensH — 31. august 2009 @ 14:09

 32. Citat af Winston Churchill fra “The River War”, 1899 (hvor han må have været 24-25 år gammel):

  How dreadful are the curses which Mohammedanism lays on its votaries! Besides the fanatical frenzy, which is as dangerous in a man as hydrophobia in a dog, there is this fearful fatalistic apathy.

  The effects are apparent in many countries. Improvident habits, slovenly systems of agriculture, sluggish methods of commerce, and insecurity of property exist wherever the followers of the Prophet rule or live.

  A degraded sensualism deprives this life of its grace and refinement; the next of its dignity and sanctity. The fact that in Mohammedan law every woman must belong to some man as his absolute property, either as a child, a wife, or a concubine, must delay the final extinction of slavery until the faith of Islam has ceased to be a great power among men.

  Individual Moslems may show splendid qualities, but the influence of the religion paralyses the social development of those who follow it.

  No stronger retrograde force exists in the world. Far from being moribund, Mohammedanism is a militant and proselytizing faith. It has already spread throughout Central Africa, raising fearless warriors at every step; and were it not that Christianity is sheltered in the strong arms of science, the science against which it had vainly struggled, the civilization of modern Europe might fall, as fell the civilization of ancient Rome.

  Kommentar by Rammu — 31. august 2009 @ 14:16

 33. JensH

  Vi har vel det repræsentative demokrati når enevælden blev afløst af en lovgivende forsamling, der i den første periode havde særlige krav for alder, indtægt eller formue, køn og kongen stadig havde “sine repræsentanter”.
  Det system blev ændret så køn, indtægt, formue ikke er noget problem for repræsentations opnåelse, om landets borgeres interesser reelt er de der bliver lov- ejheller. Det har repræsentanterne jo som repræsentanter ene magt over at definere, undtagen når der sendes noget til folkeafstemning. Efter min opfattelse.

  Kommentar by Peter Buch — 31. august 2009 @ 14:24

 34. >14 Jens H

  Ja, det er Sozi i en nøddeskal. De henter totalt inhabile “eksperter” ind som laver rapporter, der er det rene 1001 nats eventyr. Det er sozi-kulten, der sidder i rundkreds og vender ryggen til virkeligheden og så rygklapper hinanden og bekræfter sig selv.

  Det eneste vi kan gøre nu, er at prøve at fortælle så mange sozier som muligt, ( alle kender en sozi ), at de må kunne forklare, hvordan det at gøre ungdomsklubber gratis, kan oversættes til at hele landet ikke sættes i storbrande?

  Det er jo stik modsat. Det er at lave gratis lokaler til islamo-militsen til træning og møder.

  Kommunalvalget står for døren og sozi-populismen er ude med gulerødderne. Valget skal vindes, om det så koster fædrelandet, det er jo altid de andres skyld.

  Gå efter kandidaterne og afslør deres løgne og luftkasteller.

  Kommentar by Eric Heath — 31. august 2009 @ 14:31

 35. @28 William:

  God idé. Jeg arbejder videre med det.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 31. august 2009 @ 14:32

 36. “…om landets borgeres interesser reelt er de der bliver formuleret i lov(e)- ejheller.”
  Kunne være en mere eksakt formulering i kommentar 32.

  Kommentar by Peter Buch — 31. august 2009 @ 14:32

 37. Jeg sad med fråde om munden af arrigskab da jeg læste denne artikel i JP i går eftermiddags. Det er fuldstændig ufatteligt, at disse mennseker, nej undskyld, disse svin, får lov at gå rundt og gøre gaderne usikre med deres forkvaklede syn på det samfund de lever i.

  Smilet kom dog tilbage, da jeg så kom til et indlæg fra Farshad Kholghi, hvor han afleverer et undskyld-brev til Kurt Westergaard fra profeten. Mange af os vidste sikkert ikke, at profeten er ved at få bugt med sin egen vrede, og bl.a. går til yoga hos Buddha og terapi hos Freud. Men det fortæller profeten i brevet til Kurt. Han fortæller også, at han for 1400 år siden troede han var guds gave til menneskeheden. Præcis som alle andre araberdrenge i puberteten…

  Kholghi er og bliver en af de skarpeste tunger i debatten med sine indlæg. Det er ikke lang tid siden han også havde et fremragende indlæg i MetroExpress, hvor han satte lighedstegn mellem “utilpassede unge” og kamphunde :D

  Kommentar by Michael Jensen — 31. august 2009 @ 14:50

 38. Det er en fantastisk reportage. Rolig, veldokumenteret, ærlig. Helt på højde med det bedste fra Uriasposten, Gates of Vienna og andre uafhængige medier. Og med små perler puttet ind her og der, som man ellers kun hører fra ‘frådende islamofober’ – nu i citat fra HuT og andre ægte fundamentalister.

  En kandidat til årets bedste journalistiske arbejde.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 31. august 2009 @ 15:01

 39. 1.anti-sharia

  HVIS vi ville kunne vi i løbet af næsten ingen tid få sat en stopper for det islamiske halløj her Europa og i den øvrige del af Vesten.

  Vi har metoderne og vi har midlerne til det.

  Alle ved det incl. araberne/muslimerne.

  Hvad der foregår fra arabisk-islamisk side her i Europa sker kun fordi VI eller rettere vores politikere tillader dem at agere som de gør.

  Om det så er de ledende muslimer i de forskellige arabisk-islamiske lande får de deres taletid til at svine og true Vestens befolkninger.

  Fordi vores politikere tildeler dem muligheden.

  Alt dette vil stoppe en dag – enten fordi Iran virkelig gør alvor af deres trusler om at udradere Israel, også selvom det kommer til at koste millioner af Palarabere livet, hvilket iranerne er bedøvende ligeglade med – eller når forholdene i Europa har udartede sig til regulære borgerkrige.

  Så sker det – og det er hvad der ER på vej.

  Hvalpene i JP-artiklen er og bliver nogle snothvalpe, der ikke kan stå på egne ben.

  Tag dem enkeltvis – og så ser I hvad de er skruet sammen af !

  Forskellene på muslimerne og alle andre her på kloden er ganske mange.

  Og en af disse er, at de er flokdyr hvor vesterlændinge er udprægede individualister.

  De muslimske flokdyr kan kun handle i flok. Enkeltvis er de mere eller mindre uduelige.

  Vesterlændinge og Østasiatere er individualister, som har lært også at kunne samarbejde.

  Det er meget væsentligt at holde sig for øje.

  Hvad angår venstrefløjen så kommer den til at erfare at virkeligheden vil noget andet end det den vil.

  Den kan ikke stoppe udviklingen om den så gjorde Palaraberne her i landet til FreeRiders overalt og i forhold til alt.

  Den islamiske verden er total-tabere der, bortset fra Petrolandende, er på bistandshjælp fra de Vestlige lande !

  Selvom det ikke er eller var EUs hensigt er det præcist hvad de forskellige EU-projekter fortæller !

  Kommentar by Vivi Andersen — 31. august 2009 @ 15:19

 40. “Ha, det var sgu mig, der sendte en masse e-mails med trusler til Jyllands-Posten, så alle journalisterne blev bange. Jeg ville straffe dem, fordi I havde fornærmet profeten og alle muslimer.”

  Altså er det gutten her eller den såkaldte gud allah der er guden, eller hvad? Kun en alvidende gud kan vel vide hvem der er fornærmet? Og hvor ved gutten med det abnorme selvbillede fra, hvad der fornærmer en gud?

  Religion og religiøse fordomme gør nogle mennesker tåbelige – men i hvert fald meget underholdende at høre på. Hvis der nu var mindre religiøse kvababbelser i den gut, så blev der måske lidt mere plads til lidt fornuft og civiliseret adfærd.

  Men mindre religion (og færre tåbeligheder) bliver det nok ikke til, sådan som de rød-grønne (socialistiske) partier tilplastrer vores samfund med moskeer, bederum, hijabs, burkaer og halalmad etc.

  Kommentar by Janne — 31. august 2009 @ 15:31

 41. ->#33 Eric Heath

  Mon ikke dette tågehorns-forslag om kontingentfri ungdomsklubber er nogle af de sidste patetiske krampetrækninger fra rød stue. De prøver desperat at skjule hvilken katastrofe de har påført det Danske samfund med deres dybt naive udlændingepolitk fra 1983-2001. De kan da umuligt være så stupide, at de virkelig tror den slags latterlige ‘integrations-tiltag’ vil stoppe optøjerne??

  Kommentar by JensH — 31. august 2009 @ 15:37

 42. @25 LFPC #Folket trænger vist til at blive beroliget. Mon ikke snart vi kan vente evergreenen: Historien om at ‘indvandrerne stormer ind på arbejdsmarkedet’? Og at især muslimske kvinder er foran alle andre, ja, de er snart i gang med deres eget rumprogram.#

  Tøger har tænkt på dig , du kan roligt slappe af det er ikke Orgelaberne men Krølle Bøllene vi skal frygte .

  Også nogen er der jo heldigvis ikke i København .

  http://politiken.dk/indland/article778674.ece

  Kommentar by Mosemanden — 31. august 2009 @ 15:40

 43. Till 1, Anti-Sharia:

  FEL ! Islamisterna är TOTALT hänsynslösa och skoningslösa, också mot sig själva. Vi måste därför vara fullständigt enade när vi möter deras angrepp. Den första uppgörelsen måste därför bli mot kollaboratörerna från våra egna led, men det måste bli en oblodig uppgörelse. De måste avslöjas som de landsförrädare de är och manövreras ut. De måste identifieras, kläs av offentligt, isoleras och avsättas från de positioner där de kan fortsätta att utgöra ett hot mot sina egna folk.

  Kommentar by Sven E — 31. august 2009 @ 15:42

 44. …precis som prästen i Brorson Kirke

  Kommentar by Sven E — 31. august 2009 @ 15:43

 45. Gad vide, om sådanne moskébyggerier vil falde stille og fredeligt ud?

  Hvilke danske firmaer vil bygge moskéer?

  Kommentar by Mette — 31. august 2009 @ 15:45

 46. @ Mette.

  “Hvilke danske firmaer vil bygge moskéer?”

  De vil såmænd stå på ryggen af hinanden. De gamle ledere – ejerne – er forlængst borte, og tilbage er handelsskolefjolserne af 180Grader typen. De vil finde en flise til deres gamle mor, hvis de mener at kunne få penge ud af det.

  Mvh. Børge.

  Kommentar by Børge — 31. august 2009 @ 15:51

 47. Hvis ikke politikerne indenfor en kort årrække for gjort op med tåbelige konventioner, islam og lovgivning der ødelægger vores land, så går det helt galt og borgerkrigen kommer helt sikkert. Det bliver dog ikke kun i Danmark men nærmere i hele vest europa og ingen tvivl om at det bliver et nyt holocaust af ufattelige dimensioner. Muslimerne vil blive taberne, men de er så uintelligente og forblændet af islamisme at de ikke kan se det.

  Utroligt at vores politikere ikke kan se hvilken vej det hele går. De er besat af politisk korrekthed og vil ikke tage konsekvensen af af de fejl de har bedrevet men bliver ved med at hylde konventioner, EU og islam som en fredelig religion… Nytteløse idioter og landsforrædere er hvad de er !

  Kommentar by Peter Jensen — 31. august 2009 @ 16:03

 48. Citat: De respekterer ikke vores kultur…
  Hvad er der at respektere?

  Og den saudiarabiske advokat, der kræver en undskyldning fra næsten samtlige danske dagblade, fordi de genoptrykte Muhamed tegningerne, han skal have tilsendt et stort billede af en bar røv som svar.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 31. august 2009 @ 16:03

 49. Apropos Brev til Kurt :)

  Kommentar by Henrik R Clausen — 31. august 2009 @ 16:16

 50. 47.Peter Jensen

  Jamen det kan de, altså politikerne se hvilken vej vinden blæser!

  Men de er skide bange for de aner ikke hvordan de skal gribe udviklingen an.

  Og det er meget rigtigt se idet udviklingen skulle være korrigeret for lang tid tilbage.

  Derfor er situationen nu, at INGEN kan stoppe den udvikling der foregår og som går i en retning, nemlig mod opgøret mod indvandringen fra de arabisk-islamiske lande og den tvangspåførte islamisering, der foregår af samtlige Europas lande og befolkninger.

  Alt dette VED politikerne ganske udmærket !

  Kommentar by Vivi Andersen — 31. august 2009 @ 17:31

 51. Mægtig fin reportage. Det var Svend Auken som forærede de autonome racismekortet. Nu har shakalerne også lært at bruge det. Det er en sprængfarlig cocktail. Politiet frygter det værste, men holder det foreløbig for sig selv. Sover du godt Thøger?

  Kommentar by Tim Pallis — 31. august 2009 @ 17:46

 52. #45 Mette
  Hvilke danske firmaer vil bygge moskéer?

  ***

  årh, jeg er rimelig sikker på, at advokat foldschacks entreprenørfirma, som jo leverede materialer og jernplader til autonom-kontrolcentralen ude på Jagtvej 69, nok skal afgive et tilbud..

  Kommentar by Mike — 31. august 2009 @ 18:01

 53. Og så har perkerne ret, det er en kommende racekrig.
  Menneskeracen imod hunderacen, de usle sjakaler-køtere..

  Kommentar by Mike — 31. august 2009 @ 18:04

 54. 49

  Henrik

  Det er en skøn og skæg artikel Farshad har skrevet. Han er en af de få danske komikere der har humor – også når det gælder islam.

  Kommentar by Janne — 31. august 2009 @ 18:22

 55. > 52 Har han et entrepenørfirma, Mike, eller gør du grin med den højst besynderlige fyr?

  Kommentar by Mette — 31. august 2009 @ 20:37

 56. >45 Mette

  Byggefirmaer.

  Jeg kommer til at tænke på samarbejdspolitikken i ’41, hvor stort set alle danske firmaer tjente tykt på at fodre tysken. Både landbrug og storindustrien. Bagefter undskyldte de sig alle med at det jo var samarbejdspolitik og bla bla… og de sendte 100.000 arbejdsløse danskere til tyskland for at arbejde, ofte nærmest som slaver..

  Jeg tror ikke det kommer til at skorte på håndværkere. Moralen sidder meget løst i sektoren. Se bare på byggesjuskeriet. Og krisen kradser jo, ak ak.

  En anden sjov detalje er, at det enorme firma Nokia, leverede det Internet-filter, som gør at det iranske styre kan holde styr på alt hvad befolkningen søger på og registrere alt og lukke og åbne for alt, hvad der passer dem.

  Man kan kun opfordre for lidt til at boykotte alle leverancer til firmaer, der vil bygge moskeer og andet krigsmateriel til islamo-invasionen. Det er vigtigt at stemme med sin pengepung.

  Og siden vi nu er i krig, så er der vel heller ikke noget galt i at lave sabotageaktioner?. Det er kun venstrefløjen, der ikke vil fatte at vi er i krig med Islam.

  Om så samtlige muslimer råbte det lige ind i fjæset på dem, ville de bare smile overbærende til den zmukke ædle vilde… Er der nogen, der er racister, så er det venstrefløjen, der ikke engang respekterer en ærlig officiel krigserklæring!

  Kommentar by Eric Heath — 31. august 2009 @ 21:56

 57. #55 Mette

  Jeg ved ikke lige om det kan klassificeres som et entreprenørfirma, men det er ihvertfald et byggefirma.
  Han låner i øvrigt også firmaets biler ud til autonom-demonstrationer og arrangementer. Hvor meget fonden bag ungdomshuset, som han jo også bestyrer, er indviklet i alt det her rod, kan vi kun gisne om..

  Kommentar by Mike — 1. september 2009 @ 19:14

 58. > 56 Eric Heath

  Trist. Det var sabotage, der simrede i mit baghoved. Og grishoveder og -blod. Men tænk, hvad det kan udarte til med gengældelser.

  Kommentar by Anonym — 2. september 2009 @ 23:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper