23. august 2016

Om Trump-hetzen: Fra Clintons kampagnechefs postulater til Jyllands-Postens ekspertanalyse…

De danske medier angriber stadig Donald Trump fra alle vinkler. For nogle uger siden var det med en tidligere frisør som kilde, der vurderede at Trumps hårpragt ‘repræsenterer afvigelser i hans personlighed’: “… og jeg Jeg mener, han er fremmedhader.” I dag kan man læse, at ‘dokumentløse mexicanske immigranter’ og muslimer “frygter at blive sendt til slaveplantager, hvis Trump bliver præsident”. Historien var baseret på venstreorienterede Southern Poverty Law Center, der mere er en radikal minoritetskæmpende NGO, end en egentlig ‘tænketank’.

Herunder to citater. Bemærk kronologien: Clinton-kampagnens angreb lanceres som ekspert-analyse i Jyllands-Posten.

Onsdag den 17. august 2016: Breitbart, Clinton Campaign Denounces Breitbart News as Racist, Anti-Muslim, Anti-Semitic After Donald Trump Hires Steve Bannon.

“Clinton’s campaign manager Robby Mook opened a conference call with reporters by calling Breitbart a ’so-called news site’ that trafficked in conspiracy theories and began smearing the journalistic company with the usual leftist attacks on Republicans and conservatives.

‘Donald Trump has decided to double down on his most small, nasty, and divisive instincts by turning his campaign over to someone who is best known for running a so-called news site that peddles divisive, at times, racist, anti-Muslim, anti-Semitic, conspiracy theories,’ Mook said. Mook cited the leftist Southern Povery Law Center’s decision to condemn Breitbart News as a media arm of the racist ‘alt-right’ to back up his statements.

He argued that by choosing Bannon to join his campaign, Trump would be expected to push ‘more conspiracy theories, more wild accusations‘ about Hillary Clinton”

Fredag den 19. august 2016: Jyllands-Posten, Ekspert: Trump bliver kun grovere fra nu af.

“Den amerikanske valgkamp vil ændre karakter de sidste tre måneder op til præsidentvalget til november. Det spår Niels Bjerre-Poulsen, lektor ved Center for Amerikanske Studier ved Syddansk Universitet, efter Trumps kampagnechef, Paul Manafort, valgte at trække sig tidligere fredag.

‘… og understreger, at Trump med valget af Stephen Bannon, tidligere investeringsrådgiver og redaktør for det politiske medie Breitbart News, som ny kampagnechef har fået en mand, der er meget mere lig ham selv. ….

Valgkampen vil fra Trumps side helt klart blive grimmere frem for pænere med Bannon som styrmand,’ understreger Niels Bjerre-Poulsen.

Flere internationale medier har spekuleret i, at grunden til udskiftningen af kampagnechef netop nu, er fordi Paul Manafort er midt i en sag om indblanding i en korruptionsskandale i Ukraine, og at Trump ikke vil sættes i forbindelse med flere dårlige sager.

Men heller ikke her vil Bannon kunne sige sig fri for skyld, mener Bjerre-Poulsen, da Breibart News gentagne gange er blevet anklaget for at bringe artikler med tydeligt racistisk indhold.”

(“… inspirationen er hentet fra H.C. Andersen.”, skrev DR Online; Foto: The Verge)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/75606/trackback

32 Comments »

 1. Hvordan mon reaktionen havde været, hvis hvide havde lavet en lignende figur af Obama? Parolen kunne lyde. “Sorte er så veludrustet at al blod befinder sig derned og ikke oppe i hjernen.”
  Med den omvendte proportionalitet, der er mellem de afrikanernes yngelevne og evne til at skrue et effektivt og rigt samfund sammen, var der nok mere om den snak…

  Kommentar by Margrethe — 23. august 2016 @ 12:10

 2. Gennemført ubegribeligt som danske kommentatorer og journalister er medløbere i MSM smædekampagnen mod Trump. Man vælger den lette vej fremfor at udføre lidt dybdeborende journalistisk – man reagerer som på automatpilot. Justitsminister Søren Pind benytter nu et nyt udtryk “Trumpist” når han skal argumentere med de som mener han er på gale veje. »En hel masse angreb uden nogen som helst anvisning af en løsning. Uden en egentlig analyse« Det er altså en ‘trumpist.’

  Hører man overhovedet ikke efter hvad Trump kommer med af løsninger eller skyldes det at hans løsninger er alt for enkle og jordnære til at kunne kilde bedrevidende ‘eksperters’ egoer. Intet må være enkelt ellers er eksperterne overflødige. Den går bare ikke!

  Trump har ændret lidt taktik, han har undskyldt for sine noget bastante udtalelser under primærvalgene om sine med/modkandidater. Det kan heller ikke godtages. Hvorimod Hillary der ikke har holdt en pressekonference i næsten et år (vel af frygt for at få stillet ubehagelige spørgsmål om al hendes svindel) er totalt fredet. Skammelig dansk sjovnalistik.

  Kommentar by synopsis-olsen — 23. august 2016 @ 12:20

 3. Man kan ikke ydmyge en mand der har tjent noget der ligner 30 Milliarder Dk.

  Det eneste det viser er at de intet faktuelt har at på ham. Det er som at se de små piger i skolegården bagtale de store klasser. Et niveau så lavt at det burde diskvalificere alle hams modstandere.

  Hvis man ellers tror på de forskellige videoer der viser fremmødet ved kandidaterne så står Trump til en gigantisk sejr. Meningsmålingerne er ligegyldige, vi ved at de er biased til demokraternes fordel.

  PS. Jeg er ikke specielt Trump fan men som tidligere sagt, jeg stemmer ikke FOR trump men IMOD de såkaldte “progressive” tosser.

  Kommentar by Santor — 23. august 2016 @ 12:49

 4. Han er generelt glad for smædekampagnen er mit gæt.
  Dem han henvender sig til leder jo ikke efter en rund poleret karriere politiker der er vellidt og afholdt i vide politiske kredse.
  Her ydmyger han i øvrigt Hillary og Obama.
  Fra Wall street journal.
  http://www.wsj.com/articles/trump-and-the-flood-1471885854

  Kommentar by Frank Hagmann — 23. august 2016 @ 13:24

 5. Det er helt rablende så MSM og dens journalister og dens tilknyttede kommentatorer og ‘forskere’, nu bider hovedet af al skam og hyler med ulvene i den hadkampagne Clinton fløjen har sat igang mod Donald Trump.

  Jeg tror, at det er et ‘tidens tegn’, der viser at murerne omkring deres bastion ryster, så de kan mærke det og den vil snart falde.

  Mit gæt er, at de er sig bevidst, at bastionens dage er talte – og så skal de ud og finde noget andet at leve af end deres nuværende pamperi som mediepapegøjer for løgnepressen, der nu er deres næringsvej.

  Lad det ske!:-)

  Kommentar by A-mad — 23. august 2016 @ 13:25

 6. @1
  Ja og tænk hvis nogle havde lavet en figur af Hillary som gud havde skabt hende!!! ,😈.

  Kommentar by Father — 23. august 2016 @ 13:37

 7. Crooked Killery for Prison og hendes bedrageriske medløbere omfatter selvfølgelig tykke Niels fra SDU. Har man nogensinde hørt den svedige fætter udtale noget forståeligt om amerikansk politik og valg?

  Næh, så hvorfor skulle han begynde nu?

  Jydepotten er langt hen ad vejen så uhæderlig og fej, at man sagtens kan forstå, at de deler bygning med samarbejdsPolitiken.

  Sandheden er ikke hørt. Tidl. var den ilde hørt for slyngler og bedragere. Nu ties den ihjel og en mastodontsvindler og hendes mand henstår urørt af ulvekoblet fra den røde journalisthøjskole og SDU.

  Kommentar by Iznogut — 23. august 2016 @ 13:52

 8. Det er Reagan i 83 om igen, blot er Svend Auken død.

  Clinton er nærmest fraværende, og ser ud som om hun ønsker sig alle andre steder hen. Trump er som en fisk i vandt. Se hans tale igår i Akron

  https://www.youtube.com/watch?v=HoNaxw6zZ7Q

  Kommentar by Snaphanen — 23. august 2016 @ 13:59

 9. Et er hvordan de danske medier sådan overordnet dækker kandidaterne, der vel nærmest kan kategoriseres som ad hoc copy paste, som så meget andet iøvrigt…Men i USA er det en anden sag, og kampagnerne og antikampagnerne for og imod begge kandidater har alle mulige forskellige slags agendaer og ikke mindst afsendere.

  Anti Hillary kampagnerne har to hovedafsendere der bestemt ikke har samme mål. Den ene gruppe der er mobiliseret af Trumpkampagnen består primært af vælgergrupper og enkeltpersoner i mediebilledet der er hyret af Trump, og som ønsker ham præsidentposten. kampagnerne her kan måske nok flytte nogle vælgere, men ikke fra 14 mill til 65 mill !

  Den anden gruppe er en broget forsamling af nogle af topfigurerne i det republikanske parti, nogle tidligere tilhængere af teaparty bevægelsen og stærkt konservative vælgergrupper, og det eneste de har helt tilfælles er, at de ikke ønsker Trump som præsident. Overordnet set ønsker de hver især, at samle det republikanske parti om deres hver deres agenda, og så på en eller anden måde fælde Hillary efter 4 år.

  Anti Trump kampagnerne kommer derfor ikke overraskende fra både det republikanske bagland og Hillarys kampagnestab og fobindelser, men der kommer også en hel del anti Trump fra bevægelser, der også er anti Hillary, bla. Sanders og andre anti Wall Streets movements. Vælgerne bag disse grupper har Trump såvel som Hillary forsøgt retorisk, at imødekomme uden det helt store held.

  Der er grundet den sidste og ikke ubetydelige gruppe af vælgere der hverken ønsker Hillary eller Trump, at jeg ikke tror på, at for det første antikampagnerne mod begge kandidater bliver grimmere, og for det andet, at det slet ikke bliver antikampagnerne, der kan flytte nok stemmer for Trump. Hillary kan på den anden side også få svært ved, at nå disse vælgere med anti Trump kampagner, men umiddelbart kan hun tage den mere med ro.

  Uanset hvad så bliver USAs næste præsident den mest upopulære i mands minde, og jeg giver ingen af dem mere end 4 år. Udenrigspolitisk har Putin og Jinping i Kina set skriften på væggen, og ser sammen enestående muligeder i, at lade handlingsblokerede og gældssramte USA glide ned af magtrangstigen. Verdens eneste militære stormagt er mere impotent end nogensinde uanset om den ene eller anden karikerede tegneseriefigur sidder på tronen, og såvel Bedstemor And som Guld-Iver Flintesten kommer at tørre regningen af på Europa.

  Kommentar by Pedersen — 23. august 2016 @ 14:36

 10. Det er meget typisk for politikere der ingen argumenter har.
  I stedet for at sige hvad de selv vil, forsøger de at jorde modstanderen.

  Danske journalister burde holde kæft, og ikke blande sig i USA’s præsident valgkamp. Der er problemer nok at tage fat på i Danmark hvis de gider, men der sker måske noget hvis Statsministeren, eller Justitsministerens ministerbil får en betonklods på forruden der slår privatchaufføren ihjel.

  Kommentar by k.m. — 23. august 2016 @ 14:36

 11. Han er sgu da pænere en den fede og fejlernærede sorte kælling, så jeg kan godt forstå at hun står og beundre ham.

  Hendes fingre antyder noget, som også fortæller at hun har en bundløs røv.

  Kommentar by Sindsro — 23. august 2016 @ 14:43

 12. Lidt gennemgang:

  http://www.zerohedge.com/news/2016-08-22/analyzing-trumps-election-chances-what-does-donald-need-do-win

  Undersøgelserne kan iøvrigt laves på alle mulige måder. Hvis man f.eks. ringer til ikke-repræsentative grupper i byerne får man sikkert flertal imod Trump.

  Gad vide om analyseinstitutterne rent faktisk ringer til folk i udkantsUSA?

  Kommentar by Sigwar — 23. august 2016 @ 15:15

 13. Der er 2 Trumps. Den ene er det fantom den fortrinsvist venstreorienterede presse har skabt. Den anden er Trump selv, som man direkte kan erfare ved at se og lytte til i de mange, lange taler. Tag din venstresjover i nakken og slæb tossen over til kilden . De bliver ALTID overrasket over at Trump slet har sagt det, deres propagandamedie fortalte dem, at han sagde. Pludselig opdager de, at han KUN taler om “illegal immigrants”, det der i deres avis blev til blot “immigrants”. Plant tvivlens spire.

  Kommentar by JesperVK — 23. august 2016 @ 16:01

 14. Trump er Vestens eneste chance i det her præsidentkapløb. Sikkert også USAs absolut sidste chance for ikke at bryde sammen i fragmentering og økonomisk og moralsk forfald.

  Man skal tænke på, at alle de her mennesker vi placerer ansvaret på, blot er marionetter for et skjult skyggekabinet af økonomiske interesser, som fuldstændigt kontrollerer alle vores parlamenter.

  Hillary Clinton will lose the election if this video goes viral!

  https://youtu.be/4ZU-NTiKMno

  Kommentar by Jørgen Andersen — 23. august 2016 @ 16:36

 15. …I sine erindringer fortæller Andersen, at han kom ‘jomfruelig bly’ til snedkerværkstedet, men blev skræmt af de københavnske svendes rå vittigheder. Stedet mindede ham om arbejdet på en klædefabrik i Odense, hvor en mand, der havde hørt ham synge, udbrød “Det er bestemt ikke en dreng, men en lille jomfru.” Herefter havde de andre kollegaer båret ham op på bordet og hevet hans bukser af. Da han kom hjem, lovede hans mor ham, at han ikke behøvede at vende tilbage. Men i København stod han alene.
  http://www.faktalink.dk/titelliste/hcan/hcanlive

  Kommentar by Peter Buch — 23. august 2016 @ 16:58

 16. Medierne har hidtil stået loyalt og trofast vagt om Hillary Clinton, og tilsvarende nedgjort Trumf på den mest perfide, ondskabsfulde og løgnagtige måde, som kun venstrefløjen formår.

  Men det kræver den virkelighed, at Hillary Clinton også er til at forsvare. Og her er problemet, for der er i hvert fald to sager, som de ikke kan blive ved med at ignorere, uanset de så gerne vil: Hillarys helbred og Hillarys forsvundne e-mails.

  Bekymringen om Hillarys kritiske helbred er nærmest ikke til at mane i jorden.

  Og skandalen med de forsvundne e-mails har længe været under opsejling, og nu har FBI fundet og gransker mindst 14.900 af disse ellers bortgemte e-mails, og de påviser – ud over at Clinton har løjet – at donationer til den private Clinton Foundation blev i en eller anden grad brugt til at påvirke USA’s udenrigspolitik i perioden under udenrigsministeren Clinton.

  Det kan Hillary Clinton bare ikke vaske af sig, og det kan medierne bare ikke længere holde skjult uden selv at krakelere.

  Ånden er ude af flasken.

  Kommentar by traveler — 23. august 2016 @ 17:01

 17. Medierne er efterhånden så “biased” at alt preller af på den normalt tænkende… Tilliden som medierne, bare for få år siden havde, er rykket til alternative medier på nettet… 2016 valget i USA er en gamechanger… MSM HAR mistet deres magt…

  FYI
  Der er rigtig mange gode derude… Jeg kan anbefale
  Mike Cernovich “dangerandplay”
  Stefan Moulinox “Freedom radio”
  Breitbart
  Drudgereport
  Rebelmedia
  Paul Josef Watson
  Infowars (lidt speciel)
  Milo Yannopoulus (virkelig underholdende
  Foxnews

  Hvis man giver det en chance… Så er der virkelig meget godt materiale at hente, specielt vedr. de ændringer i nyhedsdækningen som vi ser i disse år… Og den totale “trukket bukserne ned” på MSM

  God fornøjelse

  Kommentar by ny kommentator — 23. august 2016 @ 18:42

 18. Så demokraterne bruger nu body-shaming mod deres modstandere?

  Så tykt hykleri havde jeg alligevel ikke set komme.

  Kommentar by Ib Andersen — 23. august 2016 @ 19:07

 19. Folk kan jo bare gå ind på youtube og høre hvad Trump siger. Og det gør flere og flere også.

  Hvad har Clinton-medierne tænkt sig at gøre ved det..?

  Kommentar by Peter Andersen — 23. august 2016 @ 19:14

 20. @17

  Må lige gøre opmærksom på, at Fox på den overordnede linje bestemt ikke støtter Trump. Der er enkelte værter på Foxnews der nølende støtter Trump, men det Murduch ejede medie ser helst han trækker sig.

  Trumps nye kampagne chef Steve Bannon, har åbent ærklæret Fox Network krig, og siden Foxnews grundlæggeren Roger Ailes fratræden fra Fox grundet overgrebs anklager, er der spekulationer i hvorvidt Bannon, Trump og Ailes vil starte TBT(Trump Breitbart Television) Network.

  Spørgsmålet er om Trump og Ailes overhovedet har midler nok til, at gå op imod Murduch og eksv. Ted Turner, og det gælder både dollars og politiske forbindelser. Medierne også dem du nævner er generelt fulde af bias, og dem der har flest dollars og politisk rygdække, får mest bias ud i æteren sådan er det.

  Alt MSM ynket er bare udtryk for hvorledes seere og vælgere føres bag lyset og bedrages. For faen der er sgu da ingen af spillerene i medie cirkuset, der ikke vil være en del af mainstream og de mest eksponerede medier samt have mest politisk indflydelse. Alternative min bare, hvem er udbyderne og hvilken vej kanaliseres indtægterne ?

  Kommentar by Pedersen — 23. august 2016 @ 19:35

 21. Donald Trump er vestens håb! Så kan vi måske få noget retfærdighed og oprejsning tilbage til vores pressede civilisation.

  Må jeg anbefale Youtube kanalen ‘Right Side Broadcasting’. Den live-streamer bl.a. hans taler.

  Kommentar by den vrede — 23. august 2016 @ 20:03

 22. Off-topic
  “Orientering” har et indslag idag, der lugter stærkt af manipulation. Påstanden er, at Canada er rigtigt gode til integration og der er en samtale med Thomas Gammeltoft-Hansen og Canadas even til integration. Jeg læste faktisk undersøgelser for er par år siden om Canada fordi en del andre kom med den påstand, at Canada kunne noget USA og Europa ikke kunne. Her vidste undersøgelser, at tilliden mellem de etniske grupper faktisk var lav og der faktisk var stærkt segregeret områder i canadiske byer hvor folk levede i noget, der var tæt på slum. Thomas Gammeltoft-Hansen er søn af Hans Gammeltoft-Hansen, der er manden, der som formand for dansk flygtningehjælp fik udlændingeloven af 1983 igennem. Thomas er “forsker” hos det danske institut for menneskerrettigheder, som havde Morten Kjærum som første jurist, hvor han tidlligere havde siddet som jurist i dansk flygtningehjælp. Det danske institut for menneskerettigheder er reelt en underafdeling af dansk flygtningehjælp.

  Kommentar by Thorsted — 23. august 2016 @ 20:29

 23. > 9 Pedersen: “Udenrigspolitisk har Putin og Jinping i Kina set skriften på væggen, og ser sammen enestående muligeder i, at lade handlingsblokerede og gældssramte USA glide ned af magtrangstigen.”

  Enig. Det er det mest væsentlige problem for Danmark og noget journalisterne burde bruge hovedparten af deres USA-reportagetid på, hvis der skulle være nogen form for logik i det.

  Men på den anden side er det godt det samme at de ikke gør det. Det er et problem af den slags, som kræver saglighed og respekt for fakta at skrive noget fornuftigt om. Det er egenskaber, som den typiske danske journalist ikke ejer. Det ville derfor blot blive det samme vrøvl, som det de skriver om kandidaterne, helt menings- og værdiløst.

  Kommentar by monse — 23. august 2016 @ 21:02

 24. http://nyheder.tv2.dk/2016-08-22-tv-2-livecenter-0#entry-780463

  TV2 jubler: “Clinton fører stort over Trump i ny måling”

  Men de ‘glemmer’ at fortælle, at Trump gennem den seneste tid har halet betydeligt ind på Clintons forspring. Men man skal jo ikke hænge sig i den slags detaljer, når man nu kan propaganderer for sin fortrukne kandidat…

  http://www.realclearpolitics.com

  – Er der nogen der ved, hvor Folketingets administration ikke har overgivet Aleqa Hammonds mulige underslæb til politiet? – Man får jo den mistanke, at andre MF’ere også har haft svært ved at styre shopperiet med andre folks penge, og at dette forsøges skjult…!

  Kommentar by Polka Charlie — 23. august 2016 @ 22:18

 25. 23 Monse

  Man kan spørge hvad kan Danmark gøre? Næppe ret meget, og det kan nemt vise sig, at rigsfællesskabet med Grønland kommer på alvorlig prøve så snart amerikanerne har “valgt” deres foretrukne dukke.

  At tro dette præsident valg handler om tone, immigranter og islam er en eklatant fejlvurdering. Det handler dybest set om en økonomisk og militær forskydning af magt fra vest mod øst.

  Rusland har allerede haft held til, at med små midler iforhold til USA , at demontere amerikanske militære strategier, og nu vil Rusland bare med på økonomien også. Kina opruster afsindigt og vil gøre det indtil, at de millitært kan gøre krav på USAs gæld.

  Erdogan ser mod Rusland og Iran ser mod Rusland og Kina iforhold til såvel økonomiske som militære aftaler og alliancer. Kina og Rusland nærmer sig hinanden i sikkerhedsspørgsmål omkring Indien og Pakistan hvor de iøvrigt hver især har muligheder for enorme markedsandele og konkurrence fordele overfor et svagt USA.

  USA kan efterhånden kun restituere med næring fra Europa samt de arktiske områder, og det kommer USA at gøre uanset om det er med Trump
  eller Hillary i front, og da mulighederne for flere krige i Mellemøsten er ved, at være udtømte, er væbnede proxy konflikter i Europa og Afrika ikke usandsynlige.

  Kommentar by Pedersen — 23. august 2016 @ 22:25

 26. Kommer aldrig på DR:

  Clinton Cash, full movie (Director’s cut)- Extreme corruption by the Clintons exposed, based on book “Clinton Cash: The Untold Story of How and Why Foreign Governments and Businesses Helped Make Bill and Hillary Rich” (2015) by Peter Schweizer.

  https://www.youtube.com/watch?v=qtqenI3JNHc

  Kommentar by Hodja — 23. august 2016 @ 22:39

 27. >24 Som småstat er Danmarks vigtigste handlemulighed at vælge side i tide, hvilket kræver kløgt og vilje til at optræde troværdigt med de midler vi nu engang har. Historisk har Danmark vist en enestående evne til at vælge forkert, især fra og med Christian den 4. og frem. Denne gang er situationen dels er betinget af den hastigt ændrede stormagtsbalance som nævnt, og dels den massive folkevandring fra syd mod nord på baggrund af overbefolkning, kulturel tilbageståenhed af dimensioner, afstumpet babarisme og religiøs fanatisme i de varme lande. Niveauet hos den hjemlige politikerstand, medier og meningsdannere generelt giver imidlertid ingen grund til optimisme, heller ikke denne gang.

  Kommentar by monse — 23. august 2016 @ 23:24

 28. A plager B. Den onde plager den gode.

  JPs feberredning af Clinton i netavisen her til aften:
  “E-mailskandale vil plage Hillary Clinton i resten af valgkampen”

  Clinton fremstilles hermed som offer for e-mailskandalen, der er den skyldige.

  Medierne har massive traditioner for at massere sproget, så skylden og ansvaret retorisk fjernes fra dem, som medierne støtter. Man kan f.eks. tænke på konflikten mellem Israel og dets naboer.

  Kommentar by traveler — 24. august 2016 @ 04:38

 29. Venstrefløjen har infiltreret Venligboerne og ødelægger nu bevægelsen.

  http://www.bt.dk/danmark/intern-strid-truer-med-at-splitte-venligboerne

  Kommentar by Martin — 24. august 2016 @ 04:40

 30. Den konservative presse synger også med på smædeviserne. Her er det Dily Telegraph, der viderebringer noget psykobavl og kalder det “Science”:

  http://www.telegraph.co.uk/science/2016/08/22/donald-trump-outscores-hitler-on-psychopathic-traits-test-claims/

  Kommentar by Crass Børsting — 24. august 2016 @ 08:22

 31. AP har åbnet øjnene og kigget lidt på sagerne

  .. Top of Drudgereport:

  http://www.ap.org/
  Associated Press

  on YAHOO! News

  [STEPHEN BRAUN and EILEEN SULLIVAN]
  August 24, 2016

  Many donors to Clinton Foundation met with her at State

  https://www.yahoo.com/news/many-donors-clinton-foundation-met-her-state-183315225–election.html

  Kommentar by Jørgen Andersen — 24. august 2016 @ 09:35

 32. https://www.youtube.com/watch?v=UrzyVt1lbpo

  Kommentar by Nielsen — 26. august 2016 @ 11:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper