29. august 2016

‘Mediernes nye våben mod Trump’

En overraskende sober artikel, men det bliver desvære ikke fortalt, at CNN ejes af Time Warner, der er Hillary Clintons syvende største sponsor. Fra DR Online – Mediernes nye våben mod Trump: Faktatjekker mens han taler.

“Da Donald Trump i juni tonede frem i den direkte sendeflade på den store, amerikanske nyhedsstation CNN, var det for at forsvare sig mod endnu et angreb fra demokraternes præsidentkandidat, Hillary Clinton. …

– Det er en løgn om min udenrigspolitik, at hun sagde, jeg vil have Japan til at få atomvåben. Helt ærligt, sagde Trump. Kort efter ændrede CNN sin overskrift i den grafik, der kører i bunden af tv-skærmen. Nu stod der: ‘Trump: Jeg har aldrig sagt, Japan skal have atomvåben (Det gjorde han)’.

Dermed faktatjekkede CNN stort set med det samme udtalelserne fra Trump og gjorde seerne opmærksom på, at præsidentkandidaten nu havde skiftet mening, selvom han selv nægtede præcis det.

(CNN ‘faktatjekker’ Donald Trump på direkte tv, 2016)

Eksemplet herover er et godt eksempel på, at medierne har været nødt til at tænke utraditionelt for at dække en utraditionel kandidat som Trump, fortæller DR Nyheders USA-korrespondent Johannes Langkilde.

– Medierne har følt, at de er nødt til at afsøge nye metoder i dækningen af Trump. Det skal formentlig ses som et udtryk for, at de er frustrerede…”

Oploadet Kl. 03:22 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/75750/trackback

15 Comments »

 1. Mon de faktatjekkede Hilary på samme måde?

  Kommentar by Phil — 29. august 2016 @ 05:59

 2. Den danske MSM-presse kører også løgnagtig anti-Trump propaganda i døgndrift.

  F.eks. hører den gamle, før i tiden borgerlige, Berlinger til blandt de værst i så henseende. Det er udtryk for lige dele dårlig smag og foragt imod demokratiet – men hvad regner de egentlig med at få ud af det..?

  Tro de for Alvor, at Amerikanerne tager sig af hvad de danske aviser skriver – hvis de vel at mærke fulgte med i det – eller er det bare udtryk for den sædvanlige, barnlige udskamning af mennesker, der har en anden holdning..?

  Jeg er ikke nødvendigvis nogen stor Trump-fan, men hvor er det dog patetisk, at man konstant kører denne ensidige og løgnagtige hetz i mod ham, mens Hilary stort set ikke kan sætte en fod forkert.

  Men lyder det ikke som noget man kender..? Jeg er gammel nok til at huske, at Regan fik en tilsvarende behandling, da han i sin tid stillede op.
  Men jeg håber da inderligt, at Trump vinder – primært for at nyde venstrefløjens og pressekorpsets desperate flæberi hvis det sker…

  Kommentar by Bror Lerbror — 29. august 2016 @ 06:19

 3. Som Julian Assange sagde fornyeligt, så har WikiLeaks en masse kompromitterende materiale på Clinton, men på Trump har de ikke noget værre end hvad der kommer ud af hans mund hveranden dag.

  Det siger alt om hvem der fortjener at vinde!

  Kommentar by Sigwar — 29. august 2016 @ 06:51

 4. Forstår ik helt problemet her, Trump har jo netop sagt begge dele

  Donald Trump, remarks at a rally in Sacramento, Calif., June 1, 2016

  Donald Trump, remarks at a rally in San Diego, May 27, 2016

  Donald Trump, interview with the New York Times, March 26, 2016

  Donald Trump, remarks at a CNN town hall in Milwaukee, March 29, 2016

  Donald Trump, interview with Fox News Sunday, April 3, 2016

  Email interview with Daryl Kimball, executive director of the Arms Control Association, June 1, 2016

  Email interview with Richard Nephew, fellow with the Center on Global Energy Policy at Columbia University’s School of International and Public Affairs, June 1, 2016

  Kommentar by Pedersen — 29. august 2016 @ 08:28

 5. Trump siger det hele.

  Kommentar by Peter Buch — 29. august 2016 @ 08:39

 6. Stefan Molyneux citerede Ghandi i en youtube video om mediernes behandling af Trump.

  -First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.- Mahatma Gandhi

  ser ud som om vi er i 2. 3. stadie.

  Kommentar by Sorte Smølf — 29. august 2016 @ 08:53

 7. Hvis det ikke var tydeligt før, så er det vist efterhånden klart for enhver at Clinton News Network ikke er noget neutralt medie.

  Deres såkaldte faktacheckere er ret liberale i hvordan de fortolker kandidaternes udfald. Men meget konsistente i hvordan det falder ud. Clinton er ren som sneen, og Trump er det onde uhyre…

  Kommentar by Frode Holmgang — 29. august 2016 @ 10:14

 8. Søg i Google på “Clinton News Network” og vælg billeder.

  Kommentar by Hodja — 29. august 2016 @ 10:35

 9. Trumps problemer skyldes ikke så meget propagandaen fra Clinton lejren, som propagandaen fra republikanske anti Trump grupper. Det er interessant, at følge udviklingen på Liveleak, Youtube og Reddit mm. samt div. private neocon blogs.

  Specielt er det interessant, at se tidligere teaparty støtter, og prozionist grupper og enkelt personer nu outshamer Trump. Disse grupper er måske ikke i sig selv antalsmæssigt et problem for Trump, men det er derimod det materiale der kommer ud, og det antal der læser det.

  Resultatet af denne udvikling er ret besynderlig for hvor Trump og Clinton kampagnerne med følgere fører ret forudsigelige “Du lyver! Nej det gør du!” kampe, så er modstanderne til neocons og andre republikanske Trump modstandere domineret af Rand Paul og Rick Perry tilhængere, der dæmoniserer mod det republikanske kerne bagland over en bred kam.

  http://nationalinterest.org/feature/neocons-trump-voters-drop-dead-17344

  Kommentar by Pedersen — 29. august 2016 @ 12:08

 10. Man kan godt undre sig over den store mængde skandaler som Clinton er involveret i. Der er bogstaveligt talt tale om 1000 x Trump. Alligevel bakker næsten hele det etablerede system (finansverdenen, de røde, de etniske minoritetsgrupper, journalisterne etc.) op om Clinton:

  http://www.zerohedge.com/news/2016-08-28/if-does-not-disqualify-hillary-presidency-its-hard-know-what-will

  Det er simpelthen så sygt. Hvis folk ikke kan forstå opbakningen til Trump – så fejler de noget. Vinder Clinton vil hun blive den svageste præsident i USAs historie. Vinder Trump vil PC og MSM segmenterne hyle uforstående op i lang tid uden chance for nogensinde at fatte noget som helst.

  Kommentar by Sigwar — 29. august 2016 @ 15:25

 11. The Trump Train is on the move. All aboard. Tjuu-Tjuu
  Bilderbergernes New World Order bliver kørt i sænk og livet vender tilbage til mennesker, dyr og ting.

  Mullahernes barbari bliver smadret til ukendelighed og krigsideologien islam bliver begrænset til Saud-klanens område.

  EUrabia bliver reformeret og et fælles marked bliver drivende kraft bag foreningens nye medlemmer Frie Europæers Fællesskab.

  Crooked Lyin’ Killery og Hussein aka Barry fra Kenya skal ind og ruske.

  Kommentar by Iznogut — 29. august 2016 @ 20:24

 12. 4 – 08:28 Pedersen

  Sacramento, Calif., June 1, 2016

  https://www.youtube.com/watch?v=vPzKtRtkGX4&feature=youtu.be&t=544

  Nu har jeg hørt den tale .. Sacramento, Calif., June 1, 2016. (Havde allerede hørt den, derfor gad jeg lige finde stedet for dig). Her siger Trump, at han ikke vil have at Japan får atomvåben.

  Har ikke tjekket resten, du er i øvrigt velkommen til at bruge links. Det gør vi andre, fordi vi kan godt lide dem, men selvom du ikke kan, så gør det for vores skyld, pleeeeease.

  Kommentar by Ole Kjelmann — 29. august 2016 @ 21:02

 13. En vigtig årsag til at Trump efterhånden vinder større popularitet blandt hvide mænd i USA, er nok at det arbejdende folk efterhånden bruger så meget tid på internettet at de opdager den store forskel mellem udsagnene i mange traditionelle massemedier og de mere sandhedssøgende og faktatjekkende frie internetdebatter.

  Kommentar by perhag — 30. august 2016 @ 01:43

 14. Jeg håber, at Donald Trump bliver USA’s næste præsident.

  Som jeg ser det, er han mere intelligent en Hillary Clinton, som jeg oplever som en amerikansk udgave af Margrethe Vestager – klassens kloge pige, men så heller ikke mere.

  Hans opgør med Obama-Clintons udenrigspolitik er nødvendig, hvis USA og den vestlige verden skal overleve ‘globaliseringen’ herunder især den muslimske befolkningstilvækst med deraf følgende folkevandringer, som for muslimer altid vil have karakter af erobring af ‘de vantros’ lande og omvendelse eller drab af vantro. På billederne man ser hvordan.

  Indenrigspolitisk vil Trump genskabe arbejdspladser, som Obama-Clinton har ’solgt’ til udlandet. Han vil samtidig styrke flertallet mod ‘eliten’ og dens manipulationer vha MSM. Derfor er MSM hans mest indædte modstandere, fordi han er et angreb på deres næsten totale TV-magt over sjælene.

  Men eliten og MSM’s troværdighed er udfordret, fordi mange i dag bruger alternative frie online medier og derfor kan gennemskue MSM’s løgne specielt om muslimsk terror, som er et globalt problem – en lavteknologisk krigsførelse mod vesten – som MSM ikke tør konfrontere. Dels fordi den ikke kan kravle ned af det politisk korrekte multi-kulti træ, den er kravlet op i, dels fordi den udstiller elitens fatale bedrag og fejltagelse og dermed undergraver dens eksistensgrundlag fordi den vil blive afsat og miste de fleste af dens pamper-jobs med tilhørende høje indkomster.

  Donald Trump er politisk ‘disruption’ af USA. Og den kommer nødvendigvis senere, hvis den ikke slår igennem nu – i Europa er den allerede begyndt med Brexit, der fuldstændig tog røven på eliten og MSM.

  Kommentar by A-mad — 30. august 2016 @ 09:26

 15. 09:26 A-mad. Der er selvfølgelig den risiko, at NWO-Bilderberg er endnu mere kyniske end vi kunne forestille os og endnu bedre tænkende, end vi kan gøre os håb om at have ressourcer til at fremkalde i os. Det kan jo teoretisk godt være, at Trump er på deres side, og det er et kæmpe bluffnummer, som da Bush skiftede personlighed fra begavet politiker, til naiv halvåndssvag.

  Måske er Trump slet ikke, den han udgiver sig for, men blot en kleptomanisk milliardær, som vil tage røven på det amerikanske folk, og man kan understøtte det med at Chomsky vil stemme på Hillary stadigvæk, da hun vil gøre noget ved klimaet, mens vi nok kommer til at se et mere behersker USA mht begrænsning af CO2udledning, når Trump bliver valgt og indsat efter en korrekt optælling af stemmerne.

  Men, jeg vil anse det for ekstremt usandsynligt. You do the math.

  Kommentar by Ole Kjelmann — 31. august 2016 @ 19:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper