29. august 2016

Fra London til en kvindemoské et sted i København: Kunsten at skabe fred og frihed på trods af Islam…

For et par uger siden berettede TV2 Online, at 30.000 muslimer demonstrerede i London mod vold og ekstremisme. En god historie, omend TV2 glemte at fortælle, at demonstrationen markerede Jalsa Salana, Ahmediyaernes højtid. En islamisk sekt der ikke anerkendes som værende muslimer af de fire store retsskoler, og grunden til at en del følgere lever eksileret i Vesten. De er moderate på trods af Islam, ikke på grund af. Folk som Islamisk Stat vil slå ihjel, støtter ikke Islamisk Stat. Så blev vi det klogere.

I Danmark har der lige været afholdt ‘Salaam Shalom – en festival for fred’, en jødisk-muslimsk fredsfestival. Det er ikke nemt at finde muslimer blandt deltagerne, der udover Waseem Hussain (Dansk Islamisk Center) mestendel består af ikke-troende meningsdannere. Herunder Özlem Cekic.

Der er i det hele taget langt mellem snapsene blandt herboende muslimer, og medie-Danmark må have det svært, når de nu kører Mariam Moskéen i stilling. Der er noget helt galt når en kønsopdelt moské ses som progressivt, og ingen af de to initiativtagere Sherin Khankan eller Saliha Marie Fetteh klarer cuttet, selvom de i demokratisk henseende er mindre problematiske end deres rettroende kritikere.

Moskéens adresse nævnes ikke i artiklen, og i sidste ende er det jo nok mest et mediestunt. Halvdelen af dem der mødte op var ikke-muslimer, fortæller DR Online, og setuppet minder lidt om Demokratiske Muslimer, der blev etableret under stor mediebevågenhed i 2005, og hurtigt blev en organisation for ikke-muslimske velmenere. Fra DR Online – Ny kvindemoske: Hver anden til fredagsbøn var ikke-muslim.

“Fredag eftermiddag slog Mariam Moskeen dørene op for nordens første fredagsbøn, der blev afholdt af en kvindelig imam kun for kvinder. Der var ifølge Sherin Khankan, imam og stifter af Mariam Moske, fuldt hus, da hun begyndte sin åbningstale til fredagens bøn i Danmarks første kvindemoske i København. Men ifølge den kvindelige imam var det overraskende, at godt halvdelen af de 60 kvinder, der var mødt op, ikke var muslimer.

– Det er første gang, jeg har oplevet at muslimer og ikke-muslimer bad side om side. Det var en meget speciel oplevelse, siger Sherin Khankan, der er religionssociolog og imam i Mariam Moske.”

(Saliha Marie Fetteh, Özlem Cekic og Sherin Khankan, et sted i København, 26. august 2016; Foto: FB)

Oploadet Kl. 11:39 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/75768/trackback

21 Comments »

 1. Efter fredagsbønnen erklærede den kvindelige imam at nu var alle deltagerne i fredagsbønnen muslimer som hun dog hurtigt rettede til at det bare var for sjov, og sjov er det at hver gang islamisterne foretager sig noget så skal det være positivt uanset hvad som helst, en hemmelig adresse for en offentlig forening i Danmark fortæller alt ikke er som det skal være, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 29. august 2016 @ 12:05

 2. Borgerkrigen vinder frem, om end i det små.
  https://www.youtube.com/watch?v=LaaFO_E_Cd8

  Kommentar by Sindsro — 29. august 2016 @ 12:09

 3. Hvad er det vi kan lære af historien? Intet.

  Hvorfor? Jo, ser du. Da jeg voksede op tilbage i 70erne ude på Vestegnen, der stod børnene af de tyrkiske gæstearbejdere klar til at starte på første skoledag, ligesom os andre, som ikke kom fra det nyopførte betonslum i nærheden af parcelhusene, som danskerne var flyttet ud i.

  Da det ringede ind efter det første spisefrikvarter på denne vores første skoledag i vores første klasse, havde alle vi danskere en klar ide om, hvem de tyrkiske børn var, og hvad som konstituerede en muslim, vi havde lært det. Børn er lærenemme.

  Denne viden behøver vi ikke genopfriske eller tænke over mere, men venstrefløjen og lignende blæste mennesker sidder stadig og diskuterer deres overvejelser 4-6 årtier efter uden at være nået frem til, den viden vi børn havde erhvervet os dengang på 3 timer.

  På et halvt århundrede er kendsgerningerne ikke fastlagt endnu, tiltrods for at det intellektuelt svarer til en 3 timers lang øvelse for et 6-7årigt barn.

  UN overtager internettet inden præsidentvalget, og der kommer UN observatører til USA i 10 gange normal målestok for at sikre at valgsvindlen ikke kan blive tykkere, hvis da ikke det lykkes globalisterne at myrde Trump inden.

  Uden et frit internet kommer vi nok ikke til at høre meget til Julian Assanges nyeste afsløringer, men lad os da håbe det bedste.

  Kommentar by Ole Kjelmann — 29. august 2016 @ 12:11

 4. ‘Religionssociolog’ – det er virkelig en uddannelse der er brug for!

  Kommentar by Johnson — 29. august 2016 @ 13:14

 5. Mon de har købt en gammel telefonboks af KTAS til deres møde? De kan jo sagtens være der allesammen, bare de husker at stille skoene udenfor

  Kommentar by redneck — 29. august 2016 @ 13:49

 6. En mulig korrektion: Özlem Cekic har i et Rushy Rashids programmer for nylig omtalt sig selv som rettroende muslim.

  Kommentar by ino — 29. august 2016 @ 14:23

 7. Özlem Cekic strutter af sundhed grundet lys og luft, mens hun flankeres af gespenster. Trist at se.

  Også trist at se Kvinfo ikke kan se noget forkert i det her?

  http://kvinfo.dk/nyheder/nu-aabner-kvinde-moske-i-danmark
  Den nye kvinde-moské ligger et hemmeligt sted på grund af frygt for repressalier.

  Imam Waseem Hussain mener til gengæld ikke, at den nye kvinde-moské vil få nogen større betydning for de kvindelige muslimer i Danmark. Han udtaler til Politiken, at moskeen vil få svært ved at blive anerkendt i det danske muslimske samfund….

  Kommentar by tavsen — 29. august 2016 @ 14:27

 8. Mon ikke mange af tilløberne “svaler af” når kravet om kvindelig “omskæring” bliver aktuel, og de alle har udsig til at blive hen’ner og kønsløse som Özlem Cekic?
  Et hemmeligt sted? Er det ikke i Købmagergade?

  Kommentar by Birger Jensen — 29. august 2016 @ 15:36

 9. ‘Frygt for repressalier’? Hvem skulle det dog være fra? De mennesker jeg kender, der bor i Indre By, er ganske fredelige.

  Kommentar by Bastardo — 29. august 2016 @ 15:46

 10. Cancan er ren femtekolonne.

  https://syrienblog.net/artikler/portraetter/personer/sherin-khankan/

  Kommentar by Bastardo — 29. august 2016 @ 15:52

 11. Moskéen ligger Lygten 39, lige på grænsen mellem ydre Nørrebro og Nordværst, undskyld Nordvest.

  Ti mod én på, at Stampe, Jelved, Auken-pigerne og de andre tosser finder derhen.

  Kommentar by Henrik Petersen — 29. august 2016 @ 16:09

 12. Tænk hvis det var en nystartet virksomhed. Den vælger at holde adressen hemmelig så ingen, hverken kunder eller vognmænd kan finde derhen. Den er dømt til undergang.

  De tre skøre madammer, hvoraf de to allerede er iført ligklæde, har tre brikker at flytte med, en fra hver hjerne.

  Kommentar by k.m. — 29. august 2016 @ 16:41

 13. Moderne muslimske kvinder har altså fire brikker at rykke med. En for hver kogeplade.

  Kommentar by Zatopek — 29. august 2016 @ 17:02

 14. #11 Henrik

  Hvis moskéens adresse skulle være som du skriver, så er det der, hvor det kooperative mejeri Enigheden lå. Så vidt vides, ejes det i dag af et svensk ejendomsudlejningsfirma til erhverv, og der har Metroxpress /24timer og Plenti lejet lokaler, men Mariam figurer tilsyneladende ikke på den adresse.

  Kommentar by traveler — 29. august 2016 @ 18:05

 15. Ifølge MSM ligger den pågældende moske i Købmagergade. Der er vel grænser for, hvor hemmelig den adresse så kan være.

  http://www.fyens.dk/modules/mobile/article?articleid=3051370

  Kommentar by Kraka — 29. august 2016 @ 18:51

 16. Åh halleluja. smukt mediestunt. 30 muslimer- 30 personer fra DR, Politiken, De Alternative og De Radikale. 60 i det hele.
  (vi ser lige bort fra alle de kvindelige ofre for Islam- i moderne tid Catrine Mulligan- Vi kunne også nævne de få heltinder der eksistere som Hirsi Ali og Wafa Sultan…..men ellers sluger vi det råt hen over hovedet på alle de undertrykte kvinder og slaver etc etc etc., og det faktum at kvinder i Islam juridisk set er halvt så meget værd som mænd). Trompet fanfare for licencen, og lidt DhimmiRadio propaganda for Danskere.

  Kommentar by Michael Unna — 29. august 2016 @ 19:00

 17. Skulle der så prædikes en særlig form for Islam i denne “kvindemoske”?

  Eller skal kvinderne nu også opildnes til at udføre Koranens blodige befalinger, måske på alle mulige snedige forføreriske cancan-måder. Er der ikke noget Susanne Brøgger over hende, sådan noget ugribeligt, hverken fugl eller fisk

  Gør det nogen forskel hvem der er til stede når Imamerne øser af deres grænseløse had?

  Jo – men for en båtnakket Radikal er det vel vigtigere med “kønsligestillingen” end med selve det budskab der forkyndes is disse nu ligestillede hjernevasks-anstalter.

  Kommentar by Balder — 29. august 2016 @ 20:24

 18. Kurderen Øvslem er moslem og gift med en tyrker. Den lille fede kælling er utrættelig i sin iver for islams takbir.

  Kommentar by Iznogut — 29. august 2016 @ 20:29

 19. Gad vide hvad den samlede IQ kvotient kan snige sig op på?

  Kommentar by Finn A.Skov — 29. august 2016 @ 21:36

 20. Hvis de havde kaldt det for “Måskeen til frigørelse af Isalms kvinder”, ville jeg nok have sagt “OK, lad ske og støt det”, men jeg må tilstå, at jeg nok mere frygter, at de, i deres uundværelige gevanter, kan/vil opbygge en celle, som “pænt” i baggrunden kan servisere/udøve de sande ordre i KOranen.
  Eller har de virkelig vestlig mod/livvagter nok, til at gå imod KOranens klare påbud?

  Jeg er normalt ikke pessimist, men i form af Islam og deres KOran, klædedragt osv, tror jeg dem ikke over en dørtærskel!

  Og skulle det ske, at de mandlige tilhængere af deres isme, accepterer dette “stunt” og ikke tager hverken sharia eller socialkontrol i anvendelse, så er der absolut AL GRUND til, at være yderst mistænksom, over for deres reelle hensigter med foretagenet;
  for Isalm ER Islam og kan ikke gradbøjes, uden at de stemples som afhoppere og dermed står først for, i KOranens påbud om vold og udryddelse.

  Det er grimt at skrive, for jeg ønsker et absolut nyt og nutidigt syn på tingene, men dette lyder både for let og for fordækt, ja, alene hvilken muslimsk mand ville tillade sin hustru/ejendom at deltage åbenlyst, til skade for hans ære i “stormoskeen?

  Eller er det KUN fraskilte muslimske kvinder, med vestlige livvagter der deltager?

  Kommentar by Carstens — 29. august 2016 @ 22:00

 21. Absurd at dette mediestunt i det hele taget omtales, jeg kunne forstå det hvis der have været 1000-vis af muslimske kvinder der, men 30 (tredive) kvinder, som uden tvivl ikke opfattes som rettroende muslimer at de store muslimske trossamfund.
  I øvrigt er tendensen med flere moskeer, kvinde eller ej, helt skæv ! Der skulle snarere lukkes nogle af de allerede eksisterende moskeer.

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 29. august 2016 @ 23:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper