30. august 2016

Emil Sloth Andersen: Bedre online-debat, tak (2014) – Multikultur er godt, Giv plads til Islam (2016)

Sidst jeg læste noget fra statskundskabsstuderende Emil Sloth Andersen, ville han forbedre online-debatten, da ‘demokratiet er vores fællesareal’, og grimt sprog i øvrigt gjorde ham ‘deprimeret’. I et nyt indlæg i Dagbladet Information vil han nu give plads til Islam, og påpeger at det er en myte at Danmark ikke kan klare mere indvandring, og alt i øvrigt kunne lykkedes, hvis blot vi talte ‘forskellig op’ og tror nok på det.

Multikulturen slår fejl, fordi nogle skriver noget grimt på Facebook. Han bruger selv ordet ‘kartoffeldansker’, og lyder til at være godt integreret i Muhammeds Danmark. Radikale Emil burde sidde i et skur og snitte Rondellshunde, fremfor at skrive indlæg til Information – I min folkeskole læste muslimerne højt fra koranen.

“Jeg begyndte i en klasse i Aalborg med 19 elever, otte af dem var flygtninge fra Somalia. Mine bedste venner hed Mohamed, Allan, Hassanur, Søren og Ahmed. … Vi var et multifarvet hus med utrolig højt til loftet. Og hvad var så grunden til, at vi holdt sammen på trods af vores kulturelle forskelligheder?

For det første havde vi en leder, der talte forskellighed op. Min klasselærer fortalte os jævnligt, at vi, på trods af vores spøjse sammensætning, var ’skolens bedste klasse’. Vi troede så inderligt på det, at det gik hen og blev sandt.

… hun var heller ikke fremmedforskrækket. ‘Bidrag med jeres mad, jeres religion, jeres kultur. Bidrag med hvad som helst. Bare I bidrager’ – dét var budskabet. … Den tredje grund til at vores sammenhold blev stærkt var, at vi shoppede rundt i hinandens kulturer.

Muslimerne fik undervisning i koranen i skoletiden. Bare rolig. Det var en udgave af islam så langt fra Grimhøj-moskeens version, som man kan forestille sig. Og dét var jo netop fordelen.

(Allan Edwall som Anton Svensson i Emil fra Lønneberg, 1971)

I frikvartererne hørte vi muslimerne recitere højt fra Muhammeds bedrifter. Muslimerne blev mødt med et smil, når de viste deres religion og sig selv frem. På den måde havde de lyst til fællesskabet.

… I juledagene sad somalierne og klippede julehjerter og sang med på Jesus og Josefine. Vi drenge med danske efternavne rendte rundt med somalisk neglelak på fingrene i anledning af eid-festen.

Hvis vi dropper islamforskrækkelsen og selvbeskyttelsesmanien og i stedet rækker hånden lidt frem, kan vores lille fællesskab blive rigere af flygtninge fra muslimske kulturer. Ligesom min lille klasse havde været uendeligt fattigere uden flygtninge.”

Oploadet Kl. 10:17 af Kim Møller — Direkte link31 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/75780/trackback

31 Comments »

 1. Nej hvor hyggeligt. Hvad blev der så af klassekammeraterne? Jeg vil formode dem med danske navne er blevet skaffedyr (fraregnet Emil) og dem med fremmede navne er blevet “nydere” i ordets videste betydning.

  Det er jo fint for Emil at han sådan er blevet beriget. Problemet er bare at det ikke er alle der ønsker denne berigelse men de får ikke valget.

  Kommentar by redneck — 30. august 2016 @ 10:28

 2. De Radikale er mestre i at suge den slags Emil’er til sig. Opblæste, uerfarne og våde bag ørerne

  http://universitetsavisen.dk/files/imagecache/930x/pictures/emil_sloth.jpg

  Kommentar by BB — 30. august 2016 @ 10:33

 3. Debatkulturen i dagens Danmark er skabt af venstrefløjen. Siden jeg begyndte at diskuttere politik i 1980’rne har der hersket et meningsdiktatur, der ikke har tilladt spørgsmål til og kritik af masseindvandringen. Andre holdninger end den herskende er blevet mødt med spørgsmålet “Er du racist? Hva’? Er du?” – og det har kun de færreste ønsket at have siddende på sig. De der har forsøgt at forklare, at modstand imod masseindvandring ikke er racisme er blevet lagt for had af råbe-koret. Idag praler racisme-kortet af på folk generelt – og nu skal vi så lige pludselig til at stramme op for den debatkultur, som venstrefløjen selv har indført.

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 30. august 2016 @ 10:36

 4. “Vores lille fællesskab blive rigere af flygtninge fra muslimske kulturer”.
  Jeg gik i skole, da der heldigvis ikke var muslimer i landet. Der var ingen, der savnede fremmedkulturer. Vi læste om neger-problemerne i USA og glædede os over, at vi ikke levede i et splittet (multi)kulturelt samfund.
  Vi så frem til at blive så rige, så vi kunne rejse ud og besøge de fremmede.

  Kommentar by britta due andersen — 30. august 2016 @ 10:41

 5. 180grader.dk er også hoppet med på mainstream mediernes vogn. Den usynlige hånd på sitet er simpelthen igang med at klinisk udrense stedet for debattører der er kritiske overfor indvandringen.

  Kommentar by Ole B. — 30. august 2016 @ 10:55

 6. 10:36 Lige præcis. Meget præcist beskrevet, hvordan det hænger sammen, og det burde selv venstrefløjen kunne indse, inden deres repræsentanter opfinder et nyt narrativ om, hvem der har skabt hvad. Deres løgne bliver mere og mere vanvittige, mere og mere naragtige, hykleriske og selvudstillende.

  “I frikvartererne hørte vi muslimerne recitere højt fra Muhammeds bedrifter. Muslimerne blev mødt med et smil, når de viste deres religion og sig selv frem. På den måde havde de lyst til fællesskabet.”

  Ja, det ser vi tydeligt henover årene.

  Kommentar by Ole Kjelmann — 30. august 2016 @ 11:19

 7. “Muslimerne fik undervisning i koranen i skoletiden. Bare rolig. Det var en udgave af islam så langt fra Grimhøj-moskeens version, som man kan forestille sig”. Der findes åbenbart flere udgaver af Koranen, det var jeg ikke klar over!

  Kommentar by Laberemus pro Patria — 30. august 2016 @ 11:46

 8. Hvor Udansk, typisk radigal.
  Bette Emil er tydeligvis ikke interesseret I DK og de etniske danskere.
  Jeg ønsker, at han snarest mulig rejser til et muslimsk-kaos land, hvor alting, iflg ham selv, er så fedt og fredeligt.
  I det vestlige Europa star indfor et opgør med denne ideologi og besættelse. Emil og hans ligesindeede vil ikke overleve dette opgør, da de fornægter virkeligherden. Synd for ham(dem).
  P.

  Kommentar by Piotr — 30. august 2016 @ 12:04

 9. Emil Sloth Andersen kan være fuld af løgn og bare beskrive sin våde drøm fra i går. På den anden side er der en svag mulighed for, at han taler sandt, men hvor er dokumentationen??? Historien er bragt i Information og med David Trads æraen in mente er det jo ikke just ærlighed og sandfærdighed som den sprøjte er kendt for!

  Kommentar by pseudonym — 30. august 2016 @ 12:05

 10. 180grader.dk er af uransagelige grunde på Infomedia. Uriasposten er ikke. Hvad er logikken ?

  Kommentar by BB — 30. august 2016 @ 12:07

 11. #10 Urias er en privat blog. 180grader.dk er en (i princippet) brugerstyret “avis”.

  #5 180grader burde nok droppes helt, og en eller anden genbruge konceptet til et reelt frit site.

  Kommentar by Odo — 30. august 2016 @ 12:12

 12. Hvormange af klassekammeraterne kunne så læse og regne efter 9år? Og begyndte pigerne med de fremmedartede navne at gå med tørklæde i 6. klasse og fik forbud mod at gå til skolefest?

  Der er meget den gode Emil ikke fortæller….

  Kommentar by redneck — 30. august 2016 @ 12:14

 13. Det er måske nogle fra klassen Emil – voksne, over 25 år men intet om udseende i øvrigt
  http://www.bt.dk/krimi/lastbil-ramt-af-stenkast-fra-motorvejsbro-fire-fem-personer-flygtede-fra-stedet

  Kommentar by redneck — 30. august 2016 @ 12:19

 14. Ja, ja sådan går det jo, når lille emil sådan stikker hovedet langt ned i sødsuppe terrinen, og prøver at slubre det berigende sammen kog af fejlslagen opkog af rådne ranker op. Han fremstår total til grin, han har sikkert siddet med en terrin over hovedet, da han nedskriblede sine følelses udbrud, radigalt sødsuppe, når det er værst.
  Vi er rolige, lille sødsuppe emil, vi ved godt isislam ikke har noget med isislam at gøre…..ha..ha..ha..ha..

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 30. august 2016 @ 12:45

 15. Hvor har denne lille emil Snoth andersen sit hoved henne ?
  Mener denne lille kujon, at kvinderne Nytårsaften i Köln og diverse festival kvinder, bare skal række hånden lidt frem ? og glemme deres islamforskrækkelse, det skal man vist være retarderet væmligbo for at efterleve.
  Hvad er det for en selvbeskyttelsesmani mandslingen emil fabler om, er det muhammedslavetøsernes mani med at vikle 20kg stof rundt om deres hoveder, så deres adfærds vanskelige fætter, onkler, fædre,brødre bedre kan skelne imellem hvem de må overfalde.
  Nej, dette håbløse terrinhoved emil, bør forføje sig til haveskuret og snitte Rondellshunde, helt rigtigt set.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 30. august 2016 @ 13:17

 16. Islam kan antage mange ansigter, her blev f.eks råbt Alahu Akbar” da Smayl Ayad dolkede en backpacker til døde og sårede den mand der ville beskytte hende så han også døde.

  http://ekstrabladet.dk/112/slaaet-brutalt-ihjel-nu-skal-hun-besoege-resten-af-verden/6263106

  Det er dog sikkert og vist det intet har med islam at gøre og den dræbte backpackers mor udtaler “Han er ikke en islamisk fundamentalist. Han har aldrig sat en fod i en moske”…. joeh, her vender vi den anden kind til, ingen grund til at betale bod i kameler

  Kommentar by redneck — 30. august 2016 @ 14:00

 17. Emil´s beretning om de glade skoledage i Ålborg er noget af det mest kvalmende jeg længe har læst.

  Kommentar by Bror Lerbror — 30. august 2016 @ 14:04

 18. Gør plads til islam.
  Er det ikke Mogens Jensens punchline?
  Emil mener måske mere plads end Danmark, som socialdemokratbøssen jo nævnte i hans nonsens.

  Kommentar by Nielsen — 30. august 2016 @ 15:00

 19. Endnu en gang en fortælling om hvordan lykken og frelsen fandtes og findes i folkeskolen. Og det skal vi allesammen lære af.

  Men med puberteten – og forskellige opfattelser af kønsroller og seksualmoral – opstår der en skarp opdeling mellem dem og os. Hvem har Emil rakt hånden frem til – og været kærester med? Ahmeds søster?

  Kommentar by BE — 30. august 2016 @ 15:48

 20. Ja, det er altsammen meget godt, men hvor er pigerne, altså de muslimske drenges søstre henne i den historie?

  Nå nej… Sagen er den, at det kun er muslimske drengebørn, der må rende rundt og lege med danske drenge. Det havde jeg helt glemt. Dumme, dumme mig.

  Kommentar by Arne Torp — 30. august 2016 @ 15:56

 21. Jeg kunne godt tænke mig at tale med statskundskabsstuderende (og kommende radikal politiker) Emil Sloth Andersens klasselærer om hans påståede oplevelser og om hendes undervisning i koranen i skoletiden. Eller det var næppe en kvinde, der underviste i koranen.

  Og hvor endte de otte flygtninge og venner fra Somalia henne?

  Kommentar by traveler — 30. august 2016 @ 15:58

 22. Havde jeg en sådan i min omgangskreds ville jeg blot vende ryggen til ham efter eventuelt at have meddelt ham at han var en idiot. Ikke mere, ikke mindre. Dialog er at fodre svinet. Jvf Mat 7.6.

  Kommentar by River — 30. august 2016 @ 17:03

 23. Søger man på nettet på fænomenet “Emil Sloth Andersen” finder man en liste over studenter årgang 2013 fra Aalborg Katedralskole. Listen består selvfølgelig af gennemført liljehvide afgangsklasser. Det sætter os på sporet af den mere sandfærdige Emil.

  Kommentar by traveler — 30. august 2016 @ 17:18

 24. ja hvis vi taler grimt om krokkedillen bider den nok ikke. Glistrup mente at de blot sleskede sig ind på os , indtil de var mange nok. Lars Hedegaard, Helle Merete Brix har (havde ) i mange år advaret os. Der er ingen historisk erfaring på de naive hallalglade hippiers vegne, men lad os da tage det med lidt humor.

  Nej hvor er i altså også grimme, og tale så grimt om Islam og de stakkels muslimer, som føler sig tvunget til at udføre så megen terror, fordi I taler så grimt. Tænk sig. Tænk hvis man brugte ordet Jøde istedet for muslim, hvordan ville det så ikke lyde?

  Jøde dræber katolsk præst i Frankrig under højmesse. Jødisk stat bortføre kvinder til sexslaveri. Jødisk terror hid og did i Thailand, Nigeria, Indien. Jøder myrder skolebørn i Beslan i rusland. Jøder kapre fly for at flyve dem ind i World trade center, imens Jøder jubler i danmark…..Tænk sig at tale så grimt om Jøder.

  Hvordan går det foresten Jøderne i Europa, nu hvor Der er så mange muslimer i europa?

  Så sandelig en berigelse verden har givet os med Islam (hvis man altså er mascokist). Stockholmsyndromet.

  Kommentar by Michael Unna — 30. august 2016 @ 17:21

 25. Jeg er sikker på at han er fuld af løgn- exhibit a: han nævner ikke hvilken skole. Og nej, Aalborg er absolut heller ikke multikulturel fryd og gammen, tro mig.

  Kommentar by Konservativ Nihilist — 30. august 2016 @ 18:02

 26. Den små Emil er statskundskabsstuderende, og burde kende til begrebet empiri. Hans anekdotiske bevisførelse er dybt ligegyldig. Måske minderne om de glade folkeskoledage er blevet lidt lysere med årene, især eftersom man nu kan skabe sig en lukrativ levevej i DK ved at hylde multikulturen enten som radikalt folketingsmedlem eller funktionær i røde kors. En livsdrøm for enhver stud.scient.pol. Empirien kan derimod fortælle os, at indvandringen af store grupper af muslimer har været en katastrofe, uanset hvorhen i verden man vender blikket. Selv Sverige, hvor det herskende paradigme har været en obligatorisk, nærmest dogmatisk hylden af det multikulturelle og islams fortræffeligheder har massive problemer med muslimske parallelsamfund og landet er vel, fraset Frankrig, det tætteste vi kommer på et europæisk land, der har bragt sig selv nær socialt kollaps alene pga. Indvandring fra muslimske lande. Det ville være bedst at ignorere naive tåber som Emil Sloth Andersen. De er uden for empirisk og pædagogisk rækkevidde.

  Kommentar by Anonym — 30. august 2016 @ 20:03

 27. Emil sidder med potten på hovedet og kan ikke se hvad der foregår.
  Ligeså etaten her i Danmark.

  Kommentar by Sindsro — 30. august 2016 @ 21:07

 28. Emil kender nogle flinke muslimer (hvis ikke hans historie er opspind),
  ergo er alle muslimer flinke!

  Der er jo nok en grund til at mindst halvdelen af Danmarks befolkning mener det modsatte Emil, vi har også haft muslimer i vores skoleklasser og idrætsforeninger, osv !!

  Kommentar by A Andersen — 30. august 2016 @ 21:48

 29. Se på billedet af ham. Han har været de muslimske klassekammeraters personlige “dansedreng” hvis det da ikke bare er løgn det hele.

  Kommentar by Træt — 30. august 2016 @ 22:25

 30. Jeg tror Emil er i den månedlige numsehulskløe..

  Kommentar by Hul igennem? — 31. august 2016 @ 02:41

 31. Det var en udgave af islam så langt fra Grimhøj-moskeens version, som man kan forestille sig.

  Det sætter lissom’ niveauet. Selv fik han åbenbart ikke meget ud af at gå i skole med muslimer. Anekdotisk evidens er som bekendt ikke båndbredden værd, at man har en mormor der engang arbejdede på plejehjem siger meget lidt om forholdene på plejehjem generelt. Hvis der så blot var lidt kød på alle flosklerne, noget konkret, så kunne det måske være interessant, men der er desværre kun fuld drøn på de sproglige klicheer og idiomerne, f.eks intetsigende lirum-larum ala “vi shoppede rundt i hinandens kulturer”, som hverken forklares eller eksemplificeres (med mindre institutionaliseret julehjerteklipperi er “kulturshopping”). Dybest set har vi at gøre med en lang stribe uforklarede postulater som unge Emil tror i sig selv får legetimitet og slagkraft hvis de formidles syltet ind i tidens allermest indholdsløse modebegreber.

  Kommentar by davidk — 31. august 2016 @ 11:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper