2. september 2016

Jalving om kulturmarxisten Rasmus Boserup, der ‘underkender tilstrømningens iboende konflikter’

Rasmus Alenius Boserup trak nazi-kortet mod højrefløjen i søndagens Jyllands-Posten, hvor han postulerede, at enhver tale om borgerkrig kan blive ‘en selvopfyldende profeti’. Folk der advarer mod konflikten, er ansvarlig for konflikten. Mikael Jalving sætter kulturmarxisten Rasmus Alenius Boserup på plads – Boserups pompøse naivitet.

“Det er næsten morsomt at se den yngre mellemøstforsker Rasmus Alenius Boserup (f.1975) med speciale i arabiske oprørsbevægelser blive castet af danske mainstreammedier som überekspert med privilegeret adkomst til at fælde den endelige dom i alle sager af betydning, herunder mulige scenarier for Europas udvikling. Senest bliver forskerens tvivlsomme sprogteori brugt i JP (28/8) til at godtgøre, at en ubestemt gruppe til højre puster til ilden og følgelig bør overlade scenen til dem til venstre, når det gælder udlændingespørgsmålet.

… Ligesom store dele af den europæiske venstrefløj og resterne af kultureliten afviser han, at Vesteuropa står foran betydelige sociale, økonomiske, politiske og kulturelle problemer på grund af den fortsatte tilstrømning af primært unge muslimske mænd fra Nordafrika og Mellemøsten. …

Det er alt sammen en overdrivelse, sådan må man forstå hr. Boserup, som underkender tilstrømningens iboende konflikter og til JP svarer, at ‘den eneste gruppe vi historisk har set gøre det i Vesteuropa, er europæerne selv, hvad enten det har været på baggrund af fjendebilledet skabt af folk fra højre- eller venstrefløjen eller noget helt tredie’. Til Politiken har han forklaret, at ‘borgerkrige er afhængige af, at meningsdannere, demagoger eller populister aktivt identificerer noget, der skal forsvares, og nogen, der truer dette’.

En stedse højere koncentration af muslimer og uuddannnede migranter udgør altså ingen trussel for vore sekulært-kristne samfund med en høj grad af professionalisering, ligestilling og økonomisk omfordeling. Ser vi bagud, så er det snarere europæerne og ‘populisterne’ selv, der er problemet.

Ingen kender fremtiden, men Rasmus Alenius Boserup må kende Mellemøstens, Nordafrikas og Sydspaniens historie dårligt. … De kristne kernelande i Mellemøsten og omkring Middelhavet mistede ikke magten og territoriet, fordi de talte grimt eller ‘demagogisk’ om erobrerne, men fordi de var for civiliserede.

Vi behøver på sin vis slet ikke at læse Koranen for at forstå islams indbyggede brutalitet og regeltyranni. Vi kan nøjes med at sætte os ind i den arabiske historie… Hvad morgendagen angår, føler hr. Boserup sig sikker på, at tilrejsende muslimer med varierende grader af islamiske normer, vaner og æresbegreber ikke udgør nogen trussel for Europas indre sikkerhed og orden i de kommende årtier. Det får være. Men forskeren må være så ærlig at erkende, at sporene skræmmer, og at det er et ganske nyt socialt, nationalt og postkolonialt eksperiment, som de vesteuropæiske lande er slået ind på. Et eksperiment, der ser ud til at tilspidses i årene fremover…”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/75882/trackback

8 Comments »

 1. Det er vist den samme joke igen, som tydeligvis former de afstumpede naive officielle politiske forkvaklede moral. Den kan sammenføjes i en sætning: Hvis man taler grimt om krokkedillen, er man selv skyld i at den bider, når den kommer tæt på… Jeg ved ikke hvor mange petrodollars Rasmus Boderup har fået for sådan en idiotisk fejhedsmoral, som forkvaklet giver advaren ansvaret for ulykken, som der var advaret imod, men forhåbentlig kan de fleste se hvilken afstumpet idiotisk moral han lægger for dagen.

  Kommentar by Michael Unna — 2. september 2016 @ 20:27

 2. En mellemøstforsker, hvad kan en sådan bruges til? Man behøver bare åbne øjnene for at se Mellemøsten i vore omgivelser.

  Kommentar by Menig 442 — 2. september 2016 @ 20:46

 3. Det er ikke muslimer der slår os ihjel, det er folk som rasmus boserup og de politikere der lytter til dem.
  Venstrefløjen og deres “eksperter” har mange grunde til at ønske sig mere muslimsk indvandring, og hvor mange europæere der dør i den proces er de bedøvende ligeglade med. Det er der intet nyt i, ser man på europæisk historie har det altid været sådan når de skulle gennemtrumfe endnu en ny totalitær ideologi.
  Det mest bekymrende i den nyeste der vistnok går under dæknavnet “humanisme” er at så mange fra blå blok også er hoppet på den, og nu aktivt hjælper dem med at smadre europa indefra. Jeg betragter samtlige af dem som medskyldige hver eneste gang en immigrant begår kriminalitet, hvilket er mange tusinde gange dagligt på europæisk skala. Og alligevel kan en mand som søren boserup stadig få taletid…
  Vi må jo have et ubevidst kollektivt ønske om at begå selvmord, andet kan vel dårligt forklare at vi stadig lytter til de mennesker.

  Kommentar by Per — 3. september 2016 @ 00:12

 4. “De kristne kernelande i Mellemøsten og omkring Middelhavet mistede ikke magten og territoriet, fordi de talte grimt eller ‘demagogisk’ om erobrerne, men fordi de var for civiliserede.”

  Jeg tror heller ikke parlamentarisk demokrati er i stand til at gøre hvad det vil kræve at forhindre islamisering af Europa. Det er ret trist for nu at understate.

  Kommentar by Moran ya Simba — 3. september 2016 @ 01:06

 5. Det tror jeg heller ikke Simba. Det kræver at vi alle handler som Anton lundin-Pettersson. For vores ministre og embedsmænd kunne aldrig finde på, at tage fuglen ved vingebenet.

  Kommentar by Nielsen — 3. september 2016 @ 02:19

 6. Det bliver noget af et ’scope’ om et års tid, hvis der bliver topmøde om migration og verdensfreden mellem Europas syge mutter, USA’s nyvalgte hjerneskadede præsident (og forhenværende præsidentfrue) samt lommekaliffen fra det eroberede Byzans.

  Kommentar by traveler — 3. september 2016 @ 10:50

 7. Eller rettere sagt ’scoop’…

  Kommentar by traveler — 3. september 2016 @ 10:53

 8. Jeg ville ønske, at man mange ville læse Min afsked med islamismen af Ahmed Akkari, så ville det gå op for mange, at den islamiske verden er utroligt splittede og ikke fungerende. At vi gider forsørge disse splittede personligheder i vort eget land – er uforståeligt, ligesom den svenske læge, som fortæller at ikke så få flygtningebørn er i alderklassen 30-40 år. Der var nogen offentlige ansatte, som ikke skulle have løn.

  Kommentar by Otto Stiedl — 3. september 2016 @ 18:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper