4. september 2016

København: Politiet anholder 11 venstreradikale – Medier associerer For frihed med urolighederne

Lørdag demonstrerede For frihed for første gang i flere måneder, og ventetiden havde givet hovedstadens venstreradikale ro til at mobilisere lidt. Denne gang fandt moddemonstrationen sted under parolen ‘Aliens mod fremmedhad‘ (med udleverede masker), og inkluderede hermed systematisk overtrædelse af maskeringsforbuddet. Som det klart fremgår af det tilgængelige billedmateriale, så var det dog stadig samme personkreds med tilknytning til organisationer såsom Antifascistisk Aktion og Revolutionære Antifascister. Revolutionære gadekrigere.

Politiet valgte også denne gang ikke at opløse moddemonstrationen, og nøjedes med at anholde 11 venstreradikale for mindre forseelser. Jeg bruger sjældent store ord, men mediernes fortælling er ikke bare upræcis eller utilsigtet usand, men løgn i ordets egentlig betydning. Ritzaus vanvittige artikel nåede blandt andet DR.dk og Jyllands-Posten.

Københavns Politi har anholdt 11 personer under en demonstration arrangeret af den islamkritiske gruppe For Frihed – der tidligere gik under navnet Pegida – hvor der også blev kastet med røgbomber. Det oplyser politikommissær Lars Krabbe fra Københavns Politi.” (JP.dk, der gengiver Ritzaus Bureau, 3. september 2016: 11 anholdt under islamkritisk demonstration i København)

BT beder læsere tippe avisen, men hvis de vitterlig har haft en journalist på stedet, så kunne de nøjes med at rapportere det enhver kunne observere ved selvsyn. Eksempelvis nævne at egyptiskfødte Cherif El-Ayouty, blev forsøgt overdøvet af maskerede venstreradikale med anti-racistiske paroler. Det er ikke raketvidenskab. Den ene gruppe stod stille og hørte talere, den anden gruppe forsøgte at bryde politiets beskyttelse, for at nå førstnævnte. Det handler således ikke om et ’sammenstød på åben gade’, men overfald i ordets egentlige betydning. Mødeterror.

Efter demonstrationen blev advokat Rasmus Paludan fulgt hjem af to autonome. Han tog mobiltelefonen frem og forevigede seancen, og det kan kun anbefales. Det er ikke for sjov de helst optræder maskeret. De har ikke gode intetioner, og hader at blive fotograferet. Hermed en direkte opfordring.

(Venstreradikale forfølgere)

(For friheds Tania Groth overværer anholdelse af venstreradikal)

(En af de anholdte, fra nedenviste video. Flere på Youtube)

“Det interessante var, at moddemonstranterne (bortset fra en enkelt højtråbende og buttet negerpiges vedkommende) var purunge hvide drenge og piger, der kunne have været mine børn. Men jeg må konstatere, at noget er gået grueligt galt i disse unge menneskers opdragelse. Og her tænker jeg ikke alene på deres øjensynligt grænseløse uvidenhed, hvad angår islams dårligdomme. Nej, jeg tænker på deres opførsel.

Aldrig har jeg set så megen uartikuleret vrede, uanstændighed og mental underfrankering. … Det er ikke bare mangel på pli og dannelse. Det er pøbelmentalitet og afstumpethed.” (Uwe Max Jensen, 4. september 2016)

(For frihed-optoget)

(‘Aliens mod fremmedhad’)

(kvindelig moddemonstrant i afstumpet t-shirt og palæstinensertørklæde)

(Mere eller mindre kampklare ‘antifascister’)

(Bannere for Antifascistisk Aktion og Revolutionære Antifascister)

(Th: Jesper Legarth Qvist fra VS’ernes Solidaritet,)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/75903/trackback

42 Comments »

 1. De råbende og skrigende pædofile idioter skulle bare have nogen klø.
  Men det er jo forbudt at slå på børn, så politiet overholder loven.!

  Kommentar by Sindsro — 4. september 2016 @ 10:23

 2. Her er et billede jeg tog af taberne i går, de mange år på RUC har virkelig betalt sig af :-)
  https://www.flickr.com/photos/kristoffer-trolle/29408951026
  Der er også flere billeder som ligger på facebook event.

  Kommentar by Kristoffer — 4. september 2016 @ 10:30

 3. Forbyd moddemonstrationer mod lovlige demonstrationer samme sted. Moddemonstrationerne skal finde sted mindst 10 km væk, hvis de skal foregå på samme tidspunkt.
  Der spares tusindvis af kroner i udgifter til politibeskyttelse af de fredelige mest pensionister, der demonstrerer i den lovlige For Frihed demo.

  De yngre, råbende, rasende og køllesvingende overfaldsmænd fra AFA og andre udskud, kan bevogtes 10 km væk og bør anholdes, hvis de angriber politiet eller løber væk fra stedet, hvor de er anvist plads til deres moddemo.

  Ritzau bør ifalde en kæmpe bøde for at bruge løgne med det formål at hetze til overfald af den fredelige For Frihed demo.

  Kommentar by A-mad — 4. september 2016 @ 10:41

 4. Vandkanoner og beanbags:-)
  I øvrigt træk al støtte til de venstraradikale “projekter”.

  Kommentar by Frank Hagmann — 4. september 2016 @ 11:01

 5. Ingen i Danmark behøver de statsstøttede medier der om transformere sandheden til en lodret løgn, har politiet fået besked på at holde lav profil over for de maskerede samfundsomstyrtere? De kommunistiske moddemonstranter må sidestilles med motorvejsbroernes stenkastere og Christianias hashsælgere samt de korandyrkende imamer, Danmark ledes af socialister i et misforstået demokrati, forbyd islam i Danmark. PS. Medierne er begyndt at omtale de nedkastede sten fra motorvejsbroerne som nedfaldne, løgnen bliver ikke tykkere med statsgaranti.

  Kommentar by emmagad — 4. september 2016 @ 11:18

 6. Nogen burde forfølge de løgnehistorier. Hvad med en tur i Pressenævnet.

  Kommentar by Michael — 4. september 2016 @ 11:20

 7. Uwe Max Jensens tale til For Friheds demonstration d. 3. september 2016

  http://www.youtube.com/watch?v=V6aB3Wj15WI

  God tale! Bedre end stripperiet synes jeg…

  Kommentar by Balder — 4. september 2016 @ 11:20

 8. På de billeder og videoer jeg har set derfra kan jeg ikke undgå at bemærke at de eneste indvandrere i demonstrationerne er talere og tilhørere hos pegida!

  De “mangfoldige” autonome består tilsyneladende kun af hvide danske unge hjernedøde fascister.

  Kommentar by per — 4. september 2016 @ 11:23

 9. 6 11:20 Lad disse nogen være os. Jeg foreslår en aktionsgruppe, som starter med at lægge sag an mod staten og pressenævnet osv efter behov. Som Pamela Geller og Gavin Boby klart viser, så betaler det sig at kæmpe, især med en god advokat og en pose penge ved sin side.

  Kommentar by Ole Kjelmann — 4. september 2016 @ 11:28

 10. man kan skrive til min mailadresse olekj@live.dk, hvis man vil i kontakt med mig for i fællesskab at hyre en advokat til at forfølge disse sager straks på de danske borgeres vegne.

  Kommentar by Ole Kjelmann — 4. september 2016 @ 11:30

 11. Pressens udlægning minder om den gang English Defence League for et par år siden fredeligt demonstrerede i Aarhus. EDL sted fredeligt mens de blev angrebet at stenkastende fascister fra venstrefløjen. Der blev anholdt ca. 70 ialt. De 68 var venstrefløjsfascister og samtlige der blev tilbageholdt i 14 dage var folk fra venstrefløjen iført t-shits med påskriften “Allahs soldater”. Men Aarhus politi, og pressen, beskrev hændelsen med ordene “de to grupper røg i totterne på hinanden”.

  Vi har mao. en presse, der er villig til at give et fortegnet billed af virkeligheden for ikke at skade den yderste venstrefløj.

  Kommentar by John — 4. september 2016 @ 12:36

 12. JP: “De anholdte har gjort sig skyldige i en række forseelser, som spænder lige fra overtrædelser af ordensbekendtgørelsen, overtrædelse af maskeringsforbuddet og til vold mod den, der handler i offentlig tjeneste eller hverv.”

  Kommentar by denonde — 4. september 2016 @ 13:31

 13. […] på Uriasposten, hvordan LØGNEPRESSEN bevidst forvansker […]

  Pingback by For Friheds demonstration d. 3. september 2016 | Hodjanernes Blog — 4. september 2016 @ 13:35

 14. Politiet mente de kun delvis var maskeret ,jeg spurgte dem om hvorfor de ikke anholdte disse maskerede mennesker , men fik svaret de er jo kun delvis maskeret jeg spurgte dem så hvad en hel makering var ??? var det når hænderne var gemt i hansker ,men fik ingen svar og fik af vide jeg skulle gå —-what?

  Kommentar by Elsebeth Karlsen — 4. september 2016 @ 13:50

 15. Klag til pressenævnet!!!

  Kommentar by Nomini — 4. september 2016 @ 13:57

 16. Klart forsøg på intimidering og chikane fra de venstreorienterede idioter. Lad mig forudse at det vil fortsætte og forværres indtil der kommer et rigtigt brag. Marxisme er ligeså meget vores fjende som islam er. Og vi kan komme derud hvor de venstreorienterede skal i lejr, eller af med roen, for landsforrædderi. Vi går ikke ’sukker-pusse nusse’ tider i møde og forrædderi skal have konsekvenser, særligt i hårde tider.

  Kommentar by Moran ya Simba — 4. september 2016 @ 14:33

 17. #14 Elsebeth, besynderligt at politiet bruger så mange ressourcer, og så alligevel kun gør arbejdet halvt.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 4. september 2016 @ 14:33

 18. Da jeg første gang hørte om dette “sammenstød”, blev det lige netop serveret, som om parterne var røget i totterne på hinanden. Det var jeg naturligvis straks klar over var en journalistisk løgn. Men det blev serveret meget overbevisende, som om det handlede om et gensidigt sammenstød.
  Det er til at brække sig over.
  Jeg sender dig, Ole Kj, en mail lige om lidt!!

  Kommentar by Knud Madsen — 4. september 2016 @ 14:40

 19. Misinformationen er grotesk.
  Der er imidlertid tale om et associationstrick, et udspekuleret og groft et af slagsen, men vel ikke faktuelt forkerte oplysninger, idet jeg antager at politikommissær Lars Krabbe fra Københavns Politi er citeret korrekt.
  Jeg tvivler på, at Regler for God Presseskik, Medieansvarsloven eller en anden lov indeholder paragraffer der kan bruges mod associationstrick som dette, især hvor det ikke er en navngiven person det går ud over, men ”blot” en lovlig demonstration. Jeg har skimmet paragrafferne som den lægmand jeg er på juraområdet, men mener ikke der noget brugbart der ligefrem spriger i øjnene:
  http://www.pressenaevnet.dk/Forside.aspx
  Modbevis mig gerne.
  Jeg tror imidlertid det bedste modtræk er at korrigere informationerne via andre medier, som f. eks. Uriasposten her.

  Kommentar by monse — 4. september 2016 @ 15:37

 20. Der er så meget injuriere i Rizau’s artikle, men heller ikke DR holder sig for god på deres FB side hvor de skriver følgende: Alien-klædte demonstranter forsøgte at standse Pegida-demonstration

  Københavns Politi har anholdt flere personer under sammenstød mellem Pegida-tilhængere og moddemonstranter.

  På intet tidspunkt var Pediga/For Frihed i sammenstød men nogen. Men aggressive Venstrefløjsfacister forsøgte hele tiden at opildne til vold og kastede røgbomber. Grotesk at politimesteren giver tilladelse til en moddemonstration samme dag, når de kender resultatet. Venstrefløjen skal ikke have lov at demonstrere samme dag og hvis de gør det, er der al mulig grund til at anholde dem. Desuden burde de anholdes for at bære maske, hvilket jo er ulovligt.

  Kommentar by Marianne Frederiksen — 4. september 2016 @ 17:49

 21. Overtrådt på flere punkter:

  A. Korrekte meddelelser

  Det er mediernes opgave at bringe korrekt og hurtig information. Så langt det er muligt, bør det kontrolleres, om de oplysninger, der gives eller gengives, er korrekte.
  Kritik bør udvises over for nyhedskilderne, i særdeleshed når disses udsagn kan være farvet af personlig interesse eller skadevoldende hensigt.
  Oplysninger, som kan være skadelige, krænkende eller virke agtelsesforringende for nogen, skal efterprøves i særlig grad, inden de bringes, først og fremmest ved forelæggelse for den pågældende. Forelæggelse bør ske således, at der gives den adspurgte rimelig tid til at svare.
  Angreb og svar bør, hvor det er rimeligt, bringes i sammenhæng og på samme måde. Dette gælder i særlig grad krænkende eller skadelige udsagn.
  Det skal gøres klart, hvad der er faktiske oplysninger, og hvad der er kommentarer.
  Overskrifter og mellemrubrikker skal i form og indhold have dækning i den pågældende artikel eller udsendelse. Det samme gælder de såkaldte spisesedler.
  Berigtigelse af urigtige meddelelser skal finde sted på redaktionens eget initiativ, hvis og så snart kendskab til fejl af betydning i de bragte meddelelser indgår. Berigtigelsen skal foretages i en sådan form, at læserne, lytterne eller seerne får klar mulighed for at blive opmærksom på berigtigelsen.

  http://www.pressenaevnet.dk/Love-og-regler/Regler-for-god-presseskik.aspx

  Kommentar by Hodja — 4. september 2016 @ 18:20

 22. Prøv nu at høre her, alle jer der taler om pressenævnet osv; medierne er tendentiøse aha, surprise! ALLE mainstream medier er PC, i større eller mindre grad. Vores hovedproblem er ikke en eller anden unfair reportage, selvom det er fint nok at få dokumenteret. Vores hovedproblem er den her selvhadedne, feminiserede, masochistiske, balls-busting stealth marxisme der er ved at rådne vores kultur op og som kendes som ‘politisk korekthed’. DET er vores egentlige problem.

  Og ALT hvad der får os til at virke sure, vrælende, tabende osv. er en sejr for disse eget-folkemorderiske narhoveder. Så drop den der vrælende ‘øv, de andre snyder’ tone når i dokumenterer at de andre snyder. Ja, gu snyder de! Det er kulturel KRIG for helvede.

  Så ja, dokumenter deres løgne og fejlrepræsentationer. Men gør det i en til-grin-gørende eller foragtende tone. Ikke i en vrælende. Og få taget jer et jagttegn, hele banden! Det her bliver meget værre før det bliver bedre!

  Kommentar by Moran ya Simba — 4. september 2016 @ 19:34

 23. Dæk alle vinkler af demoerne med videokamera, klip prof sammen og få det til at gå viralt på nettet = modbevisning af hvad die Lügenpresse fortæller.

  Kommentar by Johnson — 4. september 2016 @ 20:42

 24. >21
  Hej Hodja, det er altsammen meget rigtigt, de regler du nævner, men jeg tror bare ikke at de kan bruges her. Der er jo ikke viderebragt decideret urigtige oplysninger og så vidt jeg kan se, er der ikke nogen konkret navngiven person, eller konkrete navngivne personer, der er blevet ærekrænket i juridisk forstand.
  Det kunne på sin vis være interessant at se sagen blive prøvet i Pressenævnet, hvis nogen af de direkte involverede i demonstrationen vil tage den op, dvs. nogen der opfylder kriterierne for at være klageberettigede i sagen. Formålet kunne f. eks. være at sætte et pejlemærke for, hvor langt journalister kan gå med misinformation baseret alene på udeladelser, vinkling og associationer uden at skrive noget, der er decideret usandt eller konkret ærekrænkende. Jeg ville dog sætte forventingerne til udfaldet af sagen meget lavt. Jeg tror det vil vise sig, at der er meget vide rammer for denne type misinformation inden for lovens rammer. Det er jo hele ideen med den højt besungne ”kvalitetsikrede journalistik” som en norsk medie-professor et-eller-andet førte sig frem med for et par år siden, og som fik det glatte lag her på Uriasposten, selvom jeg har glemt navnet. Jeg tror de er helt klar over hvad de gør hos Ritzaus, DR med mange flere. De er jo ikke dumme selvom de er usympatiske.

  Kommentar by monse — 4. september 2016 @ 21:36

 25. Drop det! Pressenævnet mv. hjælper jer ikke. Det er ræven, der vogter gæs…

  Kontakt jeres lokale ‘borgerlige’ MF’er, og bed vedkommene forklare, hvorfor politiet ikke sikre borgernes forsamlingsfrihed til lovlige og anmeldte demonstrationer. Kan vedkommende ikke fortælle jer dette, så bed vedkommende stille spørgsmålet til Vatpinden. Sker der ikke noget, så stem på nogle andre, der vil sikre vores grundlovssikrede rettigheder.

  https://da.wikipedia.org/wiki/Borgerlige_rettigheder

  Kommentar by Polka Charlie — 4. september 2016 @ 21:39

 26. Jeg har en naiv tro på at i det mindste DR er en smule følsom overfor at blive set som notorisk løgner, specielt i en tid hvor størrelsen af licensen er til diskussion. Kan man overbevise VK om at DR er løgnere i samme klasse som ekstra-bladet, er det en halv sejr, selv om man ikke kan overbevise Pressenævnet. Det drejer sig om at gøre det klart for løgnepressen, at nu sparker vi igen.

  Kommentar by Michael — 4. september 2016 @ 22:08

 27. Et punkt måske at tage fat i, er anvendelsen af røgbomber!
  Den militære type er direkte livsfarlig og eventuelt dræbende i lukkede områder og under alle omstændigheder ødelækkende for lungevæv ved indånding, da indholdet i realiteten blot er et olie/gummi materiale, hvilket let kan konstateres på lugten.
  Er de af demonstranterne anvendte røgbomber af samme art, burde de være forbudte.
  De betjente, som står i vindretningen, har således fået en god dosis af lungeødelæggende art.
  Men det er måske en erhvervsrisiko politiet gerne udsætter sit mandskab for?

  Kommentar by T. Snorrason — 5. september 2016 @ 00:44

 28. Vognen med udstyr til at opsamle og uskadeliggøre røgbomber må være helt fremme så det ikke tager 1 minut at stoppe svineriet.

  Kommentar by Peter Buch — 5. september 2016 @ 02:31

 29. Det er da et godt tegn, at de frastødende fascister afa selv kan indse, de er zombie aliens.
  Totalt til grin.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 5. september 2016 @ 03:35

 30. Forudsat løgnefabrikanten al-Ritzau ikke har bedt Sennels eller Groth om en kommentar til beskyldningerne så er der vidst en ok sag for Pressenævnet.

  Jeg vil mene den er værd at tage, thi hvis man får medhold, så bliver det sværer for sjovnalisterne fremover, at underspille Eiheilsliztens gadekrigeres ene-ansvar.

  Kommentar by Hans Und — 5. september 2016 @ 07:26

 31. Nu har jeg selv oplevet fascisternes afa´s forsøg på at angribe os fredelige demonstranter og kun takke være politiets beskyttelse af os ikke voldelige demonstranter, så er det altså os fredelige der konstant bliver udsat for angreb, af fascisterne afa og deres medløbere.
  Så er det underligt hvilket øje Sørgelige blind….øh, pind ser ud af, når han betegner Nikolaj Sennels som farlig og fejlcitere ham, for derefter at smide nazi-kortet efter ham.
  Ifølge den bevidst blinde justitsmorder….øh, justitsminister Sørgelige Plimp, så er det vores, de vantros, skyld, at der nedfalder betonfliser, biler brænder, politiet beskydes med alt lige fra sten til kugler osv af lavintensive jihadkrigere og deres venner afa.
  Det er jo ikke ubekendt at både afa og deres muhammed venner gerne vil omvelte vores samfund og det er os “farlige” vantro der ønsker at bevare Danmark, så vis side er Sørgelige Plimd på ?

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 5. september 2016 @ 09:52

 32. #7 “Bedre end stripperiet synes jeg”.

  Også jeg. Har tit irriteret mig over alle de politiressourcer og skattekroner, der i årenes løb er blevet spildt på Uwe Max Jensens store trang til at smide tøjet i det offentlige rum og kamuflere det som “kunst”. Der er jo ikke andre end Snaphanen, der går bananas af fryd. Man kunne have fremhævet det som et large træk, at politiet også beskytter “stripperen” mod andre end ham selv, for det ville ikke være en selvfølge i alle lande, og politiet må jo været dødtrætte af ham. Hvis man vil have pressens positive bevågenhed er han nu ikke et godt valg som taler, og det er Dan Park heller ikke, og det uanset hvad de siger, men det må For Frihed jo selv om. Så ikke Nicolai Sennels på billederne.

  Kommentar by denonde — 5. september 2016 @ 14:07

 33. Håber dette giver anledning politianmeldelse af disse anarkister, der forhindrer fredelige folk i at opbygge et netværk i offentlighed.

  Dernæst vil jeg på det kraftigste opfordre Pressenævnet, til at gå ind i sagen. Ritzau, har videregivet en direkte løgn her !!!
  Anarkister er skyld i balladen omkring denne demonstration. For-Frihed, har uretmæssig fået skylden, og samtlige danske Halalmedier har ukritisk delt den..Det må være en sag for den øvre presseinstans, ellers er der ingen retfærdighed til. Kan vi ikke snart få Danske medier til at viderebringe nyheder, istedet for som nu, hvor de bringer deres venstreorienterede meninger. Tak.

  Kommentar by Jens Peder Poulsen — 5. september 2016 @ 16:58

 34. denonde — 5. september 2016 @ 14:07

  det er jo fordi politiet er idioter til at prioritere. Sidst AKS var i aktion før ham bosnieren var ikke terroristen men derimod da de, forklædt som håndværkere, anholdte Uwe da han var ved at pynte en statue m ISIS flag.

  Jeg fatter ikke al Uwes kunst ligesom jeg tvivler på han fatter al den matematik og biologi jeg nørkler med. Men han har de rette meninger, modsat 99% af sine kolleger (og 95% af mine). Så hvis du vil brokke dig over at politiet bruger for meget krudt på Uwe så synes jeg vi skal kaste nettet lidt bredere og sige at de måske skulle bruge lidt mere tid på at stresse LTF og lignende og lidt mindre tid på manglende lys på cyklen.

  Kommentar by Moran ya Simba — 5. september 2016 @ 20:08

 35. #34 Moran ya Simba. Jeg har ikke brokket mig over politiet men rost det. Det samme har demonstrationens leder.

  Kommentar by denonde — 5. september 2016 @ 20:55

 36. Såvidt jeg har forstået er man -højreekstremist- hvia man demonstrere imod sharialov og andet islamiske uhyrligheder. Venstrefløjen må så rent logisk gå ind for islamisk undertrykkelse af værste skuffe. De er nok blevet dopet med Karl Marxes folkeopium. Kære SF, Enhedslistefolk, og andre Venstrefløjsekstreme rødfacister (redox etc). Tænk ikke. Det kommer der ikke noget godt ud af for jer. Det kunne være i så fremstod som reaktionære borgerlige, som vil bevare frihed og demokrati. Tænk jer slet ikke om. Det er bare nogle højreorienterede som vil forsvare frihed og demokrati. Løb bare rundt med jeres vanetænkende tomhjernede fraser.

  Kommentar by Michael Unna — 6. september 2016 @ 09:42

 37. Gad vide hvad der ville ske hvis Pegida demonstranterne begyndte at opføre sig som AFA’erne – røgbomber, vold, provokationer osv…. så skulle vandkanonerne nok komme frem, ikke også Søren Vatpind?

  Kommentar by redneck — 6. september 2016 @ 10:09

 38. Hvorfor ikke glæde sig over det, der gik godt i stedet for at opdigte et andet scenario? Arrangørerne er tilfredse med politiets indsats, punktum, og det er det væsentlige.

  Personligt synes jeg, at man en anden gang bør holde moddemonstranterne på større afstand, så at de ikke overdøver talerne. Som det indirekte fremgår af fotoreportagen, kan alle jo se, hvilke typer, der demonstrerer mod “For Frihed”, og det er måske det væsentligste, der kom ud af dette forløb.

  At regne med god presseomtale, når man møder op med de nævnte talere, er at spænde buen for højt, og sådan vil det vedblive med at være. Det er ikke noget, jeg har nogen indflydelse på, så lad være med at gå efter budbringeren. Verden er nu en gang, som den er, det ved voksne mennesker, og man kan ikke det ene øjeblik spytte på pressen og det næste forvente en god behandling. Det ved politikere alt om, derfor de mange dyre spindoktorer og hele det kunstige spil for gallerierne.

  Kommentar by denonde — 6. september 2016 @ 10:46

 39. Her er en masse navne på aggressive og voldlige moddemonstranter imod For Frihed d. 3. dec. 2016: http://friedanskere.net/imod-frihed-3-december-2016/.

  Anders Uldal Bessing Holm, Andrea Marie Vitus Andersen, Antifascistisk Aktion, Bwalya Juliet Sørensen, Calle Vangstrup, Christina Ladefoged, Daniel Rask, Den Røde Plads, Dorthe Guldfeldt, Dronning Louises Bro, Eldina Jaganjac, Helga Lützen, Henrik Skaaning, Kraka Ottzen, Laura Na Blankholm, Ludvig Brostrup, Mathias Guldbrandt Rødsgaard, No Pegida DK, Østerbro Antiracister, Projekt Antifa, Rasmus Emil Preston Rasmussen, Rasmus Nielsen, Redox, Revolutionære Antifascister, Rune Bødker Nielsen, Sebastian Burgdorf Dreymann, Sesil Rønsholdt Knage, Sigurd Jakobsen, Simon Høgh Bünger Paulsen, Superkilen, Susanne Dahl, Tau Guldmann Kristensen, Thomas Lethager Sørensen, Venstreradikal Organisering

  Kommentar by Thomas Nielsen — 28. februar 2017 @ 17:29

 40. Her er en masse navne på aggressive og voldlige moddemonstranter imod For Frihed d. 3. sep. 2016: https://friedanskere.net/tag/tau-guldmann-kristensen/

  Andrea Marie Vitus Andersen, Antifascistisk Aktion, Anton Tore Juncher Jørgensen, Black Unite White Fight, Bwalya Juliet Sørensen, Daniel Rask, Eldina Jaganjac, Eva Sainz, Frida Broby Sögaard Madsen, Hector Graff, Helga Lützen, Henrik Skaaning, Hjalte Winther Abrahamsen, Internationale Socialister, Jean-Martin Rundstrøm Christensen, Johanne Monir Mooghen, Kevin Grouleff, Kraka Ottzen, Ludvig Brostrup, Magnus Westergaard, Manne Vollrath, Mathias Guldbrandt Rødsgaard, Mathilde Stephensen, Mette Rokkjer (Østerling) Nielsen, Nyhavn, Peter Thinggaard Eriksen, Rasmus Johan Parkvig, Refugees Welcome, Revolutionære Antifascister, Sebastian Burgdorf Dreymann, Sesil Rønsholdt Knage, Sofie Smed, St. Pauli, Tau Guldmann Kristensen, The Propaganda Cooperative ApS, Thomas Lethager Sørensen, Villy Nikolic Svendsen, Yasmin Björndal Aqri

  Kommentar by Thomas Nielsen — 22. april 2017 @ 21:11

 41. Her er en masse navne på aggressive og voldlige moddemonstranter imod For Frihed d. 5. nov. 2016: https://friedanskere.net/imod-frihed-5-november-2016/

  Assmae Halouani, Dorthe Guldfeldt, Hassan Meatham Hasan Al-Tewaj, Redox, Simon Høgh Bünger Paulsen, Susanne Dahl

  Kommentar by Thomas Nielsen — 22. april 2017 @ 21:14

 42. Her er en masse navne på aggressive og voldlige moddemonstranter imod For Frihed d. 1. okt. 2016: https://friedanskere.net/imod-frihed-1-oktober-2016/

  Andrea Marie Vitus Andersen, Bwalya Juliet Sørensen, Emilie Payami, Fabian Guldberg Nordstrand, Frida Broby Sögaard Madsen, Henrik Skaaning, Isabella Lykke Platz, Johanne Monir Mooghen, Magnus Westergaard, Marcus Rigenstrup, Mathilde Emilia Grau Engstrøm, Mathilde Gallov Rasmussen, No Pegida DK, Nynne Schalck Lunøe, Rasmus Emil Hjorth, Rosa Mørch Jørgensen, Sebastian Burgdorf Dreymann, Villy Nikolic Svendsen, Yasmin Björndal Aqri, Yasmin Kronborg

  Kommentar by Thomas Nielsen — 22. april 2017 @ 21:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløb



Blogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP






MediaCreeper