9. september 2016

RUC-skolet DR Nyheder-journalist introducerer ensidig faktatjek, mediernes nye våben mod Trump

For et par uger siden berettede DR Nyheder om amerikanske mediers ‘nye våben mod Trump’. I dag refererer samme medie den første Hillary/Trump-debat, og minsanten om ikke DR Nyheder nu også praktiserer ensidig Trump-kritik. Journalist Maya Nissen er skolet på RUC, og har efter hendes Twitter-konto at dømme, aldrig tænkt en tanke, der ikke nøje korrelerer med venstreorienterethed.

DR Nyheder introducerer ensidig fakatatjek – Clinton vs Trump: Her er de fem vigtigste citater fra deres første tv-opgør.

“Det var ikke en ægte debat – men i nat var første gang, at de to amerikanske præsidentkandidater, Hillary Clinton og Donald Trump, betrådte samme scene for at debattere de vigtigste emner i valgkampen. …

Hillary Clinton kaldte i sin tale bekæmpelsen af Islamisk Stat for hendes ’største antiterror-mål’. … Den støtte skal blandt andet være i form af overvågning, efterretning og rekognoscering. Clinton sagde samtidig, at hendes støtte til gå ind i Irak i 2002 var en fejl. …

Donald Trump har af flere omgange kritiseret Hillary Clinton for netop at støtte det amerikanske engagement i Irak – en kritik, han gentog under nattens tale.

Han gentog også påstanden om, at han selv er – og altid har været – modstander af krigen i Irak – på trods af, at det flere gange er blevet dokumenteret, blandt andet af NBC og Vox, at han oprindeligt var fortaler for den amerikanske militærkampagne i Irak.

Trump udtalte sig blandt andet positivt om invasionen i Irak under et interview med den amerikanske radiovært Howard Stern i 2002. Hør interviewet her. Men Trump fastholder altså, at han – trods dokumentationen – aldrig har støttet invasionen.

(Maya Nissen på Twitter, 29. august 2015 via Katrine Villarreal)

Oploadet Kl. 19:05 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/76021/trackback

28 Comments »

 1. De såkaldte sociale medier er blot en tumleplads for pubertære kvinders mobning af ældre hvide mænd. Hvis du stadig er på FB, vil du være næste generations taber.

  Kommentar by Bastardo — 9. september 2016 @ 19:30

 2. Fact check is so much fun:

  ” .. And the reason I’m obsessing on the bizarre green globules and brown fluid coming out of Hillary’s mouth during her coffee fit is, because imagine if Vladimir Putin couldn’t talk without coughing, was stumbling around acting like a 5-year old, looking like he was having seizures and was vomiting green globules out .. ”

  Clinton Caught In Trump Lies, Hillary Gives Birth To Green Slime

  https://youtu.be/tKojsY0L_fE

  Kommentar by Ole Kjelmann — 9. september 2016 @ 19:39

 3. Paul Joseph Watson. 8. September 2016

  8.685 comments

  http://www.infowars.com/was-hillary-wearing-an-earpiece-during-last-nights-presidential-forum/#disqus_thread

  Kommentar by Ole Kjelmann — 9. september 2016 @ 19:53

 4. Gu’ ved om kællingen er klart over, at Hillary er medskaberen af ISI, samt hovedansvarlig for destruktionen af Libyen.

  Hvad Trump har udtalt sig om som privat person, uden at ha’ haft adgang intel oplysning, er inderligt ligegyldigt.

  Hillary traf sin beslutning som senator og medlem af sikkerheds udvalget og er dermed ansvarlig.

  Kommentar by grove city, ohio — 9. september 2016 @ 20:00

 5. Man skulle tro at det var nemmere for Danske medier at finde en videosekvens eller dokumenteret udtalelse fra Trump i stedet for at komme med udokumenteret påstande.

  Men, vores Lügenpresse kører ufortrødent videre med deres løgne som om vi ikke kan gennemskue deres ævl.

  Kommentar by Santor — 9. september 2016 @ 20:45

 6. Jeg har bl.a. aldrig være på FB.
  Det er kun politisk korrekt sladder og tramper man uden for bliver man slettet.
  Se blot VG med pigen fra Vietnam.

  Kommentar by Sindsro — 9. september 2016 @ 20:46

 7. On Israeli TV, Hillary Clinton Says Terrorists Are Praying for a Trump Victory.

  http://www.nytimes.com/2016/09/09/us/politics/hillary-clinton-israel.html?_r=0

  Kommentar by Santor — 9. september 2016 @ 21:27

 8. Paul Joseph Watson og mange flere på youtube samt andre medier har efterhånden givet amerikanere så stort et indblik i hillary clintons løgne og ekstremt dårlige helbred, at det efterhånden må betegnes som direkte løgnagtigt når journalisterne stadig taler om hende som det bedre alternativ af de to. Hun er jo nærmest på nippet til at blive indlagt hver gang hun bevæger sig uden for en dør, og har konstant speciallæger stående klar til at samle hende op. Altså helt bogstaveligt talt samle hende op, for hun vælter fysisk med jævne mellemrum!
  Udover det taler de om at hun får anfald af blitzlys og høje lyde, så det bliver interessant at se hvor længe hun holder i de live transmitterede tv debatter der kommer snart..

  Kommentar by per — 9. september 2016 @ 21:50

 9. I Berlingske afleverer Uffe Ellemann denne patetiske svada:

  http://www.b.dk/kommentarer/der-er-ingen-baand-der-binder-mig#

  Det er simpelthen helt ubegribeligt, hvad vi er vidner til for tiden. Der er åbenbart ingen nedre grænser længere – det er simpelthen som at fjerne dækslet til en kloak.

  Kommentar by Bror Lerbror — 9. september 2016 @ 22:21

 10. Tweetet om at Trumps koner har været udenlandske statsborgere, er et typisk stråmandsargument. Det giver kun mening, hvis man forudsætter, at Trump ikke vil have udlændinge ind i USA, medmindre de får rang af andenklasses borgere. Og MSM har velvilligt kolporteret de vrangforestillinger som får de unge kvinder ovenover til både at skadefryd og moralsk overlegenhed.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 9. september 2016 @ 22:28

 11. #8 per, jeg tror sgu heller ikke på meningsmålingerne i MSM. Har overvejet at sætte et par tusinde på Trump.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 9. september 2016 @ 22:29

 12. 9. Bror Lerbror
  Denne svada er tegn på Uffe´s gode intelligens :)
  Til daglig sidder han nok med Garfield og tænker på den torskekvote han kunne have opbrugt, hvis han havde hoppet i havnen i Esbjerg.
  Men som altid: Alice redde ham.

  Kommentar by Sindsro — 9. september 2016 @ 23:10

 13. Ja, et anfald på live tv så er det slut og trump er præsident. De spiller virkelig højt spil, hvordan hun så vil undgå pressen i 4 år hvis hun bliver præsident ved jeg virkelig ikke.
  Folkene bag hende må have en eller anden plan om at hun bare skal vinde, og derefter trække sig for at gøre plads til den næste i rækken, (jeg kan ikke huske navnet) som ikke er populær nok til at vinde valget nu. Forhåbentlig gennemskuer amerikanere det, efter sigende skulle 94% af amerikanere også have et kæmpe tillidsproblem til medierne derovre.

  Kommentar by per — 9. september 2016 @ 23:17

 14. > 9 Bror Lerbror, 12 Sindsro
  Uffe lever vistnok ikke længere på planeten Jorden.
  Javist, Vesten er under pres, de vestlige værdier er under pres, den gensidige tillid vestlige lande imellem (siden 2. verdenskrig) er forduftet. Men er det Rusland og Kina, der er årsag til presset? Eller er det “Trump, Le Pen, Farrage, Wilders, Orban osv.” der er årsag til presset?
  Hallo, Jorden kalder Uffe, kom ind, skifter … læg kursen omkring Nørrebro, Vollsmose, Gjellerup, kig ud af vinduet (hvis du ellers kan komme til det for Pinocchio-næsen, den må jo være ret lang), så kan du få øje på årsagen til presset.

  Kommentar by monse — 9. september 2016 @ 23:40

 15. Det der er det essentielle ved den Amerikanske valgkamp… Er ikke så meget de to kandidater, udover at Trump helt klart repræsenterer sund fornuft og opgøret mod “løgnepressen”… Mens Hillery er betalt af Wallstreet interesser… Opgøret er FUNDEMANTALT opgøret mellem den “NYE” nyhedsdækning fra de alternative medier og gammelmediernes ensidige dækning for at bevare deres magt… DVS kampen mellem Uriasposten og Politiken (for at sige det nemt!!!) TIMES ARE A CHANGING

  Kommentar by ny kommentator — 9. september 2016 @ 23:45

 16. Uffe Elleman er fuldstændigt overtaget af Bilderbergs agendaen. Gå på pension den gamle torsk!

  Kommentar by hans01 — 10. september 2016 @ 00:37

 17. Undskyld, jeg linker til Alex Jones igen igen, men hele verdenspressen imploderer for øjnene af os alle, det er nærmest latterligt nu, hele verden er ved at se, at EB, Politiken, JP, Berlingske, Lokalaviserne, MX, DR, TV-2, ja alle medier i hele verden er totalt til grin og kun Alex Jones og Drudgereport.com er værd at kigge på:

  https://youtu.be/f80FoILNpzw

  9/9 2016

  Kommentar by Ole Kjelmann — 10. september 2016 @ 04:03

 18. Hr. Naturli.

  Mig bekendt kan man spille på en Trump sejr på Danske Spil under Oddset.

  Hvis man iøvrigt vil have nyheder fra Trump direkte:

  https://mobile.twitter.com/realdonaldtrump

  Kommentar by Sigwar — 10. september 2016 @ 06:17

 19. @hans01 mm. “Uffe Elleman er fuldstændigt overtaget af Bilderbergs agendaen. Gå på pension den gamle torsk!”

  Efter min mening er der en kategori af politikere og meningsmagere som aldrig vil blive tilgivet deres giftige forræderi, uanset om de skulle skifte holdning 180 grader. Man benåder ikke en morder fordi han angrer sin forbrydelse 20 år efter gerningen.

  Udtalelser som “gå på pension din gamle torsk” vil jeg kalde hvad man i Tyskland “verharmlosung”. Der er tale om KAPITALE FORBRYDELSER, og en gigantisk forbryderisk intention, især for en person som Uffe Ellemann Jensen som fra begyndelsen af har været en marionet for den globale dagsorden og en god portion foragt for den almindelige dansker. Måske er simpel dødsstraf for en gemen voldsforbryder nok – en hurtig slutning som svar på en hurtig handling. Men med folk som Ellemann, som gennem et helt liv har undermineret deres eget folk og har ageret på vegne af internationale grænseoverskridende sammenslutninger / konspirationer (EU er en selverklæret konspiration).

  Når den dag kommer hvor folk som Ellemann skal straffes, er det så ikke lidt for nådigt at de kan nøjes med den samme straf som en stakkels lowlife som skyder en kioskejer?

  Høj position i samfundet, magt penge og indflydelse og årevis af energisk bekæmpelse af danskhed og nationalfølelse mens man selv flyver rund på business class og udveksler gyldne håndtryk og lovord med andre forbrydere. Fuldstændigt ligeglade med ofrene og nødråbene, fordømmelse af modstandere af deres morderiske planer.

  Egentlig tortur går nok for vidt og kan også skade dem der skal udføre den. Men jeg kunne forestille mig at man udsatte henrettelsen en to tre år, som skal gå med forevisning af videoer og efterfølgende samtaler som kan føre de dømte på sporet af en selverkendelse og anerkendelse af deres handlinger,så de forstår hvad det er de bliver straffet for.

  Kommentar by Balder — 10. september 2016 @ 07:08

 20. Vi har gennem de sidste 40 år set denne syge alliance mellem kapitalen og socialisterne etablere sig. Den “konservative” Per Stig Møller har, så længe jeg kan huske, talt for en verdensregering under FN, og det synes meget sandsynligt, at den udvikling vi oplever nu, er produktet heraf.

  Hvorom alting er, så står vi overfor valget mellem frihed og mellem et Vesten, som foreløbig er en kopi af DDR. Jeg foretrækker at æde græsset på grøftekanten – en lille pris for friheden – frem for fjolsetingets planer for os, og jeg ser med gysende forventning frem til, hvad de som det næste har i posen til os? Forbud mod lås i hoveddøren? Det kommer.

  Valgkampen i USA, Brexit, de tidligere østeuropæeres protest er alle billedet af det samme. Frihedselskendes kamp mod NWO.

  Kommentar by Svend — 10. september 2016 @ 09:08

 21. http://hotair.com/archives/2016/09/08/vet-hillary-id-prison-classified-information/

  “‘Had I communicated this information not following prescribed protocols, I would have been prosecuted and imprisoned,’ said the veteran, identified by MSNBC as a Republican.

  ‘Secretary Clinton, how can you expect those such as myself who were and are trusted with America’s most sensitive information to have any confidence in your leadership as president when you clearly corrupted our national security?'”

  Kommentar by Kim Møller — 10. september 2016 @ 09:38

 22. Maya og Katrine er jo klart sexistiske og racistiske idet de taler nedladende om to bestemte kvinder pga disses etnicitet. Envidre kan man overveje om det er en 266 b overtrædelse, da det sker i et offentligt forum og derfor kan ses som propaganda.

  Kommentar by Hans Und — 10. september 2016 @ 10:28

 23. Balder 07:08 Ingen straf er for hård til dem. Jeg foreslår at de holdes i live i maksimal tid og udstilles i et bur, hvor alle kan gå hen og spytte på dem.

  Kommentar by Ole Kjelmann — 10. september 2016 @ 11:11

 24. Jeg hørte lige i radioavisen (DR, hvor ellers) at hillary i dag på et offentligt møde har udtalt at 50% af trump vælgerne er racister, homofober, og islamofober!
  Jeg har ikke tid til at finde det på skrift nu men det ligger vel et eller andet sted på nettet, jeg kunne forestille mig at det ikke blev så godt modtaget alle steder i usa som hos DR..

  Kommentar by per — 10. september 2016 @ 19:07

 25. Her går hun full retard: http://www.dr.dk/nyheder/udland/clinton-halvdelen-af-trumps-tilhaengere-er-racistiske-sexistiske-eller-homofobiske

  “For bare at være groft generaliserede kan man sætte halvdelen af Trumps tilhængere i én kurv, som jeg kalder for en sørgelig skare, sagde Clinton og fortsatte:
  – Ikke? Racistiske, sexistiske, homofobiske, fremmedfjendske, islamofobiske, og så videre, sagde hun ifølge CNN.”

  Kommentar by per — 10. september 2016 @ 20:28

 26. Når man rakker modpartens vælgere ned, i stedet for at promovere sig selv, så er man virkelig desperat. Den svada (25) kommer til at ramme hende som en boomerang i nakken.
  Det er jo nærmest en Poul Nyrup, hun laver der.

  Kommentar by Jern Henrik — 11. september 2016 @ 06:05

 27. U.S. Code Title 18, Part 1, Chapter 101, Section 2071:

  “(a) Whoever willfully and unlawfully conceals, removes, mutilates, obliterates, or destroys, or attempts to do so, or with intent to do so takes and carries away any record, proceeding, map, book, paper, document, or other thing, filed or deposited with any clerk or officer of any court of the United States, or in any public office, or with any judicial or public officer of the United States, shall be fined under this title or imprisoned not more than three years, or both,

  “(b) Whoever, having the custody of any such record, proceeding, map, book, document, paper, or other thing, willfully and unlawfully conceals, removes, mutilates, obliterates, falsifies, or destroys the same, shall be fined under this title or imprisoned not more than three years, or both; and shall forfeit his office and be disqualified from holding any office under the United States.”

  Kommentar by Hodja — 11. september 2016 @ 09:17

 28. Hillary stemmer for at angribe Irak:

  https://www.youtube.com/watch?v=DkS9y5t0tR0

  Kommentar by Hodja — 11. september 2016 @ 09:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper