10. september 2016

Emil Elg i tale under fernisering på Arbejdermuseet: “Socialdemokratismen er en racistisk ideologi.”

Søndag talte Emil Elg til ferniseringen på en udstilling i Arbejdermuseet, med den undertitlen ‘fællesskab og solidaritet i samtidskunst’. Over mere end tyve minutter analyserede han folkebegrebet i ‘Når jeg ser et rødt flag smælde’, og gik i rette med moderne socialdemokratisme, der helt havde glemt at krigen skulle være mellem klasser, ikke mellem folk. Der skelnes ikke mellem nationalistisk og racistisk, og man tænker automatisk på AFA-parolen ‘Krig mellem klasser – Fred mellem folkeslag’. Emil Elg er tydeligvis kommunist.

Fra Dagbladet Information – Arbejdermuseet dropper kunstner, efter han kaldte Mette Frederiksen racist.

“Det skulle have været en ‘en blank og vårfrisk dag’ om fællesskab og solidaritet i samtidskunsten, da Arbejdermuseet lørdag åbnede ny særudstilling. I stedet er museet nu midtpunkt for en strid med kunstneren Emil Elg, som ved en tale til åbningen testede injurielovgivningens grænser. …

I talen forsøgte Emil Elg at vise, at partiets projekt er nationalistisk. Det gjorde han gennem analyser af arbejdersangene ‘Når jeg ser et rødt flag smælde’og ‘Internationale’…

Det var planen, at talen, der blev videooptaget, skulle indgå som et af de udstillede værker i udstillingen, men det kommer ikke til at ske, siger Arbejdermuseets direktør Søren Bak-Jensen.”

(Emil Elg, Arbejdermuseet, 4. september 2016; Foto: Youtube)

Fra talen.

“Spørgsmålet om hvad kategorien folket indeholder er et fortolkningsspørgsmål, og et ordbogsopslag ville ikke hjælpe os meget med at forstå begrebet, og hvem det henviser til. Jeg vil give et par eksempler på, hvorfor jeg opfatter folkebegrebet som problematisk. I det første eksempel defineres begrebet af en socialdemokrat. I det næste eksempel ser vi det anvendt i Tyskland i midten af ’30’erne. …

Tonen er blevet gjort entydig, og nu burde alle vide det. Socialdemokratismen er en racistisk ideologi. Det er socialdemokratismens nuværende forkvinde Mette Frederiksen, der en gang for alle har tydeliggjort dette forhold. Mette Frederiksen, der, hvis hun vinder næste folketingsvalg, måske kommer til at synge ‘Når jeg ser et rødt flag smælde’ i netop dette fanefyldte rum. …

Det Mette Frederiksen forsøger her, er at etablere fjendskab mellem den danske underklasse og den ikke-vestlige underklasse. … For socialdemokraternes forkvinde er det afgørende altså, at forsikre den danske underklasse om, at hendes klassebegreb er nationalistisk. Folk behøver ikke bekymre sig. Mette Frederiksen er racist, og hendes såkaldte sociale indignation kommer udelukkende hvide danskere til gavn. …

Mette Frederiksen og ledelsen i hendes parti er racister, og det forhold vil i løbet af de næste år komme klarest til udtryk ved at Socialdemokraterne i tiltagende grad vil arbejde sammen med Dansk Folkeparti. Socialdemokraterne vil være det danske folks parti, og med henblik på at blive dette, vil de mere og mere forsøge at iscenesætte de mørke udefrakommende som trusler mod den danske underklasse. Partiet vil gør en dyd ud af at understreget, at klassespørgsmålet udelukkende er et nationalt anliggende. En klassekamp der kun er for de hvide, er ikke en klassekamp. Snarere er den en udelukkelsesmetode, og et middel til undertrykkelse.” (Emil Elg, 2016)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/76029/trackback

27 Comments »

 1. Nogen burde gøre Emil Elg opmærksom på, at islam ikke er en race og at muslimer kommer i adskillige racer og hudfarver. At være modstander af islam kan derfor ikke være et udtryk for racisme. Klassekampen derimod lever og har det godt. Blot udkæmpes den nu mellem ‘De Kaglende Klasser’ – herunder det politisk korrekte kleresi – med deres udenlandske lejetropper, muslimerne, på den ene side og folket på den anden.

  Kommentar by Voldposten — 10. september 2016 @ 09:29

 2. Af karsken bælg
  udråber hr. Elg
  den trætte truisme:
  Alt, hvad jeg ikke kan lide, er racisme.

  Kommentar by Crass Børsting — 10. september 2016 @ 09:49

 3. Hedder manden godt nok Emil ELG, som i det store dyr??

  Anti-national, marxisme; anti-hvid, neo-marxisme. Den her elg er neo-marxistisk ekstremist

  Kommentar by Moran ya Simba — 10. september 2016 @ 10:03

 4. Det er den gamle ‘krig’ mellem ‘nationalsocialister’ og ‘internationalsocialister’. Den troede jeg var slut i forrige århundrede?
  Socialdemokraterne er udløbere af den anden Internationale, en international sammenslutning af socialdemokratiske partier, grundlagt 1889.
  Den første Internationale var en international arbejdersammenslutning, grundlagt 1864. Karl Marx skrev dens statutter samt den indledende politiske erklæring som copy paste af Det Kommunistiske Manifest.

  Den første internationale bygger på Marx’s lære og har det til fælles med islam, at ‘paradiset’ på jorden først indfinder sig, når alle mennesker på jorden er ‘omvendt’ eller myrdet. De to utopier ligner hinanden, derfor forstår de hinanden i dag. De har fælles fjender.

  Kommentar by A-mad — 10. september 2016 @ 10:35

 5. PS. Kommunisterne og islamisterne er begge racister og vil udrydde jøderne, som er genetisk bestemt til at være kapitalister/vantro.
  Nationalsocialisterne i Tyskland videreførte blot kommunisternes antisemitisme, som havde været brugt af kommunisterne til at mobilisere arbejdere allerede i 1800-tallet.

  Kommentar by A-mad — 10. september 2016 @ 10:41

 6. Emil Elg evnede også at indskrive Dansk Folkeparti i sin tale, det skal man altid huske når man taler om racisme og er kunstner, kulturstøtten burde omskrives til flygtninge nødhjælp i nærområderne hvor der er krig, så ville Emil Elg ikke have noget at tale om, der er vist ingen tvivl om at Arbejdermuseets direktør Søren Bak-Jensen er socialakrobat, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 10. september 2016 @ 10:51

 7. Alle de professionelle elitister elsker jo studieture. Kunne vi ikke arrangere en stor fællesudflugt for hele etablissementet med Spies og Tjæreborg til Raqqa???

  Kommentar by Ole Kjelmann — 10. september 2016 @ 10:57

 8. A-mad,

  “Den første internationale bygger på Marx’s lære og har det til fælles med islam, at ‘paradiset’ på jorden først indfinder sig, når alle mennesker på jorden er ‘omvendt’ eller myrdet. De to utopier ligner hinanden, derfor forstår de hinanden i dag. De har fælles fjender.”

  Lige præcis!! De har også en konsekvent ‘nytte-moral’ til fælles. Dvs at hvad er er ‘moralsk’ er udelukkende et spørgsmål om hvad der i situationen bedst fremmer ’sagens’ tjeneste, det være sig løgn, bedrag, vold, mord, trusler, indsmigren. Jeg behøver nok ikke fortælle folk her at det er en fundamentalt a-, nej anti-, moralsk indstilling i forhold til vores forståelse af begrebet ‘moral.’

  Kommentar by Moran ya Simba — 10. september 2016 @ 11:37

 9. Hold kæft en idiot, men lad ham da endelig fortsætte med at udstille den gruppe på venstrefløjen der har solgt AL troværdighed og legitimitet for at lefle for muslimske indvandrere, i den tro at det udmønter sig i stemmer fra dem.

  Kommentar by per — 10. september 2016 @ 12:35

 10. Endelig en klokkeklar redegørelse af hvor kommunisterne står, og hvorfor de er så islamofile. Tak for et meget fint indlæg af Moran ya Simba. Mere af den slags er velkomment. Det hjælper for forståelsen af den jammerlige politiske situation på den yderste venstrefløj, som har så ulykkelige konsekvenser for Europa. Det er nemlig først og fremmest kommunisternes islamofile politik, som hindrer vælgerne i at forstå tingenes rette sammenhæng. De ser ikke truslen fra islam helt ud i de liberales rækker. Dyb uvidenhed og naivitet hersker altfor udbredt i hele det politiske spektrum. Det er nu påtrængende at få en dybdeborende undersøgelse af kommunisternes og de kulturradikales værdirelativisme og manglende indsigt i islam.

  Kommentar by Tim Pallis — 10. september 2016 @ 13:38

 11. Tim Pallis — 10. september 2016 @ 13:38,

  Tak for det. jeg ville iøvrigt gerne diskutere politisk korrekthed med dig. Jeg er begyndt at tro at det er forklædt marxisme. Hvis det er ok vil jeg spørge Kim eller Steen om udveksling af kontakt-info.

  Kommentar by Moran ya Simba — 10. september 2016 @ 14:19

 12. Det er jo helt fantastisk – måske dette yderligere kan være et skridt på vejen til at skrinlægge den absurde politiske korrekthed.

  Nu er Mette Frederisken og Socialdemokraterne så også racister . . . ligesom Enhedslistens Johanne Schmidt, da hun har bifaldet Langkær’s klasse opdeling.

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 10. september 2016 @ 14:21

 13. A-mad og Moran ya Simba : Maxister og islamister har også kvindeundertrykkelse til fælles.
  Jeg har aldrig set en maxistisk feminin kvinde, tværtimod så gør maxistiske kvinder en dyd udaf at ligne en betonlebber, dvs undertrykke enhver form for kvindelighed og klæde og opføre sig som en mand.
  Ja, den muslimske/islamistiske kvindeundertrykkelse taler jo for sig selv.

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 10. september 2016 @ 14:25

 14. Hr. Elg – søg hjælp !

  Kommentar by mb — 10. september 2016 @ 15:41

 15. Et politisk parti skal fødes i smerte for at have gang på Jord. Det er ikke en forbrugsvare man bestiller hos partiskrædderen. Danskernes flertal har endnu ikke følt smerte nok til at føde det rigtige parti. I øvrigt er konsekvenserne af vælgerbedrag heller ikke smertefulde nok, endnu.
  Det skal nok komme, det kritiske punkt for smerten, det rigtige parti og straffen for vælgerbedrag.
  Det vil nok være for sent til at redde Danmark og vore børnebørns fremtid, men det skal nok komme …
  PS Mette all-danske-børn-skal-gå-i-folkeskolen Fredriksen er en hykler af rang i ordets egentlige betydning; men hun er naturligvis ikke racist i ordets egentlige betydning. Det prædikat er helt til grin, især når det kommer fra en dansker-selv-hadende klassekampsfascist.

  Kommentar by monse — 10. september 2016 @ 15:52

 16. Arbejdermuseet: arbejdede ved siden af det i noget tid, og så hver dag skoleklasse efter skoleklasse bliver ledt gennem det af deres venstreorinterede lære. Har ikke været der er i mange år, men er sikker på at det er en del af venstrefløjens hjernevaskelses maskiner :-)

  Kommentar by Kristoffer — 10. september 2016 @ 15:59

 17. Rettelse: første del af kommentar 15 var tiltænkt efterfølgende tråd om Danskernes Parti, hvor der bl.a. diskuteres nye partier.

  Tilbage til denne tråd: Har søgt på denne kunsterkommunist Emil Elg, men kan ikke finde ud af, hvad slags kunst han gør sig udi. Altså når han ikke holder lange foredrag om racister, brune og hvide og Tyskland i 30’erne, altsammen stråmænd uden relevans for dagens situation.
  Der er et billede på hans FB profil der tyder på, at han er installationskunstner, men det kan være tilfældigt. Har nogen et link til hans kunstværker?

  Kommentar by monse — 10. september 2016 @ 19:09

 18. Sat til vægs. Boligindretnings ode, jævnfør fernisering.

  Han-elge går ofte ene rundt,
  de synes sikkert selv, det er så sundt,
  andre vil mene det er knap så socialt.
  Det ender i hvert fald ofte, helt- galt.
  Hos husmand som bager ses elge som- knager.

  Kommentar by Peter Buch — 10. september 2016 @ 19:45

 19. #15 Nej, et parti er et redskab til at nå nogle politiske mål, hverken mere eller mindre, og vi skal som minimum have lukket af for yderligere asylindvandring og stoppet tildelingen af statsborgerskaber til muslimer og afrikanere indenfor de næste fem år. Der er ikke tid til at vente på at “det rigtige” dukker op. Vi må arbejde med, hvad vi har til rådighed.

  Kommentar by Odo — 10. september 2016 @ 22:09

 20. > 19 Hej Odo
  Lad mig først udskylde igen at jeg kom til at placere mit indlæg 15 i denne tråd, hvor det stregt taget er off topic.
  Dernæst tak for din kommentar. Jeg opfordrer ikke til at vente. Jeg konstaterer at det rigtige parti ikke er på banen endnu og jeg påstår, at det først vil opstå når smertetærsklen overskrides hos et flertal i befolkningen. Du kan danne alle de partier du vil, men uden den fælles vilje hos et flertal af befolkningen, en fælles ubøjelig vilje som kun kan fremkaldes gennem fælles smerte, kan disse partier ikke udrette de ting du nævner. Jeg bygger min påstand på erfaringen med alle de ”lovende” partier der er dannet for blot derefter at falde til patten gennem min levetid, der startede lige før dronning Margrethe blev teenager.
  Vi danskeres smertetærskel er unaturlig høj, fordi vi fodres med opiater i form af lallende underholdning 24/7 i skattefinansierede medier, løgne i stedet for nyheder (kan dog korrigeres via internettet nuomstunder), massiv forkyndelse af menneskerettighedsreligionen i børnehaven, skolen, gymnasiet, universitetet, på arbejdspladsen og passiv forsørgelse i form af overførselsindkomster etc. Derfor kommer det til at vare længe før smertetærsklen er nået. Medmindre opiatforsyningen løber tør for midler i utide, naturligvis. På det punkt kan man gøre noget allerede nu, det vil jeg give dig.

  Kommentar by monse — 10. september 2016 @ 23:11

 21. Socialdemokratismen er ikke stueren?

  Det er dæleme ikke sjovt at få alt det lort man har smidt i hovedet på andre de sidste mange år tilbage lige i smasken……og af en…..kommunist. De ideologiske heste bides ved truget. Og afslører deres selvpåførte afmagt.

  Kommentar by Limewoody — 11. september 2016 @ 07:52

 22. Tak for tilliden! Men du kan finde alle de artikler om politisk korrekthed og marxisme, som man har brug for på: http://www.discoverthenetworks.org Det er fremragende ting, der her skrives. Forfattere som William S Lind (Bill Lind), Frank Ellis og Fjordman. Rigtig god læsning!

  Kommentar by Tim Pallis — 11. september 2016 @ 11:35

 23. # 11 Det forrige var selvfølgelig et svar til Moran ya Simba

  Kommentar by Tim Pallis — 11. september 2016 @ 11:38

 24. Tim Pallis — 11. september 2016 @ 11:35,

  tak for linket. Det tog mig lang tid at ‘købe’ først at PC (jeg bruger den engelske forkortelse) var alt andet end harmløst og dernæst – det var der jeg virkeligt havde problemer – var af marxistisk ophav. Hvad fanden havde det med marxisme at gøre??

  Men den ser ud til at være god nok. Stephen Coughlin hjalp mig virkeligt til at binde træerne sammen til en marxistisk skov hvis jeg må sige det sådan. Det her foredrag er et MUST for jer alle sammen og forklarer også hvorfor USA er ved at gå i spagat over at seksuelt perverterede mænd ‘SKAL have adgang til pigernes toilet og omklædningsrum’. PC er virkelig raffineret perversion og, ja, det er marxistisk
  http://vladtepesblog.com/stephen-coughlin-red-pill-brief-all-10-videos/

  Her beskrives sovjetisk, ikke Frankfurter, marxisme. Men ligheden kan bestemt ses. Det er samme perverteing af sprog og logik osv
  https://www.youtube.com/watch?v=5gnpCqsXE8g

  Jeg har aldrig været venstreorienteret. men det var virkeligt et chock at forstå hvor ækel marxisme faktisk er. For første gang i mit liv kunne jeg forstå hvorfor valget mellem Sovjet og Hitler ikke var en no-brainer for Chamberlain (som var intenst anti-kommunist). Jeg mener siden Churchill valgte rigtigt men ikke fordi Sovjet var bedre end Hitler, kun fordi man kunne få halvdelen af Europa ved at smadre Hitler men måtte opgive alt fra den Engelske Kanal ved at lade Hitler smadre Stalin i fred.

  Det var lidt et chock at forstå at marxisme er rendyrket og pervers, nihilistisk ondskab. Det har INTET med at hjælpe fattige at gøre. Det er ren perversion i over-drive.

  Kommentar by Moran ya Simba — 11. september 2016 @ 13:14

 25. 13:14 Tak, for nogle gode indlæg og links, Simba. God stil. :)

  Kommentar by Ole Kjelmann — 11. september 2016 @ 13:46

 26. Ole Kjelmann — 11. september 2016 @ 13:46

  Takker :-)

  Kommentar by Moran ya Simba — 11. september 2016 @ 14:48

 27. #24 Selv tak for linket. Det er jo fine ting Stephen Coughlin får sagt om det muslimske broderskab. Han er meget klar i mælet. Der er ikke så mange i denne verden, som ved hvad det drejer sig om. Har du læst min artikel om Broderskabets Projekt i Snaphanen for nylig? Jeg er ved at læse Roger Scruton’s bog Fools, Frauds and Firebrands. Thinkers of the New Left i øjeblikket. Det er om alle kulturmarxisterne eller neo-marxisterne i forrige århundrede. Lidt tung læsning må jeg sige, men meget dybdeborende. RS er den største konservative filosof i vor tid.

  Kommentar by Tim Pallis — 12. september 2016 @ 10:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper