10. september 2016

Danskernes Parti undsagde Breivik-sympatisør: Vi vil ikke modtage mere af dit ‘perverse svineri’

Medierne har i fem år skrevet om Breivik-sympatisører, men det er lidt ligesom med AGF-mesterskaber. Alle taler om dem, men det er småt med førstehåndsvidner. Jeg så AGF vinde mesterskabet på Herfølge Stadion i 1986, og kan nu også bevidne eksistensen af en vaskeægte Breivik-sympatisør.

“Jeg stiller mig uforstående overfor en lang række mails jeg modtager fra Danskernes Parti vedrørende at blive stiller for partiet. …

Jeg havde også i nogen tid Danskernes Parti på min mailliste. Men mine skriverier vedrørende den norske frihedskæmper, frihedshelt og modstandsmand Anders Breivik blev nok for hård kost for for Danskernes Parti. Og jeg fik en returmail om at de ikke ville modtage mere af mit – perverse svineri – Som DP poetisk udtrykker det..

Så spørg mig lige igen: Har jeg lyst til at blive stiller for det parti ?” (Karsten H)

(Facebook, 9. september 2016)

Oploadet Kl. 09:33 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/76034/trackback

17 Comments »

 1. Nej, det vil jeg ikke mene. De bryder sig ikke om dine synspunkter, som du har al ret i verden til at have, bare ikke som medlem af Danskernes Parti, så ville du alligevel blive afvist, som ikke-stueren nok for dem.

  Kommentar by Ole Kjelmann — 10. september 2016 @ 09:58

 2. Meget godt svar af DP

  Kommentar by BB — 10. september 2016 @ 10:42

 3. Vil dog skynde mig, at give den omtalte Breivik ret i at socialismen og muslimismen skal dø.

  Om det betyder, at alle medlemmer af de to syge idiotiske ideologier også skal dø, skal jeg ikke udtale mig om.

  Kommentar by Ole Kjelmann — 10. september 2016 @ 10:51

 4. Forstår ikke hvad det er vi skal forholde os til her? DP undsiger sig nogen nogen relation til Breivik, en mand der myrdede primært norske børn og heiler i retten. Big deal.

  Kommentar by Aslak — 10. september 2016 @ 11:01

 5. Frihedskæmper? Modstandsmand?
  Barnemorder!

  Kommentar by Frank Hagmann — 10. september 2016 @ 11:11

 6. Jeg savner lidt et parti der er hårdere i filten overfor islam end DF/NB/DS og mindre etnisk orienteret end DP.

  Islam er ikke primært en religion i den betydning beskyttesen af religionsfrihed forstår begrebet religion.

  Islam er så totalitær at den blander sig i (næsten uendeligt mange) forhold der ikke opfattes som ‘religion’ i vestlig tradition, den kræver en forret i troskab og loyalitet der står i direkte konkurrence med den loyalitet man skylder nationen for at samfundet ikke skal ende i kaos. Desuden virker islam i høj grad ved vold og trusler om vold (som alle totalitære bevægelser). Og endeligt møder islam ikke det traditionelle kriterium for en legitim religion at den prædiker/fremmer moral i en mere bred forstand end den selv har lov til at definere. Det sidste kan virke uforståeligt men jeg hentyder til ‘det gyldne princip’ som basalt går ud på at behandle andre som man selv ønsker at blive behandlet. Dette princip findes i en eller anden form i jødedom, kristendom, hinduisme, buddhisme og sikhisme og er totalt fraværende, ja modsagt, i islam (og iøvrigt i marxisme, en erkendt politisk, anti-national bevægelse). Ikke bare flygtningekonventionerne men også forståelsen af religionsfrihed behøver revision.

  Jeg savner et parti der tør tage det uundgåelige opgør med islam uden ‘trekløverets’ (NB,DF, DP) melen i mund, men uden at true jøder, hinduer, buddhister eller eksmuslimer der ikke gør noget galt. Det parti findes ikke idag i Danmark.

  https://pjmedia.com/blog/is-islam-a-religion/

  Kommentar by Moran ya Simba — 10. september 2016 @ 11:27

 7. Fantastisk med alle de populistiske nationalistiske eet-punkts partier, der findes efterhånden i DK. Fint, så kan de tage stemmer fra hinanden.

  Kommentar by Niels O — 10. september 2016 @ 12:16

 8. “Fantastisk med alle de populistiske nationalistiske eet-punkts partier, der findes efterhånden i DK. Fint, så kan de tage stemmer fra hinanden.”

  ja, der er for mange partier. Mht eet-punkts partier så er islam det langt vigtigste spørgsmål idag. Lidt som at brokke sig over ‘eet-punkts partier’ i England i 1941.

  Kommentar by Moran ya Simba — 10. september 2016 @ 13:08

 9. #6 Det er jo nødvendigt at samle en forholdsvis bred koalition for at få et parti op at stå. Det er lettere at påvirke NB eller DS indefra mht. islam end ville lave et nyt skræddersyet parti. Risikoen er, at vi ligesom venstrefløjen i 70erne får en helt masse nichepartier, hvis alle vil have et parti der matcher deres linje 100%. En mand som Poul Højlund i NB er meget islamkritisk, og det samme er Aia Fog og Lars Hedegaard. PSC er bestemt heller ikke slapper på det område. NB vil hurtigt få en primært liberalistisk fløj (med københavnsk/nordsjællandsk tyngdepunkt) og en primært islamkritisk (med jysk/fynsk tyngdepunkt) + nogle i midten. Efterhånden som det udbygges vil tyngdepunktet forskubbe sig mod de islamkritiske, da de er de fleste. Vermund er mere frontfigur end partiejer, og der er ikke grund til at hænge sig alt for meget i, om hun er hård nok. Reelt får vi nok kun DF og NB at vælge imellem. DP er en blindgyde pga. af nazi-stigmaet, og DF har ikke nok organisation, for meget bagage (“Grundsynet”) + en formand, der ikke kan sælge billetter og har låst sig fast på den håbløse formulering “ikke-vestlige”. Jeg er stiller for dem og har meget sympati for partiet, men løbet er kørt for dem.

  Kommentar by Odo — 10. september 2016 @ 13:18

 10. Odo — 10. september 2016 @ 13:18,

  Det det giver rigtig god mening og det slog mig også bagefter. Jeg kan sådan set godt selv lide det liberalistiske islæt i NB men skatteprocenter og privatisering af diverse offentlige tjenester er bare slet ikke det centrale spørgsmål idag. Måske man skulle melde sig ind (de måtte iøvrigt godt få et lidt stærkere navn end ‘Nye Borgerlige’ synes jeg. ‘Dansk Frihed’, ‘Holger Danske’, ‘Civilisationspartiet’ (i forstanden mod det barbariske) eller lignende.)

  Kommentar by Moran ya Simba — 10. september 2016 @ 14:17

 11. 3. Ole Kjelmann.
  Strategien i det er rigtig nok, som Breivik udførte det. Havde han folket med sig, ja så havde han været en helt.
  Hvad sker der så når man holder på der forkerte hest, jo: så ender man i spjældet.
  Det er det der er faren ved det hele.

  Kommentar by Sindsro — 10. september 2016 @ 14:38

 12. 8. Jeg mener fiskeripolitikken er det vigtigste. Så jeg overvejer at starte et parti, der alene har det som punkt.

  Kommentar by Niels O — 10. september 2016 @ 16:29

 13. @11

  Forkert. Man får ikke folket med sig ved at slå deres børn ihjel. Andre mål kunne måske gælde i den forbindelse men ikke dette.

  Kommentar by Arne Torp — 10. september 2016 @ 18:03

 14. 14:38/18:03 Jeg kunne lide Gavin Bobys tilgang: “To be humane, you gotta have the upper hand”

  Ville ønske vi kunne få en god advokat på vores side. Min er desværre på ferie de næste par uger, han er på jagt efter dyr i Sverige.

  Why I Oppose Mosques – Gavin Boby (snaphanen fornylig)

  Vlad Tepes

  https://youtu.be/tVAvlaM9NOQ

  Kommentar by Ole Kjelmann — 10. september 2016 @ 18:20

 15. 12. Arne Torp
  Det er ikke det jeg siger.
  Jeg gentager: Strategien er rigtig.
  Havde han folket bag sig, havde han været en helt. !!

  Kommentar by Sindsro — 10. september 2016 @ 18:27

 16. 5. Frank Hagmann
  Og Helt. Hvis.
  Men nu da han ikke havde folket bag sig, som Nelson Mandela og hans terrororganisation ANC. Afskriver vi Breivik som helt.
  Nelson Mandela havde folket med sig, derfor blev han jo en helt.

  Hvor mange børn tror du der smuttede på ANC´s konto. Frank Hagmann ?? Nok flere end 77. !
  Medaljen har som bekendt 2 sider: Den 1. er følelserne, den 2. er Strategien i at vinde.

  Kommentar by Sindsro — 10. september 2016 @ 18:45

 17. Jeg ville ikke kalde Breivik en ‘helt’. Manden var massemorder og det er min holdning at massemord, ligesom terrorisme, sburde straffes med døden. Men er han en større forbryder, i norsk sammenhæng, end de politikere der har tilladt Norge at blive gradvist islamiseret? Det synes jeg faktisk ikke. De har begået landsforræderi på en skala ikke set i europæisk historie. Det samme gælder deres kolleger i alle europæiske lande der ikke lå bag jerntæppet, schweitziske politikere måske undtaget.

  Hvis det sidste lyder ekstremt så tænk på de fremtidsperspektiver der nu stirrer os, fra Nordkap til Gibraltar, i øjnene.

  Kommentar by Moran ya Simba — 10. september 2016 @ 20:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper