13. september 2016

Milan Obaidi, radikaliseringsforsker: ‘Stramninger på udlændingeområdet’ kan radikalisere muslimer

Det er meget der radikaliserer muslimer, men åbne grænser kan tilsyneladende mindske problemet. Radikaliseringsforsker Milan Obaidi propaganderer, og finder naturligvis støtte fra tidligere PET-chef Jakob Scharf, DIIS’ Ann-Sophie Hemmingsen og selveste Hans Jørgen Bonnichsen. Fra Dagbladet Information – Udlændingestramninger kan medvirke til radikalisering.

Stramninger på udlændingeområdet kan opleves som uretfærdig forfølgelse af en primært muslimsk befolkningsgruppe. Derfor er stramninger anvendelige i militante islamisters propaganda om, at Vesten bekriger islam.

Ifølge radikaliseringsforsker Milan Obaidi, postdoc på universitetet i Uppsala, er smykkeloven, integrationsydelsen og udskydelse af retten til familiesammenføring eksempler på politiske tiltag, der kan opfattes som diskrimination.

‘Stramninger kan være godt propagandastof for ekstremistiske grupper i deres forsøg på at skabe opmærksomhed og sympati blandt moderate muslimer. Så den slags politiske tiltag kan gavne de grupper,’ siger Milan Obaidi.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/76077/trackback

14 Comments »

 1. Vi bliver altså nødt til at lukke flere svært integrerbare muslimer ind, ellers vil de nuværende blive endnu mere uintegrerbare.

  Det giver god mening!👍

  Kommentar by John — 13. september 2016 @ 02:55

 2. Nævn mig en ting, der ikke kan radikalisere muslimer.

  Radikalisering er nemlig en sygdom som muslimer – fuldstændig uforskyldt – bliver ramt af, præcis ligesom psoriasis, klumpfod, acne eller fnat.

  Selv har de absolut intet ansvar for radikaliseringen.

  Kommentar by Bror Lerbror — 13. september 2016 @ 03:42

 3. Det er helt sikkert rigtigt at muslimer og andre i Danmark er vrede over stramninger. Nogle gange med god grund, der er jo absurde eksempler på folk, der er smidt ud for at arbejde for meget, eller på udlændinge som ikke kan bo i Danmark med dansk ægtefælle osv. Vi har nu nogle meget firkantede love, som ødelægger det for rigtig mange, for ikke at “diskriminere”. Her er jeg 100% enig med Uhrskov, at det hellere burde komme an på en administrativ vurdering, som før i tiden. Vi skal fokusere på at de kriminelle, de illegale, og de ikke selvforsørgende kommer ud.

  Kommentar by Zatopek — 13. september 2016 @ 04:53

 4. Milan Obaidi har da formegentlig ret.

  Kommentar by Jens Jensen — 13. september 2016 @ 07:05

 5. Netop, der er rigtigt mange ting der radikalisere muslimer. Obaidi kunne moské forklare hvorfor de samme restriktioner ikke radikaliserer hinduer, budister Osv?

  Kommentar by Santor — 13. september 2016 @ 07:53

 6. Nå vi ikke frivilligt lader os invadere af islam opildner iammen til hellig krig. Det er ikke raketvidenskab, tror selv den er sevet ind hos redaktionen på TV2.

  Kommentar by Leo — 13. september 2016 @ 07:56

 7. “Milan Obaidi, radikaliseringsforsker: ‘Stramninger på udlændingeområdet’ kan radikalisere muslimer”

  Så kan eftergivenhedspolitik ikke skæres meget mere tydeligt ud i pap.

  Kommentar by Moran ya Simba — 13. september 2016 @ 08:09

 8. 800 millioner skatteborgerkroner til ‘kvarterløft’ af Mjølnerparken, se det er diskrimination.

  Kommentar by Bastardo — 13. september 2016 @ 08:39

 9. Et klart bevis på at Danmarks største fjender.
  Er de danske landsforræddere.
  Det er for sygt!!!

  Kommentar by XXXXX — 13. september 2016 @ 08:45

 10. Det er da åbenlyst at dansk politik skal bestemmes ud fra hvordan militante muslimer kan spinne det

  Kommentar by Frimod — 13. september 2016 @ 09:33

 11. Hvis vi tager imod muslimerne med åbne arme, så opfatter de os som svage kuffar, og det styrker naturligvis deres islamiske identitet -> radikalisering.

  Damned if you do. Damned if you don’t.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 13. september 2016 @ 12:43

 12. Han har jo ret, og det viser blot, hvorfor det multietniske samfund er en umulighed. Hvis det er sandt, at indvandrere begynder at blive danske straks efter ankomsten, sådan som politikerne på trods af al erfaring hævder, så ville de bakke op om stramningerne, hvadenten det skyldes økonomiske eller sikkerhedsmæssige årsager. Det gør de så ikke. Tværtimod bliver de såkaldt moderate muslimer, politikernes yndlingsindvandrere, mere radikaliserede af det. Dannelsen af det multietniske samfund er i sandhed en gordisk knude. Har man først lukket en ikke-vestlig indvandrer ind, må man lukke alle ind.

  Kommentar by Arne Torp — 13. september 2016 @ 17:56

 13. Illusstrerer jo blot, at alle muslimer – uanset økonomisk formåen og juridisk status – skal ud. Lettere sagt end gjort, men vi må se at komme igang.

  Kommentar by Odo — 13. september 2016 @ 18:15

 14. Illustrerer jo blot, at alle muslimer – uanset økonomisk formåen og juridisk status – skal ud. Lettere sagt end gjort, men vi må se at komme igang.

  Kommentar by Odo — 13. september 2016 @ 18:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper