21. september 2016

Frederiksberg Campus: Indvandrere forulemper piger – “… sørg for at gå i små eller større grupper”

Licensfinansierede medier giver en tilfældig kommentar om voldtagende indvandrere mere opmærksomhed, end voldtagendeindvandrere. Vil man vide hvad der sker med Danmark i disse år, så er Facebook derimod et ganske godt redskab. For hver voldtægt, er der 100-vis af kvinder der er blevet forulempet på anden måde, og de er alle på Facebook.

En opdatering af studerende Line R. i den officielle grupppe for Frederiksberg Campus – Vigtig besked til alle fra Campus-chefen, Helpdesk og Studenterrådet.

“VIGTIG BESKED TIL ALLE FRA CAMPUS-CHEFEN, HELPDESK OG STUDENTERRÅDET!!!!!!!

… De sidste 2 fredage har der været grimme og ubehagelige episoder på Grønnegårdsvej foran plænen under fredagsbar, hvor en gruppe fyre har råbt ad piger og antastet dem.

Jeg er på vegne af Campus Service, Helpdisk og Studenterrådet blevet bedt om at gøre opmærksom på dette problem, da jeg desværre er en af de piger der var udsat for fysisk overgreb på den første a-vej.

Ud fra udtalelser i en tråd oprettet af Jane Cheung Petersen igår (19/11) ved vi at 10 piger på 2 fredage har været udsat for at være blevet råbt efter, stoppet på cykel, taget fat i og blevet antastet. Og der er sikkert flere piger end os… :-(

Jeg er af Campus-chefen blevet bedt om at fortælle jer, at I IKKE må gå alene på campus-området fredag aften!! Så russere: på fredag når I starter med at spise i Gimle og derefter fortsætter over til rusfest i marmorhallen, så sørg for at gå i små eller større grupper! …

En bøn til jer drenge på campus: Hvis I ser en pige stå alene eller føle sig utryg, så pas lige på hende. De ubehagelige fyre som antaster os piger holder sig nemlig væk, hvis de ser os stå med en dreng.”

(Grønt område ved Grønnegårdsvej, Frederiksberg Campus)

“Det vi ved er desværre ikke så meget, da vi er blevet bange og har haft travlt med at komme fri af dem, men det vi ved er at de kommer i en varevogn (nogle har oplevet en varevogn, hvor der står AVIS på, og andre har oplevet en mørk varevogn – bl.a. mig). De har hørt højt musik i vognen når de har holdt på Grønnegårdsvej. Så ved vi at de er af indvandrebaggrund – hvilket ikke siger så meget, men det er stadig et kendetegn. De kører også rundt i en lav sort bil. Vi vurderer dem til at være omk. 20 år og de er rimelig normal af bygning. De fyre der overgreb mig havde alle kort hår.” (Line R.)

“… med mig var de 4 fyre, men i tråden herinde, hvor andre piger fortalte om deres oplevelse, var der 8-9 fyre, som havde spæret Grønnegårdsgade af… De holder sig lidt i baggrunden og virker skumle, og råber efter pigerne..” (Line R.)

“Jeg bemærkede også en avis-kassevogn som holdt lige ved anatomibygningen hele aftenen, der sad 3 arabiskudseende mænd i den i alderen 20-25 år, og det var meget tydeligt at de ikke havde noget erinde, men blot ventede på at der skulle ske noget…” (Christian Mottlau)

“I de sidste 2-3 år på campus har der været stigende besøg af arabiske unge mænd, hvor de, som er blevet pågrebet eller set har været i forbindelse med grafitti og hærværk på Rådet/A-vej. Afbrænding redskabskasse/spetakel/asocial adfærd omkring nyttehaverne. Indbrud og tyveri i auditorier og bibliotek.” (Svend Erik Ramskov Garbus)

Oploadet Kl. 12:12 af Kim Møller — Direkte link48 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/76313/trackback

48 Comments »

 1. Opslaget burde have været
  Kære unge kvindelige studerende, tag venligst slør på eller bedre niqab når I går udenfor. Så risikerer I ikke at blive antastet af muslimske unge mænd.

  Kære mandlige studerende. Undgå at hjælpe kvindelige studerende der ikke følger ovenstående dresscode. Dels er de selv ude om det, dels risikerer I at blive invalideret af de muslimske overherrer

  Kommentar by redneck — 21. september 2016 @ 12:23

 2. Vigtig besked til alle fra Campuschefen? og jeg er på vegne af Campus blevet bedt om at gøre opmærksom på problemet? Så er problemet løst, takket være korandyrkerne som halvdelen af den Danske befolkning elsker for deres spændende kultur så tvinges den anden halvdel af befolkningen til at blive væk fra bestemte områder i Danmark, lad korandyrkerne more sig på Grønnegårdsvej, det kunne moske fremme udsmidningen af de retarderede indavlede korandyrkere, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 21. september 2016 @ 12:36

 3. Det er sælsomt og surrealistiskt. Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole, som jeg vælger stadig at kalde den, denne flotte klassiske danske institution – nu også med arabisk berigelse.

  Kommentar by Johnson — 21. september 2016 @ 12:39

 4. Var der ikke engang der var fodbold stævne i sydafrika, og der skete en masse voldtægter.
  Løsningen der var. at pigerne fik en tingest hos deres læge, de selv kunne sætte op i skeden. Hvis så kvinden så blev voldtaget, satte tingesten sig fast omkring penis på vandalen. Og det var KUN lægen der kunne befri voldtægtsmanden fra den.

  Kommentar by Sindsro — 21. september 2016 @ 12:43

 5. Vedrører 4.
  http://www.bt.dk/utroligt-men-sandt/nyt-voldtaegts-kondom-med-skarpe-taender

  Kommentar by Sindsro — 21. september 2016 @ 12:49

 6. Hvad siger du så, Søren Pind?

  Kommentar by redneck — 21. september 2016 @ 13:07

 7. Havde der været unge danske mænd i nærheden, så havde disse, een gang for alle samlet en flok, stor nok til at banke folketingets perlevenner grundigt på plads.

  Konklusion: Der findes ikke unge danske MÆND på stedet. Kun skvatrøve.

  Kommentar by Svend — 21. september 2016 @ 13:07

 8. #7 Svend – enig.

  Kommentar by Johnson — 21. september 2016 @ 13:16

 9. Det er en kamp de unge kvinder fører mod sig selv sammen med den politiske og samfundsmæssige elite og langt hovedparten af resten. Selvbedraget er markant. Erkendelsen af menneskets iboende ondskab røg ud sammen med personligt ansvar, lov og ret, grænser, lighed for og opretholdelsen af loven etc.
  Godheden og hykleriet trumfer alt. Med Jesu ord, de har allerede fået ders belønning.

  Kommentar by River — 21. september 2016 @ 13:24

 10. @7 – de unge kvinder har selv for flertallets vedkommende stemt på partier der har inviteret de fremmede. Hvorfor skulle danske mænd risikere liv og førlighed for dem?

  Kommentar by redneck — 21. september 2016 @ 13:37

 11. @ 10.

  Fordi vi mænd beskytter de svage – dem med svage muskler – dem med svag forstand. Sådan er det bare – også selv om de er imod os, for uanset hvad, så er danske kvinder vort ansvar.

  Kommentar by Svend — 21. september 2016 @ 13:42

 12. 7 Svend

  Det er sandt at den bedste definition på mandighed er om man beskytter kvinder og børn eller ej. Det er mandens naturlige opgave.

  Islam er en perversion der korrumperer mænd til æreløse rovdyr, og feminismen en perversion der kastrerer mænd til ukampdygtighed.

  Den sunde mandeidentitet står i modsætning til begge. Et liv i maskulin værdighed er et hvor manden sørger for sin families og sit hjems/områdes/lands sikkerhed.

  Kvinder og børn vil aldrig kunne beskytte sig selv. Deres grad af sikkerhed vil altid afhænge af mændene omking dem. Det er et faktum intet kan ændre.

  Derfor er spørgsmålet om ære så afgørende i mænds liv. Hvor mænd har mistet deres ære, har kvinder og børn kun undergang i vente.

  Det gælder i muslimske lande, og det er begyndt hos os.

  Den vigtigste akutte garant for et velfungerende samfund er den moral der hersker blandt mænd.

  Selvfølgelig er det ikke ligegyldigt om kvinder opfører sig etisk eller ej, men hvis mænds moral svigter så bryder hele samfundet sammen. Så er det rede til at blive erobret.

  Derfor gør kvinderne i vesten klogt i at støtte moralsk op om deres mænd og holde op med at forulempe dem mere.

  Men uanset hvad de gør så kan hverken de eller mændene ændre på hvad opgaven består i. Det er et spørgsmål om at leve op til den eller ej. Uanset omstændighederne.

  Muslimske mænd gør ikke. Feministisk-socialistiske mænd gør ikke. De lever på en løgn, og derfor vil deres samfundsmodeller aldrig komme til at fungere. Kaos vil følge overalt hvor de får magten.

  Kommentar by M — 21. september 2016 @ 14:13

 13. @11 – sandt nok til en hvis grad…. bortset fra selvsamme kvinder ikke længere værdsætter denne gammeldags “ridderlighed”…. og hvide drenge ikke er bevæbnede med kniv og køller modsat muslimerne

  Kommentar by redneck — 21. september 2016 @ 14:13

 14. Logisk udvikling. Vi ved jo at der er gymnasier, der er ved at blive ghettoiserede. Det næste skridt må vel være de videregående uddannelser. Det er de mønsterbrydere og succeshistorier, Zenia Stampe taler om.

  Kommentar by Konservativ Nihilist — 21. september 2016 @ 15:02

 15. Bare rolig, politiet har lige udtalt at de skal lade være med det: http://ekstrabladet.dk/112/politi-om-kraenkelser-af-mindst-ti-studiner-det-skal-stoppes/6305631

  Det var åbenbart også et problem med sexkrænkende perkere under distortion festivalen, det syntes jeg ellers ikke vi hørte noget om dengang.

  “sexkrænkelser er ikke noget nyt indsatsområde for politiet: Jeg var selv på arbejde under Distortion-dagene, og det er et fokusområde efter de episoder, der også har været rundt omkring i Europa, siger Henrik Møller Jakobsen med reference til blandt andet masseovergrebene nytårsnat i Køln.”

  Husk at takke dem der har skabt disse tilstande!

  Kommentar by per — 21. september 2016 @ 15:27

 16. Den afslørende sætning !

  “Jeg bemærkede også en avis-kassevogn som holdt lige ved anatomibygningen hele aftenen,…”

  Ja,…selve sætningen siger jo alt, den evigt observerende, evigt indsats klare trosklan der bare venter på et tidspunkt, et svagt øjeblik, hvor efter de kan – overfalde, -stjæle, -voldtage, -dræbe.

  Men det gode ved Kims offentliggørelse af de interne advarsels ér, er at vi nu er beviste om at multikulturen nu rykker ind på universitetet.

  Igen,.. det kan være, at jeg er paranoid, men mon ikke vi skal finde forklaringen på Emilie Mengs forsvinden i “en kassevogn”. Det kan være jeg er sortsynet, men lektien fra England(Rotherham), gør at vi desværre må tænke os det værste.

  Gad vide hvor længe pressen vil dække “forsvindinger”, mon ikke det kommer til at blive normalen, at der i tide og utide vil ske “forsvindinger”, der ikke kan forklares, eller løses.
  Der er jo allerede sket en del mærkværdige tilfælde, at helt alm. danske mænd der på vej hjem efter en glad aften, er endt i havnen eller andre former for vand. Dette alt-sammen uden nogen forvarsel af depression eller nedtrykt tilstand, noget mystisk. Men vi har politiets ord for at alt er i orden og de gøres deres yderste.

  Lad os holde øje med disse mærkværdige forsvindinger og “kassevogne” på mærkværdige positioner og på mærkværdige tider, det kan blive meget afgørende.

  mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 21. september 2016 @ 15:28

 17. Tysk politi udsender besked til kvinder: Gå altid i løbesko så I kan løbe fra asylansøgerne.

  http://gatesofvienna.net/2016/09/these-boots-are-made-for-running/

  Kommentar by M — 21. september 2016 @ 15:35

 18. De fleste unge har en mobil der kan tage fotos.
  Så billeder af en “mørk varevogn” og/eller en “avis-kassevogn” burde være lagt på Facebook, eller et andet sted på Nettet.
  Generelt vil det nok være en god ide at begynde at fotografere lidt mere.

  Kommentar by Birger Jensen — 21. september 2016 @ 15:54

 19. Hvorfor skal danske drenge beskytte eller slås mod disse fremmede, snart ISIS, krigere ? Hvor dum er man som kvinde og tro at danske mænd skal beskytte dem, når 90 % af kvinder stemmer for øget indvandring og større islamisk indflydelse her i Europa og Danmark. Kvinder som selv er med til at acceptere muslimers øget utilfredshed i Danmark, og retter ind. Kvinder som stemmer på politiske partier som er ekstreme og stemmer for en udslettelse af danske værdier og indførelse af muslimske. Kvinder som kalder danske mænd for racister, og derefter beder om deres beskyttelse. Danske kvinder kan enten bekende fuld kulør, og acceptere muslimske mænds ret til at gramse eller voldtage dem, og derefter tage et slør på hovedet og fuld dækket krop, eller i kan vælge at tage den anden side og støtte danske og vesteuropæiske værdier.
  Hvorfor ikke lade de ungdomspartier som sympatisere med Islam og øget indvandring, beskytte de kvinder på campus som føler sig forulempet. Lad os se hvor mange “mænd” der er i disse venstreorienterede ungdomspartier og lysten til at beskytte andre.

  Kommentar by Tjalfe — 21. september 2016 @ 16:02

 20. Fødsels affaldet fra Umuligstan, KAN ikke begå sig i det danske samfund.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 21. september 2016 @ 16:04

 21. Det første Løgnerpressen tænker i sådan en situation er, bare det ikke giver medvind til de ulækre højrepopulistser, ingen reflektion over hvad der er ved at ske med det danske samfund..

  Kommentar by Geert — 21. september 2016 @ 16:15

 22. Tænk, jeg troede at man på Landbohøjskolen vidste lidt om skadedyrsbekæmpelse? – Herude på landet ved vi da godt, at når ræven har taget vore høns, er det ikke ræven vi skal klandre. Ræven gør jo blot som ræve skal og er programmeret til. Næh, vi leder efter den som har lukket ræven ind i hønsehuset eller har revet hegnet ned. Og så er der lagt i kakkelovnen…

  Kommentar by Voldposten — 21. september 2016 @ 16:31

 23. redneck 13:37

  “de unge kvinder har selv for flertallets vedkommende stemt på partier der har inviteret de fremmede. Hvorfor skulle danske mænd risikere liv og førlighed for dem?”

  Næsten en tredjedel af danskerne har stemt på det eneste parti som lovede at stoppe indvandringen. Lige meget har det hjulpet. Og at dette parti også på andre områder ikke har formået at appellere til ret mange unge mennesker kan jeg også godt forstå. Der hænger for meget vammel bedrevidende tantethed ved, som får selv folk som mig til at få myrekryb, og jeg er ikke en gang ung. Bortset fra disse skønhedsfejl, som jeg kunne leve med, er partiet jo allerede nu dumpet for fuld glorie på grund af mere graverende fejlpolitik, fejhed og direkte sabotage af det nationale projekt. Selv den en gang ikoniske Messerschmidt har vist sig at være en mand med flere ansigter, og en upålidelig person som EU-modstander.

  Tilbag til tråden: Mange af disse unge kvinder har formentlig aldrig stemt fordi de er for unge. Og kan man klandre purunge mennesker for at være hjernevasket af kulturradikale pædagoger og tv hele deres liv?

  Kommentar by Balder — 21. september 2016 @ 16:33

 24. Det eneste, der er værre end overfald og voldtægt er, at disse overgreb bliver brugt til at “fremme en højreradikal agenda”.

  Line har for få minutter siden sagt på Radio 24/7, at det er sagen uvedkommende, at gerningsmændene har indvandrerbaggrund. Wow. Vi må ikke forstå. Vi må ikke se mønstret. For så er vi forkerte og højreradikale. Så gør jer dumme, venner. Som akademikerspirerne.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 21. september 2016 @ 17:18

 25. De har lært det i Danmark …

  Kommentar by davidk — 21. september 2016 @ 17:28

 26. Nej, Svend. Du sikkert fra en tid længe inden kvinder tog magten. Du kan sagtens snakke. Men sagen er, at kvindernes forræderi er så gennemgribende, at sande mænd, der også har hjerne og selvrespekt, ikke løfter en finger for disse slamfisser, før de har afgivet deres samfundsmagt.

  Du kan ikke tillade dig at forvente at mænd skal være evigt stupidt selvudslettende opofrende. Nok er nok, og de danske kvinder som helhed har fortjent mange voldtægter og ydmygelser, før de bør hjælpes.

  Kommentar by Kim Poulsen — 21. september 2016 @ 18:50

 27. Hvis hun mener det er sagen uvedkommende at gerningsmændene har indvandrerbaggrund, har hun intet fattet og trænger åbenbart til mere kulturberigelse. Men det får de helt sikkert også.

  Kommentar by Jens — 21. september 2016 @ 19:11

 28. I Tyskland skal pigerne gå med flade sko, og ikke højhælede. De kan løbe hurtigere væk fra en voldsmand i de flade. Ergo må tyske piger indrette sig efter Islam, i stedet for at muslimer retter ind efter vores samfund.

  Kommentar by Anonym — 21. september 2016 @ 19:48

 29. Jeg er enig med de kommentatorer, der påpeger, at mange af de her kvinder selv har valgt side. De fortjener ikke, at danske mænd som “white knights” sætter liv, førlighed og straffeattest på spil for at beskytte dem.

  Akademikerkvinderne – og flertallet af de studerende har stemmeret – har om nogen fortjent, at multikulturen, som de jo knuselsker, holder sit indtog på deres eget habitat. Det er nærmest en højere retfærdighed, der sker fyldest, hvis de – ligesom den sagesløse og værgeløse befolkning mærker konsekvenserne af deres egne politiske valg.

  Kommentar by Kraka — 21. september 2016 @ 20:25

 30. @Balder
  Stadigvæk, hvad skal ubevæbnede danske mænd gøre mod kniv, kølle og måske pistolbevæbnede perler i overtal?

  Den romantiske tanke om en fair nævekamp om kvindens gunst hører Morten Korch til. Voldsmonopolet tilhører politiet… Eller burde gøre det

  Kommentar by Redneck — 21. september 2016 @ 20:35

 31. @ Balder – og den med de små studiner ikke har stemt holder ikke. Vi havde “folke”tingsvalg for et år siden så hovedparten af selv førstårsstuderende var 18 på det tidspunkt.

  At det sidste valg så var historiens største valgløftebrud fra Dansk Folkepartis side gør det jo ikke bedre. Jeg var selv een af de 30% der blev snydt og jeg græmmer mig dagligt

  Kommentar by Redneck — 21. september 2016 @ 20:39

 32. Jeg ville gerne forsvare de kvinder, hvad de har stemt på ved jeg ikke, og jeg er også ligeglad, de har ret til at gå i fred.

  Der er imidlertid to problemer, det ene er at jeg risikerer at tabe kampen, og komme til skade, men jeg kan jo vurdere mine odds og stikke af, hvis det er.

  Det andet problem er værre, og det er, at hvis jeg banker voldsmændene, kan jeg få en voldsdom, uanset omstændighederne, og det kan koste mig mit job. Så længe samfundet ikke tilbyder rimelige rammer for nødværge og borgerlig indgriben, har vi simpelthen kun alt at tabe ved at prøve at beskytte hinanden.

  Kommentar by Zatopek — 21. september 2016 @ 20:48

 33. En snigskytte på et hustag er hvad der skal til.

  Mon ikke der kunnes hyres kvalificerede folk blandt herboende serbere?

  Kommentar by Træt — 21. september 2016 @ 21:43

 34. Apropos kvinderne.

  Den nyvalgte spidskandidat til Københavns Borgerrepræsentation for Venstre, Cecilia Lonning-Skovgaard har som politiske forbilleder Helle Thorning og Margrethe Vestager.

  Ligesom hos de andre socialistiske kvinder skal hendes forbilleder tilsyneladende have bryster, for at de kan tjene som “rollemodeller”.

  Det er af sådan en person, det borgerlige Danmarks spydspids nu skal repræsenteres af i hovedstaden. En kvinde med en kandidatgrad i statskundskab og en erhvervskarriere indenfor “human resources”.

  Hun er formodentlig, som flertallets vedkommende, i sin karriere blevet forfremmet – af mænd og nu udvalgt som kandidat – af mænd.

  http://m.b.dk/nationalt/dong-direktoer-kan-vaelte-kendt-v-borgmester-af-tronen-i-koebenhavn?redirected=true

  Kommentar by Kraka — 21. september 2016 @ 21:44

 35. […] hysteriet ikke så udtalt på universiteterne, men realiteterne rykker nærmere, kan man læse på Uriasposten. “Licensfinansierede medier giver en tilfældig kommentar om voldtagende indvandrere mere […]

  Pingback by Monokultur » Mimosernes march gennem samfundet — 22. september 2016 @ 05:07

 36. > 34 Kraka
  Venstre ved du hvor du har.

  Kommentar by Nielsen — 22. september 2016 @ 05:40

 37. En illustration af hvorfor afspærrede områder, grænser, overvågning, checkpoints, sluser og vagter, militær og udbredt bevæbning i befolkningen er en del af virkeligheden i en stor del af verden. Lettilgængelige offentlige områder er, som landets motorveje, potentielle krigszoner.
  Byg muren og vedligehold den.
  https://hodja.wordpress.com/2016/09/21/palaestinensiske-araber-lader-som-om-han-vil-spoerge-israelsk-soldat-om-noget/

  Kommentar by Peter Buch — 22. september 2016 @ 06:26

 38. Altså jeg er 100% fan af at man kender detaljerne før man udtaler sig skråsikkert. Ikke fordi jeg ikke selv kan lægge 2+2 sammen, men man bør være sikker i sin sag inden man konkluderer noget helt sikkert.
  Det gik op for mig for årtier tilbage, da muhamedanerne(som salige Glistrup kaldte dem) overfaldt og voldtog og opførte sig som barbariske herremænd, at danskerne hverken vil eller kan for alvor give dem kamp til stregen. Det er vel kun rockere der for alvor tør tage kampen op. Og med rette.

  De angriber ofte i flok, ligesom sjakaler, og udser sig nemme og lette ofre. Og opfører sig grimt og ubehøvlet og nedladende.
  Men hvad pokker skal den danske mand generelt gøre? Man skal være godt bevæbnet eller være i en større flok for at dominere herrefolks-sjakalerne. Israel feks har jo om nogen muslimer HELT inde på livet, på den ubehagelig og grimme måde. Og der går mange blandt andet ortodokse og ja særligt religiøse jøder ofte rundt med automatvåben, netop pga den muslimske trussel, som kommer i mange former. I min verden gik alle DANSKE mænd, dvs ikke-muslimske mænd(der kunne man kræve feks en kristen dåbsattest) have ret til at bære automatvåben på feks campus-områder som her.
  For at beskytte danske kvinder og dem selv.

  Men i den virkelige verden giver man ikke denne ret, da al logik og fornuft er smidt ud af vinudet, og i stedet for har man sovset samfundet ind i passivitet og en eller anden utrolig falsk og klam “lighed” med alt og alle. Men når fjenden agerer må man reagere. Dvs modsvaret til angrebene på svage danskere er? Dialog? Våben er og bliver det eneste der virker, selvforsvar virker til dels men ikke imod stikvåben, knuste flaske, stenkast osv.
  Man SKAL forstå at muslimske mænd som opfører sig som sjakaler(og for den sags skyld alle andre ikke-danske mænd) er fjender af danskere og specielt danske kvinder.

  Er det forkert det jeg skriver? Er sjakaler(som er meget rammende og korrekt) ikke fjender der skal bekæmpes og domineres? Men det kommer jo aldrig til at ske med de politikere vi har, og med den befolkning der dybest set ikke ønsker at tage de nødvendige midler i brug i kampen mod fjenden.

  Kommentar by Danskeren1 — 22. september 2016 @ 06:58

 39. Personligt er jeg ambivalent omkring muslimernes chikane af de smukke unge studiner: Jeg er enig i Balder og andres meninger om man som mand bør beskytte kvinder, omvendt ser jeg det også chikanerne som en god anledning for selvsamme kvinder til at reflektere over deres politiske ståsted.

  Vi har jo i årevis vænnet os til at unge mænd chikaneres af muslimer i flok. Det er alle grader fra verbal chikane over slag og spark til knivstik og drab. Det har været noget man stiltiende har accepteret som en “nødvendig pris” for at opretholde konkventionerne og “sidde med ved bordet” når Merkel og Hollande holdt hof.

  Læg dertil at op til 30% af statens indtægter – der netto generes af hvide, etniske mænd – går til indvandring/muslimer uden nogen løfter et øjenbryn.

  Så sker det pludselig nytårsnat at kvinder i hobetal bliver chikaneret. De bliver taget på brysterne og får sågar fingre op i tissekonen…. og alle ser pludselig med stor alvor på muslimernes hærgen. Politichefer i Tyskland tager deres afsked og ny kan man endda se opslag hvor etniciteten nævnes på de højere læreranstalter.

  Jeg har naturligvis sympati for de stakkels kvinder der bliver forulempet. Men helt ærligt, hvis valget står mellem en finger i tissekonen eller en kniv i maven, hvad vil I så vælge?

  Mit måske naive håb er, at når muslimerne nu forgriber sig på “det allerhelligste” – den vestlige kvindes seksualitet – får det masserne op af lænestolen på en måde der huskes til næste valg

  Kommentar by redneck — 22. september 2016 @ 07:43

 40. -et valg hvor der nu er et reelt alternativ til Dansk Socialfolkedemokrati på stemmesedlen ;-)

  Kommentar by redneck — 22. september 2016 @ 07:44

 41. Godt nok et eksempel fra frankrig men mon ikke billedet er det samme i DK?
  http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE9022300/frivillige-beskyldt-for-seksuel-udnyttelse-af-flygtninge-i-junglen/

  “Ifølge manden er det hovedsageligt kvindelige frivillige, som har sex med flygtningene. Flere opfordrer til, at man gør noget ved problemet.”

  Voldtægten i søndags på Samsø ser også underlig ud. En kvinde henvender sig på et flygtningecenter, kommer i kontakt med 3 beboere, kører dem 10km til hendes eget hjem hvorefter hun “voldtages”….hvad havde hun forventet?

  Kommentar by redneck — 22. september 2016 @ 09:58

 42. @ 26. Kim.

  Uanset hvad, så fastholder jeg mit standpunkt. Jeg forstår dig, men som ægte konservativ, indser jeg, at kvindernes svigt blot er resultatet af vort eget.

  Som min forlængst afdøde mor mener også jeg, at kvinderne aldrig skulle have haft stemmeret. Man skal ikke lade børn lege med rigtige våben. Men vi har bare givet efter, og mange mænd har også benyttet det hellige demokrati til at skaffe sig en fed sløretilværelse.

  Nu har vi så resultatet, og jeg kunne istemme koret, der mener at det er for sent – det mener jeg nemlig også, men jeg vil fanemig slås lige til det sidste, og i modsætning til flertallet har jeg indset, at den primære fjende sidder på Christiansborg.

  Kommentar by Svend — 22. september 2016 @ 10:16

 43. Does Islam Allow Muslims to Rape Female Captives and Slave Girls?
  The Muslim practice of having sex with captured women is reported often in the Hadith, where we learn that Muhammad’s only objection to sex with captives was his condemnation of birth control(…)

  Sahih Muslim 3371—We went out with Allah’s Messenger on the expedition to the Bi’l-Mustaliq and took captive some excellent Arab women; and we desired them, for we were suffering from the absence of our wives. So we decided to have sexual intercourse with them (but at the same time) we also desired ransom for them. So we decided to have sexual intercourse with them but by observing azl (withdrawing the male sexual organ before emission of semen to avoid conception).

  http://www.answeringmuslims.com/2014/02/does-islam-allow-muslims-to-rape-female.html

  Kommentar by A-mad — 22. september 2016 @ 11:48

 44. @43 – det er jo helt i den økolgiske ånd… “sprøjtefri sex”… lige til speltsegmentet

  Kommentar by redneck — 22. september 2016 @ 13:15

 45. Det glæder mig, at flere dog har forståelse for problemet med kvinderne. Først udliciterer de mandejobsne, så sætter de sig tungt på de mere feminine jobs. Så inviterer de fjenden – og sluttelig får de een dømt eller slået halvt ihjel for den konflikt, der uundgåeligt opstår.

  Kvinderne må lære lidt på den hårde måde – hurtigt. Og danske mænd må stoppe al white knighting og indbyrdes kamp – og begynde at holde sammen – både mod indtrængere og kvinder. Danmark har for længe været et tag-selv-bord for kvinder – og ejerskabet skal hverken overgå til fremmede eller forblive på hunkønnets hænder. Det skal tilbage til de danske mænd – ligesom livskvaliteten. Det må være de primære mål.

  Kommentar by Kim Poulsen — 22. september 2016 @ 23:23

 46. “Fordi vi mænd beskytter de svage…også selv om de er imod os…”

  Vi har tydeligvis en fremtidig kandidat til en Darwin Award.

  “…og i modsætning til flertallet har jeg indset, at den primære fjende sidder på Christiansborg.”

  Genindsat gang, på gang, på gang af den savlende pøbel. Kan vi få en definition på forskellen på en ‘enabler’ og en ‘doer’, der ikke er funderet på henvisning til intentionalitet?

  Nej? Det er fordi menneskeaben kaster intentionalitet ud på virkeligheden, ligesom aberne kaster fæces på væggen i zoo, men menneskeaben er kun klar til at acceptere konsekvenserne af sin agens, når der er tale om en success. Derefter vender pøbelen den anden kind til, hvorefter scenen kan udspiller sig på ny, blot med dårligere odds for success.

  Det er morsomt, når sentimentale fjolser plæderer for enhed blandt ‘folket’; hvad enten det er Falkeøjes skyttegravsbal, Kim Poulsens Pølsefest, eller Svends anti-evolutionære beskyttelse af undermålere.

  Multikurens tidsalder er fyldt med moro og er samtidigt umådeligt fascinerende, da den til overflod emmer af en æsteticeret darwinisme.

  Kommentar by Stirner — 23. september 2016 @ 06:47

 47. 26 Kim Poulsen: “de danske kvinder som helhed har fortjent mange voldtægter og ydmygelser”.

  Med det synspunkt erklærer du dig, rent logisk, som en dødsfjende af alle danskere. Det må du jo selv om.

  Men som mange andre lever du i en abstrakt intellektuel bobbel, der har saboteret en basal forståelse af hvad det vil sige at være et folk.

  Kommentar by M — 23. september 2016 @ 12:16

 48. @44. Ha-ha, du rammer spot on:
  “det er jo helt i den økolgiske ånd… “sprøjtefri sex”… lige til speltsegmentet”
  Vi lader den lige stå et øjeblik! (sic:-)

  Kommentar by A-mad — 27. september 2016 @ 08:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper