22. september 2016

Racistisk ‘antiracist’ anmelder DF’er for racisme: “Mille Stockner fra Taastrup”, skrev Jyllands-Posten

Uforvarende kom jeg tirsdag til at tænde for Radio24syv, og overhørte sidste kvarter af Huxi Bach og Det Gode Gamle Folketing. Emnet var Inger Støjbergs midlertidige sløjfelse af FNs kvoteflygtningeprogram, og debatten var lige som man kunne forvente.

I studiet var Charlotte Dyremose (K), Niels Helveg Petersen (R) og venstresocialisten Jørgen Lenger. Radikale Helvig var ‘meget uenig’, venstreradikale Lenger mente det var ‘en ussel beslutning’, og radikale-konservative Dyremose mente det var et forsøg på at “tæmme Dansk Folkeparti, og leve op til den indre svinehund”.

Undervejs i debatten blev det nævnt, at Dan Jørgensen (S) var på linje med Støjberg, og så kom der følgende fra formand Huxi Bach: “Nu er der desværre ikke en socialdemokrat i studiet i dag, det ville ellers have været på sin plads.” Socialdemokrater burde have mulighed for at forsvare enighed med et parti, der efterligner svinehundene i Dansk Folkeparti. MSM i en nøddeskal.

Herefter var der timenyheder, og dagens største emne var Cheanne Nielsens tale til Dansk Folkepartis årsmøde. Hun var blevet anmeldt for racisme af ‘Mille Stockner fra Roskilde’, lød det. Det blev ikke fortalt, at denne her Mille fra Roskilde tilhører det venstreradikale miljø, og blandt andet har været kandidat for Enhedslisten i Høje-Taastrup. Hun mener dog, at det kommunistiske parti er blevet for ‘parlamentsfikseret’ og ‘højredrejet’, mangler revolutionær kant, og savner et dybtfølt opgør med ‘det borgerlige systems rammer’.

Mille Stockner er til venstre for Enhedslisten, men ikke engang Jyllands-Posten fandt det nævneværdigt – ‘Nu må den hadefulde tale stoppe’.

“‘Meget rystet og skræmt over så voldsom en hadtale.’

Sådan var reaktionen hos Mille Stockner fra Taastrup, da hun hørte Cheanne Nielsens udfald mod udlændinge på Dansk Folkepartis landsmøde i Herning.

‘Jeg tænkte: Nu må den hadefulde tale stoppe. Selvfølgelig har vi alle ret til at ytre os, men det skal ske under ansvar for loven, og med sin meget hadefulde retorik dæmoniserer hun en stor befolkningsgruppe. Det er virkelig krænkende, oplever jeg, og jeg er ikke i tvivl om, at det er en overtrædelse af racismeparagraffen,’ siger hun som begrundelse for, at hun satte en underskriftindsamling med det formål at politianmelde Cheanne Nielsen.”

(Enhedslistens Mille Stockner giver Naser Khader en antiracistisk bandbulle, 2016)

“På årsmødet holdt jeg en tale. Desværre fik jeg sagt ‘udlændinge’ og ikke ‘MANGE udlændinge’. Det er blevet udlagt, som om jeg mener ALLE udlændinge. Det siger sig selv, at jeg ikke mener, at der er problemer med ALLE udlændinge.” (Cheanne Nielsen, 19. september 2016)

“Er der nogensinde nogen, der har fortalt dig, hvor pinlig, latterlig, racistisk og islamofobisk, du er, Naser Khader? … Yuck, hvor er du nederen! … Lige meget hvor forræderisk og racistisk, du ter dig, bliver du aldrig en del af den ‘hvide klub’. De vil altid håne dig bag din ryg. Ligegyldigt hvor meget rumpe, du slikker.” (Mille Stockner, juni 2016)

“Pressen ligner en parterapeut der holder øje med bare den mindste ændring i hans adfærd. Bliver det til skilsmisse, vil Anders smække med døren. Og udenfor Borgen ser vi en uopmærksom velfærdsstat, for hvorfor skulle muslimer klare sig selv, når nu de har krav på husly og lommepenge fra staten. De kommer hertil, de sviner, de svindler, de stjæler, de voldtager og de dræber. De mishandler Danmark, mens mor og far har for travlt med at skændes inde på Borgen.” (anonym blogger)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/76322/trackback

39 Comments »

 1. Hvorfor er det altid kvinder? De skulle aldrig have haft stemmeret. Der er intet værre end barnløse eller golde kvinder der kaster deres moderlige instinkter ud over de fremmede horder fra den 3. verden

  Hvis vi nogensinde overvinder dette morads, må vi nøje overveje valgrettens omfang og udbredelse. Man begynder at forstå fortidens begrænsning til mænd, over 30, med en hvis formue, og en pletfri straffeattest.

  “uberygtet Mand, som har Indfødsret, naar han har fyldt sit 30te Aar”

  Ellers må vi gå tilbage til at udelukke de gode gamle 5 F’er:

  “Fjolser, fruentimmere, forbrydere, fattiglemmer og folkhold”

  Vi kunne tilføje en sjette: Fremmede

  Kommentar by Aslak — 22. september 2016 @ 08:55

 2. Det hele er bare en gentagelse – og gentagelse af alt det der sagt og skrevet de sidste 30-40 år – man vil ikke se virkeligheden og man gør alt med vilje, med overlæg og helt bevidst – Idag har alle og ikke mindst anti-svinehundene, ingen undskyldning for ikke at vide hvad der er virkelighed og hvad Danmark er oppe imod.
  De handler mod bedre vidende – de er bevidste landsforrædere – pure and simple.

  Kommentar by Black Watch — 22. september 2016 @ 08:55

 3. Her gik man rundt og forestillede sig at Mille Stockner var en ung og uerfaren studine, så opdager man at det er en, efter billedet, meget voksen kvinde der skriver og opfører sig som en teenager, hvem kan tage sådan en person alvorlig, hun ligner noget katten har slæbt ind i huset om natten, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 22. september 2016 @ 09:12

 4. Det er først og fremmest journalister og MSM-leflende politikere der er det store problem.
  Tåber som Mille Stockner har altid eksisteret og vil fortsat gøre det.

  Kommentar by Birger Jensen — 22. september 2016 @ 09:20

 5. Stakkels Milles forældre.

  Kommentar by Bastardo — 22. september 2016 @ 09:46

 6. Jeg har opgivet 24 Syv. DE mest borgerlige af de faste, er Cordua og Steno, og så ved vi godt hvilken borgerlighed, der er talte om.

  Vi de ikke kan opdrive borgerige journalister, så ansæt nogen der ikke er journalister. Det gør Weekendavisen

  Kommentar by BB — 22. september 2016 @ 09:53

 7. @Aslak: Helt enig. Der skal dog også tilføjes til listen at golde barnløse mænd, som ender med at blive en Hitler, heller ikke skal have stemmeret. Det skal den type af mænd heller ikke, der sad på en knejpe og gjorde Adolf til formand for deres parti, og dermed konstruerede startskuddet til en af verdenshistoriens største mordermaskiner. For ikke at tænke på alle de mænd, der som brunskjorter og tæskehold i gaderne, lavede en rød løber til magten for det samme forbryderiske monster.

  To massemorderiske verdenskrige, konstrueret af mænd – hvor det især med den første – stadig er svært at se logikken i, at så mange millioner skulle slås ihjel. Til ingen verdens nytte. Hvad skal vi udlede af det, når det gælder mænds evner til at håndtere magten og forvalte deres stemmeret?

  Kommentar by Margrethe — 22. september 2016 @ 10:01

 8. > BB
  Ingen af de nævnte fjolser er borgerlige.
  De er støtter af det multikulturelle helvede, vi nu har.

  Kommentar by Nielsen — 22. september 2016 @ 10:06

 9. Margrete kan ikke lide at hendes køn, som påviseligt er det mindre logiske og mere følelsesladet, ikke bør have stemmeret. Så hun trækker da bare nazikortet!

  Kommentar by JK — 22. september 2016 @ 10:20

 10. Denne feltmadras ender i Burka og Bombebælte.

  Kommentar by Sindsro — 22. september 2016 @ 10:22

 11. 5. Bastardo
  “Stakkels Milles forældre.”
  HA HA. De kunne bare have opdraget tøsen ordentlig. Giver hende en røvfuld når det var tiltrængt, uanset hvad loven siger.

  Kommentar by Sindsro — 22. september 2016 @ 10:26

 12. Mille Stockner minder mig om Glenn Close i ‘Fatal Attraction’ – total psycho.

  Kommentar by Johnson — 22. september 2016 @ 10:42

 13. At tænde for et æterbårent MSM-medie i dag, er som at hive dækslet af til en kloak.

  Jeg tror uden at overdrive, at det er mindst fem år siden jeg har set en TV-avis på DDR eller TV2 – eller hørt andet end en musikkanal i radioen. (Og da som regel en udenlandsk.)

  Jeg nøjes bare med at betale til lortet. Men mon ikke det bedste er at ignorere idioternes tilstedeværelse..? Som de forvoksede pattebørn de er, lever og ånder de for at få opmærksomhed.

  Kommentar by Bror Lerbror — 22. september 2016 @ 10:43

 14. > 12 Johnson

  Amen to that.

  Kommentar by Bror Lerbror — 22. september 2016 @ 10:44

 15. Hvorfor afmelder du ikke blot licensen, Bror Lebror?

  https://www.dr.dk/om-dr/licens/afmeld-medielicens

  Det har jeg gjort for flere år siden, og de årlige breve fra DdR ryger uåbnede i skraldespanden.

  Kommentar by Træt — 22. september 2016 @ 11:02

 16. Jeg kan ikke se, at hverken Cheanne eller Mille har udtrykt sig racistisk. Nogen der kan påoege hvor jeg tager fejl?

  Derimod kan jeg sagtens se Mille uprovokeret er grov, og oven i lyver ved at kalde Cheanne for racist, samt at hun bedriver chikane med sin politianmeldelse.

  Kommentar by Hans Und — 22. september 2016 @ 11:09

 17. > 15 Træt

  Den diskussion har jeg ofte med min – meget regelrette – kone.

  Kommentar by Bror Lerbror — 22. september 2016 @ 12:48

 18. “Den diskussion har jeg ofte med min – meget regelrette – kone.”

  Den havde jeg også med min kæreste, det endte med at jeg blev enig om at hun betalte licensen alene hvis det var så vigtigt for hende.

  Hendes valg = hendes udgift.

  Kommentar by per — 22. september 2016 @ 14:01

 19. Mille Stockner er aktiv i Internationale Socialister, IS, der ikke lægger skjul på, at de samarbejder med autonome (AFA) og islamister.

  Kommentar by Christian — 22. september 2016 @ 14:56

 20. @17 Pater Familias spørger ikke Mater familias om lov

  Kommentar by Aslak — 22. september 2016 @ 15:04

 21. -> #16

  “Jeg kan ikke se, at hverken Cheanne eller Mille har udtrykt sig racistisk.”

  Det at Mille omtaler Naser Kader som en “Uncle Tom”, er udelukkende møntet paa mandens hudfarve og dermed racistisk.

  Der er ingen forskel paa udtryk som: Uncle Tom, Porch Monkey og House Nigger. De betyder alle det samme.

  At Mille ligeledes kalder Naser Kader for en hadefuld røv slikker er nok til en injurie sag.

  Bottom line, Mille Stockner er en hadefuld dæmoniserende racist og burde politi anmeldes.

  Kommentar by grove city, ohio — 22. september 2016 @ 15:57

 22. Jeg hørte også tidligere Radio 24Syv, men den venstredrejning der er sket, gør at det eneste jeg kan finde på at lytte til er satireprogrammet Den korte radioavis.

  At programmet Cordua og Steno kalder sig danmarks eneste borgerlige radioprogram, siger alt, Steno stemte tidligere Radikalt, nu Alternativet. Cordua siger han stemmer Venstre, men mon ikke han snart laver en Jens Rohde..?

  Kasper Støvring, Jalving og Ditlev Jensen var kun finde nok som gæstesolister. Hvorimod de venstreorienterede har faste pladser i Radio 24Syv.

  Kommentar by Geert — 22. september 2016 @ 16:08

 23. Cheanne udtalelse er ikke under racismeparagrafen – udlændinge er ikke hverken er race, etnisk gruppe eller religion.

  Såfremt nogen som Mille automatisk associere hendes udtalelse med en bestemt gruppe af udlændinge, f.eks .fra Afrika eller Mellemøsten og muslimske af tro, det må helt stå for deres egen regning og fordomme :-)

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 22. september 2016 @ 16:49

 24. Mille Stockner er netop blevet slået til ridder af den gode tone! http://uetiskraad.dk/2016/09/22/mille-stockner-ridder-gode-tone/

  Kommentar by Thomas — 22. september 2016 @ 17:00

 25. De krænkedes kors repertoire er simpelt hen for ringe.
  Ja, det er selvmodsigende.

  Men der kan vel argumenteres for selv krænkede gives stemme, når man absolut vil antyde en positiv vinkling til situationen.

  De krænkedes kor, deres blotte eksistens, er et af mange eksempler på hvorfor Danmark er et land af stort format trods den ringe udstrækning.

  At føle sig krænket er muligvis ikke stort, men en variation over et betydningsfuldt tema, af typen “det er vigtigt, det er dybfølt absurditet, det er andet end vi vil”, der står bag et utal af menneskelige tragedier i virkelighedens verden. Set herfra.

  Kommentar by Peter Buch — 22. september 2016 @ 18:04

 26. Hvem er hadefuld, racistisk og provinsiel?
  http://kulturkamp.blogs.berlingske.dk/2016/09/21/hvem-er-hadefuld-racistisk-og-provinsiel/
  “Jeg ved ikke, om Mille Stockner anser sig selv for et særlig godt menneske – en hykler er jo en selvbedrager, der drager fordel af sit bedrag – men helt principielt, som man siger, giver sagen giver anledning til en håndfuld overvejelser:

  For det første får vi igen anskuelsesundervisning i det basale forhold, at de gode er bedst til at være onde. De er i hvert fald rigtig dygtige til det. Det er i grunden utroligt, hvad en gennemført hædersmand som Naser Khader skal stå model til. Ikke blot vil islamister ham til livs. På venstrefløjen er han også en forhadt mand”

  Kommentar by Geert — 22. september 2016 @ 19:36

 27. Udlændingedebatten er blevet rituel, og de offentligt betalte medier er en del af miseren
  http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE9022969/udlaendingedebatten-er-blevet-rituel-og-de-offentligt-betalte-medier-er-en-del-af-miseren/
  “Peter Hummelgaard (S), der konkurrerer med DF om nogenlunde samme vælgergruppe, stiller sig i spidsen for afholdelsen af et ”løb mod had”, dvs. et symbolsk kondiløb mod meninger, vedkommende selv hader og tilskynder alle andre til at hade, naturligvis med det politiske formål at fremstå ”sympatisk”.

  Det sker alt sammen som efter en drejebog: Først en kontroversiel udtalelse, så en politianmeldelse og sluttelig en trendy manifestiation. Symbol på symbol. Skueproces på skueproces. Væk med substansen”

  Kommentar by Geert — 22. september 2016 @ 19:39

 28. Jewish last names starting with S. … Jewish last names in alphabetical order: A | B | C | D | E | F | G … Stockner · Jewish. Stocknopf, Jewish

  http://www.americanlastnames.us/last-names/Jewish/S/S-153.html

  Kommentar by Balder — 22. september 2016 @ 21:49

 29. Åh ja – antiracisten der kaldte Naser Khader for Uncle Tom , ha ha ha.
  Absurde tider vi lever i.

  Kommentar by A Andersen — 22. september 2016 @ 21:55

 30. – Balder

  Hun var vist primus motor for Mø-boykotten. Fordi hun gav en koncert i Israel.

  Kommentar by Kim Møller — 22. september 2016 @ 22:14

 31. Mille Stockner for Finansministeriet: http://imgur.com/ZNDnNQu

  De tre initiativtagere Marianne Rosenkvist, Anne de Haas og Mille Stockner på Facebook-gruppen Velkommen til flygtninge – Nej til Støjbergs skræmmekampagne.

  http://arbejderen.dk/indland/danskere-trodser-st%C3%B8jberg-og-byder-flygtninge-velkommen

  Kommentar by Hodja — 22. september 2016 @ 23:24

 32. Vil man høre et godt eksempel på bevidst fornærmende journalistadfærd som et forsøg på at følelsesmanipulere, så var Asger Juhls præsentation af det interview han havde foretaget med lokalformanden for Nye Borgerlige Jørn Rasmussen et skoleeksempel (på Radio24syv 22 sep kl.17-18).

  Flere gange talte Asger Juhl om landsbytosser inden at afspille interviewet, men da man så hørte det der blev sagt var det et ganske almindeligt politisk interview, hvor Jørn Rasmussen ikke engang var uenig med sin partiledelse i de emner han udtalte sig om. Ellers skulle man mene at Jørn Rasmussens udsagn om at rettroende muslimer ikke kan siges at ville overholde den danske grundlov og derfor heller ikke få statsborgerskab er forkert.

  Kommentar by perhag — 23. september 2016 @ 02:18

 33. @30 Kim Møller “Hun var vist primus motor for Mø-boykotten. Fordi hun gav en koncert i Israel.”

  Det er jo ikke ualmindelig at jødiske venstreekstremister også er antizionister. Mikael Rothsteins afkom render sikkert også i anti-Israel demonstrationer sammen med AFA, og Pernille Frahm ligeledes med jødisk baggrund var også aktiv i bekæmpelsen af Zionismen. “de Haas” (Anne Christina som vist stiller op i Valby) som også nævnes i forbindelse med aktionen er i øvrigt også et meget brugt jødisk efternavn. Når det kommer til fornavne er navnet “Mille” ret almindelig brugt i jødiske kredse. Et andet fornavn som i hvert fald indenfor DK ofte peger på jødisk herkomst er “Steffen”.

  Hvorfor gå op i det, og hvad er konsekvensen? Spørgsmålet om i hvorvidt en eller flere mennesker som optræder i venstreekstremistisk og kulturradikal sammenhæng har jødisk baggrund er interessant for det man kunne kalde “grundforskningen”. Jo flere pålidelige informationer opsamles, jo nemmere er det at få et overblik over situationen og være med til at afklare modsatrettede påstande, f.eks. angående jødisk deltagelse i femte kolonne virksomhed. Det kan også levere data til andre forskningsområder som sociologi og arvelighed. Hvor arvelig er psykologiske tendenser og karaktertræk for eksempel? Der er en meget lang liste over revolutionære og frontkæmpere med jødisk baggrund i historiens løb. Det var (zionistiske) Jøder som var ophavsmænd til den moderne terrorisme og adskillige krige, og kommunistiske Jøder som opfandt Gulagstemet. Så mere forskning omkring jødisk og zionistisk identitetspolitik er en vigtig ting hvis vi stræber efter en mere retfærdig og mindre voldelig verden. Men jeg er helt med på at det ikke betyder så meget for den aktuelle sag. Jeg er vel blevet lidt fagidiot….

  Kommentar by Balder — 23. september 2016 @ 06:27

 34. Jeg synes stadig- besat af jøder, som jeg tidligere har beskrevet dig- er en bedre formulering end- fagidiot.

  Kommentar by Peter Buch — 23. september 2016 @ 06:37

 35. Balder. Mener du at landsforrædderiet og forkærligheden for kommunisme, marxisme mv. er noget jøder er genetisk disponeret for, eller er det i opdragelsen, eller ren og skær ondskabsfuldhed overfor værtslandede, hvor de ved hvor skadelige deres holdninger er?

  Kommentar by JK — 23. september 2016 @ 07:44

 36. I alle ovenstående indlæg, synes jeg , at man overser, at Mille Stockner som aktiv i Internationale Socialister repræsenterer det gode og ædle had, der bekæmper det onde borgerlige had!

  Kommentar by pseudonym — 23. september 2016 @ 08:26

 37. 1 Aslak

  Det er ikke altid kvinder. Tjek de mandlige medlemmer af R og LA. Tjek hvad Lars Løkke gør med sin statsministerpost. Tjek hvad Uffe Ellemann, en garvet politiker, har kunnet få sig selv til at sige i de senere år. Tjek Kristian “Ramadanmiddag” Jensen.

  Er det dem du håber på skal redde dig?

  Du griber blot efter en overskuelig løsning: “Hvis bare man kunne få kontrol over situationen ved at angribe nogen man kunne klare… kvinderne…! så gik det hele måske.”

  Ved du ikke at det der definerer en mand er hans valg af modstander?

  Op på hesten og mod islam. Ikke mod demokrati og ligestilling.

  Når det er sagt så vil jeg godt svare på hvorfor flere kvinder end mænd bakker op om det fallerede multikultur-ideal.

  Kvinder er pr. tendens mere konservative (i ordets bogstavelige forstand) end mænd. Dvs de bakker mere stædigt op om den herskende norm… også efter at en sag er tabt.

  Det gør de fordi deres funktion i et samfund er at understøtte den indre stabilitet, mens mændenes funktion er at beskytte de ydre grænser + at bryde nye veje.

  Det uhyggelige ved multikultur-utopien er at den snylter på kvindernes rolle i samfundsopbygning ved at implantere en norm der i sig selv er samfundsnedbrydende. Så jo mere og længere man opretholder ‘de åbne grænser’, jo mere smuldrer selve den samfundsorden (‘det åbne, tolerante velfærdssamfund’) man prøver at stabilisere.

  I stedet for at angribe kvinderne og lægge planer for deres undertrykkelse skal man gennemskue det dybere lag bag den selvdestruktive adfærd: et regulært forsøg på at bidrage til stabilitet.

  Et samfund har brug for at kvinderne udfører denne funktion. Mænd der ikke bakkes op af deres kvinder kan ikke forsvare de ydre grænser… det er her problemet ligger. Ikke i kvinderne, men i den ideologi der har inficeret vores kultur og effektivt demonteret den “kvindelige samfundsfunktion” hvorved den “mandlige samfundsfunktion” samtidig bliver sat ud af kraft.

  Det er en djævelsk snedig strategi, og hvis det lykkes for den at få vestlige mænd og kvinder til at bekæmpe hinanden full-scale… så er vi modne til overgangen til et islamisk samfund. Islams system er baseret på det samme: at holde mænd og kvinder låst ude fra hinanden af gensidig mistillid og had.

  Værsgo at bidrage til den – hvis det er det du vil.

  Hvis ikke, så må du spytte i næverne og tage den udfordring op at den her krise skal løses sammen med kvinderne.

  Mille Stockner er hinsides rækkevidde, men mange kan nås. Det kræver bare udholdenhed.

  Kommentar by M — 23. september 2016 @ 11:25

 38. “…gennemskue det dybere lag bag den selvdestruktive adfærd: et regulært forsøg på at bidrage til stabilitet.”

  Hvordan er du kommet til den sindrige hypotese? Psykoanalytik?

  Se hellere til andre dyrearter og hunnernes adfærd overfor nyt genmateriale.

  M < Occams ragekniv.

  Kommentar by Stirner — 23. september 2016 @ 15:50

 39. min #37 kommentar var til den med dine børn, bare kommet forkert ind.

  Kommentar by Winston Churchill — 23. september 2016 @ 19:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper