23. september 2016

JyskeVestkysten: Nye Borgerlige er ‘racebetinget’ uanstændig ala “1930ernes og 1940ernes Tyskland”

Medierne er desperate, for hvad skal de kalde et parti der ikke skammer sig over at være højreorienteret. Grotesk leder af lokalredaktør Christian Friis Hansen i dagens udgave af JyskeVestkysten – De nye uanstændige.

“… selv om partiet heldigvis ikke er repræsenteret i Folketinget, vil det få masser af taletid og tusindvis af spaltemilimeter, som et utåleligt barn på konstant jagt efter opmærksomhed.

Men det må vi tåle. Ligesom Grundloven beskytter folk, der vil gøre Danmark til et muslimsk kalifat, holder samme lov også hånden over partiformand Pernille Vermund og hendes underlødige partifæller. Selvfølgelig havde ingen af Grundlovens fædre forestillet sig, at der en dag ville komme et parti, der i fulde alvor vil forbyde bestemte mennesker at gå i bestemt tøj, men det er partiets erklærede politik.

Således mener Pernille Vermund og Nye borgerlige, at det skal være forbudt muslimer at gå med deres religiøse hovedbeklædning, mens sikher gerne må gå med turban eller jøder med kalot. Alene de historieløse kan ikke se, at partiet kun er et tvunget armbind med en stjerne -eller i dette tilfælde en halvmåne -fra 1930ernes og 1940ernes Tyskland, når det gælder racebetinget og religiøs uanstændighed.

… Vi skal derimod smide fløjlshandskerne, når det gælder islamister… Men det skal ske i respekt for Grundloven og ikke ved et kapløb mod bunden af menneskelig anstændighed.”

(Leder i JyskeVestkysten, 23. september 2016)

Oploadet Kl. 19:03 af Kim Møller — Direkte link43 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/76366/trackback

43 Comments »

 1. Kulturmarxisme: kald modstanderen fascist og associér dem med Hitler. Utroligt at den taktik ikke er slidt op endnu.

  Kommentar by Moran ya Simba — 23. september 2016 @ 19:08

 2. Et utåleligt barn vil jeg nærmere betegne Pernille Skræpper eller Zinke Krampe.
  Man har da også forbudt rockere at bære rygmærke ? Det harcelerede ingen da over.
  Og at sammenligne med jødestjerner i 30’erne er jo helt absurd ! Det er jo det stik modsatte, vi vil IKKE have at mussi’erne skiller sig ud og reklamere med deres totalitære politiske ideologi.
  Jeg kunne forstå forargelsen og sammenligningen md nazi-tyskland, hvis det var modsat, at det blev krævet at mussi’er skulle bære karakteristisk beklædning så man kunne kende dem, men det er jo lige modsat . . . hmmm, måske . . . nej, gå væk grimme tanker :-)

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 23. september 2016 @ 19:09

 3. Når idiotlederen ikke kan se forskel på påtvunget påklædning, og afvisning af ofte påtvunget påklædning (tørklæde for shariaundertrykkelse, påtvunget af fædre ofte via Imamer). Det første Ayatholla Khomenie indførte som dekret i det Iranske regime, var at kvinder SKULLE gå med tørklæde. Lederskribenthens indhold er moralsk og etisk fuldstædnigt idiotisk og svinsk i sin sammenligning. Han kan passende flytte til Saudi Arabien eller Iran. tørklædet er islams flag som fremviser at kvinden ejes af manden uden selstændighed. Føj for en idiotisk vammel leder.

  Kommentar by Michael Unna — 23. september 2016 @ 19:15

 4. Sikke dog en ekstremt perfid leder, og så skrevet i noget som minder om ramme alvor..
  Utroligt at en avisredaktør i 2016, stadig kan tage den konserkvensløse ‘moral high road’, kalde sine – ikke ligesindede – undersåtter for nazister (det er jo faktisk det han gør), og stadig have sin taburet limet fast til røven næste ‘arbejds’dag.
  Jeg synes Vermund og co siger sandheden, at de blive udskammet for det er skammeligt.

  Kommentar by Lundahl — 23. september 2016 @ 19:20

 5. JyskeVestkysten vil tage fejl som Socialdemokraterne/Socialdemokratiet tog fejl. Nye borgerlige er længe stuerene.

  Kommentar by Liva — 23. september 2016 @ 19:22

 6. Mand, jeg er glad for at jeg har skrevet under som stiller til NB. Det ender med at vi får jagtet alle tåberne til at udstille sig selv på tryk, hvilket er den bedste måde da vi alle kan gemme et kopi af originalen ( Pun Intended ).

  Samtidig må man sige at han har ret med hensyn til folks påklædning. Ingen skal bestemme ens tøj Osv. andre end en selv. Når det er sagt skal man som ansigtspiercet, hijab klædt, tørklæde beviklet ikke regne med at man kan ansættes hvor som helst. Private firmaer har en standard og det samme burde gælde offentlige virksomheder og institutioner. Det vil sige at hvis man ikke kan få ansættelse Pga. af ens klædedragt eller anden fremtræden er det selvforskyldt og man kan ikke få støtte.

  Så vidt jeg ved er det allerede etableret i lovgivningen men er underkendt adskillige gange af domstole rundt omkrig i landet. Problemet kan derfor klares uden ny lovgivning ved blot at få domstolene til at dømme efter loven.

  Kommentar by Santor — 23. september 2016 @ 19:35

 7. “selv om partiet heldigvis ikke er repræsenteret i Folketinget, vil det få masser af taletid og tusindvis af spaltemilimeter, som et utåleligt barn på konstant jagt efter opmærksomhed.”

  Det samme kan siges om danske journalister.

  Kommentar by per — 23. september 2016 @ 19:39

 8. Ekstra Blader er ikke langt bagefter:
  Lederen: Whiskybælte-partiet
  http://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/whiskybaelte-partiet/6308866

  – VI SER FREM TIL mange herlige hundeslagsmål på højrefløjen, men advarer kraftigt imod, at Nye Borgerlige bliver repræsenteret på Christiansborg.

  Der er rigeligt med udlændinge-superstrammere i Folketinget i forvejen.

  Kommentar by Geert — 23. september 2016 @ 19:43

 9. Og så undrer man sig over, at JyskeVestkysten skal igennem endnu en stor fyringsrunde…
  Måske den trykte presse kunne klare sig bedre, hvis de ikke næsten alle henvendte sig til partierne til venstre for midten. Selv JP og Berlingske bliver mindre og mindre borgerlige som tiden går.

  Kommentar by Jutlandia — 23. september 2016 @ 20:25

 10. Tabuet omkring race er en af de største medvirkende faktorer omkring europæernes folkemord. For er mennesker bare en blank tavle hvorpå du kan skrive hvad du lyster?
  Nej, er min mening.

  Hvis alle europæere blev udskiftet med afrikanere der dog fik indlært europæisk kultur til fulde (“aissmilisation”), ville det så stadigvæk være det samme Europa?
  Ja, mener langt størstedelen af politkerne på Borgen.
  Nej, er min mening igen.

  Kommentar by Aslak — 23. september 2016 @ 20:32

 11. Nye Borgerlige er enten ideologisk skizofrene, dårligt begavede eller fuld af løgn. Måske er de lidt af det hele, og der er da paralleller på det ideologiske skizofrene plan med nazisterne. Man skal huske på, at Nye Borgerlige og Vermund faktisk påkalder sig liberal politik der går langt udover økonomiske interesser, og det eneste sted Vermund eksv. vil lovgive imod udbredelse af Islam er i det offentlige og dermed delvis statslige rum. Om det skyldes ideologisk skizofreni eller dårlig begavelse, at man tror et ultraliberalt samfund bliver mindre islampræget end et socialdemokratisk social liberalt samfund med en stærk statsmagt baseret på nationale værdier og finansieret efter en yde for at nyde økonomisk model,,, skal jeg lade være usagt, men jeg tror faktisk ikke Vermund lyver her, og selvom skizofrene ofte er intelligente, så er dårlig begavelse ikke nogen vaccination imod ideologisk skizofreni.

  Når alt kommer til alt, så er det selvfølgelig fuldstændigt ude af proportioner, at sammenligne et parti der bruger den dobbelte tid på, at samle stillere end Uffe Elbæk, med en magtfaktor som nazisterne i 1930 og 40ernes Tyskland, så i virkeligheden omhandler artiklen i JydskeVestkysten to ubegavede størrelser. Nye Borgerlige er selvfølgelig en del af en større opblomstring af en politisk kultur, der nok kalder sig liberal, men som i høj grad eksiterer grundet foragt for statsmagtens kapitulation overfor konflikter som følge af indvandring, men også pga. egocentreringen i samfundet hvor solidaritet bliver set på med foragt, men kulturen selv er dybt afhængig af statslige subsidier.

  Kommentar by Pedersen — 23. september 2016 @ 20:35

 12. Grundlovens fædre havde nok heller ikke, selv i deres vildeste fantasi, forestillet sig, at man sådan bare uden omtanke lukkede folk ind i landet, der vil omdanne det til et kalifat.

  Kommentar by Menig 442 — 23. september 2016 @ 20:43

 13. Enig med JyskeVestKysten.

  Kommentar by Laurits — 23. september 2016 @ 20:54

 14. Medierne ledes af løgnere. Sikken en ond mand.

  Kommentar by Anonym — 23. september 2016 @ 21:02

 15. DF blev ifølge Nyrup aldrig stuerene, nu er de næststørste parti. Måske bliver Nye Borgerlige hurtigt 3.størst

  Det piner de røde muslimelskere ad helvede til

  Kommentar by k.m — 23. september 2016 @ 21:02

 16. http://jyllands-posten.dk/indland/ECE9027798/eudom-giver-166-personer-ny-chance-for-liv-i-danmark/

  Vanviddet fortsætter … det hele lever sit eget liv – uanset hvem der på demokratisk vis søger at standse det….Hvad er moralen så….?

  Kommentar by Black Watch — 23. september 2016 @ 21:09

 17. Vi underlødige… Tak for kaffe, siger jeg bare. Nu er det vist galt med tonen igen. Jeg er lige ved at føle mig stigmatiseret. (Jeg foretrækker Dansk Samling, men når det nu ikke lige kan være, hilser jeg Nye Borgerlige velkommen)

  Kommentar by Mette — 23. september 2016 @ 21:13

 18. @BW

  Det begyndte for længe længe siden…

  “Our constant aim must be to build and fortify the strength of the United Nations Organisation.

  Under and within that world concept, we must re-create the European family in a regional structure called, it may be, the United States of Europe.

  The first step is to form a Council of Europe.

  If at first all the States of Europe are not willing or able to join the Union, we must nevertheless proceed to assemble and combine those who will and those who can.

  The salvation of the common people of every race and of every land from war or servitude must be established on solid foundations and must be guarded by the readiness of all men and women to die rather than submit to tyranny.”

  Winston Churchill

  Zurich 19th September 1946

  Kommentar by Pedersen — 23. september 2016 @ 21:23

 19. Det er sjovt, at han er intolerant overfor dansk indentitetspolitik men tolerant overfor muslimernes. Tørklædet er faktisk klanorienteret identitetspolitik. Man siger til andre muslimer/klanfolk, at man sætter en ære i at beskytte ens klans renhed mod fremmede og er ikke tilgængelig og eksponeret for andre end den. Andre muslimer kan se, at man er en god muslim/klan og respektere dens ære f.eks ved ikke, at give kvinden hånden så hun bliver uren for hendes klan. Ja, vi er xenofober hvis vi ikke er åbne for lukket xenofobiske “blut und boden” kulturer.

  Kommentar by Thorsted — 23. september 2016 @ 21:25

 20. På den Jyske Vestkyst har man åbenbart ikke haft kulturberigende oplevelser nok.
  Giv dem en sending muslimer eller to mere, så vil de ændre opfattelse.

  Kommentar by Birger Jensen — 23. september 2016 @ 21:25

 21. Vi har brug for politikere der ikke er “stuerene”… for de problemer de stuerene partier har skabt for danskerne kræver drastiske tiltag hvis vi fortsat skal bestå som fri nation.

  Jyske Vestkysten og 99% af resten af den “frie presse” burde intet have at frygte hvis deres politik ikke var forfejlet.

  Med let omskrivning af DDR-seriens økologiske vidunder Bonderøvens åbningsreplik:

  “At være uanstændig, det er da en kompliment”

  Kommentar by redneck — 23. september 2016 @ 21:39

 22. De prøver at shame og shame. Hvor plat. Man må virkelig leve i en bobble, hvis man ikke har fattet, at de tider er forbi, hvor man kunne tæmme folket med det trick.

  Kommentar by Multikulti ist tot — 23. september 2016 @ 21:44

 23. Det danske pressekorps er efterhånden til at brække sig over.

  Enhver form for etik er forlængst smidt overbord, og der lyves og manipuleres fuldstændig samvittighedsløst.

  Kommentar by Bror Lerbror — 23. september 2016 @ 21:53

 24. Inde i journalisthovederne er datoen stadig den 21 november 2001. Skal vi virkelig til, det hele igen?

  Kommentar by BB — 23. september 2016 @ 22:31

 25. De er sure sagde raeven

  Kommentar by dunk — 23. september 2016 @ 22:47

 26. Endnu en chefredatør der melder sig i koret af tonemestre og forsøger at udskamme den folkelige bekymring, der forsømt ligger bag det nye parti.

  Kommentar by John Niss Hansen — 23. september 2016 @ 23:01

 27. Hvilken idiot denne Christian Friss…..er han dansker?
  når-ja endnu en medie-luder, en af Regimets slaver.
  At nogle sindsygt-gale muslimer vil indføre et kalifath, under dække af grund er helt OK.
  Men at der nu kommer et politisk ukorrekt parti, der ønker at stoppe nedbrydningen/opløsningen af Danmark, Udryddelsen af danskerne, et parti vil tage Grundlovens ord bogstaveligt, beskytte danskerne og håndhæve retten til det danske territorium. NEJ-nej det har ingen ret.
  OG, hvad har Shikh turbam, en jødisk kalot med en Hijab at gøre?
  P.

  Kommentar by Piotr — 23. september 2016 @ 23:34

 28. Avisens ord er selvfølgelig ubeføjede, men omvendt har Vermund det seneste døgn også ulogisk placeret Danskernes Parti som “udemokratiske”, fordi vi ikke betragter individuel integration som kriterium for danskhed, og associeret os med nazisme. Det er en sær æra, at indvandringskritikere notorisk tenderer mod at stemple andre af samme retning, ligesom de selv stemples – og tilmed lægger større afstand end til eksplicit antinationale. Hvorfor skal selv kløgtige nationalsindede gøre DP’ere og lign. til en slags ulækre antidemokrater og fremmedhadere, når kernen er, at vi bare er budbringere for indsigten, at mellemfolkelige forhold aldrig har fungeret efter individualistiske, liberaldemokratiske idealer, og heller ikke vil komme til det i en meningsfuld fremtid?

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 24. september 2016 @ 00:05

 29. Verden er hård.
  Når der argumenteres med formuleringer som, det ene og andet nævnt og afsluttende henkastet skriver- og lignende, er der vel ingen grænse for hvor langt fantasien kan forestille sig politiske modstandere, fløje og gemene rivaler vil benytte blottelsen til nedvurdering af skribenten, partiet eller personerne, personen.

  For oplysningens fremme synes det oplagt at uanstændige var bedst udstyret med klovnenæser, små nok til ikke at overtræde maskeringsforbudet.

  Kommentar by Peter Buch — 24. september 2016 @ 03:05

 30. Til den nye læser:
  Og lignende- er Danskernes Partis valgte formulering i beskrivelsen af potentielt mulige nationalt socialiserede områder, efter et par emner indledningsvis er specificeret.

  Kommentar by Peter Buch — 24. september 2016 @ 03:22

 31. Vi har ikke kun brug for stramninger. Vi har brug for Hjemsendelser.
  Hvis politikerne havde rettet sig efter grundloven istedet for EU og FN.
  Havde vi ikke muslimer i Danmark.

  Et tvunget tørklæde er det samme, som et tvunget armbind.( Hagekors )
  Så fat det dog.

  Kommentar by XXXXX — 24. september 2016 @ 03:29

 32. Poul Højlund, NB, var deltager i Debatten i torsdags. Han adresserede, som også Martin Henriksen, DF, så udmærket problemet: Muslimer og islam og muslimers evindelige særkrav, som ingen, gentager ingen andre indvandrergrupper har stillet.

  De tyske flygtninge efter WW2, de polske jøder, vietnamesiske bådflygtninge, thailandske kvinder gift med danske mænd og kinesiske studerende: Meget sjældent problemer.

  Muslimer, altid problemer: Kriminialstatistik og det overblik, man nu kan få trods DST’s sløring, om overførselsindkomst, svært lavere karakterer og dårlig uddannelse, som Morten Uhrskov Jensen i så rigt mål har dokumenteret, tegner billedet.

  Kommentar by Henrik Petersen — 24. september 2016 @ 06:12

 33. Er der i øvrigt nogen, der nogensinde har hørt om fx polske, vietnamesiske eller kinesiske rollemodeller??

  Nej vel, de eneste ‘rollemodeller’, vi har i Danmark, er muslimske. En del af dem er endda taget med fingrene i klejnekassen eller anden kriminalitet, som minimum (Asmaa Abdol-Ahmid) nægter de at følge dansk kultur, fx håndtrykket.

  Hvorfor skal vi som befolkning i et lille land se måbende til, mens denne invasive og generelt uønskede art (jeg ser bort fra venligboere, der alligevel stemmer radikalt/Enhedslisten og gøglerpartiet) eroderer landet, oven i købet for offentlige midler?

  De skal assimilere sig, alternativt skal de hjemsendes. Hvis deres herkomst er usikker, hvilket den ofte er, da de har smidt papirerne væk for at kunne sige ‘Azul’, må FN snøvle sig sammen og få oprettet flygtningelejre i menap-landene og omegn.

  Kommentar by Henrik Petersen — 24. september 2016 @ 06:29

 34. Grundlovens p 67
  Borgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud på den måde, der stemmer med deres overbevisning, dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden.

  For det første er der tale om statsborgere, hvilket gør at man kan fjerne den værste del af problemet uden problemer.

  Dernæst, og vigtigst, kan man forbyde muslimer og deres lære. Alt hvad der er problemet med dem er i forvejen et direkte angreb på den offentlige orden.
  Tilbage står, og her er det egentlige problem, vores magthaveres uvillighed til at føre loven ud i livet.

  Kommentar by River — 24. september 2016 @ 07:41

 35. Kun absolut de mest underfrankerede af den Iøvrigt aldeles underfrankerede journalistloge ansættes på JyskeVestkysten. Abonnementtallet er helt i bund.

  Kommentar by Jette — 24. september 2016 @ 08:37

 36. Jydske Vestkysten var engang for mange år siden en avis.
  I dag er det et tvprogram med propaganda.
  De ville heller ikke skrive om grådigCarlholst og hans grådige venner i partiforeningen, de ville ikke fortælle om de andre grådige i regionsnasseriet, de vil ikke fortælle om redaktørenes grådigvenner, der rager til sig.
  Jyske Vestkysten er en slamkiste af nasserøve, øjentjenere,rygklappere og nepotistiske svindlere.
  Spild af penge og papir.
  mvh

  Kommentar by hul igennem? — 24. september 2016 @ 09:10

 37. http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/camillaschwalbe/ECE9028078/pas-paa-nye-borgerlige-taler-til-stodderen-i-folk-og-han-har-kronede-dage/

  Så kører hetzen mod mig og alle I andre igen igen …vil I stadig finde jer i det? Hvad med mig? – vil jeg igen vende den anden kind til og få flere smæk? Hvad skal man blive ved med at finde sig i – nu på 30´te år?
  Hvilke konsekvenser bør det have? Nu, senere eller bagefter?

  Der er ikke en skid forandret! Det samme mundlort – ingenting har forandret sig – de vil ikke høre og forstå, men fortsætter uden ansvar med vilje, overlagt og fuldt bevidst – og så tror de det bliver glemt og at det er gratis og at man ikke taget til genmæle med samme retorik.

  Schwalbe er en typisk repræsentant for disse kvindelige feltmadrasser, som hele landet er befængt med til overflod.

  Så fat dog, at når dine elskede muslimske mænd får overtaget i Danmark, er du især en af de første, de lukker munden på!

  Skal jeg og vi så til at redde dig – no way – din infame kælling!

  Kommentar by Black Watch — 24. september 2016 @ 09:16

 38. Jyske Vestkysten er sjovt nok et af de få medier der som regel åbent fortæller om gerningsmænds etnicitet.

  Kommentar by Træt — 24. september 2016 @ 09:19

 39. Desperate venstreorienterede propagandister som Christian Friis Hansen og deres statsstøttede venstreorienterede mainstream medier har ikke længere nogen betydning.

  Den tid hvor mainstream medierne kunne maniulere med befolkningens politiske holdninger er endegyldigt forbi.

  Løgnepressens tid er endegyldigt forbi.

  Det er bare ikke gået op endnu for den lille hysteriske såkaldte “journalist” Christian Friis Hansen.

  Kommentar by Holger — 24. september 2016 @ 09:34

 40. Prøv også at tjekke kommentarerne på JV.

  Kommentar by Phil — 24. september 2016 @ 12:06

 41. – Phil

  Ja, de var helt i særklasse.

  Kommentar by Kim Møller — 24. september 2016 @ 13:09

 42. Ha ha, det er vist et af de mest ynkeligt desperate hade-udfald mod et politisk parti jeg har set i min lange levetid. Lokalredaktør Christian Friis Hansens opkast stempler kun ham selv. Han er på linie med tidligere tiders naivister, som gjorde nar af og hånede dem, der advarede og talte imod den gryende fascisme. Lokalredaktør Christian Friis Hansens er bestemt ikke vidende medløber eller sympatisør for vor tids fascistiske bølge – han er bare en stakkels nyttig idiot, som lever i vanviddets skyggeverden om sin egen moralske overmenneske-status. Jeg – og heldigvis mange mange flere anstændige mennesker – er ved at vågne op og blive klar over, at vi i vesten har nogle værdier værd at slås for.

  Det må også lige bemærkes, at Lokalredaktør Christian Friis Hansen er så historieløs, at han ikke VED, at det muslimske land Tyrkiet, indtil islamisterne for nyligt kom til, havde tørklædeforbud i alle offentlige institutioner og skoler. Var Tyrkiet kun et armbind fra 1930ernes og 1940ernes Tyskland?
  Frankrig har haft tørklædeforbud i 12 år. Er Frankrig kun et armbind fra 1930ernes og 1940ernes Tyskland?

  Ved Lokalredaktør Christian Friis Hansen INGENTING om historien? Og han fører sig frem som historie-lærer, ha-ha. Man kan kun grine af en sådan uvidende landsbytosse med hele hovedet oppe hvor solen ikke skinner på vor tids ideologi tæt på 1930ernes og 1940ernes Tyskland. Men Lokalredaktør Christian Friis Hansen kender formentligt heller ingen ting til komparativ analyse af ideologier.

  Kommentar by Leif Knudsen — 24. september 2016 @ 14:29

 43. Poisoning the Well fallacy.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Poisoning_the_well

  Kommentar by Santor — 24. september 2016 @ 16:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper