25. september 2016

Kvinde græder over nationalistisk Asylspray-stunt, ikke over mørkhudet hjemmerøver med køkkenkniv

Som et led i kampagnen for at samle stillere, uddelte Danskernes Parti i går ‘Asylsprays’ til lokale kvinder. Almindelige hårspray fra Matas i lommestørrelse, der kunne bruges som en lovlig peberspray mod masseindvandringen. Lige på grænsen efter min mening, men det gav da et yderst seværdigt indslag på TV syd, hvor en Charlotte Bech fra Silkeborg bryder ud i gråd med ordene: “De har været igennem så meget, og så få at vide, at de er så uønskede…” Det næste indslag i nyhedsbølgen var denne her historie – Kvinde udsat for hjemmerøveri af maskeret mand.

“Hjemmerøveriet skete omkring klokken 02.00 i et kollegiefællesskab på Hedelundvej…

– Så banker han på en dør til et af værelserne, hvor kvinden åbner, og gerningsmanden skubber hende ind i værelset, hvor han truer hende med en circa 20 centimeter lang køkkenkniv, fortæller Erik Lindholdt. … Gerningsmanden beskrives som ca. 40 år, mørkhudet…

(Collage: Charlotte Bech, der græd over asylspray-kampagne, ikke over brutalt hjemmerøveri)

Oploadet Kl. 09:09 af Kim Møller — Direkte link33 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/76401/trackback

33 Comments »

 1. At asylspray er hårlak fra Matas vil de fleste nok gætte da det er et lovligt forsvarsmiddel, modsat peberspray der endnu er ulovlig som selvforsvars våben, den stortudende lille frøken Charlotte Bech færdes åbenbart i sikre rammer når hun er ude i offentlig rum, det gør heller ikke forståelsen nemmere efter at medierne er holdt op med at skrive etnisk ophav end Dansk på de pågrebne kriminelle korandyrkere, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 25. september 2016 @ 10:49

 2. Kvinderne vil i det fremtidige danske samfund – om der eksisterer et – ikke have stemmeret.
  Det har aldrig i menneskehedens historie været kvindens rolle at varetage territorier eller bekæmpe fjender.
  Kan de anerkende en trussel når de ser én?

  Kommentar by Aslak — 25. september 2016 @ 10:49

 3. Godt gået Danskernes Parti

  Kommentar by LysetsVej — 25. september 2016 @ 10:57

 4. Godt gået af Danskernes Parti

  Kommentar by LysetsVej — 25. september 2016 @ 11:00

 5. Der har altid været krige og forfølgelse i de områder disse migranter kommer fra. Før i tiden stod der bare ikke et stort naivt segment og inviterede dem til her op.

  Men på en måde er der måske noget retfærdighed i det. Det er nemlig primært de offentligt ansatte kællinger og velfærds-segmentet, der i sidste ende skal kæmpe med dem.

  God fornøjelse..!

  Kommentar by Peter Andersen — 25. september 2016 @ 11:17

 6. Danskernes Parti er det eneste parti der har langtidsholdbare udgangspunkter og en mulig kur for sygdommen. Det eneste som i virkeligheden taler imod partiet for nogle halvpcereres vedkommende, er at der er en del forhenværende nationalsocialister i det. Jeg sætter altså overlevelse over politisk korrekt kryben for den offentlige gabestok og den til religion ophøjede antinazisme religion. Den har Jack Kornbeck skrevet en meget vedkommende artikel om i Kristeligt Dagblad: Fri os for antinazismens ulidelige doktrin

  Kommentar by Balder — 25. september 2016 @ 11:42

 7. http://www.bitterblog.dk/2014/03/pump-ls-mohammed.html

  Kommentar by Stirner — 25. september 2016 @ 12:33

 8. Asylmaling….hahaha. Det må være hvid autolak

  Kommentar by Anonym — 25. september 2016 @ 12:50

 9. @ Aslak: Hvor havde vi været, hvis ikke en kvinde, Pia Kjærsgaard, havde taget de mange verbale og psykiske tæsk i alle de år, og fortsat stået fast? Glistrup havde bare ikke det, der skulle til. Hendes mandlige efterfølger er der ingen grund til at spilde ord på. Frankrigs eneste håb er en kvinde, Marine le Pen. Nu hvor en mand har overflødiggjort DF, kommer en ny kvinde på banen, Pernille Vermund, med NB. Den eneste hærfører, der var tæt på at vinde over de invaderende romer i England, var den keltiske dronning, Boudicca, osv.

  Fordi der står et hjernedød tudefjæs på TV skal sådan en sinke ikke bruges som sindbillede på flertallet af kvinder. I så fald er alle de mænd, der fylder vores fængsler billedet på alle mænd: I går rundt som omvandrende, tikkende mord- vold- og voldtægtsbomber – plus den økonomiske kriminalitet, hvor I også sidder med førertrøjen.

  Enhver er sin egen pengepung nærmest, og flertallet af offentlige ansatte er kvinder. Det er mit bud på, hvorfor de stemmer rødt. Flertallet af danskere har ikke den fornødne interesse eller evne til at sætte sig ind i eller se de sammenhænge, der styrer samfundsudviklingen. Når de brokker sig over perkerne – og det gør de fleste kvinder, jeg løber ind i ( – minus den yderste venstrefløj) er mit standardsvar: “Har du selv stemt på de politikere, der er i fuld gang med at ødelægge fremtiden for dine børn og børnebørn? I så fald har du et medansvar.” Deres underkæbe rammer gulvet.
  Det skal retfærdigvis siges, at mange kommer med det modsvar. “Jeg har stemt DF, men hvad har det hjulpet”.
  Nej, ærlig talt. Hvad er der så tilbage at gøre?

  Kommentar by Margrethe — 25. september 2016 @ 13:11

 10. Balder

  Jeg tror gerne du er socialist selv.
  Hvilket gør din prisen af partiet indlysende.
  At partiet som jeg forstår det ikke har store indvendinger mod invasion af millioner der noget ligner dem selv, gør ikke jeg vil tilråde støtte til projektet.
  Der er rigeligt også af socialister . I den oprindelige befolkning.
  Vorherre bevares.

  Kommentar by Peter Buch — 25. september 2016 @ 13:39

 11. @Peter Buch
  Er du konservativ eller liberal?

  Kommentar by Nielsen — 25. september 2016 @ 13:45

 12. Der er kvinder, der altid vil forsøge at gennemtrumfe deres vilje ved at vande høns. Søsterskuffen her er så helt ekstrem i udøvelse af dette fænomen. Moden til spændetrøje, små blå piller og tvangsindlæggelse.

  Kommentar by Jette — 25. september 2016 @ 13:45

 13. hun er fast i hendes tro: socialisme

  Kommentar by Nielsen — 25. september 2016 @ 13:47

 14. Charlotte Bech, du kan godt begynde at hamstre lommeservietter – du vil forhåbentlig få MEGET mere at tude over de kommende år !

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 25. september 2016 @ 13:55

 15. Zionisternes lære af nazismen er: “Det må aldrig ske for jøder igen”.

  De burde have lært “Det må aldrig ske for mennesker igen”. At hævde at de som race eller religion er særligt udvalgte, og kan føre sig frem med vold og magt, mens de kalder andre “racister” eller “nazister” er en stor ironi.

  Hvad angår denne “asylspray” synes jeg at det er en grovhed over for alle udlændinge, der opfordrer til selvtægt overfor farvede.

  Jeg tror godt vi kan stoppe bølgen helt, også uden spray. Ud over at lukke af for asyl og migranter, skal vi naturligvis hjælpe de stakkels flygtninge i og omkring Syrien, Libyen og Irak, både økonomisk og politisk. Vi må aldrig glemme at opføre os som retskafne og medfølende mennesker, vi skal bare ikke være tossegode og naive så vi ofrer vores egen fremtid i processen.

  Kommentar by Zatopek — 25. september 2016 @ 13:55

 16. Det er sgu ganske latterfremkaldende så mange “borgerlige nationalkonservative” på overførselsindkomst, der ikke ved, at socialisme ikke er andet end analysen af kapitalismen! Socialisme er modsat konservatisme, liberalisme og kommunisme ikke en politisk ideologi og har aldrig været det. Men det er selvfølgelig svært for selvproklamerede konservative og liberale nasserøve på den socialliberale model at se og forstå.

  Kommentar by Pedersen — 25. september 2016 @ 14:00

 17. Her er lidt mere for Charlotte Bech at tude over, mens vi andre tuder over alt det gode danske skatteydende borgere skal gå igennem for at huse og forsørge asylanterne blot for at modtage arrogant utak og tilsvining til gengæld:

  Afvist: Europæerne gider ikke muslimske asylansøgere

  http://videnskab.dk/kultur-samfund/afvist-europaeerne-gider-ikke-muslimske-asylansoegere

  Kommentar by monse — 25. september 2016 @ 14:32

 18. Nielsen

  På indvandringsområdet, jeg skrev om i kommentaren før, er jeg ret imod indvandring. Jeg synes der skulle være grænsekontrol, og der kunne afvises adgang uden videre.
  Det er mere konservativt end liberalt. Eller?

  Kommentar by Peter Buch — 25. september 2016 @ 15:02

 19. Aslak har selvfølgelig ret. Kvinderne har smadret vesten – efter vi i overmod har givet dem ligestilling i samfundsanliggender.

  Kommentar by Kim Poulsen — 25. september 2016 @ 15:39

 20. Åbne grænser skyldes alene liberalisering og iberalismens overvægt i den socialliberale nationalstat. Der har aldrig været åbne grænser kommunistiske og socialistiske lande imellem, som imellem moderne socialliberale stater. Europæisk konservatisme var stort set i hele det 20 århundrede bundet op på en borgerlighed dikteret af liberalisme, og før det var grænser mellem nationalstater for det første meget mere uoverskuelige og ikke mindst skrøbelige.

  Demografierne var selvfølgelig mindre, og de logistiske afstande betød uendeligt meget mere end i dag, men det primære formål med grænser i den konservative nationalstat i det 19 århundrede var hævdelse af suverænitet overfor nabostater, samt told og vare kontrol.

  Kommentar by Pedersen — 25. september 2016 @ 15:47

 21. @Pedersen 15:47

  Du har ret, men det får du ikke liberalisterne til at indrømme.

  I øvrigt godt nyt til dig og lidt til mig også:

  Multiple Studies Confirm People Who Swear Often, Stay Up Late, and are Messy — Have High IQ’s

  Kommentar by Balder — 25. september 2016 @ 16:53

 22. @Peter Buch,

  Hvad er det for noget nonsens at Danskernes Parti skulle være åben for hvid europæisk masseindvandring.

  I øvrigt har jeg den samme holdning til grænser som dig.

  Jeg stemmer ikke på Danskernes Parti fordi jeg kan lide hele deres program eller fordi jeg skulle være socialist, men fordi de er de eneste som betoner det mest logiske, det mest traditionelle, det mest konservative og det mest naturlige syn på identitet, der stort set bekræftes af videnskaben. Hvis man fornægter de mest nærliggende argumenter for dansk autonomi som en dansk nationalstat og mod masseindvandring af tredjeverdens borgere derunder Muslimer og andre religiøse eller politiske tossehoveder. Nej fri mig ligeledes for en invasion af amerikanske nykristmne eller Mormoner, uanset om de er hvide.

  I øvrigt er en form for socialisme nok uundgåelig, da det ser ud til at folk bliver ved med at længes efter den “sociale sikkerhed”, som denne ideologi påstår at garantere. Så hvis man er realist stiller man ikke op med et liberalistisk program hvis man vil forføre masserne til at stemme på sig.

  Kommentar by Balder — 25. september 2016 @ 17:04

 23. Igen: Hvis man fornægter de mest nærliggende argumenter for dansk autonomi som en dansk nationalstat og mod masseindvandring af tredjeverdens borgere derunder Muslimer og andre religiøse eller politiske tossehoveder, så er man med til at føre folk på vildspor ved at give dem falsk håb om overlevelse, og bortgiver førstefødte retten til Danmarks Jord, som er en ren fysisk biologisk betinget størrelse og juridisk relevant parameter, og vil ændre den til et koncept der kan formes efter forgodtbefindende af de herskende autoriteter. Om man så afslog alle Muslimer, så ville der jo være rigeligt med andre græshoppere tilbage til at forvandle vores smørhul til helvedes forgård på kortest mulig tid.

  Kommentar by Balder — 25. september 2016 @ 17:18

 24. […] Læs mere på Uriasposten […]

  Pingback by Asylspray | Hodjanernes Blog — 25. september 2016 @ 17:22

 25. https://www.youtube.com/watch?v=-U_J1MffxoY

  Kommentar by Hodja — 25. september 2016 @ 17:26

 26. Tak for videolinket Hodja, den var pragtfuld!

  Kommentar by Balder — 25. september 2016 @ 17:50

 27. #9 Margrete – godt sat på plads!

  Kommentar by Zatopek — 25. september 2016 @ 18:18

 28. Næste stunt inspireret af John Cleese/Monty Python: Gå ind i Matas og spørg en af de unge tøser bag skranken om en asylspray. Gad vide hvad der så sker?

  Kommentar by Sigwar — 25. september 2016 @ 19:35

 29. Balder

  Jeg er enig i DP har svaret på den største udfordring.
  Deres formuleringer synes jeg generelt også er stadigt bedre og de nærmer sig sine steder din egen uforlignelighed i dit bedste.

  Men jeg er ikke beroliget med hensyn til partiets syn på eksempelvis statens rolle, og hvad masseinvasion af folk der ligner os vil medføre for fremtiden og hvor mange de synes er nok.

  http://danskernes-parti.dk/politik/befolkningssammensaetning/

  Vestlige indvandrere skal derimod, på grund af vort kulturelle og etniske slægtskab med disse, kunne søge og få statsborgerskab — afgørelser herom må dog altid bero på en individuel vurdering af den konkrete sag.
  citatudsnit slut,

  Personlig ville jeg som beskrevet tidligere foretrække at såfremt statsborgerskab overhovedet kunne tildeles, at antallet årlige tildelinger var encifret eller nul. Betingelserne kunne, og burde efter min mening omfatte, at ansøgerne har udført noget stort for Danmark eller danskere.

  Kommentar by Peter Buch — 26. september 2016 @ 05:31

 30. komma skal være før omfatte…

  Kommentar by Peter Buch — 26. september 2016 @ 05:34

 31. Jeg magtede simpelthen ikke at se videoen færdig.

  Hvor er disse empatiske menneskers forargelse over det stigende antal voldtægter – og medfølelsen med ofrene..?

  Jeg har endnu til gode at se en tåre på den baggrund. Bare en lille en.

  Kommentar by Bror Lerbror — 26. september 2016 @ 08:23

 32. Følelsesporno når den er værst.

  Kommentar by kenneth — 26. september 2016 @ 12:13

 33. Tro aldrig folk der tuder på tv.

  Kommentar by M — 27. september 2016 @ 22:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper