25. september 2016

“… vi må sætte ind på at repatriere alle, som ikke viser evne eller vilje til at tilpasse sig vore forhold.”

Jeg har tidligere omtalt bogen med samme titel her. Ole Hasselbalch og Mogens Camre i Aarskriftet Critique – Der var et yndigt land.

“Ingen stater, heller ikke de højt udviklede vestlige, kan skabe afbalancerede tilstande med en så eksplosiv befolkningsudvikling som den, vi ser syd for Europa. Med det, der sker nu, og over for hvilket ingen tilstrækkelige foranstaltninger træffes, vil det danske velfærdssamfund uundgåeligt gå tabt, og kaos og konflikter vil om føje år have ødelagt vor verdensdel.

Den danske befolkning med det, som Danmarks Statistik (DS) kalder ‘dansk oprindelse’, er fra 4. kvartal 2010 til 4. kvartal 2015 vokset med 5.514 personer. ‘Dansk oprindelse’ vil sige, at personen har mindst 1 forælder, som er dansk statsborger og er født i Danmark. En betydelig andel af de nyfødte har således ikke det, man i almindelig forstand forstår ved dansk oprindelse. I samme 5 års periode er antallet af alle indvandrere vokset med 106.842 og antallet af alle efterkommere med 29.155.

Pr. 1. januar 2015 udgør ikke-vestlige indvandrere 58 pct. af alle indvandrere, og for efterkommerne er andelen med ikke vestlig baggrund 85 pct. I tal betyder det, at der 1. januar 2015 var 290.333 ikke-vestlige indvandrere og 132.927 efterkommere – de fleste fra muslimske områder. Der er således ikke tvivl om, at Danmark ligesom det meste af EU i øvrigt i disse år oplever en voldsom ændring af befolkningens sammensætning.

Alle tal for de ikke-vestlige indvandreres arbejdsløshed, uddannelsesbaggrund, almene adfærd og kriminalitet viser entydigt, at mennesker fra den islamiske og afrikanske kultur er en alvorlig belastning. Enhver forestilling om, at EU ved indvandringen kan få tilført billig arbejdskraft og således kompensere for en lav europæisk fødselshyppighed, er ønsketænkning. Omkostningerne ved indvandringen truer tværtimod EU-landenes økonomi alvorligt og har en direkte negativ indflydelse på de sociale vilkår, som betinger europæernes fødselstal. (Se f.eks. analysen i Weekendavisen 9/10 2015).

[…]

Et meget alvorligt problem i denne sammenhæng er, at de ikke-vestlige indvandrere som gennemsnit – jf. det ovenfor nævnte – ikke er i stand til at deltage som bidragsydere til samfundet på et niveau, som muliggør velfærdens opretholdelse. Der er derfor endnu mindre mulighed for både at bevare velfærdsstaten og at finansiere den ‘humanitære’ flygtningepolitik, som mange – ikke mindst i medierne – advokerer for. De ekstra penge til gennemførelsen af denne politik kan således kun hentes enten ved at låne dem og overlade regningen til vore børn eller ved at reducere ydelserne til vore gamle, syge, uddannelsessøgende, arbejdsløse og andre udsatte, sådan som man nu er i gang med – kort sagt ved at afmontere velfærdstaten.

Det er i denne situation ganske uholdbart, at faktorer – indvandringen fra ikke-vestlige lande – som vi ved den nugældende lovgivning har sat os uden for indflydelse på, bestemmer, hvor mange ekstra penge der skal bruges på en ‘humanitær’ flygtningepolitik.

Derfor må regeringen frigøre sig for ansvaret for andre landes borgere, og den må, uanset EU’s pres, forsvare landets grænser med de nødvendige midler.

Den danske regering og det danske folketing har som overordnet opgave at forsvare den danske befolknings interesser. Det er i strid med disse interesser at åbne landet massivt for økonomisk belastende mennesker fra en kultur, som oven i købet er uforenelig med den europæiske, og som de gennemgående ikke vil opgive. Vi må tværtimod sammen med de europæiske lande, som deler vores opfattelse bremse indvandringen fra den islamiske og den afrikanske civilisation fuldstændigt, og vi må sætte ind på at repatriere alle, som ikke viser evne eller vilje til at tilpasse sig vore forhold.

Oploadet Kl. 10:07 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/76410/trackback

21 Comments »

 1. Mange udtrykker bekymring for økonomien i EU, det siges at krisen aldrig er stoppet og et økonomisk kollaps kan opstå, det er kun de offentlige investeringer der holder gang i hjulene, inden år 2025 er det slut med børnepenge, SU, kontanthjælp osv. så bliver der først noget at tude over, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 25. september 2016 @ 11:01

 2. #1 Kontanthjælpen tør de næppe skrotte helt – reel nød (sult osv.) er farligt for elite (leder til kriminalitet, optøjer osv.), men SU, uddannelsesorlov og børnpenge ryger nok. Dagpengene forsvinder før kontanthjælpen (en sats til alle).

  Kommentar by Odo — 25. september 2016 @ 11:32

 3. Et problem løses altid lettest hvis man må tale om det! Og her har vi problemet. For når vi taler om folk med anden etnicitet, så taler vi ikke om nordmænd, hollænder eller vietnamesere. NEJ, det er folk med muslimsk baggrund, for her er problemet.

  Vi får aldrig muslimske indvandre til at sætte Grundloven eller Dannebrog over Deres helligebog.

  Og vi oprindelige dansker vil altid være DE VANTRO. Før vi kan tale åben om det, kommer der aldrig, en løsning.

  Kommentar by Anders Nielsen — 25. september 2016 @ 12:16

 4. OT.
  et fed nyhed til det danske politi og alle r.. slikkere
  https://youtu.be/Mrl72qWgAkA
  Se den inden det er forsent.

  er optaget og gemt.!

  Kommentar by Sindsro — 25. september 2016 @ 13:18

 5. Jeg hørte Betina Post i P1, i dag lige efter “hjerne-massen”.
  Uha hvor har hun det slemt med den politiske stemning, særlig Martin Henriksens bemærkning om gymnasieknægten der ikke er dansk bare fordi han er født her, slog hende helt ud.
  Find evt programmet og hør hende selv.

  Kommentar by k.m — 25. september 2016 @ 13:37

 6. I seneste nummer af Danskeren, kan man læse en boganmeldelse af Daniel Carlsens bog. Selvsamme forfatter, som Jeppe Juhl ikke vil røre med en ildtang. Han vil hellere brække en arm på langs, end interviewe Daniel Carlsen.
  Er Newspeek ved at blive mainstream???
  Jeg havde høje forventninger til Jeppe Juhl, men efter at have hørt ham bemale Danskernes Parti, er jeg ikke længere så sikker.
  Faktisk overvejer jeg at opstille Danskernes Parti fremfor Dansk Samling, som jeg har størst sympati for i vrimlen af levebrødspolitiker wannabees.

  Kommentar by Nielsen — 25. september 2016 @ 13:38

 7. “afrikanske kultur”
  Hvilken kultur? Myggeburgere og lerhuse?

  Kommentar by JK — 25. september 2016 @ 14:48

 8. http://www.dr.dk/nyheder/politik/poul-nyrup-paa-s-kongres-vi-har-ikke-altid-vaeret-enige-men-det-er-vi-nu
  “Der var 100 procent opbakning fra en tidligere statsminister til en statsministerkandidat på Socialdemokratiets kongres i Aalborg.
  Her gik Poul Nyrup Rasmussen på talerstolen med et klart budskab til partiets nuværende formand, Mette Frederiksen, om, at hendes nye kurs for partiets udlændingepolitik er den helt rigtige.
  – Der er grænser for hvor mange hvert enkelt land kan tage. Også for Danmark. Jeg er enig. Sådan er det, sagde Poul Nyrup Rasmussen, der tidligere har været en markant kritiker af eksempelvis Helle Thorning-Schmidts udlændingelinje.”

  *****
  Poul Nyrup har altid for mig stået som en slesk, utiltalende politiker. For nylig viste han sig fra sin mest ækle side på S-kongressen, hvor han med ovenstående citat roste Mette Frederiksen, og tilnærmelsen til Dansk Folkeparti på indvandrerområdet.
  “Stuerene, det bliver I aldrig”
  I dag siger han næsten det samme som da DF opstod som parti. Han undskylder ikke sin smædekampagne over for DF og store dele af Danmarks befolkning, der lidt under hans velkommenpolitik i mange år.

  Føj for fanden, Poul. Jeg hænger et billede af dig under lokumsbrættet.

  Kommentar by k.m. — 25. september 2016 @ 14:55

 9. Som udgangspunkt så skal muslimer hjem hvor de hører til. Der har muslimer alt det de savner her.
  Når det er sagt, så må det erkendes at her har muslimbestanden nået et omfang, at repatriering vil tage nogen tid. Længere tid end det har varet at importere muslimerne hertil, og det vil nok ikke blive helt “smertefrit”.

  Selv om et af de nye konservative partier bliver valgt ind i folketinget ved næste valg, så vil det ikke flytte så meget her og nu, men det vil være et stort skridt fremad, for det vil ændre hele debatten, og rette fokus på det vigtigste: muslimsvøben.
  Så når der bliver valg, så vil jeg for mit vedkommende stemme på det parti der har størst chance for at komme i folketinget.
  Når så det ene parti er kommet ind, så må de andre efterfølgende hjælpes til opstilling, og dermed få en chance ved efterfølgende valg.

  Hvis der ikke bliver valg for hurtigt, og hvis de alternative nyhedsmedier, som her Uriasposten, bliver ved med at omtale og sætte navn på alt det som løgnepressen omhyggeligt undgår, så vil flere og flere blive overbevist om, at der ikke skal stemmes på et eneste af de gamle partier næste gang.

  Kommentar by Birger Jensen — 25. september 2016 @ 15:01

 10. Kim Møller, du skriver: “I tal betyder det, at der 1. januar 2015 var 290.333 ikke-vestlige indvandrere og 132.927 efterkommere – de fleste fra muslimske områder.”

  Sammenlagt giver det 423.200 af muslimsk observans. Okay, men hvad så med dem der har fået et dansk statsborgerskab? Hvad med dem, hvoraf en af forældrene er “dansker”, de bliver jo ikke regnet med i opgørelsen?
  Der må ligge nogle mørke-og chokerende tal angående antallet af muslimer i Danmark, som politikerne ikke ønsker kommer frem. Selvom man har dansk statsborgerskab, så henter en stor del stadig ægtefæller fra det oprindelige land. Det vil så sige, at tallet 423.200 er langt større – og bliver ved at vokse – men er det så ikke en lodret løgn, når vores justitsminister stiller sig op i diverse medier og siger, at vi har 270.000 muslimer?

  Halve sandheder og hele løgne bliver konstant udspydt fra usselryggene på Ræveborgen, bakket op af løgnepressen.

  KÆMP FOR DANMARK

  Kommentar by der Adler — 25. september 2016 @ 15:20

 11. De geniale danskere – navnlig kvinderne – vil forstå at vente med at udvise dem, til det kræver en blodig krig at gøre det.

  Kommentar by BB — 25. september 2016 @ 17:26

 12. Her er lidt til humøret:
  https://youtu.be/XL5hSSrn-v4

  Kommentar by Sindsro — 25. september 2016 @ 17:49

 13. Demografi er skæbne. Det begynder langsomt at dæmre selv for dem der ikke fik topkarakter i regning.
  Den danske befolkning er i tilbagegang pga demografien – fordi danske kvinder ikke føder børn nok til at vi kan opretholde det danske befolkningstal. Danskernes befolkningstal toppede vistnok i 1992 med 5 mio, hvorefter det er gået næsten ½ mio tilbage til 4½ mio i dag.
  Befolkningstilvæksten skyldes udelukkende indvandring, men størrelse af indvandrerbefolkningen er skjult fordi ikke alle efterkommere beregnes som en del af indvandrer befolkningen. Det er politisk valg, der medfører at mange f.eks 2. og 3. generationms indvandrere, der er muslimer og derfor ikke tilhører dansk kultur, tilskrives befolkningen af danskere, der som bekendt har været danskere i 1.000 år+ og tilhører den stamme, der blev kaldt danere og som gav Danmark navn.
  Befolkningsudskiftningen vil med den nuværende demografiske udvikling herunder indvandring, betyde at der i 2050 vil være 3½ million danskere og 3½ mio fremmede i Danmark og heraf vil næsten alle være muslimer. Det er bundlinjen i det multikulturelle samfund som flertallet – selvom de ikke har ønsket det – har stemt for ved adskillige folketingsvalg.

  Kommentar by A-mad — 25. september 2016 @ 19:09

 14. “… vi må sætte ind på at repatriere alle, som ikke viser evne eller vilje til at tilpasse sig vore forhold.”

  Enig. Men det kan ikke gøres uden…ja, enorm brug af statsmagtens monopol på vold. Hvilket vil fremprovokere en reaktion der gør dette monopol til en fiktion. Og så ruller bolden, m muslimske lande der blander sig og ikke på vores side. Men det er stadig det rigtige at gøre. Ellers tror jeg den gensidige frygt og modvilje vil ende i folkemord i den ene eller, mere sandsynligt, begge retninger.

  Kommentar by Moran ya Simba — 25. september 2016 @ 19:16

 15. 8. KM
  Poul Nyrup kan socialdemokratiets to bud:
  Socialdemokratens 10 Bud
  —————
  1. Det første bud er ganske let.
  De fleste har altid ret.

  2. Tænk altid på hvad folk vil sige,
  og tag altid den stærkes parti.

  3. Tvivler du, så hold dig tavs,
  til du ser hvem der får applaus.

  4. Tænk nøje over hvad du bør mene,
  det kan blive dyrt at stå alene.

  5. Stil aldrig altfor høje krav,
  men sig hvad du har fordel af.

  6. Sig altid det hvad andre gerne vil hører.
  Gå stille gennem alle døre.
  (For sandheden bringer altid sorg og nød,
  mens den daglige løgn giver daglig brød.)

  7. Gå aldrig oprejst, snig dig frem,
  og gør dig velkommen i alle hjem.
  (Sleske sig frem)

  8. Husk: Ingen mand kan roses nok,
  sådan bygger man en venneflok.

  9. Af sladder husker du hvert et ord,
  til brug i næste chefs kontor.
  (Skoring af billige point)

  10. Hvis sidste bud bliver respekteret,
  da er din fremtid garanteret.
  —————
  Ja, så er man Ægte Socialakrokrat. !!

  Kommentar by Sindsro — 25. september 2016 @ 19:42

 16. ti

  Kommentar by Sindsro — 25. september 2016 @ 19:43

 17. Det er ikke første gang biskoppen lufter den radikale kæphest.
  I sin dumhed (mis)bruger hun stillingen i folkekirken til at nedbryde selvsamme kirke og kulturelle samlingspunkt.
  http://www.tvsyd.dk/artikel/biskops-hjaelp-til-flygtninge-vaekker-politisk-opsigt

  Kommentar by k.m — 25. september 2016 @ 20:04

 18. Der sker ting og sager i Tyskland.
  AfD stormer frem, som Nye Borgerlige i Danmark. Mon ikke snart de Islam glade partier ser skriften på væggen?
  http://m.focus.de/politik/videos/sonntagsfrage-afd-verzeichnet-besten-umfragewert-ihrer-geschichte_id_5979505.html

  Kommentar by k.m — 25. september 2016 @ 20:16

 19. Jeg læste på snaphanen.dk at befolkningsvæksten i afrika vil svare til hele EU’s befolkning om 20 år! http://snaphanen.dk/2016/09/18/luk-graenserne-og-vaer-aerlige-om-migrantinvasionen/

  Først fodrer vi dem og giver dem medicin så de kan formere sig og nedbringer dødeligheden, og i al den tid tør ingen nævne ordet prævention eller det rimelige i at kunne klare sig selv som både menneske og land og ikke få flere børn end man har råd til, da det opfattes som racistisk. Hvilket det stadig gør af de gode mennesker der sponsorerer verdens overbefolkning den dag i dag.

  Og nu tør ingen spørge hvor alle de mennesker de indirekte selv har bragt til verden skal bo.

  Det eneste man kan være HELT sikker på er at absolut ingen af alle de gode mennesker og organisationer der har skabt problemet vil vedkende sig det.

  Vi er virkelig et kontinent af idioter.

  Kommentar by per — 25. september 2016 @ 21:11

 20. En alvorlig sprogbrugsfejl Camre og Hasselbalch gør ganske som Danskernes Parti er at kalde udvisninger for repratrieringer.

  Måske kan repatrieringer defineres som at de udviste enten kan vende hjem eller få et nyt fædreland, men som det opfattes omfatter repatrieringer kun hjemsendelser.

  En meget stor del af de fremmede i Danmark kan ikke lovligt hjemsendes, fordi hjemlandet ikke ønsker at tage imod dem. Derfor bør de bare udvises, og for at få det til at virke i praksis må fattige lande betales for at give ophold til de udviste. Desuden er der måske ganske enkelte med grund til at frygte for forfølgelse ved hjemvenden til eget land, og de kan også tilbydes at blive udvist til et fattigt land, hvor de ikke risikerer personlig forfølgelse.

  Kommentar by perhag — 25. september 2016 @ 23:48

 21. perhag 23:48

  “En meget stor del af de fremmede i Danmark kan ikke lovligt hjemsendes, fordi hjemlandet ikke ønsker at tage imod dem. ”

  Jeg mener at kunne huske at hollænderne en gang har landet et fly på en bane; Somalia mener jeg, og simpelthen lukkede dem ud og lettede igen. Jeg håbe ikke min hukommelse spillede mig en puds og det kun var en våd drøm. Men der findes mange muligheder. Man kunne begynde med at standse al hjælp til sådanne lande.

  Kommentar by Balder — 26. september 2016 @ 22:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper