25. september 2016

Jura-studerende Tarek Ziad Hussein: Der er ikke særlige integrationsproblemer med muslimer….

Ubalancen i medierne manifesterer sig på flere måder. Højrefløjen har eksempelvis vænnet sig til, at alt de siger udsættes for motivanalyse og faktatjek. Omvendt med højrefløjens modstandere, der kan slippe afsted med hvad som helst.

Christian Marcussen har et fint eksempel omhandlende jura-studerende Tarek Ziad Husseins henvisning til en integrationsrapport, under en DR2-debat med Nye Borgerliges Poul Højlund. Sakset fra Facebook.

“Efter Debatten i torsdags har vi talt meget om Martin Henriksen, og hvornår man er dansk. Det er helt fair. Men vi har ikke talt om en af programmets mest opsigtsvækkende påstande.

Den kom fra Tarek Hussein i sin debat med Poul Højlund, efter Clement spørger Tarek, om han accepterer, at der er en særlig integrationsudfordring med folk ‘med muslimsk baggrund’. Til det svarer han:

‘Det accepterer jeg ikke. Rockwoolfonden lavede en undersøgelse for tre år siden, som skulle undersøge, hvordan det går med integrationen i Danmark. Almindeligvis siger man, at integrationen først er fuldendt ved tredje generation, og de kom faktisk frem til, at den allerede var fuldendt ved anden generation i Danmark med undtagelse af meget, meget få grupper, heriblandt den palæstinensiske gruppe fra Libanon og den somaliske gruppe.’

Nu har jeg kigget nærmere på undersøgelsen, og Tarek har faktisk ret i, Rockwoolfonden for tre år siden lavede en undersøgelse, som skulle undersøge, hvordan det går med integrationen. Resten er dog bare noget, han finder på.

Kort sagt slap Tarek afsted med, helt uimodsagt, at levere en fantasihistorie i bedste sendetid.”

(Tarek Ziad Hussein, islamist-skægget palæstinenser)

Oploadet Kl. 23:43 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/76417/trackback

24 Comments »

 1. Taquiya

  Kommentar by dunk — 25. september 2016 @ 23:54

 2. Se altid på skægget først. Så har du en ide om, hvad der er inde i hovedet.

  Kommentar by BB — 26. september 2016 @ 00:50

 3. Netop i dette tilfælde er der intet at bebrejde Clement, fordi det ikke kan være en journalistopgave at faktatjekke alt det gæsterne påstår. Det må være debatmodstandernes opgave at stille spørgsmål ved tvivlsomme påstande og senere undersøge det.

  Derimod burde journalisterne ikke fungere som reklamebureau for bestemte holdninger, hvor partiet Alternativet blev markedsført særdeles effektivt så snart de var opstillingsberettigede.

  Kommentar by perhag — 26. september 2016 @ 01:04

 4. “Almindeligvis siger man, at integrationen først er fuldendt ved tredje generation, og de kom faktisk frem til, at den allerede var fuldendt ved anden generation i Danmark”

  Det grinede jeg meget af da jeg hørte ham sige den sætning, for er der noget man så godt som aldrig hører om i forbindelse med kriminalitet, så er det da andengenerationsindvandrere..

  Kommentar by per — 26. september 2016 @ 01:04

 5. Der er en superkommentar på den FB post du linker til: “Måske er integrationen fuldendt ved anden generations, forstået på den måde, at den ikke bliver bedre derefter?” Ha, ha …!

  I øvrigt bidrager Rockwool rapporten selv med misinformation med titlen: “Andengenerationsindvandrere er kommet langt i deres integration i Danmark”

  Det er en meget optimistik titel sammenholdt med de faktiske oplysninger i rapporten. Status på integrationen efter rapportens egen kriterier er slet ikke noget at prale af. Hvis det er udtryk for at være kommet langt efter 40 års muslimsk indvandring, så vil jeg gerne have Rockwoolfonden til at beregne min årlige lønbonus. Det vil gøre mig til mangemillionær.

  Kommentar by monse — 26. september 2016 @ 01:08

 6. En dansk Tariq Ramadan. Hvad nytte har nogen af ham?

  Kommentar by Nielsen — 26. september 2016 @ 03:57

 7. At tænke sig, at vi ofrer uddannelse på sådant et femtekolonne fjog!

  Kommentar by Bastardo — 26. september 2016 @ 07:10

 8. De jurastuderende muslimaer bliver i stort omfang ansat ved domstolene, hvorfra de kan lække navne på vidner i deres fætre og brødres talrige straffesager.

  Kommentar by Træt — 26. september 2016 @ 07:17

 9. > 8 Træt

  Neeej da… hvorfor tror du dog det..?

  Hvornår mon vi i øvrigt kommer til at se den første Shariadomstol i Danmark..?

  Og skal den freds- og sandhedselskende Tarek Ziad Hussein i så fald være dommer..?

  Eller vil han hellere dømme vantro i resterne af det eksisterende “retssystem”..?

  Vi bevæger os i sandhed mod spændende tider.

  Kommentar by Bror Lerbror — 26. september 2016 @ 08:16

 10. Hvis det tager 3 generationer er det jo enormt positivt at migranterne formerer sig så hurtigt som de gør…. de når jo 3 generationer væsentligt før end gammeldanskerne

  host host

  Kommentar by redneck — 26. september 2016 @ 08:20

 11. Jurastuderende, ingeniør, læge, taxachauffør alle liggende med enden i vejret for at tilbede allah, ingen islamist er anderledes end den anden, de er produkter af indavlede fætter/kusine tvangsægteskaber igennem 1400 år og det fortsætter ufortrødent i Danmark, islamister vil aldrig bidrage med noget positivt til det Danske samfund, heller ikke om to hundrede år, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 26. september 2016 @ 08:48

 12. 8 > Træt
  Og personnummre perfekt til identitetstyveri og falske pas til terrorist brødrene.

  Kommentar by XXXXX — 26. september 2016 @ 08:56

 13. Kan denne muslim Grundloven?

  Kommentar by Sindsro — 26. september 2016 @ 09:45

 14. “Kort sagt slap Tarek afsted med, helt uimodsagt, at levere en fantasihistorie i bedste sendetid.”

  Ja men det sker hele tiden. Det interessante problem er, er ham Hussein dansker? Det er et spørgsmål der vil skille lejrene tror jeg.

  Kommentar by Moran ya Simba — 26. september 2016 @ 10:09

 15. Tarek Hussein er lystløgner og manipulator – det gælder i debatten, det gælder på facebook, det gælder når han skriver propaganda for Politiken. Er glad for at der i det mindste var een anden der registrerede at han igen-igen fik lov at slippe afsted med sit vås. Detektor eller en “kan det nu passe”-journalistisk tilgang til hans påstande kan vi med 100% sikkerhed se bort fra som en realistisk mulighed. Og det er jo derfor man ikke gider at se det, derfor det er irrelevant, derfor det ikke er public service.

  Kommentar by davidk — 26. september 2016 @ 11:30

 16. > 15 davidk

  Exactly.

  Kommentar by Bror Lerbror — 26. september 2016 @ 11:59

 17. Når kongen skal være medlem af Folkekirken, kunne man så ikke forvente, at kongens loyale og tro embedsmænd ikke måtte være medlem af Folkekirkens direkte modsætning?

  Nu MÅ vi have den lov, der sikrer, at Muhammeds femtekolonne ikke bliver ansat inden for offentlig virksomhed.

  Kommentar by Bastardo — 26. september 2016 @ 13:37

 18. Set fra skægislamistens synspunkt er der ingen integrationsproblemer med islam, fordi islam kan og skal ikke integreres.
  Det går derimod lidt trægt med danskernes integration.

  Kommentar by For mangfoldighed — 26. september 2016 @ 14:08

 19. Min viden om det uhyggeligt høje antal muslimaer ansat ved domstolene fik jeg ifbm sagen om Mads Skjoldsøge, der blev likvideret ved handelsskolen i Hillerød og den samtidige sag om et tæskehold på en skole i Helsinge.

  Vennelister på Facebook kan afsløre meget.

  Kommentar by Træt — 26. september 2016 @ 17:50

 20. Man skal allerede være ideologisk afsporet, for som udgangspunkt at tilskrive den påstand den mindste smule sandhedsværdi. Alle relevante statistikker angående arbejdsløshed, kriminalitet, uddannelse og så videre, modbeviser den latterlige påstand. Derudover har mange muslimer også et direkte fjendtligt forhold til danskernes ikke-islamiske kultur og religion, da deres religion motivere en sådan fjendtlighed. Det giver uro og ustabilitet i samfundet og gør Danmark til et mindre attraktivt sted at opholde sig. Islam er en stor ulykke for Danmark, danskerne og i det hele taget alle ikke-muslimer i Danmark.

  Kommentar by KafirHarbi — 26. september 2016 @ 18:33

 21. Træt,

  “Min viden om det uhyggeligt høje antal muslimaer ansat ved domstolene fik jeg ifbm sagen om Mads Skjoldsøge, der blev likvideret ved handelsskolen i Hillerød og den samtidige sag om et tæskehold på en skole i Helsinge.”

  Det må du MEGET gerne uddybe. Det lyder underbelyst hvis rigtigt.

  Kommentar by Moran ya Simba — 26. september 2016 @ 20:07

 22. “Der er ikke særlige integrationsproblemer med muslimer…..

  Han har da fuldstændig ret bag sit uhyre grimme islamistskæg: Problemerne med muslimer ikke særlige, de er helt generelle.

  Er der i øvrigt nogen, der så den selvsmagende Clement Kjærsgaard i programmet i går?

  Først nogle endeløse lange gode venner/hyggesnak med Mette Fugl og Sonja Richter, herefter nærmest karaktermord på Pernille Vermund, der ikke fik lov at tale ud.
  Det lykkkedes hende dog at få fremført – Clement fattede det naturligvis ikke – at der ikke er skolepligt i Danmark, men undervisningspligt.

  Jeg har været på privatskoler, hvor samtlige piger/kvinder havde muslimsk tørklud på, lige fra 5-års alderen. Sad…

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. september 2016 @ 20:13

 23. Det er en udbredt misforståelse at ‘integration’ blot tager én eller flere generationer.
  Det er en misforståelse uden empirisk belæg overhovedet. Det er ønsketænkning.
  Empirien viser at integration kan finde sted allerede i 1.g, hvis indstillingen er til det og den er kombineret med en lignende kulturel-religiøs baggrund. Svenskere og nordmænd og selv finsksprogede finner integreres i 1.g. Det samme gælder de fleste andre europæere med en kristen kultur baggrund, som 95% af europæerne har. Det er elementært.
  Nogle fra fremmede kulturer kan også hurtigere integreres i 1. eller 2.g f.eks buddhister fra østasien, som også ofte problemfrit bliver indgiftet med europæere med en kristen kultur baggrund.
  Også hinduer synes at have et godt integrations potentiale og kan indgiftes med danskere.
  Hele Amerikas nuværende befolkning fra Kap Horn til Cape Columbia har et godt integrationspotentiale og indgiftes problemfrit i den danske befolkning.
  Indvandrere fra Lilleasien, Mellemøsten og Nordafrika der overvejende er muslimer er svært integrerbare i den danske befolkning og det er uvist om store dele af indvandrerbefolkningen derfra overhovedet nogensinde kan integreres. Det er ikke givet selv efter 10.g. Det vil vi (eller vores efterkommere) se til den tid.
  Indvandrere fra Afrika syd for Sahara er ofte integrerbare, hvis de har en kristen kulturbaggrund alt afhængig af hvor fremmed for vores avancerede, teknologiske samfundstype deres oprindelige kristne kultur er.
  Hvis indvandrere fra Afrika syd for Sahara har en muslimsk kulturbaggrund er de svært integrerbare som andre muslimer og mange kan formodentlig ikke overhovedet nogensinde integreres.

  Imperien viser historisk at de kristne fundamentalister, der indvandrede til Nordamerika aldrig blev integreret i den oprindelige indianske befolkning.

  I mellem-og sydamerika er der fundet nogen integration sted i form af ægteskaber mellem de oprindelige indianere og de indvandrende europæiske katolikker. Men fuld integration er der ikke tale om og de oprindelige indianske samfund står tilbage som mindre isolerede samfund i lande dominret af europæiske katolsk religion og kultur.

  Australien er et andet eksempel på mangel på integration af indvandrere. Den indvandrede kristne europæiske befolkning præger kontinentet totalt og de indfødte aboriginals lever som isolerede stammer eller som underklasse i byerne uden megen – men dog nogen – indgiftning i indvandrerbefolkningen af europæiske kristne.

  Indien er et kapitel for sig mht til integration af hinduer og muslimer. Sidstnævnte var i århundreder herrefolk dér og der har siden været borgerkrig i flere hundrede år også før muslimerne flygtede eller blev drevet til det område, de gav navnet Pakistan – først henholdsvis Vestpakistan og Østpakistan. Sidstnævnte rev sig siden løs som Bangladesh. Begge er erklærede muslimske stater. Og integrationen af Indien endte med total disintegration.

  Kommentar by A-mad — 27. september 2016 @ 11:43

 24. Hvad betyder integration egentligt i dagens Danmark? Jeg har mistet overblikket. Integration som i at man er dansker? Eller man arbejder, eller man ikke laver kriminalitet, eller man spiser flæskesteg?
  Man plejer vel at sige at man er integreret i et samfund, når man er accepteret af lokalsamfundet(det kan der være delte meninger om), når man arbejder, er en samfundsborger, ikke ligger til last. Altså det med religionen er desværre ikke en del af integrationen, forstået på den måde at man godt kan være 100% muslim med alt der hører til, så længe man arbejder, betaler skat, ikke laver kriminalitet, og ja ellers kommer ud af det med andre rundt omkring. Og taler dansk.

  Jeg giver ikke fem flade for “integrations” begrebet. Det er bare endnu en undskyldning for at acceptere Islam i Danmark, fordi man kan godt blive integeret og samtidig være 100% ja islamist/muslim.
  Så hvad jeg hjælper det, hvis man stadigvæk går ind for sharia, kalifat, stening, flerkoneri osv.

  Jeg siger fortsat at der IKKE er plads til ideologien Islam i Danmark. Så kan de blive nok så meget integrerede, Islam skal ALDRIG integreres eller indlemmes i Danmark.
  “Bare du betaler din skat og har arbejde, så er det helt fint at du arbejder og drømmer om at omdanne Danmark til en islamisk stat, bare du er INTEGRERET”. Come on. Men desværre det er mange danskeres holdning at der er plads til uendligt mange muslimer i Danmark så længe de er økonomisk integreret og ikke begår kriminalitet. Så er det lige meget hvilke slags mennesker de ellers er, eller hvilken ideologi de støtter.

  Kommentar by Danskeren1 — 27. september 2016 @ 17:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper