27. september 2016

Zenia Stampe: En hårspray med klistermærke er en “hadefuld opfordring til racistisk vold og selvtægt”

Jeg har opgivet at finde logik i Zenia Stampes Facebook-opdateringer, og måske er der ikke en dybere pointe i denne her. Ja, altså, udover den oplagte – at danskerne ikke bør forsvare sig mod de naturlige konsekvenser af radikal politik. Fra BT – Zenia Stampe oprørt over asylspray: ‘En hadefuld opfordring til racistisk vold og selvtægt’.

“I virkeligheden er der tale om en hårlak fra Matas, som man med Daniel Carlsens ord kan bruge lovligt i modsætning til pebersprays, der både er ulovlige at købe og anvende i henhold til våbenloven. Hos de Radikale er Zenia Stampe oprørt over tiltaget. …

Zenia Stampe skriver længere nede i opslaget: ‘Naturligvis ville alle reagere med bestyrtelse. Ministre og partiformænd ville stå i kø for at love handling. Men hvorfor er det ikke sådan, når det handler om asylansøgere?«

Hun mener desuden, at Danskernes Partis aktion er en ‘hadefuld opfordring til racistisk vold og selvtægt’, og derfor vil hun nu spørge justitsminister Søren Pind om, hvilke ‘lovgivningsmæssige muligheder vi har for at stoppe udbredelsen af selvtægt, og hvad han i øvrigt agter at gøre for at imødegå denne stigende radikalisering på højrefløjen.'”

(Foto: Facebook)

“I lørdags skulle jeg have vist en gruppe syriske flygtninge rundt på Christiansborg. De meldte afbud efter at have fulgt debatten fra Dansk Folkepartis landsmøde.” (Zenia Stampe, 26. september 2016)

“Private deler våben ud mod asylansøgere og laver privat grænsepatruljering. Og vi ‘humanister’ bliver skudt i skoene, at højredrejningen er vores skyld, fordi vi ikke har ‘lyttet’ til danskernes bekymringer. Hallo! Vi har da ikke lavet andet end at lytte til bekymringerne de sidste 20 år?” (Zenia Stampe, 26. september 2016)

“Men kan det virkelig være lovligt at dele våben ud til brug mod bestemte befolkningsgrupper? Jeg ved godt, at hårspray i sig selv ikke er ulovligt. Men det er et baseball-bat, en hammer eller en dunk saltsyre jo heller ikke. Hvordan ville samfundet reagere, hvis man delte ‘jødesyre’ ud til antisemitisk selvforsvar? ‘Homohamre’ ud mod fordærvelse af de danske familieværdier? Eller ‘humanistbat’ til forsvar mod landsskadelig virksomhed? … ‘Det handler jo om selvforsvar,’ er der nok nogen, der vil sige. Men racistiske overgreb er næsten altid blevet motiveret gennem et påstået selvforsvar. … Danskernes Partis aktion er en hadefuld opfordring til racistisk vold og selvtægt.” (Zenia Stampe, 26. september 2016)

Oploadet Kl. 01:39 af Kim Møller — Direkte link36 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/76445/trackback

36 Comments »

 1. Ifølge Det radikale venstre er en god dansker en død dansker.

  Kommentar by barfbag — 27. september 2016 @ 01:57

 2. Er der en eller anden sjovnalist der fakta tjekker påstanden om de syrere Nazenia skulle have vist rundt, aflyste efter de havde hørt om DFs landsmøde?

  Kommentar by Hans Und — 27. september 2016 @ 02:14

 3. > 2 Hans Und

  Nej, naturligvis ikke.

  For så ville det jo komme frem, at det er løgn.

  Kommentar by Bror Lerbror — 27. september 2016 @ 02:42

 4. Hun er nu underholdende i sin konstante mangel på konsekvent logik: At gå efter uddeling af hårlak i stedet for at forholde sig til muslimers ekstreme overkriminalitet, især inden for voldtægt, er en imponerende problemforskydning.

  Men tak for fodskuddet, Stampe, ingen formår som du og de øvrige radikale fjolser at fornægte virkeligheden og benægte fakta.

  Kommentar by Henrik Petersen — 27. september 2016 @ 03:55

 5. “I lørdags skulle jeg have vist en gruppe syriske flygtninge rundt på Christiansborg. De meldte afbud efter at have fulgt debatten fra Dansk Folkepartis landsmøde.” (Zenia Stampe, 26. september 2016)” Jamen, på en måde er det jo fantastisk. Jeg var ikke klar over, at de syriske flygtninge allerede have lært dansk i sådan en grad, at de kunne følge danske folkepartis debat. Men hvis Stampe pigen siger det, så må det jo være sandt…ironi kan forekomme.

  Kommentar by Lightmann — 27. september 2016 @ 04:35

 6. Zenia Stampe er vanvittig er bimlende gal.

  Kommentar by benny bomstærk — 27. september 2016 @ 04:35

 7. Vi har virkelig ikke et problem med hadefulde racistiske kvinder, som nu vil gå i gang med at overfalde sagesløse asylsøgere. Men det problem vil Zenia gerne snakke om – kan jeg forstå.

  Kommentar by BE — 27. september 2016 @ 05:06

 8. “Hallo! Vi har da ikke lavet andet end at lytte til bekymringerne de sidste 20 år?”

  Netop, I har ikke gjort andet end at lytte. (Nogle få af Jer.)

  Kommentar by Birger Jensen — 27. september 2016 @ 06:05

 9. Jeg venter kun på, at at det går op for omgivelserne, at trunten er brudt sammen. Det skete for lang, lang tid siden. Så synes jeg Iøvrigt ikke, det er pænt at eksponere nedbrudte stakler i medierne.

  Kommentar by Jette — 27. september 2016 @ 06:51

 10. Dansk Sprognævn, lytter I med?

  Jødesyre
  Homohammer
  Humanistbat

  Kommentar by ph — 27. september 2016 @ 06:57

 11. Zenia racismeretorik er fra firserne, de har fyldt danskerne med arrogant ævl ligen siden.

  Kommentar by Leo — 27. september 2016 @ 07:18

 12. Zinke Stanken er ubærlig morsom.
  Ej heller jeg fæstner lid til den med de syriske atomfysikere, overlæger og hvad vi fik fortalt om disse inden de nærmest foretog en invasion her i landet, altså at de ikke ville deltage i rundvisningen på Danmark´s største børnehave. Den er fin den med at have lært dansk så hurtigt som en skrev.
  Lad nu Zinke Stanken tude i fred i lighed med hende det andet kvindemenneske der tudede for åben skærm der åbenbart ikke har set lyset, men det kommer.

  Kommentar by AK JA — 27. september 2016 @ 07:23

 13. Hun burde stilles spørgsmålet om hvad hun har gjort for at kriminelle ikke kommer ind og hvis de er her hvorfor de ikke er kommet ud igen. Dernæst bør hun stilles til regnskab for at migranter burde være smidt ud således at vi har plads til rigtige flygtninge.
  Taktikken er at der snakkes og udskammes i et væk samtidig med at landets befolkning udskiftes. Zenia er ikke dum. Snarere som andre socialister usikker og doven.

  Kommentar by River — 27. september 2016 @ 08:01

 14. Det er nemt at stoppe selvtægt, mere politi og så skal de komme når man ringer. Så er det problem løst. Men det kan en radikal nok ikke regne ud.

  Kommentar by Per J. — 27. september 2016 @ 08:06

 15. Det er en fantastisk racisme fantasi Zenia Stampe har: Jødesyre, Homohamre’ eller Humanistbat. Det er jo årgangs nazi-retorik, men måske har hun den ikke fra fremmede? Se her:-)

  “Faktisk udspringer Zenia Stampes aktuelle interesse for humanisme, tolerance osv. ligefrem af en indsigt i hendes egen families historie. Zenia Stampe kan nemlig fortælle, hvordan hendes farmoder under besættelsen fik en tolerant og humanistisk modtagelse i Danmark, selv om farmoderen kom fra Tyskland, som visse danske kredse på dette tidspunkt betragtede med mishag.
  I 1943 sad en ung kvinde i Alster Park i Hamborg og drak lemonade. En mand gik hen til hende og spurgte på gebrokkent tysk, hvorfor hun så så bedrøvet ud. Den unge pige forklarede, at hun var indkaldt af den tyske hær til at bemande en antiluftskytskanon. “Jamen, hvorfor gifter De Dem ikke bare med mig?” svarede manden. Og sådan blev det. Kvinden var min farmor, Annelise Köster. Manden var min farfar, Carl Richard Heide Hansen.
  Således indleder Zenia Stampe sin fortælling om mødet mellem sin tyskfødte farmoder og sin danskfødte farfader. Det kunne lyde som optakten til en lidt sødladen kærlighedsroman – og det er det måske også snarest. I hvert fald er der visse ting i beretningen, der vanskeligt kan passe.
  I 1942 var tyske tropper blevet trukket til fronterne i et sådant omfang, at der var besvær med at bemande bl.a. antiluftskytsanlæg i selve Tyskland. For at afhjælpe denne situation blev der d. 7. januar 1943 udstedt en forordning, hvorefter man kunne indkalde studerende o.l. – men forordningen gjaldt kun drenge eller unge mænd af fødselsårgangen 1926-27. Unge kvinder blev ikke indkaldt. Derimod kunne kvinder melde sig som frivillige, hvis de var over sytten år. Disse kvindelige frivillige blev i øvrigt ikke benyttet til betjening af våben, men arbejdede typisk med kommunikations- og varslingsopgaver som “Flakhelferinnen” eller “Blitzmädels”. Zenia Stampes farmoder er derfor ikke blevet indkaldt af den tyske hær til at bemande en antiluftskytskanon, som barnebarnet så dramatisk forestiller sig – ja, hun er slet ikke blevet indkaldt, men har meldt sig frivilligt.
  Det står også noget uklart, hvad farfaderen egentlig lavede i Tyskland i 1943. Zenia Stampe fortæller, at hans job var at bringe madpakker rundt til de omkring 6000 danskere, der sad indespærret i de tyske koncentrationslejre. Men med al respekt for familieoverleveringen og Zenia Stampes agtelse for farfaderen må det dog siges, at heller ikke denne oplysning kan være korrekt.
  Grunden hertil kan den historieinteresserede Zenia Stampe finde i sit eget partis annaler. I den historiske oversigt, der gives på Det radikale Venstres hjemmeside, er man ganske vist påfaldende tavs om partiets forhold under besættelsen, selv om både udenrigs- og siden også statsministerposten dog blev bestridt af den radikale Erik Scavenius i besættelsestidens første år (www.radikale.dk). Men andre steder kan Zenia Stampe da finde den udtalelse, Scavenius fremsatte, da han d. 8. juli 1940 tiltrådte som udenrigsminister:
  Ved de store tyske Sejre, der har slaaet Verden med Forbavselse og Beundring, er en ny Tid oprundet i Europa, der vil medføre en Nyordning i politisk og økonomisk Henseende under Tysklands Førerskab. Det vil være Danmarks Opgave herunder at finde sin Plads i et nødvendigt og gensidigt, aktivt Samarbejde med Stortyskland.
  (Vilh. la Cour (red.): Danmark under Besættelsen bd. 1, Westermann, Kbh. 1956, s. 278)”
  http://bjarnegjesing.dk/?p=9017

  Kommentar by A-mad — 27. september 2016 @ 08:10

 16. Sinke og Stine skal ignoreres.

  Kommentar by Bastardo — 27. september 2016 @ 08:36

 17. Zenia Stampe er også en våben uddeler, man ser hun deler Radikalsyre ud med hendes sure opstød.
  Jeg ønsker hende alt godt frem over med en masse kulturberigelse, hun er helt klar. Man skal bare følge den fugtige stribe, som er det eneste den indvasive art forstår.
  Godt GUD tog Olga. Man må sige “Hvilken mor”
  Jeg ønskede ikke et barn død, men er tilfreds med at han tog hende.

  Kommentar by Sindsro — 27. september 2016 @ 08:50

 18. Stampen vil blive vidne til langt mere selvtægt I nær fremtid.
  P.gr.a. den radigale-feministisk-socialistisk politik(levevis)
  etniske danskere er blevet påtvunget gennemde sidste 30 år.
  Bl. a. påtvunget af dette sindsyge kvindemenneske, der hader etniske danskere!
  Uden at være blevet spurgt, I demokratiets hellige navn.
  P.

  Kommentar by Piotr — 27. september 2016 @ 09:35

 19. Kan man også få en “gå-væk-Zenia” spray og en “anti-Anna-Mee” deo?

  Apropos kriminalitet blandt asylsøgere:
  http://jyllands-posten.dk/indland/ECE9032897/nordafrikanske-asylsoegere-dominerer-opgoerelse-over-sigtelser/

  Ifølge dem selv er det fordi de keder sig og er et svært sted i livet…. jamen lille pus da, kom op til mor og bliv trøstet så snart du er færdig med at røve den gamle dame

  Kommentar by redneck — 27. september 2016 @ 09:39

 20. @ 15.
  Blændende skrevet samt ditto oplyst.
  Uanset hvad Zinke Stanken oplyser skal dette tages med et gran salt.
  Bl. a. den med de syriske flygtninge 8overlæger, atomfysikere mv.) ikke ville vises rundt i Danmark´s største børnehave pga. DF´s landsmøde.

  Kommentar by AK JA — 27. september 2016 @ 09:43

 21. Så de ville hellere blive hjemme for at se DF landsmøde på TV, frem for at blive vist rundt på Christiansborg af Zenia Stampe ??

  Kommentar by wilty — 27. september 2016 @ 09:55

 22. Moske nogle af de arbejdsuduelige højt uddannede muhammedaner ikke havde tid til rundvisningen, fordi de skulle ud og røve, stjæle, voldtage, ijhadmyrde vantro, på bade ferie i hjemlandet osv, så kun en enkeltstående muhammedaner kunne komme.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 27. september 2016 @ 10:42

 23. Hvorfor skulle de dybt koran tro have nogen interesse i at vade rundt på Hoppeborgen, de har jo deres egen sharia-lov, som står over alt andet.

  Jamen, det var da ærgerligt for Zinke geStampo at hun ikke kunne få de højt uddannede muhammedaner til at komme, så hun kunne undervise dem i, hvordan de kan stemme på de Radigale, som på demokratisk vis, med alle de importerede muhammedaner, kan stemme for at vi skal modtage flere millioner muhammedaner, så de Radigale og deres kælemuhammedaner kan stemme sharia-loven og kalifatet til vedtagelse.

  Forstår godt Zinke geStampos bekymring for at hårlakken skal havne i de forkerte hænder, her tænker jeg på de rynkede blåhårede gamle madammer på Østerbro, tænk hvad disse farlige madammer så kan udrette med dette våben, hvis de bliver angrebet eller væltet. Zinke geStampo er simpelthen bekymret for, at skadestuerne vil svømme over med øjenskadet muhammedaner, for de fortjener jo ikke et blåt øje vel, det er jo kun etniske dansker der får slået øjene gule og blå af muhammedanerne, på opfordring fra Kbhs kommunes plakat kampagne.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 27. september 2016 @ 11:09

 24. Zenia Stampe må være komplet sind syg, når hun ønsker Satan´s ross her til dk.
  http://denkorteavis.dk/2016/en-muslimsk-menneskesmugler-smed-seks-kristne-passagerer-i-havet-efter-at-en-af-dem-kom-til-at-afslore-sin-tro/

  Kommentar by Sindsro — 27. september 2016 @ 11:13

 25. “Og vi ‘humanister’ bliver skudt i skoene, at højredrejningen er vores skyld, fordi vi ikke har ‘lyttet’ til danskernes bekymringer. Hallo! Vi har da ikke lavet andet end at lytte til bekymringerne de sidste 20 år?” (Zenia Stampe, 26. september 2016)

  Det er da muligt at Zenia and friends har ‘lyttet’ – men de har ikke handlet, og så kan det jo være lidt ligemeget.

  Kommentar by mb — 27. september 2016 @ 12:26

 26. > wilty 09:55

  Sådan set en fornuftig prioritering, jeg ville selv have gjort det samme.

  Bortset fra, at de utallige hjernekirurger, atomfysikere og biokemispecialister fra Syrien næppe, som også AK JA nævner, har lært tilstrækkeligt dansk til at fatte en brik af, hvad der bliver sagt på dansk på et dansk partis landsmøde.

  Kommentar by Henrik Petersen — 27. september 2016 @ 13:05

 27. Prøv lige at lægge rigtigt godt mærke til noget her, for hun har lige afsløret at hele hendes projekt er en stor løgn:

  Kan i huske da hun sagde “om 20 år er de som os”?

  Nu siger hun så “Hallo! Vi har da ikke lavet andet end at lytte til bekymringerne de sidste 20 år?”

  Time’s up zenia!

  Kommentar by per — 27. september 2016 @ 13:40

 28. Tænk! den eneste ene i hele Danmark, som tror, at alle danskere vil rende rundt efter asyl ansøgere og sprøjte hårlak på dem, er stikkeren Zinke geStampo.
  Enten er denne Zinke virkelig sinke eller ondskabsfuld, tja begge dele er nok mest sandsynligt.
  Med en så stor fejlvurdering og uvidenhed om netop nyankomne fupsylanters mangfoldige seksuelle overgreb på børn,piger, kvinder og små drenge, til festivaller, svømmehaller ja, overalt hvor de færdes, så burde nogle fornuftige mennesker tage vare på Zinke geStampo og finde et passende lav intelligent job hun kan magte, for både sin egen skyld og i særdeleshed hele menneskeheden.
  Når man uden dokumentation bevidst beskylder alle danskere for at ville angribe asylansøger og dermed lægger alle dansker for had, så er det nok for meget forlangt, at nogen vil have medlidenhed med hende, når tonen bliver for hård, så er der nok ingen der gider høre mere på hendes tuderi og finde sig i hendes mediestund med at misbruge sit afdøde barn, for at skaffe sig medlidenhed.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 27. september 2016 @ 15:12

 29. “humanistbat til forsvar mod landsskadelig virksomhed” – lyder sgu fristende…

  Kommentar by Odo — 27. september 2016 @ 15:23

 30. Jeg håber hun bliver voldtaget af hendes egen import.

  Kommentar by Nielsen — 27. september 2016 @ 16:58

 31. Det tænkte jeg også odo, men man må aldrig bekræfte deres verdensbillede om onde højreorienterede og gøre dem til martyrer, ALDRIG! Den rigtige løsning er den nielsen beskriver, så det er sådan set bare at vente. Indtil da skal man selvfølgelig forsvare sig selv og sine nærmeste imod konsekvenserne af hendes (og resten af regeringens) politik.

  Kommentar by per — 27. september 2016 @ 17:04

 32. Det kunne være spændende at høre hvilke overvågning og beskyttelse PET/Politiet har tildelt hende, hun er trods alt selv truet.

  Alligevel underkender hun andres ret til beskyttelse og tryghed med henvisning til racisme. Har hun overhovedet ret til det?

  Kommentar by Santor — 27. september 2016 @ 17:36

 33. Jeg tror at Zenia mener at udlændingelovene er blevet strammet de sidste 20 år. Men det har været drypvist og på en totalt åndsvag måde, hvor man har diskrimineret efter alder, mod andre indfødte europæere, og uanset kvalifikationer. Samtidig har man efterladt store huller på grund af de højhellige konventioner, og man har fjernet den indre grænsekontrol i Schengen uden først at have sikret den ydre. Det virker bare ikke i en ulige og voldelig verden.

  Zenia er et sødt menneske, og hun har jo også en pointe med homohammer osv. Problemet er at hun ikke har handlet med rettidig omhu og nu skal der derfor rulles tilbage.

  Kommentar by Zatopek — 27. september 2016 @ 19:01

 34. “Hallo! Vi har da ikke lavet andet end at lytte til bekymringerne de sidste 20 år?”

  For en eneste gangs skyld er jeg enig med Zinke krampe – I har ikke lavet andet end at lytte til bekymringerne, hvor I måske burde have gjort noget ?

  Nu tager andre så heldigvis affære !

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 27. september 2016 @ 19:32

 35. #27 Kommentar by per — 27. september 2016 @ 13:40

  Jamen hun har da ret “Om 20 år er de som os” – hun er vel efterhånden at regne som en af dem, jeg vil slet ikke blive overrasket over at se hende i en mågehætte eller med tørklæde.

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 27. september 2016 @ 19:36

 36. Kan vi så tale ordentligt om Fr. Zenia Stampe? Jeg er så absolut ikke enig med hende men vis at vi kan holde tonen!
  mvh

  Kommentar by Hul igennem? — 27. september 2016 @ 20:37

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper