28. september 2016

Midten er midten: Traditionel borgerlighed kaldes i dag for ‘det yderste højre’, Nye Borgerlige-bashing

“Midten i dansk politik er rykket kraftigt til højre”, hører man ofte i medierne, men det er det rene vås. Midten er midten, og den vil altid være midten, selvom den journalistiske venstrefløj forsøger at italesætte en politisk midte et sted mellem Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten og Alternativet.

Skal man tale om en bevægelse, så er der sket en markant venstredrejning de seneste årtier. Miljødebatten var for få år siden et rent venstrefløjsfænomen, og i dag taler nominelt borgerlige sprog som venstrefløjens verdensreddere i forhold til homoseksualitet, Islam og racisme. Som sagnomspundne ‘Lars Findsen på Crack’ pointerede i en email: “Det der for få årtier siden blot var traditionel borgerlighed er i dag marginaliseret som ‘højrefløjssynspunkter’ eller ‘det yderste højre'”.

Træk af tidens Nye Borgerlige-bashing…

“… mens Dansk Folkeparti – på trods af sit islamhad og sin populisme – faktisk har haft en gavnlig funktion i dansk politik ved at pege på nogle problemer, som eliten ikke tidligere havde blik for, fører Nye Borgerliges velhaver-racisme ikke noget som helst godt med sig.” (Amalie Lyhne, Berlingske, 24. september 2016)

“Den brun-sorte højrefløj lyder som München i 1924!” (David Trads, Avisen.dk, 27. september 2016)

“Nu har vi så fået et nyt parti: Nye Borgerlige. Jeg synes nu ikke, at der er så meget borgerligt over partiet. For med borgerlighed tænker jeg straks anstændighed. Og partiet er ikke anstændigt. Partiet henvender sig til dem, der ikke kan lide de fremmede, ikke føler, at vi skal tage fælles ansvar for det ude i verden, det henvender sig til de globaliseringsangste og skattenægterne. Partiet er født i det mere velstående Nordsjælland. Kystbaneracisterne har fået deres eget parti.” (Gitte Seeberg, Politiken, 26. september 2016)

“Det afgørende spørgsmål for DF-bossen er derfor, om han vil have et valg right here, right now og med statsgaranti miste mellem hver fjerde eller hver femte gruppefælle til Pernille Vermund, eller om han vil vente tre år, som kan bruges på at nedkæmpe den blonde højreradikale… Thulesen Dahl har for længst sniffet dette og har taget halsbåndet af Martin Henriksen…” (Peter Mogensen, TV2 Online, 27. september 2016)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/76472/trackback

11 Comments »

 1. Jeg kan ikke se at der skulle være noget galt i at stå på højrefløjen, tvært imod. Det kan kun betragtes som et sundhedstegn, en modvægt til den, ellers “yderst pæne” elitære midtsøgende pærevælling, som vi ellers normalt præsenteres for, Så derfor, velkommen til nye højrepartier, som et frisk pust til hele borgermusikken.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen — 28. september 2016 @ 01:03

 2. The advocacy professions/de talende klasser udviser så stor marxistisk politisk korrekt bias/slagside, at de som skibet Titanic sender hele Vesten i den dybe (ocean)grav som de 5te-kolonner for kloak-slammen i-slam, som de er.

  Kommentar by barfbag — 28. september 2016 @ 01:07

 3. Hvad de marxistisk politisk korrekte “anti-højre-fløjsere” gør ved et samfund:http://sultanknish.blogspot.dk/2016/09/utopias-classes.html

  Kommentar by barfbag — 28. september 2016 @ 01:16

 4. -> Allan Gorm Larsen

  Som jeg plejer, at skrive. Ja, gu er jeg højreorienteret. Har du set hvordan venstrefløjen opfører sig?

  Kommentar by Kim Møller — 28. september 2016 @ 01:33

 5. Ja, mon ikke. Jeg har selv oplevet det i forbindelse med en demonstration (No Kay) i mod mohamedanske drenges massevoldtægt af piger, hvor venstredrejede autonome forsøgte at angribe os, men heldigvis var politiet imellem.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen — 28. september 2016 @ 01:49

 6. Person-angreb er alt, som de politisk korrekte har i deres arsenal (“din racist”).

  Kommentar by barfbag — 28. september 2016 @ 03:20

 7. Sjovt at venstrefløjen angriber Pernille på hendes kvindelighed… “den blonde højreradikale” og “blodrøde læber” husker jeg også er blevet brugt nedsættende.

  Er det nu forbudt at være en flot kvinde og samtidig have noget mellem ørene? Eller er det kun “velhaver-socialisterne” som Johanne Schmidt og Pernille Skipper der må fremstilles som attraktive?

  Måske et skridt på vejen til at kræve alle kvinder i sæk med øjensprække?

  Kommentar by redneck — 28. september 2016 @ 07:53

 8. Problemet er jo, at hverken højre- eller venstrefløjen interesserer sig en skid for individets rettigheder. De tror, at de ved at skrive love som “gælder alle”, kan gøre det bedre For dem selv først og fremmest; men de foregøgler tv kikkeren og avislæseren, at det er til hans eget bedste. Senest har vi læst on Søren Hviids borgerløn. Hvilken frihed skulle en sådan løn give en borger? Og vigtigst: Hvem har han tænkt sig skulle udrede denne løn? Så længe vi har en stat, som har tildelt den selv retten til at stjæle borgeres ejendom, vil vi aldrig have frihed for den enkelte. Statens udgifter stiger eksponentielt, og den arbejder sig dygtigt og målrettet ind i alle hjørner af et menneskes liv, fra dets fødsel til dets død.
  At vi lever i et frit land, er en af de ældste løgne. Og at vi har lighed for loven, er også en af narresutterne.
  Ligesom muhammedanisme er uforenelig med en demokratisk proces, er kollektivisme uforenelig med frihed.

  Kommentar by Nielsen — 28. september 2016 @ 08:23

 9. Hold da op, nu hvor NB er kommet har DF pludselig været et nyttigt parti i følge venstreekstremisterne.

  Kommentar by Phil — 28. september 2016 @ 10:55

 10. Jeg er så bange så bange så bange, for at Politiken og DR skal kalde mig højreekstremist. Tænk sig sådanne (Hallal)rene og anstændige journalister og chefredaktør dommere, kunne finde på at give mig det stempel uha uha uha. Jeg tær næste ikke tænke på det (Lille mor er en sten….Erasmus Montanus.Holberg) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 29. september 2016 @ 10:17

 11. […] This all started out somewhat simple. Two posts from two different sites on the same day that showed a curious reflection of each other, one from Ace and the other from Mr Uriasposten. […]

  Pingback by Inside the Matrix | Things to Remember, Things to Cherish — 30. september 2016 @ 02:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper