29. september 2016

Næstved: Irakisk asylansøger fængslet for dødstrusler mod asylchefer – “… you and Kim are finished”

Fra Sjællandske Nyheder – Asylansøger fængslet for dødstrusler mod chefer i teltlejren.

“Da centerleder Susan Knage Møller havde fri tirsdag eftermiddag, blev hun standset ved sin bil af to beboere fra teltlejren. Den ene overfusede hende på kurdisk, hvorefter han udtalte ‘you and Kim are finished’ – du og Kim er færdige – med henvisning til souschefen på stedet. Mindst tre gange undervejs lavede manden kvælningsbevægelser med hænderne, og han holdt også fast i bildøren, sådan at centerlederen ikke kunne lukke den.

Sådan lyder sigtelsen mod en 29-årig irakisk asylansøger, der onsdag ved Retten i Næstved blev varetægtsfængslet i fire uger, mens sagen om dødstruslerne efterforskes. Politiet skal blandt andet have fundet frem til den anden asylansøger, der var til stede ved episoden. Han skulle angiveligt fungere som tolk, men irakeren talte så meget, at han aldrig rigtig kom til orde.

… Kort efter sin ankomst til stedet kastede han umotiveret en stor betonflise ind i lejrens store sovesal, og han var også kendt for andre voldsomme episoder.”

Oploadet Kl. 17:39 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/76548/trackback

18 Comments »

 1. Herligt! Masser af arbejde til politi og psykiatere

  Kommentar by BB — 29. september 2016 @ 17:53

 2. …og han er kommet hertil for at søge beskyttelse. Man skal være venligbo for ikke at se det paradoksale.

  Kommentar by Leo — 29. september 2016 @ 18:12

 3. At vi overhovedet skal diskutere hans tilstedeværelse her i Danmark er en skandale. Han er farlig for sine omgivelser og gad vide om der er nogen der tør træde frem og overtage ansvaret, hele ansvaret, for hans efterfølgende opførsel her i landet?

  Kommentar by Santor — 29. september 2016 @ 18:32

 4. I en trækasse med sådan en gut, og så sydpå.
  Gad vide om det er bevidst for at kunne blive hængende?

  Kommentar by Rodina — 29. september 2016 @ 19:03

 5. Har ikke så meget til overs for dem der tjener deres kevebrød på asyllortet.

  Kommentar by jens r — 29. september 2016 @ 19:13

 6. Det er løgn når de siger, muslimer er som os. Det er løgn fordi der lige er afsat 250 mio. kr på at hjælpe deres kvinder ud af social kontrol og æresrelateret vold.
  Det er desværre kun spidsen af jetjageren, for vi kender kun dem der søger tilflugt på krisecentre. Der er garanteret mange flere som stadig er i familierne somlever en ussel tilværelse — hvad mon de kommer til at koste? Spørg Poul uldimund Nyrup.

  Kommentar by k.m — 29. september 2016 @ 19:41

 7. Plejer kommunen ikke fyre centerlederen, når den slags forekommer?

  Kommentar by Peter Larsen — 29. september 2016 @ 20:00

 8. Susan og Kim er nok racister siden at den stakkels kulturberiger var ophidset. Episoden kan umuligt være hans skyld, så lad os straks skamme os på centerledelsens og Danmarks vegne..

  Kommentar by Jens — 29. september 2016 @ 20:23

 9. Danmark er snart ikke længere dansk, hvis vi ikke finder ud af at bortvise de fremmede.

  Kommentar by Nielsen — 29. september 2016 @ 20:29

 10. “Kort efter sin ankomst til stedet kastede han umotiveret en stor betonflise ind i lejrens store sovesal, …”

  Flisekastning er ved at komme på mode, skal jeg da lige love for. Nu er stenkastning generelt jo en ikke ukendt aktivitet i de varme ørkenlande, hvor det i visse områder ligefrem indgår i retsudøvelsen. Eller som hyppigt anvendt meningstilkendegivelse, f. eks. i det tidligere britiske mandatområde. Men hvad er det med fliser, der er så spændede at kaste rundt med i Danmark? Er det fordi de har bedre aerodynamik en f. eks. brosten? Måske sejler de en smule gennem luften lidt ligesom en diskoskasters skive? Fliser, der jo ikke er naturlige sten, men støbt beton, smadrer vel også på en mere spektakulær måde end en brosten når de rammer noget hårdt. Eller er bare fordi, der er flere fliser end brosten efterhånden i Danmark så fliser er lettere tilgængelige for folk med stenkasterabstinenser? Det er ikke lige til at sige …

  Kommentar by monse — 29. september 2016 @ 21:09

 11. Apropos den islamiske kerne i denne sag – for det er islam, det handler om. Det handler om den kulturelle, politiske (og i mange andre sager også seksuelle) dominans, som religionen islam fører i marken.

  I Frankrig har præsidentkandidat François Fillon netop udgivet en bog mod islams totalitarisme. Det handler om at kalde fjenden ved rette navn, og det er islam, siger han. Altså ikke “mørke kræfter” eller “det yderste, yderste højre”, som Søren Bilderberg Pind og hans mester Løkke påstår. Islam og dens totalitarisme.

  http://www.lefigaro.fr/elections/presidentielles/primaires-droite/2016/09/29/35004-20160929ARTFIG00329-francois-fillon-en-france-il-y-a-un-probleme-lie-a-l-islam.php#reagir

  Kommentar by tilfældig — 29. september 2016 @ 21:16

 12. Og han var også kendt for andre voldsomme episoder? Den indavlede retarderede fætter/kusine frembragte, kriminelle, stenkastende korandyrker hader alt og alle i Danmark fordi hans vaskede hjerne ikke er i stand til at omsætte forholdene i Danmark til hans programmerede hjerne der tilter, at han går frit rundt i det Danske samfund er skamløst da han er livsfarlig, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 30. september 2016 @ 00:12

 13. Bare rolig. Når han er frikendt bliver han ligeså dansk som alle andre.

  Kommentar by Michael Jensen — 30. september 2016 @ 00:15

 14. Vi er allesammen danskere. Det siger Poul Nyrup. Men nogle af os, der er danske, ja, stuerene, det bliver vi aldrig. Vi er altfor danske. Nye danskere er rene danskere. Vi andre er de sorte, de urene, de uomskårede. Vi er ikke halal.

  Kommentar by tilfældig — 30. september 2016 @ 06:12

 15. Hold nu kæft, hvor gad jeg bare ikke arbejde med de hjernedøde aber.

  Kommentar by Tidligerhjernevasketsocialistidiot — 30. september 2016 @ 06:44

 16. Man er helt selv ude om det når man frivilligt vælger at tage et landsskadeligt arbejde og have noget at gøre med de primitive afstumpede asylsøgende migranter.

  Kommentar by Holger — 30. september 2016 @ 08:17

 17. Sidste nyt: http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/to-mord-mistaenkte-asyl-ansoegere-netop-loesladt-paa-fri-fod-i-danmark/6324007

  Kommentar by Christian — 30. september 2016 @ 09:58

 18. Hvor er Magnus Heunicke henne?
  Når nej han er jo lige fraflyttet området.

  Kommentar by Father — 30. september 2016 @ 10:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper