30. september 2016

USA: Zombieagtig latinamerikaner skød tilfældige i indkøbscenter skrev DR, og mistede interessen…

Sidste lørdag gik en 20-årig mand til angreb på tilfældige i et indkøbscenter i Burlington, Seattle. DR Nyheder har produceret flere artikler om sagen. Indledningsvist blev det fortalt at gerningsmanden var “en latinamerikansk mand”, der efter anholdelsen blev til en “en ung mand med latinamerikansk udseende” i en artikel der understregede at motivet var ukendt, og intet indikerede at det var en terrorhandling.

(Overvågningsbillede af gerningsmanden fra Cascade Mall, Burlington, Seattle, 24. september 2016)

Dækningen af historien afsluttedes med denne her artikel – Efter skuddrab i amerikansk indkøbscenter: Anholdt mand sigtet for mord.

“24-timers menneskejagt og en anholdelse senere er en 20-årig mand nu sigtet i forbindelse med skyderiet i et indkøbscenter i den amerikanske by Burlington, nord for Seattle. … Men 24 timer senere foretog politiet en anholdelse af den formodede gerningsmand, mens han gik ned ad gaden nær sit hjem i Oak Harbor, Washington, skriver CNN.

– Da politiet konfronterede ham, begyndte han ikke at løbe, lød det ifølge CNN fra betjenten Mike Hawley fra den lokale politistation.

– I stedet frøs han uden et ord, fortæller betjenten, der beskriver, at den nu sigtede virkede ‘zombieagtig’

Ifølge CNN har myndighederne afvist at kommentere mandens mentale tilstand på grund af den igangværende efterforskning.”.”

Antydning af sindsyge, er et journalistisk stikord for jihadisme. Den anholdte hedder Arcan Cetin, og stammer fra Tyrkiet. Som den gode Robert Spencer kan fortælle (via Ballet Magnifique), så har han et par Tumblr-konti, der gør det muligt at spekulere mere kvalificeret over motivet. På den ene, den i hans eget navn, bringer han eksempelvis “a post contains a reference to Allah”, hvad kommenteres med henvisning til jannah, det muslimske efterliv. På den anden, henviser han til ‘My main dude Abu bakr’ (Abu Bakr al-Baghdadi, Islamisk Stat), med hashtag ‘al qaeda’.

(Collage: Tumblr)

Han støtter i øvrigt Hillary Clinton, men så er vi lysår fra noget DR Nyheder nogensinde vil rapportere om. DR Nyheder mistede interessen for historien, da gerningsmanden blev anholdt, og detaljerne ikke var brugbare i den fortløbende holdningsmassage.

Oploadet Kl. 10:52 af Kim Møller — Direkte link29 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/76554/trackback

29 Comments »

 1. Tja, det er ligesom tilsløringen af pistolmanden på Christiania for nyligt, tossen var hardcore islamist og havde det ikke været for Uriasposten, så var det aldrig kommet frem.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 30. september 2016 @ 11:01

 2. Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 30. september 2016 @ 11:01

 3. Det er da vigtigere at en sort er blevet skudt, fordi han havde en bog.
  Måske tidsfristen var overskredet for tilbage aflevering af bogen.
  Og alle demonstrationer imod

  Kommentar by P — 30. september 2016 @ 11:16

 4. Spørgsmålet er om DR kan indklages til Pressenævnet for brud på god presseskik iht. medieansvarsloven.

  Det vil kræve en organisation/person, der vedholdende følger DR nøje i deres vildledning i en historie under de velkendte “sensitive” emner.

  Som forbillede for afdækning kunne man fremhæve ‘Tibet-sagen’. Her blev der gået til stålet, men det var selvfølgelig heller ikke et sensitivt emne.

  Kommentar by traveler — 30. september 2016 @ 11:26

 5. Færre informationer, mindre præcision fremmer DRs politiske dagsorden.

  Flere informationer, mere præcision gavner vores politiske dagsorden.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 30. september 2016 @ 11:43

 6. Tak for sandheden nu hvor medierne fortier den.

  Kommentar by Phil — 30. september 2016 @ 11:51

 7. Ekstra Bladet gjorde nøjagtigt det samme: Rapporterede at gerningsmanden var anholdt, beskrev at den anholdte mand var latino, og hintede at motivet bag nedskydningerne var at mandens ekskæreste tidligere havde arbejdet i indkøbscenteret.
  Ekstra Bladet har ikke siden skrevet om sagen eller om den tyrkiske gerningsmands baggrund.

  Kommentar by Peter Larsen — 30. september 2016 @ 11:52

 8. MSM er i panik… Ingen normalt fungerende vestligt orienterede mennesker tror længere på noget som helst de skriver… For hver terrorhandling, voldtægt, bilafbranding og knivstikkerier… Udfylder vi selv de manglende oplysninger med ISLAM og MUSLIM… Om 10 år, er DR væk…. De overflødiggør sig selv TOTALT…

  Kommentar by ny kommentator — 30. september 2016 @ 11:56

 9. Black Lives Matter – politibrutalitet !!! – det røde hylekor tier stille når sandheden kommer frem

  Kommentar by k.m. — 30. september 2016 @ 12:15

 10. DR Nyheder ’samarbejdede’ jo blot med CNN om at skjule sandheden om de 5 uskyldige muslimen Arcan Cetin myrdede den 23. september 2016. . Politiet, der var på sagen i Burlington, bidrog også til at skjule identiteten på morderen ved at efterlyse en ‘hispanic’ (og altså ikke en muslim). De skjulte i flere dage, at det var en muslim, der havde henrettet de 5 i indkøbscenteret i Burlington.

  Formålet var jo i første omgang som minimum at sikre, at det ikke blev kendt af offentligheden FØR Hillary Clinton og Donald Trump mødtes i den første direkte debat med 100 mio amerikanske seere i mandags (natten til tirsdag dansk tid). Det lykkedes som bekendt.Tillykke! :-(

  Kommentar by A-mad — 30. september 2016 @ 12:17

 11. Har I tænkt over den mærkelige ulykke i Hoboken, USA,
  hvor et regionaltog helt umotiveret smadrer en perron?

  Det kan være teknisk uheld, men også en bevidst handling fra togførerens side.

  Kommentar by k.m. — 30. september 2016 @ 12:22

 12. @A-mad

  Fail, i øjeblikket er ‘hispanic’ en hel del mere på dagsordenen i præsident kapløbet end muslimer, og faktisk ville det nok mest være vand på Trump møllen, hvis det rent faktisk havde været en latinamerikansk mand.

  Kommentar by Pedersen — 30. september 2016 @ 12:31

 13. ->11.k.m. Også min første tanke. DR P1 radioavisen kl.6 i morges var påfaldende kryptiske om lokomotivføreren, der angiveligt overlevede og jeg tænkte derfor: Var han muslim? Det må jo umiddelbart kunne fastslås, men vi får det sikkert aldrig at vide?

  Kommentar by A-mad — 30. september 2016 @ 12:32

 14. 12.Pedersen. Det er jeg klar over. Men det er muslimske terrormord, der i den grad har præget indenrigs nyhederne derovre i de seneste måneder siden de 14 San Bernardino terrormord den 2.december 2015 og det er en politisk afgørende uenighed mellem de to mht til, hvordan disse muslimske terrormord skal stoppes.

  Kommentar by A-mad — 30. september 2016 @ 12:46

 15. Det er såmænd blot al-bvaDR i en nøddeskal!

  al-bvaDR gør jo alt for at forherlige islam og urinere løs på Kristendommen, så vi kan jo naturligvis ikke stille krav om nøgtern, faktuel og reel information når det gælder ondskaben i islam, men blot betale til manipulationsmaskinen og holde vores kæft og lade journalicisterne leve la dolce vita livet og gå til prisuddelinger og prøve at lære Danerne at fejre Eid.

  Mange medier har en skjult dagsorden, hvor de kun nødtvunget oplyser om at terror er en naturlig del af islam, og at det er veldokumenteret overalt i verden, så selvfølgelig kan vi ikke forlange at al-bvaDR begynder at skære ned på brugen af viskelæderet og igen bruge pennen fornuftigt, så vi får noget lødig journalistik for licensen.

  Tak Gud (ikke Allah/Ba’al, men Israels) for Kim Møller og Robert Spencer mfl.

  Kommentar by Lars — 30. september 2016 @ 13:00

 16. Husk at være glade for DDR. De bringer den objektive sandhed, helt ufarvet. Det siger direktøren selv…

  Kommentar by Vagn Henning — 30. september 2016 @ 13:51

 17. Når noget går som en and, ligner en and, siger som en and, og opfører sig som en and, så er der ikke noget forkert i at hævde det er en and.
  Skulle man gætte forkert i et par procent af tilfældene, så rykker det ikke ved helheden.
  Lad så blot MSM hævde noget andet.
  Alle ved jo at det er løgnehistorier der kommer fra den kant, i bedste fald manipulationer.
  Råddenskaben må ligge i uddannelsessystemet.

  Kommentar by Birger Jensen — 30. september 2016 @ 14:02

 18. Muslimen der myrdede 49 homoseksuelle i Florida var også Clinton-støtte. Det var heller ikke interessant for danske medier.

  Men lige så snart en muslim myrder folk i Tyskland og er interesseret i Breivik, SÅ er det lige pludselig interessant.

  Kommentar by Henrik — 30. september 2016 @ 15:27

 19. MSM nægter systematisk at vise den systematiske islamiske terror mod vesterlændinge. MSM hjælper Islamisterne.

  Kommentar by Liva — 30. september 2016 @ 15:29

 20. Muhammedanisme kan aldrig være årsag til vold og mord; og muhammedanere søges altid undskyldt.
  Sådan har lame stream medierne skubbet løgnene frem i årtier.

  Kommentar by Nielsen — 30. september 2016 @ 15:51

 21. Tak for god research, Kim !

  Så nu har vi nyt til synonym ordbogen “latinsk af udseende” = mellemøstlig islamist.

  Latinoerne burde squ’ føle sig krænket, at deres etnicitet på den måde bliver misbrugt af pressen.

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 30. september 2016 @ 17:10

 22. Det er jo ikke uden grund at de kvalmende ækle mainstream medier, som fx DR, netop kaldes for løgnepressen.

  Kommentar by Holger — 30. september 2016 @ 17:48

 23. Så skete det igen: http://lokalavisen.dk/chokerende-blodig-skamfering-af-unge-danske-piger-15-aarig-pige-overfaldet-og-snittet-i-ansigtet-af-tre-unge-indvandrere-/20160928/artikler/160929187/1265?ref=eblistermest

  Politisvinene på Nordsjællands Politistation og Frederikssunds politistation nægter konsekvent at hjælpe førtidspensionisters familiemedlemmer. SELV om disse mennesker modtager førtidspension p.g.a. varige mén efter trafikulykker, fald fra legetøjsredskaber i skolegården, tidligere skader fra kriminalitet, som de har været OFRE for, eller sæføli udviklingshæmmede/autister, psykisk syge med REN straffeattest, der samler på glansbilleder og elsker juleting. Alle disse mennesker er fredsløse i det danske samfund, hvor politisvin og dommersvin i Helsingør og Frederikssund ser på, mens psykopater fra udlandet slizer ansigtet op på unge danske kvinder, under indvandrernes jubelråb – ikke mindst de 100 pizzariaeansatte, der GLOR på uden at gribe ind.

  Kommentar by Charlie — 30. september 2016 @ 18:07

 24. Det at trække en zombie ind i beskrivelsen af hændelsen er jo kun en bekræftelse af, at fantasien i den gode sags tjeneste udkonkurrer fakta.

  Kommentar by Menig 442 — 30. september 2016 @ 20:39

 25. Hans internetprofil er halvt dating, halvt jihadist.

  Så jeg tror årsagen til skyderiet er halvt “ung mand der ikke kan få fisse” og halvt jihad.

  Kommentar by Balle-Lars — 30. september 2016 @ 20:44

 26. Medie-blackout når dags-ordens-“journalisterne” får øde-lagt det løgn-agtige propaganda-billede for deres favorit-offer-kæledyr. Main-stream-medierne er klinisk rensede for m (muslim) og i (islam) -ordet, når det er negative informationer.

  Kommentar by barfbag — 30. september 2016 @ 21:45

 27. Selvfølgelig fortæller DR (- selvvalgt-Dhimmi Radio for Danskere) ikke noget om den slags, der kan ødelægge den politisk korrekte diplomatiske fejhed til Islam. Virkeligheden må ikke stå i vejen for det. Winston Churchill vidste hvad han havde med at gøre, og kaldte det en form for Hundegalskab der i ny og næ rammer -rettroende- muslimer.

  Kommentar by Michael Unna — 1. oktober 2016 @ 05:32

 28. Hvad jeg ofte har skrevet om istanpulere, er nok ikke helt ude i hampen.

  Kommentar by Nielsen — 1. oktober 2016 @ 11:26

 29. Moslem-barbarer har mange betegnelser, som alle har til hensigt at tage islam ud af ligningen.

  I England benævnes de asians. I Danmark omtales de som unge, unge mænd.

  Kommentar by Iznogut — 1. oktober 2016 @ 14:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper