5. oktober 2016

Laura Person, feminist-ph.d.: Objektiv viden er sexistisk, diskriminerer kvinder og minoritetsgrupper

Kulturmarxismen står stærkt på visse amerikanske universiteter. God blogpost af Tobias Petersen på Reel Ligestilling – Feminist i ph.d.-afhandling: Objektiv viden er sexistisk.

“Når universiteter underviser de studerende med udgangspunkt i, at viden er noget en-gang-for-alle-fastslået, som det er de studerendes opgave at tilegne sig, diskrimineres kvinder og minoritetsgrupper.

Det fastslår Laura Parson i sin ph.d.-afhandling ‘Are STEM Syllabi Gendered’ A Feminist Critical Discourse Analysis’. STEM er en forkortelse for Science, Technology, Engineering og Mathematics.

‘STEM-pensaene i dette studie demonstrerede et syn på viden som noget, den studerende skulle tilegne sig, hvilket fremmer et syn på viden som noget uforanderligt. Dette forstærkes yderligere af brugen af biord, som underforstår vished, såsom ‘faktisk’ og ‘det viser sig’, hvilke bruges i pensaene til at identificere information som faktuel og uden for diskussion’, skriver Parson i afhandlingen, som man kan læse et fyldigt uddrag af her.

‘I stedet for at fremme den ide, at viden konstrueres af den studerende […] og er foranderlig, som viden ville være i et mere feministisk videnssyn, forstærker pensaene det større mandedominerede videnssyn om viden som noget, de studerende tilegner sig og kan bruge til at træffe den rigtige beslutning’, uddyber hun.

Foruden synet på viden og det anvendte sprog i pensaene er også konkurrenceskabende faktorer som karaktergivning og et udgangspunkt i individuel læring udtryk for diskrimination af kvinder og minoritetsgrupper, understreger Parson i afhandlingen, som hun afslutter med at fastslå, at STEM-pensaene er ‘kønnede’ på en måde, der gør det vanskeligere for kvinder end mænd at klare sig på STEM-studierne.”

Oploadet Kl. 01:39 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/76643/trackback

12 Comments »

 1. Mål og vægt er sexistisk. Klarere kan det sjældent udtrykkes. Tradsaffaldet kan nok komme op med ringere konstruktioner.

  Kommentar by Nielsen — 5. oktober 2016 @ 01:48

 2. hehe, en af mine yndlings overspringshandlinger er at se SJW (social justice warriors) videoer på youtube. Det er simpelthen utroligt hvor meget de kan udstille sig selv og stadig regne med at blive taget alvorligt. Jeg tror aldrig den trend kommer til danmark i samme grad, selv de værste tosser fra den alleryderste venstrefløj er ikke halvt så langt ude som dem. Man kan sammenligne det med en stereotyp på en politisk korrekt svensker ganget med 10 som mener hvert et ord, og græder hvis nogen siger dem imod. De KNIPSER istedet for at klappe for ikke at støde følsomme mennesker i forsamlinger, og det er ikke en joke!

  prøv at søge på “SJW cringe”, “feminist cringe”, “SJW compilation”, eller “trigglypuff” på youtube, der er timers underholdning:)

  Kommentar by per — 5. oktober 2016 @ 03:52

 3. Et feministist videnssyn lyder diskriminerende.

  Adam kunne have sagt: Hold nu kæft om det æble Eva.
  Men det er nok en anden historie.
  https://www.youtube.com/watch?v=F5e1F6EAzQY

  Kommentar by Peter Buch — 5. oktober 2016 @ 04:08

 4. Og det går skatte-ydernes og andres penge til!

  Kommentar by barfbag — 5. oktober 2016 @ 04:11

 5. Langt de fleste kvinder betales ikke i forhold til hvad deres arbejdsindsats er værd…………………………………………………………………….og det bør de være glade for!

  Kommentar by redneck — 5. oktober 2016 @ 08:00

 6. 2 plus 2 er sexistisk.

  Kommentar by Bastardo — 5. oktober 2016 @ 08:11

 7. I bør søge på Nazila Kivi. En iransk indvandrer, som skjuler sit islamiske had til det vantro vesten, under et dække af “progressiv” amerikansk universtitetskulturmarxisme. Det var hende der, i en debat med Jaleh Tavakoli, påstod at den islamiske republik Iran intet havde med islam at gøre.

  Kommentar by Konservativ Nihilist — 5. oktober 2016 @ 08:29

 8. Ja, det er uvidenskabeligt, at de fleste læreanstalter pusher et bestemt verdensbillede som værende en-gang-for-alle-fastslået.
  Korrekt læring finder sted gennem individets egen undersøgelse af verden.
  Hjernevasken, der finder sted på læreanstalterne er ikke specifikt kvinde og minoritets-undertrykkende – Den er en del af herskernes måde at undertvinge deres medmennesker på. SJWere ser onde, hvide mænd overalt. Det ville gavne hele menneskeheden, hvis de løftede sig op og så det større billede i stedet for at klynke og skrive phd.-afhandlinger virkelighedsfjerne emner.

  Og nej, viden konstrueres ikke, viden er opdagelsen af, hvordan verden fungerer.

  Jeg anbefaler frk. Laura Person og hendes feministvendinder at tage på overlevelsestur i vildmarken – Der er intet, der sætter tingene i perskektiv som konfrontationen med selv at skulle fange sin mad eller dø af sult.
  ———————————————————————

  @Bastardo — 5. oktober 2016 @ 08:11:
  Ja, udsagnet 2+2=4 må ifølge radigal “logik” være frygteligt racistisk, da det ekskluderer alle de andre tal :-)

  Kommentar by Frihedskæmperen — 5. oktober 2016 @ 09:43

 9. Som STEM’er har jeg altid været ked af de meget få kvindelige kolleger, der har været. Og tankerne i den anledning har altid været meget sexistiske – Nej nej Ikke noget med, at det er de sgu for dumme til, men, øv – ikke noget at bage på.

  Og et minder mig om en oplevelse, som fæle handyr som jeg kunne gå og savle over. Det var på en af verdens mest berømte afdelinger for medicoteknik. I USA. Oven over en hård nats kamp med egnens sprut, skulle en dag med røvkedelige foredrag overståes. Foran truede 4 timer matematik af værste slags – totalt uforståelig, men solen strålede frem sammen med forelæseren. En kvinde, i nydelig hvid bluse med lange ærmer. Da jeg efter et kvarter var tabt af vognen, kom jeg til at kigge nærmere på professoren. Ikke kun havde hun et blåsort kæbeparti, men frem under manchetterne stak den yndigste sorte pelskrans, der helt tydeligt havde rod i “damens” håndled. Resten af dagen gik med søvnig fantaseren om, hvorledes “hun” mon så ud uden tøj på. Da dagen var omme, måtte jeg konkludere, at STEM stadig ikke var noget for kvinder.

  Kommentar by Svend — 5. oktober 2016 @ 11:03

 10. På Wikipedia står der lidt nede på siden om Ligestilling under overskriften “Højeste uddannelsesniveau blandt kvinder” bl.a. følgende:

  Man har indført en kontant bonus til universiteter, der ansætte kvinder i forskerstillinger til fordel for mænd. Dette har fået mænd til at føle sig diskrimineret, idet det i praksis betyder at det koster penge at ansætte en mand, men det er gratis at forfremme en kvinde.

  Så en kvinde, som f.eks. Laura Person, behøver slet ikke bekymre sig om, eller være nervøs for, hvorvidt hun skal tilegne sig noget “konkret viden”, hun skal nok alligevel få et ligegyldigt lukrativt “ekspertjob” et eller andet sted i det offentlige.

  Kommentar by Birger Jensen — 5. oktober 2016 @ 12:14

 11. “Når universiteter underviser de studerende med udgangspunkt i, at viden er noget en-gang-for-alle-fastslået, som det er de studerendes opgave at tilegne sig, diskrimineres kvinder og minoritetsgrupper.”

  Så må femihnisterne og minoritetsgrupperne jo være klimaskeptikere! ;-)

  Kommentar by Hodja — 5. oktober 2016 @ 17:58

 12. […] OPDATERING: Hvordan får forskerne lige dette her passet ind i deres konstruktion? […]

  Pingback by Nu er det videnskabeligt bevist: Vi er psykisk syge! | Hodjanernes Blog — 6. oktober 2016 @ 08:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper