5. oktober 2016

Stine Bosse erkender problem, men frikender Islam”… for mig handler det om sociale forhold.”

“Det er islam, der er den primære kilde til at blive radikaliseret.”, lød det fra Naser Khader, i et nyligt interview med Politiko. Han kender Koranen i modsætning til Stine Bosse, der hellere vil tale om ‘uuddannede imamer’. Imamer der kan læse Koranen på originalsproget, forstås.

“Men for mig handler det om sociale forhold”, citeres hun for, og det siger sådan set alt. Islam som kultur og religion er problemets kerne, men Stine Bosse vælger at tale om sociale forhold. I naturligvis forlængelse, bliver problemets kerne alle der ikke mener det handler om sociale forhold. Socialkonstruktivisme fra et erhvervsliberalt overdrev.

Fra Politiko – Stine Bosse i appel til politikerne: Stop med at forfølge muslimerne

“‘Der står en politiker fra Danmarks næststørste parti og rent faktisk siger til en veltalende og efter min mening pæredansk ung mand, at han slet ikke er dansker. Og kriteriet, hvis man borer i det, er jo, at det bliver han aldrig. Han har den forkerte farve…,’ siger hun. …

‘Det er det, der er det betændte politiske problem. Det bliver umuligt at lykkes med integrationen, hvis samtlige politikere ikke tydeligt signalerer, at selvfølgelig kan du være dansk og samtidig muslim. …’

‘Jo, jo, men man kan altid fremhæve nogle grupper. Jeg er helt med på, at man skal sige, at der er et problem, vi skal løse og diskutere. Men for mig handler det om sociale forhold. Det handler om, at der har været åbent hus for uuddannede imamer, som staten har vendt ryggen til. …'”

(Stine Bosse, islam-apologet; Foto: Youtube)

Oploadet Kl. 20:11 af Kim Møller — Direkte link41 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/76663/trackback

41 Comments »

 1. Jeg har sagt det før, siger det gerne igen:

  Ignorer Stine og Zenia.

  Kommentar by Bastardo — 5. oktober 2016 @ 20:43

 2. Jeg spilder ikke min tid på hverken socialistiske eller liberal(istisk)e vildfarelser, som kun beskæftiger sig med økonom(etr)iske forhold (effektivitet, fleksibilitet, omkostninger, udbud af og efterspørgsel af varer og ydelser, etc.). Men man behøver vel ikke at fjerne sin entredør helt og lade alle og enhver invadere sit hjem, fordi det er mest effektivt og løser de invaderendes behov for finansiering af leveomkostninger! Man skal da aldrig gøre noget for enhver pris uanset de menneskelige omkostninger!

  Kommentar by barfbag — 5. oktober 2016 @ 20:48

 3. En sjov video der bør ses.

  Bomm
  Han nåede ikke at kneppe geden. :)

  Kommentar by Sindsro — 5. oktober 2016 @ 20:50

 4. “Men for mig handler det om sociale forhold”.
  Ingen er forpligtet udover sine evner, heller ikke Stine.
  De tossegode globalister kører sig selv tættere på afgrunden hver gang en af dem får taletid.

  Kommentar by Frank Hagmann — 5. oktober 2016 @ 20:55

 5. Hun er uforskammet berøringsangst og virkelighedsfjern. Det røde tørklæde symbolserer en ideologi som for længst er løbet tør for brændstof.

  Kommentar by Leo — 5. oktober 2016 @ 21:09

 6. Mon ikke de andre overklasse kællinger, pseudokunstnere og universitetsfolk i hendes selskabscirkler vil udstøde medieluderen hvis hun sagde hvad der virkeligt skulle siges om Islam.

  Kommentar by Nothingman — 5. oktober 2016 @ 21:19

 7. Bassen er så købt og betalt af Petro-dollars, at hun ikke kan sige et eneste sandt ord om virkeligheden. Hvem gider lytte til et menneske, der argumenterer i løgne og bedrag?

  Kommentar by Iznogut — 5. oktober 2016 @ 21:22

 8. I den årelange debat om udlændinge har mange agiteret efter Hitlers devise: Det er lettere at få massen til at tro på en stor løgn end på en lille. I vor tid klæder løgnen sig imidlertid i politisk korrekte gevandter. Tag f.eks. de vel nok to værste forfalskninger:

  1) ”En fremmed er en ven, du ikke har mødt” og 2) ”Muslimerne er vor tids jøder”. Det er to evergreens i debatten. Man kan supplere med et tredje og fjerde udsagn: 3) ”I løbet af et par generationer bliver indvandrerne ligesom os” og 4) ”Flygtningene vil redde vores velfærdssamfund”.
  http://kulturkamp.blogs.berlingske.dk/2016/10/03/det-blide-big-brother-regime/

  Kommentar by Geert — 5. oktober 2016 @ 21:33

 9. En irriterende og værdiløs knaphulsblomst.
  En nullitet – ovenikøbet en usympatisk af slagsen.

  Bør rangeres i kategorien “neurotisk hattedame med sygelig hang til eksponering af egen godhed”.

  Kommentar by Bror Lerbror — 5. oktober 2016 @ 21:38

 10. PS: Skidegodt billede i øvrigt.

  Det ser vitterligt ud som om kvindemennesket er besat af religiøst vanvid.

  Kommentar by Bror Lerbror — 5. oktober 2016 @ 21:41

 11. vdr 3. jeg glemte linket.
  https://youtu.be/I_o9tVVyC4c

  Kommentar by Sindsro — 5. oktober 2016 @ 21:42

 12. Stine Bosse siger:
  ‘Der står en politiker fra Danmarks næststørste parti og rent faktisk siger til en veltalende og efter min mening pæredansk ung mand, at han slet ikke er dansker’

  Det var ikke det der blev sagt. Han sagde at han ikke kan vide om han er dansker. Hvilket naturligvis er helt korrekt. Hvis samme DFer (eller Stine Bosse) mødte ‘boghandeleren fra Brønshøj’ for første gang, har han så pligt til at se ham dansker uden at vide yderligere om ham?

  Kommentar by John — 5. oktober 2016 @ 21:49

 13. Hvis problemet ikke er islam, men socialt.
  Hvordan vil hun så forklare, at asiater og lationer og alle andre undtaget sigøjnere.
  Ikke nægter, at integrere sig i Danmark?
  Ligger hele skylden på et par imamer?. Kan vi ikke få sat navn på dem?.
  De Labaner.

  Kommentar by XXXXX — 5. oktober 2016 @ 22:02

 14. Det overordnede problem for elitens plan om en verdensregering er de kristne landes høje moral og intelligens (forholdsvis forstås). Og løsningen er depravering af befolkning og om nødvendigt befolkningsudskiftning. Midlet er at købe demagoger som Stine Bosse, bilderbergpige fra 2008. Slå det op og se hvem hun ligger i med ved hemmelige møder.

  Kommentar by River — 5. oktober 2016 @ 22:02

 15. Bitchen lever i en mareridts-drømme verden. Hvorfor og hvordan kan MSM blive ved med at trække denne faliderede trunte frem, som noget specielt?
  I Tryg tal er man stadig om heldig man var med at slippe af dette rabblende gale kvindemenneske. De var konkurs trudede!
  Msm fremstiller konstant trunten som Erhvervs-kvinde, det eneste hun virkelig ikke er!
  Hvor mange flygtninge af arabisk herkomst er Bassen villig at have boende? Ska vi gætte?
  P.

  Kommentar by Anonym — 5. oktober 2016 @ 22:16

 16. Stine B er feministisk-socialistisk-radigal, medlem af det facistiske Regime i Danmark.
  Dette Regime forlanger at hun Konstant fremtræder i MSM, igen og igen.
  P.

  Kommentar by Piotr — 5. oktober 2016 @ 22:21

 17. HUn er socialdemokrat. Det var hun i al fald fra hun var unge-Stine

  Kommentar by BB — 5. oktober 2016 @ 22:22

 18. http://www.altinget.dk/artikel/151178-zenia-stampe-faar-ting-prisen-for-god-kommunikation

  Ja sikke de ka´ – hylde landsforræderne!

  Kommentar by Black Watch — 5. oktober 2016 @ 22:56

 19. En ulækker arbejdsløs varmluftblæser..

  Kommentar by Hul igennem? — 5. oktober 2016 @ 23:10

 20. Ligesom islamisterne i Danmark burde bo i Mellem Østen og Nord Afrika så burde Stine Bosse bo i Sverige, hvorfor gør de ikke det, der ville de få kredit for deres vid, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 5. oktober 2016 @ 23:40

 21. Martin Henriksen repræsenterer de vælgere, som har stemt på ham og hans parti. Så enkelt er det.

  Vi er faktisk en del, som ikke mener, at hovedansvaret for en vellykket integration påhviler det danske samfund og den danske befolkning. Men at hovedansvaret tværtimod påhviler de mennesker, som søger hertil – for en stor dels vedkommende fuldstændig frivilligt.

  Så Martin Henriksens “opgave” i debatten er at nævne og problematisere de faktorer, som kan føre til en manglende vilje eller evne til at tilpasse sig. Og også hvis der er problemer med efterkommere – om de så er født her og har dansk pas.

  En Martin Henriksen skal selvfølgelig ikke nødvendigvis rette sig efter en Stine Bosses retningslinier og idéer om, hvad der er konstruktivt i debatten. Vi er ikke allesammen radikale kernevælgere.

  Kommentar by BE — 6. oktober 2016 @ 02:34

 22. Hvordan hun vil forklare at socialt velstillede islamister i Saudi, Golfstater og Brunei ikke, som jeg forstår sagerne, vil lukke flygtninge ind har jeg endnu til gode at høre.
  At det skulle skyldes tilstedeværelsen af uuddannede imaner i disse lande, der så vidt jeg ved har rigelige midler til at betale udgifterne til enorme massers højere imanuddannelse, forekommer mig ikke være en mulighed.

  Men det er nok mig. Uudannede imaner er sandelig et globalt samfundsproblem.
  Ikke et problem der blot kan løses lokalt.
  Jeg foreslår Bosse til bestyrelsen for Selskabet for Imaners Videreuddannelse, SIV. Et selskab for privatinvestoreres venlige og samfundsgavnlige finansiering af imanuddannelser, nu hvor staten ikke ene formår at løse opgaven.

  Kommentar by Peter Buch — 6. oktober 2016 @ 03:20

 23. Efter Stine’s mening må det vel så være hard core racisme, der ligger til grund for dette – eller hva’…?

  http://jyllands-posten.dk/indland/ECE9056566/ny-flygtningeuddannelse-sender-faa-i-arbejde/

  Kommentar by Bror Lerbror — 6. oktober 2016 @ 03:47

 24. Det er nøgagtig samme argumentation som idioten Asmaa Abdol-Hamid bruger. Hvis alt det lort muslimerne udøver, udelukkende er et socialt problem, hvorfor udøver andre etniske grupper så ikke de samme dårligdomme.

  Det gør de ikke, fordi hele miseren bunder i kameldriveren Muhammed og hans hjernedøde udtalelser.Så derfor:
  Hvis problemet med muslimer udelukkende er ”socialt” er det et kulturbetinget socialt problem. Den kultur der skaber problemerne hedder islam. Så kan det vist ikke siges tydeligere.

  Islam er enten en politisk ideologi med religiøs legitimation eller en religion der legitimerer politiske handlinger. Da, islam ikke adskiller det religiøse aspekt fra det politiske, da er de komplementære.
  Der hvor islam bliver en belastning og byrde, må man betragte det som en sygdom, og som al anden sygdom, så må der skæres dybt, for at den ikke breder sig til det omkringliggende raske. Islam er Europas betændte blindtarm. Man kan leve videre uden en blindtarm, men ikke hvis der ikke bliver skredet ind, og det hurtigt. Om man er islamist eller muslim, det kommer ud på et. Islam er som en borebille, der æder et møbel op indefra, og når man opdager det, er det for sent at skride ind.

  KÆMP FOR DANMARK

  Kommentar by der Adler — 6. oktober 2016 @ 06:06

 25. >22 Peter Buch
  Mon ikke Pestager, eu’s konkurrencekomissær ville løfte fingeren, og hævde at araberne har monopolet på den slags?
  Minder de i øvrigt ikke i betænkelig grad om hinanden? Måske er der tale om én skizoid landsforræder-heks.

  Kommentar by Nielsen — 6. oktober 2016 @ 06:18

 26. For meget Mandag Morgen og for lidt p..

  Det må være opskriften på en kvindelig overklasse skabsmuslim!

  Kommentar by Sigwar — 6. oktober 2016 @ 07:07

 27. En slattenpatbehængt CarlHolst type. Som at se ill Ary for 20 år siden.
  Tag din burka ordentlig på, du usle yallahluder!

  Kommentar by Hul igennem? — 6. oktober 2016 @ 07:13

 28. Hun er fakta-resistent, helt fakta-resistent.

  Kommentar by Johnson — 6. oktober 2016 @ 08:10

 29. -> 27.
  Ja, hvordan kan det være at hun tillader sig at tale muslimernes sag – med tørklædet om halsen og ikke om hovedet?

  Kommentar by Birger Jensen — 6. oktober 2016 @ 08:15

 30. Stine Bosse er født på årets mørkeste dag, i vintersolhvervets mulm i Whiskybæltet….
  Det er vist også et socialt problem !
  Hun er bagefter, når hun siger: “Det bliver umuligt at lykkes med integrationen, hvis samtlige politikere ikke tydeligt signalerer, at selvfølgelig kan du være dansk og samtidig muslim …’”
  Nej Sine, det bliver ikke umuligt, det er = har vist sig umuligt….. Du røber en total uvidenhed om islam. Du har som mange mennesker i vor nedarvede kristne kulturkreds ikke kunnet forestille dig en sådan ondskab… Man kan ikke være dansk og koranmuslim.
  Læs Adlers kommentar nr. 24

  Kommentar by Gertrud — 6. oktober 2016 @ 08:35

 31. Stine Bosse er et “kendt” ansigt. En kommentar til “kendte” ansigter, der taler om noget vigtigt, de ikke véd noget om:https://vimeo.com/185223229

  Kommentar by barfbag — 6. oktober 2016 @ 08:41

 32. Om koranen på originalsproget:

  So let me summarise: You do not need to know Arabic to criticise Islam or the Koran. Paul Kurtz does not know Arabic but he did a great job on Islam in his book The Transcendental Temptation. [12] You only need a critical sense, critical thought and skepticism. Second, there are translations of the Koran, by Muslims themselves, so Muslims cannot claim that there has been deliberate tampering of the text by infidel translators. Third, the majority of Muslims are not Arabs, and are not Arabic speakers. So a majority of Muslims also have to rely on translations. Finally, the language of the Koran is some form of Classical Arabic [13] which is totally different from the spoken Arabic of today, so even Muslim Arabs have to rely on translations to understand their holy text. Arabic is a Semitic language related to Hebrew and Aramaic, and is no easier but also no more difficult to translate than any other language. Of course, there are all sorts of difficulties with the language of the Koran, but these difficulties have been recognized by Muslim scholars themselves. The Koran is indeed a rather opaque text but it is opaque to everyone. Even Muslim scholars do not understand a fifth of it.

  http://www.islam-watch.org/IbnWarraq/Debate_Muslims.htm

  Kommentar by Hodja — 6. oktober 2016 @ 09:02

 33. Stine Bosse er beviset på at H C Andersens, Kejserens Nye klæder ikke var fantasi, ai han var så fremsynet er ikke mindre imponerende.

  Ikke destominder beundre jeg Stine Bosse, for at kunne leve et helt liv på en løgn, er der ikke mange der kan, de fleste afsløres på et tidspunkt, men det ser ud til at bare man har de rigtige forbindelser så kan det lade sig gøre. Mig bekendt er det kun Berthel Haarder der har genneskuet hende og derfor fyret hende som formand for det kongelige teater.
  Trist for DK

  Kommentar by Anders Nielsen — 6. oktober 2016 @ 09:30

 34. SOCIALISMEN, KOMMUNISMEN OG ISLAM ER ALLE DØDE STØRRELSER.
  Dis-kusse-sionen er F O R B I.

  Alle 3 afgik ved døden d. 11. september 2016, da Hillary viste sig at være alvorligt syg og NWO indsatte en body-double til at træde ud af Chelseas lejlighed, som straks blev observeret og dermed konstateret at være deres sammenbrud.

  Socialisterne, herunder medierne og Stine Bosse er afklædt, 100%.
  Ingen mennesker på jorden, som har opfanget disse signaler regner med de har en fremtid, som andet end totalitære bedragere, det er deres sidste skud i bøssen, og jeg mener ikke de skal undgå LOVENs retfærdige skylds påtale og efterfølgende dødsstraf for landsforræderi.

  Tyrkiet og muslimerne kan forvente at blive tromlet flade.

  Kommentar by Winston Churchill — 6. oktober 2016 @ 10:35

 35. Jeg vil hellere lytte til Naser Khader end til Stine Bosse.

  Kommentar by Liva — 6. oktober 2016 @ 10:46

 36. Det er med islam som med våben: Problemet er de mennesker, der har dem til andet end selvforsvar.

  Kommentar by Svend — 6. oktober 2016 @ 10:50

 37. Efter pålidelige rygter så skal mange af medarbejderne i Trygg have klappet
  spontant, da Stine Bosses afgang blev meddelt internt – og IKKE af positive
  årsager – man begynder jo så småt at forstå hvorfor, ikke sandt? ;-)

  For magen til uvidende, lallenaiv og virkelighedsudfordret person / gås, skal
  man da godt nok lede længe efter. Hvis al denne mellemøstlige / muslimske
  “kulturberigelse” virkelig er åh-så-dejlig og ih-så-gavnlig for os hos her i DK –
  samt for befolkningerne i resten af Europa iflg. EU-kommissionen og store dele
  af EU-parlamentet mfl. – , hvorfor fanden foretrækker frelste, selvgode og konstant
  gloriepusende personer som SB så ALTID selv at bo så langt fra den som muligt
  i deres beskyttede boliger, mens de bare helt ubekymrer og tankeløst tørrer de
  barske og helt forudsigelige konsekvenser af denne selvbestaltede “elites” sociale
  vanvidseksperiment i fuld skala af på deres mindre heldigt stillede landsmænd –
  endda uden nogensinde at have spurgt om eller at have været interesseret i deres
  meninger og følelser mht. til at være blevet udvalgt som forsøgskaniner sammen
  med deres børn og børnebørn mv.

  Hvordan hun nogensinde er nået frem til en topstilling som koncernleder må stå
  hen i det uvisse, men mon ikke lalleliberale, frelste holdninger, blind og naiv EU-
  begejstring og de rigtige kontakter i de rette kredse er en stor del af forklaringen? …
  for det kan jo næppe være pga. åndsevnerne og realitetssansen ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 6. oktober 2016 @ 16:31

 38. Stine Bosse er som allerede sagt Bilderberger. Og dermed er alting også sagt. Alt det der med åndsevner og godtroenhed og kristen humanisme spiller ingen rolle. Hun er købt og betalt, og spiller sin rolle, og det er formentlig ikke en gang særlig svær at finde ud af fra hvilken Soros kilde hun drikker til daglig. En anden gang når det er nødvendigt for hendes bagmænd, vil hun kunne stå og fortælle som Madeleine Allbright at en million irakiske børns liv “var prisen værd”. Kvinderne er næsten de værste slagtere i de kredse. Nu er det f.eks. kommet frem at Shrillary Clinton ville have haft Wikileaks Assange myrdet via en drone hvis det kunne lade sig gøre…

  Kommentar by Balder — 6. oktober 2016 @ 17:20

 39. Why the Quran Was Revealed in Arabic (David Wood)

  Muslim preachers invite their listeners to Islam. However, when non-Muslims challenge or question the Quran, Muslim preachers often insist that the Quran can only be understood in Arabic. How can Islam be the religion for all people if its central text can only be understood in a single language? In this video, David Wood examines what the Quran says about why it was revealed in Arabic. The answer thoroughly contradicts the Muslim position.

  https://www.youtube.com/watch?v=rigMARKrNDw

  Kommentar by Hodja — 7. oktober 2016 @ 07:11

 40. Balder:
  “Stine Bosse er som allerede sagt Bilderberger.”

  ja og passer vist fint sammen med Søren Pind?

  Begge er lige til brækposen!

  Kommentar by Carstens — 7. oktober 2016 @ 16:10

 41. Alle andre end muslimer bliver integreret efter kortere eller længere tid uden at vi så meget som hører om det. Kinesere, buddhister, hinduer, tyskere, italienere, grækere, svenskere og hvad har du.

  Løgnemedierne med statens dominerende massemedier, DR og TV2, i spidsen, formidler løgnen og skaber ‘mediestjerner’ som Stine Bosse til formålet. De statsejede elektroniske medier hjernevasker befolkningen med løgn. Stop det!

  Som 12.John skriver om Martin Henriksen: “Det var ikke det der blev sagt. Han sagde at han ikke kan vide om han er dansker.”

  Nu siger Stine Bosse, at vedr ‘problemerne’ med integration af muslimer “handler det om sociale forhold”. Løgn på løgn.
  Først ’stråmanden’ der forvanskede, hvad det var Martin Henriksen udtalte sig om.Derefter løgnen om integrations ‘problemernes’ årsag.

  Indlysende løgn fordi det, der afgør om indvandrere kan integreres, er religion. Hvis de er muslimer er integration stort set umulig. Islam kan ikke integreres i kristen kultur. Islam vil erobre os. Det er står i bogen, der er en befaling, der ikke kan fraviges. Bogen er koranen, som er lov for alle også for vantro, som muslimer har pligt til at omvende eller dræbe, hvis de insisterer på at forblive vantro. Vantro kan også frit bestjæles, overfaldes og voldtages af muslimer ifølge deres erobrer-religion.

  Engang herskede muslimer over et område større end Romerriget fra dele af Kina i øst, Indien, Lilleasien, Iran, Tyrkiet og Balkan, Mellemøsten, Egypten og Nordafrika, Sicilien, Spanien og Portugal. Det vil de gøre igen. Islam ønsker at herske over hele verden, så Allahs fred kan indføres overalt vha ‘fredens religion’. Det er enhver muslims pligt at medvirke til at gennemføre det.

  Kommentar by A-mad — 9. oktober 2016 @ 11:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper