Uriasposten » Jubiiiiiii! » Blog Archive » Politiet ransagede partileders hjem efter asylspray-hårlak – Haderslev: Asylansøger sigtet for voldtægt7. oktober 2016

Politiet ransagede partileders hjem efter asylspray-hårlak – Haderslev: Asylansøger sigtet for voldtægt

Torsdag eftermiddag fik Daniel Carlsen fra Danskernes Parti ransaget sit hjem, og blev sigtet for overtrædelse af racismeparagraffen og våbenloven. Hvis en hårspray fra Matas med et klistermærke er en ulovlighed, så er alle kriminelle. Ja, eller, blot dem der vil forsvare sig selv imod en konkret trussel. TV2 Nyhederne fortæller nogenlunde samtidig om et groft voldtægtsforsøg, 2-3 kilometer fra gågaden hvor de omtalte asylsprays blev uddelt. I det mindste gjorde offeret intet ulovligt – Efterlyst i Station 2: 21-årig er varetægtsfængslet for voldtægtsforsøg.

“Station 2 Efterlyst bragte den 8. september en efterlysning af en gerningsmand til et groft voldtægtsforsøg.

Det har nu ført til varetægtsfængsling i fire uger af en 21-årig aylansøger fra Bangladesh, som blev fremstillet i grundlovsforhør fredag i retten i Sønderborg. Manden blev anholdt torsdag den 6. oktober for et voldtægtsforsøg den 7. august på Aarøsund Landevej i Haderslev. …

Offeret, som er en 27-årig kvinde, blev overfaldet, da hun var på vej hjem fra en polterabend. Her blev hun, ifølge politiet, forsøgt voldtaget, og gerningsmanden forsøgte at flå kvindens tøj af.”

(Daniel Carlsen efter ransagelsen, 6. oktober 2016; Foto: Facebook)

“Så har jeg været til afhøring hos politiet, og for kort tid siden var politiet også på besøg herinde i mit hus. Ikke fordi jeg havde inviteret dem, men fordi de havde en ransagningsskendelse for at finde asylsprays i mit hjem.” (Daniel Carlsen, 6. oktober 2016)

Oploadet Kl. 18:34 af Kim Møller — Direkte link60 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/76752/trackback

60 Comments »

 1. Surprise…? Nej! Husk, politiet er STATENS håndlangere. Borgerne må klare sig selv…

  Kommentar by Bjarne P. — 7. oktober 2016 @ 18:43

 2. Jeg er ikke jurist men som jeg forstår våbenloven bliver alt ‘ulovligt’ det øjeblik du har til hensigt at bruge det som våben (mod mennesker), uandet om det er en hårspray, rundboldtræ eller noget andet. Dvs at juraen ikke kun hænger på genstanden men også på hensigten med den. Det kan man så, som jeg, være meget uenig i men jeg tror det er sådan loven fungerer.

  Kommentar by Moran ya Simba — 7. oktober 2016 @ 18:44

 3. -> Morani

  Jeg er klar over at hensigten har betydning, men hvor kraftigt skal min tunge Maglite-stavelygte lyse, for at den ikke godtages som slagvåben. Det er jo et cirkus.

  Kommentar by Kim Møller — 7. oktober 2016 @ 18:54

 4. Jeg er måske ved at blive paranoid, men gad vide om Zenia Stampe har bedt politiet ransage hans hjem, det var jo hende der meldte ham for at dele hårlak ud.

  Hvad så næste gang der er bøsse parade i København, skal politiet så ud og visitere for “ting” der får håret til at sidde rigtig ?

  Kommentar by k.m. — 7. oktober 2016 @ 19:08

 5. I det mindste havde de denne gang en ransagningskendelse. Det behøver man ellers ikke nu om dage, hvor hvem som helst kan få sin bopæl ransaget, hvis der foreligger en “begrundet mistanke”.

  Terrortruslen har kostet vort samfund dyrt, og her tænker jeg ikke kun på omkostningerne i form af menneskeliv. Terrorloven har gjort indhug i vor retssikkerhed.

  Det er den svage politikers evige svøbe. Hvor den stærke politiker vil analysere sig frem til problemets rod og rive den op, vil den svage politiker af angst for at se problemet i øjnene typisk symptombehandle ved at indskrænke folks frihedsrettigheder. Sådan kan en demokratisk retsstat blive til et diktatur, uden at der foreligger nogen bevidst, ond hensigt om at gøre det.

  Da jeg var barn, hørte vi ofte om tilstandene i Sovjetblokken. Vi var rystede ved tanken om, at folk kunne blive vækket midt om natten og rykket ind til forhør, fordi der “forelå en begrundet mistanke” om dette eller hint. Vi priste os lykkelige, fordi vi levede i et frit samfund, hvor den slags ikke skete. Men der er sket en forandring siden da. Vejen til helvede kan også være brolagt med gode hensigter

  Kommentar by Arne Torp — 7. oktober 2016 @ 19:09

 6. Hans forbrydelse var at udstille ordensmagtens magtesløshed…

  Kommentar by Leo — 7. oktober 2016 @ 19:15

 7. …og videre fra mit indlæg, post nummer 5:

  Grundloven beskytter IKKE vore frihedsrettigheder, sådan som det ellers ofte hævdes. Den giver os faktisk ikke en eneste rettighed uden samtidig også at give politikerne mulighed for at ophæve den, hvis de skønner, at den er til fare for den offentlige ro og orden. Den nok mest kendte grundlovsparagraf giver os som bekendt frihed til at ytre os, men så har grundlovsfædrene – sikkert ganske klogt – tilføjet, at det skal ske under ansvar for domstolene. Men nævn mig lige en eneste diktaturstat, der ikke kunne have nøjagtigt den samme ordlyd i sin forfatning, uden at det ville ændre nogetsomhelst?

  Vores frihedsrettigheder beror alene på politikernes velvilje.

  Kommentar by Arne Torp — 7. oktober 2016 @ 19:32

 8. Jeg er ikke vild med Daniel Carlsen, men det her er dybt perverst.

  Svenske tilstande – intet mindre.

  Det er på tide at der er nogle der trækker stikket på vatpinden.

  Kommentar by Polka Charlie — 7. oktober 2016 @ 19:40

 9. Jeg har instrueret min datter om, hvordan hun skal forklare politiet, at hun blot stod og satte sit hår, og der kom en og skubbede, så der må være sket et uheld, som hun er forfærdelig ked af.

  Kommentar by Bastardo — 7. oktober 2016 @ 19:47

 10. Og så er min datter endda 40 år.

  Kommentar by Bastardo — 7. oktober 2016 @ 19:48

 11. Kim Møller — 7. oktober 2016 @ 18:54,

  Enig. Våbenloven er bevidst lavet som gummiparagraf, dels m ‘hensigt’ og dels en formulering som ‘anerkendelsesværdigt formål’ (hvem bestemmer lige hvad der er ‘anerkendelsesværdigt’). Jeg er ikke imod Daniel Carlsen her men siger bare hvordan jeg tror statsadvokat og dommerstand vil læse det. Så jeg ville sige det cirkus du taler om er at vi troede vi havde grundlovsrettigheder hvor vi reelt har juridiske privilegier der hurtigt kan fjernes, som også Arne Torp er inde op 19:32. Så loven er et folketingsflertal fra at blive brugt totalitært og jeg er ikke sikker på at en dygtig statsadvokat ikke kan spidde DP på deres hårspray (som jeg ville anbefale dem at understrege at det var, som næste ‘træk’ i spin-krigen)

  Og samtidig med at politiet ‘har styr’ på hårsprayen så kører AEH voldskriminaliteten videre. Så vi er ikke uenige. Vi er ikke det ‘folkestyre’ vi går og tror…

  Kommentar by Moran ya Simba — 7. oktober 2016 @ 19:51

 12. “Vores frihedsrettigheder beror alene på politikernes velvilje.”

  Og så er det jo netop ikke RETTIGHEDER.

  Kommentar by Moran ya Simba — 7. oktober 2016 @ 19:52

 13. Arne Torp — 7. oktober 2016 @ 19:09

  Enig i meget af din analyse, ikke mindst det om svage politikere og symptom-behandling.

  Kommentar by Moran ya Simba — 7. oktober 2016 @ 19:59

 14. Det kan da godt være at man som modtræk imod voldtægt, ønsker at sætte angriberens hår ordentlig op, som en servide ydelse. Altså er hårlakken jo ikke et våben. Blot en servideydelse. At sætte sig til modværge imod voldtægt fra asylansøgere, er jo selvfølgelig racistisk og fremmenhadsk på officielle medier, og selvfølgelig en hadforbrydelse, som burde straffes med paragraf 266B. En god og anstændig borger lader sig selvfølgelig voldtage, og bruger ikke hårlak som en serviceydelser. Det er der ligesåmeget logik i som at FN,s menneskerettighedschef er Saudi Arabiens tidligere FN ambassadør, selvom Saudi Arabien aldrig har underskrevet FN,s menneskerettighedskonvention fra 1948 (men selvfølgelig Cairo deklerationen 1991- (sharia)). Hvilket igen er ligeså meget logik som slagtermesteren som formand for vegetarenes klub.

  Alle og enhver parti som tager sig af det nationale burde sælge det hårlak til almindelige danskere.

  Kommentar by Michael Unna — 7. oktober 2016 @ 20:07

 15. Er bange for hårlak ikke er særligt effektivt.

  Kommentar by Johnson — 7. oktober 2016 @ 20:14

 16. 1. Bjarne P
  ” Husk, politiet er STATENS håndlangere.” forkert Bjarne P

  Det er Islam´s håndlangere, det samme som det engelske politi.
  Politiet er det samme som Hippo-korpset under WW2, som stod i fjendens tjeneste.
  Hippo betyder Flodhest på latin, og den kan blive særlig agresiv og dominerende. Særlig når den føler sig truet. Der kan nemt ses politi i det.! :)
  Slægten er: Hippo-potamus

  Kommentar by Sindsro — 7. oktober 2016 @ 20:21

 17. Jeg ville opfordre Daniel Carlsen og alle andre der kan komme til at give deres side af sagen, til at omtale den som at en partileders hjem blev stormet af politiet for at se om han havde ulovlig hårspray. Det vil ikke kun udstille myndighedernes overreaktion (reelt systemets chikane af en modstander) men også at våbenlovens gummiparagraffer krænker folks retssikkerhed fordi man ikke kan gå med noget på gaden hvis statsadvokaturen kunne mistænke at det kunne bruges som våben. En uklar lovtekst kan betyde alt hvad etaten (de mennsker der i praksis forvalter statsmagten) har brug for at den skal betyde. (Teoretisk: “Nå, Daniel, så du havde tøj på. Og hvem skulles så stranguleres med den improviserede garotte du gik rundt med?”)

  Men det er jo ikke tilfældigt at loven er lavet så ’sjusket’. Etaten er ikke dum. Den hader bare frie, selvstændige borgere…

  Kommentar by Moran ya Simba — 7. oktober 2016 @ 20:26

 18. 2. Moran ya Simba
  Jeg tror jeg vil give dig ret.
  Forsvare sig i dette land er forbudt. Hippo-Kripo vil føle sig truet på han´s-hende´s enemærker, for så er de klar til clearingmord.
  Ordensmagten: Ha, Fanden tager det r…..ler.

  Kommentar by Sindsro — 7. oktober 2016 @ 20:28

 19. “Politiet fraråder brug af asylspray”

  Det kunne jo være rart at vide hvad de så anbefalede som alternativ. At man lod sig voldtage; “læg dig tilbage og tænk på våbenloven…”

  http://www.jv.dk/artikel/2391324:Regionalt–Politiet-fraraader-brug-af-asylspray

  men juridisk tror jeg altså at de har en sag. Så Carlsen og DP skal have fat i en advokat. (At de så har en sag fordi loven bevidst er lavet til at give staten alle fordele, er en anden, men meget vigtig, diskussion)
  http://www.jv.dk/artikel/2387288:Regionalt–Ekspert–Asylspray-kan-vaere-ulovlig

  Kommentar by Moran ya Simba — 7. oktober 2016 @ 20:38

 20. Og i den anden ende har PETs tidligere chef Scharf fået nedlagt fogedforbud mod sin nye roman om hans 7 år som chef i PET, en lektor udtaler at det et angreb mod ytringsfriheden ifølge grundloven, der er vist rotter på loftet hos Søren Pindsvin, den Danske retsstat minder mere og mere om statslig styring mod den skatteyder betalende befolkning i stedet for at løse statens reelle problemer, hvis min person blev slæbt i retten og idømt en dummebøde så vil den Danske stat aldrig modtage en krone i skat fra mig mere, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 7. oktober 2016 @ 21:11

 21. Her har de måske også brugt Bonnichsen som ekspert/KlogeÅge

  Kommentar by k.m. — 7. oktober 2016 @ 21:21

 22. God prioritet. Fuck mord og voldtægter, lad os gå ud og lede efter asylsprays.

  Kommentar by Phil — 7. oktober 2016 @ 21:26

 23. Tak, Daniel Carlsen, for din kamp for Danmark!

  Kommentar by Rodina — 7. oktober 2016 @ 21:30

 24. Sindsro – hva har de stakkels flodheste nu gjort…?

  HIPO= Hilfspolizei – Men enig – de er den til enhver tid sidende magts nyttige lakajer og vil, hvis de bliver beordret til det, også være med til at udslette land og folk – de er begyndt…not?

  Kommentar by Black Watch — 7. oktober 2016 @ 21:44

 25. Lokalavisen påpeger dog at asylspray har en årsag – en sjældenhed i dansk journalistik:

  http://lokalavisen.dk/her-er-aarsagen-til-asylsprayen-21-aarig-anholdt-i-voldtaegtssag-/Politi/20161007/artikler/161009437/1265

  Ekstrabladet leverer til gengæld denne kvasi-psykopatiske sviner:

  http://ekstrabladet.dk/nationen/hadsk-stemning-paa-svensk-oe-5-mand-voldtager-kvinde-i-koerestol/6337354

  En svensk kvinde i kørestol er i søndags blevet gruppevoldtaget af 5 asylsøgere (såkaldte “uledsagede f-børn”). Den svenske domstol løslader de fem voldtægtsforbrydere og svensk politi sender en fed forstærkning ud til at slå ned på de svenskere der protesterer mod løsladelsen!

  Ekstrabladets opfordring til sine læsere på baggrund af denne info:

  “Men hvad siger du? HAR DU ET FORSLAG TIL HVAD STOCKHOLM KAN GØRE FOR AT DÆMPE DE VREDE BORGERE?”

  Kommentar by M — 7. oktober 2016 @ 22:23

 26. Politiet dukker først op efter en forbrydelse er begået, som regel noget der ligner 10 – 15 min. efter. Det tager, med lidt øvelse, mindre end et sekund at trække en pistol, selv fra en taske, og affyre et skud i fjæset på en forbryder.

  Kære Vatpind, lad nu de Danske borgere bevæbne sig til selvforsvar, vi har brug for det!

  Kommentar by Santor — 7. oktober 2016 @ 22:30

 27. Noget bemærkelsesværdigt i forbindelse myndighedernes stadige jagt på Carlsen er desværre også, at de sædvanlige ytringsfriheds-debattører tier bomstille, når han er i skudlinjen. Man er åbenbart glad for at have fået foden bare lidt ind i varmen og at have sin egen ret snævre kreds af gensidige rygklappere, og så er man i virkeligheden ret ligeglad med, om lidt anderledes tænkende forfølges, skønt det netop burde været forsvaret af uenighed, der kendetegner demokratiet. Niemöllers digt må vist moderniseres: “Først tog de ‘racisterne’, men jeg protesterede ikke, jeg var jo ikke racist…” osv…

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 7. oktober 2016 @ 22:49

 28. #25 ja der har været fremsat adskillige forslag til hvad man kunne gøre for at dæmpe de vrede og oprørte borgere i Stockholm, de fleste involverede de 5 voldtægtsarabere og forskellige remedier . . . .

  Den absurde begrundelse for løsladelsen af de 5 voldtægtsarabere er at den voldtagne handicappede kørestolsbruger ikke gjorde nok modstand …..

  Hun kunne nok have haft stor brug for en asylspray/hårlak og en lighter !

  Kommentar by For mangfoldighed — 7. oktober 2016 @ 22:58

 29. 24. Black Watch
  Et indlæg er blevet fjernet. og der er fordi jeg kom med en opfordring som lød:
  til holbæk og andre byer. Når Kripoerne ikke vil holde byen ren, må i selv holde den ren.

  Det er ikke opfordring til vold.
  Tankerne er jo toldfri, og det gælder alle.
  Ytringsfriheden er ikke overtrådt, grundloven er overholdt. Hr moderator.

  Kommentar by Sindsro — 7. oktober 2016 @ 23:23

 30. 26. det kunne jo være vi gjorde det alligevel uden at spørge.

  Kommentar by Sindsro — 7. oktober 2016 @ 23:25

 31. Daniel Carlsen er en mester udi brugen af provokation som har til formål, at offerstemple hans parti. Alt sammen selvfølgelig under et forlorent dække af, at det er “folket” der har danskernes partis interesse og sympati. En hårspray med mærkatet “ASYL SPRAY” er i bedste fald ubrugelig og i værste fald direkte kontraproduktiv i en voldtægts situation, og det ved Carlsen selvfølgelig godt. Han vidste selvfølgelig også godt, at udelingen overordnet ikke ville blive modtaget positivt af borgerne og, at politiet, myndighederne og “systemet” ville gå efter ham. Og opmærksomheden er selvfølgelig formålet sammen med et par nye stillere i provokationens momentum, så skide være med ubrugeligheden af selve “våbnet”, og hov så er Carlsen pludselig ligeså perfid som politiet i det her cirkus som det ganske rigtigt er.

  Kommentar by Pedersen — 7. oktober 2016 @ 23:26

 32. >26 Santor
  Tror du selv vatPind har noget som helst til overs til andre end ham selv? Spørg ham, hvad han fik ud af, at være inviteret til seneste bilderbergmøde.

  Kommentar by Nielsen — 8. oktober 2016 @ 01:20

 33. Og hvad så Pedersen? Du evner jo ikke være andet end en kontraproduktiv sabotør, fik du dine 20 sekunder i solen med din dybdeborende indsigt? Du behøver ikke svare og jeg vil fremover ikke længere læse dit gylle.

  Kommentar by Balder — 8. oktober 2016 @ 01:22

 34. Giv fjenden (“myndighederne”, “justits”væsnet, Hipokorpset), modgas ved i protest mod den politiske forfølgelse af Daniel Carlsen at underskrive en vælgererklæring.

  Det eneste du skal gøre er at angive din mailadresse i feltet herunder og trykke send, hvorefter vi registrerer din e-mail og tilkendegivelse af, at du vil afgive en vælgererklæring til Danskenes Parti. Dette sendes også ind til Indenrigsministeriet og i løbet af en uges tid får du tilsendt en mail med et link, hvorfra du ved hjælp af Nem-ID kan afgive din vælgererklæring til Danskernes Parti.

  stem dansk.

  Kommentar by Balder — 8. oktober 2016 @ 01:30

 35. @Peter Neerup Buhl 22:49

  Det er nemlig rigtig. Og bl.a. derfor har jeg ikke meget tilovers for helt det her neokonserv host eh undskyld “nationalkonservative” samrend, Jalving, Uhrskov, Aamund og ikke mindst Trykkefrihedsselskabet, fordi de aldrig bestiller andet end at forsvare ytringsfriheden af dem der ligner dem selv; islamkritikere, og Israelforkæmpere osv. Den eneste undtagelse var så vidt jeg husker da man inviterede den tyske tidlige TV-personality Eva Herman, men det skyldes måske dårlig research og uvidenhed fra TS’ side! Frau Hermann blev nemlig også hovedsageligt overfaldet af Jøder. Jeg var i øvrigt med til begivenheden hos TS dengang.

  Asger Aamund skamroste i en af sine senest artikler den canadiske ex. justitsminister Zionisten Irwin Cotler, manden som er medskyldig i den nuværende canadiske censurlovgivning, og de canadiske frihedskæmpere og nationalisters værste fjender. Cottler havde skrevet et “modigt indlæg” mod islamisk dominans i FN!

  Lige nu verserer der flere vigtige sager ved canadiske domstole. Sagen mod bloggeren og ytringsfriheds-aktivisten Arthur Topham anlagt af den jødiske frimurer organisation B’nai Brith (Anti-Defamation Leage).

  Derudover er der nu sagen om professor Anthony Hall som efter årtiers ansættelse på et Universitet pludseligt blev afskediget på grund af aktiviteter som ikke huer det zionistiske parnas, som har næsten den totale magt i Canada.

  Arthur Topham – Radical Press

  Om Antony Hall sagen:
  Tenure’s End: Foreign Israeli Lobby B’nai Brith Attacks Canada’s Longstanding Academic Tradition to Safeguard Freedom of Speech – by Arthur Topham October 7th, 2016

  Ligeledes har der siden tidernes morgen fundet hekseprocesser sted hos vores sydlige nabo. Alle disse overgreb er totalt tiet ihjel af alle de nationalkonservative koryfæer. Dog har Asger Aamund en gang bemærket at de love som truer os nu, er baseret på de tyske holocaustbenægterlove:Asger Aamund i Jyllands-Posten lørdag 11 oktober 2008 – Muslimerne efterligner blot jødiske strategier

  Kommentar by Balder — 8. oktober 2016 @ 02:11

 36. Det er ren politisk chikane.
  Daniel Carlsen har intet ulovligt gjort. Da hårsprayen ikke er blevet anvendt som våben.
  Men som en gave uddelt til potientielle vælgere som roser, balloner eller bolsjer.
  Men ved at anmelde Daniel Carlsen til politiet og ransage hans hjem. Så bliver han mistænkelig gjort og folk bliver bange for at stemme på ham og Danskernes Parti.
  Foruden det er ubehageligt at få ransaget sit hjem. Så koster det tid og kræfter og måske penge til sagsomkostninger og bøder. Hvis han får en politisk dom for at sætte et klistermærke på en hårlak.
  De fleste kvinder vil bare bruge hårlakken som hårlak. Når/hvis en asylspray bliver brugt til selvforsvar kan man sigte Daniel Carlsen. Men alting kan misbruges, ikke mindst magt.

  Kommentar by XXXXX — 8. oktober 2016 @ 05:29

 37. stemdansk.dk

  Kommentar by benny bomstærk — 8. oktober 2016 @ 06:10

 38. – Sindsro

  Jeg har ikke slettet noget.

  Kommentar by Kim Møller — 8. oktober 2016 @ 07:03

 39. Ha-ha, det er langt lettere, mere effektivt og billigere at købe en tom sprayflaske til opfyldning med egen blanding (og lige her lægger jeg ikke opskrifter, men tænk selv).
  Fås til ca. 15-30 kr. i en butik nær dig. Ved eventuel ransagning er det blot en perbermyntevæske til at friske mundånden op med ;)

  Hårspray, come on: Den slags kunne min frisør finde på at give mig som loyal kunde, i Matas kunne man finde på at give mig den som bonus.

  For så vidt angår våbenloven er den til grin. Hvad fx med cykelpumper, livrem med et stort metalspænde, sikkerhedssko med stålsnuder osv.? Listen over mulige ‘våben’ til selvforsvar er uendelig.

  Kommentar by Henrik Petersen — 8. oktober 2016 @ 07:24

 40. Etymologi, sprogligt:ransagning-ransagelse:Daniel Carlsen har ihvertfald haft en personlig ransagelse i sine tanker over tåbeligheden i politiets ransagning og anklagemyndighedens generelle slagside (bias) i, hvem der undersøges/forfølges (de borgerlige forfølges, socialdemokrater, radikale, venstrefløjen assisteres, forfølges ikke.

  Kommentar by barfbag — 8. oktober 2016 @ 07:36

 41. I grove træk er proportionel magtanvendelse i nødværge ikke ulovligt.

  Logisk, at du ikke hamrer en seksårig dreng ned, fordi han har sprøjtet på dig med en vandpistol.

  Og lige så logisk, at hvis en kvinde bliver gramset på og/eller fastholdt, har hun ret til at forsvare sig med rimelige midler. Forsættet til overgrebet tilskrives overfaldsmanden, ikke offeret.

  Kommentar by Henrik Petersen — 8. oktober 2016 @ 07:36

 42. Ja Henrik. Det lyder rigtigt, men sådan fungerer det desværre ikke altid her i Danmark:

  http://ekstrabladet.dk/nationen/dansk-peberspray-pige-skaber-overskrifter-undgik-voldtaegt/5928352

  Kommentar by Hr. Naturli' — 8. oktober 2016 @ 07:51

 43. > Hr. Naturli’

  Jeg er helt enig med dig, jeg forsøgte blot at redegøre for den langt hen ad vejen fornuftige logik i juraen.

  Blot til eksempel: Tre ungersvende, der gik fri for voldtægt osv. mod en beruset og insulinmanglende ung kvinde af en enig domsmandsret i byretten, blev efter anke fra anklagemyndigheden dømt skyldige i en lige så enig dom ved Østre Landsret.

  I efterhånden en hel del år er der sket en ubehagelig forskydning i magtens tredeling. Det er slemt nok, at lægdommere og nævningeting (der typisk udpeges blandt trofaste partimedlemmer) har så stor magt, som tilfældet er.
  Men at jurister, ovenikøbet udnævnt som dommere, ikke fatter juraen er rigtig grimt.

  Kommentar by Henrik Petersen — 8. oktober 2016 @ 08:08

 44. “Asylspray” – genialt! I 1970’erne havde man kaldt Daniel Carlsens uddeling af asylspray for en politisk happening. Nu foregår den på højrefløjen, og så kommer politiet rendende, fordi Søren Bilderberg PindSvin forlanger det – justitsministeren, der lod titusinder fremmede løbe ind over den danske grænse for et år siden. Det skal aldrig glemmes.

  Daniel Carlsen har intet forkert gjort – de har jo blot uddelt hårlak i lommestørrelse påsat et klistermærke. Danskernes Parti har jo ikke opfordret til vold eller andre ulovligheder, men fortsætter såmænd bare sin kampagne for et dansk samfund med lov og orden – med det er lovgiverne og ordensmagten åbenbart ikke interesserede i. Så grotesk er den danske virkelighed.

  Ingen andre politiske partier kommer Daniel Carlsen til undsætning, hverken Venstre, Konservative eller Dansk Folkeparti – ingen af dem fatter, at de med deres kollektive svigt går i gåsegang mod totalitarismen ad den ideologiske akse og mod Danmarks undergang ad den nationale akse. Hos disse såkaldte borgerlige partier er ideologi og nationalitet skilt ad; hos Danskernes Parti følges de ad – det siger endda også partinavnet.

  Hvis der var politikerlede før, er der vel nærmest i brede kredse politikerhad. Det er ikke vælgernes skyld – det er politikernes skyld. En ynkelig forsamling, der bruger store dele af Folketingets åbningsdebat på at udlægge Olsen-banden metaforisk i forskellige dimensioner, og som så spilder alles tid ved at undgå det eneste vigtige spørgsmål nu: Danmarks overlevelse som nation. Klokken er ikke bare fem minutter i tolv – den er fem minutter over.

  Kommentar by tilfældig — 8. oktober 2016 @ 08:29

 45. Det er vælgernes egen skyld. De har ikke valgt de rigtige politikere.På et tidspunkt før Folketingsvalget torsdag den 18. juni 2015 var der i meningsmålingerne flertal bestående af kun Venstre og Dansk Folkeparti. Det burde vælgerne have fastholdt, da de gik til valg den torsdag i juni 2015.

  Kommentar by barfbag — 8. oktober 2016 @ 08:41

 46. Hvem styrer politiet?
  Nogen prioriterer deres opgaver for dem og spørgsmålet er vel, hvem?

  Kommentar by Frank Hagmann — 8. oktober 2016 @ 08:51

 47. […] Uriasposten 7 oktober 2016 – Politiet ransagede partileders hjem efter asylspray-hårlak – Haderslev: Asylansøger sigtet for v… […]

  Pingback by Political Persecution in Denmark: Party Leader Daniel Carlsen searched for illigal weapon: "Asylum Spray" » Balder Blog — 8. oktober 2016 @ 09:04

 48. > barfbag 08:41

  Blot til info: De så vidt jeg husker seneste lempelser i våbenlovgivningen (populært Knivloven) 2012 blev vedtaget af et flertal, selv om DF, Venstre og Konservative stemte imod lempelserne.

  Så jeg er ikke helt sikker på, om det ville have gavnet Daniel Carlsen og DP, om vælgerne havde stemt et flertal bestående af DF og Venstre ind forrige år.
  DF har derudover i mange år ikke ønsket at gå i regering. Kristian Thulesen Dahl er efterhånden lige så bøjelig som sherif Pind.

  Om anklagemyndigheden af egen drift eller på foranledning af anmeldelser ransager Daniel Carlsens hjem, har jeg ikke kunnet finde dokumentation for. Blot skal der normalt bestyrket mistanke til for en dommerkendelse til ransagning.
  Beklager, hvis jeg har udtrykt mig en anelse forsimplet.

  Kommentar by Henrik Petersen — 8. oktober 2016 @ 09:13

 49. Problemets rod , ondets rod.

  Siden Lørdag d. 1/10 mener jeg der har været minimum 4 forskellige skudepisoder(Næstved(lørdag d. 1/10), Hvidovre(torsdag d.6/10),København (Hans Knudsens plads) (Fredag d. 7/10)(Farum( fredag d.7/10) vi kan kun håbe at politiet prioritere rigtigt, om hvem og hvad der er farligt.

  se: http://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE9063045/30aarig-mand-er-doed-efter-skyderi-i-koebenhavn/

  Og “vi” leder stadig efter Emilie Meng, som er forsvunden. Men man søger en hvid kassevogn. Igen vi må håbe at politiet har fokus på de vigtige sager.

  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 8. oktober 2016 @ 09:37

 50. 38. Kim Møller
  “Jeg har ikke slettet noget.”
  Ok. Kim det stoler jeg så på. :)

  Kommentar by Sindsro — 8. oktober 2016 @ 09:38

 51. Man skal også bemærke hvordan man på denne måde kan straffe uden anledning. En husundersøgelse hvor man også ofte beslaglægger pc’ere, telefoner og USB-nøgler er vel næsten værre end en uge i spjældet. sådan tryner man politiske modstandere og dissidenter i Danmark og overalt i verden; anklag dem for noget; kan være en bagatel hvis børneporno eller kokain ikke forefindes, ransag deres hjem og find et par “ulovlige” knive eller et eller andet stykke legetøj, forsyn pressen med fotos af nogle luftbøsser (lagt lidt strategisk så det ligner noget) og et par knive, gerne med bistre kommentarer og miner og terroristen er både fundet, dømt, og straffet, uden videre form for proces. I anledning af “racismeparag3affen” eller “våbenloven” mod hairspray dåser. At der sker en total voldtægt af ret og retfærdighed her med justitsministeriet og denne Bilderberger-svans som gerningsmænd, og med den nye verdensorden, EU, FN, og USA som bagmænd.

  Og husk på “vi” bomber stadigvæk rund omkring i Mellemøsten når flyene ellers virker. Disse folketingsmedlemmer og deres lakajer i det på ingen måde uafhængige justitsvæsen, er altså samtidig krigsforbrydere på højeste plan, og er med til at støtte det US-ejede ISIS beskidte arbejde, og ved at gøre klar til en konflikt med Rusland. De er forbrydere på så mange planer at vi må afkorte retssagerne indtil vi har nok til at hænge dem. Jeg tror ikke på det amerikanske system med “three consecutive life sentences” og sådan noget perverst nonsense. Én gang må være nok.

  Kommentar by Balder — 8. oktober 2016 @ 09:46

 52. > Balder 09:46

  Hovedreglen er, at der skal en retskendelse til for at foretage husundersøgelse og eventuelt beslaglægge devices. Der er undtagelser, som vil føre for vidt at komme ind på her.
  Beboeren, i dette tilfælde Daniel Carlsen, kan selvfølgelig frivilligt tillade en husransagning.

  > Historyman 09:37

  Helt enig. Dog, med fare for at lyde bestialsk, er jeg da glad for, hvis de nøjes med at ramme hinanden. Tyder på, at aberne har gået til skydetræning. One down…

  Kommentar by Henrik Petersen — 8. oktober 2016 @ 10:02

 53. > Balder
  Jeg har prøvet turen. En anonym anmeldelse om hælervarer i min lejlighed.
  Døren blev sparket ind. De begyndte at sparke på døren, uden de havde ringet på eller råbt politi. De blev ved med, at sparke på døren. Selvom jeg stod indenfor og råbte at jeg nok skulle åbne døren. Der var selvfølgelig ingen hælervarer. Men i bunden af et skab fandt, de i en værktøjskasse en gammel rusten fiskekniv. Den tog de med og en gammel video. Den skulle være hælervaren. Den var ikke efterlyst, men jeg kom i retten og blev dømt for ulovlig våbenbesiddelse. Det kostede en bøde på 1000kr plus retsomkostninger 6500kr. Og så skulle jeg jo selv betale for en ny hoveddør til 3000kr.
  Sådan kan det gå, når man har de forkerte meninger.
  Tilsammenligning de 4 terrorister, som blev frikendt. Kan forvente en millionerstatning.
  Så bliver der penge til nye terrorangreb.

  Kommentar by XXXXX — 8. oktober 2016 @ 10:40

 54. @XXXXX

  Jeg kender det fra beskrivelserne fra utallige dissidenter i hele Europa, alle sammen sigtet for latterlige forbrydelser, men intimiderende husundersøgelser ofte med maskinpistol-bevæbnet politi, hvor de sparke døren ind. Husker lige den hollandske tegner Cornelis Nekschot, den norske dissident Varg Vikernes og hans kone Marie Cachet(i Frankrig), i England utallige tilfælde, i Danmark den vist nu frikendte angivelige “Nazi-CD distributør” Stephan Günther og hans danske makker Flemming, i Grækenland arresterer man hele partitopper på vanvittige anklager. Demokrati? De har aldrig været meningen.

  Fjenden er hensynsløs total forladt for moral det er det samme menneske som ham Nazisten fra Hollywoodfilmene, som lytter til døren af gaskammeret og nyder forestillingen. De er jo de retfærdige, som er i gang med at gøre det af med verdens affald: Nazister, Nationalister, Racister, Fascister – folk som tror på biologien og videnskaben, folk som ikke køber de seneste 100 års historieskrivning, folk som tror at ægteskabet børe være mand og kvinde. Modstandere af det marxistiske multietniske utopia, hvor Muslimen græsser fredeligt sammen med Jøden, og Kulturmarxistinden og Arieren ydmygt og taknemeligt passer og opfostrer deres afkom.

  Kommentar by Balder — 8. oktober 2016 @ 11:18

 55. # 35 Balder.

  Asger Aamund er vel ikke neokonservativ men liberal af en slags. Fruen er derimod konservativ eller har været. Efter den tarvelige happening i Folketinget forleden, hvor Pia Kjærsgaard heldigvis smed de midaldrende og storgrinende demonstranter ud af salen, skulle man tro, at De Konservative er ved at være en saga blot. Magen til fjoget og forfejlet demo skal man lede længe efter, og der var hverken grund til at grine over det eller Syrien.

  Et kik mod nord til document.dk peger i samme retning. Manden bag projektet Hans Rustad, der mener at Danmark har brug for kvalificeret kritik udefra af en kender af danske forhold, skrev forleden en af sine hadske brandtaler imod Jens Rohde og troede dermed, at han angreb Venstre. Ak ja, han er noget tung i det og spiller hele tiden med fordækte kort. Hans yndlingsaversion er Morgenavisen Jyllands-Posten, men sært nok er hans blog fyldt med uddrag fra JP. Det er vel kun et spørgsmål om tid, førend Uhrskov og Jalving fyres fra JP, hvis det fortsætter på denne måde.

  Daniel Carlsen har brug for opmærksomhed for at få stemmer til at opstille til næste valg, men jeg har svært ved at se ham i Folketinget. Man må i hans tilfælde tilgive politiet, som hellere skulle tage et kik på den ekstremistiske ekstremismeekspert Chris Holmsted Larsen. der om nogen har sat lus i skindpelsen.

  Kommentar by denonde — 8. oktober 2016 @ 11:29

 56. Hvad skal vi egentlig med antiracisterne? Hvilken opgave udfører de, som systemet ikke allerede udfører i forvejen?

  Kommentar by Arne Torp — 8. oktober 2016 @ 14:21

 57. Hvad skal vi med denne blog. Ingen af jer kan eller vil noget.

  Kommentar by Forhenværende Dansker — 8. oktober 2016 @ 18:27

 58. Den ekspert Moran ya Simba henviser til i spørgsmålet om asylspray er et våben er citeret for følgende:

  Vi ved ikke konkret, hvad indholdet er i sprayflasken endnu, men når Danskernes Parti siger, at sprayen er effektivt i sin video, så leder det tankerne hen på, at det er skadevoldende eller forskrækker. Hvis den er skadevoldende ved spredning af stoffer fra en spraydåse, så hører den jo under våbenloven, siger Camilla Hammerum.

  Hvis eksperten vidste det var hårlak, så ville konklusionen jo være at det ikke hørte under våbenloven. Selve mærkatet på asylsprayen siger da også den er lovlig, og kun en meget søgt fortolkning af §266b kan gøre hårspray kaldet asylspray ulovlig.

  Men Daniel Carlsen mangler vist det adelsmærke en dom efter racismeparagraffen er. Partiets chefideolog Peter Neerup Buhl har opnået en sådan dom ved at oprette hjemmesiden http://www.muhamedanerfrit.dk med beskrivelse af hvordan Glistrups forslag om Muhamedanerfrit Danmark kan udmøntes i praksis.

  Altså rendyrket politik man i Dagens Danmark kan straffes for på samme måde som at forfægte antityske standpunkter først i 1940erne.

  Kommentar by perhag — 8. oktober 2016 @ 20:25

 59. >45 Barfag
  Det var i 1973 vælgerne skulle have valgt de fremmede fra!

  Kommentar by Nielsen — 8. oktober 2016 @ 22:52

 60. Forestil jer at racismeparagraffen var vendt til forsvar for etniske danskere. Altså at ingen måtte sige nogetsomhelst krænkende om danskere som etnisk gruppe. Tanken ville i et demokrati være absurd, og jeg er da også som ytringsfrihedstilhænger modstander af den. Men den nuværende lov, som udelukkende bliver anvendt til at beskytte minoriteter, er nøjagtig lige så absurd.

  Men magthaverne sætter en præcedens, som de ikke kender konsekvensen af. En kommende nationalsindet regering kan hetze nøjagtigt ligeså meget mod meningsmodstandere, som de selv har gjort det, uden at den nationalsindede regerings hænder bliver tilsværtede.

  Vi må være hårde mod jer men bemærk, at vore hænder er rene!

  Kommentar by Arne Torp — 9. oktober 2016 @ 10:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper