12. oktober 2016

New York Times om bilbrande i København: Måske udført af en vred dansk (far-right) underklasse…

Den fremhævede formulering er tvetydig, og det må være bevidst. Dan Bilefsky var ikke blevet korrespondent for New York Times, hvis ikke han kunne formulere sig præcist. Politikens manglende lyst til at fortælle sandheden er velkendt. Hvide løgne i New York Times – Car Attacks in Denmark Spread ‘Like an Infection’.

“At least 185 cars have been set ablaze in Copenhagen, the Danish capital, so far this year, the police say, with a sudden and mysterious increase over the past two months or so, when about 80 automobiles were burned. …

Car burning has long been a potent and extreme example of urban revolt in some countries — France in 2005, in particular. But it is particularly jarring for Danes, who have long taken pride in their country’s social harmony and in being ranked among the happiest people on the planet.

It is a mystery why this is happening, and there has been a big increase over the last few months and that is worrying,’ said Jens Moller Jensen, a detective inspector with the Copenhagen police, charged with investigating the attacks. … ‘I am working on several hypotheses,’ he added. …

As the motives and identities of the attackers remain a mystery, speculation is growing. Violent nihilism or rage? Immigrant angst? Simple boredom or, perhaps, large-scale insurance fraud?

One theory is that cars in Denmark are being burned by individuals from an angry underclass in a country where far-right groups have organized bitter protests against immigration, calling it a threat to the nation’s identity.

‘It is a bit like an infection that has spread,’ said Frank Hvilsom, a crime reporter for Politiken, a leading Danish newspaper. ‘At a time when we have a toxic debate about immigration in this country and immigrants are being told, ‘You are not Danish,’ this could be the work of attention seekers who are trying to disturb society and are saying, ‘Let us show you what we can do.'”

(New York Times, All the News That’s Fit to Print; Se evt. Snaphanen)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/76858/trackback

26 Comments »

 1. Løgnerpressen er global.

  Kommentar by per — 12. oktober 2016 @ 01:33

 2. Den er formueret som gisninger og association – af den enkle grund, at det hele er løgn

  Kommentar by BB — 12. oktober 2016 @ 02:34

 3. #2 Så sandt

  Kommentar by Johnson — 12. oktober 2016 @ 04:28

 4. “hvis ikke han kunne formulere sig præcist” – eller upræcist.

  Kommentar by Johnson — 12. oktober 2016 @ 04:33

 5. Det er jo faktisk ganske stødende at vi har ulækre journalister fra venstrefløjen, der nu er begyndt at rejse til usa og sprede løgne historier.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 12. oktober 2016 @ 04:37

 6. “Ulækre journalister”? Er det ikke det man kalder pleonasme eller dobbelt konfekt? I øvrigt, “Politiken, a leading Danish newspaper” hvad leder Politiken efter bortset fra begavede læsere?

  Kommentar by pseudonym — 12. oktober 2016 @ 05:54

 7. Det værste er næsten, at det slet ikke kommer som nogen overraskelse. Begreber som integritet, saglighed og værdighed, er forlængst blevet udfaset til fordel for den helt utilslørede politiske propaganda.

  Men i virkeligheden, bekræfter artiklen i NYT blot hvad vi længe har vidst; at stort set hele MSM er infiltreret af politisk korrekthed og venstreorienteret bias i en grad, så det nu har udviklet sig til lodret løgn og bagvaskelse.

  Det nye er, at også såkaldt “borgerlige” medier falder på stribe, tag f.eks. Jyllands Posten, der nu kun eksisterer som et ekkokammer for Politiken.

  Vi har selvfølgelig stadig den option, at vi kan undlade at abonnere på lortet, men så alligevel ikke – for vi støtter jo disse foretagener via skattefinancierede tilskud. For slet ikke at tale om DDR som vi tvinges til at totalfinanciere via en tvangsindrevet licens.

  Læg så dertil, at man samtidig gør alt hvad man kan, for at begrænse den frie ytring. Det sker under henvisning til en dagsorden om at ville “dæmme op for radikalisering”, udformet præcis så elastisk, at den kan tages i brug overfor alt og alle. Facebook, Google og You Tube er en ting; ingen eller intet kan forhindre dem i at censurere som de vil i forhold til en politisk agenda, men next step bliver en decideret censur og blokering på nettet efter nordkoreansk model.

  Mærk jer mine ord: Det vil ske før vi ved af det.
  Både politikernes og MSM mediernes utilslørede løgne og fordrejninger, demonstrerer elitens desperation, og i længden vil den ikke acceptere, at man ikke i tilstrækkelig grad kan styre informationsstrømmen på nettet.

  Hvor længe vil Uriasposten f.eks. få lov til at eksistere..? På et tidspunkt vil siden utvivlsomt blive lukket, da den “bidrager til højreekstremistisk radikalisering”. Det er kun et spørgsmål om tid.

  Imens kan befolkningsudskiftningen så forløbe planmæssigt og Europa smuldre omkring os, mens vi fodres med feel-good programmer og opbyggelig politisk propaganda efter Østtysk tilsnit.

  Sad but true.

  Kommentar by Bror Lerbror — 12. oktober 2016 @ 06:52

 8. Svenske krimier som Beck og Wallander er fyldt op med højreorienteredes hadske og voldelige kampagne mod det ellers lykkelige samfund. Igår myrdede de en respekteret kriminalkommissær i hovedstaden.

  Kommentar by River — 12. oktober 2016 @ 07:47

 9. De fortsætter deres løgne uagtet at den eneste der reelt er blevet fanget er “a different ethnicity than Danish”.

  Kommentar by Santor — 12. oktober 2016 @ 07:56

 10. Kim. Hvor mange tilfælde af vold kan med rimelighed tilskrives ekstremhøjre herhjemme?
  Lerbror. Har tænkt det samme. Planen er klar. Mit håb er at eliten her og der har forregnet sig.

  Kommentar by River — 12. oktober 2016 @ 07:58

 11. Kulturmarxisterne og venstreekstremisterne, samt den organiserede (for det meste zionistiske) Jødedom, som er den egentlige inspirator af det hvide selvhad, påkalder selv deres dæmoner, og dermed deres naturlige afløsere. Ekstremisme føder ekstremisme som reaktion. På trods af mange betænkeligheder hælder jeg dog betydelig mere til den sidstnævnte som til den førstnævnte. Da jeg skal vælge mellem liv og død, og jeg ikke er mentalt handikappet, så er valget selvfølgelig indlysende

  Derfor vil det ikke blive nogen “moderate nationalkonservative” der tager over efter dette rædselsregime. De vil få lige nøjagtig det de beder om. Deres årtier af hadpropaganda vil give et bagslag som vil få dem til at fortryde bitterligt. Der bliver ikke nogen fløjlsrevolution.

  Kommentar by Balder — 12. oktober 2016 @ 08:32

 12. Det er jo slemt at vi bliver omtalt negativt i verdenspressen… men sæt det lige i perspektiv: Tror I bilejerne vil blive mere glade hvis der ikke var den slags løgnehistorier i omløb?

  Det virkelige problem er ikke hvad Washington Post skriver men at det danske samfund i rekordfart er på vej mod mellemøstlige tilstande. Bilbrande, skyderi på åben gade, forulempelse og forsøg på bortførelse af unge kvinder…… og imens sidder politiet på deres flade og æder citronmåne og “sheriffen raser” på facebook

  Det er det virkelige problem… alt det andet er sekundært

  Kommentar by redneck — 12. oktober 2016 @ 08:35

 13. The New York Times – Toilet paper of record.

  Kommentar by Holger — 12. oktober 2016 @ 08:57

 14. “I am working on several hypotheses”. Det er moske derfor, at politiet er overbebyrdet med arbejde.

  Kommentar by Menig 442 — 12. oktober 2016 @ 09:04

 15. @ Balder
  Ja, jøderne får skylden for meget.
  Nu også dine indre antisemitiske dæmoner. Du kan jo ikke kommentere et emne, uden at der står jøde i hver anden sætning.
  En smule trættende i længden…

  Kommentar by Jern Henrik — 12. oktober 2016 @ 09:33

 16. Bemærk, at “bias” er et engelsk ord. “Slagside” er et dansk. “Car” er engelsk. “Bil” er dansk!

  Kommentar by torben snarup hansen — 12. oktober 2016 @ 09:45

 17. Mon det er højreorienterede svenske drenge der mobber denne pige?
  http://ekstrabladet.dk/nationen/derfor-blev-9-aarig-mobbet-ud-hun-er-lyshaaret-det-goer-det-spaendende/6343133

  Kommentar by redneck — 12. oktober 2016 @ 10:21

 18. NYT citerer Politiken, Politiken citerer NYT. Det er en merry-go-round af løgn, vrøvl og forvanskning.

  Vil man se et lys i mørket, må det være, at de medier, der for blot 20 år siden var næsten enerådige, nu får modspil, her og andre steder. Kan magthaverne proppe frihedsånden tilbage i flasken og forsegle den? Jeg er ikke helt så pessimistisk som Bror Lerbror, hvad det angår.

  Kommentar by Crass Børsting — 12. oktober 2016 @ 11:17

 19. ‘Hvor længe vil Uriasposten f.eks. få lov til at eksistere..?’ – spørger Bror Lerbror, hvis kommentar (nr. 7) jeg iøvrigt er helt enig med. – Tjaeh… jeg gætter på mindre end et år. Uanset om Uriaspostens server står i et frit land (uden for EUSSR) eller ej, vil fjenden forsøge at blokere for adgangen, enten ved hjælp af teleudbydernes filtre eller ved simpelthen at fjerne siden fra DNS-systemet, nu hvor man har frataget ICANN kontrollen hermed og overladt den til ‘et internationalt organ’ – læs FN. – At man ikke bare har slået Kim Møller ihjel eller – i det mindste – sat ham bag tremmer på en ‘fixet’ anklage, skyldes at fjenden trods alt har så meget omløb i hovedet, at man kan se det indlysende kontraproduktive heri.

  Men lad os se de lyse sider: Fjenden er desperat. Eklatante løgnehistorier (som fabrikationen i New York Times/Samarbejds-Politiken) skyder op som svampe i mediernes rådne søle og politikernes kvælertag på det frie ord er nu så åbenlyst, at selv den tungeste kan se det. ‘Eliten’ er bange – og med god grund. Angsten har fortrængt fornuften i en sådan grad, at de ikke selv kan se, at det er ved at kamme over: jo mere de censurerer, lyver og fordrejer, des mere vokser modstanden. Politkerleden har aldrig været større end nu og mediernes troværdighed aldrig mindre.

  Tag et blik ud over verden. Selv om det det afskyelige fruentimmer i USA bliver præsident, så er næsten halvdelen af befolkningen ‘trumpister’ – de har fået nok. Kina er tabt territorium for islam, her slår man hårdt ned på jihadisterne. Putin er mere populær end nogensinde, ikke mindst på grund af hans holdning til islam. EUSSR er i fremskreden tilstand af forrådnelse, briterne har sagt ‘bye-bye’, de sydeuropæiske lande er reelt bankerot og i Tyskland vakler Den Gale Kansler bevidstløs rundt og ser ikke længere verden omkring sig. Og i øst gør Visegrad-landende gør oprør mod camarillaen i Bryssel.

  Det hele er ved at ramle for ‘eliten’. Den holder sig kun oprejst ved hjælp af dens indbyggede mangel på selverkendelse. Havde den en sådan, ville den indse hvor latterlig og foragtelig den er i folkets øjne – og så ville den gå hen og hænge sig…

  P.S. Har I iøvrigt lagt mærke til at priserne på ammunition stiger i raketfart…?

  Kommentar by Voldposten — 12. oktober 2016 @ 11:28

 20. -> Voldposten

  “‘Hvor længe vil Uriasposten f.eks. få lov til at eksistere..?’ – spørger Bror Lerbror… jeg gætter på mindre end et år. Uanset om Uriaspostens server står i et frit land (uden for EUSSR) eller ej, vil fjenden forsøge at blokere for adgangen, enten ved hjælp af teleudbydernes filtre eller ved simpelthen at fjerne siden fra DNS-systemet, nu hvor man har frataget ICANN kontrollen hermed og overladt den til ‘et internationalt organ’ – læs FN.”

  Uden at kende lovforslaget i detaljer, så er det møntet på potentielle jihadister, muslimer. Man kan næppe lukke en side som Uriasposten uden at gøre vold mod Grundloven, og længe inden det sker, vil jeg finde alternative måder at sprede budskabet på. Problemet er mere at MSM bliver statens forlængede arm, og medvirker til at skjule multikulturens bagsider. Folk flest læser ikke blogs, og MSM er godt på vej til at gøre mediedækningen irrelevant. I et multikulturelt land, hvor mange udlændinge vil være født her, vil medierne argumentere for at etnicitet er uden betydning. Hermed sagt, at der er en bevægelse i gang, der på sigt vil gøre det illegitimt at bekæmpe det multikulturelle samfund. Helt som i Sverige.

  Kommentar by Kim Møller — 12. oktober 2016 @ 12:48

 21. -> Kim Møller

  Jeg kender heller ikke lovforslaget i detaljer, men dersom det p.t. er møntet på potentielle jihadister, muslimer, er dette blot en etiket, et figenblad. Vær forvisset om, at snart følger udvidelser på etikken, såsom ‘hate speech’, ‘fornærmelse af minoriteter’, ‘religiøse hensyn’ o.s.v., o.s.v.. Alt naturligvis under henvisning til FN’s kommende regler om, hvad der kan publiceres på Internettet. Skabelonen er jo allerede lagt af Faecesbog, Google o. lign..

  Iøvrigt giver jeg dig ret. Hvis Pind & Co. får held med deres censurlove, skal Internettet nok vide at omgå dem, jfr. Kina og – for den sags skyld – ISIS. Her kæmper ‘eliten’ mod vind-Møller (pun intended.

  Kommentar by Voldposten — 12. oktober 2016 @ 13:28

 22. 19-20-21. Jeg tror ikke det er lige om hjørnet, men jeg fornemmer, at der er en stigende tilslutning til at begrænse “højrefløjens” (vores:-) muligheder for at udtrykke sig på internettet.
  Hvem vil stemme for at højrefløjens muligheder for at bruge internettet skal begrænses ved at give internet-udbyderen store bøder, hvis bestemte formuleringer og ytringer er viderebragt internet-udbyderen?
  Her er mit bud?
  ?A Socialdemokratiet
  Ja B Radikale Venstre
  NejC Det Konservative Folkeparti
  NejD Nye Borgerlige
  Ja F SF – Socialistisk Folkeparti
  NejI Liberal Alliance
  NejN Folkebevægelsen mod EU
  NejO Dansk Folkeparti
  ?V Venstre, Danmarks Liberale Parti
  Ja Ø Enhedslisten – De Rød-Grønne
  Ja Å Alternativet

  Kommentar by A-mad — 12. oktober 2016 @ 14:59

 23. Der er da slet ingen tvivl i mit sind om, at selvfølgelig vil disse nye vinde mht ytringsfriheden medføre at vore “højreekstremistiske” meningstilkendegivelser vil få det endnu sværere, end det er tilfældet i dag.
  Husk på, at vi er de onde, meget værre end nogen jihadistgruppe iflg. de politisk korrekte. Glem alt om rationel fornuft blandt væmligboere og tilsvarende 5.kolonnefolk. De har kun i hovedet at please og beskytte deres kæleperkere uanset om det i sidste instans betyder død og uslettelse af dem selv og deres egne børn og børnebørn.
  Det er så komplet sindssygt, at jeg snart ikke har hår tilbage på hovedet pga afmagt.

  Kommentar by Holger Madsen — 12. oktober 2016 @ 15:41

 24. > 21 Voldposten

  100% enig.

  Kommentar by Bror Lerbror — 12. oktober 2016 @ 15:51

 25. Tror I ikke snarere at det er venstreradikales ønsker om en bilfri by, der kommer til udtryk ved angreb på biler?

  Muslimer ville jo nok angribe hedningene selv, direkte og korporligt.

  Højreekstremister ville sandsynligvis angribe internationale socialister direkte, for deres import af en fjendtlig kultur, eller måske angribe nogle højtstående socialdemokratiske politikere. Eller måske… muslimer, øh. Sguda ikke biler.

  Men en politi-fyr som Jens Moller Jensen er fuldt undskyldt. Manden har set på kriminelle unge muslimers ansigter og navne hver dag i hele sin karriere. Ikke underligt, at brændende biler i hans hoved fører direkte til billeder af muslimer og relaterede problemer.

  Jeg vil opfordre jer til at trykke nogle af Uriaspostens artikler i en bog, inden myndighederne lukker hjemmesiden ned.

  Kommentar by andreas k — 12. oktober 2016 @ 15:54

 26. Du kan jo ikke kommentere et emne, uden at der står jøde i hver anden sætning. En smule trættende i længden…

  Kommentar by Jern Henrik — 12. oktober 2016 @ 09:33

  Balder: Jeg giver dig næsten fuldstændigt ret, og ingen er mere klar over det end jeg. Det piner mig også at jeg skal bruge tid på hvad alle allerede burde begribe og vide. Men der er store huller i de fleste folks historiske viden mm. pga. af årelang sabotage af skolesystemet og systematisk hjernevask.

  Men: Jeg kan ikke læse en artikel i Uriasposten uden at én eller flere Jøder er centrale i historien. I det her tilfælde er det den notoriske jødiske avis som er toneangivende for hele Politiken-segmentet verden over, og en skribent med et jødisk klingende efternavn: Dan Bilefsky.

  Siden de fleste danskere ikke er så bekendt med hvad de lidt mere internationalt informerede af os anser for at være selvfølgeligheder som Jew York Times multikultiradikale, venstreorienterede, men dog zionistiske og jødechauvinistiske avis og jødisk klingende efternavne, må jeg jo komme dem til undsætning en gang i mellem.

  Kommentar by Balder — 12. oktober 2016 @ 17:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper