18. oktober 2016

Nye Borgerlige vil ud af EU – 3/4 af befolkningen og de fleste andre partier vil blive

Næsten 27 procent af danskerne vil ud af EU, mens 16 procent ‘ved ikke’ hvad de vil, og 57 procent vil blive – og det ligger meget forudsigeligt efter partiet man stemmer på. (Altinget, 23. juni 2016)

“‘Danmark er der, hvor der er færrest eller næst-færrest, der vil ud af EU. Og det har været stabilt i hvert fald de sidste fem-seks år. Men hvis du spørger danskerne, om de vil være med i Europas Forenede Stater, så er vi også helt i bund.’ siger Derek Beach. (Altinget, 16. juni 2016)

… og storken er en dejlig flyver, den der siger andet lyver – Danmark er et dejligt land. Vi har hvad vi ska’ ha’, af både stort og småt. Dét er både meget dejligt, og måske en lille smule trist.

Landenes bruttonationalprodukt fastsætter EU-kontingentet der så modsvares af midler og støtte, resultatet er nettobidraget: I England betaler de 36 mia. Kr. til EU netto, i Danmark er det 6,2 mia. – men er det fornuftige ting som pengene bruges på? Telegraph lavede en noget ophidset liste over grunde til BREXIT. Vermund udtrykker det mere koncist til Altinget.

“‘EU har fået ansvaret for vores ydre grænser. Men vi har åbnet vores grænser for, at varer, tjenester og mennesker kunne flytte sig frit inden for EU. Det har betydet, at folk er strømmet ind over grænserne, uden at vi har kontrol med hvem eller hvor mange, der er kommet,’ siger hun.

En undersøgelse fra 2014 viser, at Danmark har fået mest ud af det indre marked af alle EU-lande. Har det indre marked og EU så ikke en berettigelse?

‘… Det viser bare, at det er godt, at vi ikke kom med i euroen, og at vi har vores forbehold. Alle dommedagsprofetierne om vores nej til euroen er blevet gjort til skamme.’ …

‘Jeg holder meget af Europa, og at vi er forskellige lande. Men jeg holder meget lidt af EU og den herskermentalitet, jeg oplever fra EU-folk, når de udtaler sig. EU har simpelthen taget for meget magt fra vores folkestyre,’ siger hun.

Men det er de nationale regeringer, der har vedtaget rammerne for det politiske samarbejde i EU. Der er vel intet EU uden medlemslandene?

‘Det er rigtigt, at vi demokratisk har vedtaget at give ansvaret til EU. Men nu siger jeg, at vi demokratisk må vedtage, at ansvaret skal tilbage, fordi det ikke fungerer. …’

Og lidt gentaget dommedagsprofeti på falderebet: (pun intended)

Selv om den liberale tænketank Cepos langt hen ad vejen støtter det nye højrefløjspartis økonomiske politik, er cheføkonom Mads Lundby Hansen lodret uenig: ‘Min vurdering er, at en udmeldelse af EU klart vil skade dansk økonomi.’

(Mogensen/Vermund, forskellige måder at sige det samme på – “Danmarks jord for de danske”, 1972)

Oploadet Kl. 10:13 af Oikonea — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/76913/trackback

18 Comments »

 1. Jeg vil UD af EU, og det kan kun gå for langsomt. Da jeg er født den 29. november 1961, har jeg ikke haft mulighed for at give min holdning til en europæisk union til kende. Jeg er selvfølgelig tilhænger af fri bevægelighed for varer og tjeneste-ydelser, dog skal miljø-hensyn – til naturen – veje tungt:altså ingen massakre på skove, hvor træet derefter sælges med fed fortjeneste til eksport;hvor der derefter oprettes palme-olie-plantage, og al flora of fauna (orangutang) derefter ud-dør;ingen udsmidning af fisk, skaldyr, etc. som er fanget:de skal anvendes, evt. til fiske-olie, fiske-mel;sikre arbejds-forhold for de ansatte i sammen-styrt-nings-sikre, ikke-brand-farlige bygninger.

  Jeg stemte Nej til, at Danmark skulle gå med i den fælles EU-valuta, euro (på dansk:ØVRO), efter et enormt antal økonomer havde und-sagt idéen om en fælles valuta. Og nu agerer de ondskabs-fulde EU-politikere som menneske-smuglernes forlængede arm, i stedet for at gøre som Australien. En bog eller to til at informere sig om det katastrofale ved en fælles valuta og hvorfor penge – i fysisk form som sedler og mønter eller digitale/online/elektroniske penge – skal udstedes og især EJES 100% af Staten/centralregeringen/den føderale regering, etc. – dvs. være HELE BEFOLKNINGENS EJENDOM I HVERT ENESTE LAND – altså INGEN FÆLLES VALUTA – og SKAL UDSTEDES RENTEFRIT og hvorfor Bank of International Settlements i Schweiz er skurken: https://www.amazon.co.uk/History-Central-Banking-Enslavement-Mankind/dp/0992736536
  og google, etc.:amazon co uk surviving the cataclysm

  Kommentar by barfbag — 18. oktober 2016 @ 11:04

 2. Mads Lundby Hansen!
  Mere rødt klister: endnu en UNI-professor udtaler sig!

  Kommentar by Birger Jensen — 18. oktober 2016 @ 11:17

 3. John Mogensen er vel et eksempel på da arbejderklassen var nationale. Det kan muligvis være socialisme. men det er ikke marxisme.

  Kommentar by Moran ya Simba — 18. oktober 2016 @ 11:52

 4. Danmark har brug for en Singapore-løsning, som da https://da.wikipedia.org/wiki/Singapore 9. august 1965 blev helt uafhængig med den kloge kineser https://da.wikipedia.org/wiki/Lee_Kuan_Yew

  Han styrede og havde afgørende indflydelse i Singapore fra 1959 til sin død i 2015, det år, han ville være fyldt 92.

  Jeg vil mene, at Danmark skal investere i produkter, der er uundværlige, såsom medicin (farmaceutiske produkter;apparatur;udstyr) mao. stort set skalere medicin-sektoren, som vi nu har, op.
  Denne sektor kan betale de høje lønninger i Danmark.

  Kommentar by barfbag — 18. oktober 2016 @ 12:01

 5. 57 procent vil blive i EU. Hmm. Det tvivler jeg på.

  Men sandt er det nok, at mange fortsat bliver stærkt påvirket af den massive frygt-propaganda, som statsbetalte medier og såkaldte eksperter betjener sig af op til enhver EU folkeafstemning for at undgå, at folk stemmer “forkert”.

  Således tror de fleste fuldt og fast på, at Europol er noget godt. Og det skønt næppe mange aner, hvad det er. Og endnu endnu færre har nok gjort sig tanker om, hvad Europol mon kan udvikle sig til som en overstatslig institution.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 18. oktober 2016 @ 13:02

 6. EU ledes af den socialistiske kejserinde Angela Merkel som ingen bryder sig om men alle frygter, siden EUes indflydelse på EF landene er alt gået galt, det hele er i dag et kæmpe tag selv bord uden at nogle bliver stillet til ansvar for overforbruget, de Danske politikere har forrådt Danskerne og Danmark i jagten på personlig vinding og der kæmpes bravt på alle fløje for at rage magt og penge til sig i socialismens og kommunismens navn, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 18. oktober 2016 @ 13:59

 7. EU skonnerten sejler helt a’ helveds til !

  Kommentar by Pedersen — 18. oktober 2016 @ 16:16

 8. Det kan være svært at møvle sig ud af flæskepriserne. Afgørende er tsunamien af kriminalitet og terror. Det handler om menneskeliv. Retten til sikkerhed kan kun genetableres ved frigørelse fra konventioner og kommissærer.

  Liv og førlighed er langt vigtigere end levestandard. Og Mads Lundby Hansen bliver sandsynligvis sur, når hans bil bliver brændt af!

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 18. oktober 2016 @ 16:29

 9. Dansk Samling og Danskernes Parti vil også ud af Europas forenede stater. -Siger de da!

  Kommentar by Nielsen — 18. oktober 2016 @ 18:17

 10. #9 Vel ingen grund til at tvivle på det. Men de bliver næppe opstillingsberettigede. DS er efter sigende stadig på 2,000 underskrifter, ingen ved, hvad DP har

  Kommentar by Odo — 18. oktober 2016 @ 20:53

 11. DP skriver selv følgende om vælgererklæringer:

  ” I skrivende stund har 22.968 danskere indtastet deres e-mailadresser på http://www.stemdansk.dk. Derfor runder vi i dag 23.000 “underskrifter” – og mere til! Det er sket siden midten af januar”

  Dog er det ikke nævnt hvor mange er gået gennem hele proceduren, og ondsindede kan vel påstå at en masse e-postadresser uden baggrund er blandt de 23.000. Både Nationalpartiet og Dukkepartiet har i medierne mod virkeligheden påstået de havde samlet de nødvendige vælgererklæringer.

  Kommentar by perhag — 18. oktober 2016 @ 21:06

 12. Udsmidning af fisk, skaldyr, etc fra kuttere som fejlfangst, indgår i naturens kredsløb.
  Spækhuggere drukner en hval, tager et par bid af hvalen, som lige kan ses, så går resten af hvalen i kredsløb. og kutternes fejlfangst er en dråbe i havet til sammenligning. Hvalen er væk i løber af 14 dage.

  Jeg stemte Nej til EF, Dengang Jens Otto solgte Danmark i 1972, og derefter nej til EU.
  så Ud af EU er vi enige om. barfbag.

  Jeg kan oplyse: At jeg har mail-et til både Nye Borgelige og Dansk Samling, om de seriøst vil svare mig på: Om de vil overholde Grundloven §67 og §69. Der er ang., at Islam er uforenelig med grundloven §67 b.la. og at Regering og folketinget tilsidesætter opfyldelsen af §69. (En afvigende trossamfund)
  >——————————————->
  Mange politikere tror vi har religionsfrihed, men det har vi ikke så længe Kongen/Dronningen SKAL tilhøre Den danske folkekirke.
  Men vi har faktisk et par grundlove, der kunne forbyde Islam i Danmark, hvis ellers politikerne vil overholde den grundlov, de har skrevet under på, (som krav) inden de kunne komme på tinge, at de vil overholde.

  § 67: Borgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud på den måde, der stemmer med deres overbevisning, dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden. Det er lige som nemmere at deffinere Usædelighed end Sædelighed
  ———————————————————-
  Usædelig:= Utugtig, Uterlig, Uanstændig, jf. Vellystig.
  Herunder indgår Pædofili, Nekrofili, Voldtægt, Blotting for børn og voksne.
  Ja kortsagt: Alt mulig uhumsk.
  ———————————————————-
  Altså i dette tilfælde kan Islam forbydes ! !

  ( Opfordringer til mord på jøder og anderledes troende strider i allerhøjeste grad.
  mod den offentlige orden, sådan som dette ord forstås i dette land.

  FØLGELIG MÅ DET VÆRE ET UOMGÆNGELIGT KRAV TIL ENHVER IMAM, DER VIL HOLDE MOSKÉ AT
  HAN UDTRYKKELIG OG OFFENTLIGT TAGER AFSTAND FRA SÅDANNE LÆRESÆTNINGER I KORANEN.
  Næsten alt i islam strider imod sædeligheden eller den offentlige orden, samt vores straffelov.)

  § 69 De fra folkekirken afvigende trossamfunds forhold ordnes nærmere ved lov.

  § 69 Fortæller politikerne hvordan de skal reagere:
  Halløj: * Ordnes nærmere ved lov. ??
  Det er ikke sket. Altså i dette tilfælde kan Islam også forbydes!

  DERFOR:

  For at overholde den grundlov, som justitsministeren har påtaget sig at forvalte, SKAL
  justitsministeren fremlægge lovforslag om ordning af muslimske trossamfunds
  forhold, og dette lovforslag SKAL indeholde forbud mod at, de dele af Koranen,
  der strider mod sædeligheden og den offentlige orden, læres i moskéerne i Danmark.

  Der er ingen vej udenom – hvis Grundloven skal være det papir værd, den er skrevet på.
  <——————————————<
  Efter som jeg ikke har fået nogen som helst svar på mine mails til de to Partier, ser jeg ingen grund til at kunne stole på dem.
  Ydermere fortæller, eller indeholder deres partiprogrammer, INTET om overholdelse af grundloven, eller hvad de overhovedet VIL med Islam.

  Det er jo særdeles Uhøflig og arrogant ikke at svare på sådan mails, særlig når det er et nyt parti der vil i tinget.

  Kommentar by Sindsro — 18. oktober 2016 @ 21:08

 13. #12 Ideen om, at man kan bruge GL til at forbyde islam er noget ævl. Man kan ikke læse en juridisk tekst på den måde. Jeg kan godt forstå, hverken NB el. DS har svaret på det. I øvrigt er DS 80 år gammel, og således langtfra nyt.

  Kommentar by Odo — 18. oktober 2016 @ 22:01

 14. Teksten skriger til himlen, for dem forstår hvad teksten betyder.

  § 69 De fra folkekirken afvigende trossamfunds forhold ordnes nærmere ved lov.
  ER den blevet efterkommet af regeringen. ??

  Før at Islam er forenelig GL. §67, SKAL §69 efterkommes efter disse kriterier:(justitsministeren fremlægge lovforslag om ordning af muslimske trossamfunds
  forhold, og dette lovforslag SKAL indeholde forbud mod at, de dele af Koranen,
  der strider mod sædeligheden og den offentlige orden, læres i moskéerne i Danmark.), og som bekendt er det ikke sket.

  Det burde du kunne forstå ODO.

  Enden på det er borgerkrig, hvis det ikke sker !!

  Kommentar by Sindsro — 18. oktober 2016 @ 23:27

 15. Sindsro og Odo.

  Den tidligere kirkeminister Manu Sareen startede faktisk et arbejde, der skulle opstille klare kriterier for godkendelse og fratagelse af trossamfunds officielle status dvs. Hvad skal der til for at være et trossamfund i Danmark?

  Spørgsmålet er bare hvad der er sket på området siden? Mon ikke DF skulle stille et spørgsmål om dette i Tinget? Mit bud er at Bertel Harder har syltet arbejdet.

  Kommentar by Sigwar — 19. oktober 2016 @ 07:17

 16. 15, Sigwar
  Så kan DF i min optik måske forhindre en borgerkrig. For sådan en gang syltning af grundloven accepterer folk ikke i længden.

  For mig at se er det ikke Kirkeministeren Manu Sareen der skal opstille “klare kriterier” for nogen som helst trossamfund. Det er og bliver Justitsministeren, ellers er Grundloven uden nogen som helst værdi.

  Dette Radikale hundehoved er “Inhabil” i denne sag og Gamle Berthel er for gammel, mens Justitsministeren nærmer sig Idiotgrænsen, (Klogskab på en Urskive, og man skal passe på, at viseren ikke smutter over 12).

  Det sidste nye, der må ikke være folk ved grænsen, der forhindrer overløbere.

  Justitsministeren vil altså ophæve straffelovens §755 stk.2 med § 130 i straffeloven.
  Vi tror ikke rigtig, at justitsministeren har tænkt sig grundigt om, men istedet for har lyttet til stemmerne fra EU og fra de mest danskfjendtlige partier i folketinget personificeret gennem landsforræderen Zenia Stampe og Alternativets leder Uffe Elbæk.
  Men det gik for hurtigt for Pind, for hvis §130 opløser §755 stk.2, så vil det sige, at almindelige mennesker ikke længere må gribe ind overfor forbrydelser. De tre migranter som er ved at voldtage en pige, må ikke længere stoppes og foretages civil arrest på af danskere som vil følge §755 stk.2 og den gamle dame der får en kniv holdt for struben, for at hun skal udlevere sin opsparing, må også sejle sin egen sø, hvis almindelige borgere ikke må gribe ind. For politiet er jo ikke til stede, de er i fuld gang med på regeringens ordre, at sløse yderligere 40 millioner af danskernes skattekroner væk på en fuldstændig uduelig grænsekontrol.

  Jeg tror satme at viseren er smuttet over 12.

  https://hodja.wordpress.com/2016/10/19/justitsminister-soeren-pind-truer-siad-og-dms-med-2-aars-faengsel/#comment-422801

  Kommentar by Sindsro — 19. oktober 2016 @ 22:41

 17. “§ 67: Borgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud på den måde, der stemmer med deres overbevisning, dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden.”

  Her har vi allerede det klareste bevis på mangel af religionsfrihed.

  Der forudsættes at der dyrkes en “Gud”, i éntal og hankøn. Dvs. man har ikke ret til at dyrke Satan, eller dyrke flere guder / gudinder. Eller slet ikke nogen gud, men alfer måske? Og hvem skal bestemme hvilken “gudsdyrkelse” er tilladt. Hele ideen med at give religioner en særlig plads i forhold til andre bevægelser er ikke længere holdbart. Ideen om religionsfrihed er opstået for brug blandt kristne sekter, og allerhøjst Jøderne, den gang hvor 90% eller flere var religiøse. Der er aldrig blevet kalkuleret med hverken Islamister, Hinduer eller Animister. Desuden er vesterlændinge så stopfodret med ét bestemt gudebegreb, at de har svært ved at forestille at “gud” kunne være noget helt modsat, selvom de dog af gode grunde burde vide det.

  Hvorfor skal man have statsstøtte for at udbrede en gammel fantasi-historie fra de varme lande og vedligeholde gammel overtro, have skattefrihed for at udbrede sit vanvid til andre, og have særlige repræsentationer alle mulige steder hvor politiske beslutninger træffes. Hvorfor skal præsters ord vægtes højere end den almindelige danskers, og kan man læse præsters meninger om dit og dat alle steder hver eneste dag? Hvorfor skal præster, imamer og rabbinere tillægges særlige værdier som hæver dem over andre, og som medfører at de skal høres overalt? Hvorfor bliver den opblæste Pave og “ærkebiskop” Desmond Tutu regnet som en slags helgener? (Fordi de kan bruges i NWO dagsordenen)

  Det var en skam Thorsen gjorde så lidt ud af den jesusfilm, for der er da masser af komisk potentiale i hele det kristne vanvid. Og offentlig støtte skulle han selvfølgelig ikke have haft.

  Kommentar by Balder — 19. oktober 2016 @ 23:09

 18. Balder

  Jeg ser ikke Monrads eller Lehmanns ord- hvis det nu er deres ordvalg, bruge Gud som du hævder.
  Der bruges i min §67 læsning, netop betegnelsen Gud i ubestemt form som begreb, hvilket i udgangspunktet kan dække hvad som helst lovgiverne ønskede at begrebet skulle rumme. Et skoleeksempel på et gummibegreb, som “vækst” eller “planen”. Politikersprog fra tider hvor politikere nærmest ikke fandtes endnu.

  Kommentar by Peter Buch — 20. oktober 2016 @ 05:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper