13. oktober 2016

Lisbeth Zornig om kønsopdelt shia-optog med tilslørede pigebørn: “Det er helt sikkert en glædens dag”

På en af de her på siden bragte Ashura-videoer, kan man se en glad lyshåret kvinde filme optoget. Det viser sig at være den dømte menneskesmugler Lisbeth Zornig, en af landets bedst kendte ‘Social Justice Warriors’. Hun sendte live på Facebook, og den næsten syv minutter lange video bør ses i sin helhed. Et monument over tidens kulturrelativisme.

Der er flere højdepunkter. Hendes kampfælle, der tager demonstrationens paroler for pålydende – at imam Hussein, vitterligt er ‘forkæmper for retfærdighed’, og selv slutter, at han ‘lyder som en god fyr”. Så er der også de mange spontane kommentar fra Zornigs venneliste: “er der så mange der ikke går på arbejdet ?”, “Mænd og kvinder går adskilt!!!”, og de mere bramfri: “et KJØBENHAVNER billede anno 2016, hvordan var det i 1945?”. På et tidspunkt er videoen fyldt med vrede smileys, så alle deler ikke begejstringen.

Værst er Zornigs kommentar, da gaden bogstavelig talt er sort af kvinder, og der zoomes ind på en tilsløret 9-10 årig pige: “Altså, det er helt sikkert en glædens dag her”, lød kommentaren. Nævnes må også brochureoplæsning med henvisning til Ohussein.dk, Imam Ali-moskéens side, Den Islamiske Stat Irans uofficielle talerør. Jeg tænker byggekraner.

Bedst er en ældre dansk mand, der uopfordret kommenterer i baggrunden: “Så laver de terror rundt omkring i verden – er det retfærdighed?” (sic). Da Zornig går i dialog, og forsøger at få ham til at udglatte, opridser han kort hvad alle tænker om den her kønsopdelte glædelige sørgemarch for en mand der døde i år 680: “Det bryder jeg mig ikke om.” Ingen grimme ord, blot en konkret utvetydig afstandtagen.

Videoen i fuld længde.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/76941/trackback

44 Comments »

 1. Det hører jo til at være politisk korrekt (pk). Som pk’er er man for “multikultur” (mc), og det trumfer kvinde-(og pige-)rettigheder, også for mennesker af hunkøn fra eksotiske lande. mc er jo i virkeligheden = “udryddelsen og fjernelsen af alle hvide mennesker”, altså reelt er pk’ere så for folkemord på hvide mennesker. Alt hvad hvide mennesker gør, er forkert, alt hvad mennesker med “eksotisk” kultur gør, er rigtigt i en pk’ers øjne.

  Kommentar by barfbag — 13. oktober 2016 @ 11:42

 2. Jeg så det fra mine vinduer, da jeg boede på ruten. Der er MANGE. Optoget strækker sig nogle kilometer fra Nørreport ud ti Højbanen. Folk på gaden tabte underkæben over at se, hvor mange der var.

  Kommentar by Snaphanen — 13. oktober 2016 @ 11:45

 3. Lisbeth Zornig kan ikke få øje på det hun ser. Hun ser ikke et religiøst optog med religiøse mennesker styret af religion. Hun ser ikke kønsopdelingen, tildækningen og det sorte tøj.

  Lisbeth Zornig tænker ikke på, om hendes begejstring for mangfoldigheden vil blive gengældt af de her sortklædte mennesker. De vil være bevidste om, at Lisbeth Zornig ikke er shiamuslim – og de vil misbillige hendes livsstil. Hvis Lisbeth Zornig gik med i pride-optog, så ville de her mennesker ikke kigge på og være begejstrede – og da slet ikke deltage.

  Kommentar by BE — 13. oktober 2016 @ 11:54

 4. Jeg kan ikke finde noget om det på netaviserne. Ingenting. Er det bare mig?

  Kommentar by Oikonea — 13. oktober 2016 @ 12:09

 5. Gimpen skulle flytte til Beirut/Libanon el. Gazastriben asap.
  Her ville hun kunne opleve “en glædens dag” næsten dagligt. Hvorfor tager hun ikke en burka-sæk overhovedeet og deltager.
  Sorning går, med andre ord, ind for børnetvang, vold, kønsopdeling og racisme 100%. Det er hermed dokumenteret. Islam har intet med frihed el. retfærdighed at gør!
  P.

  Kommentar by Piotr — 13. oktober 2016 @ 12:10

 6. Shia’erne begræder mordet på Imam Hussein, samme imam der slagtede tusindvis af persere (i dag shia’er) under erobringen af Persien/Iran. Absurd at efterkommerne af de nedkæmpede 1200 år senere stadig græder over mordet på deres forfædres bøddel.
  At Lisbeth Zorning kan det en glædens dag beviser hendes uvidenhed om islam.
  Se hvordan dagen “fejres” i den muslimske verden, hvor muslimers forkærlighed for blod og lemlæstelse atter demonstreres:
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3834183/A-little-girl-Chennai-India-prepares-scalp-slashed-open-children-smear-BLOOD-Islamic-ceremony-mourning-death-Prophet-s-grandson.html

  Kommentar by Peter Larsen — 13. oktober 2016 @ 12:17

 7. Konen er vor tids Jakob Holdt

  Kommentar by Snaphanen — 13. oktober 2016 @ 12:46

 8. @ Oikonea: Næsten ikke. Politiken havde et enkelt fotografi to dage efter

  Kommentar by Snaphanen — 13. oktober 2016 @ 12:51

 9. tossekone )-:

  Kommentar by Fonzy — 13. oktober 2016 @ 13:10

 10. Zornig ser hærget ud, det koster kræfter at bære rundt på en løgn.

  Kommentar by Johnson — 13. oktober 2016 @ 13:25

 11. Fy for satan!!

  Kommentar by Holger Madsen — 13. oktober 2016 @ 13:44

 12. Ned ad vejen drejer en hvid lastbil med slukkede lygter.

  Kommentar by Anonym — 13. oktober 2016 @ 13:54

 13. Lisbeth Zorning vil skide en hatfuld på hvad den menige dansker mener, bare hun får sit godhedsfix.

  Kommentar by redneck — 13. oktober 2016 @ 13:56

 14. Det er godt at en sådan begivenhed både bliver vist og fortalt, og lad endelig alle aspekter blive omtalt godt og grundigt. Forhåbentlig når lidt af dette ud i ”de frelstes hvide enklaver”. Kan det blot åbne øjnene for enkelte tvivlere så er det godt.

  Men kan demonstrationen ikke forbydes på strækningen med samme begrundelse som Pride-Paraden, der måtte flytte på grund af “anlægsarbejdet på Nørrebro”?
  F.eks. kunne denne glædens dag demonstration slå et smut rundt om Frederiksberg, og ned ad “Alleen” eller Gl. Kongevej, og til Rådhuspladsen?
  Eller ad Strandboulevarden, Amaliegade og til Kongens Nytorv. Så kunne Dronning Margrethe stå på balkonen og vinke.

  Kommentar by Birger Jensen — 13. oktober 2016 @ 14:02

 15. Fin demo, blot savnede jeg sunnierne til gå i konfrontation med shiaerne.
  Det ville være en sand fornøjelse at se, og begge grupper er normalt ret så voldsparate…

  Kommentar by Henrik Petersen — 13. oktober 2016 @ 14:22

 16. Ignorer Lisbeth, Zenia, Stine og David.

  Kommentar by Bastardo — 13. oktober 2016 @ 14:24

 17. Kommentar by Oikonea — 13. oktober 2016 @ 12:09 : De der optog er aldrig i de store medier. Hvis bomber sprang stille i luften og hvis folk bare forsvandt når de døde af islamisk terror, så ville de heller ikke skrive om det.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 13. oktober 2016 @ 14:30

 18. Glædens dag??? – Konen fatter nul!!!

  “Da dele af det religiøse Iran ikke fik aflyst en VM-kvalifikationskamp på en følsom dato, har det i stedet krævet, at den skal afvikles i SORG og respekt over for profeten Muhammeds efterkommer.”

  “Imam Hussein og 72 af hans følgere blev dræbt ved slaget om Karbala i Irak, og på tirsdag viser mange af shiamuslimerne i Iran deres SORG ved at PISKE sig selv til blods.”

  “Problemet i forhold til landskampen opstår derved, at spillere, tilskuere og resten af den iranske befolkning »risikerer« at JUBLE og GLÆDE sig over mål og sejr til deres landshold.”

  “Hvis det iranske landshold scorer et mål, hvem kan så garantere, at ingen i Iran vil springe op i JUBLE over scoringen.”

  “Når det ikke kunne lade sig gøre, har det iranske fodboldforbund i stedet opfordret sydkoreanske tilhængere på stadion til HVERKEN at JUBLE, HEPPE eller medbringe balloner eller andre ting, der kan tolkes i retning af, at der er noget at GLÆDE sig over i forbindelse med denne kamp”

  -Konen er simpelthen for dum og uvidende!!!

  http://jyllands-posten.dk/sport/fodbold/landshold/ECE9061630/iran-kastet-ud-i-religioes-konflikt-om-landskamp/

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 13. oktober 2016 @ 14:37

 19. Husk den video til næste år når gay pride parade mener at de ikke kan gå lige der på grund af “vejarbejde”…
  Udover det er det jo helt sindssygt at flere tusinder mennesker kan lave sådan et optog uden at et eneste medie nævner det! Tænk på dækningen hvert år når 500 danskere maler det overskydende mavefedt og danser aftenskole-samba i gaderne, der er alle aviser fyldt med artikler og de har 2-3 billedserier hver. Det her bliver forbigået i total tavshed over hele linjen, på trods af at de vandrer lige forbi journalisteres vinduer!!!
  Hvis man er i tvivl om at medierne er medspillere i at få os til at sluge så meget islam som muligt, så er det her det perfekte eksempel. De tør ikke engang skrive en positivt vinklet historie om det, da de ved at ingen ville købe den!
  Jeg skrev i går at jeg ikke troede så meget på den rapport fra europarådet der anbefalede medierne at skrive mindre om muslimer, men det gør jeg nu. Løgnerpresse.

  Kommentar by Per — 13. oktober 2016 @ 15:26

 20. @ 6)

  ” … Shia’erne begræder mordet på Imam Hussein, samme imam der slagtede tusindvis af persere (i dag shia’er) under erobringen af Persien/Iran.”

  Det er usandsynligt, at forløbet skete som det citerede. Persien blev erobret af khalif Omar. Den “imam” Hussein, som eftertidens shia-muslimer sørger over, var søn af Ali, fætter og svigersøn til profet Muhammed (sådan lyder i hvert fald den muslimske version). Ali blev khalif i år 656 – altså mere end 20 år efter den arabiske erobring af Persien, og han blev myrdet 661. Magten blev derefter overtaget af en anden klan, der senere blev benævnt Omeyyaderne. Men dette prøvede tilhængerne af afdøde Alis sønner – Hassan og Hussein – at omstyrte. Hussein, som var ganske ung og uerfaren, samlede en lille skare oprørere, der hurtigt blev udslettet af khaliffens hær. Det hele handlede og handler om blodhævn mellem klaner.

  År 749 rottede Omeyyadernes fjender – deriblandt de slagne Ali-tilhængere – sig sammen og myrdede alle Omeyyadernes mænd – undtagen én. Klankrige ophører aldrig.

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 13. oktober 2016 @ 15:30

 21. Vores piger kidnappes og forsøges voldtaget. For under en uge siden forsøgte udlændninge også at kidnappe en ung pige.

  http://ekstrabladet.dk/112/17-aarig-bed-voldtaegtsmand-i-lemmet/6347236

  Men politikkerne vender det blinde øje til, for Søren Pinds vedkommende formentligt helt bogstaveligt.

  Kommentar by Revseren — 13. oktober 2016 @ 15:56

 22. De sortklædte tilhyllede islamistiske kvinder ønsker kun Zornig i sort hijab/niqab/burka. Det bliver vel hendes næste enfoldige skridt. Zornig svigter danske kvinder og piger.

  Kommentar by Liva — 13. oktober 2016 @ 17:28

 23. -> 22.
  Zornig svigter ikke kun de danske kvinder og piger, hun svigter også de deltagende kvinder og piger, samt ligestilling og kvindefrigørelse.
  Og hvordan er Zornigs mening om de muslimske kvinders “omskæring” til kønsløse zombier? Støtter hun også denne lemlæstelse? Har hun selv fået foretaget det sorte snit?

  Kommentar by Birger Jensen — 13. oktober 2016 @ 17:47

 24. http://lokalavisen.dk/muslimer-i-optog-paa-martyrernes-dag-/Kultur/20161013/artikler/161019608?trackid=Jp%20lister%20seneste

  “Dejlige” billeder ikke? Og teksten…?

  Kommentar by Black Watch — 13. oktober 2016 @ 19:09

 25. Konen er besat af at eksponere sig selv. Sygeligt!

  Kommentar by Jette — 13. oktober 2016 @ 19:22

 26. @21 ekstrabladet har en lille rest af “tør hvor andre tier”, de næner overfalds”mændene” som mørklødede. Både Nordjyske og Jyllandsposten bringer intet signalement.

  Så det er navnløse mænd uden ansigter der foretager kidnapninger og voldtægter? Ikke sært de ikke bliver fanget, “sheriffen” må være stolt

  Kommentar by Redneck — 13. oktober 2016 @ 19:31

 27. Her ca.kl. 20.30 ses der ikke længere at være postet nogen Video vedr. Ashura-optoget på Lisbeth Zornig’s facebook-side. – Konen har åbenbart fået kolde fødder!

  Kilde: https://da-dk.facebook.com/LisbethZornig/

  Kommentar by Bøje fra nr. 16 — 13. oktober 2016 @ 19:34

 28. Ashura er en revanchistisk manifestation. Her er ingen forsonende smil, og ingen uskyld i forhold til “den gamle tradition” som “kun hævdholdes for hyggens skyld”.

  Den er dødelig alvor. I bogstaveligste forstand. Og den omhandler begivenheder, der ligger længere tilbage, end vikingetiden.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 13. oktober 2016 @ 19:39

 29. Bøje fra nr. 16: Det er fordi det er hendes “fan” side. Hun har en privat side hvor videoen er lagt op.

  Kommentar by NulTolerance — 13. oktober 2016 @ 20:21

 30. Det er så absurd, at man tror det er løgn.
  Præcis det samme segment som for 40 år siden kæmpede for kvindernes frigørelse, væk fra ’slaveriet’ i hjemmet og husbonden ‘tyrani’, klapper nu i deres hænder over en kvindeundertrykkelse som er størrelsesordner værre.
  Vi er i disse islamistiske kulturer helt tilbage til et kvindesyn fra omkring middelalderen.
  Ja, det er sandelig en glædens dag !?!?

  Zorning vil sikkert også stå forrest og klappe når den første stening eller halshugning eksekveres : “Se deres glade forventningsfulde ansigter” udbryder hun begejstret !

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 13. oktober 2016 @ 21:04

 31. Det eneste jeg ser er tusinder “nazister” der marcherer…Det positive er at de har “tæmmet” deres kællinger og at de følger i andet geled… TAK FOR KAFFE..!

  Kommentar by ny kommentator — 13. oktober 2016 @ 21:42

 32. Man fatter det ganske enkelt ikke – mere….
  Sindsyge kvindemenneske – og en af de værste!

  Kommentar by Black Watch — 13. oktober 2016 @ 22:18

 33. Z, uvidenhed +++, her lades al haab ude

  Kommentar by dunk — 14. oktober 2016 @ 05:14

 34. Interessant at Ashura optoget kun er omtalt i få medier, religion.dk og Lokalavisen – de har ellers bragt billeder taget af Politikens faste fotograf, Jens Dresling.
  -I Samarbejds-Politiken leder man forgæves efter omtale af det “kultur-berigende” optog.

  Foto: Jens Dresling/POLFOTO

  http://www.religion.dk/islam/shiamuslimer-mindedes-hussein-ibn-ali-ved-aarligt-optog

  http://lokalavisen.dk/muslimer-i-optog-paa-martyrernes-dag-/Kultur/20161013/artikler/161019608/1621

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 14. oktober 2016 @ 08:18

 35. […] http://www.uriasposten.net/archives/76941 […]

  Pingback by Tusindvis af muslimer i optog på en almindelig arbejdsdag – lever de af kontanthjælp betalt af danskere? » Den Korte Avis - Klar – Skarp – Seriøs — 14. oktober 2016 @ 12:28

 36. Utroligt at den dame fortsat bliver understøttet af staten; værdiløse kurser for folk der ikke har andet at lave, samfundsundergravende menneskesmugling og en totalt misforstået begejstring for muslimsk nasseri…… får hun ikke snart en enkeltbillet til en anden verden?

  Kommentar by s.andersen — 14. oktober 2016 @ 12:48

 37. Først putter man 1 million i lommen,som man ikke var berettiget til. Er de blevet tilbagebetalt? Altså tyveri fra de danske skatteydere.Dernæst menneskesmugler med dom som følge. Nu denne forherligelse af alle de muslimer, som findes i vort samfund, mon ikke det var bedre at du rejste ned til dem? så havde vi da en mindre til at føde på.I mine øjne er du ikke andet end landsforrædder, da du jo er imod dine egne.Jeg ville skamme mig, men det ord kender du ikke.Det gjore tysker pigerne heller ikke.

  Kommentar by greta Jensen — 14. oktober 2016 @ 18:28

 38. Det er jo bare så sørgeligt et syn.

  Kommentar by Thomas H. — 14. oktober 2016 @ 20:36

 39. Mogens Camre sagde det jo ganske korrekt og tydeligt, da han i sin tid sagde disse vise ord: Muslimer skal være i muslimerland, danskere i danerland.

  Kommentar by Thomas H. — 14. oktober 2016 @ 21:07

 40. Smid den ko ud sammen med pakket

  Kommentar by Anonym — 14. oktober 2016 @ 22:23

 41. Det er en magt demonstration. ” vi er her, religion er vigtigere end arbejde ” vi bliver mere religiøse fordi vi har hele dagen til at læse og fortolke vores religion. Vi lever at jeres penge. Vi er syge og har traumaer og det eneste vi kan er at dyrke vores religion.

  Kommentar by Rie olsen — 14. oktober 2016 @ 23:03

 42. Tusindvis af muslimer er i optog på en almindelig arbejdsdag
  Som åbenbart lever af kontanthjælp betalt af danskere.
  Jeg syntes det er skræmmende.

  Efterlyse nogle ansvarlige politikere

  Ja til frihed nej til islamister.

  Kommentar by Max — 15. oktober 2016 @ 11:00

 43. Det ser skisme sort og trist ud :( – så hellere” sort sol”

  Kommentar by Hans Christiansen — 15. oktober 2016 @ 12:20

 44. Fuck islam !!!

  Kommentar by Karsten Larsen — 16. oktober 2016 @ 11:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper