15. oktober 2016

Sygeplejerske: 8-10 AEH’ere angreb min søn, politiet var ligeglade – “Hvad er det lige, der sker i Danmark?”

For et par dage siden kunne man læse, at udlændinge begår stadig mere kriminalitet. “Stigningen har været konsekvent, år for år”, beretter Rigspolitiet. I dag kan man høre, at politiet grundet døgnovervågning af synagoger med videre, vil have tekniske alternativer – overvågning og sluser, for at spare mandskab.

For nogle er det statistik. Men ikke for sygeplejerske Inge Rabenberg, der bor på Islands Brygge. Beretningen om et racistisk overfald med kniv kan læses på Berlingske.dk – Vores søn og hans venner overfaldet lige udenfor vores hjem.

Den 1. oktober klokken lidt i 03 bliver vores søn (30 år) og hans fire venner (tre amerikanske statsborgere samt en dansk ven) umotiveret overfaldet af otte-ti maskerede unge med anden etnisk baggrund, da de går på fortovet på Islands Brygge få meter fra vores søns hjem.

De unge voldsmænd spørger om vores søns venner er amerikanere, og da det bliver bekræftet, bliver de bliver væltet omkuld, slået og sparket, truet på livet og med kniv. Det finder sted lige under vores vinduer, og vi bliver vækket af en af de unges paniske skrig ’stop, stop, stop’.

Fra vinduet er jeg vidne til, at vores søns venner bliver jagtet og jeg skriger ’stop, stop’ ud ad vinduet. Vores søn står på hjørnet og holder sig for øjet og råber til os, at vi skal ringe 112. … Vi styrter ned på vejen og finder de fem voldsofre i chok og sårede. Vores søn er værst tilredt efter spark i øjet. Voldspsykopaterne er væk.

Jeg ringer 112 klokken 2.52 og taler med vagthavende i ni minutter. Vi er alle i chok og kan kun se, at vores søns øje er ilde tilredt. … 112 fortæller at ‘faren er ovre’, at jeg skal tage det roligt, og at der ikke kommer politi, for der er travlt i byen… Lørdag ringer jeg til 114 og spørger, om det kan være rigtigt, at man ikke sender politi til et voldeligt overfald – og ja, det er korrekt og efter deres retningslinjer.

Lørdag eftermiddag tager voldsofrene til politistationen på Hovedbanegården. Den er lukket. … Hvad er det lige, der sker i Danmark?

(Islands Brygge, København)

“Bryggen har altid været et fredeligt sted, men nu kan vi se, at der er forandringer.” (Overborgmester Frank Jensen, 24. maj 2016)

Oploadet Kl. 17:56 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/77014/trackback

28 Comments »

 1. De unge voldsmænd spørger om vores søns venner er amerikanere, og da det bliver bekræftet, bliver de bliver væltet omkuld, slået og sparket, truet på livet og med kniv.

  Heldigvis var det ikke en hatecrime, ikke et racistisk overfald. Det var tværtimod udtryk for en forfejlet integrations og boligpolitik. Og uanset hvad må man jo kunne forstå, at disse “unge”, som samfundet har svigtet og vendt ryggen, jo sådan set blot reagerer på amerikanernes ulovlige krige og deres systematiske folkemord på muslimer verden rundt. Dybest set ville de jo blot gå i dialog med disse amerikanere, men samfundets totale svigt har også frataget dem et sprog de kan kommunikere med, derfor endte situationen som en ulykkelig misforståelse. “Ofrene” er næppe helt uden skyld selv, og dybest set er det jo bare en banal historie om fulde mennesker der bliver blæst op i medierne fordi det handler om indvandrere.

  Eller noget.

  Kommentar by David K — 15. oktober 2016 @ 18:35

 2. […] Vores søn er værst tilredt efter spark i øjet. Voldspsykopaterne er væk. Vores søn og hans venner overfaldet lige udenfor vores hjem Se også Sygeplejerske: 8-10 AEH’ere angreb min søn, politiet var ligeglade – “Hvad er det lige, der s… […]

  Pingback by Katastrofen, et øjebliksbillede « Snaphanen.dk — 15. oktober 2016 @ 18:39

 3. Lidt mærkeligt, at Bryggen tiltrækker den slags typer. Der er mig bekendt ikke noget socialboligbyggeri i nærheden. Det må være muligheden for, at have et socialt træfpunkt, som tiltrækker dem. Der kommer nok nogle initiativer i den kommende byplan.

  Kommentar by Thorsted — 15. oktober 2016 @ 18:41

 4. Lad ikke dette ties bort. Lad magthaverne svide i det brændende klare skær af virkeligheden. Må deres forbryderiske fejltagelser hjemsøge dem overalt hvor de færdes thi de har bortkastet generationers slid og afsavn som skulle skabe en bedre tilværelse for vores næste generationer.

  Kommentar by Leo — 15. oktober 2016 @ 18:43

 5. http://www.kmdvalg.dk/fv/2015/F102101010.htm

  Kun 7,8% chance for det gik ud over en uskyldig.

  Kommentar by Luk broen! — 15. oktober 2016 @ 18:45

 6. Familien hedder Rabenberg, og de angribende “unge” var maskerede.
  Slet ikke planlagt eller tilfældigt!
  Overhovedet ikke.

  Politiet <= forrædere.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 15. oktober 2016 @ 18:46

 7. Godt at hun beskriver hændelsen faktuelt og altså at det er AEH’ere der var gerningsmænd – som det er 9 ud af 10 gange ved den type kriminalitet. Sindssygt at politiet ikke ankommer til stedet når der er blevet truet med kniv.

  Kommentar by Johnson — 15. oktober 2016 @ 19:05

 8. De ved Bryggen er et prestigeproject beregnet til de danske overklasseløg, som bruger en formue på at bo ved vandet, og bruge stedet som rekreativ område.
  Det er en sejr for dem at mobbe “hvide” danskere væk fra Bryggen, som de hele tiden overtager små bidder af Danmark.

  Kommentar by k.m. — 15. oktober 2016 @ 19:08

 9. Altså man må forstå, at citronmånen ikke spiser sig selv, og at kaffen kunne blive kold.
  Så naturligvis sender man ikke politi ud til et voldeligt overfald, det er jo – som borgeren fik besked på – i overensstemmelse med politiets retningslinjer i prioriteret rækkefølge:
  1. Citronmåne og kaffe
  2. Fartkontrol på øde strækninger
  3. Citronmåne og kaffe
  4. Kontrol af cykellygter
  Fortsæt selv….

  > Thorsted 18:41
  Nah, der ligger et ’socialt eksperiment’ i nærheden, hvor også AEH’ere sælger godt med hash og andet sjovt. Som regel maskerede.
  Muligvis er forretningen ‘De brune bude’ og ‘De hvide bude’ på vej op igen??

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. oktober 2016 @ 19:10

 10. Okay læste lige at politiet vist ikke havde den oplysning at der var truet med kniv, havde nok ikke gjort den store forskel.

  Kommentar by Johnson — 15. oktober 2016 @ 19:27

 11. https://www.politi.dk/Koebenhavn/da/omos/om_politikredsen/stationer/

  Heraf følger, at politibemandingen på Hovedbanegården er 7-21 på hverdage og 8:30-15 lørdag-søndag.

  Der er ingen publikumsekspedition, hvad det så end er, på de to tilbageblevne politistationer i Københavns kommune.

  De har jo travlt, Kling og Klang. Gætter på, der hænger et skilt på dørene og i politivognene: Må ikke forstyrres.

  Her i København oplever jeg vældig ofte at se de store mandskabsvogne med 6-8 politifolk køre tilfældigt rundt, ingen udrykning, ingenting, medmindre der er fodvold i Parken.

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. oktober 2016 @ 19:41

 12. Politiet :
  Mandag lukket
  Tirsdag lukket
  Onsdag lukket
  Torsdag lukket
  Fredag åben 10:59-11:00
  Lørdag lukket
  Søndag lukket

  Kommentar by k.m. — 15. oktober 2016 @ 20:01

 13. Politiet holder hånden over brune overfaldsmænd. Resultat: Skidt med ofrene, der som regel af hvide danskere.

  Kommentar by Liva — 15. oktober 2016 @ 20:13

 14. BT-sjovnalisten har følt behov for at af-etnificere.

  http://www.bt.dk/krimi/inges-soen-blev-taevet-paa-aaben-gade-foeler-sig-grotesk-behandlet-af-politi-og-hosp

  Kommentar by Johnson — 15. oktober 2016 @ 20:52

 15. Vildt nok hvis hun førstn nu får øjnene op for hvad der er sket med landet. Islam er sket, I har været udsat for kulturberigelse. Kriminalitet og fattigdom er det indvandringen bidrager med.

  Kommentar by Phil — 15. oktober 2016 @ 20:53

 16. Justitsministeren, den dømmende magt, Politi og min bare røv.
  De er INTET vær.
  Det eneste de kan finde ud af er at stjæle ærlige folks penge, for småforseelser. Danmark er blevet Bund rådden, og dermed ikke en retstat sålænge der forefindes Muslimer og Islam i landet.

  Kommentar by Sindsro — 15. oktober 2016 @ 20:54

 17. 6. een ting er 100% sikkert. Hr. Naturli’
  Forræderne får deres bekomst, man må sige: de lever på lånt tid.
  Man ved jo aldrig, hvornår Satan slår til. (Satan-hu-Akbar)

  Kommentar by Sindsro — 15. oktober 2016 @ 20:59

 18. Hvem mon sygeplejersken plejer at stemme på..?

  Det lyder som om hun først nu erkender, at Kongeriget er FUBAR.

  Kommentar by Bror Lerbror — 15. oktober 2016 @ 21:45

 19. Nårh, det var bare Mohammed og AFA der kom forbi.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 15. oktober 2016 @ 21:57

 20. Ca. 80 % af de ansatte i politiet overvejerat skifte job. De menige betjente er ikke dumme, de ved godt hvad der sker og er dybt frustrerede. Problemet er den betændte ledelse som består af politiske “korrekte” djøfere.

  Kommentar by benny bomstærk — 16. oktober 2016 @ 06:46

 21. ” Lad magthaverne svide i det brændende klare skær af virkeligheden. Må deres forbryderiske fejltagelser hjemsøge dem overalt hvor de færdes thi de har bortkastet generationers slid og afsavn som skulle skabe en bedre tilværelse for vores næste generationer.”

  Godt skrevet Leo!

  Kommentar by Martin — 16. oktober 2016 @ 07:16

 22. “Danske politikere er blevet befolkningens fjender”

  19. Var Zenia Stampe ikke med.?
  20. Giv Muslimerne Cigaren.!! :)

  Kommentar by Sindsro — 16. oktober 2016 @ 08:23

 23. De satans fremmede skal have modstand. Forsvar dig, og hvis ikke ordensmagten vil anholde voldsmændene, så tag hævn, hvis det er muligt.

  Kommentar by Nielsen — 16. oktober 2016 @ 09:13

 24. @23
  Og hvad tror du der sker hvis man tager hævn? Så skal citronmånerne nok komme

  Kommentar by Redneck — 16. oktober 2016 @ 10:09

 25. Hun er lidt sær den her sygeplejerske, først kører hun til Rigshospitalets traumacenter, er det ikke ved at være almenkendt at de udelukkende tager de allermest ‘hardcore’ tilfælde, dernæst bliver hun forundret over forhold og ventetid på Bispehjerg Hospital.

  Kommentar by Johnson — 16. oktober 2016 @ 10:50

 26. > Johnson, joda, det er alment kendt. Men der er undtagelser: Fx de tre ‘unge’, der under en biljagt vest for Holbæk bragede ind i en politibil, der forsøgte af afskære dem.

  Betjenten blev sendt til Holbæk Sygehus, de tre unge, der så vidt vides ikke tog synderlig skade, blev sendt til Rigshospitalet, den ene endda i helikopter…

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. oktober 2016 @ 15:22

 27. >24 Redneck
  Med lidt held sker der ikke andet, end at du føler dig bedre tilpas.

  Kommentar by Nielsen — 16. oktober 2016 @ 17:43

 28. 27 Nielsen

  Der skal mere end held til. Er du hvid så er det “hatecrime”.
  Inden der er gået 10 minutter så er dit signalement ude i alle patruljevogne.
  Fordelen ved at være brun at du kan gøre som du lyster. Alle andre må planlægge:-)

  Kommentar by Frank Hagmann — 17. oktober 2016 @ 21:06

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper