15. oktober 2016

Klaus Rothstein gentager sønderskudte pointer fra 2006-kommentar: “Vi må tale om truslen indefra.”

I næste måned er det ti år siden, at Klaus Rothstein gik til angreb på Dansk Folkeparti med en grov beskyldning i Weekendavisen. Rothstein gav partiet et ansvar for et brandattentat mod Islamisk Trossamfund, der blev beskrevet som et terrorisk angreb med racistiske undertoner, “ganske som nazistiske foregangsmænd gjorde ved jødisk ejendom i sin tid”. Disse ukendte gerningsmænd reagerede på Dansk Folkepartis opråb, og må have følt sig som “en slags frihedskæmpere, der skal befri Danmark og den kristne kultur fra den muslimske svøbe”. Sporet førte tilbage til Søren Krarup, da der går en ‘lige linie mellem holdning og handling’.

Få dage efter kom det frem, at gerningsmanden var en 56-årig iraner. Sidste års angreb på samme trossamfund, blev udført af en 34-årig moldaver, og virkeligheden har givet Klaus Rothstein skridttæsk i ti lange år. Dansk Folkeparti er blevet et stort parti, debatten er blevet endnu hårdere, men intet sker. Herboende muslimer flygter ikke fra racistiske nationalister, men nationalstaten Danmark tiltrækker omvendt muslimer fra det halve Mellemøsten.

(Klaus Rothstein; Foto: Youtube)

Klaus Rothstein fortsætter ufortrødent rablerierne i seneste udgave af Weekendavisen – Vi må tale om truslen indefra.

I vores angst for, at Europa skulle falde i hænderne på muslimerne, ser vi ikke, hvor grundigt nationalisterne, antisemitterne og xenofoberne griber ud efter det, og hvor magtfulde de er. Mens den stjernespækkede hymne hylder det menneskelige broderskab, er Europa i dag præget af EU-modvilje (og det er så, hvad det er) og stigende nationalchauvinisme og fremmedhad.

… Herhjemme vil Nye Borgerlige, som i en første måling står til at komme i Folketinget med ni mandater, bekæmpe islam, fjerne retten til asylansøgning og udvise kriminelle udlændinge efter første dom (uanset straffen), hvilket forudsætter, at partiet vil løsrive Danmark fra EU, FN-konventionerne og Den Europæiske Erklæring om Menneskerettigheder. Det er ikke ‘ny’ borgerlighed, det er slet ikke borgerlighed. Det er yderligtgående højre.

Vi lever i en tid, hvor det ekstreme normaliseres, og hvor der er en reel risiko for, at de gamle partibastioner mister positionen som det politiske livs nav. … Valg for valg, stemme for stemme, vinder højreradikalismen frem på bekostning af de borgerlige og socialliberale partier. Hvad man engang troede var en krusning på historiens overflade, viste sig at være en bølge, der tog land. Hvor stor bølgen kan blive, findes der ingen sikre prognoser for. …

For nylig så jeg i Brooklyn nogle ortodokse jødedrenge med kronragede pander og lange bedekrøller sammen med deres mødre, der skjulte håret under parykker. Både drengebørnene og kvinderne i Brooklyn bar alle tegn på ufrihed og manglende indflydelse på eget liv. Hvis det var den slags religiøse, vi havde mange af, ville det så være dem, den folkelige mening slog ned på? Er det hip som hap, om det er jøder eller muslimer, vi ikke kan lide, og at det ‘bare’ er et historisk tilfælde, at det netop nu er muslimerne, der udgør kontrasten til flertallet? Her i landet har vi kun en håndfuld af den slags ortodokse. Hvis der var flere, ville de så tage pladsen, som de aparte, der skal kanøfles? …

Vi må tale om truslen indefra. Luk ikke øjnene for den folkestemning, som (enten voldeligt eller demokratisk) påstår at beskytte de europæiske værdier, men reelt er nationalistisk højreradikalisme på fremmarch, i visse situationer med egentlige fascistiske metoder.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/77025/trackback

44 Comments »

 1. Bare en af de utallige globalistiske mediejøder.

  Kommentar by JK — 15. oktober 2016 @ 19:41

 2. Personligt bryder jeg mig ikke om ortodokse jøder. Så langt kan jeg følge Rothstein.

  Blot er det således, at ortodokse jøder udgør et vigende mindretal blandt jøder, der generelt er frisindede, ligeglade med det gamle testamente og fint tilpasser sig, dvs. assimilerer, til de samfund, de nu lever og er ligeglade med kosherpjat. Det gælder også i Israel.

  Jødisk terrorisme eller særkrav om dit og dat er stærkt vigende (jødiske særkrav i Danmark er nonexiste, hvilket Rothstein burde vide), mens muslimsk terrorisme, manglende assimilering og særkrav om alt muligt er stærkt stigende i Vesteuropa.

  Det er latterligt at mene, at jøder udgør en trussel mod vesten, det er yderst realistisk at mene, at muslimer udgør en voldsom trussel mod vesten.

  For en ordens skyld: Muslimer kan for min skyld gerne dyrke deres særheder og interne krige, så længe det blot forbliver i deres egne lande.

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. oktober 2016 @ 20:12

 3. Rothstein er ulidelig og gennemført perfid.

  Hans indgroede had til europæiske kristne kan næppe beskrives som andet end racistisk, og hykleriet er vel fuldendt når han nu bekymrer sig så meget om hvad der mon ville være reaktionen hvis ortodokse jøder fyldte i gaderne – taget i betragtning hvordan hans egen fløj rutinemæssig håner og diskriminerer folk med kristne særretninger, og hvordan venstrefløjen i øvrigt er yderst hadske når det kommer til ortodokse jøder i Israel.

  At Weekendavisen har givet ham spalteplads til den praktist talt den samme pinlige “analyse” i så mange år – uagtet hvor meget virkeligheden er gået direkte i mod hans analyse – er svært at forstå. Medmindre det er alibiet over for gymnasielærer segmentet.

  Kommentar by Superman — 15. oktober 2016 @ 20:18

 4. Det er jo som om, at han ikke identificerer sig med os.

  Som om han synes, at enhver identitetsfølelse fra os er en glidebane mod nazisme, der skal bekæmpes.

  Selv Danskernes redning af Jøderne under WWII synes han var egoistisk.
  http://forward.com/news/185267/denmarks-rescue-of-jews-from-nazis-driven-by-cash/

  Kommentar by AnonymousCoward — 15. oktober 2016 @ 20:21

 5. Der er næppe en håndfuld ortodokse jøder tilbage i DK. I min barndom så man dem om lørdagen i Sølvgadekvarteret, men de er rejst til Israel for længe siden. Hvad har Rothstein med dem at gøre? https://da.wikipedia.org/wiki/Machsike_Hadas

  Kommentar by BB — 15. oktober 2016 @ 20:21

 6. Fik formuleret mig dårligt, sorry: Ortodoks jødisk terror findes udelukkende i Israel, primært på vestbredden.

  Kosherbutikker i Storkøbenhavn: Mig bekendt én. Den ligger på Lyngbyvej og er bevogtet af skarpt bevæbnet politi i åbningstiden som følge af muslimske terrortrusler.

  Der er – igen efter hukommelsen – én synagoge i Storkøbenhavn, ligeledes bevogtet. Det var såmænd hér, en muslim skød en jødisk vagtmand. Så er der en, muligvis to, jødiske friskoler, den eneste jeg har kendskab til er Carolineskolen i Hellerup, med meterhøjt hegn og bevogtet.

  Muslimske halalslagtere, privatskoler og moskeer behøver man ikke gå langt for at finde på især Nørrebro og i Nordværst-kvarteret.

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. oktober 2016 @ 20:23

 7. Om det er et tilfælde at det er muslimerne vi ikke vil have her? Nej, det er pga deres opførsel som er uendelig meget mere end bare et tørklæde.

  Kommentar by Phil — 15. oktober 2016 @ 20:37

 8. #4
  “Som om han synes, at enhver identitetsfølelse fra os er en glidebane mod nazisme”

  Præcist. Men det er med samme hykleri som Martin Krasnik leverede forleden der vist kan opsummeres som følgende:
  “I må ikke have nogen identitet, men blot en juridisk status og intet andet – i modsætning til mig og mine som har noget helt unikt tilfælles selvom vi er spredt over hele verden. Dette må vi gerne dyrke i vildskab og skrive om hver eneste uge – men husk, hvis I gør noget tilsvarende er i nazister”

  Det nye er vel hvor åbenlyst deres hykleri er.

  Kommentar by Superman — 15. oktober 2016 @ 20:43

 9. Det har altid undret mig, at danske jøder fra det kulturelt-intellektuelle slæng (Politiken, DR osv) solidariserer sig mere med muhamedanerne end med de kulturkristne danskere.

  Jeg tror efterhånden (selv om vi nu i hundrede år har talt om jødernes forbilledlige integration) at det må være fordi begge grupper er monoteistiske, i modsætning til den danske folkekirke.

  At tænke sig, at man på sine gamle dage skulle opleve, at den muhamedanske indvandring var det, der fik mine øjne op for, at jøderne ikke bare er ‘ligesom os andre’, men faktisk er alvorligt ramt af religiøsitet (selv ‘kulturjøderne’).

  Kommentar by Bastardo — 15. oktober 2016 @ 20:52

 10. Jeg skriver ‘ramt af religiøsitet’, fordi jeg mener at det er en form for sygdom, der oftest overføres fra forældre til børn under opvæksten.

  Kommentar by Bastardo — 15. oktober 2016 @ 20:54

 11. Så kører det snart på skinner.
  Kan gøres med Hæren og os danskere, her i “Dannevang”.

  http://www.militarytimes.com/articles/france-creates-national-guard-to-battle-terrorism

  Jeg er sikker på at politiet ikke er trængte her i Danmark, Næh: De er konfliktsky af h til.

  Jo sådan set, skal det løses indefra.

  Kommentar by Sindsro — 15. oktober 2016 @ 21:09

 12. Han bruger “vi” meget.

  Kommentar by Aanonym — 15. oktober 2016 @ 21:13

 13. Det rykker noget i Skatteborgernes lommer:

  Frifundet i terrorsag kræver erstatning på en million
  Fire terroranklagede mænd har efter frifindelse udsigt til store erstatninger.

  http://politiken.dk/indland/ECE3422509/frifundet-i-terrorsag-kraever-erstatning-paa-en-million/#loggedin

  Man må sige: Det Lorte retsvæsen, sidder og rafler med Pind.

  Kommentar by Sindsro — 15. oktober 2016 @ 21:29

 14. Hvis man på youtube ser klippet, hvor Rothstein og Morten Uhrskov Jensen er i Deadline, finder man hurtigt ud af, at Rothstein er en stor pose varm luft.
  I øvrigt ville jeg ønske, at du Kim Møller, dukkede op i mit fjernsyn eks i Deadline. Jeg er sikker på, at det ville blive skønt at se og høre på.
  Mvh
  Revseren

  Kommentar by Revseren — 15. oktober 2016 @ 21:40

 15. Endnu en multikulti der er parat til at ofre sine og mine børns fremtid for hans feelgood fornemmelser, lige meget med de galoperende voldtægts rater og de deprimerende meningsmålinger og statistikker omkring muslimers holdning til demokrati i Europa. Fuck dig Rothstein, du er en bunke lort.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 15. oktober 2016 @ 21:52

 16. At jøder sjældent er ubegavede står vist ikke til diskussion, men hvorfor siger de så tit noget tudetosset sludder? Er der virkelig en bagvedliggende agenda?
  Tvivleren alias

  Kommentar by Jakob — 15. oktober 2016 @ 22:32

 17. – Revseren

  Jeg er ikke så god til den slags. Radio er noget nemmere.

  Kommentar by Kim Møller — 15. oktober 2016 @ 23:00

 18. ad 17
  “Jeg er ikke så god til den slags. Radio er noget nemmere.”
  Så må vi sende Dig på mediekursus Kim.

  Kommentar by T. Snorrason — 16. oktober 2016 @ 01:53

 19. 19. Med en Kolort midt i panden.

  Kommentar by Sindsro — 16. oktober 2016 @ 08:16

 20. There are some ideas so absurd that only an intellectual could believe them. (George Orwell)

  Denne udmærkede observation kunne man gentage under talrige indlæg året igennem, og når hr. Rothstein er på banen, bliver den helt uundgåelig.

  Hvem er det, der reelt truer ham og hans efterkommere? Hvor længe tror han, de vil kunne overleve i det muslimske fremtidssamfund?

  Kommentar by Crass Børsting — 16. oktober 2016 @ 08:20

 21. Rothsteins ekstreme syn på danskere og Danmark er en trussel indefra.

  Kommentar by Liva — 16. oktober 2016 @ 08:25

 22. Danskere med jødisk afstamning frygter ofte, at negativ kritik af sharia-immigranter vil “smitte af” og fremkalde jødehad. Det kan ikke handle om forstand og empiri, men kun om en følelse – altså frygt.

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 16. oktober 2016 @ 08:31

 23. Faktisk er meningssegmentet – kommentariatet – nedsunket i overtro og fabulering. Fakta, proportioner, analyse findes ikke i disse miljøer. Sladder, sludder og grov misforståelse flyder over det hele. Igen og igen advares mod “højreekstremisme”, “Nationalchauvinister”, “racister” og nazister. Hvor mange nazister er der egentlig tilbage i “borgen” i Greve? Er det otte eller ni?

  Det nærmer sig en satanistkult med besværgelser af Loch Ness-uhyrer. David Trads er langt fra den eneste, og det mærkes tydeligt, at staklernes cognitive beredskab er godt og grundigt smadret. Senest fortalte Lisbeth Zornig, at shia-muslimerne Moharram-optog var en glædesdemonstration. Vorherre til hest! Det er svært at finde en mere tumbet opfattelse!

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 16. oktober 2016 @ 08:40

 24. Fra “Den Store Hukommelse”:

  ”At kæmpe for den såkaldte danskhed er en kamp mod vindmøller, for i fremtiden må vi vænne os til at leve i en kulturernes og mentaliteternes smeltedigel.”
  (Klaus og Mikael Rothstein, Politiken 20.10.1989).

  ”Det store influx af flygtninge i EU kalder på katharsis, dels for hjælpevillige mennesker med humanistisk-aktivistiske hjerter, dels for de nationaltsindede islamfober, der kræver lukkede grænser og mener, at vi er udsat for en muslimsk kolonisering af vesten.”
  (Klaus Rothstein, Weekendavisen ”Samfund” nr.38 s.6, 18.september 2015).

  Der er utrolig mange danskere af jødisk herkomst, der evig og altid skal udskælde egne etniske medborgere for det værste, hvis de er bare en smule kritiske over den førte hovedløse politik. Afdøde Arne Melchior var en af de værste, men ovennævnte Klaus Rothstein har med broderen Michael ført an i hylekoret i snart 30 år. Er det virkelig ikke gået op for dem, at får islam magt som de har agt, så bliver danske borgere af jødisk herkomst de første til at lide under den såkaldte profets grønne banner. Jøderne hører ikke til dem der stod sidst i køen, da intelligens blev målt ud, derfor kan man kun undre sig.Profetiske evner er KR ikke ligefrem blevet udstyret med, her tænker jeg på brand attentatet for snart 10 år siden på Islamisk Trossamfund. Det er samme løgn som hans stammefrænde David Trads udøvede mod Tove Fergos spindoktor. Begge to er journalister, der omgås sandheden på en yderst betænkelig måde, for nu at sige det mildt,og nu huserer de på fuld udblæsning i løgnepressen (Weekendavisen + Jyllands-Posten).

  KÆMP FOR DANMARK

  Kommentar by der Adler — 16. oktober 2016 @ 08:54

 25. Scheisster!

  Kommentar by Nielsen — 16. oktober 2016 @ 09:08

 26. Jeg holder Weekendavisen, men har i årtier sprunget alt hvad Klaus Rothstein skriver over. Han er lige så monoman som David Trads i sit had til dem, der ikke stemmer for udbredelsen af islam i Europa: det Radikale Ventre, socialdemokraterne, SF’erne eller landets ‘rigtige’ dronninger hos Enhedslisten.

  Klaus Rothsteins seneste skrift i WA fangede dog min opmærksomhed og jeg læste det hele for at se hvor langt ud, de er kommet. Glæder mig, at de såvidt jeg kan læse mellem linjerne, nu ryster i bukserne.

  Som når David Trads udgyder sit had til DF, skal man lægge mærke til hvor lang tid, der går før de nævner Donald Trump, som også er det store dyr i David Trads’ klumme i Jyllandsposten i dag. Ham frygter de! Oh, hvor herligt! Alle gode gange tre:
  1. Nej til afskaffelse af EU-retsforbeholdet i DK.
  2. Brexit i UK.
  3. Donald Trump bliver amerikansk præsident den 8. november. Fader vor, du som er i Himlen osv…Lad det ske!

  Kommentar by A-mad — 16. oktober 2016 @ 09:11

 27. KR hvad havde du regnet med ville ske når vores politikere bryder reglerne for indvandring og skider på sit eget folk, selvfølgelig reagerer folket før eller siden.

  Når man vælger regler som ingen danskere alligevel gør glæde af fremfor sit eget folk, så har vores politikere spillet fallit og

  I dag har det danske folks sikkerhed, velfærd og fremtid ingen betydning for politikerne, de smider gerne alt det på gulvet som mange mange generationer har opbygget.

  Jeg har i mange år kæmpet for at højrefløjen skulle vinde frem og det ser ud til at lykkedes, håber vi en dag får smidt dem ud,dem som kom med tomme hænder og lommer og bad om hjælp for derefter at være en ubrugelig borger der er overrepræsenteret i alt negativt gennemsnitligt set

  Vi kan i Danmark slet ikke bruge folk til noget hvis de kommer fra Afrika eller Mellemøsten, det viser statistikken tydeligt og kan slet ikke diskuteres overhovedet.

  Måske venstrefløjen også en dag bliver mødt med den ligegyldighed de bød deres eget folk, håber folkets dom en dag i fremtiden vil give dem det de fortjener.

  Kommentar by Jan Nielsen — 16. oktober 2016 @ 09:30

 28. En perle fra 2007: https://hodja.wordpress.com/2007/03/10/kronik-i-jyllands-posten-mikael-rothstein-eller-forskningsfrihed/

  Kommentar by Hodja — 16. oktober 2016 @ 09:33

 29. > der Adler 08:54

  Bent Melchior som overrabbiner var nok den værste, når det kom til udskamning af sagesløse etniske danskere, der aldrig har bedt om muslimsk massetilvandring, når vi lige ser bort fra de radikale, Zenia Stampe, Lisbeth Zornig, venligboerne og alle de andre naive.

  Har Islamisk Trossamfund i Kbh Nordværst virkelig været udsat for brandattentat? Og for ca. 10 år siden?
  Nå, det ligner stadig en nedbrændt negerlandsby, velegnet til en søndagsdepression. Find den på Google Earth, hjørnet af Dortheavej og Tomsgårdsvej.

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. oktober 2016 @ 09:35

 30. Bare endnu en afdanket, udbanket og falleret varmluftblæser fra krypto yallah slikker segmentet, der tror at de har fået mere hjerne ved mindre forhud.
  mvh

  Kommentar by Hul igennem? — 16. oktober 2016 @ 09:49

 31. Skulle hvad folk som Klaus Rothstein mener om DF virkelig være partiets største problem lige nu?

  Kommentar by Pedersen — 16. oktober 2016 @ 09:55

 32. Klaus Rothstein frygter nye borgerlige, fordi de ikke kan italesættes/udskammes som Dansk Folkepartis vælgere.
  De bor ikke i udkantsdanmark. De er ikke underuddannede. De er ikke “tabere” som ikke har kunne tilpasse sig i en globaliseret verden, arbejdskraftens fri bevægelse bla, bla.
  Derfor har Rothstein, Trads, Stampe, ikke nogle “argumenter” til at udskamme dem.
  Tilbage er så kun det slidte nazikort.

  Kommentar by XXXXX — 16. oktober 2016 @ 10:35

 33. Rothstein om ortodokse Jøder: “sammen med deres mødre, der skjulte håret under parykker”.

  Som mange af sine slags; ekstremt kulturradikale marxist-jøder kender han ikke en gang besked med jødernes skikke osv. Mødrene skjuler ikke deres hår under parykker; de skjuler at de intet hår har på hovedet; de er pilskaldede. Jeg kunne formentlig kunne holde et foredrag om “jødisk liv” i for og nutid for Rothsteinbrødrene, som de ville kunne lære noget af.

  Han er nok lige så ubekendt med mange andre ting omkring Jøders ageren i fortid og nutid. Sådan en lille provinsjøde som Rothstein som vist nok har flere mentale handikaps (bla. manglende realitetsfornæmmelse, og storhedsvanvid hvad angår egne ideer), lever højt på de danske mediers multikultibegejstring, som jo længe før muhammedanerinvasionen havde fundet udtryk i ansættelse af utallige Jøder i bl.a. DR. På et tidspunkt var der hele 5 debat / talkshow programmer – serier samtidigt alle sammen med jødiske studieværter. I den besatte Bundesrepublik efter krigen gik nogle så vidt som at ændre deres navne i mere jødisk retning. En vis dame ændrede et par bogstaver i både for og efternavn, (Edith? **) og endte med at blive direktør i NDR. (Se mosaisk.com)

  Kommentar by Balder — 16. oktober 2016 @ 11:43

 34. @ 29 Henrik Petersen

  Det ved jeg nu ikke rigtig. Arne Melchior har jo fra landets såkaldte fineste talestol svinet de etniske danskere til. Og hans hjernedøde udtalelser fra kriminelle muslimers besættelse af Brorson Kirke, er helt uforglemmelige i deres tåbelighed. Manden var åndeligt underfrankeret, så det passer jo fint med, at han sad så mange år i Folketinget.

  Fra Den Store Hukommelse”:

  ”Man kan ikke leve, og slet ikke som lille nation, af indavl.”
  (Arne Melchior, Folketingets åbningsdebat 8.10.1987, Folketingstidende spalte 175).

  ”Hvor er Schlütters kristne næstekærlighed blevet af? Hvad er det for en moral at sige, at fordi vi har gode forhold, så skal vi have sat ekstra grænsepæle ned for at andre ikke kan få del. Jeg kunne måske forstå det, hvis vi var meget fattige.”
  (Arne Melchior, (CD), i ”Arbejderen” 29.6.1990).

  ”Der findes i Danmark én muslim pr. 99 ikke-muslimer. Hvad er det for nogle sløve padder de 99, hvis de er bange for den ene muslim.”
  (Arne Melchior (CD), Berlingske Tidende 19/8 1990).

  ” –og jeg forudsagde (i 1978)…, at den sidste folkevandring på vor klode ikke har fundet sted endnu. Nu er der gået 13-14 år, og desværre syntes min spådom at være blevet bekræftet i ganske uhyggelig grad, og jeg giver ret i…, at der formentlig er begivenheder i vente, som vil stille os over for denne art problemer i meget større omfang, end vi kender i dag, og også derfor er det rart, at vi kommer i gang med at øve os på at være imødekommende og hjælpsomme over for dem, der virkelig trænger.”
  (Arne Melchior, (CD), Folketinget 9.4 1991/Folketingstidende spalte 4287).

  I anledning af behandlingen af særloven af 28.1.1992 udtaltes følgende:
  ”I snesevis, i hundredevis, måske i tusindvis af tilfælde er der undladt at blive handlet humant og retfærdigt i dette land, fordi justitsministeren har misforstået sin opgave og undladt at træffe beslutninger, som jeg godt kan følge med ham i, at han helst vil være fri for-for de er svære og ansvarstyngende-men som hans embede altså fører med sig, at han ikke kan undsige sig fra.”
  (Arne Melchior, MF for CD, Folketingstidende 1991/1992 sp.7126 og 7128.

  Efter overfaldet ( 24.3.1998) på Pia Kjærsgaard udtalte Arne Melchior, hvor ond Pia K. og hendes ligesindede var, så man kunne sagtens forstå overfaldet, ja, nærmest billige det. Og fra Folketingets talerstol læste han et digt af Benny Andersen:
  ”Før holdt de sig skjult, skrev anonyme breve, kom med anonyme tilråb, anonyme opringninger, foretog anonyme overfald. Nu tør de kaste maskerne, nu har de navne og ansigter, gode danske navne, knyttede danske ansigter. Endnu er de ikke organiserede, endnu marcherer de ikke i takt, men partiet står parat med åbne arme og lukkede grænser. Danmark engang besat af gale germanere, snart besat af danskere.”
  (Arne Melchior, fra Folketingets talerstol, 30.4.1998).

  Og som Melchiors stammefrænde udtalte sidste år:

  ” Sverige bliver atter dominerende stormagt i regionen, for Sverige tager efter alt at dømme imod alle disse ressourcestærke mennesker der ikke orker og heller ikke tillades varigt ophold i Danmark.
  Annoncer om et lille småligt, åndsforsnævret land der ikke evner at højne horisonten og agere på anden og bedre vis i en verden i opbrud end at smide bomber i knolden på efterhånden gudvedhvem og til hvilket formål. Lurvetheden i dette land understreges yderligere i nedlæggelsen af den kommission, der i det mindste kunne forsøge at udrede beslutningsprocesser og løgn og latin angående krigsdeltagelsen i Irak.”
  (Georg Metz, på sin side ”georgmetz.dk/det-hele-er-uhyre-indviklet-siger-loekke” den 12.9.2015).

  KÆMP FOR DANMARK

  Kommentar by der Adler — 16. oktober 2016 @ 12:03

 35. Ok Adler, det er vanskeligt at gradbøje, hvem der har gjort mest skade på Danmark. Jeg holder – hvilket jeg tror du er enig i – på muslimerne, og derefter på danske politikere, tv-værter, præster og andre fjolser, der ønskede at masseimportere dem.

  Både Arne og Bent Melchior har dummet sig uforholdsmæssigt, omend man ikke bør tale ondt om de døde (Arne Melchior). Men æres skal de ikke.

  Læser dog, at selv unge socialdemokrater og unge SF’ere begynder at fatte det, ca. 30-40 år senere.
  Højdepunktet var vel særloven fra 1983 og pestilenserloven fra 1992, presset igennem af radikale, SF og socialdemokrater og støttet af utallige præster.

  De danske narrehatte, der støttede dette, kan i det mindste kun klandres for usædvandlig stupiditet.

  De virkelige forbrydere er imidlertid muslimerne, der uden taknemmelighed og assimilation i årevis har kulturberiget Danmark.

  Som Gregers Dirkinck-Holmfeld sagde i sin idioti: Lad os få dem alle til Danmark og labbe deres kultur i os.

  Klaus Rifbjergs tosserier bør man – af hensyn til manden – forbigå i tavshed.

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. oktober 2016 @ 12:29

 36. @ 35 Henrik Petersen

  Jeg er overhovedet ikke uenig med dig, men jeg syntes nu, at de danske såkaldte politikere der de sidste 30-40 år systematisk og helt bevidst har ødelagt “mit” Danmark, de kan i den grad anklages. Jeg håber virkelig der bliver en form for retsopgør, hvor de må tage straffen i stiv arm, fordi de har ført skarpretter øksen mod etniske danskere.

  Muslimer kan i den grad også anklages. De burde aldrig være lukket ind. Det viser bare med al ønskelig tydelighed, at snotnæserne på Christiansborg ikke har læst på lektien, men kørt frem for fuld udblæsning, selvom danskerne ikke ønskede det.

  Naivitetens og løgnens brede vej er tankeløst blevet betrådt i alt for mange år. Frontkæmperne for løgnen og usselheden, har været de statsfinianserede medier, løgne-pressen, diverse politiske partier, de snotdumme og naive sortkjoler i Folkekirken, samt sammenrendet af gutmenschen og storbytosserne (f.eks.en Stine Bosse, Georg Metz, Zenia Stampe, Ann Mee Allerslev, Carsten Jensen).

  Varme om hjertet, svage i hovedet og aldeles uden fornuft, men altid til rådighed for mageligheden, og altid ridende på godhedens høje hest.Gutmenschen er oprørte over ”tonen” i indvandrer debatten (f.eks.Rothstein), men selv mener de at have frikort til at lyve og svine dem til, som de ikke deler synspunkter med.Tidligere profilerede man sig ved at prale med sin rigdom, nu praler man med sin ”godhed”.Hvad er gutmenschens ærinde: fedterøveri, opmærksomhedssøgende og trangen til at pleje forfængeligheden.For gutmenschen er følelsen af at ”gøre godt” ekstremt berusende.De puster sig op med utopier og ønskedrømme som ender med at blive en livsløgn, fordi man nægter at se realiteterne i øjnene.

  Gutmenschen kan altid kendes på glorien og den fornærmede hønserøvsmund. Man kan sige om gutmenschen: En lort er en lort. Man kan pakke den pænt ind og man kan forsøge at give den en anden duft, og man kan forsøge at skjule den, men lorten er der dog stadig.
  De er som en flok idioter, der ikke kan finde vej til lokummet uden en førerhund. Og er de endelig nået derud, så havner de i svære grublerier, hver gang de rejser sig fra tønden og opdager, at de står med et stykke papir i hånden.

  Det er oftest blandt de selvudråbte moralister og humanister, man finder de største hyklere og syndere -for de må siges at ride på et 4-hovedet uhyre, der mener at repræsentere såkaldt godhed, humanisme, politisk korrekthed og stor selvtilfredshed og selvfedme. Denne stillen sig til skue, er helt ulidelig. Hele dette slæng af gutmenschen, af infantile naivister, med Stalins ord ”nyttige idioter”, at i tilfælde af muslimsk overmagt i DK uden skrupler vil sælge deres sjæl og nærmeste til deres nye herrer, muslimerne. Men de vil være de første, der får kappet hovedet af, men det er ikke gået op for dem endnu.

  Hos gutmenschen ser man ofte en udbredt brug af rendestenssprog og stemmen hæves til det skingre, når argumenterne ikke rækker, samt kombineret med en i dyreriget sjældent set mangel på selvindsigt, der sætter medlemmer af denne interessante art i stand til at hævde, at når andre svarer igen med samme mønt, så er de primitive med hang til den mørkebrune kulør.

  Man skal ikke bedømme folk på, om de er højreorienterede eller venstreorienterede. Det, man skal bedømme folk på, er, om de er velorienterede og vil afskaffe asylretten eller ej. Kun dét er afgørende, når man skal bedømme folk.
  Danmark befinder sig i en eksistenskamp. Kun de, der vil afskaffe asylretten, er gode danskere. De andre er landsforrædere.
  Den, der i ord eller gerning hjælper de fremmede, pisser sine landsmænd i ansigtet!
  Danmark, landet der er udskidt af kalk og vand. Stedet hvor vi reagerer på terror ved at synge en sang, kramme hinanden, udtale ”Je suis dit + dat,” med efterfølgende fakkeltogs syndrom, i stedet for at høre lyden af tusindtallige ladegreb, eller det varme blys sprog.

  Sværere er det heller ikke.

  KÆMP FOR DANMARK

  Kommentar by der Adler — 16. oktober 2016 @ 13:28

 37. Halløj, Kim Møller
  Hvor er Nr. 19.
  Han mente med en varm lort af en træbøsse. :)
  Og så håber jeg da han er reddet.

  Det Afa og de røde apparater, samt hele Etaten forventer, er at vi bliver uenige om ordflommen. Men det synes jer det ikke er vær.

  Vi alle ved at frustrationen er stigende.

  Kommentar by Sindsro — 16. oktober 2016 @ 23:28

 38. -> Sindsro

  Jeg troede ikke det var nødvendigt at sætte ham i filteret automatisk, men det er nu gjort.

  ‘Winston Churchill’ kommer ikke til at skrive på Uriasposten igen, med mindre han møder op in person og fremviser en fødselsattest lydende Blenheim Palace, 30. november 1874.

  Kommentar by Kim Møller — 16. oktober 2016 @ 23:40

 39. Jamen dog, sikke dog en tone!
  Man kommer da helt i julekalender stemning, for bag alt det “fine” ordflommeriet, så fornemmes Nåsåeren lille klaus Rottesteins blodige vampyr udfald mod sagesløse etniske dansker.
  Jamen, lad da endelig Nåsåeren lille klaus Rottenstein og han venner muhammedanerne udskamme kartoffelfolket og især de utildækkede kartoffelkvinder som ikke befinder sig i en kartoffel sæk, vi må altså lære at, at ikke alle tåler nissehygge.
  Ondskaben fra lille klaus Rottenstein kommer tydeligt til udtryk med briller, og tænder ham helt af, hvis han ser en lille racist nisse…..øh, realist etnisk dansker.
  Det er nærmest uhyggeligt at se og høre på, hvordan lille klaus Rottenstein transformere sig til den ustyrlige nisse…øh, etniske dansker hader.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 17. oktober 2016 @ 00:20

 40. OK.
  Jeg prøve sgu ellers på at redde ham.
  en skam.

  Kommentar by Sindsro — 17. oktober 2016 @ 01:20

 41. @39: Jeg havde ikke tænkt over, at Nåsåeren var en anti-semitisk allegori. Men du har da ret! Det pointesløse had for nisserne med de tyske navne, og hadet for jul. Påtrængende indflytten ind hos andre, som han nasser på, men foragter. Brillerne, navnet Benny, rejsende handelsmand. Og hans onde plan er at indføre skattetryk på 100%!

  Kommentar by AnonymousCoward — 17. oktober 2016 @ 07:34

 42. […] artikel er ikke on-line, men uriasposten giver et ret fyldigt uddrag af den her. Og Uhrskovs artikel findes […]

  Pingback by De radikales begrænsninger | ricardtriis — 17. oktober 2016 @ 15:45

 43. Det er underligt, at så mange vel ganske begavede mennesker, ikke mindst af jødisk herkomst, kan benægte at vor tids største svøbe stammer fra Islam, når ikke mindst visse meget velanskreve muslimer, siger dem ret imod.

  Kommentar by John Niss Hansen — 19. oktober 2016 @ 00:03

 44. For nogle jøder er det vigtigste for dem en kærlighed til eget folk.

  For andre, er det vigtigste for dem deres mistillid og had for os. For mænd som Rothstein er vi “nazister”, vi der ikke synes, at Danskhed er lig med rødbedepasset.

  I hans verden er muslimer et brugbart våben mod de onde nazister og racisters onde drøm om et homogent, fredeligt land af landsfæller. Og hvis nogle uskyldige jøder må lide, så er det bare prisen man må betale, for at overvinde nazisterne.

  Kommentar by AnonymousCoward — 19. oktober 2016 @ 06:37

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper