16. oktober 2016

Samfundsdebat med ‘kunstnere’ på Radio24syv: Martin Henriksen er ‘en gris’, der sidder og ‘øffer’ på tv

Knivskarpe Mikkel Andersson er blevet en del af Groft sagt-panelet på Berlingske, men næppe var Anne Sophia Hermansen blevet debatredaktør for avisen, før sognepræst Marie Høgh blev erstattet med Anne Lise Marstrand-Jørgensen, en skønlitterær forfatter, og toneangivende ‘venligboer’.

Hermansen forlader hermed Radio24syv, der netop har lanceret ‘René ord for pengene’: “Et debatprogram, hvor udøvende, skabende kunstnere går ind i den aktuelle, politiske samfundsdebat.”. Hvorfor fylder udøvede kunstnere ikke mere i den værdipolitiskes debat, spørges der, og ja – mikrofonholderi med (venstreorienterede) kunstnere. I studiet var forfatter Jakob Skyggebjerg og billedkunstner Simone Aaberg Kærn, begge tilhørende den yderste venstrefløj. Nu er vi meget enige, sagde programværten René Fredensborg, og kort efter fik Omar Marzouk taletid.

Jakob Skyggebjerg, forfatter: Det er jo ikke fordi at jeg ikke har rummelighed overfor sådan en som Martin Henriksen, men jeg tror bare ikke helt han selv forstår hvad det er han laver. Han er forblændet. Det er jo også problemet med demokratiet i dag, at jeg kunne stille en gris op til folketingsvalget, og så kunne den blive valgt ind. Og så kunne den sidde og øffe på skærmen – det er jo det der er sket med Martin Henriksen. (Simone Aaberg Kærn griner) … Nu er han bare et eksempel, det er jo generelt fra den side der ik’. … Jeg er godt klar over, at de her mennesker, de her såkaldte mennesker (Simone Aaberg kærn griner) siger, at flygtninge ikke skal integreres i det danske samfund – de skal hjem. Det er sådan en idiotholdning…

Simone Aaberg Kærn: … den der retorik som er enormt skadelig, landsskadelig. Hvis man tager det, at der er nogle der er grise, at de udfører landsskadelig virksomhed, så kunne man godt kamme lidt over i den terrorpakke, med at vi skulle begrænse deres udtalelser, ytringsmuligheder…

Omar Marzouk, komiker: Hvad gør vi ved vores egen – den radikalisering, som ikke er muslimsk. Det er alment kendt, at hele højrefløjen, ikke den politiske, men en rigtige højrefløj, tenderende til nazisme, er på stærk fremmarch i Europa. Det bliver ikke nævnt med et eneste ord i den der pakke. Det synes jeg er dybt problematisk, for det er langt farligere. …

(Scene fra Omar Marzouks ‘The Terrorcell’, 2011; Foto: Youtube)

“… jeg definerer mig slet ikke som dansk mere. Altså, det er jeg jo. Jeg er født og opvokset her, jeg er så præget af dansk mentalitet og danske værdier, men jeg føler mig ikke dansk mere. Når jeg er ude og rejse, siger jeg aldrig Danmark. Jeg siger, jeg kommer fra Egypten.” (Omar Marzouk til BT, 9. oktober 2016)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/77048/trackback

22 Comments »

 1. http://ekstrabladet.dk/folkets-roest/sag/trend-kommet-til-danmark-indvandrere-kidnapper-danske-piger-til-sex/6352278#comments

  “I mange år har indvandrere bortført og voldtaget ikke-muslimske piger i England.
  Alene i byen Rotherham blev 1.400 piger seksuelt unyttet, bortført og i mange tilfælde også bedøvet med stoffer og tæsket til blods.
  En ekspert udtaler, at op mod en million piger i England kan være blevet seksuelt mishandlet på denne måde.

  Gerningsmændene er muslimer

  Den engelske advokat Gavin Boby har forsket i den uhyggelige tendens.
  Det viser sig, at muslimer er over 200 gange mere tilbøjelige til at begå denne form for kriminalitet end ikke-muslimer.
  Nylige overgreb i Danmark tyder på, at trenden nu er kommet her til landet.”

  *****
  Venligboeres døtre skal til at kigge sig over skulderen.

  Kommentar by k.m. — 16. oktober 2016 @ 15:21

 2. En gris i fjolsetinget ville udøve mindre skade mod os, end den idiot grisen erstattede.

  Kommentar by Nielsen — 16. oktober 2016 @ 15:54

 3. Så er 24 syv endelig helt meldt ind i det snakkekor røde journalister har med luftige ieadlister og kunstnere. Der kommer i øjeblikket 100-200 såkaldte flygtninge OM UGEN. Det er 104.000 på ti år. Det er mange i et lille land, hvor der i forvejen er sket en grov demografisk forskydning.

  Det vil gå de fordummede danskere, som det ER gået svenskerne: 20 procent af befolkningen – hvilket er mange flere af de OPRINDELIGE svenskere – cirka 40 procent. er vågnet op til et etableret, demografisk faktum. At deres børn kommer til at leve i et Sverige, hvor de udgør under 50 procent af befolkningen. Og der er intet at stille op, fordi røde journalister og politikere og dumme kunstnere kørte med klatten i så mange år, at de fik deres vilje til evig tid.

  Vi har knævret vigtige årtier væk, og nu er det mest sandsynligt, det også går Danmark på denne måde.

  Kommentar by BC — 16. oktober 2016 @ 16:11

 4. “Kunstnerne”, godmenneskerne, pkerne, etc. har åbenbart så åbent et sind, at hjernen er faldet ud.

  Kommentar by barfbag — 16. oktober 2016 @ 16:12

 5. Eneste trøst er, at de røde gutmenschen bliver slaver under Islam.

  Kommentar by k.m. — 16. oktober 2016 @ 16:21

 6. Hvorfor rejser Omar Marzouk dog ikke hjem til sit Ægypten? Hvorfor vil han leve et liv i utilfredshed her i Danmark?
  Men han skal have en stor tak for ikke at nævne at han er fra Danmark, når han er ude at rejse. Jeg ville være meget bekymret hvis han foregav at repræsentere hvad der er dansk.

  Kommentar by Birger Jensen — 16. oktober 2016 @ 16:30

 7. Det er jo børnehaveniveau. Er det virkelig hvad venstrefløjen kan præstere?

  Kommentar by Phil — 16. oktober 2016 @ 16:33

 8. Udsult Løgnerpressen:
  – Afmeld Licensen
  – Opsig stats-tv kanalen TV2
  – Undlad at købe eller holde papiraviser
  – Brug AdBlock eller Blocksite på Løgnerpressens hjemmesider

  Kommentar by Geert — 16. oktober 2016 @ 16:42

 9. Er der bare en eneste, der ikke er så træt af at høre denne ikke -komiker som den sølle Omar jo er, jamre 25 timer i døgnet over at ingen gider ham.

  Kommentar by Jette — 16. oktober 2016 @ 16:46

 10. Jeg tror ikke rigtig, at svineriet flytter ret meget når det kommer til stykket.

  Det er kun idioter, der i forvejen har nogle forskruede ideer om dette og hint, der finder det “sejt” eller “morsomt”, at man hælder den slags lort ud i radion – der er afgjort flere, der føler sig lodret frastødt, så… jo værre des bedre.

  Jeg bliver egentlig kun ophidset i det omfang, jeg er tvunget til at betale for lortet.

  Kommentar by Bror Lerbror — 16. oktober 2016 @ 16:58

 11. Godmenneskerne, pkerne taler jo til folk med ord,som man normalt kun bruger over for babyer mht. propagandaen for deres multikultur.

  Kommentar by barfbag — 16. oktober 2016 @ 17:20

 12. Et program der handler om at udøvende kunstnere ikke danner sig nok i den politiske debat? Øhhhh bliver man våd når det ikke regner? De laver da ikke andet end at blande sig.
  Udtalelserne herover, viser hvorfor kunstnere burde koncentrere sig om at fingermale, fremfor at at ytre sig politisk. Deres formuleringevner og argumentationsteknik er jo tæerkrummende.

  Fandt lige dette. 2% – 40 kr – af licensen, går således til at lave rød radio på 24/7.
  http://www.dr.dk/om-dr/nyheder/baggrund-din-licens-gaar-ogsaa-til-andre-end-dr

  Kommentar by Jutlandia — 16. oktober 2016 @ 17:37

 13. Ekkokammeret Presselogen, hvor Løgnerpressen udveksler almenligheder og ligegyldigeder, havde emnet oppe at vende idag. Hvad kan man tillade sig at sige i radioen. Jøren Ramskov stod skoleret, årsagen var at Jim Lyngvild havde tilsvinet en af deres egne(Gitte Madsen), i sladderprogrammet Det vi taler om.

  Kommentar by Geert — 16. oktober 2016 @ 17:41

 14. Enig.10.Bror Lerbror. Der har altid været et antal psykpopater, der misbruger demokratiet til at pisse på det. Der vil åbenbart altid være nogen, der har det behov. Mange kalder sig kunstnere. Det kan alle kalde sig, men meget få kan leve af det. De fleste er på en eller anden form for offentligt økonomisk støtte. En slags sociale tabere.

  Problemet er, om der er kommet flere af den slags sociale afvigere? Er samfundet ved at gå i opløsning, fordi flere og flere ikke tror på det?

  Opløsning af samfundets normer hedder anomi med et andet ord. Når der er et vist niveau af anomi i et samfund, tager opløsningen fart og kriminelle bander breder sig og det udvikler sig til borgerkrigs lignede tilstande a la Libanon, hvor der er borgerkrig af varierende intensitet meget af tiden mellem indbyggere med forskellige ‘normer’ siden Libanon blev grundlagt med stort kristent flertal for 90 år siden*. Indvandring af muslimer og lavere fertilitet blandt de kristne har bragt de kristne i mindretal i deres eget land.

  *Libanons befolkning er i dag fordelt på 18 forskellige religiøse grupperinger, hvoraf de største er shiamuslimer, maronitter og sunnimuslimer; hertil kommer græsk-ortodokse, drusere og armenske kristne (Den Store Danske Encyklopædi)

  Kommentar by A-mad — 16. oktober 2016 @ 17:52

 15. Hvis der virkelig var en rigtig højrefløj på stærk fremmarch i Europa, hvad kunne grunden så være, hr. Marzouk?
  Hvem er den stolte fanebærer af nazismens fortsættelse hr. Marzouk?
  Lav-iq-området mellem dine ører graver din troværdighed dybere og dybere ned i sit eget hul hver gang du åbner munden hr. Marzouk.

  Kommentar by Leo — 16. oktober 2016 @ 18:21

 16. Radio 24syv har været venstreorienteret propaganda, siden den startede.
  Afmeld din licens!

  Kommentar by Nielsen — 16. oktober 2016 @ 18:32

 17. Der kan da ikke være mere end 5 personer i hele Danmark, der har nogen interesse i at lytte til den øhhh.. “debat”?

  Kommentar by barfbag — 16. oktober 2016 @ 18:59

 18. Sæ’fø’li føler Onar Narzuuk sig ikke dansk, fordi han er troende muhammedaner og da isislam er særdeles udansk, jamen, så er det da kun naturligt, at Onar Narzuuk ikke føler sig dansk.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 16. oktober 2016 @ 23:49

 19. Jakob Skyggebjerg er en helt ligegylding navlebeskuende forfatterspire hvis udsyn ikke rækker ud over egen næsetip efter hans skriverier at dømme. Hans tåbelige snak ifølge transkriptionen ovenfor er derfor forventeligt.
  Simone Aaberg Kærn er langt mere interessant både som kunster og person, det må jeg give hende. Imidlertid er hun socialistisk og feministisk idealist grænsende til fanatiker efter min opfattelse. Lad mig tilføje at “idealist” i mit sprogbrug er det modsatte af realist og dermed tæt på det værste man kan være i mit verdensbillede, kun overgået i negativ retning af socialistisk idealist.
  Jeg har ikke hørt den aktuelle radioudsendelse (orker det ganske enkelt ikke), så jeg ved ikke præcist hvordan hun lyder i den; men efter transkriptionen er det skuffende dumt og substansløst, det hun siger, selv hvis jeg bortser fra at jeg er fundamentalt uenig med hende. Hun bør nok holde sig til sin kunstneriske udtryksform og lade andre om realpolitiken.
  DR bør vise sine betalende tvangskunder det hensyn, at vælge studiegæster, som har noget indsigt og viden at byde på vedrørende de emner, man ønsker at tale om.

  Kommentar by monse — 17. oktober 2016 @ 02:42

 20. Anna Sophie Hermansen, var det ikke hende der fly(g)tede fra multikulturen, da familien selv begyndte at smage kebabben?
  Nu er hun sikkert rykket ind i mere fredelige omgivelser, hvor de rigtige multiple tanker om multkultis mange spændende facetter og nuancer igen kan udfolde sig frit, og give næring til at udvælge en glad og samfundsgivende venligbo som debattør.

  Kommentar by Margrethe — 17. oktober 2016 @ 09:29

 21. Omar, go home.

  Kommentar by Bastardo — 17. oktober 2016 @ 11:17

 22. Farvel Omar håber din familie som kom herop uden indbydelse får sagt tak for jeres ophold i landet inden i forlader det, Omar dine forældre kom sikkert hertil uden penge osv. og hvem hjalp dem i gang.

  Vi gider ikke længere at betale for folk der kommer fra Afrika eller Mellemøsten, de kan gennemsnitligt alt alt for lidt, dårlig uddannelse, dårlig samfundsforståelse, dårlige sproglige kompetencer, elendig viden generelt, analfabeter byder disse taber lande også på i stor stil, føj for fanden da.

  Hvad vil du i Danmark bruge en analfabet til??

  Alle lande lever i 2016, det må betyde at alle lande har haft lige lang tid til at indrette deres lande efter egne lyster, men sjovt nok skal vi mennesker med forstand altid betale for deres nationale som personlige mangler, derfor hader vi jer, men vi hader vores politikere endnu mere og gud hvor jeg håber på et angreb på vores politikere, dette er ikke nogen opfordring men et stort håb.

  Vores politikere bryder reglerne overfor folket, de overholder ikke Dublin forordningen, de brød reglerne selvom de havde 30 års klare statistikker der fortæller om hvad indvandring fra Afrika og Mellemøsten koster det folk de skulle passe på, de tilvalgte at gøre ondt på deres eget folk, selvfølgelig gjorde de det, ellers havde de valgt at overholde reglerne og passe på folket, men det gjorde de ikke.
  De ønskede folket skulle lide mest muligt ellers havde de ikke tilvalgt det ubruglige og bryde reglerne.

  Hvorfor overholde regler når politikkerne ikke gøre det, mød dem med had, de er ligeglade med dig og din families fremtid det viser deres handlinger jo tydeligt.

  Alle europæiske lande har problemer med affaldet fra Afrika og Mellemøsten, stort set ingen problemer med folk fra andre steder, tilfældigt??

  Vi kan ikke bruge dem til noget andet end at betale for dem, de er ikke noget værd gennemsnitligt set.

  De kommer med tomme lommer og hænder og beder om hjælp, de ender som tak for hjælpen med at være overrepræsenteret i alt negativt, derfor er de ubruglige og kan slet ikke sammenlignes med folk fra Vesten, de er i snit for ubegavet og underudviklet.

  Derfor er de og vores politikere fjenden, håber at opleve at højrefløjen tager magten, får ryddet op i undersåtterne og får samlet næsten,alle vores politikere ind på ladvogne og stillet dem for folkets dom, i solgte os, nu taler hævnen, det drømmer jeg om det scenarie.

  Politiet er/bliver også fjenden, men når balladen bliver stor nok tvinges de til at vælge side og smide skiltet.

  Kommentar by Jan Nielsen — 17. oktober 2016 @ 18:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper