18. oktober 2016

Jarlovs troskab vs Bryggers apati: ‘Ideer har intet fædreland’, synger socialister og liberalister i kor…

For et par uger skrev Rasmus Jarlov en opdatering på Facebook, der blev voldsomt kritiseret. “Sit fædreland skylder man alt.”, var en ukontroversiel konstatering under 2. Verdenskrig, og forblev det helt frem til 1970’erne, hvor kulturmarxismen sejrede med konstruktivistiske floskler. Kritikken af Jarlov, kom ikke kun fra hardlinere på venstrefløjen med antipati for nationalstaten, men også fra ideologiske liberalister. Det lød ‘rabiat’ og ‘totalitært’, som “når en fanatiker vil dø for religion”, for nu at gengive personer med tilknytning til Liberal Alliance.

Herunder en opdatering fra Rasmus Brygger, der kan siges at være Jarlovs modsætning. Han vil ikke dø for Danmark, er ‘ligeglad’ sit land, og mener i øvrigt danskhedsdebatten er overfladisk. Det afgørende er ‘hvem man deler værdier med’ (!), ikke hvilket territorium man tilfældigvis befinder sig på. Frihedssøgende individer findes overalt, og kunne være ‘muslim i Kabul’.

Argumentationen er fuldt på højde med Emil Sloth Andersen, der på Radio24syv her til morgen kritiserede “den her voldsomme liberalisering af ungdommen, hvor man er sin egen lykkes smed”. Når man er medlem af Det Radikale Venstre, kan man ikke brokke sig over sædernes forfald. Problemet er desværre ikke isoleret til Rasmus Brygger. Problemet er langt større.

“Jeg ved godt, at det er lidt upopulært at mene i disse nationalistiske tider: Men jeg er egentlig temmelig ligeglad med mit land. Jeg føler ærligt talt ikke en større forpligtelse overfor danskere end vores svenske naboer på den anden side af sundet eller tyskerne mod syd.

Jeg har et tilhørsforhold til de mennesker, som jeg deler værdier med. Dem der tror på frihed, medmenneskelighed og ansvar. Og det er da uanset, hvor de bor. Derfor kan jeg sagtens have mere til fælles med en muslim i Kabul eller en studerende i Hong Kong, end en vilkårlig dansker.

Hvorfor have et særligt tilhørsforhold til lige de 5.724.456 personer jeg tilfældigvis befinder mig indenfor samme grænse som? Hvis man bruger danskhed til at kvalificere og diskvalificere mennesker, så er man i mine øjne blottet for fællesskabet med reel betydning. Og hvor er det egentlig ærgerligt, at det er den slags overfladiskhed, der skal fylde i den offentlige debat.”

(Rasmus Brygger på Facebook, 17. oktober 2016)

“Godt skrevet ! Du har ret – ideer har intet fædreland.. Vores solidaritet med andre skal ikke være nationalt afgrænset, men verdensomspændende” (Mads Wilman)

“Der er absolut intet naturligt endsige menneskeligt ved nationale grænser. De er en fiktiv konstruktion – streger på et stykke papir.” (Nicole Benros)

“Nationalisme – hvis du ønsker at tage æren for noget, som du ikke har en andel i samt hade folk, som du ikke kender.” (Morten Knudsen)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/77129/trackback

24 Comments »

 1. Meen de 5,7 millioner indvånere i Danmark bliver afkrævet en høj skat til det såkaldte fællesskab så parnasset kan forsørges mens de udgyder grimme ting om Danskerne og Danmark, der burde kun inddrives skat til lægehjælp, resten må falde og dø af sult, alt for mange dumme mennesker bliver offentlig forsørget i Danmark, denne overflod gør mennesker Ukreative så de ikke kan forsørge sig selv, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 18. oktober 2016 @ 13:50

 2. Jeg ville ønske jeg kunne ophæve Rasmus Bryggers statsborgerskab,
  og sende ham med det første fly til Kabul hvor han mest af alt hører hjemme.

  Kommentar by k.m. — 18. oktober 2016 @ 14:03

 3. Fra “Den Store Hukommelse”:

  ”Islam er ingen sygdom der skal begrænses. Der er intet galt med muslimer.”
  (Rasmus Brygger, Landsformand for Liberal Alliances Ungdom på Facebook den 26.1.2014).

  Rasmus Brygger i sine 10 principper for en udlændinge politik, som alle burde efterleve, her i udpluk:
  1. Det er ikke et mål i sig selv at nydanskerne skal assimiliseres eller ligne danskere.
  2. Alle, der kommer til Danmark, er velkommne, så længe de er selvforsørgende.
  4. Indvandrerne, der kommer til Danmark, er et plus for landet uanset, hvor de kommer fra.
  (Rasmus Brygger, tidl. Landsformand for Liberal Alliances Ungdom, Politiken 17.11.2014 og Uriasposten20.11.2014).

  Varm om hjertet, svag i hovedet og aldeles uden fornuft. Måske en kommende politiker i svøb, noget kunne tyde på det, med sådanne tåbelige udtalelser.De letbenede gutmenschen, der ikke så let lader sig forstyrre af kendsgerninger.

  KÆMP FOR DANMARK

  Kommentar by der Adler — 18. oktober 2016 @ 14:20

 4. Rasmus Brygger er åbenbart ligeglad med dem, der sørger for hans komfort og det daglige brød. Det kan tænkes, at han deler værdier med muslimen i Kabul, men fakta er, at muslimen ikke vil arbejde for at Rasmus kan få det daglige brød og opretholde sin komfort. Det var en tanke værd, inden man giver sig hen som verdensborger.

  Kommentar by Menig 442 — 18. oktober 2016 @ 14:41

 5. Rasmus Bræger har intet fædreland.
  Jeg vil hellere bo i et fællesskab baseret på den danske nation end i et fællesskab baseret på Rasmus Brægers fri fantasi.

  Kommentar by Leo — 18. oktober 2016 @ 14:55

 6. Virkeligheden er al tings prøve. At være dansk er at være som ulvemors følelser over for hendes unger. Fordi de er bedre end alle andre? Hun overvejer det ikke, men et ved hun, ingen andre på denne jord vil beskytte de unger mod en ond omverden. Vi mennesker kalder følelsen loyalitet.

  Kommentar by River — 18. oktober 2016 @ 15:30

 7. Talk is cheap.
  Intetsigende tyndt pladder.
  Jamen så rejs da til Kabul. Og find nogen nye venner.

  Kommentar by XXXXX — 18. oktober 2016 @ 15:33

 8. “Jeg har et tilhørsforhold til de mennesker, som jeg deler værdier med. Dem der tror på frihed, medmenneskelighed og ansvar. Og det er da uanset, hvor de bor. Derfor kan jeg sagtens have mere til fælles med en muslim i Kabul…”

  Lad mig lige stoppe dig der, Rasmus. En rettroende muslim tror ikke på individets frihed og ansvar, det er i hænderne på allah- og de tror ikke på medmenneskelighed over for de vantro. Ergo har du intet til fælles med dem.

  Kommentar by Konservativ Nihilist — 18. oktober 2016 @ 15:38

 9. Hvis nogen skulle være i tvivl, så er liberalismen ligeså skadelig for Fædrelandet og nationalstaten som marxismen, og har altid været det. Alligevel har jeg til min store undren og sorg bemærket, hvordan de ellers kløgtige læsere af denne blog hvergang har håbet på at få en “god, borgerlig regering”, når der har været valg. Det er som om, de har troet, at alt nok skulle blive godt igen, når blot regeringen blev blå. Det viser empirien så, at det blev det alligevel ikke.

  Forskellen på de to fløje består mest i, hvem der har held til at få folk til at tro på illusionen, og her vinder blå med flere længder. Husker i glosen “straksopbremsning” ved seneste valg? Folk røg i fælden med et brag. Det værste er, at folk ikke lærer.

  Derfor har jeg altid foretrukket en rød regering fremfor en blå, når det gælder indvandringspolitik. Jeg vil ikke fyldes med løgne, og selv om rød blok ikke er helt sandfærdig i alt, så lyver den langt mindre end blå på netop det område.

  Kommentar by Arne Torp — 18. oktober 2016 @ 16:05

 10. Der er meget der kan gå galt.
  Der er vist ingen der forventer bryggeren har et særligt tilhørsforhold til alle 5.724.456, men jeg formoder der er en familje blandt disse?
  Det er muligt familjen vil nægte alt, men det kan ikke desto mindre, såfremt de eksisterer, hvilket her forudsættes, hævdes de har et særligt tilhørsforhold.

  Bryggerne.

  Kommentar by Peter Buch — 18. oktober 2016 @ 16:29

 11. Vi ved alle at Rasmus Brygger er lige til den lukkede! Ingen overraskelser dér.

  Hvad der derimod skræmmer mig er tallet 5,725 million… I stort set hele min levetid, har vi i Danmark ikke kunne reproducere os selv, så vi taler altså skræmmende mange ud af de 5,725 mio., der ikke er ‘danskere’. I mit fødselsår var vi ca. 5,1 mio., og da kvinderne i udgangspunktet, år efter år, har født færre end 2 børn, så burde indbyggertallet være faldene…

  Måske lommetyvene på Christiansborg skulle sætte gang i repatrieringsarbejdet.

  Kommentar by Polka Charlie — 18. oktober 2016 @ 16:45

 12. Halløj. Sandsynligheden for at du har mere tilfælles med en muslim i Kabul end med en vilkårlig dansker, er nok ret lille.
  Selvfølgelig vil jeg ikke afvise den præmis, du bygger på, nemlig, at hvis man finder og udvælger den ‘bedste’ ‘muslim i Kabul’, og sammenligner med’ ‘en vilkårlig dansker’, så vil du måske kunne have ret – med de briller, du nu vælger at se verden gennem. Men lad mig tydeliggøre, at de briller har en kombensationsfaktor på ca. 6 mio, idet du sammenligner den danske befolkning med et udvalgt enkeltindivid i Kabul. Svindel og humbug kalder jeg det – men du afslører da heldigvis dig selv ved at bruge FB til godhedsmassagen af dit ego.

  Kommentar by Bastardo — 18. oktober 2016 @ 17:47

 13. Enig med Arne Torp – indlæg 9

  Og hvor marxismen skal bekæmpes af nationalkonservative, så skal liberalismen stækkes dvs. underordnes det nationale.

  Kommentar by T. H. — 18. oktober 2016 @ 18:01

 14. Hvis Rasmus Brygger er ligeglad med Danmark, skulle vi være ligeglade med ham, og give ham et los i røven ud i Øresund.

  Kommentar by Nielsen — 18. oktober 2016 @ 18:14

 15. Mon ikke den naive Rasmus gerne vil give indtryk af at han tilhører den globale elite, og derfor frasiger sig tilknytning til den såkaldt almindelige dumme dansker, der har været så uheldig at skulle betale skolegang, betale SU, producere mad og bolig til åndsfyrsten.

  Disse typer der på overfladen og på facebook demonstrerer den uendelige humanitet og moral, er i virkeligheden en flok ynkelige narcisister der i praksis ikke ved hvad solidaritet, empati og godt naboskab betyder.

  Kan den idiot tænkes at være andet end politiker eller journalist?

  Hvor er det utiltalende at denne

  Kommentar by Nothingman — 18. oktober 2016 @ 19:33

 16. Rasmus brygger bekræfter jo egentlig meget godt sin pointe, alene ved at være den person han er. Jeg føler absolut heller ikke jeg har noget tilfælles med danmark, hvis danmark defineres af mennesker som rasmus brygger, venligboere, radikale politikere, islamister, og autonome. Og det gør det jo efterhånden. Som et mini-sverige er vi blevet splittet op af deres eksperiment, som land, og som folk.

  Hvor mange danskere tænker på gellerup, vollsmose, eller indre nørrebro når de taler om fædrelandskærlighed? Og det er jo ikke bare de 3 steder, der findes jo ghettoer i nærmest enhver provinsby med mere end 10.000 indbyggere efterhånden!

  På den måde har drengen jo ret. Jeg føler også kun et slægtsskab med de mennesker jeg har noget til fælles med, og her tæller omkring halvdelen af danskerne ikke med længere. Mit land betragter jeg som det område de har omdannet til et politisk eksperimentarium for historieløse mennesker, der i ramme alvor argumenterer FOR muslimske tørklæder med “sådan gik min mormor også klædt engang”, hvorefter de går ned og stemmer for mere sharia. Ikke direkte naturligvis, for de har aldrig åbnet en koran for at sætte sig ind i så meget som en brøkdel af det. De ser kun brune mennesker og tænker at de er spændende. Tusindvis af dårlige erfaringer har de glemt når “den store bagedyst” starter. Jeg har intet tilfælles med de idioter udover det stykke jord vi bor på.

  Kommentar by per — 18. oktober 2016 @ 20:22

 17. Det her er forresten meget passende her: http://snaphanen.dk/2013/10/02/vi-forbloder-i-humanisternes-opslidningskrig/

  “Hvad globalisterne ikke kan, er at få mig til at opfatte dem som mine landsmænd. De er politikernes og jeg hæfter ikke solidarisk med dem næste gang de siger “nu må vi stå sammen” om en eller anden indvandret ulykke.”

  Kommentar by per — 18. oktober 2016 @ 20:30

 18. Rasmus Brygger har lige så lidt som muslimen fra Kabul og marxisten fra AFA nogen bevidsthed om, at en masse danskere betaler til og hæger om en fælles ramme og demokratisk orden inden for hvilken, vi giver hinanden sundhed, tryghed, uddannelse og frihed.

  Faktisk betaler vi uhyre summer over skatten for at sikre, at denne ramme fungerer så godt som muligt. Noget skal den ramme hedde, og det er så Danmark.

  Rasmus Brygger og dem, han deler værdier med, er nogle gennemført utaknemmelig bæster. Ekstremister ville man kalde dem, hvis ikke det er fordi, de sidder på en stor magt.

  Ingen tvivl om, at Bryggers fisker efter gode muligheder for en politisk og international karriere. EU tiltrækker som en magnet sådanne Rasmus Brygger-typer, hvilket EU’s destruktive politik også bærer voldsomt præg af.

  Kommentar by traveler — 18. oktober 2016 @ 20:37

 19. http://www.b.dk/kronikker/de-borgerlige-er-anarkister-punkere-og-droemmere-alle-til-hobe

  Kommentar by anno — 18. oktober 2016 @ 20:58

 20. Denne bærme, her i skikkelse af Rasmus Brygger, har aldrig prøvet at miste sin nationalitet, lad ham prøve det, han er ikke mere værd. Disse usle kommunister, libertarianere, liberalister og hvad det afskum ellers kalder sig selv, fortjener det globaliserede ingenmandsland, det ligegyldige, det huggende hammerslag fra en skuffet forfader og det endelige fra de glade gæsters krumsabel.

  Kommentar by Tidligerehjernevasketsocialistidiot — 18. oktober 2016 @ 22:15

 21. Brygger ,haft det for for laenge,har tilsyneladende ogsa sovet i historie timerne,Kabul mildest talt daarligt eksempel, kunne blive en brat opvaagning.

  Kommentar by dunk — 18. oktober 2016 @ 23:47

 22. Ud fra meget af det Rasmus Brygger skriver kunne man tro han er udansk, men ganske som værnemagerne og Højgaard-kredsen i krigsårene i virkeligheden var dansksindede, så er Rasmus Bryggers holdninger sandsynligvis affødt af at der for ham personligt er penge i at plædere for import af flest muligt løntrykkere.

  Muhamedanertruslen har han i starten sikkert ikke forstået det mindste af, og for at fastholde de tosseliberale principper Dansk Arbejdsgiverforening bilder sig ind de kan tjene penge på, så er der ingen anden vej end også at ville give muhamedanerne frie indvandringsmuligheder for at være mere principfast end hyklerisk.

  Kommentar by perhag — 19. oktober 2016 @ 03:25

 23. Intet fædreland, ingen offentlig forsorg.

  Kommentar by Laboremus pro Patria — 19. oktober 2016 @ 10:07

 24. Jeg undrer mig meget over, hvorfor denne dumme dreng nyder så megen bevågenhed. En efter min mening helt overflødig radigal tosse.

  Kommentar by Holger Madsen — 19. oktober 2016 @ 13:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper