24. oktober 2016

Norstat for Altinget: Udlændingepolitikken er vigtigste emne for danskerne, som før valget i 2001…

Udlændingepolitikken har reelt været det vigtigste emne i tyve år, og havde medierne ikke lagt emnet død under valgkampen i 2011, så var Helle Thorning-Schmidt aldrig blevet statsminister. Fra Altinget – Udlændingepolitik er vigtigst for vælgerne.

“41 procent af danskerne har udlændingepolitik som et af de tre mest afgørende emner, når de skal sætte krydset ved folketingsvalget. Dermed indtager udlændingepolitik førstepladsen på vælgernes dagsorden. Det viser en meningsmåling foretaget af Norstat for Altinget.

Det er især vælgere, der ønsker opstramninger, der ser udlændingepolitikken som afgørende for deres stemmeafgivning.

Resultatet understreger tendensen til, at udlændingepolitik nu igen er helt afgørende for en stor gruppe vælgerne, som man eksempelvis så det før valget i 2001. Blandt partierne på venstrefløjen fylder udlændingepolitik meget mindre.”

Oploadet Kl. 09:53 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/77289/trackback

11 Comments »

 1. Hvad viser det? Det viser bla., at de store partier har gået en balancegang: Fornærme EU og FN så lidt som muligt, ved at bedrage danskere lige præcis så lidt, at de ikke gør alt or meget oprør. Fogh, Thorning og Løkke har været smarte, men hvor længe vil det gå, inden en statsminister bliver tvunget til at vælge mellem danskerne og FN/EU?

  Kommentar by BB — 24. oktober 2016 @ 10:59

 2. Kommer der ikke styr på indvandringen, så vokser samfundets uorden. Entropien vokser fordi der skal tilføres systemet ekstra energi i forsøget på at reetablere orden. Den ekstra energi forårsager uforudset uorden andre steder i systemet, som så igen skal have tilført energi. En skue der dog har en ende.
  Den eneste måde at mindske entropien på, er at sortere i migranterne og begynde at lempe de værste energislugere tilbage over grænsen.
  Der er ikke andre muligheder.

  Kommentar by Menig 442 — 24. oktober 2016 @ 11:13

 3. Det er de statsstøttede mediers skriblerier der var årsag til Helle Thornings heldige valg, var hun opstillet for et borgeligt parti ville hun være udskammet for hendes uvidenhed, Helle er en levebrødspolitiker af rang og hende stemte Danske skatteydere på og resultatet i dag er den høje kriminalitet og nedskæringer i ældreplejen, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 24. oktober 2016 @ 11:18

 4. Der er ingen tvivl om, at et flertal af danske danskere ville have de fremmede ud af landet. -Hvis altså lige vi blev spurgt.

  Kommentar by Nielsen — 24. oktober 2016 @ 12:53

 5. Folketinget må være sammensat forkert når der er så dårlig fodslaw mellem det de beslutter på borgen og det befolkningen ønsker.

  Kommentar by k.m. — 24. oktober 2016 @ 13:50

 6. #4 Jo, et så vidtgående forslag som udrensning af alle fremmede ville du max. kunne få 20% til at støtte. Selv et så minimalt skridt som et midlertidigt indvandrerstop for muslimer var der kun 37,5% opbakning til i meningsmåling. Vi er desværre i klart mindretal.

  Kommentar by Odo — 24. oktober 2016 @ 14:14

 7. -> 3. emma gad
  Så var det jo godt at Lars Løkke vandt det sidste valg med bl.a. løfter om straksopbremsning – eller…?
  Er Løkke og Thorning ikke blot to ens “rage-til-sig” levebrødspolitikere af samme rådne surdej? :-)

  Personlig vil jeg gå så vidt som at påstå at det er fuldstændig ligegyldig hvem man stemmer på ved næste valg – blot det er en ukendt.
  Vi skal have den meget lave fællesnævner, ”standardflokken” der går ind for “mere af det samme”, ud af Folketinget.

  Kommentar by Birger Jensen — 24. oktober 2016 @ 16:21

 8. Grunden til at indvandringens konsekvenser ikke var er stort emne i 2011, var fordi valget fandt sted ganske kort tid efter sommerens Breivik-angreb i Norge. Det udløste et kortvarigt granatchok hos vælgere og politikerne. Man blev i de måneder nærmest betragtet som Breivik-sympatisør, hvis var kritisk overfor indvandringen. Medierne undlod at gøre emnet til genstand for debat. DF gik tilbage. Men granatchokket forsvandt hurtigt, og siden da – og mange år fremover – vil emnet igen være det vigtigste. 2011 var en helt, særlig undtagelse pga. Utøya.

  Kommentar by Peter — 24. oktober 2016 @ 17:18

 9. Én-og-fyrre procent … Og de fordeler sig på nationalbevidste og venligboere. Vi er et lille, svagt mindretal.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 24. oktober 2016 @ 19:58

 10. Blandt partierne på venstrefløjen fylder udlændingepolitik meget mindre.

  Højrefløjen eller hele borgerligheden er svag og nærmest uden indflydelse uanset spørgsmålet om udlændingepolitikken er fundet være det væsentligste spørgsmål blandt alle spørgsmål.

  Kommentar by Peter Buch — 25. oktober 2016 @ 03:45

 11. Er det acceptabelt, værre endnu, bedre eller godt nok med et komma efter ordet- indflydelse?

  Kommentar by Peter Buch — 25. oktober 2016 @ 20:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper