24. oktober 2016

Mens medierne fejrer Hillary-storsejr, spår førende bureau dødt løb: “… Trump slightly edges Clinton”

Skal man tro de danske medier, så er det amerikanske præsidentvalg så godt som afgjort. Hillary Clinton fører komfortabelt, og det brogede ekspertpanel taler med stemme. Broget er måske så meget sagt, for vi taler stort set altid om den værdipolitiske venstrefløj, folk som Morten Bay, David Trads, Lars Trier Mogensen, og for lidt siden i Datolinjen på Radio24syv, forfatteren Christian Mørk: “… et nederlag må anses for værende en realitet for Trump.”

Sidstnævnte henviste til en meningsmåling foretaget for ABC , der havde en Hillary-føring på hele tolv procent. Tjekker man RealClearPolitics, så ser man at Hillary Clintons forspring generelt er under det halve.

En analyse af konkurrerende meningsmålinger for de sidste tre præsidentvalg, gav fornyligt ABC News en flot 4. plads. De mest præcise målinger foretages af IBD/TIPP, der søndag havde en 1-procent føring til Trump, og mandag offentliggjorde en måling der viste dødt løb. Fra Investor’s Business Daily – Trump, Clinton In Dead Heat As Race Hits Final Two-Week Stretch — IBD/TIPP Poll

With the presidential election set to enter its final two weeks, Hillary Clinton and Donald Trump find themselves in a near dead heat at 41% each in a four-way race, the latest IBD/TIPP presidential tracking poll shows.

… Without rounding, Trump stands at 41.1%, 0.1 percentage point behind Clinton’s 41.2%. Johnson stands at 7.7%, unrounded, while Stein is at 3.7%.

In a two-way faceoff without the other two candidates excluded, Trump and Clinton are knotted at 42%. On the unrounded data, Trump slightly edges Clinton, 42.3% to 42%.

(IBD/TIPP-måling, 24. oktober 2016)

“En tredje forandring er, hvor meget mere ‘partisk’ dækningen af amerikansk politik er blevet. Danske journalister har formodentlig altid overvejende lænet sig i pro-Demokratisk/anti-Republikansk retning… min mavefornemmelse siger, at tendensen er blevet mere udpræget. I dag kan man sagtens se en dansk TV-korrespondent kaste enhver hæmning fra sig, når vedkommende skal rapportere om en demokratisk kandidats sejr, og megen dækning forsøger ikke engang at balancere vurderingerne, men lægger eksplicit til grund, at ‘vi danskere kan jo bedst lide Demokraterne’.” (Peter Kurrild-Klitgaard i Berlingske, 23. oktober 2016)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/77298/trackback

13 Comments »

 1. Jeg har ikke ord til at beskrive, hvor meget jeg afskyr de danske medier…. Jeg har fulgt den Amerikanske valgkamp i knap et år og det er det mest spændende jeg har fulgt i årevis… Og det eneste “vestlige” medier har gjort, er at skide i egen rede, og sende deres læsere over på de alternative medier… Danske medier droppede jeg for 7 år siden..

  Kommentar by ny kommentator — 25. oktober 2016 @ 03:33

 2. Man regner med en Brexit effekt, dvs Trump har mobiliseret vælgere som ikke tidligere har valgt, og som analyse institutterne aldrig når..

  Kommentar by hans01 — 25. oktober 2016 @ 04:33

 3. Valgkampen har indtil videre været en cliffhanger uden sidestykke.
  Jeg tror også at der er “mørketal” i Trumps farvør. Alene antallet af deltagere til hans vælgermøder siger noget om hans popularitet.
  Går man uden om msm og følger slaget på de “alternative” og diverse relevante twitterprofiler bliver der ikke lagt fingre i mellem.
  Det er informationskrig på højt og underholdene plan.
  Nu er Hillary direkte linket til demokraternes aktionsgruppe som allerede har kostet Robert Creamer sin stilling.

  Kommentar by Frank Hagmann — 25. oktober 2016 @ 05:44

 4. (Christian Mørk) “som selv er efterkommer af russiske indvandrere, ” (BT). Og så kan man jo tænke lidt over hvad man ved om de øvrige navne.

  I øvrigt er det altid en god ide til enhver tid at huske dem hemmelige formel også kaldet “Potters gule snit”, som er 2 + 2 = 714 : 1 .

  (Det er forbudt at forsøge at forklare formlen; deri ligger paradokset som beviser aksiomet der får verden til at dreje rund og fornuften til at gå i takt, og tankespringet til bevidstgørelsen og transformationen til den nye uvante, men glædeligt berusende tilstand kan foregå uden panik og utilsigtede bivirkninger)

  Kommentar by Balder — 25. oktober 2016 @ 06:32

 5. Jeg håber så inderligt at Trump vinder. Det ville være ren fryd overfor de partiske medier som også tog fejl med brexit. Og det bliver dejligt at se fjæset på alle ens politisk korrekte kolleger der næsten dagligt sviner Trump til. Det er ufatteligt så mange danskere der er for Hillary og ikke aner hvilken korrupt so hun er. Men ja, det er nok mest MSMs skyld.

  Kommentar by JK — 25. oktober 2016 @ 06:43

 6. 1. ny kommentator
  Enig, også her.
  Men alligevel følger jer lidt med i MSM-dumhederne, for de får mig til at trække lidt på smilebåndet.

  5. JK.
  Enig. Trump Vinder. :)
  Lögenpressen kan godt pakke sammen.!
  Ja det er ufatteligt så mange danskere der er for Hillary, En landsforræder af værste skuffe. (Benghazi forræderiet 11 Sep 2012)
  Disse dumme mennesker, husker ikke længere tilbage, end til det sidste toiletbesøg.

  Kommentar by Sindsro — 25. oktober 2016 @ 09:07

 7. Jeg håber Trump vinder. MSM’s kampagne også i CNN og andre dominerende landsdækkende tv-kanaler, har været en skamplet på demokratiet, som åbenbart overthere er blevet en by i Rusland.

  Flere af demokraternes (og dermed Hillary Clintons) spindoktor tricks er afsløret som kriminelle. Hørte i går Niels Krause-Kjær i Deadline rent ud sagt ‘domptere’ to til formålet indkaldte, Flemming Splidsboel, seniorforsker DIIS og Journalist Sebastian Gjerding, Information.

  Ikke et ord om de kriminelle ting wikileaks forleden afslørede, men et stramt styret karaktermord på wikileaks og Julian Assange – styret af en meget talende Niels Krause-Kjær (talte selv mere end ½ af tiden!).

  Flemming Splidsboel, seniorforsker DIIS, fremgik det, havde Niels Krause-Kjær tidligere haft i studiet til at bekræfte, at det var Putin, der var bagmanden.

  Det tjener journalist Sebastian Gjerding, Information, til ære, at han virkede utilpas med den tildelte rolle, men han blev professionelt tromlet af Niels Krause-Kjær.

  Sebastian Gjerding fik dog presset en bemærkning ind til sidst – før hans mikrofon blev slukket – om at Julian Assange efter hans mening havde den holdning, at wikileaks skulle offentligegøre dokumenter, der var skjult for offentligheden, uden nogen hensyn til om det ville gavne højre- eller venstrefløjen. Det var sådan set hele ideen, forstod man.

  Sebastian Gjerding kendte – i modsætning til de to andre – faktisk noget til wikileaks indhold og den måde at den opererede på. Det havde jo været interessant at høre mere om det – for ikke at nævne hvor interessant, det ville havde været at høre om de kriminelle ting Clinton har stået bag og som wikileaks har afsløret.

  Jeg ved ikke om Niels Krause-Kjærs hvidvaskning af Clintons kriminelle handlinger lykkedes for såvidt angår flertallet af seerne, men jeg tror ikke nogenlunde opmærksomme og oplyste seere røg på den limpind. Den var simpelthen for tydelig!

  Kommentar by A-mad — 25. oktober 2016 @ 09:28

 8. Den danske MSM løgnepresse er ikke én potte pis værd!

  MSM hader Donalt Trump og alt hvad han står for som pesten. De bringer dagligt massevis af opdigtede løgnehistorier og messer daglige beskidte had-artikler imod Donald Trump baseret på løgne og oversættelser fra moderskibet CNN (Clinton News Network).

  Samtidig fortier MSM totalt den kriminelle Hillary Clintons forbrydelser og nægter at bringe noget om Wikileaks og Project Veritas afsløringer af hendes og DNCs grove kriminalitet.

  De latterlige beskidte danske løgnemedier bringer også løbende såkaldte “målinger” fra CNN hvortil de råber og skriger at den kriminelle Hillary fører helst vildt og Trump er en kæmpe taber.

  Det eneste problem er bare at størstedelen af de adspurgte i de såkaldte “målinger” er registrerede demokratiske vælgere som naturligvis altid holder med sin egen kandidat.

  Men det betyder ikke noget for de ondsindede hjernedøde danske journalister på løgnemedierne. Løgnemålingerne ophøjes til sandhed og bruges flittigt i mediernes daglige politiske propagandakamp mod Donald Trump.

  De danske medier stinker ad helvede til. Journalismen er fuldstændig død. Tilbage står kun nogle MSM firmaer som har bevist sig at være de rene venstreorienterede politiske propagandamaskiner – krydret med ligegyldig underholdning og click-bait.

  Opsig alle abonnementer på løgnepressens medier: Aviser, blade, abonnementer, TV-pakker, licenser etc.

  Skab en bedre verden – Stop pengestrømmen til de beskidte MSM løgnemedier!

  Kommentar by Holger — 25. oktober 2016 @ 10:26

 9. Trods mange venner i USA jeg er i daglig kommunikation med, har jeg ingen fornemmelse af hvor valget bærer hen. Er blevet lidt mere forsigtigt optimistisk på det seneste.

  Kommentar by Moran ya Simba — 25. oktober 2016 @ 12:38

 10. http://www.zerohedge.com/news/2016-10-25/texas-rigged-first-reports-voting-machines-switching-votes-hillary-texas

  Kommentar by Sigwar — 25. oktober 2016 @ 18:49

 11. Trump vinder. Folk tør bare ikke indrømme hvad de stemmer.
  I sidste debat indrømmede Clinton, at hun vil give statsborgerskab til alle illegale immigranter. Det ender hun med at tabe valget på, og da hun har ment det hele tiden, har hun næppe aldrig haft en reel føring.

  Kommentar by Khaliffen — 25. oktober 2016 @ 20:17

 12. Tilslutter mig fuldt ud Holgers indlæg (nr.8 herover).

  Vinder Trump i USA – hvilket jeg også anser for meget sandsynligt – på trods af MBMs – beskidet tilrettelagt krig imod ham (brugen af gamle bånd og en række bestilte – 15 minutters fame kvinder).

  Vinder han ‘ på trods af at alle elitære instanser – herunder 80- 90 % af de store medier, og hele establishment – på begge sider + Wall Street, modarbejder ham med alt hvad de har, så er det intet mindre end en revolution i USA.
  Så vil DT ‘ sætte ‘Drain the Swamp’ programemt igang i Washington, og man kan jo så håbe at ‘bevægelsen med at få udskiftet ‘den elitære politiske elite’ (der typisk aldrig har haft et ‘rigtigt’ arbejde) vil brede sig til Europa.

  Vinder Trump vil komme politiske dønninger i hele den – halv/helkorrupte netværks- og lobbyisme styrede politiske vestlige verden, – det er helt sikkert.

  Kommentar by jasbg — 25. oktober 2016 @ 23:07

 13. Infowars er gode til at forklare og viderebringe dokumention om det som foregår i valgkampen. Eksempelvis i følgende video koncentreret om valgsnyd:

  https://www.youtube.com/watch?v=3Yx7y1-p0oE

  Kommentar by perhag — 27. oktober 2016 @ 02:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper