27. oktober 2016

Aslan Rasmussen om rettroende ‘hadprædikant’: “Han taler om, at frafaldne muslimer fortjener at dø.”

Jaleh Tavakoli fortæller, at to ud af tre eksmuslimer der onsdag skulle have deltaget i et arrangement på Christiansborg, meldte fra inden start af frygt for følgerne. I dag kan man så læse, at ‘AlMaghrib Institute’ har inviteret Kamal El Mekki til at tale på Professionshøjskolen Metropol. Både den gode Tavakoli og Lars Aslan Rasmussen er forarget over, at imamen har talt om dødsstraf for frafald. Fair nok, men så er problemet jo ikke en tilfældig landskægget sudaneser, men islams religiøse fundament.

Tavakoli skal roses for at stille de rigtige spørgsmål: “Hvorfor er Islamisk Trossamfund stadig et officielt godkendt trossamfund?” En historie sakset fra Berlingske – Kontroversiel prædikant skal holde oplæg på Metropol: »Det skal han simpelthen ikke have lov til«

“En omstridt muslimsk prædikant holder i weekenden oplæg på et seminar i professionshøjskolen Metropols lokaler på Nørrebro i København.

Prædikanten Kamal el Mekki skal deltage i et arrangement, der er arrangeret af det islamiske AlMaghrib Institute i Danmark, og som bl.a. Det Islamiske Trossamfunds (DIT) ungdomsorganisation Munida har reklameret for i et nu slettet opslag på Facebook.

Han er tilknyttet AlMaghrib Institute, og han er kommet med indtil flere kontroversielle udtalelser om alt fra homoseksuelle og utroskab og islamisk straf til kvinder, slaveri og frafaldne muslimer.

Socialdemokraten Lars Aslan Rasmussen tøver ikke med at kalde Kamal el Mekki for en hadprædikant…

(Kamal el Mekki, da han gæstede København i 2014; Foto: Youtube)

Den mand siger de vildeste ting. Han taler om, at frafaldne muslimer fortjener at dø. Hvad nu, hvis en af de unge til sådan et arrangement går ud og gør alvor af det? Jeg mener, han overtræder loven.” (Lars Aslan Rasmussen)

“Allah’s Apostle said, ‘The blood of a Muslim… cannot be shed except in three cases: In Qisas for murder, a married person who commits illegal sexual intercourse and the one who reverts from Islam (apostate) and leaves the Muslims.” (Sahih al-Bukhari, 9:83:17)

Oploadet Kl. 18:32 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/77375/trackback

14 Comments »

 1. Københavnske lokalpolitikere er fulde af Frank Jensens lort. De laver ikke andet, end at slikke ham i røven.

  Kommentar by Nielsen — 27. oktober 2016 @ 19:05

 2. Som ungt medlem af den islamistiske organisation Minhaj-ul-Quran tilkendegav den danske imam Naveed Baig, København, sin støtte til drab på muslimer, som ikke overholder den muslimske tro. Det fremgår af et videobånd, som Morgenavisen Jyllands-Posten er kommet i besiddelse af.

  Naveed Baig har, såvidt jeg ved, ikke taget afstand fra sine udtalelser. Han har været ansat i det offentlige i årevis. F.eks. i fængselsvæsenet og på Rigshospitalet.

  Kommentar by Hodja — 27. oktober 2016 @ 19:59

 3. Ja men hvad er der tilbage af religionen hvis man ikke i et vist omfang retter sig efter de tydelige regler. Enten har man religionsfrihed, eller har man ikke. Se hvad der sker med Kristendommen; det er en forsamling kulturradikale homoer og lesbidske fruentimmere der tegner den religion nu. De fleste mennesker (og magthaverne) lever bare med den idiotiske fejlopfattelse at religioner og især de her “monoteistiske” stræber efter noget lignende som de mener kristendommen stræber efter. Altså den kulturradikale tanke er det egentlige paradis, og det vil de andre religioner helt sikkert finde ud af, lige som de kristne gjorde det…

  Men hvad er det dog for noget sludder, Jødedom og Islam er krigeriske opskrifter (med sære forskelligheder, for at opnå dominans over alle andre, som enten skal omvende sig, dø eller leve en slavetilværelse.

  Kristendommen har også været ret ekspansiv og har vist en morderisk politik overfor primitive folk og intolerant overfor enhver anden religion. Selv i dag møder jeg Kristne som fordømmer f.eks. Buddhismen næsten mere end Islam. Og tænk hvordan de Kristne med vold og magt har udbredt denne religion som er særdeles velegnet til at kontrollere store folkemasser under en central kommando, en gud et folk en fører. Det var så de tre “monteistiske”. Hvad med alle de andre religioner? Jeg tror at de bloddryppende af slagsen er stærkt dominerende. Aztekerne, Mayaerne, etc.

  Hvor kommer dette sødsuppesyn på verden fra?

  Er det ikke fra Kristendommen?

  Martyrenes helliggørelse endnu før martyriet er indtrådt….

  Kommentar by Balder — 27. oktober 2016 @ 20:34

 4. >3 Lesbidsk :-D

  Kommentar by Nielsen — 27. oktober 2016 @ 21:04

 5. Måtte vore politikere være tvangsindlagt til at høre, forstå og efterfølgende forholde sig offentligt til dette vanvid!

  Hvad skal en SATSpulje-plan på 300 millioner kroner gøre godt for, i forhold til at modvirke muslimsk ghettodannelse og – social kontrol, når det samtid tillades, at en super ISlamist kan udbrede sine bestialske holdninger som en helt, for dem, som jo netop skulle hjælpes fri/ud af ISlammet?

  Jaleh Tavakoli har ofte, i rigtig gode og seriøse blogs, taget til orde for vanviddet, men folk på tinge har det nok med:

  1. at læse overskriften
  2. tro hvad de ønsker derudfra
  3. at kommentarspor fra “pøblen” er ulødig læsning.

  Må vore politikere på Borgen venligst, men ALVORLIGT, tage ansvar for, hvad der messes og indoktrineres for på dansk grund, i henhold til GRUNDLOVEN!!

  Kommentar by Carstens — 27. oktober 2016 @ 21:13

 6. Desværre er frafaldne muslimer nok ikke den eneste kategori, der er med i hans 5 daglige bønner.

  Kommentar by Menig 442 — 27. oktober 2016 @ 21:51

 7. Tvivl er en nådegave i kristendommen. Det synes jeg omtrent ene er nok til at prise noget sådan. Tro på det. Det er nok ikke kristendom, jeg er kun kirketjener, alt det.
  At hedninge og vantro er fortabte passer.
  Eller man kan afvise tanken. Og skråsikker nærmest muntert fortsætte sin spjættende kravlen ud af livets vej. Smukt. Men den rene illusion.
  Virkeligheden er og bliver hård.

  Det er bedst at være dansk.
  Det er nok mig.

  Kommentar by Peter Buch — 27. oktober 2016 @ 22:24

 8. Hvorfor overraskede! det står jo i koranen..

  Kommentar by hans01 — 28. oktober 2016 @ 02:30

 9. Paragraf 67 og paragraf 78 i grundloven er der kun til pynt her i Løkkeland!

  For de politikere som gerne vil se et mikrokosmos af Danmark kan jeg anbefale en tur med S-toget fra Ny Ellebjerg til Nørrebro i tidsintervallet 10-15. Indvandrerne skal lige vågne for de tager toget til bistandskontoret, men så er en tocifret procentsats af de rejsende også som trådt ud af junglen i Calais.

  Kommentar by Sigwar — 28. oktober 2016 @ 06:18

 10. http://www.kristeligt-dagblad.dk/kultur/til-h%C3%B8reb%C3%B8fferne-tvivleren-b%C3%B8r-l%C3%A6se-kierkegaard
  Om det er noget for Balders martrede sjæl tvivler selv jeg på.

  Kommentar by Peter Buch — 28. oktober 2016 @ 06:18

 11. Det offentlige stiller mødefaciliteter til rådighed for hadprædikanter, IS-sympatisører og mulige terrorister.

  Kommentar by Niels P. — 28. oktober 2016 @ 09:37

 12. Faktisk har hadprædikanten ret. I hvert fald hvis man skal tage Islam blot en lille smule alvorligt. De hellige muslimske skrifter siger klart “hvem der ændrer sin muslimske religion Grib ham og slå ham ihjel”.

  Hadprædikanten er altså ikke en der har misforstået Islam eller fordrejer Islam, han følger blot Islam som profeten ønskede det.

  Kommentar by John — 28. oktober 2016 @ 13:52

 13. 12 John ;

  Ja netop,
  og når vore politikere ikke vil konfrontere sig med KOranen (muslimernes tro/lov/kultur-diktator), bør de i det mindste møde op til arrangementer som her, der klart fortæller hvad I-Slams helvede vil betyde for den danske befolkning, i løbet af meget får år!

  Men mon der over hovedet var en politiker til stede?

  Kommentar by Carstens — 28. oktober 2016 @ 20:36

 14. Det er udelukkende fordi denne imam holder sine belæringer på engelsk at han er kommet i søgelyset for at beskrive reglerne. De 4 sunni-lovskoler og sjiitterne er helt enige i de frembragte sager den engelsktalende imam har udtalt sig om.

  De arabisktalende imamers belæringer oversættes sjældent til dansk, men det blev gjort i et TV2-program, hvor Abu Bilals undervisning blev oversat til dansk:

  – Den, der frafalder sig religion, altså en frafalden, han skal slås ihjel. Eller en fornægtelse. En der fornægter fasten eller ikke tror på fasten. Hans dom er, at han er vantro. Hvis han er stædig og ikke vil faste, så bliver han dræbt.

  I stedet for at tage konsekvensen af islamisk lovs indhold vil politikerne knægte ytringsfriheden for dem som objektivt fortæller om koranbefalingerne og de uforanderlige love enhver troende har pligt til at adlyde. Virklighedsfornægtelsen bliver efterhånden så absurd at koranversene stadig tilladt at citere kommer til at stå alene med risiko for at de troende tager dem så alvorligt at de tager håndhævelsen i egen hånd og begynder på afskæringer af hænder, fødder og hoveder.

  Kommentar by perhag — 28. oktober 2016 @ 21:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper