29. oktober 2016

Balvig begrunder, Pind propaganderer, Ladekarl lyver: Flere trusler, voldtægter, mere voldskriminalitet

Der er mange måder at måle kriminalitetsniveauets udvikling på, og Balviganerne på Kriminologisk Institut vælger at lægge vægt – ikke på antallet af anmeldelser, sigtelser eller domme, men følelsen af ‘udsathed’. Justitsministeriet har netop udgivet seneste rapport, der blev lanceret af Justitsminister Søren Pind under underskriften ‘2015 blev endnu et år med rekordlav kriminalitet’. Røde Kors-direktør Anders Ladekarl var begejstret – myten var gendrevet – indvandring skaber ikke mere kriminalitet. Gad vide om han selv tror på det.

“Hver syvende dansker blev i 2015 udsat for kriminalitet, viser den nye offerundersøgelse. Dermed fastholdes den historisk lave kriminalitet i 2015 fra 2014-undersøgelsen, og det glæder justitsminister Søren Pind.” (Regeringen.dk)

“Dejligt med positive nyheder. De seneste år er kriminaliteten i DK bare raslet ned. Det til trods for, at mange havde spået, at flere flygtninge ville føre til mere kriminalitet. Det er åbenbart ikke sket. Kan vi så ikke få aflivet den myte. Tak.” (Anders Ladekarl)

(Regeringen.dk, 27. oktober 2016 – Anders Ladekarl på Facebook, 27. oktober 2016)

Kriminalitet er en lidt for bred en pensel rent statistisk, og et numerisk fald, siger meget lidt om trygheden, hvis det eksempelvis dækker over færre cykeltyverier og mere umotiveret gadevold. Kort sagt: Balvig begrunder, Pind propaganderer, Ladekarl lyver. Kasper Støvring gendriver postulaterne på Berlingske – Stigning i grov kriminalitet under den borgerlige regering.

“Regeringen støtter sig til den såkaldte ‘Offerrapport’. Den kan give et godt indblik på visse områder, men kan også være misvisende. Bl.a. fordi man så at sige tæller, hvor mange, der oplever kriminalitet. Der er et fald i tyveri, og det er rigtig mange enkelttilfælde. Omvendt er der relativ få oplevede tilfælde af vold og grov kriminalitet, som jeg taler om i dette indlæg. Slår man dem sammen med de mange oplevede tilfælde af tyveri, får man samlet et markant fald. Men det er vildledende, og endnu vigtigere: Det er netop oplevelser, man registrerer i rapporten, og det er der mange problemer med, som offerrapporten selv angiver, fx med svarvillighed. Man ønsker ikke at udlevere sig selv i en spørgeundersøgelse.” (Kasper Støvring, 28. oktober 2016)

(Balvig, Kyvsgaard og Pedersen: Offerundersøgelserne 2005-2015, 2016, 164 s.)

Herunder fire hurtige udtræk fra Statistikbanken (Danmarks Statistik). Jeg valgte 10 års udvikling indenfor ‘Trusler’, ‘Voldtægter mv.’ (det Pind kalder ‘tvangssamlejer’), ‘Vold og lignende mod offentlig myndighed’ og ‘Voldsforbrydelser i alt’. Ikke resultater fra et spørgeskema om følelsen af ‘udsathed’ filtreret af kriminologer, men den konkrete udvikling i antallet af anmeldelser. Her vil også være mørketal, særligt indenfor straffelovsovertrædelser som politiet ikke mere efterforsker. Cykeltyverier.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/77427/trackback

33 Comments »

 1. Ikke kun 90% af nyhedsmedierne lyver om de fremmedes hærgen. Politikere med godhedsindustrien – humanisters faste tag i tøjlen, gør det også. Men er det egentlig noget nyt?

  Kommentar by Nielsen — 29. oktober 2016 @ 02:41

 2. Nu da det er så postmoderne på den politiske korrekte menneskefjolske….øh, venstrefløj, at trække tråde tilbage til 30erne og 40erne og føle en vis lighed med tiden her og nu, jamen, så vil jeg mindes min gamle historielære, som belærte os om, at hitler var en god maler, men ikke blev optaget på kunstakademiet i Østrig, hvilket ville have været godt for alle jøderne og resten af verden, hvis de bare havde optaget ham, så havde han nok kun syslet med pensler og maling.
  Det samme kan siges om sørgelige Blind…øh, søren pind, hvis bare alle pladeselskaber havde givet ham en kontrakt, så den Asteriske troubadur kunne plage…øh, behage os med sin sølle tudestemme, jamen, så havde vi været dejlig fri for hans uværdige islamiske underkastelses propaganda, fordi han er en bange lille mandslinge, som burde have sin karriere i falske toner tuderi branchen…øh, fantastiske tolerance troubadur branchen.
  Det kan virke bekymrende når landets selvudnævnte shariaiff ukontrolleret udbryder i tudesang ved enhver mulig lejlighed, her kan nævnes hans noget besynderlige afbud på en rejse som underudviklingsmedister i 2011, for at komme hjem til Danmark for at stor tude..øh, stor troubadur udgyde sin sorg ved Pølletikkens Thøffel Seidenforfandens mindehøjtidelighed, jamen, han er da RadiGAL.
  Og hvor er sjovnalisterne henne, når landets shariaiff sådan gobbels manipulere med misvisende materiale, kreeret af den til alle tider kriminelle løgner Balladevillig…øh, balleløg….øh, balvag…….ballerøv….ballevåd…balvrag…….aha, balvig
  Desuden er vi tjent med en halv måne…øh, rød lejesvend som anders LavIQkarl på posten som ansvarlig for røde kors i røven en katastrofal rød politisk korrekt løgner organisation.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 29. oktober 2016 @ 04:26

 3. Flemming Balvig, jeg havde næsten glemt den røde misinformatør. Der trænger til en udrensning/pensionering rundt omkring..

  Kommentar by hans01 — 29. oktober 2016 @ 04:39

 4. >2 li
  yup; vatpinden ER radikal helt ind i hans bilderberghjerne. Hvor langt den så rækker?

  Kommentar by Nielsen — 29. oktober 2016 @ 05:44

 5. Som Winston Churchill sagde: den eneste statistik du kan tro på er den du selv har manipuleret”

  Kommentar by Revseren — 29. oktober 2016 @ 07:01

 6. Vi lever i sandhed i den postfaktuelle tid. Man kunne sikkert også udlede at kontrasten til at de indfødte danske har så lav andel i kriminalitetsstatestikken, står i skærende kontrast til de indvasive arters andel.

  Kommentar by Frafalden moderat — 29. oktober 2016 @ 07:30

 7. 2 Digter
  Altid en fornøjelse at læse dine kommentarer! 😄

  Kommentar by JK — 29. oktober 2016 @ 08:08

 8. Kasper Støvring skriver helt nederst i sin Blogs tekst bl.a.:
  ..kriminalitet handler om normbrud og asocial adfærd, ikke om islam.
  Det er ufatteligt hvad den frelste flok kan bilde sig selv ind! Det er ikke hjernemasse der presser på øverst oppe.

  Kommentar by Birger Jensen — 29. oktober 2016 @ 08:32

 9. Ja, der er sørme fantastisk, at kriminaliteten iflg. statistikken falder, når Politiet ikke vil tage imod anmeldelser.
  Vi bliver fyldt med løgn, latin, udeladelser, fordrejninger, vildledninger og direkte misinformationer.
  Satans til løgnepresse og svigefulde politikere.

  Kommentar by Holger Madsen — 29. oktober 2016 @ 09:11

 10. Det gik da hurtigt med at få kriminaliteten til at falde. Det er kun nogle uger siden kriminaliteten steg så voldsomt, at politiet ikke havde tid til grænsekontrol:

  http://www.uriasposten.net/archives/76542

  Jeg beder om undskyldning for, at jeg føler mig lidt rundforvirret.

  Nå, men digter li er altid et lyspunkt, sender et fingerkys!

  Kommentar by monse — 29. oktober 2016 @ 09:12

 11. http://www.b.dk/nationalt/soen-taesket-ingen-hjaelp-fra-politi-da-voldsmaend-vendte-tilbage

  Se sådan er virkeligheden hver dag i DK.

  De lyver og bedrager dagen lang og de gør det bevidst med vilje og med fuldt overlæg.

  I en anden tidsalder og samfundform i DK, havde befolkningen for længst gjort oprør og draget dem til ansvar og straffet landsforræderne, som i dag sværmer rundt på de vigstigste områder og i alle afkroge af samfundet – helt uden at nogen gør noget ved det – Morale: Hele samfundet er baseret på en stor løgn og korruption og man vil have det sådan – Pligt og ansvar er ikke eksisterende i DK – kun hvis du er på den forkerte side af magteliten på alle planer, er de der som en mis – så skal de nok finde ud af at ramme dig på en eller anden måde – man har jo alle medierne i sin hule hånd.

  Danmark er lige til at lukke op og skide i.

  PS. De 4 “teenagere” som overfalder benævnes kun sådan – intet om hvem de er, selv om alle her ved hvem der er tale om og dem der oplevede det (offer, far og skolen m.fl.) også godt ved det.

  Som der står i artiklen: De fire teenagere og en række tilskuere stod grinende tilbage og morede sig over episoden. Det fremgår af en video, som Berlingske har set, og som angiveligt er optaget af en af tilskuerne.

  Se her citronernes begrundelser:
  http://www.b.dk/nationalt/koebenhavns-politi-forklarer-prioritering-med-ressourcemangel

  Alle er så fulde af løgn – alle!

  Kommentar by Black Watch — 29. oktober 2016 @ 09:35

 12. En branche der får over 4 milliarder i støtte, og så skal man læne sig op af nogle få dygtige bloggere, og nogle få alternative medier. Skammeligt og bedrøveligt, da jeg desværre tror at misinformationen fra MSM og den politiske elite virker på store dele af en autoritetstro befolkning.

  Kommentar by Geert — 29. oktober 2016 @ 09:57

 13. Løgn er blevet mainstream.
  Regimet med dets misinformatører(MSM), burger løgn for at overleve.
  Vi lever I en tid hvor politiken er blevet for svær for vores selvfede levebrødspolitikere, så de må lyve, så de måske kan side en periode mere.
  Er den etniske danske befolkning virkelig ikke mere værd?
  P.

  Kommentar by Piotr — 29. oktober 2016 @ 10:33

 14. http://nordjyske.dk/nyheder/tre-udlaendinge-gemte-sig-i-vaerktoejskasse/82b4ad44-0b22-4fe1-aafe-027cba8d4d82/43/1560

  Kommentar by k.m — 29. oktober 2016 @ 10:34

 15. http://nordjyske.dk/nyheder/boelge-af-indbrud-i-varebiler/c51e3151-e3c8-41b7-a55d-7cd19f546f0e/43/1560

  Kommentar by k.m — 29. oktober 2016 @ 10:36

 16. Et par minuters søgen i Danmarks Statistik viser, at korrelationen mellem muhamedanere og voldtægt er meget stærkere end mellem CO2 og global opvarmning.
  Så meget for MSM. Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Mon ikke statsmagten snart lukker offentlighedens adgang til DS statistikkerne?

  Kommentar by Bastardo — 29. oktober 2016 @ 11:09

 17. Er det ikke Luderkarlen der kommer for at tigge penge næste søndag ?

  Kommentar by kent — 29. oktober 2016 @ 11:41

 18. Søren Pind er simpelthen en skændsel.

  Ufatteligt, at han er landets Justitsminister.

  Kommentar by Bror Lerbror — 29. oktober 2016 @ 13:10

 19. Når en løgn gentages ofte nok bliver det . . . politik !

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 29. oktober 2016 @ 13:34

 20. Sådan kan Løkke spare en masse penge:

  1) Luk Institut for Menneskerettigheder.

  2) Luk DR.

  3) Fjern al øvrig mediestøtte.

  4) Afskaf al U-landshjælp.

  5) Opsig konventionerne og indfør totalt flygtningestop.

  6) Afskaf ret til familiesammenføring for flygtninge og familiesammenførte.

  7) Udvis udlændinge livsvarigt ved enhver domfældelse.

  Vupti – så er der penge nok i budgettet!

  Kommentar by Sigwar — 29. oktober 2016 @ 14:13

 21. http://www.fyens.dk/odense/Truet-til-at-haeve-penge-27-aarig-lovet-taesk-paa-Mageloes/artikel/3093396
  “På Mageløs blev en 27-årig mand opsøgt af en noget yngre mand, der truede den 27-årige til at hæve penge, da han ellers ville få tæsk, fortæller vagtchef Lars Thede.

  – Gerningsmanden beskrives som en somalisk udseende mand på 18-19 år, spinkel, 175-180 centimeter høj og med kort, sort hår. Han fik hjælp af en person i en ældre, grå Kia stationcar.”

  Kommentar by k.m. — 29. oktober 2016 @ 14:17

 22. Mon Anders Ladekarl tør stå frem på TV hvis han bliver truet med tæsk af en somalier ? NEJ men han pisser på alle dem det virkelig går ud over

  Kommentar by k.m. — 29. oktober 2016 @ 14:20

 23. God gendrivelse og helt korrekt. Derfor kan det undre meget at Støvring pludselig bliver faktaresistent til sidst omkring indvandringen. 30% af de unge indvandrer- og efterkommer-mænd dømmes på et enkelt år for kriminalitet. Og han har selv kundgjordt hvor mange gange højere det reelle tal er. Alle mænd har været unge på et tidspunkt. Så kvinderne skal være fuldstændig lovlydige hvis bare en snæver majoritet af muslimer skal være det.

  Kommentar by Phil — 29. oktober 2016 @ 14:25

 24. Så er der bonus udbetaling til alle de uduelige DJØFFer ansat i det offentlige selvom det er bundulovligt ifølge deres overenskomst og misligholdelse af statens budgetter der konstant er i minus, korrekt indlæg af Sigwar og flere områder kunne fratages støtte med det formål at lette udgifterne for de hårdt plagede skatteydere i Danmark, det er rystende at Venstre leder Danmark, de er ikke i stand til at føre borgerlig politik, der mangler statsmænd i Dansk politik, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 29. oktober 2016 @ 14:52

 25. http://www.fyens.dk/odense/Koerte-ind-i-lygtepaele-Blodig-gerningsmand-flygtede-til-Boegeparken/artikel/3093388

  Gerningsmændene blev senere løsladt…selvfølgelig!!!!

  Kommentar by Black Watch — 29. oktober 2016 @ 15:38

 26. Og så er der denne:

  http://www.bt.dk/danmark/politiet-skjuler-titusindvis-af-politianmeldelser

  AV!

  Kommentar by Jacques d´Biann — 29. oktober 2016 @ 19:16

 27. Det piner mig faktisk, at jeg skal være ‘internet troll’en’ der råber: Kejseren har ikke noget tøj på!

  Det har vanvid kan kun afvikles fordi støttepartierne svigter massivt.

  Er Søren Pind kaldt i samråd om dette her STÆRKT skadelige svindelnummer? (formentlig nej)

  Bliver Søren Pind kaldt i samråd for sine små unoder, den aktuelt blogomtalte inklusive? (i alt for ringe omfang)

  Er Søren Pind blevet tvunget til at tilbagekalde den publicerede undersøgelse, fordi den er mangelfuld eller kan bringe læseren i en vildfarelse om fakta? (det bliver han næppe…)

  Desto længere Vatpinden får lov til at lege med tændstikker og svinge i lysekronen, desto større er chancerne for at det her ender i en katastrofe. Den mand skal fjernes fra enhver politisk magtposition ASAP!

  Kommentar by Polka Charlie — 29. oktober 2016 @ 19:31

 28. Britta Kyvsgaard, hende havde jeg da også lykkeligt glemt. Øv, nu kom hun op på lystavlen igen.

  Der er ingen som kriminologer (hvortil jeg regner Søren Pind, der faktisk har været ekstern lektor på jurastudiet hos KU), der er i stand til at nedtale forbrydelserne. De tæller blot de manglende indberetninger af cykeltyverier med, så er den hjemme!

  Tænk, kalder Pind virkelig voldtægt for ‘tvangssamlejer’? I så fald er han endnu mere dement, end jeg tidligere mistænkte ham for at være.

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. oktober 2016 @ 04:55

 29. Pind og MSM er intet andet end beskidte løgnere og bedragere. Der er ingen grænser for hvilke indlysende løgne de vil bruge i deres patetiske globalist propaganda.

  Kommentar by Bent — 30. oktober 2016 @ 10:21

 30. Nudge, nudge, you know what I mean? Bemærkningen:”Han er tidligere straffet” sætter tankerne i gang – mod at han er hærdet narko-kriminel eller (vold(tægt)s)forbryder af værste skuffe – selvom der faktisk bare er tale om at køre 1/10 over hastighedsgrænsen. Når man en gang imellem redigerer Wikipedia véd man, at der både kræves relevans OG frem for alt præcision i det, der skrives. I denne artikel – med overskrift – mangler der præcision – at begå (masse)mord, grov vold(tægt) kan bestemt ikke sidestilles med at køre 1/10 for stærkt. Her er endnu en gang – igen,igen,igen – en artikel fra MSM, som ene og alene er skabt for at tildække, sløre, ikke afdække, afsløre noget vigtigt.

  Kommentar by barfbag — 30. oktober 2016 @ 10:47

 31. Søren Pind er ikke spor dement. Han er en samvittighedsløs opportunist hvis egen pengepung og status er det eneste der interesserer ham for alvor.

  Jeg ville fortrække en rumænsk løsning for den her slags svære tilfælde af landsskadelig forbryderisk egoisme.

  Kommentar by Balder — 30. oktober 2016 @ 11:13

 32. Hvis man har en lille indsigt fra rigets politigårde, vil man vide, at der storsvindles med registreringerne. De journalnumre der er fokus på, overvåges af ledere, som det var en flyradar i Kastrup.
  Eks indbrud, som direktørerne blev lønnet efter for år tilbage. De skulle nedbringes med to procent pr år, målt på det sidste tre år. Mange indbrudsforsøg blev i stedet registreret som: hussfredskrænkelse, mistænkeligt forhold, hærværk mv. Derved var det en smal sag at justere tallet ned endda i sådan en grad, at tallene blev vist stolt frem i tv.
  Året efter var det så sager om narko. Der var pludseligt ret urealistiske forventninger til mange sager. Den klarede man også med manipulation. Når man eks sigtede en borger, som både havde hash og kokain på sig, så oprettede man to sager, hvor man før hen skrev en sag, hvor begge stoftyper indgik. For sigtede og dommen var der ingen forskel, men betjenten brugte ca 15 min ekstra på at oprette en ekstra sag.
  På færdselsområdet var manipulationen vulgær. Der sad færdselsbetjente og oprettede over 500 enkeltsager på en chauffør, som havde overtrådt loven over 500 gange jf kørebog. Før hen genererede man én sag og skrev antallet af overtrædelser ind, denne gang brugte to mand tre hele dage på at oprette over 500 enkeltsager, registrering, printe og pakke sagen. (En sag består af anmeldesesrapport, afhøringsrapport med sigtelse som min.) Igen gør det ingen forskel for selve sagen, da sigtede får samme straf. Det er kun et spørgsmål om at servicere politidirektørens måltal.

  Kommentar by Revseren — 30. oktober 2016 @ 11:52

 33. I øvrigt en fremragende artikel her Kim. Den illustrerer til fulde den manipulation befolkningen udsættes for. Tak.

  Kommentar by Revseren — 30. oktober 2016 @ 11:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper