29. oktober 2016

USA: Hjemløs sort Trump-sympatisør angrebet, da hun ville beskytte hans Walk of fame-stjerne

Det vælter frem med historier fra USA, der kunne afbalancere mediedækningen af den amerikanske valgkamp i de danske medier. Trump har som andre tv-personer en stjerne på Hollywoods berømte Walk of fame. Stjernen er flere gange forsøgt ødelagt, med hagekors-graffiti og alskens former for gråzone-aktivisme. Onsdag gik en mand så hele vejen: Smadrede stjernen med en lægtehammer og en økse.

Den blev hurtigt genskabt, men det tager tid for cementen at tørre, og her starter det interessante. En sort hjemløs kvinde, der i afmagt over Obama, og manglende tiltro på Hillary, beslutter sig for at beskytte stjernen med Pro-Trump-budskaber.

Hvis det var et iscenesat stunt, så gik Hillary-tilhængere lige i fælden. Det flyder med skældsord, hun omringes, får rykket sit Trump-materiale i stykker og ender til sidst på jorden ved siden af hendes rustne trækvogn. Alt dokumenteret af Trump-basherne selv.

“Mirrored from the original source, ‘Koali Fikator,’ who added the description: ‘After Bullying Everyone, Trump Supporter gets what she’s been asking for… A Beatdown from a Latina‘” (Youtube, 28. oktober 2016)

“I am not the person ripping off her signs, nor do I know who that is. … I understand you might be angry at this, but gear your anger towards the right person. I’m a peaceful person, has always been, and will always be. Once the police arrived, the video was showed and they realized she threw herself on the ground, and did not press charges against that person for ripping her signs up.” (Koali Fikator bortforklarer, 27. oktober 2016)

Oploadet Kl. 10:35 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/77444/trackback

11 Comments »

 1. Genåbning af Clintons mail-sag af FBI kan være det, der sikrer Trump sejren
  http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/amerikansk-valg-2016/faa-dage-til-valget-nu-bliver-clinton-igen-efterforsket-af-fbi/6374211

  Bemærk hvor langt nede på EBs forside artiklen er. Og sammenlign med Trump-artikler hvor han har sagt et eller andet, som havner lige på forsiden.

  Kommentar by JK — 29. oktober 2016 @ 10:43

 2. Pelle Dragsted har også åndsfæller i USA.

  Kommentar by k.m — 29. oktober 2016 @ 10:52

 3. https://www.welt.de/politik/ausland/article159129763/Griechische-Inseln-angeblich-fuer-EU-Beamte-zu-gefaehrlich.html

  EU embedsmænd m/k frygter for deres sikkerhed. De tør ikke rejse til øer i det Ægæiske Hav, hvor flygtningesituationen har ført til “yderst ustabil” situation, som der står i Welt artiklen.
  Grækenland sender ikke mange flygtninge til Tyrkiet, som eller lå i en tidligere aftale mellem EU og Tyrkiet. Flere kontorer på Lesbos er stukket i brand.

  Die Zahl der neu ankommenden Flüchtlinge auf den griechischen Inseln ist stark gestiegen. Das teilte der griechische Flüchtlingskrisenstab mit. In den letzten vier Tagen kamen mehr als 600 Flüchtlinge an.

  Antallet af flygtninge til de Græske øer er stærk stigende.

  Lars Løkke Rasmussen, Søren Pind og godhedsindustrien med Anders Ladekarl har meget på samvittigheden. Den krise vi står over for bliver langt værre end det vi så i slutningen af 30’erne.

  Danmark går mod en krise der kan vare generationer, og ikke kun fem år med mørklægningsgardiner.

  Kommentar by k.m. — 29. oktober 2016 @ 12:34

 4. Det er helt i tråd med ‘de udskud’, som de selv kaldte dem, som Clintons spindoctor Podesta samlede og kørte rundt til Trump vælgermøder, hvor de skulle råbe i vrede mod Trumps tilhængere og overfalde dem med køller, hvis de kunne slå sig igennem politibeskyttelsen af vælgermødet. De angreb også de delegerede til det Republikanske convent, hvor Trump blev valgt som præsidentkandidat.

  Der er i de seneste dage kommet så meget belastende for Clinton på wikileaks at Hillary Clinton er i store vanskeligheder også fordi FBI har genoptaget sagen om hendes emails fordi de har fundet nyt belastende, der er nødt til at efterforske. FBI vil tydeligvis ikke, når sandheden engang kommer frem, stå alene med aben, som dem der tilgageholdt oplysninger for at Hillary Clinton kunne blive valg til præsident?:-)

  Hvis det ikke er nok, kommer der om få timer ifølge Julian Assange en wikileak, der kan få Hillary Clinton dømt!

  Se omtalen her
  https://www.youtube.com/watch?v=tqPxUbOwAw4&feature=youtu.be

  Kommentar by A-mad — 29. oktober 2016 @ 13:00

 5. Voldsvenstreorienterede ved man hvor man har

  Kommentar by For_Mangfoldighed — 29. oktober 2016 @ 13:32

 6. http://www.helsingordagblad.dk/2016/10/29/helsingoer-politiker-knokler-for-clinton/

  “Hvorfor skal en radikal byrådspolitiker fra Helsingør i lille Danmark overhovedet tage til store USA for at blande sig i amerikanernes valg?

  – Jamen, fordi dette valg er for vigtigt til, at vi kun kan overlade det til amerikanerne. Det her valg har stor betydning for hele verden og kan få globale konsekvenser. Når der sker voldsomme ting i USA, så mærker vi det også i Danmark… Der er store valg i gang for øjeblikket. Brexit i England gik den forkerte vej, nu har vi valget i USA, og senere kommer næste års præsidentvalg i Frankrig, konstaterer Holm Donatzky.”

  De Radikale har virkelig travlt med at skubbe Danmark ned i den globale muddergrøft, hvor ingen kan sige de hører hjemme nogen steder. Donatzky hader Trump, som han hader at englændere stemte sig ud af EU, og hans storhedsvanvid rækker også til at ville blande sig i det franske præsidentvalg.

  Kommentar by k.m. — 29. oktober 2016 @ 14:09

 7. Igen er det en neger, der er offer. Kan der forventes demonstrationer og gadekampe?

  Kommentar by Menig 442 — 29. oktober 2016 @ 14:42

 8. Venstreorienterede er godt nok nogle syge, ondskabsfulde svin.

  Kommentar by Phil — 29. oktober 2016 @ 15:16

 9. @ 8.

  En meget præcis analyse med tilhørende konklusion. Socialismen er den mest perverse tro kun overgået af islamismen, men socialisterne har våben fremstillet i vesten, hvorfor de altid har været langt mere morderiske end stenalderreligionen. Nu har lav-iq’erne fra Vesten slået sig sammen med dem fra menap, og den her gang skal de nok få sendt os alle tilbage til før stenalderen.

  Kommentar by Svend — 29. oktober 2016 @ 16:46

 10. Paul Joseph Watson behandler på glimrende vis sagen i sin seneste video: https://www.youtube.com/watch?v=cJV41gS2c8M

  Er 100 % enig med PJW !

  Kommentar by Bent — 30. oktober 2016 @ 10:15

 11. Gud hvor jeg afskyr venstrefløjen.. Jeg græd bogstaveligt da jeg så videon… Ethvert menneske med den mindste smule anstændighed.. ville have forsvaret denne kvinde.. også selv om de var politisk uenige med hendes “happening”.. FØJ FOR SATAN… Hillarys PAK er helt på niveau med Hitlers SA…

  Kommentar by ny kommentator — 30. oktober 2016 @ 19:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper