6. september 2009

‘Anti-fascist campaigners’ skrev Daily mail

Da SIAD i sidste uge demonstrerede mod den kommende moské, bestod moddemonstrationen hovedsageligt af semi-militante venstreradikale, segmentet der kalder sig ‘antiracister’ og ‘antifascister’. England er længere fremme i islamiseringsprocessen, og da English Defence League igår demonstrerede i multikulturelle Birmingham, gik det helt galt.

Daily Mail kalder moddemonstranterne for “anti-fascist campaigners”, men ord er taknemmelige.

(Birmingham, 5. september 2009)

Fra Daily Mail – Police arrest 30 after violent street clashes between anti-fascists and right-wing ‘English Defence League’ protesters in Birmingham.

More than 30 people were arrested in Birmingham city centre yesterday when anti-fascist campaigners fought with supporters of a rally against Islamic fundamentalism by The English Defence League (EDL).

As shoppers looked on, gangs of men and youths hurled bottles at one another and pelted riot police with bricks in the New Street area of the city, close to the main train station…

Publishing details of the protest plans on its website, the English Defence League had urged supporters to avoid being drawn into violent clashes.

Publishing details of the protest plans on its website, the English Defence League had urged supporters to avoid being drawn into violent clashes.

It said: ‘We would like to state that anyone who wishes to cause trouble, or use this demonstration to voice any other issues other than Islamic fundamentalists, radical Islam and Sharia will be turned away.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/7746/trackback

21 Comments »

 1. Når medierne konsekvent bruger udtrykket “antifascists,” implicerer de, de mener, at “right wing protesters” er fascister.

  Revolutionære socialister, også kaldet kommunister, nyder støtte fra fanatiske ungdomsbander, når der skal laves optøjer. Disse er dog næppe af socialistisk orientering. De egentligt betydningsfulde aktivister er at finde andre steder. Det er kommet frem via Junikredsen, at en ansat hos HK, en LO-afdeling, er bagmand i den revolutionært socialistiske undergrund:

  “Ole Sønderby Petersens person bekræfter nemlig endnu en gang dele af dansk fagbevægelses tætte parløb med det voldsautonome miljø: Han er også journalistisk IT-konsulent (og tidligere web-redaktør) for fagforbundet HK.”
  http://junikredsen.wordpress.com/

  Kommentar by Anonymmm — 6. september 2009 @ 16:34

 2. Link til diverse videoer må hellere sættes her også, og ikke kun kunne ses under buspassageren i en anden tråd:
  http://www.englishdefenceleague.org/uaf-spark-near-race-riots-in-birmingham-080809.html
  -videoer med forskel i vinkling og klipning

  Kommentar by Peter Buch — 6. september 2009 @ 16:35

 3. …og som sædvanligt oversætter DR tekst-tv det til mystiske “unge”.

  Man brækker sig.

  Henrik

  Kommentar by Henrik — 6. september 2009 @ 16:38

 4. Det er jo det samme billede i hele EUSSR. Voldspsykopaterne fra islam og venstrefløjen, får lov til at angribe ganske almindelige borgere som på demokratisk og lovlig vis demonstrere. Og hvad gør dhimmi ordensmagten, de lader voldsfacisterne være, og anholder deres egne landsmænd. Lad os få betjentene ud, og vores soldater hjem i vores egne gader, så kan vi få den beskyttelse som vi betaler for i dyre domme.

  Kommentar by Fritz — 6. september 2009 @ 17:38

 5. Fritz
  4

  De anholdte ser nu på billederne ud til ikke at være fra The English Defence League (EDL) efter min bedømmelse.

  Kommentar by Peter Buch — 6. september 2009 @ 18:01

 6. I multikultiernes selvforståelse har de sandheden på deres side – og alle der ikke er enige med dem er i deres definition asociale og derfor fredløse – folkefjender, afvigere(islamofobe). Det vi ser gadens parlament i aktion også nærmere kaldet rød terror.

  Disse “hændelser” som der er set masser af her i landet viser med al ønskelig tydelighed, at aktualiteten med hensyn til opgøret med venstrefløjen og dens voldforherligelse og voldsparathed er stærkt påkrævet.

  Men det også utroligt i hvor høj grad dobbeltmoralen og hykleriet trives på venstrefløjen. Forhenværende DKP-formand kommunisten Oleg Sohn kan være gruppeformand i SF uden problemer. Anne Grethe Holmsgård – VSer – slår sine folder samme sted.

  I venstrefløjens propagandasender DR dyrker man stadig “kuppet” i Chile i 1973 og glemmer belejliget de politiske venners ( i Kina, i Sovjet, på Cuba, PLO, Iran, osv. osv..)terror. Samme steds hylder og undskylder man Hugo Chavez´ snigende kommunistiske styre og angriber højrefløjern når den bruger venstrefløjens metoder.

  Enhedslisten opstiller en tildækket kvinde og kalder det frihed….

  Glem ikke at venstrefløjens mål er proletariatets diktatur.

  Kommentar by Limewoody — 6. september 2009 @ 18:26

 7. 6.Limewoody

  Proletariatets diktatur anno 21. årh. i Danmark = muslimers diktatur-

  hvem ellers er proletarerne i dag ?

  Det der kommer ud af den historie bliver, at de veluddannede danere pakker sammen og rejser væk som nogle af de første.

  Dernæst rejser de der stadig har alderen med sig til at starte i et andet land.

  Tilbage bliver de danere som ikke kan rejse væk og så alle de berigere som plejer at blive forsørget af danerne.

  Nå, men det kan jo også være at den nærmeste fremtid, som Enzensberger og Ulfkotte har skitseret i deres bøger, bliver til virkelighed inden folk når at få pakket sammen til udvandring.

  Kommentar by Vivi Andersen — 6. september 2009 @ 19:03

 8. DR og Politiken kaldte Den Engelske Forsvarsliga for ‘ultrahøjreorienterede’, selv om de britiske medier faktisk var langt mere forsigtige i deres sporgbrug. På gruppens hjemmeside står der masser af afstandstagen til alt muligt mellem himmel og jord, oven i købet inklusivt ‘islamophobia’.

  England: anti-islamisk demonstration i Birmingham angrebet af rødfascister og indvandrere

  Kommentar by Balder — 6. september 2009 @ 19:38

 9. “anti-fascist campaigners fought with supporters of a rally against Islamic fundamentalism…”

  Hvorfor har anti-fascister noget imod at mennesker viser modstand mod religiøs fanatisme? Det forstår jeg ikke.

  Kommentar by Janne — 6. september 2009 @ 20:57

 10. De røde og de radigale masseindvandringstilhængere har brug for nye vælgere, og det skal de mange økonomiske bekvemmelighedsflygtninge og de såkaldte gæstearbejdere anvendes til.

  Kommentar by Poul — 6. september 2009 @ 21:14

 11. Det er i øvrigt på enhver måde indsatsen værd at forstå fascismen.

  Det plejer venstrefløjen af gode grunde ikke at gøre – hvis de virkelig fik styr på deres begreber, ville de ikke rende rundt og overfalde påståede fascister, men i stedet blive hjemme og tæve sig selv :)

  Men jeg har fundet en væsentlig forskel på fascisme og socialisme:

  I socialismen er den private ejendomsret til produktionsmidlerne åbent overført til Staten, mens den stadig eksisterer nominelt i fascismen – her er det bare den reelle kontrol, der er overdraget til Staten. Dermed er fascismen en tand mere bedragerisk, mens socialismen er mere åbenlyst tåbelig.

  Kapitalismen er i øvrigt det system, der mest effektivt fordeler kontrollen med produktionsmidlerne til de mennesker, der har interesse i det. Tilmed er ansvaret solidt placeret hos fabrikanterne – på alle måder et godt system.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 6. september 2009 @ 22:40

 12. 7-> Vivi Andersen..

  Jeg tror, at det “proletariatets diktatur” lister sig frem ligeså stille i form af rygeforbud, fedmeforbud, grønne påbud, racismeforbud (der kun gælder visse grupper og ikke altid “race”) , beskyttelse af politisk udnævnte ofre (efter devicen; nogle er mere lige end andre), forbud mod at bruge bestemte ord og vendinger, historie- forfalskning-og -fordrejning, seksualisering og politisering af relationer. Fortsæt selv….

  Nu om dage er “proletariatet” ikke et økonomisk proletariat, snarere et åndeligt, historieløst og forbrugende proletariat.

  Kommentar by Limewoody — 7. september 2009 @ 10:20

 13. 11->
  Man kan også sige det med en vittighed som florerede i hedengangne Sovjet:
  Under kapitalismen udbytter det ene menneske det andet, under socialismen/kommunismen er det lige omvendt….:O)

  Kommentar by Limewoody — 7. september 2009 @ 10:24

 14. @13 -> Limewoody:

  Ikke enig. Kapitalismen er det eneste fornuftige system til at sikre folkets kontrol med produktionsmidlerne. I alle andre systemer ender vi med at have en inkompetent elite, der misbruger og ruinerer arbejder- og iværksætter-klasserne.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 7. september 2009 @ 10:33

 15. 14-> Henrik R Clausen..

  Det var nu ment som en joke. Men det er nok med kapitalismen som med demokratiet – som en vis hr. Kirkebakke udtrykte det – at det er et ringe system – alle andre er bare værre.

  Kommentar by Limewoody — 7. september 2009 @ 15:31

 16. @15:

  Jeg kender udmærket Hr. Kirkebakkes lille vittighed om demokratiet.

  Og jeg er stadig uenig – kapitalismen er et fremragende system, der gennemfører det, som socialisterne kræver – demokratisk indflydelse, offentlig kontrol med produktionsmidlerne, sund fornuft med ressourcer og den slags.

  Desværre er det aktuelle økonomiske system et andet – man kan kalde det ‘Centralbankisme’ – og det fører direkte til de finanskriser, vi døjer med for tiden.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 7. september 2009 @ 16:00

 17. Kapitalismen KAN eksistere samtidigt med demokratisk indflydelse, offentlig kontrol med prouktionsmidlerne, sund fornuft med ressourcer og den slags, men det er ikke sådan kapitalisme i sig selv nødvendigvis altid ER. Det kræver helt specielle forhold at tingene optræder samtidigt.

  Virkeligheden kan være hård overfor begreber sat i denne uden behørig rettidig omhu med hensyn til begrebets anvendelighed.
  Den ytring skal ikke, SKAL IKKE være lige til at gå til. Den er sådan fordi jeg tilstræber den ærede læser at forstå. Spørgsmål er som altid velkomne, da jeg gerne vil forsøge at afklare unøjagtigheder og uklarhed herfra oprindende.

  Som nævnt andetsteds er det aktuelt et solidt flertal, med masser af valgte politikere fra ALLE partier, der aktuelt er villige til at fordele store midler- der ikke er deres. De er om nogen bag den lokale del af krisen, banker er slet ikke i den liga.
  Det er det største desværre, (det lokalt eksisterende kapitalisme-system med tilhørende faktorer og aktører, systemet er ikke noget der nærmer sig virkelighedens optimale for mig at se, dertil er egen styring og lille styring fra andre på mine midlers anvendelse nødig).
  Et mindre desværre er den ringe manøvremulighed der i systemet findes for at modvirke uheldige følger af finans konjunktureres udsving, for både store og små, hvilket kunne være et krav for at ordet fremragende blev benyttet i forbindelse med systemet.

  Men kapitalisme- det er det mindst ringe system. Hvilket jeg jo ikke er den første til at ytre.

  Kommentar by Peter Buch — 7. september 2009 @ 19:24

 18. Kapitalisme er offentlig kontrol med produktionsmidlerne. Skulle der være en tåbelig kapitalist, der producerer varer ude af trit med almindelige folks behov, vil han hurtigt miste kontrollen over sine fabrikker.

  Socialisme er en dårlig undskyldning baseret på misforståelse af kapitalisme.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 7. september 2009 @ 22:51

 19. Kapitalisme er kapital-indehaveres indflydelse så langt størrelsen af deres kapital rækker i et marked.
  Dette i modsætning til socialisme hvor statens indflydelse på kapital er styrende og om muligt altomfattende.

  Kommentar by Peter Buch — 7. september 2009 @ 23:14

 20. Det kunne blive interessant, men andre ting er måske mere passende at bruge kræfterne på i disse tider, så jeg siger- Godnat.

  Kommentar by Peter Buch — 8. september 2009 @ 00:30

 21. Når man som rigtige venner- alle skulle have sådanne- bor på landet i Alpernes forland og ejemdomsskat og diverse andre skatter er lave, er det nu ikke så meget kapitalisme spiller en rolle, når tingene ikke forandrer sig meget på disse nævnte områder.

  Det meste af fødevarer er det muligt at dyrke og avle i haven og på marken, og vandet springer i kilden.

  Men det optager og påvirker mange mennesker det med kapitalisme, kriser, eventuelle ændringer og forbedringer i systemet, egen og andres udbytte af kapitalismen og alt sådan noget.

  Så er det jo godt man kan forlade halløjet og blot høste tomater mens man synger tomathøste-sangen:
  En grøn, to gule, en rød-
  de bliver næppe min død.
  Tre røde, en gul, en bøf af de kønne-
  de er alle så skønne.
  To bøf-tomater og et salvi’-blad-
  de skal da med i min- mad.
  fri variation…

  Kommentar by Peter Buch — 8. september 2009 @ 04:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper