30. oktober 2016

Nyt stenkast fra E20-motorvejsbro: “Dit dumme stenkastende møgdyr!! Heldigvis ville vi ikke dø i dag.”

Så skete det igen. Atter på motorvejsbroen ved Langesøvej, en strækning jeg kører flere gange om ugen. Fra Fyens.dk – Offer for muligt stenkast på motorvejen: – Blev nok reddet af overhaling.

“Lørdag eftermiddag blev en bil på Fynske Motorvej ramt af en større sten efter det, der sandsynligvis er endnu et stenkast fra broen ved Langesøvej. Og det kunne været gået langt værre, hvis ikke bilisten, Per Le Fevre Hansen, var trukket ud for at overhale, vurderer han selv i et Facebook-opslag.

‘Dit dumme stenkastende møgdyr!! Heldigvis ville vi ikke dø i dag. Blev nok reddet af at vi trak ud til overhaling, så stenen ramte helt ude i siden af ruden.’

Sådan skriver Per Le Fevre Hansen, der sammen med fire andre var på vej hjem til Blovstrød ved Allerød efter et såkaldt crossløb i Middelfart, i opslaget, som Lillebælt Halvmarathon har delt til sine 15.000 følgere. …

‘Sammen med 4 løbere, var jeg på vej hjem mod København/Allerød fra europeancross.dk i Middelfart. Stemningen var god og vi talte om de gode præstationer. Pludselig lyder der et brag, og jeg må holde godt fast i rattet. Vi aner ikke hvad der er sket. Tankerne kører på splitsekunder – er vi kørt ind i noget på vejen? Er der faldet noget fra en lastbil? Er det noget som kommer fra en anden bil? Nej, til det hele, for der var ikke noget på vejen og der var ingen lastbiler og de andre biler har det fint. Så ser jeg at forruden er ramt af et usædvanligt stort stenslag – helt ude i siden – og ser at der er glassplinter i kabinen. Vi var lige kørt under en bro.'”

(Per Le Fevre Hansen på Facebook, 29. oktober 2016)

Oploadet Kl. 10:08 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/77465/trackback

10 Comments »

 1. Off topic, Kim.

  Men her er lidt at blive klog af.

  http://www.jv.dk/artikel/2412924:Nordtyskland–Boede-for-at-forbyde-soens-moskebesoeg

  Kommentar by Jochop — 30. oktober 2016 @ 10:25

 2. Igen-igen disse drengestreger er småtterier i justitsminister Søren Pindsvins demokrati opfattelse, der skal være plads til alle i Verdenssamfundet Danmark og kriminaliteten er for nedadgående? dagens politikere anno 2016 er skyld i Danmarks deroute både økonomisk og mentalt, man må konkludere at mennesker med årelange studier på de forskellige Danske universiteter ikke har givet det afkast som det Danske samfund burde forvente, det er vigtigere at optræde i tyl skørter og ansigtsmaling hvilket er utroligt barnligt når man er valgt til at tjene Danmark for skatteborgernes penge, man er og bliver mere og mere bekymret for Danmark og Danskernes fremtid, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 30. oktober 2016 @ 10:41

 3. Man må da håbe, at den gode Le Fevre Hansen har indset, at denne ‘hændelse’ falder ind under kategorien “drengestreger, der ikke må opklares” – og derfor undladt at melde den til Politiet. I modsat fald ville han modtage et besøg af Søren Limpinds tankepoliti, ‘Gestampo, og blive sat fast for at omtale en kulturberigelse i nedsættende vendinger.

  Kommentar by Voldposten — 30. oktober 2016 @ 10:45

 4. Man er snart så træt af at gætte.
  I de fleste tilfælde er forbryderne de samme, så der må igen og igen råbes: stop for muslimimporten, og send de allerede importerede hjem.
  Også alle storimportørerne, med den falske sherif og hans embedsmænd i spidsen, er medskyldige i disse forbrydelser.

  Kommentar by Birger Jensen — 30. oktober 2016 @ 10:46

 5. Vælgerne er skyldige i denne forbrydelse, da det er deres egne tjenere – ministrene – som vælgerne selv har valgt, og de øvrige politikere i Folketinget, som vælgerne også selv har valgt, der lader dette ske.

  Kommentar by barfbag — 30. oktober 2016 @ 10:54

 6. De har såmænd blot misforstået profetens, Jesu ord:
  ‘Den af jer, der er ren, skal kaste den første sten’.

  Ifølge profetens, Muhammeds, ord, er de jo selv rettroende rene, og vi er vantro urene.

  Kommentar by Bastardo — 30. oktober 2016 @ 11:09

 7. -> 5. barfbag.
  Vælgerne er skyldige. Det har du i den yderste ende jo ret i. Men når vi skal vælge vore repræsentanter til folketinget, så vælger vi blandt dem vi får præsenteret på stemmesedlen, og vælger dem blandt andet på deres ord og udtalelser. Og ved et valg forudser vi ikke altid, at det måske udelukkende er løgnere og opportunister vi vælger mellem.
  Jeg tror at noget af aben skal videre til partiforeningerne som opstiller de personer vi vælger imellem.
  Hvem er det f.eks. der har en person som Søren Pind opstillet? Hvem er helt konkret de mennesker som vil “stå bag” en så uduelig minister, og lade ham være repræsentant for sig i folketinget? Det kan ikke være fornuften der spiller ind, men hvad er det så?
  Her er et medskyldigt mellemled der sjældent bliver fokuseret på.

  Kommentar by Birger Jensen — 30. oktober 2016 @ 11:50

 8. En del af problemet er den danske våbenlov.
  Efter min mening bør enhver indfødt ustraffet Dansker ha ret at erhverve håndvåben at forsvare sig selv med.

  Så det havde bare været at stoppe bilen, op på broen og stoppe nogle stenkastere!

  Kommentar by PFEP — 30. oktober 2016 @ 13:02

 9. Det er lige før, at jeg håber på, at nogle af vore svigefulde politikere må få en sådan sten i hovedet, i stedet for uskyldige og ordentlige borgere.
  Desværre er det jo borgerne selv, der stemmer disse elendige møgdyr ind på tinge.

  Kommentar by Holger Madsen — 30. oktober 2016 @ 13:53

 10. http://www.jv.dk/artikel/2414262:Krimi–Politi-undersoeger-bilrude-efter-muligt-stenkast-fra-motorvejsbro

  Kommentar by k.m — 30. oktober 2016 @ 18:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper